+ All Categories
Home > Documents > REVISTA 2015 FOREVER MAI

REVISTA 2015 FOREVER MAI

Date post: 03-Mar-2016
Category:
Upload: iuliana-militaru
View: 119 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Description:
revista forever living products

of 22

Transcript
 • Un om n-a fost niciodat mai susdect atunci cnd s-a aplecat sajute pe cineva. Am auzitnumeroase variante ale acestuicitat de-a lungul anilor, atribuitiniial lui Abraham Lincoln. Pentrua avea cu adevrat succes,trebuie s-i ajui pe cei din jurultu, iar ridicndu-i pe ei, vei ficapabil s te ridici pe tine nsui.

  Pe acest principiu s-a clditcompania Forever. Am vzutnenumrate exemple n careForever Business Ownerii notri i-au consolidat succesul ajutndu-imai nti pe cei din linia lorinferioar s-i ating obiectivele.

  Avem o via att de ocupat,nct uitm c n fiecare zi suntembinecuvntai cu ansa de aschimba i influena n bine vieilecelorlali.

  Programul nostru de EagleManager readuce n atenie acestlucru i i rspltete pe cei care-i

  ajut pe alii s arate i s sesimt mai bine, s aib siguranfinanciar i s triasc viaa pecare o viseaz.

  n calificarea la Eagle Managernu este vorba doar de cltoriifascinante, de bonusurisuplimentare sau de training-uri dei sunt incluse i acestea -, cieste vorba mai degrab despre a-i susine pe alii s zboare nfiecare zi. S fii capabil smbogeti vieile oamenilor dinntreaga lume este un privilegiuextraordinar.

  Ziua de 1 mai marcheaz sfritulperioadei de calificare la nivelulde Eagle Manager i totodatstartul n noua calificare. Felicitricelor care v-ai calificat anulacesta! Druirea i munca v-auadus n faa acestei realizriimportante. Care este urmtorulvostru obiectiv? ChairmansBonus? Forever2Drive?

  Pentru cei dintre voi care ai ratatcalificarea de anul acesta, acumeste momentul potrivit s vstabilii obiective noi i s ncepeiplanificarea n vederea atingeriinivelului de Eagle Manager n2016.

  Suntem la doar cteva ziledistan de anunarea noiidestinaii spectaculoase pentruntlnirea Exclusiv a EagleManagerilor din 2016 i vmrturisesc cu mna pe inim -este un loc pe care nu vrei s-lratai sub nicio form!

  V mulumesc pentru tot ce facei,Continuai-v zborul la marenlime!

  Mereu al vostru,

  Rex Maughan

  2

  MESAJUL

  FON

  DATO

  RULU

  ICOM

  PANIEI&M

  ESAJUL

  DIRECTO

  RILO

  RGE

  NERA

  LI

  Zburai mereu la nlime

  F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

 • 3f o r e v e r l i v i n g . r o

  Ai fost la ntlnirea legendar din Singapore?Chiar dac nu ai ajuns la Raliu, unde companianoastr i-a rspltit mai mult dect generosForever Business Owner-ii, ai vzut probabilfotografiile i filmrile colegilor notri. i aiadmirat luxul cu care i-a rsfat companiancepnd de la locurile de cazare, pn lapiscina n aer liber de la ultimul etaj al unui hotelde 5 stele, de unde vedeau cerul i luminilefeerice ale ntregului ora.

  Singapore are o istorie recent impresionant. nanii 50, s-a confruntat cu lipsa major aresurselor naturale i a locuinelor, cu rata ridicata omajului i cu o economie rudimentar.Produsul intern brut pe cap de locuitor era de550 de dolari.

  n 2011, Singapore a ajuns printre cele maidezvoltate ri din lume. Azi este att de prosper,nct i se spune tigrul Asiei de Sud-Est, iar PIB-ulpe cap de locuitor a fcut un salt uria, ajungndla 50.000 de dolari.

  Aceast nflorire spectaculoas se datoreazoamenilor care au crezut n ceea ce preaimposibil, s-au apucat serios de lucru i autransformat ara ntr-o oaz de bunstare. Nu s-audescurajat, nu s-au temut, nu au renunat la elullor. Povestea exoticului Singapore seamn cudrumul succesului parcurs de Forever LivingProducts. Un drum de 37 de ani pe care isrbtorim luna aceasta.

  Compania a pornit tot de la un vis, de la dorinalui Rex Maughan de a-i aduce contribuia ntr-unfel unic la viaa oamenilor de pe ntreaga

  planet. A prut un vis nebunesc n mreia lui,de aceea, muli l-au privit cu nencredere. DarRex a reuit exact ceea ce i-a propus, a creat unstil de a tri care nseamn sntate i bogie,care mplinete i sufletul, i cariera, aduce isiguran, i experiene provocatoare.

  Forever Living Products exist azi n 154 de ri,cu o anvergur fr egal n multi-level marketing.Numai n Singapore, de pild, a mprit ForeverBusiness Owner-ilor aproape 25 milioane dedolari sub form de Chairmans Bonusuri. DinRomnia, trei familii de Forever Business Ownersau primit aceste cecuri valoroase. Este o reuitcare ne face s sperm c, la ntlnirea de anulviitor din Johannesburg (Africa de Sud), vom aveamai muli calificai.

  Pare greu s mergem acolo cu o echipnumeroas care s primeasc Chairmans Bonus?Gndii-v la saltul uria pe care l-a fcutSingapore. Gndii-v la situaia actual dinRomnia piaa nesigur a locurilor de munc,veniturile mici ale multor categorii de persoaneetc. Dar consumul este n cretere. La fel este iinteresul pentru o calitate ridicat a traiului zilnic.

  ntrebai-i pe toi cei din jurul vostru dac idoresc sntate, timp liber, vacane pltite decompanie n locuri exotice, maini de clasprimite ca rsplat a muncii lor? Dac rspunsullor va fi da, e limpede c Forever nseamncea mai mare oportunitate pentru ei. Oferii-leaceast oportunitate.

  Noul lider mondial n Forever este Anglia. Toatlumea Forever se afl ntr-un proces de

  transformare efervescent. Suntem, aadar, n celmai bun loc, n cel mai bun moment.

  De patru luni, Forever Living Romnia cretecontinuu. Suntem pe val, iar echipa noastr areacum ansa de a pstra ritmul ascendent i de aurca n topul internaional. Aa c, hotri-vchiar azi s trii n lumea pe care o visai pentruvoi i familiile voastre!

  Facei ca fiecare zi, or i minut s conteze.Transformai-le n crmizi solide pentru afacereavoastr, pentru scopurile precise pe care le avei calificarea la un nivel superior, calificareapentru Eagle, pentru Chairmans Bonus. Construii-vafacerea folosind resursele generoase i putereafr rezerve pe care le-ai primit ca ForeverBusiness Owners.

  Alegei s facei i lucruri dincolo de zona voastrde confort, dincolo de ceea ce v este familiar iuor. Pentru c doar aa cretei. ndrznii svisai mre! Acesta e viitorul. Cu aceast viziunen minte, conectai-v cu totul la prezent.Concentrai-v. Acionai.

  Asumai-v responsabilitatea de a fi fenomenali,aa cum este Forever Living Products, i de a fideschiztori de drumuri, aa cum reuetecompania noastr de aproape patru decenii.Asumai-v mreia care const din toate lucrurilemrunte fcute impecabil n fiecare zi. Zi de zi.

  V dorim succes fr limite,

  Dr. Szcs Gbor & Dr. farm. Szcs Dra

  Responsabilitatea de a fi fenomenali

 • Ai aflat de C9 i de rezultatele revoluionare pe care le-a avut n detoxifierea i remodelarea corporal nrndul vedetelor sau al celor din jurul tu i nu ai stat pe gnduri: l-ai testat.

  Ai obinut un tonus fizic i psihic mai bun, un organism mai curat, o talie mai supl i cteva kilograme nminus la cntar. Poate prea mulumitor, dar nu este aa. De ce? Pentru c pachetele i implicitprogramele F1 i F2 au fost gndite strategic pentru a fi urmate imediat dup C9 i au un rol crucial ndobndirea unui stil de via sntos i a unei siluete model... Forever.

  Afl de la erban Damian, medic nutriionist sportiv i colaborator apropiat al companiei Forever Living, dece nu trebuie s te mulumeti cu jumti de msur, dar i de ce este important s duci pn la captcursa n programul F.I.T.

  FORE

  VERF.I.T.

  F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 34

  De ce s continuicu F1 dup C9?

  Am terminat programul C9. De ce nu este bines m opresc aici i trebuie s continui cupachetul F1? Care suntdezavantajele de a teopri dup cele nou zile?

  Cei mai muli oameni care aleg s intre nprogramul C9 o fac pentru a scdea ngreutate. Aa cum nimeni nu se ngra ndoar 9 zile, tot aa nu ne putem atepta sscpm de tot excesul ponderal ntr-uninterval att de scurt.

  Putem privi programul C9 doar ca peprimul pas n lupta cu kilogramele n plus,un fel de resetare a organismului, utilpentru a porni cu dreptul pe un drumcorect, ctre un stil de via sntos.

  Dac te opreti la captul celor nou zile,nu faci dect s iei startul n for ntr-ocurs, dar s te opreti dup 100 de metri.Acest lucru este n regul dac vrei sconcurezi la proba de 100 metri, ns ncele mai multe cazuri, scderea n greutateeste un maraton. De aceea, Forever LivingProducts a introdus pachetele F1 i F2,care se bucur de o abordare mai puinradical i pot fi urmate pe termen lung.

  Care sunt diferenele ntre abordrile nutritivei sportive ale pachetului C9 fa de cele alepachetului F1?

  Pachetul C9 presupune orestricie caloric destulde serioas, aceasta fiindprincipala sacaracteristic. Acest lucrunu pune n pericolsntatea n niciun fel, cidin contr, face tranziiade la o alimentaiedezechilibrat la unacorect.

  n pachetul F1, gsim un regim alimentarmult mai permisiv i o gam mai larg desuplimente alimentare, care completeazprogramul. De asemenea, programul deantrenament este mult mai avansat,atacnd din toate unghiurile corpul celuicare alege s-l urmeze.

  Caracteristicile nutriionale i sportivetransform pachetele F1 i F2 ntr-oalegere bun pentru oricine i propuneun stil de via sntos pe termen lung.

  Care sunt principalele beneficii ale pachetuluiF1 pentru sntate?

  Cel mai important beneficiu al pachetuluiF1 este capacitatea de a pune ordine nviaa celui care l urmeaz. Vorbim despreun regim alimentar concret, echilibrat,variat, divizat pe mese i susinut cu oserie de suplimente alimentare care aducun plus necesar de micronutrieni,prevenind astfel orice fel de carene.

  Pe de alt parte, exist recomandriprivind programul de efort fizic, ceea ce

  pentru muli oameni ai zilelor noastrenseamn un real beneficiu. Aceste douelemente au un efect sinergic asuprasntii persoanei care urmeaz F1,aducnd multiple mbuntiri.

  Scderea n greutate este poate cel maispectaculos efect, ns dup o perioad,cei care vor avea curiozitatea s-icontroleze parametrii fiziologici vorconstata o ameliorare a analizelor desnge, a tensiunii arteriale i a strii fizice,la modul general. S nu uitm nici destarea psihic, mbuntit vizibil ncazul celor care trec prin programe binegndite, de scdere n greutate ireechilibrare nutriional.

  Pachetul F1 poate fi folosit i independent deC9, n afara programului F.I.T.? Dac da, n cesituaii i care sunt efectele ori beneficiile lui,utilizat ca program de sine stttor?

  Cu siguran, putem folosi pachetul F1 iindependent de C9. Beneficiile sale suntaceleai, chiar dac se ncepe cu el. Amputea renuna la C9 n cazul persoanelorcu probleme care nu le permit orestricie caloric mare - la adolesceni,la persoane n vrst - sau care, pur isimplu, nu au nevoie de o scdereradical n greutate.

  i mulumim lui erban

  Damian pentru aceste

  informaii preioase, care ne

  ajut s nelegem mai bine

  beneficiile programului F.I.T.

 • f o r e v e r l i v i n g . r o 5

  Privilegiul de a fi

  ForeverBusiness Owner

  S fii un Forever Business Owner nseamn un privilegiu incredibil pe care unii oameni muncesc toat viaa s-l obin,dar nu muli reuesc s o fac. (Rex Maughan)

  Poart-i numele de FBO cu mndrie! Tu l-ai creat! Tu i-ai dat via!

  #01Antreprenor

  #02Pasionat

  #05Aventuros

  #06Curajos

  #03Perspicace

  #04Creativ

  #09Integru/Onest

  #10Perseverent

  #07Optimist

  #08Recunosctor

 • 6 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  FORE

  VER-A

  FACERE

  n piramida lui Maslow, cea careierarhizeaz nevoile oamenilor, petreptele superioare se gsescapartenena la un grup, prietenia,motivarea, stima de sine, respectuldin partea celorlali, mplinireapersonal, ncrederea, aprecierea fade ceilali.

  Rememoreaz cteva dintreevenimentele Forever la care aiparticipat i vei vedea c toate acestepuncte forte n dezvoltareaindividual sunt atinse pe parcursullor. ntlnirile Forever sunt, aadar,un liant, un catalizator i, pn laurm, un factor indispensabil ndezvoltarea fiecrui ForeverBusiness Owner.

  Aa cum printre condiiile unei vieisntoase se gsesc cel puin 30 deminute de micare sau consumul a 2lde lichide n fiecare zi, o condiiepentru sntatea i dezvoltareaafacerii tale Forever este participareala ct mai multe astfel de evenimente.

  Pentru a accede la unele dintre ele,este nevoie de ndeplinirea anumitorcondiii n ceea ce priveteperformana propriei afaceri. n altesituaii, efortul necesar se limiteaz launul moderat financiar sau la alocareade timp i energie. Oricare ar fi cazul,returul investiiei este unul realpozitiv:

  n beneficiezi de prezena unoroameni de excepie, specialiti saulideri Forever care au gsitprghiile necesare pentru a-ipropulsa afacerea la cele mai

  nalte niveluri i care sunt dispuis mprteasc din experienalor;

  n participi la prezentri din careafli informaii mai puin cunoscutedespre produse sau lucruri noilegate de afacere, instrumente pecare le poi pune apoi n practic;

  n ai parte de instruiri i trainingurispeciale, care i confer noiabiliti i te ajut s progresezi caindivid;

  n schimbi informaii i idei cu aliForever Business Owneri, afli cumabordeaz ei afacerea, poate dinalte perspective i cu alte metode;

  n treci mpreun cu echipa ta prin

  PARTICIPTe-ai ntrebat vreodat de ce n afacerea Forever evenimentele intlnirile sunt att de nsemnate? De ce exist Success Day, Raliu Global,ntlnire a Eagle Managerilor, Forever Business Day, ca s enumerm doarcteva? Care este motivul pentru care afacerea nu poate fi dezvoltatizolat, din spatele unui birou, la telefon sau doar prin internet?

  DECI M DEZVOLT

 • 7f o r e v e r l i v i n g . r o

  Indentific-i focusul predominant. Eti dispus s-i asumiriscuri, lucrezi repede, iei n calcul multe alternative i etistimulat atunci cnd i se recunosc meritele? nseamn c aiun focus predominant promotor. Eti sistematic, i e greu sfaci schimbri, te streseaz termenele limit apropiate i etipregtit pentru orice variant, rsuflnd uurat atunci cndtotul se termin cu bine? n acest caz, ai un focus predominantpreventiv.

  Pstreaz echilibrul ntre cele dou tipuri de focus. Poischimba temporar un focus predominant promotor atuncicnd te concentrezi pe ceea ce ai de pierdut dac nu iei o

  iniiativ sau nu faci o anumit alegere. Iar focusulpredominant preventiv l poi schimba imaginndu-i ceea ceai de ctigat prin aciunea pe care i-o propui sauevenimentul la care doreti s participi.

  Poi aplica aceast tehnic i n relaia cu membrii echipei talepentru a crete, astfel, randamentul activitii lor.

  La ct mai multe experiene i evenimente revelatoare,

  Alexandru Israil

  Specialist marketing

  E X E R C I I U

  experiene minunate, care consolideazgrupul i leag prietenii de durat;

  n vizitezi locaii deosebite, exotice,vibrezi alturi de cei din echipa ta, tesimi bine i i rencarci bateriilepentru a aborda cu i mai mult elanplanurile stabilite.

  Cu ct obiectivul pe care i-l propuieste mai ambiios, cu att mai mareeste provocarea oferit de luptapentru calificare. Este firesc, nu?Trebuie s te ridici la nlimea la careajung doar vulturii pentru a participala Eagle Managers Retreat. Dar ctvreme alii au putut, nseamn c poii tu! Poate nu peste un an, ci pestedoi sau trei. Dar un astfel de obiectivnu este imposibil de atins atunci cndeti realist, cnd eti dispus s alocintreg efortul necesar i, mai ales,atunci cnd i pstrezi focusul.

  Centrul de tiin al Motivaiei dinStatele Unite a ajuns la concluzia coamenii se mpart n dou categorii: ceicu focus predominant promotor i ceicu focus predominant preventiv.

  Primii sunt cei care i stabilesc obiectiveprin care ctig sau fac pai nainte. Eiprofit de ocaziile favorabile, suntdispui s-i asume riscuri, suntoptimiti i creativi. Dar sunt ipredispui la eroare i nepregtii strateze eecurile. Al doilea tip deoameni, cei cu focus preventiv, au ca elndeplinirea responsabilitilor i

  pstrarea unui grad de siguran nactivitatea lor. Ei sunt riguroi, doresc snu piard i planific cu exactitate, darnu dau anse mari inovrii i creativitii,care presupun asumarea unor riscuri.

  Pentru a-i pstra ritmul pe parcursulcalificrii la un eveniment de nsemntate(i, n general, n ascensiunea ta nPlanul de Marketing), ai nevoie deambele tipuri de focus. Focusul pepromovare i va conferi entuziasmul ienergia necesare atunci cnd iei dinzona de confort, i stabileti un obiectivambiios i porneti la drum. Ai nevoiede perspectiva ctigului atunci cnd ieio astfel de iniiativ. Dar, pe drum, atuncicnd se pune problema meninerii unui

  ritm n aciune, a deprinderilor pozitive,ai nevoie de vigilena care s nu te lases reduci motoarele sau chiar s renuni.Iar vigilena este apanajul celor cu focuspreventiv, care tiu s-i pstreze ritmul,odat ce l-au dobndit. Poi faceanalogia cu obiectivul pierderii ngreutate: ai nevoie de entuziasmul iniialatunci cnd iei aceast decizie, dar apoitrebuie s fii riguros i perseverentpentru a nu crete la loc, pe cntar.

  Propune-i, n continuare, s participi lact mai multe evenimente Forever.Pstreaz-i focusul i depune efortulnecesar pentru ndeplinirea acestorobiective. Vei avea astfel o via i,implicit, o afacere dezvoltat i bogat.

 • 8 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  FORE

  VER-S

  UCCES

  Prima mea calificare la programul FOREVER2DRIVE

  Propune-i un obiectiv sau intete un vis.Concentreaz-te pe el, indiferent de obstacole.Gsete-i resursele i sprijinul n medii pozitive,lng oameni optimiti. Dar cel mai important,devino propria ta carte de vizita Forever itransform-te n cea mai bun prezentare a afaceriitale. Completate cu energie, pasiune i muncsusinut, acestea sunt doar cteva dintrestrategiile care i-au condus pe Dana i Costel Pop,Eagle Manageri, ctre prima calificare laStimulentul 1 al programului Forever2Drive.

  Dana ne-a mrturisit c este doar nceputul iruluide calificri pe care-l urmrete n viitorul apropiatn Planul de Marketing. Se pare c se grbete sapese nu doar pedala de acceleraie a mainiivisurilor pe care urmeaz s i-o cumpere pe baniicompaniei, ci i pe cea a succesului afacerii Forever,pentru c are planuri mari n viitor.

  O REuIT MOTIVAnT

  Ne bucurm i v felicitmpentru calificarea laprogramul Forever2Drive. Amvrea s tim punctual cestrategii ai adoptat pentru av atinge obiectivul i cum aireuit s le respectai?

  Calificarea la programul Forever2Drivereprezint rezultatul mai multor ani deactivitate mpreun cu o echip de

  oameni minunai. Nu am urmrit de lanceput aceast calificare, dar tiu c daca fi fcut-o, probabil c m-a fi calificatmai repede sau de mai multe ori pnacum.

  n toi aceti ani de activitate am nelesun lucru. nainte s AM, mai ntitrebuie s FIU ceea ce spun c sunt i sFAC, eu prima, lucrurile pe care le spuncelorlali. De aceea, mi-am propus s fiucel mai bun consumator al meu, s

  triesc stilul de via pe care-l promovez,s fiu Forever acas, s fiu Forever labirou,n vacan, la sala de sport.Exemplul personal a fost cea mai buncarte de vizit a mea a fost vzut,copiat i multiplicat.

  Ce v ajuta s v pstrai saurentoarcei ntotdeaunaatenia i concentrarea peobiectivele pe care vi lepropunei?

 • 9f o r e v e r l i v i n g . r o

  Chiar dac nu sunt o persoan foarteorganizat, sunt receptiv i m-am prinsrepede c pentru a-mi menine focusul,trebuie s m concentrez pe obiective,indiferent de rezultatele pe care le am.

  Atunci cnd nu ai rezultatele pe care i ledoreti, apare descurajarea, apare frica, ivine s renuni i trebuie s ai mereu o sursla care s te conectezi. Am cutat mereumediile pozitive, mediile de cretere, am stati stau lng oameni care au rezultate, iarlucrul acesta m motiveaz, maambiioneaz, m ajut s m ridic i s-miregsesc direcia n cazul n care mrtcesc.

  Ce ar trebui s tie astzi un omaflat la nceput de drum despreprima dvs. calificare laProgramul Forever2Drive?

  Forever este cea mai mare oportunitate deafacere din lume! Nu mai exist niciun dubiu.A demonstrat-o i o demonstreaz n fiecarezi. Ce trebuie s tie orice persoan desprereuita calificrii mele la programul demain este c TOTUL ESTE POSIBIL!

  Chiar dac am reuit aceast calificare destulde trziu, tiu ca este doar nceputul. Ceea cepn mai ieri mi se prea un munte greu deescaladat, astzi mi se pare tot un munte,doar c acum am echipamentulcorespunztor, dar i hart. Cu alte cuvinte,tiu cum trebuie abordat totul pentru aatinge o astfel de performan i sunt gatas-i iau i pe alii cu mine n aceastfrumoas cltorie .

  Planul de Marketing are omulime de avantaje menite sdezvolte afacerea fiecruiForever Business Owner.Cuicredei c i se adreseazprogramul de main sau cinear putea beneficia cel mai multde pe urma acestui stimulent?

  ntr-adevr, avem un Plan de Marketingextrem, extrem de generos. Programul

  Forever2Drive se adreseaz oricrui ForeverBusiness Owner (observai cum Rex ne-a luatcoproprietari n afacerea lui) care dorete si duc afacerea la un nivel superior, dar ioricrui consumator care este capabil srealizeze c st pe un munte de aur pe carepoate s-l exploateze oricnd dorete. Seadreseaz, de asemenea, oricrui om carevede nevoile altor oameni i nu rmneindiferent fa de acestea, oricrui om caredorete s fie sntos, s ctige bani, scltoreasc, s lucreze i s se distrezealturi de prieteni.

  Practic, orice om care ndrznete s visezesau care mai are vise pe care nu i le-arealizat pn acum poate beneficia de acestprogram. i s tii c nu-i slogan ceea cespun. i trebuie curaj s visezi, curaj pe carenu l-am avut, dar pe care l-am dobndit nForever.

  Cum transmitei principalelebeneficii ale Programului deMain (Forever2Drive) echipeidvs., dar i prospecilor?

  Suntem FBO ntr-o companie matur, stabil,global, care apreciaz, d valoare oamenilori avem astfel sigurana c suntem n cel mai

  bun loc cu putin. Calificarea pentruProgramul Forever2Drive se suprapune cualte stimulente, cu avansri n planul demarketing, cu obinerea unor avantaje pevia i dincolo de ea (posibilitatea moteniriiafacerii). Nu-i fantastic acest lucru?

  Din mai ncep calificarilepentru Eagle 2016. Aveti n plan onou strategie n acest sens?Avei n agend i alte obiectivepn la finele anului 2015? Prince strategii plnuii s le duceila ndeplinire?

  O, da! Forever ne ofer att de mult, iarvacanele sunt printre preferatele mele.Mi-am propus s nu mai refuz niciuna :). ipentru asta, mi invit echipa s mergemmpreun.

  Obiectivele echipei sunt obiectivele mele.Ne-am propus ca anul acesta s adunmct mai muli oameni, s-i ajutm s aratemai bine i s se simt mai bine, din toatepunctele de vedere. Iar aici ne ajut foartemult noul program Forever F.I.T.

  Suntem F.I.T. TEAM, ne bazm aciunile pepromovarea stilului de via pe care noi l-am abordat, iar direcia noastr este EagleManager. Nu ne oprim dect atunci cndajungem pe Coasta Navarino, Grecia destinaia ntlnirii Anuale a EagleManagerilor n 2016.

  Muumesc tuturor celor care,ntr-un fel sau altul, au

  contribuit la aceast calificarei nu n ultimul rnd

  sponsorilor, Ramona Vingan ifamilia Vera & Aurel Meter

  pentru ansa, susinerea,ncurajarea i pentru modelul

  pe care mi-l ofer n fiecare zi.

 • 10 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  RALIUL

  GLO

  BALSING

  APOR

  E20

  15

  AFRICA DE SuD,VEnIM!

  ntre 23 i 25 aprilie, Singapore a fost cuprins de febra Forever, iar luxosulhotel Marina Bay Sands a intrat n spiritul i atmosfera efervescent a RaliuluiGlobal.

  Aproape 7.000 de Forever Business Owners din peste 150 de ri au luat cuasalt cosmopolita regiune asiatic, i-au unit forele i au cucerit iremediabilAsia de Sud-Est cu succesul lor rsuntor, spiritul liber i, mai ales, cuputerea nemrginit de a inspira i de a fi mereu la nlime.

  Romnia nu a lipsit din cercul privilegiat al calificailor la ChairmansBonusuri. Aflm la cald noutile i cele mai interesante impresii sinvturi pe care romnii participani la Raliu le-au adugat n bagaje lantoarcerea n ar.

  Primul lucru pe care l-am observat? Sunt mai puternici, energici i motivaica niciodat i i planific deja cltoria spre Johannesburg, Africa de Sud,destinaia Raliului din 2016:

  Puterea parteneriatului,puterea FOREVER!Puterea dragostei!

  FOREVER este mediul pentru VISE MARI,OAMENI MINUNAI i VIEI TRITE CUSENS. Schimbndu-i mentalitatea,oameni de pretutindeni reuesc s-ischimbe att vieile lor, ct i pe cele alecelor care i urmeaz. A fost extraordinars vedem oameni din Gabon sau Tanzaniaridicndu-se din nimic pe cele mai nalteculmi ale succesului, pentru simplul faptc au ntlnit compania FOREVER, aupreuit ansa oferit, au avut ncredere nproduse i n promisiunile din PoliticileCompaniei i au trecut la aciune plini depasiune i entuziasm.

  Au lipsit muli romni care ar fi putut s sebucure de generozitatea Forever. TREBUIEs ne schimbm mentalitatea, s devenimo echip adevrat, s iubim mai multceea ce facem, s ne respectm mai multunii pe alii, s punem laolalt puncteletari ale fiecruia i numai atunci lucrurilese vor schimba. Apreciem toicolaboratorii din echipa Forever Romnia

  pentrucontribuia adusla succesulgeneral, dar ESTETIMPULSCHIMBRII, etimpul sndrznim szburm MAI BINE,MAI FRUMOS,MAI NALT!

  Rmnei alturi,ridicai-vateptrile iatitudinea la unnou nivel.Lucrurile MARI pentru ROMNIA ncep cutine i cu mine, cu NOI mpreun. ncepede AZI s faci schimbarea care te va ducela calificarea de EAGLE MANAGER,CHAIRMANS BONUS i GLOBAL RALLY!Toate acestea i aparin deja dac le faciloc n mintea ta i nu uii c, n Forever, ipunem pe ceilali pe primul loc. Succesulse realizeaz n echip.

  Efectul SINERGIC al gelului de ALOE trebuietranspus n realitate n ECHIPA Romniei i

  atunci ceea ce pare imposibil azi poate fitransformat n POSIBIL MINE!

  V invitm s v autodepii n fiecare zi is v bucurai din plin de cltoria transfor-maional pe care FOREVER o ofer!

  Cu recunotin i ateptri mari,

  Vera i Aurel Meter,Diamant Safir Manageri

  i Membri Key Leaders Council

 • Singapore nu a fostales ntmpltorpentru Raliul Global!Oriunde i ndrepiprivirea, remarciadevrate minuniinginereti i operede art arhitectonice,precum hotelul ncare am fost cazai:Marina Bay Sands.

  Primul pas pentru aajunge acolo este sgndeti i s visezisuficient de mre,pentru ca viziunea Forever s ncap n visultu. F-i un plan, o machet, i apoi treci laaciune fr s zboveti prea mult.Grbete-te, muncete alturi de noi, ca spoi primi tot ce ofer aceast companieminunat, chiar dac, cine tie, hotelul ncare vei fi cazat peste doi, trei ani la un raliu

  global nc nu s-a construit. Fii sigur c va figata la timp s-i rsplteasc curajul de avisa i a aciona Forever! ncepe acum!

  Dr. Carmen Larion i Dr. Gabriel LarionSenior Eagle Manageri, Membri Key

  Leaders Council

  Am ateptat cu mareemoie acest evenimentgrandios. Totul a fost aacum Forever i RexMaughan ne-auobinuit, la superlativ,pornind de la hotelul decinci stele Marina BaySands, i pn la fiecaredetaliu n parte pregtitspecial pentru ca noi, ceicare suntem Forever, ssimim spiritul idragostea cu carecompania ne rsfa.

  Este absolut fantastic svezi oameni obinuiidin ntreaga lume care au ales s schimbe ceva nviaa lor i au reuit s realizeze lucruri neobinuite.

  Este greu s descrii n cuvinte efervescena iatmosfera unui asemenea eveniment, de aceea,v ndemn s visai mre i s vorbii fiecare cuaspiraiile voastre, pentru c, anul viitor, ntlnirea

  va avea loc n Africa de Sud i, cu siguran, merits v implicai, s v dedicai, s fii alturi deoamenii din echipele voastre, pentru a puteacelebra succesul ntr-un loc de vis - Johannesburg!

  Daniel & Maria Parascan, Senior Manageri,

  Membri Key Leaders Council

  11f o r e v e r l i v i n g . r o

 • RALIUL

  GLO

  BALSING

  APOR

  E20

  15

  12 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  n fiecare zi trit n Singapore, companiane-a demonstrat, din nou, ct de mult ipreuiete partenerii de afacere carecontribuie la succesul ei. Ne-a gzduit ncel mai renumit hotel din Singapore. Ne-antmpinat druindu-ne produse Forever icarduri ncrcate cu sute sau mii de dolariSUA, cadou pentru vacan. Ne-a oferit o ziplin de farmec n imensul parc dedistracii din insula Sentosa, ncheiat peplaj, cu jocuri, dans i o masmbelugat. Cu mare bucurie, ne-amimplicat n pregtirea pachetelor cu hranpentru familiile srace.

  n timpul festivitii Global Rally, am avutprilejul s ascultm lideri de mare succes,s vedem noile produse lansate decompanie. Pe lng faptul crecompenseaz corect rezultatelefiecruia, c ofer programe stimulativefoarte generoase i susine proiecteumanitare de mare amploare n rilesrace, n fiecare an i mparte o mareparte din profit prin sute de cecuriChairmans Bonus.

  Cu certitudine, prin munca mea alturi deaceast companie generoas, cu principii

  valoroase, care este cu adevrat interesats ofere oamenilor o ansa spre o via maibun, eu m aflu n cel mai potrivit loc.

  Ramona Vingan, Senior Manager,

  membru Key Leaders Council

  Forever ne-a reconfirmat i de dataaceasta, prin Raliul Global din Singapore,ceea ce am tiut pe tot parcursul celor 17ani de colaborare: este partenerul idealpentru o afacere de succes pe termenlung. i o demonstreaz mereu prin grijape care o are ca toi participanii s sesimt foarte bine, s fie mulumii, s aibla dispoziie produse noi i multeinformaii cu care s se poat dezvolta lacele mai nalte nivele.

  De aceea, nici nu mai este ocant c nanumite ri exist FBO care au nceputafacerea Forever cu puin timp n urm iau btut toate recordurile de pn acum:ntr-un singur an, au crescut de la 5.000 CCla 12.500 CC, ncasnd totodat i un cecC.B. de aproape 700.000 $ .De aceea, estefoarte important s participm ntr-unnumr ct mai mare la acest evenimentexcepional, deoarece AICI se simte cu

  adevrat pulsul afacerii globale Forever,AICI nvm mult, ne inspirm i nemotivm.

  V dorim mult succes n calificarea laGlobal Rally Johannesburg 2016 .

  Gizella i Marius Boti,Diamant Safir Manageri,

  Membri Key Leaders Council

  Din 2004, am participatn fiecare an la ntlnirilemondiale, ns cea deanul acesta a fost cea maiemoionant igrandioas de pnacum. Rex i Gregg auales un loc incredibil,luxul i elegana fiind lasuperlativ. Ne-au surprinspermanent prin grija lorfa de toi FBO prezeni.Am revenit n ar cuconvingerea c putemreveni n top, dac vomhotr cu toii s avemcinci contacte zilnic, ctmai muli FBO noi nscriilunar i un el clar n minte, pecare s-l urmrim frabatere!

  Smaranda Slcudean, Senior Manager

 • 13f o r e v e r l i v i n g . r o

  Pentru noi, Singapore s-a transformatdintr-o dorin ndreptit ntr-unlung ir de surprize superbe, care ne-auprodus emoii minunate.

  Oraul-stat nu a fost ntmpltor alesca gazd pentru ntlnirea globalFOREVER. Rex a i explicat acest lucru.ntr-o foarte scurt perioad istoric,civa conductori luminai au creatpacea social, au canalizat n modvizionar energiile i potenialulgeografic al insulei, propulsnd acestpetec de pmnt de circa 700 kmptrai printre cele mai mari puterieconomice ale lumii.

  Am fost, am vzut i am neles lecia: ct deimportant este mpletirea scopului tu cuhotrrea n tot ceea ce faci, pentru a avearezultate mree. Superbul complex MarinaBay Sands, parc venit din viitor, a gzduitcea mai frumoas, dens i emoionantntlnire FOREVER. Ne-am simit ca n faaunui nou nceput, dar cu un mult maipromitor viitor asigurat de experiena

  dobndit pn acum, de deschiderea noiipiee, cea a uleiurilor eseniale, i mai ales deaccesarea mijloacelor moderne decomunicare.

  Singapore, ai fost hotrtor n schimbareanoastr i a vieii noastre n viitor!

  Elisaveta i Alexandru Pocaznoi,Safir Manageri,

  Membri Key Leaders Council

  Cele mai mari cecuri Chairmans Bonusi anul acesta, Rex Maughan a mprit profitul companiei cucoproprietarii afacerii lui din toat lumea. Bonusurile oferite Forever

  Business Ownerilor in 2015 au nsumat, la finalul Raliului, nu maipuin de 24,488,586 de dolari, cel mai mare dintre ele fiind oferit luiRolf Kipp, Double Diamond Manager & Forever Business Ownernumrul 1 mondial, rspltit cu un cec n valoare de 1,242,467.85dolari. Imediat n urma lui Rolf au fost Jayne Leach & John Curtis,Diamant Manageri, cu un cec n valoare de 1,043,649.72 dolari.

  Forever nu are limite! Suntem hotri s cucerim lumea! Anul viitor, bifm Africa de Sud pe harta geografic aRaliului Global Forever i cucerim Johannesburg-ul! i sperm s fii alturi de noi n aceast cltorie de vis!

 • Cum te calici Eagle Manager?n Statutul de Eagle se realizeaz i se rennoiete anual. Perioada

  de calificare este 1 mai 2015 30 aprilie 2016.

  n Trebuie s fii Activ (4 p.c.) i s te califici pentru Bonusul deConducere n fiecare lun a perioadei 1 mai 2015 30 aprilie2016.

  n Trebuie s acumulezi 720 p.c. totale n perioada de calificare laEagle Manager. Dintre acestea, cel puin 100 trebuie s fiepuncte credit non-manageriale provenind de la noile liniiinferioare directe, sponsorizate personal.

  n n aceeai perioad trebuie s sponsorizezi personal i sdezvoli cel puin 2 Supervizori noi, n dou linii inferioarediferite.

  n Pentru a te califica ca Senior Eagle Manager (i mai sus) trebuie s fiiSenior Manager i s ai o linie inferioar cu un Eagle Manager.

  n Pentru nivele mai mari i reguli complete de calificare, consultcapitolul 8 din Politicile Companiei.

  Felicitri celor care vor reprezenta echipa Forever Romnia lantlnirea dedicat exclusiv Eagle Managerilor, ce va avea loc nseptembrie 2015 n Cancun, Mexic:

  Costa Navarino, Greciadestinaia anului 2016

  CANCUN I A T E A P T n v I n G T O R I I

  Suntem alturi de tine! Dac aintrebri despre acest stimulent scrie-ne

  la [email protected]

  14 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  FORE

  VER-NTO

  P

  Senior Eagle Manageri:

  Dr. Carmen Larion & Dr. Gabriel Larion

  Vasilica & Dumitru Crciun

  Eagle Manageri:

  Dana & Costel Pop

  Valentin & Adriana Niu

  Dr. Ctlina Plncianu & Ovidiu Plncianu

  Constana & Dnu Mei-Rou

  Maria & Adrian Arghir

  Daniela Levrd & Alexandru Chi

 • La prima vedere, dac am comparasubstanele nutritive sau macronutrienii dinalimentaie cu personajele principale dintr-opies de teatru, Proteinele ar fi eroii oristarurile, Grsimile trans ar fi personajelenegative, Carbohidraii ar juca rolul unoractori secundari, dar relevani ndesfurarea piesei, iar Fibrele ar putea fiinterpretate doar ca figurani, fr oimportan deosebit, din cauza faptului cnu au valoare nutritiv pentru organism.

  n realitate, fibrele au unele dintre cele maiimportante i dificile roluri n meninereaunei stri optime de sntate. Suntimplicate direct n procesul digestiei, n doumoduri:

  1. ajut la absorbia corect a nutrienilorn organism2. stimuleaz tranzitul intestinal lent,susinnd eliminarea mai uoar atoxinelor din organism.

  S ne gndim puin: sistemul nostru digestiv,mai exact intestinele, se ntind pe 10m, caresunt nghesuii n abdomen ntr-un spaiude aproape 45 de cm. Gndete-te la fibre cala o bil lipicioas, care i traverseazintestinele, adun toate resturile alimentarei toxinele, iar la final, le elimin din corp.

  Exist dou tipuri de fibre solubile iinsolubile, iar pentru a funcionacorespunztor, organismul are nevoie deambele categorii, zilnic.

  Forever Fiber este un suplimentcare furnizeaz organismului unamestec de patru tipuri unice defibre asigurnd n fiecare plicule5g din cele 25 sau 35 de g necesarezilnic. Aceast cantitate reprezintechivalentul a o can i jumtatede orez brun sau a dou felii depine integral prjit, dar frcarbohidrai i fr calorii.

  Adugat n ap, n Forever Aloe Vera Gel saun orice alt butur, Forever Fiber se dizolv

  rapid i i furnizeaz doza zilnic necesarde fibre, mai ales n momentele n caremesele regulate i sntoase nu-i sunttocmai la ndemn: n cltorii sau laserviciu.

  Fibrele joac un rol esenial i n procesul deslbire, ntruct nu au calorii, controleazapetitul alimentar i prelungesc senzaia desaietate. Vrei s mnnci mai puin, dar s tesimi n acelai timp stul? Ia un suplimentpe baza de fibre cu 30 de minute nainte demas i i vei reduce semnificativ aportulalimentar i, implicit, pe cel caloric.

  Nu n cele din urm, fibrele au un rol importantn sntatea inimii sau a sistemuluicardiovascular, deoarece echilibreaz nivelulcolesterolului i contribuie la meninereapresiunii arteriale n limite normale.

  Dieta srac n fibre- o problem global

  Fibrele sunt o parte att de important aalimentaiei zilnice, nct mediciirecomand, n medie, oamenilor sconsume n medie, ntre 25g (femei) i35g (barbai) de fibre pe zi.

  Dei aceste valori par mici, foarte puinepersoane reuesc s le ating i s lebifeze n fiecare zi, n special din cauzaconsumului sczut de fructe, legume saucereale considerate principalelecategorii de alimente bogate n fibre.

  Aadar, n piesa de teatru a uneialimentaii i viei sntoase, ForeverFiber joac un rol principal.

  FOREVER-PRODUSULLUNII

  15f o r e v e r l i v i n g . r o

  O digestie sntoas...

  ForeverProbabil c atunci cnd auzi de fibre, te gndeti la o alimentaie bogat n cereale, fructe i legume, dar i la o bun funcionare a digestiei. n realitate, fibrele au un rol mult mai important pentru sntate. i revarsproprietile benefice i asupra procesului de slbire, sntii inimii i meninerii unor obiceiuri alimentaresntoase pe termen lung.

 • 16

  FORE

  VER-B

  ROU

  RALUNIIMAI

  F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  Cod: 0212

  Se spune c frumuseea este efemer.Greit! FOREVER a descoperit secretulfrumuseii venice: Flawless by Sonya.

  Create pe baz de Aloe vera, cosmeticeleFlawless spun adio imperfeciunilor

  pielii, semnelor mbtrnirii i tenuluilipsit de prospeime i strlucire.

  Testeaz i tu frumuseea fr cusur Vafi dragoste la prima ncercare!

  Poi gsi broura n oricare dintre centrele noastre de distribuie.

 • n Bonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fi vizualizat pewww.foreverliving.com , n contul dvs. de distribuitor.

  CUM AFLI BOnUSUL LUnAR

  1. n centrele de distribuie din ar. Plata se poate face:n Cu cardul.n La orice sucursal CEC, n contul Forever Living Products.n La BRD, n contul RO74BRDE450SV01018054500.n Prin intermediul automatelor ROMPAY.

  2. Online: www.comenziforever.ro. 3. Tel Verde 0800 802 563 sau telefon 021 222 00 22, de luni pn vineri, ntreorele 10:00-16:00.Pentru comenzile plasate online i prin telefon, plata se face EXCLUSIV n contulRO24BRDE450SV09924624500.

  COMAnDA I PLATA PRODUSELOR

  IMPORTAnTnFormularele de nscriere trebuie semnate personal. Nu se accept nici Formularele de nscriere semnate de altcineva, nici celesemnate n baza unei mputerniciri n faa notarului public.

  n n termen de maximum 60 de zile de la depunerea fiei bancare pentruvirarea bonusului, cardul poate fi ridicat de la sucursala BRD indicat pe fi.

  n Pentru ncasarea bonusurilor obinute n urma activitii desfurate nRepublica Moldova, FBO sunt rugai s contacteze sediul din Chiinau.

  n Facturile de bonus trebuie completate dup cum urmeaz:La rubrica Explicaie trebuie menionat Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. . Rubrica Cumprtor trebuie completat astfel:

  Cumprtor: Forever Living Products Romnia SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeul: BucuretiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

  17f o r e v e r l i v i n g . r o

  CUM nE PUTEI COnTACTA?Pentru informaii referitoare la:n companie i site - la adresa de [email protected] produselor - la numrul de fax021 222 89 24 sau la adresa de [email protected], cu meniunea natenia medicilor consultani aicompaniei. Rspunsurile vor fi trimise prin e-mail sau fax (n funcie de modul n care ai

  fcut solicitarea). Acest serviciu este disponibilnumai pentru distribuitorii companiei, prinurmare, v rugm s menionai numruldumneavoastr de identificare n cuprinsulsolicitrii. Informaiile se dau exclusiv n scris. n nregistrarea fiscal, emiterea iplata facturilor de bonus, fielebancare - la adresa de e-mail [email protected], cu meniunea natenia Departamentului de Contabilitate.

  CUM POT AFLA PUnCTELE CREDIT?1. Acceseaz foreverliving.com i logheaz-te cadistribuitor i vei avea acces la situaia punctelor tale.Dac nu ai o parol sau ai uitat-o, o poi afla trimind une-mail la [email protected], cu meniunea natenia Departamentului AS400 sau poi contactatelefonic Sediul Central din Bucureti.2. Trimite un SMS cu user (toate cele 12 cifre ale ID-uluiFLP) i parola (parola iniial este format din ultimele 6cifre ale ID-ului FLP), la numrul 0745.072.689. User-uli parola trebuie desprite printr-un singur caracter spaiu.

  n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295. 0257 368 212; 0257 259 049;[email protected]

  n Str. Lung 130, Cod 500059. / 0268 473 233; [email protected]

  n Str. Maria Tnase 11. 0251 421 222; / 0251 421 444; [email protected]

  n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; 021 222 89 24

  n Bd. nicolae Iorga nr. 2A. 0232 219 920; 0232 276 591;[email protected]

  n Str. Mihail Koglniceanu nr. 58. 00373 22 92 81 82; 00373 22 00 96 08; [email protected]

  n Str. Dorobanilor nr. 32 - 34, Cod 400117. 0264 418 765; 0264 418 762; [email protected]

  n Bd. Alexandru Lpuneanu nr. 175A. 0241 520 242; 0241 520 243;[email protected]

  n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; 021 222 89 24

  Pentru orice informaii referitoare la comenzile de produse n centrul de distribuie dinBucureti, Bd. Aviatorilor nr. 3, dup orele 17:00 putei suna la numrul 0728 88 00 41.

  PrOGraM: Depozit - Luni-Vineri: 8-20; Smbt: 9-17- n prima zi lucrtoare a lunii: 12-20 sau dac

  prima zi este smbt, programul va fi 12-17)Departamente - Luni - Vineri: 9-17

  Sediu central (Bucureti):

  PROGRAM: L - v: 10-18; Ultima smbt a fiecrei luni, de la 10-13.

  PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; v: 9-17; S: 9-17

  PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; v: 9-17; S: 9-17

  PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; v: 9-17; S: 9-17

  PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; v: 9-17; S: 9-17

  PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; v: 9-17; S: 9-17

  PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; v: 9-17; S: 9-17

  I N FO

  ATEnIE! Luni, 1 iunie 2015, Centrele de DistribuieForever Living Products din toat ara sunt nCHISE.

 • Asistent ManageriNume Localitate Sponsori

  Cosmin & Veronica Maria Hila Droac Sibiu Ana Morariu

  AsistentManageriForever BusinessOwners careau obinut 75de p.c. n 2 lunicalendaristiceconsecutive.

  Calific

  rile

  lUnII A

  PRIlIE Supervizori

  SupervizoriForeverBusinessOwners careau obinut 25de p.c. n 2 lunicalendaristiceconsecutive.

  i felicitm i le dorim mult succes i tuturor calificailor la nivelul de Asistent Supervizor n luna aprilie! Lista complet a calificailor la acest nivel va fi disponibil n varianta online a revistei, care este disponibil n contul fiecrui FBO, pe www.foreverliving.com, n seciunea Nouti.

  Nume Localitate Sponsori

  Maria Balog Satu Mare Gl Joln Tnde & Josif AlecuCarmen Elena Botez Dorohoi, BT Dorin & Cleopatra Larisa NistorDohi Imola Remetea Oaului, SM Gl Joln Tnde & Josif AlecuCristina Rodica Duma Com. Osorhei, BH Viorica & Viorel MocaErss Zsuzsanna Com. Lazarea , HR Vajda Daniel & Margit KatalinValeriu & Nicoleta Greceanu Mcin, TL Bucurel & Gyngyike GhirdGabriela Cristina Hale Alba Iulia Cosmin & Veronica Maria Hila DroacCarmen Elena Ionescu Constana Mihai IvanMihai Ivan Constana Laureniu Marian MineaLaur Macsim Botoani Mariana & Ioan PaladeAlexandru Malnasi Cluj-Napoca Cristina Elena & Mircea Bogdan FockeMirela Cristina Manea Craiova Marinela TutuleasaArsineta & Costica Parfenie Flticeni Vasilica & Dumitru CrciunViorel Paslaru Pacani Vasilica & Dumitru CrciunAnisoara Radu Botoani Camelia LunguNuta Sandu Dorohoi, BT Carmen Elena BotezNelu Tanasa Belceti, IS Miluta & Mihaela Valentina CiorneiValentina Ungureanu Broteni, SV Gabriela & Daniel VirvaraCristina Vieru Galai Valentin & Adriana NiuGabriela & Daniel Virvara Vadu Moldovei, SV Arsineta & Costica ParfenieAndreea-tefania Vuza Alexandru cel Bun, NT Maria Cescu

  Dintr-o eroare de tipografie, din lista calificailor la nivelul de SUPERVIZOR din revista lunii MARTIE au lipsiturmtoarele nume:

  Fiodor Beliman Streni, Rep. Moldova Victor MacariMaria Iovu Streni, Rep. Moldova Iulia Grigor Victor Macari Streni, Rep. Moldova Maria Iovu

  Ne cerem scuze, i felicitm i le urm succes pe mai departe!

  Top 20 p.c. non-manageriale1. Varga Csaba Attila & Viorica2. Mihly Zsolt & Mihaela Elena Toma3. Daniel & Maria Parascan4. Gl Joln Tnde & Josif5. Carmen & Gabriel Larion6. Vasilica & Dumitru Crciun7. Daniela Levrd & Alexandru Chi8. Dana & Costel Pop9. Ana Morariu10. Valentin & Adriana Niu

  11. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi12. Aurelia Polosca & Vasile Panzaru 13. Iuliana Mirela Popescu14. Niculina & Viorel Ciuchea15. Ctlina & Ovidiu Plncianu 16. Mariana & Silviu Ursu17. Angela & Valentin Gherghe18. Didina Ahalani19. Zenovia & Ctlin Riglea20. Liliana & Ionel ignu

  Top 20 n funcie de p.c. non-managerialePrimii 20 FBO (Forever BusinessOwners) care au acumulat cele maimulte puncte non-manageriale i aufost Activi n luna aprilie.

  18 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  CALIFIC

  RI

 • Top 20 p.c. totale

  TOP 20 n funcie de p.c. totalePrimii 20 FBO (Forever BusinessOwners) care au acumulat cele maimulte puncte totale i au fost Activin luna aprilie.

  FOREVER2DRIVE Programul de mainManagerii Activi i Recunoscui care ndeplinescurmtoarele condiii timp de trei luni consecutive:

  Detalii n capitolul 10 din Politicile Companiei.

  Puncte credit necesare Stimulent 1 Stimulent 2 Stimulent 3

  Prima lun 50 75 100

  A doua lun 100 150 200

  A treia lun 150 225 300

  19f o r e v e r l i v i n g . r o

  ManageriNume Localitate Sponsori

  Gl Joln Tnde & Josif Alecu Satu Mare Varga Csaba Attila & Viorica

  Ana Morariu Media, SB Claudiu-Ioan & Corina Noaghiu

  ManageriForeverBusinessOwners care auobinut 120 dep.c. n 2 lunicalendaristiceconsecutive.

  1. Aurel & Veronica Meter 2. Camelia & Daniel Dincu 3. Maria Pop4. Carmen & Gabriel Larion 5. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi 6. Daniel & Maria Parascan 7. Gizella & Marius Boti8. Ramona & Dorin Vingan 9. Vajda Katalin 10. Varga Csaba Attila & Viorica

  11. Corina & Dorin Frande 12. Smaranda Slcudean 13. Vasilica & Dumitru Crciun14. Mihly Zsolt & Mihaela Toma15. Gl Joln Tnde & Josif16. Kele Mnika 17. Felicia & Siminel Sumanariu 18. Bucurel & Gyngyike Ghird19. Ana Morariu20. Mihaela & Ion Dumitru

  STIMULENTUL I

  Bucurel & Gyngyike GhirdDaniel & Maria ParascanCtlina & Ovidiu PlncianuConstantin & Tania PopaVajda Katalin Ramona & Dorin Vingan Dana & Costel Pop

  STIMULENTUL II

  Maria PopElisaveta & Alexandru PocaznoiCarmen & Gabriel Larion

  STIMULENTUL III

  Gizella & Marius BotiCamelia & Daniel Dincu Aurel & Veronica Meter

  La muli ani copiilor Forever!1 IUNIE

 • C al i f

  i c r i l

  e

  L Un I

  I AP R

  I L IE

  Asistent SupervizoriAcar Marcela Bacau Acatincai Mihaela & Mihaita Iasi Acatrinei Ionel Belcesti Afloarei Gabriel Catalin Pascani Albu Elena Bacau Alexuc Aneta Iasi Aluas Oana Maria Cluj-NapocaAndronic Cornelia Frasin Angheluta Bratu Costica Tg.Ocna Antistescu Gheorghe Braila Antohi Constantin & Statie Lidia Gresu TulniciAnton Carmen Elena Suceava Apetrei Alina Botosani Axinte Niculina & Aurel Barsanesti Bajdechi Mariana Constanta Balan Aurelia Constanta Balan Elena Brosteni Balog Tamas Satu Mare Baluta Veronica Craiova Bantas Camelia Medgidia Bara Beata Gheorgheni Benea Daniela Cluj-Napoca Bercu Lorena Techirghiol Blaga Georgiana Savinesti Blaga Madalina & Romeo Medgidia Bobosca Aristita-Mariana Craiova Boicenco Svetlana Iasi Bolache Lucia Pascani Bondarencu Ionel Adrian Ovidiu Bora Viorica Cluj-Napoca Bot Mariana Com.Osorhei Botoaga Ion Andrei Craiova Breaban Aurelia Brodina Bucur Mihaela Sascut Bulancia Stelica Roma Bungiac Olivia Medias Burca Catalina Elena Bacau

  Burlacu Vlad Bistrita Buruiana Ion Iasi Calistru Camelia Iasi Capra Mihaela Brosteni Carare Gheorghe Florin Bistrita Cardas Daniela Mihaela Botosani Casian Claudia Chisinau Catana Elisabeta Alba Iulia Catanoaia Carmen Liliana Brosteni Chebac Maria Piatra Neamt Chinces Livia Ana Floresti Chiriac-Rizea Bogdan Targoviste Chivu Anca Daniela Craiova Cioanca Carmen Ionela Bistrita Cioarec Ana Maria Galati Cioban Mircea Cosmin Tg.Mures Ciortea Maria Micesti Ciucas Ana Maria Cluj Napoca Cleja Ana-Valentina Cluj-Napoca Condrea Didina Bucuresti Constantin Nicoleta-Carmen Navodari Constantinescu Luciana MediasConstantinescu-Cantalesne Marin IasiCosereanu Andrea Alba IuliaCostin Tereza Irina OnestiCozma Vironica BotosaniCraciun Crina Lidia RaducaneniCraciunas Maria Magdalena Cluj NapocaCreteanu Constantina & Viorel Com.BircaCrihan Florin ConstantaCrisan Doina Nastasia Cluj-NapocaCristian Liana Maria SibiuCroitor Ana Maria SuceavaCroitoriu Ana Ramona IasiDan Liliana Eleonora OnestiDarie Mariana MacinDefta Andreea Alexandra Bucuresti

  Defta Marius Ovidiu BucurestiDinu Gigi ConstantaDobra Olivia Rm ValceaDobrinoiu Ludmila Georgiana Com.Valeni Dodut Horatiu Stelian TurdaDragu Petre MacinDroahna Ionela VasluiDrumea Roxana Catalina NavodariDumbrava Alina ConstantaDumitru Horia Liviu Rm VilceaEne Corina Marilena BucurestiFancsali Andras Lunca De SusFilipescu Halaciu Manuela Piatra NeamtFlorea Ecaterina Tg. JiuFlorea Elena Loredana FalticeniFlueras Bianca Daniela AradFota Mihaela & Octavian CraiovaGalan Georgiana SomovaGanga Maria BrosteniGheorghe Doina MedgidiaGherghin Mihaela Daia RomanaGhiuzan Gabriela TamaseniGirnet Ionela Andreea IasiGoga Iulia BucurestiGradinariu Carmen Alina BotosaniHalmajan Adrian Sat MarcaIancu Valentina Eliza NavodariIlioaia Maria HirtopIlut Doina Viorica Baia MareIon Andreea Stefania Tg.JiuIon Ramona Aura ConstantaIonescu Carmen Mihaela ConstantaIonescu Claudia Andreea ConstantaIonescu Viorica ConstantaIonita Liliana Daniela IasiIordache Elena ConstantaIrimia Eugenia Onesti

  Asistent SupervizoriForever Business Owners care au obinut 2p.c. n 2 luni calendaristice consecutive.

  Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

  20 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a i 2 0 1 5 | 1 9 3

  CALIFIC

  RI

 • Jacobsen Kitty Beer IlfovJunc Mihaela & Adrian Liviu BrasovKundi Dorotea Elena MediasKurko Izabella SandominicKurtuhuz Andreea Maria TirgovisteLaptes Daniela Marinela BaltatestiLipsa Diana Oana RediuLipsa Magdalena-Viorica IasiListaru Corina ConstantaLostun Carmen Marioara BrosteniLostun Mariana BrosteniLucaci Florina Teodora Cluj-NapocaLungu Marinela BacauMahdaoui Yassine Cluj-NpaocaMaier Adriana Alba IuliaMan Eusebio Dumitru ArsitaManciu Alina Dorina BeiusManea Irina BucurestiManolache Simona-Mihaela PloiestiManole Simion ConstantaMarcu Elena Doina BacauMarin Andra Maria PloiestiMaris Claudia-Aura BucurestiMart Roxana-Aurelia RomanMateescu Monica Daniela CraiovaMaxim Claudia AdjudMihai Andrei CraiovaMilasan Petru Daian MediasMita Geta Monica CraiovaMitica Adriana-Valentina BeiusMoarcas Iuliana Georgeta BrasovMoldovan Elena PascaniMoraru Doru BucurestiMoraru Mihaela Slanic MoldovaMunteanu Ana BuhusiMurphy Ana-Claudia ClujNagy Gyorgy Imre Baraolt

  Neculai Aurica BotosaniNeda Ionela BucurestiNistor Adrian BucurestiNistor Ana Vintu De JosNistor Csilla BalanNistor Maria TulceaNita Catalin Gheorghe Rm VilceaPacurar Mariana ClujPaduraru Cornelia Gheorghe BacauPadureanu Daniela AgasPantazescu Ana Maria AradPauna Adeline-Anamaria AradPaval Ionut Catalin GalatiPavel Adelina Nicoleta AradPetric Andrei Catalin Cluj NapocaPop Andrei BistritaPopa Dorina PascaniPopa Ioan P. NeamtPopana Simona Lavinia MangaliaPorst Andreea-Florentina Com ChiajnaPreda Getuta CraiovaPufan George BucurestiPuiu Tudor GalatiRaduta Veronica BucurestiRaileanu Alexuta SuceavaRipp Erica Agneta OradeaRosentzveig Sorinel ConstantaRotaru Marian ConstantaRuncan Ramona Valentina ClujRusu Bianca Nicoleta ConstantaRusu Simion-Daniel TalmaciuSandor Violeta ZalauSandu Silviu Andrei DorohoiSarmon Eugenia Sofia HunedoaraSass Cecilia & Imre Com. SinsimionSimina Olga Cluj-NapocaSimion Constantin Pascani

  Soreanu Octavian Eugen SibiuSpinu Gabriela Brindusa CraiovaStancescu Lavinia Mihaela CraiovaStanila Andreea PloiestiSterpu Rodica BrailaStoian Mihaela DarabaniStoica Ana ChisinauStoica Raluca Mihaela BucurestiStrat Corneliu-Ionut ConstantaSuciu Ruxandra Mihaela MediasSzots Timea DevaTarnavean Calin Tg. MuresTat Olivia ClujTinca Lacramioara Piatra NeamtToma Elisabeta ConstantaToma Lenuta ConstantaToma Luigi ConstantaToma Vasile Ioan OdobestiTrepszker Erika Agnes Satu MareTudoran Natalia Cristina Com ContestiTuduran Emilia AradTurc Ana Maria Alba IuliaTurc Laura AradTurcu Ioan LespeziUngureanu Ecaterina P. NeamtUrsu Roxana BacauVeselin Viorel BucurestiVica Patrascu CaransebesVlad Ana AradVlad Cornelia Olga ZalauVranceanu Robert AdjudVuza Mihaela Piatra NeamtZabala Lucian Ioan Tg.MuresZagor Meda Livia Cluj-NapocaZah Alexandra Daniela Baia Mare

  Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

  Asistent Supervizori

  C a l i f i c r i l e

  L U n I I M A R T I E

  21f o r e v e r l i v i n g . r o

 • Forever LivingProducts Romnia


Recommended