+ All Categories
Home > Lifestyle > Revista Forever Iunie 2011

Revista Forever Iunie 2011

Date post: 29-Nov-2014
Category:
Upload: iuliana-fartade
View: 1,147 times
Download: 5 times
Share this document with a friend
Description:
Lucreaza cu noi intimpul tau liber.www.aloe-online.it
20
Iunie 2011 | 146 România & Republica Moldova
Transcript
Page 1: Revista Forever Iunie 2011

Iunie 2011 | 146

România & Republica Moldova

Page 2: Revista Forever Iunie 2011

2

Mesajul Fondatorului Companiei

Ce perioadă superbăa anului! Iubesc vara.Natura şi oamenii,deopotrivă, arată şi sesimt mai bine. Cu toţiiieşim din amorţealaploilor, a frigului şioriunde te uiţi totul ecolorat şi plin deviaţă.

Aici, la Sediul Centraldin Phoenix, suntem

norocoşi să ne aflăm în apropierea unui lac pe care trăiesc multepăsări. Uneori privesc o raţă care-şi ghidează puii pe luciul apei,privindu-i cum se bălăcesc în valuri, sub bătaia vântului. După untimp, îi învaţă să scoată capetele afară din apă. Drumul spre casătraversează o barieră, creată într-un cot al apei. Mama trece rapidbariera, aşteptând răbdătoare ca fiecare pui să o urmeze, chiar dacănu reuşesc cu toţii de la prima încercare. Interesant este faptul căniciodată nu trece înapoi bariera ca să-i ajute. Îi încurajează şi learată cum să procedeze, dar niciodată nu îi ia sub aripa eiprotectoare pentru a-i traversa de cealaltă parte a barierei. De fiecaredată când privesc această scenă, primul meu impuls este să mă ducspre lac şi să ajut puii să depăşească obstacolele, dar realizez că nuaceasta este cea mai bună metodă de a-i face puternici şiindependenţi. Îi pot ajuta pe moment, dar nu vor dobândi capacitateade a supravieţui şi de a ieşi învingători din confruntarea cuprovocările vieţii. Gândiţi-vă la puii de raţă atunci când lucraţi culiniile voastre inferioare. Putem învăţa multe lecţii valoroase de laraţa – mamă.

Leadership-ul este o calitate puternică şi fără limite, care îi poate ajutape alţii să obţină mai mult decât ceea ce credeau că este posibil.Cred că oricine, indiferent de personalitate sau experienţă, are darulde a fi lider. Numai că nu facem toţi dovada acestui dar în acelaşimod. Există persoane care conduc făcând un pas înainte; se ridicădeasupra tuturor şi generează entuziasm şi pasiune în jur. Sunt oamenicarismatici în preajma cărora îţi doreşti să fii. Există şi persoane careconduc în tăcere, prin puterea exemplului, generând încredere înpropriile forţe. Nu stilul de a conduce este important. Ţelul suprem estesă-i inspiri pe ceilalţi să-şi împlinească visurile.

Am citit de curând, într-un e-mail trimis unui tată pe care îl cunosc,un exemplu neobişnuit de leadership. Mesajul provenea de la oprofesoară de matematică recunoscută drept o persoană dură şi cupretenţii ridicate. O adevărată profesionistă care, la fel ca şiraţa – mamă, nu vrea să ia asupra ei povara învăţării copiilor. La felca toate marile personalităţi care încearcă să facă lucrurile corect,s-a confruntat cu păreri contradictorii. Un grup de studenţi mainon-conformişti îi făcea probleme. Observând acest lucru, unadolescent de 12 ani a luat atitudine. În mesajul către părinţiiacestui adolescent, profesoara spunea:

„În cursul zilei de astăzi, am fost într-un fel frustrată decomportamentul unui student. La scurt timp după, fiuldumneavoastră a venit la mine cu un bileţel pe care scria:doamna Brown e un star! Cuvintele lui m-au făcut săzâmbesc! ”A fost unul dintre acele puţine momente cândatitudinea iubitoare a unor elevi contează enorm.”

Pe scena Raliului din Viena, din luna aprilie, am fost înconjurat demii de persoane uimitoare care fac tot ceea ce depinde de elepentru a lăsa moştenire succesul. Am avut, acolo, privilegiul de aoferi peste 9 milioane de dolari în cecuri Profit Share. Cred căacesta este cel mai generos program stimulativ din istoria industrieiMLM, câştigat de cei mai buni din domeniu. Ce sărbătoareextraordinară!

A fost o bucurie pentru mine să mă întâlnesc, la Viena, cu atât demulţi oameni de succes din lumea Forever. Mi-am reamintit acoloprincipiile fundamentale care stau la baza afacerii noastre şi care îifac pe oameni să aibă succes în Forever. Avem nevoie cu toţii să fimprecum raţa – mamă. Iubiţi oamenii, conduceţi-i şi intraţi cu ei înapă. Dar nu le luaţi greutatea de pe umeri şi nici nu le răpiţi bucuriacreşterii.

Al vostru pentru totdeauna,

Rex Maughan

IUBIŢI OAMENII

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:� companie, produse, site - la adresa de [email protected]�utilizarea produselor - la numărul de fax 021 222 8924 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise în cel mult 48 deore, prin e-mail sau fax (în funcţie de modul în care aţi făcutsolicitarea). Acest serviciu este disponibil numai pentrudistribuitorii companiei, prin urmare, vă rugăm să menţionaţi

numărul dumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile despre utilizarea produselor nu se dau printelefon.�procesarea înscrierilor şi a comenzilor - la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului AS400”.� înregistrarea fiscală, emiterea şi plata facturilorde bonus, fişele bancare - la adresa de [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

CUM POT AFLA BONUSUL LUNAR?�Bonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com. Pentru detalii,adresaţi-vă Managerului superior sau sediului central dinBucureşti, la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea În atenţia Departamentului AS400.� Prin SMS la numărul 0745 072 689. Structura SMS-ului: user parola bonus despărţite de un singur caracterspaţiu. Bonusurile lunii precedente vor fi afişate începândcu data de 15 a lunii viitoare.

Page 3: Revista Forever Iunie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146 3foreverliving.com

Mesajul Directorilor Generali

ŢINE PASUL CUEVOLUŢIA,REINVENTEAZĂ-TE

SUCCESS DAYVino alături de cât mai

mulţi prieteni laevenimentul Success

Day din 9 iulie 2011,de la Sala Palatului

din Bucureşti. CU

PRIN

S Mesajul FondatoruluiCompaniei & MesajulDirectorilor Generali

2-3

Aloe Sunscreen Spray4

Ce trebuie să ştii şisă faci pentru a reuşiîn afacerea Forever

5

Fii sănătos cu Aloe vera6-7

Start în calificarea la RaliulEuropean Budapesta, Ungaria2012

8-9

33 de ani de pasiune menţinaprins focul entuziasmului

10-13

Reinventare. Evoluţie.Creştere

14

Felicitări câştigătoruluişi drum întins spreDiamant

15

Mai multe facilităţi pewww.comenziforever.ro

16

INFOFOREVER

17

Calificărilelunii mai

18-19

Avem o veste minunată. Pagina de Facebookpe care a deschis-o Forever Living ProductsRomânia şi-a dublat într-o săptămână numărulde fani. Un salt de trei mii de prieteni încâteva zile. Nu este un miracol. Este putereainfinită a fenomenului social media. Estesecolul XXI – comunicare rapidă, ieftină,deosebit de eficientă.

Ai idee câţi utilizatori Facebook există azi înlume? Peste 500 de milioane. Oameni careintră aproape zilnic pe pagina lor de profil şipe cele ale prietenilor. Oameni care seinformează din postările celorlalţi, care îşiîmpărtăşeşc părerile, întreabă, răspund, facrecomandări şi le urmează pe ale altora.Oameni care îşi lărgesc aproape zilnic listade prieteni. O şansă de înmulţire aconexiunilor de suflet şi a celor de afaceri. Oşansă perfectă pentru a multiplica fără limitecontactele care ne propulsează afacerea desuflet, afacerea Forever.

Cum a trezit pagina de Facebook acompaniei din România atâta simpatie şiinteres? Am hotărât să facem o sărbătoare deneuitat pentru copii. Luna iunie este a lor, aşacă timp de o săptămână am invitat prieteniForever din lista Facebook, dar şi prieteni aiprietenilor Forever, precum şi utilizatoriFacebook care aşa au aflat de existenţacompaniei nostre. L-am încurajat pe fiecaresă posteze pe pagina noastră o fotografie

simpatică, fermecătoare a copilului său. Amprimit multe fotografii şi le-am premiat pe celecare au adunat cele mai multe voturi.

Specialiştii spun că ne aflăm deja înmomentul în care, dacă nu ţi-ai făcut profilFacebook, e ca şi cum afacerea ta nu există.Nu exişti pentru 500 de milioane de oamenidin toată lumea. Forever Living Productsconfirmă – e timpul să te deschizi cătreaceastă şansă revoluţionară. E timpul să-ţiformezi o comunitate online care propagăinformaţia cu o viteză fără concurenţă şi îţilărgeşte fără limite cercul potenţialilorcoechipieri.

Informează-ţi prietenii din lista Facebookdespre faptul că eşti liderul unei afaceriextraordinare. Prezintă-le avantajele Planuluide Marketing. Împărtăşeşte-le secretulreuşitelor tale. Oferă-le ceva palpabil.Oferă-le conţinut şi ocazia să discute desprevalorile şi produsele Forever. Despre crezurilecompaniei noastre şi despre viziunea carereinventează ideea de viaţă sănătoasă şiarmonioasă. Postează şi informaţii care nu aulegătură directă cu promovarea produselor,dar reflectă concepţiile Forever despre stilulde trai şi despre dezvoltarea personală.Îndrăzneşte să postezi clipuri şi fotografiimotivaţionale pentru cei preocupaţi să creezemăreţie.

Construieşte-ţi un profil Facebook care trezeşteinteresul, simpatia, aprecierea. Interacţioneazăcu oamenii care sunt în lista ta de prieteni.Oferă-le susţinerea, sfatul tău, soluţii concrete.Mulţumeşte-le cu afecţiune. Aşa o să ai partede angajamentul lor pe termen lung, poţi fisigur de asta.

În România sunt 20 de milioane de oameni.Îndrăzneşte şi tu să-ţi propui un scop grandios:măcar 1% din populaţie să consume lunar unAloe Vera Gel. Fii parte din echipa caremunceşte pentru ca acest ţel să devinărealitate. Fii parte din echipa care va aduceîn felul acesta peste 20.000 de puncte lunarpentru Forever Living Products România. Aşa,ţara noastră are toate şansele să urce pepodiumul european Forever.

Ţine pasul cu evoluţia. Facebook este uninstrument redutabil de promovare şi deformare a unei audienţe uriaşe. Foloseşte-l şite vei convinge. Foloseşte-l şi afacerea ta vaurca la un nou nivel de măreţie.

Mult succes şi te aşteptăm pe paginaFacebook a companiei din România!

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

Forever LivingProducts România

Page 4: Revista Forever Iunie 2011

Produs nou

Ştiai că:

Suntem în plină vară. Gândul ne zboară deja la plajeînsorite, zgomot ritmic de valuri şi adierea blândă a brizei,plimbări liniştite pe cărări răcoroase şi pajişti de munte.Indiferent că te pregăteşti să pleci în vacanţă sau ţi-ai stabilitîn detaliu următorii paşi pentru dezvoltarea afacerii, nuporni la drum fără să ai la tine cel mai nou produs cu factorde protecţie solară lansat de Forever: Aloe SunscreenSpray, SPF 30.

� Doar o treime dintre noi acordăm un minut, înainte de aieşi din casă, pentru a aplica o cremă cu ecran solar?� Expunerea neprotejată la razele ultraviolete afecteazăserios pielea, conducând la îmbătrânirea ei prematură?� Razele UVA şi UVB trec de bariera hainelor, a caroserieimaşinii, a umbrelelor sau chiar a pălăriei?

Dacă eşti adeptul unui stil de viaţă activ, nu uita să fii mereupregătit atunci când ieşi din casă. Cu Aloe Sunscreen Spraymereu la îndemână, expunerea la soare se va transforma cusiguranţă într-o binemeritată relaxare fără griji.

� Are factor de protecţie solară (SPF) 30.� Oferă protecţie atât împotriva radiaţiilor ultraviolete detip A, cât şi de tip B.� Conţine Aloe vera, pentru a contribui la prevenireaîmbătrânirii cutanate provocate de expunerea la soare.� Este foarte rezistent la acţiunea apei.� Este disponibil într-un ambalaj extrem de practic, subformă de flacon spray, ce prezintă avantajul utilizăriieconomicoase a produsului.

COD – 319 PREŢ DEPOZIT – 10,92 euro + TVA

PREŢ NDP – 13,25 euro + TVA PRV – 15,59 euro + TVA

PC – 0.084 / buc

Aplică produsul în strat uniform,generos, cu 15-30 minute înainte deexpunerea la soare sau ori de câte orieste nevoie.

Pentru aplicare la nivelul feţei,pulverizează mai întâi produsul în palme.

Reaplică de fiecare dată după baieori după uscarea cu prosopul.

Cum foloseşti Aloe Sunscreen Spray?

4

O apăsare rapidă, opulverizare şi gata!

Eşti pregătit de plecare.Niciodată nu a fost mai uşorsă-ţi păstrezi pielea sănătoasă

pe timp de vară.

NOUPRIETENUL VACANŢEI TALE

Page 5: Revista Forever Iunie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146 5foreverliving.com

Porneşte cu dreptul

Cele mai importante acţiuni zilnicecare te vor ajuta să progresezisunt:

� Foloseşte produsele pentru a fiplin de încredere şi entuziasm.� Vorbeşte despre produse tuturorcelor din jur, folosindu-te deexperienţa personală. Eşti unconsilier pentru un nou stil de viaţăşi cât mai mulţi oameni trebuie săcunoască oferta companiei Forever.� Înscrie-i în echipa ta pe toţi ceideschişi la această informaţie,dornici să se bucure de avantajeleproduselor şi ale Planului deMarketing.� Planifică-ţi munca alături desponsorul tău. Realizaţi împreună ostrategie de calificare pentru fiecarenivel din Planul de Marketing, pânăla cel de Manager.

În această activitate trebuie săcunoşti anumite secrete care tevor ajuta să-ţi urmezi visurile,oricât ar fi de greu, şi să-ţi atingiobiectivele fără să fii influenţat defactorii negativi din exterior:

� Este nevoie să te imunizezi, pentrua nu suferi din cauza reacţiilorneaşteptate ale celor din jur.� Nu eşti un vânzător de produseForever, ci un consilier care oferăinformaţii valoroase celor dispuşi săte asculte.� Pentru a lucra organizat,întocmeşte-ţi lista de nume – estecapitalul afacerii tale. Dacă ai 200 depersoane pe această listă şi doar unadin zece înţelege şi îşi doreşteaceastă activitate, nu este oproblemă. Vei avea 20 decolaboratori. Analizează această listăîmpreună cu sponsorul, răspunzândla următoarele întrebări: cui oferim?ce oferim? cum oferim? când oferim?unde oferim?� Invitarea oamenilor: întotdeaunaoferim oamenilor o soluţie la

problemele cu care se confruntă. Nuse face prezentare la telefon. Rolultău este să trezeşti interesul celuicare te ascultă şi să stabileşti oîntâlnire.� Pentru prezentarea oportunităţii,cel mai bun instrument esteflipchart-ul, un material pe care îlpoţi cumpăra de la oricare centru dedistribuţie. Ai alături de tine unsponsor sau un Manager care te vaînvăţa cum să transmiţi profesionistinformaţia. Propune-ţi să te întâlneştiîn fiecare zi cu cel puţin o persoanănouă pentru a-i prezenta ofertaForever. La final pune întrebăriinteligente, pentru a o putea ajuta săia decizia cea mai bună.� Analizează, verifică şi notează-ţi înagendă zilnic rezultatele muncii tale.Această analiză reflectă evoluţiaafacerii tale.

CARE SUNTRECOMPENSELE

FINANCIARE ALE PLANULUIDE MARKETING PE CARE LE

VEI PRIMI ÎN URMAACTIVITĂŢII TALE?

� Ca Nou Distribuitor, în urmaînscrierii vei avea o reducere de 15%faţă de Preţul Recomandat deVânzare pentru produselecomandate personal (Preţul NDP) şivei putea înscrie în echipa ta oricepersoană interesată să cumpereprodusele cu aceeaşi reducere de15%. Pentru fiecare comandă aNoilor Distribuitori sponsorizaţipersonal, compania te plăteşte cuaceastă diferenţă de 15% , careînseamnă Profitul NDP.� Sunt venituri substanţiale,imediate, care te vor ajuta să-ţisporeşti încrederea şi să acţionezi cumai multă seriozitate, hotărâre şiperseverenţă.

Odată ce te calificila nivelul deAsistentSupervizor, prinachiziţionareapachetului Touchof Forever saucumularea, înmaximum douăluni calendaristiceconsecutive, a maimultor comenzi învaloare totală de 2p.c., în numepersonal, ai maimulte avantaje:

� reducere de 30%faţă de PreţulRecomandat deVânzare pentruproduselecomandate în numepropriu;� profit NDP – înurma comenzilorNoilor Distribuitorisponsorizaţipersonal;� bonus personal 5% (calculat laPreţul Recomandat de Vânzare) -pentru toate comenzile personale şiale Noilor Distribuitori sponsorizaţipersonal.

Reţine că fiecare nivel de calificaredin Planul de Marketing poate fiatins în maximum două lunicalendaristice consecutive şi nu semai pierde niciodată, pentru că înForever nu există retrogradări.

Merită, deci, să beneficiezi de toateaceste avantaje şi să-ţi doreşti să urcifiecare treaptă a Planului deMarketing, pentru a fi mult mai bineplătit pentru aceeaşi muncă.

Dacă simţi că merită să faci oschimbare, să-ţi iei viaţa înpropriile mâini şi să te bucuri la

maximum de tot ce oferăcompania Forever:

� clarifică-ţi viziunea,� eliberează-te de trecut,� concentrează-ţi pasiunea asupralucrurilor importante pentru tine…

… şi, acţionând cu multă hotărâre şiconsecvenţă în fiecare zi, rezultateleîţi vor depăşi aşteptările. Şi vei maiprimi un bonus: vei deveni unexemplu şi un model bun de urmatpentru ceilalţi.

Îţi dorim din tot sufletul să-ţidescoperi adevărata valoare şi sădevii nu numai ceea ce ţi-ai propussă fii, ci chiar mai mult decât ai visatvreodată!

Camelia şi Daniel DincuţăSafir Manageri şi membri

President’s Club

Ce trebuie să ştii şi să faci pentru

A REUŞI ÎN AFACEREA FOREVER?Dacă ţi-ai descoperit motivaţia pentru care merită să ieşi din zona de confort, să-ţi dezvolţi propria afacere menităsă-ţi schimbe viaţa şi ţi-ai luat un angajament să te dedici acestei activităţi pentru cel puţin 12 luni, trebuie să alocitimp şi energie să te instruieşti, să acumulezi cât mai multe informaţii, pentru ca munca ta să fie cât mai plăcută şi

cu rezultate cât mai bune.

Page 6: Revista Forever Iunie 2011

Pe 15 mai, intrarea în parcul Herăstrău s-a doveditneîncăpătoare pentru mulţimea celor care ni s-au alăturat lacea de-a opta ediţie a crosului „Fii sănătos cu Aloe vera”. Lamesele de înscriere era forfotă mare, pe aleile din jurul sceneiparticipanţii îşi făceau încălzirea alături de Răzvan Protasievicipentru cursa de 4 kilometri. Doru Paşcan, Senior Manager şimoderatorul acestei ediţii a crosului, a amintit participanţilorvalorile promovate de compania noastră, importanţa unui stilde viaţă sănătos şi echilibrat, precum şi detalii despre celemai noi produse Forever, Argi+ şi FAB, şi rolul acestora,

alături de alte produse deja consacrate ale companiei, în dietacelor care fac sport cu regularitate. La ora 10, când mareacampioană Violeta Beclea a dat startul crosului, peste o miede persoane au pornit în cursa pentru sănătate.

Atmosfera de sărbătoare şi bună dispoziţie a fost întreţinutăde Doru Paşcan şi concertul trupei Fly Project. Premiile au fostacordate de Elisabeta Lipă şi Violeta Beclea, sportive de talieolimpică şi internaţională, care au făcut numele României atâtde cunoscut în întreaga lume.

6

În formă maximă

Am sărbătorit şi în 2011, aşa cum ne-am obişnuit de opt ani,ziua de naştere a Forever Living Products International alergândpentru popularizarea unui stil de viaţă activ, sănătos şi echilibrat.

FFIIII SSĂĂNNĂĂTTOOSS CCUUALOE VERA

Violeta BecleaDoru Paşcan - Senior Manager

Startul celei de-a 8-a ediţii a crosului “Fii sănătos cu Aloe vera”

Elisabeta Lipă

Page 7: Revista Forever Iunie 2011

7

În aplauzele celor prezenţi, câştigătorii şi-au primitpremiile, iar fericiţii participanţi la tombolă au intrat înposesia celor 30 de tricouri, 10 rucsaci, 2 I-pod-uri şi 3biciclete.

Le mulţumim celor care au contribuit la reuşita acestuieveniment, suntem onoraţi că le-am avut alături de noipe marile campioane şi vă aşteptăm cu drag în 2012, la anoua ediţie a crosului Forever.

Până atunci, „Fiţi sănătoşi cu Aloe vera!”

Cristina PetrovDirector de comunicare

şi evenimente

Fly ProjectÎncălzire cu Răzvan Protasievici

Câştigătorii celor trei biciclete FAB

F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146 foreverliving.com

Page 8: Revista Forever Iunie 2011

Luaţi ssttaarrttuull îînn ffoorrţţăă, alături de întreaga echipă, ppee 11 iiuulliiee.Munciţi împreună, cu pasiune şi entuziasm, şi propuneţi-vă săatingeţi nivelul 3 de calificare. Budapesta e aproape deRomânia, e adevărat, dar de ce să nu mergeţi cu toţii acolo canişte adevăraţi învingători? De ce, în locul unui autocaraglomerat, să nu călătoriţi rapid cu avionul şi să fiţi întâmpinaţila aeroport? De ce să nu vă bucuraţi de trei nopţi de cazareîntr-un hotel luxos? Meritaţi şi puteţi realiza tot ce e mai bun!Forever vă sprijină şi vă este alături pas cu pas. Aveţi patru lunila dispoziţie să îndepliniţi condiţiile de calificare descrise maijos. PPee 3311 ooccttoommbbrriiee aaşştteeppttăămm ssăă vvăă ffeelliicciittăămm ppee ttooţţii pentruambiţia de a cere mai mult de la voi înşivă, pentru dorinţa de avă depăşi limitele şi a demonstra tuturor că se poate.

De ce merită să te califici la Raliul European? Iată doar câtevamotive:

� Îţi consolidezi echipa şi îţi dezvolţi afacerea.� Ai extraordinara oportunitate de a participa la un evenimentgrandios, într-o atmosferă pe care nimeni nu ţi-o poate descrieîn cuvinte. Trebuie să fii acolo şi s-o trăieşti!� Timp de două zile te vei afla în compania celor mai bunidistribuitori Forever din Europa, vei avea şansa să înveţi dinexperienţa care le-a adus succesul.

Iată ce trebuie să faci:

Condiţii generale de calificare pentru toate cele 3 niveluri

� Trebuie să fiţi Activ în fiecare lună a perioadei de calificare.

� Trebuie să sponsorizaţi ttrreeii NNooii DDiissttrriibbuuiittoorrii în prima gene-raţie după 11 iiuulliiee, astfel încât fiecare dintre aceştia să ajungă lanivelul de Asistent Supervizor în timpul perioadei de calificarela Raliul European.

� AAtteennţţiiee!! NNoouuttaatteeaa aabbssoolluuttăă îînn aacceesstt aann eessttee ccăă,, ddaaccăă nnuu ttee--aaiiîînnssccrriiss îînnccăă îînn FFoorreevveerr,, ddaarr pprroovvooccaarreeaa ccaalliiffiiccăărriiii llaa RRaalliiuullEEuurrooppeeaann ddiinn 22001122 ţţii--aa ssttâârrnniitt iinntteerreessuull ddee aa--ţţii ddeezzvvoollttaapprroopprriiaa aaffaacceerree îînn ppaarrtteenneerriiaatt ccuu FFoorreevveerr,, ttrreebbuuiiee ssăă sseemmnneezziiFFoorrmmuullaarruull ddee ÎÎnnssccrriieerree şşii ssăă ffiiii AAccttiivv cchhiiaarr ddiinn lluunnaa iiuulliiee ppeennttrruuaa ppuutteeaa iinnttrraa îînn ccuurrssaa ddee ccaalliiffiiccaarree.. OOrriiccee ppeerrssooaannăă ccaarree ddeevviinneeDDiissttrriibbuuiittoorr îînn aauugguusstt,, sseepptteemmbbrriiee ssaauu ooccttoommbbrriiee nnuu ssee mmaaiippooaattee ccaalliiffiiccaa llaa RRaalliiuull EEuurrooppeeaann ddee llaa BBuuddaappeessttaa..

E vară şi cu siguranţă ai început să auzi, peste tot în jurul tău, vorbindu-se despre destinaţia pentru o vacanţă perfectă.Relaxarea este binevenită după o perioadă de muncă susţinută, însă, ca partener Forever, eşti un om de afaceriindependent şi responsabil, pregătit oricând să menţină şi chiar să sporească ritmul dezvoltării propriei afaceri. Companiate susţine în demersul tău prin lansarea unei noi provocări: calificarea la Raliul European din 2012. Acest programstimulativ a fost conceput special pentru a te ajuta să-ţi consolidezi afacerea într-o perioadă în care alţii încetinescmotoarele. Nu şi tu, pentru că tu ştii foarte bine ce vrei şi ce poţi obţine în urma parteneriatului cu liderul mondial îndomeniul său de activitate. Forever te susţine permanent să te concentrezi asupra dezvoltării afacerii tale şi îţi oferăconstant, prin toate programele sale stimulative, noi surse de motivaţie care te ajută să-ţi atingi potenţialul maxim.

Budapesta, Ungaria, 24 – 25 februarie 2012

START ÎN CALIFICAREA LA

RALIUL EUROPEAN

8

Eveniment

Page 9: Revista Forever Iunie 2011

9foreverliving.comF O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146

REGULI SUPLIMENTARE PENTRU CALIFICAREA LA NIVELUL 1Acumulaţi 20 pc din vânzări în cadrul acestui nou grup,incluzând aici şi cumpărăturile dvs. personale. Fiecare dintrecei trei Noi Distribuitori sponsorizaţi în perioada 1 iulie – 31octombrie trebuie să acumuleze, după calificarea la nivel deAsistent Supervizor, încă 2 pc.

REGULI SUPLIMENTARE PENTRU CALIFICAREA LA NIVELUL 2Acumulaţi 50 pc din vânzări în cadrul acestui nou grup,incluzând aici şi cumpărăturile dvs. personale. Doi dintre NoiiDistribuitori sponsorizaţi între 1 iulie şi 31 octombrie şicalificaţi la nivel de Asistent Supervizor trebuie să acumuleze,împreună cu echipele pe care şi le formează, cel puţin 15 pc înperioada de calificare la Raliul European (incluzând aici şi cele2 pc necesare calificării la nivel de Asistent Supervizor). Celde-al treilea Nou Distribuitor sponsorizat între 1 iulie şi 31octombrie trebuie să acumuleze, după calificarea la nivel deAsistent Supervizor, încă 2 pc.

REGULI SUPLIMENTARE PENTRU CALIFICAREA LA NIVELUL 3Acumulaţi 95 pc din vânzări în cadrul acestui nou grup,incluzând aici şi cumpărăturile dvs. personale. Doi dintre NoiiDistribuitori sponsorizaţi între 1 iulie şi 31 octombrie şicalificaţi la nivel de Asistent Supervizor trebuie să acumuleze,împreună cu echipele pe care şi le formează, cel puţin 30 pc înperioada de calificare la Raliul European (incluzând aici şi cele2 pc necesare calificării la nivel de Asistent Supervizor). Celde-al treilea Nou Distribuitor sponsorizat între 1 iulie şi 31octombrie trebuie să acumuleze, după calificarea la nivel deAsistent Supervizor, încă 2 pc.

REGULI PENTRUOBŢINEREA PARTICIPĂRII

Competiţia începe la 11 iiuulliiee 22001111 şi se încheie pe 3311ooccttoommbbrriiee 22001111, odată cu închiderea lunii. Toate cerinţeletrebuie să fie îndeplinite în timpul perioadei de concurs.

Noii Distribuitori care semnează Formularul de Înscriere înluna iulie şi doresc să se califice la Raliul European trebuiesă îndeplinească statutul de Activ în luna în care s-au înscris şi în restul lunilor rămase până la sfârşitulperioadei de calificare. Data înscrierii Distribuitorului va ficonsiderată data la care Formularul de Înscriere a fostintrodus în computerul Sediului Local. Nu se acordăcontravaloarea premiilor în bani. Premiile nu sunttransferabile. Acest stimulent se acordă numai distribuito-rilor din Europa. TTooaattee ppeerrssooaanneellee ddiinn eecchhiippaa DDvvss.. ttrreebbuuiieessăă ffiiee ssppoonnssoorriizzaattee îînn ţţaarraa îînn ccaarree vvăă ccaalliiffiiccaaţţii ppeennttrruu RRaalliiuullEEuurrooppeeaann.. Calificaţii la nivelurile 2 şi 3 vor primi un cadoudin partea companiei. Toţi calificaţii, indiferent de nivel, vorprimi ecusoane nominale. Mesele nu sunt asigurate decompanie, ele intrând în responsabilitatea fiecărui partici-pant. Fiecare distribuitor este pe deplin responsabil deînţelegerea regulilor şi cerinţelor pentru participarea laacest program. Nu se vor face excepţii. Pentru informaţiisau clarificări vă rugăm contactaţi Sediul Central.

MMUULLTT SSUUCCCCEESS TTUUTTUURROORR!!

Punctele credit ale persoanelor din prima generaţie care aufost înscrise înainte de perioada de calificare şi sunt la nivelulde Nou Distribuitor NNUU vor fi luate în calculul punctelorpersonale ale distribuitorului care se califică şi nici în totalulpunctelor credit necesare pentru calificarea la nivelurile 1, 2şi 3 ale Raliului European. Aceste puncte credit vor fi luate încalcul doar pentru îndeplinirea statutului de Activ.

Cei trei (3) Noi Distribuitori care trebuie înscrişi în primageneraţie în timpul perioadei de calificare NNUU pot fidistribuitori responsorizaţi.

IMPORTANT!

Pentru detalii şi întrebări luaţi legătura cu sponsorul saucontactaţi compania.

* Pentru două persoane.

Page 10: Revista Forever Iunie 2011

28 mai a fost o zi de sărbătoare pentru întreaga familie Forever. În companiacelui mai proaspăt Diamant Manager al Europei, Berkics Miklós, am celebratîmpreună 33 de ani de succes neîntrerupt al afacerii noastre.

Dr. farm Szőcs Dóra şi Dr. Szőcs Gábor, Directorii Generali Forever LivingProducts România, ne-au vorbit despre istoria acestor 33 de ani, despre felul încare visul lui Rex Maughan, fondatorul companiei, a prins aripi şi a transformatpentru totdeauna vieţile a milioane de oameni din întreaga lume, despreputerea pasiunii şi a entuziasmului care ne determină să ne urmăm ţelurile cuhotărâre şi perseverenţă, ne motivează să nu renunţăm niciodată şi ne ajută săprivim mereu mai sus, mai departe şi să menţinem aprins focul care arde în noi.

Le mulţumim din suflet gazdelor acestui eveniment, Ligia şi Doru Paşcan, SeniorManageri, care au însufleţit publicul cu dragostea, entuziasmul şi energia care lesunt caracteristice şi au întreţinut, pe tot parcursul întâlnirii, atmosfera debună-dispoziţie, sărbătoare şi bucurie.

Afacerea noastră a primit un nou imbold datorită celor care ne-au împărtăşitdin experienţa lor. Doamna Mariana Oprea, Asistent Manager, ne-a arătat, prinputerea exemplului personal, că schimbarea vine din interiorul nostru, iarpasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem ne va conduce sigur spresucces. Georgeta şi Raul Piscoi, Manageri, au pus în lumină beneficiileextraordinare are unui stil de viaţă activ Forever, iar doamna doctor VioletaLuca, Manager, ne-a vorbit despre ce înseamnă să priveşti afacerea Forever cape o misiune: aceea de a-ţi depăşi limitele şi de a-i ajuta şi pe alţii să trăiascăviaţa pe care o merită. Camelia Dincuţă, Safir Manager şi membru President’sClub, ne-a demonstrat, prin sfaturi extrem de practice, bazate pe propriaexperienţă de lider de marcă al companiei, că secretul succesului în Foreverconstă în a decide, a planifica şi a acţiona. Doamna doctor Zenovia Mateescu,consultant Forever beauty, skincare & make-up, ne-a oferit informaţii preţioase

Success Day aniversar

10

33 de ani de pasiunemenţin aprins

Calificări Asistent Supervizori

Gazde: Ligia & Doru Paşcan, Senior Manageri

focul entuziasmului

Page 11: Revista Forever Iunie 2011

despre cel mai nou produs cu ecransolar lansat de Forever: AloeSunscreen Spray. Le mulţumimtuturor! Nu în ultimul rând îimulţumim din suflet invitatuluinostru special din Ungaria, BerkicsMiklós, pentru că a acceptat să nevorbească despre drumul lui înForever până la acest nivel, ne-aprovocat să privim cu atenţie îninteriorul nostru şi să descoperimresursele nebănuite de caredispunem, ne-a îndemnat săpunem pasiune în tot ceea cefacem şi să acţionăm cu hotărâre şientuziasm pentru ne împlinivisurile. Mulţumirile noastre seîndreaptă, de asemenea, şi cătredomnul doctor Kacsó István,Manager, pentru că ne-a transmisîn limba română mesajul atât deplin de pasiune al lui Berkics Miki.

Felicitări tuturor calificaţilor lanivelurile de Asistent Supervizor,Supervizor, Asistent Manager,Manager, precum şi la ProgramulStimulativ de Merit. Îi felicităm dinsuflet şi pe distribuitorii care auurcat pe podiumul crosului „Fii

sănătos cuAloe vera”,oferind astfelun exemplucelor din jur, petoţi cei care au fost recunoscuţi pe scenă cu insignele statutului de Activ şi pe lideriicare vor face numele României mai cunoscut la Super Raliul Forever din Washington.Am retrăit, în imagini, atmosfera incendiară a Raliului European de la Viena şimomentul emoţionant în care reprezentanta ţării noastre, Ibadula Fichirie, Supervizor,a fost desemnată marea câştigătoare a etapei europene a Sonya Make-up Contest, amurmărit cu atenţie experienţa familiilor Vera şi Aurel Meşter, Diamant-Safir Manageri şimembri President’s Club, şi Maria şi Daniel Parascan, Senior Manageri şi membriPresident’s Club, lideri în clasamentul punctelor totale, respectiv non-manageriale,care au participat, alături de Directorii Generali Forever România, Dr. farm Szőcs Dóraşi Dr. Szőcs Gábor, la Raliul Mondial.

11foreverliving.com

Dr. farm. Szőcs DóraDirector General

Dr. Szőcs GáborDirector General

Berkics MiklósDiamant Manager

Camelia DincuţăSafir Manager

Dr. Zenovia MateescuConsultant Forever beauty,skincare & make-up

Raul PiscoiManager

Dr. Violeta LucaManager

Mariana OpreaAsistent Manager

Dr. Kacsó István, Manager

Georgeta PiscoiManager

Page 12: Revista Forever Iunie 2011

În ritm de vals vienez şi în aplauzele întregii săli au urcat pescenă pentru a-şi primi cecurile calificaţii la Profit Share. Felicităridin suflet tuturor pentru pasiunea şi devotamentul cu care îşiconduc afacerea Forever!

Am ascultat plini de emoţie recitalul susţinut de Nico, încompania corului de copii Nostalgia şi am susţinut, bătând dinpalme la unison, ritmul tobelor cu care a început şi s-a încheiatdiscursul de Diamant al lui BerkicsMiklós, propunându-ne să păstrăm de-acum înainte acest ritm în afacereanoastră.

Emoţiile au atins apogeul atunci cândinvitatul nostru de onoare, Berkics Miki,a extras din urnă talonul cu numelecâştigătorului marelui premiu pus înjoc cu ocazia lansării FAB: un RenaultClio Symbol. Cu lacrimi de fericire înochi, Marian Ioniţă a urcat pe scenăpentru a-i fi înmânată cheia maşinii.

12

Lansare Aloe Sunscreen SprayCalificări Supervizori

Câştigătorii crosului “Fii sănătos cu Aloe vera”

Recunoaşteri - Statutul de ActivIleana & Liviu Roaş, Manageri

Calificări Programul Stimulativ de Merit

Page 13: Revista Forever Iunie 2011

Nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul şi am ajuns lafinalul unui Success Day cu totul special. Am învăţat multe, amtrăit momente de bucurie alături de invitaţii noştri şi am rămascu un singur gând: nimic nu e prea greu atunci când pasiuneamenţine aprins focul entuziasmului.

La mulţi ani Forever, la mulţi ani tuturor!

Nu lipsiţi de la următorul Success Day, pe 9 iulie, la Sala Palatuluidin Bucureşti! Ne va fi gazdă o familie specială, top distribuitoriiForever România din punctul de vedere al p.c. totale, Vera şiAurel Meşter, Diamant-Safir Manageri şi membri President’s Club.

Cristina Petrov,Director de comunicare şi evenimente

F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146 13foreverliving.com

Calificări Super Raliu, Washington 2011

Marian Ioniţă, Supervizor, câştigătorulautoturismului Renault Clio Nico şi corul de copii Nostalgia

Calificări Asistent Manageri

Câştigătorii cec-urilor Profit Share, Viena 2011

Page 14: Revista Forever Iunie 2011

Procesul de autoperfecţionare este oactivitate importantă, dar nu urgentă.Oamenii nu sunt dispuşi să-i dedice

timp şi energie până când nu-i recunoscînsemnătatea. Proverbul „Ai carte, ai parte” seaplică celor care îşi consacră periodic timpulnecesar, se opresc, analizează situaţia în carese află şi direcţia în care se îndreaptă,detectează problemele şi acţionează înconsecinţă. Oamenii care fac progrese realeînvaţă din greşeli şi se autoperfecţionează.Pe ceilalţi, greşelile îi înfrâng, îi demotiveazăşi îi fac să-şi piardă direcţia.

Procesul de dezvoltare a calităţilorpresupune pro-activitate. Câtă vreme nueste presant, e nevoie de iniţiativă, voinţă şidisciplină pentru a-l porni şi a-l întreţine.Acest proces se derulează în câteva etape:

Analiza nevoilor.Există instituţii care oferă astfel de serviciiprin aplicarea de teste personale în urmacărora se detectează abilităţile care necesităîmbunătăţire. În acelaşi timp, fiecare individare capacitatea de a se autoanaliza sau acere părerea celor apropiaţi, inclusiv asponsorului. În acest fel va identifica zoneleîn care are nevoie de ajutor.

Alegerea resurselor.Forever Living Products oferă o paletă largăde resurse de dezvoltare personală, de la

întâlniri de recunoaştere, motivare şiinstruire, cursuri, materiale de marketing,site-uri web şi până la sponsori sau alţidistribuitori, membri ai aceleiaşi echipe.

Expunerea lainformaţie.

Este momentul de decizie şi implicare.Participarea la un curs, lectura unui materialinformativ, prezenţa la Success Day, odiscuţie cu sponsorul, toate reprezintăacţiuni concrete, iniţiative binevenite întimpul cărora se obţin informaţii utiledezvoltării şi consolidării afacerii.

Prelucrare, reţinere,aplicare.

Cantitatea mare de informaţii pe care undistribuitor Forever o are la dispoziţie sepoate organiza şi ierarhiza în funcţie deimportanţă şi utilitate imediată. Apoi trebuie

pusă în practică. Există două tipuri deindivizi: cei care prelucrează şi reţininformaţia şi cei care o şi aplică. Aceştia dinurmă sunt, de fapt, cei dintâi.

Măsurare, ajustare,reimplementare.

Pentru un distribuitor este important să aibăcapacitatea de a analiza obiectiv care dintreinformaţiile puse în practică devin, în timp,schimbări în bine pentru propria afacere. Înacest fel, distribuitorul va renunţa la celecare nu dau rezultate şi va pune accent pecele care se dovedesc eficiente.

În cazul adulţilor, învăţarea are câtevaparticularităţi. Printre altele se caracterizeazăprin autonomie, deoarece oamenii maturi auo imagine clară asupra felului în care le vorfolosi noile cunoştinţe. În acelaşi timp, adulţiisunt orientaţi spre rezolvarea problemelorpractice şi au scopuri bine definite. În plus, înîntregul proces intervin practica profesională

5

4

3

2

1

Dezvoltă-ţi afacerea

14

Această povestire este o ilustrare a situaţiei în care oamenii sunt atât de ocupaţi cuobţinerea rezultatelor, încât uită că trebuie să-şi menţină şi să-şi îmbunătăţească însuşirilecare îi conduc la acele rezultate. Pentru a putea funcţiona timp îndelungat, un automobilare nevoie de întreţinere. Pentru a se menţine sănătos, corpul omenesc trebuie să facăexerciţii fizice. Iar pentru a putea da rezultate maxime, intelectul unui individ trebuiesă-şi folosească întreaga capacitate şi să-şi îmbunătăţească permanent abilităţile.

Să presupunem că te plimbi la

marginea unui lan şi dai peste

un om care seceră grâul.

„Bună ziua! Ce faceţi?”

„Secer grâul, nu se vede?”

„Dar păreţi tare obosit…

Ce s-a întâmplat?”

„Secera asta, nu prea mai taie ...”

„De ce nu o ascuţiţi?”

„N-am timp! Trebuie să termin

de secerat lanul cât mai repede!”

Reinventare. Evoluţie. Creştere

Page 15: Revista Forever Iunie 2011

15foreverliving.comF O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146

„În urmă cu un an şi câteva luni căutam o companie în cadrul căreiasă pot urca pe scara succesului şi să-mi pot dezvolta o carieră petermen lung. Căutam o companie solidă, cu un Plan de Marketingcare să te ajute să evoluezi şi, totodată, să te motiveze să-ţi doreşti

mai mult. Am devenit partener Forever Living Products şi am atinsnivelul de Asistent Supervizor în doar o săptămână. De atunci amparticipat la toate instruirile, mi-am fixat ţeluri şi le-am atins punct cupunct. Vestea că se organizează o tombolă al cărei mare premiu va fi

un autoturism a venit în întâmpinareavisurilor mele şi doresc să mulţumesccompaniei pentru această idee grozavă.Această maşină va fi motorul afaceriimele şi sunt convins că mă va ajuta săating nivelul de Diamant!”

Marian Ioniţă, Supervizor

FELICITĂRI CÂŞTIGĂTORULUI ŞIDRUM ÎNTINS SPRE DIAMANTPe 26 martie, Forever România a lansat un produs cu totul revoluţionar pe piaţa băuturilorenergizante din România – Forever Active Boost. Odată cu energia şi dinamismul pe care leaduce în viaţa şi în afacerea noastră, FAB a adus şi vestea organizării unei tombole cu unpremiu absolut special: un autoturism Renault Clio Symbol. Talonul câştigător a fost extras laîntâlnirea Success Day din 28 mai chiar de cel mai proaspăt Diamant Manager al Europei,Berkics Miklós. Iată ce ne-a mărturisit, plin de emoţie, fericitul câştigător atunci când Dr. farmSzőcs Dóra şi Dr. Szőcs Gábor, Directorii Generali Forever România, i-au înmânat maşina.

Berkics Miklós, Diamant Manager,a extras biletul câştigător

şi, de ce nu, experienţa de viaţă. Astfel,oamenii de afaceri Forever urmează atâttraining-uri specifice (o parte dintre acestease pot găsi pe www.flponlinetraining.com),cât şi cursuri orientate către abilităţi generalede business (ex. strategii pentru afacere,tehnici MLM, recrutarea şi dezvoltareaoamenilor, delegarea responsabilităţilor,managementul timpului, tehnici deprezentare, abilităţi de vânzare şi negociere).

Deschiderea la schimbare este, poate, ceamai importantă abilitate a oamenilor deafaceri Forever. Pentru a păstra ascuţităsecera cu care recoltează, aceştia suntdispuşi să se oprească periodic din dinamica

activităţii lor şi să înveţelucruri noi. Au multeoportunităţi la dispoziţiepentru asta. Sacrificândceea ce doresc acumpentru ceea ce doresc înperspectivă, ei îşiîmbunătăţesc cunoştinţeleşi abilităţile şi vor ficapabili să culeagă cu maimultă eficacitate întreagarecoltă oferită de afacereaForever.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

Page 16: Revista Forever Iunie 2011

16

Dezvoltă-ţi afacerea

MAI MULTE FACILITĂŢI PEwww.comenziforever.ro

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI:Site-ul www.comenziforever.ro estededicat atât consumatorului final, cât şidistribuitorilor Forever care doresc să plasezecomenzi online.

Dacă aveţi deja cont pewww.comenziforever.ro şi vă autentificaţi,veţi putea plasa comenzi online ca şi pânăacum. Noutatea este că puteţi plasa şicomenzi sub limita de 50 de euro. Atenţie,însă! Pentru a putea plasa comenzi sub limitade 50 de euro va trebui să vă creaţi un altcont de autentificare, cu aceleaşi date, însăcu o altă adresa de email. În acest fel veţireuşi să profitaţi de comenzile online fărărestricţie de cantitate, iar punctele creditaferente comenzii vor fi atribuite ID-uluidumneavoastră. Comenzile plasate în acestfel vor fi calculate şi plătite la PreţulRecomandat de Vânzare.

Dacă un consumator va introduce ID-uldumneavoastră la plasarea unei comenzi pewww.comenziforever.ro , punctele creditaferente acestei comenzi vor fi direcţionateautomat către numărul dvs. de identificareForever, iar diferenţa dintre PreţulRecomandat de Vânzare şi reducerea de carebeneficiaţi conform nivelului din Planul deMarketing se va adăuga bonusului dvs. lunarca profit din vânzare (retail profit).

Dacă vă aflaţi în lista de distribuitori Activi ailunii precedente, puteţi beneficia depunctele credit aferente comenzilor plasatepe www.comenziforever.ro deconsumatorii care nu au introdus un ID dedistribuitor. Punctele credit se alocăaleatoriu, de către sistem, celor din lista deActivi, până la finalizarea listei.

Dacă aveţi un site dedicat afacerii Forever,cont pe Facebook sau blog, nu uitaţi să

implementaţi setul de instrucţiuni de mai jospentru comenzi online.

Vizitaţi site-ul de comenzi online, versiuneadistribuitor. Odată autentificat, veţidescoperi la fiecare produs un link dedicatacestuia. Acest link, inserat în site-uldumneavoastră, va face posibilă comandaproduselor pe site-ulwww.comenziforever.ro. Clienţii care voraccesa acest link vor fi redirecţionaţi cătresite-ul de comenzi online. Punctele creditaferente fiecărei comenzi finalizate venitedin site-ul dumneavoastră se vor direcţionaautomat către ID-ul dvs. Forever.

Pentru orice detalii suplimentare aşteptămîntrebările dumneavoastră pe adresa dee-mail [email protected] .

MULT SUCCES TUTUROR!

Ne bucurăm să vă anunţăm că secţiunea dedicată consumatorilor din cadrul site-uluiwww.comenziforever.ro funcţionează în parametri optimi.

Aşadar, consumatorii dumneavoastră potcomanda produsele preferate Forever directde la companie (cu plata prin card şi livrareprin curierat rapid). Paşii de urmat suntdescrişi mai jos:

Pasul 1. Oferiţi consumatorilor ID-uldumneavoastră Forever.

Pasul 2. Îndrumaţi consumatorii săacceseze www.comenziforever.ro şi săcomande produsele dorite folosind ID-uldumneavoastră Forever în secţiunea dealocare puncte pentru comandă.

Astfel, dumneavoastră veţi beneficia directde punctajul comenzilor făcute de cătreconsumatorii dumneavoastră, veţi avea maimult timp pentru dezvoltarea afacerii, iarconsumatorul va primi produsele în cel maiscurt timp.

Page 17: Revista Forever Iunie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146 17foreverliving.com

CUM AFLU SITUAŢIAPUNCTELOR CREDIT?

PROGRAMUL ŞI ADRESELECENTRELOR DE DISTRIBUŢIE

Luni 12 - 20 *, Marţi, Joi, Vineri, Sâmbătă * * 9 - 17,Miercuri 9 - 19

* Cu excepţia sediului central din Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 3, alcărui program în zilele de luni şi miercuri este între orele 9:00 şi

19:00. Programul de lucru al departamentelor din cadrul sediuluicentral este de luni până vineri, între orele 9:00 şi 17:00.

�Prin internet, accesând www.foreverliving.com şi selectând apoi DistributorLogin / Europe / Romania. Cele 2 elemente necesare accesului sunt LOGON ID(numărul de identificare Forever) şi PASSWORD. Dacă nu aţi primit sau aţi uitatparola, o puteţi afla prin e-mail la adresa [email protected] (dacă aţimenţionat adresa de e-mail în Formularul de Înscriere), cu menţiunea În atenţiaDepartamentului AS400, sau prin telefon la Sediul Central din Bucureşti.�Prin SMS la numărul 0745 072 689. Puteţi folosi orice tip de telefon mobilconectat la Orange sau Vodafone. Structura SMS-ului: user = toate cele 12 cifrealeID-ului FLP; parola = parola iniţială este formată din ultimele 6 cifre ale ID-ului FLP.User-ul şi parola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu. Parola trebuie săfie diferită de cea utilizată pentru plasarea comenzilor online.

Detalii despre serviciul SMS suntdisponibile pe www.foreverliving.com .

�Formularele de Înscriere trebuie semnate personal.Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nicicele semnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.� În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pefişă pentru a intra în posesia cardului.� Pentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).� Facturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformConvenţiei nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

Bucureşti: � Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. Tel: 021 222 89 23,0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

� Str. Traian 187 – 189. Tel: 031 425 47 00; Fax: 031 425 46 99Cluj: � Str. Constanţa 24, Cod 400158. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762Iaşi: � Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591Arad: � Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049Constanţa: � Str. Călărași 11, Cod 900590. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243Braşov: � Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233Craiova: � Str. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444Chişinău: � Str. Mihai Eminescu 35. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 85 69 39

UNDE PLĂTESC PRODUSELE?

Vizitează WWW.RECOM.ROPotrivit H.G. nr. 185/2009, toate societăţile comerciale erau obligatesă-şi actualizeze obiectul de activitate potrivit CAEN până la 01 martie2010. Societăţile care nu şi-au actualizat obiectul de activitate până laaceastă dată au fost radiate din registrul comerţului. Vizitează acumwww.recom.ro şi verifică dacă societatea ta comercială a fost radiatăsau nu, întrucât Forever Living Products Romania nu poate plătibonusuri pentru facturi emise de societăţi radiate.

1. La toate centrele de distribuţiedin ţară

La sediul central din Bucureşti, Bd.Aviatorilor nr. 3 se pot ridica doarcomenzile personale.

2. Prin Tel Verde, la numărul 0800 80 ALOE(0800 802 563) sau 021.222.00.22 (apelabildin orice retea de telefonie) de luni până vineri,între orele10:00 – 16:00.

3.Online la adresawww.comenziforever.ro

� La orice unitate CEC, în contul Forever Living Products.� La centrele de distribuţie, prin intermediul cardului bancar.Nu se acceptă plata în numerar.� Prin serviciul BRD NET pentru cei care au cont deschis la BRD.� La orice sucursală BRD, în următoarele conturi:

�RO24BRDE450SV09924624500 – doar pentrucomenzile prin Tel Verde şi online. Pentru procesarea cât mairapidă a comenzilor dvs., vă rugăm să nu plătiţi în alt contprodusele comandate astfel.�RO74BRDE450SV01018054500 – pentru cei care vireazăcontravaloarea produselor prin bancă.

� La trezorerie pentru cei care achită astfel produsele, în contulRO96TREZ7005069XXX001347.

Produsele se achită în lei, la cursul de schimb euro /leu comunicat de BNR.

I N F O

IMPORTANT

Trimite-ne întrebările şi propunerile tale legate de marketing la [email protected] şi-ţi vom răspunde în timpul cel mai scurt.

CONTACTEAZĂNE

* * Cu excepţia centrului de distribuţie din Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 3.

CUM COMAND PRODUSELE?

Forever LivingProducts România

Programul centrului de distribuţie din Republica MoldovaLuni, marţi, joi şi vineri de la 10 - 18

Miercuri de la 12 - 20Sâmbătă de la 10 - 13

Page 18: Revista Forever Iunie 2011

Calificări

SUPERVIZORI SPONSORI

18

Camelia & Constantin Barbălată Bucecea, BT Viorica UngureanuNicolai Negru Miercurea-Ciuc Petru NegruAna & Gabriel Piparcă Jimbolia, TM Gheorghiţa & Petru Vasin

ASISTENT MANAGERI SPONSORI

CalificărileLUNII MAIRomânia & Republica Moldova

Mihaela & Sorin Aburlăciţei Botoşani Ştefania BlănariuŞtefania Blănariu Botoşani Camelia & Constantin BarbălatăIuliana Comoraşu Buhoci, BC Daniel & Maria ParascanCsiki Gabriela Julia Braşov Bandi Attila & IzabellaMirela & Dorin Danciu Ghimbav, BV Eugenia & Nicolae PăunFelicia Dima Bucureşti Niculina StancuCarmenuţa Dinică Slatina Maria Flavia & Cristian NiculaElena Drăgan Bucureşti Costică & Gheorghiţa PutereAna & Gheorghe Dumbravă Băile-Herculane Mariana & Florea TrifoiPetruţa-Georgiana Giurcă Tismana, GJ Ileana Mariana DanciuCezar Adrian Jăleanu Iaşi Constantin & Tania PopaConstantin Gheorghe Lungu Bucureşti Rodica LunguAnton Cornelia Negoiţă Focşani Lucica & Gheorghe TăbăcaruIleana Paraschiv Giurgiu Vasilica & Ştefan StanciuAurel & Angela Rodica Pop Oradea Nagy Ernő & IrmaCostică & Gheorghiţa Putere Bucureşti Felicia DimaAdelina Rotaru Hunedoara Lavinia CarciucNiculina Stancu Bucureşti Constantin Gheorghe LunguMariana & Florea Trifoi Arad Ioan & Ecaterina Agocs

Petru Negru Miercurea-Ciuc Bucurel & Gyöngyike GhirdăElisabeta & Ion-Adelin Solea Târgu-Jiu Alina & Viorel CojocaruViorica Ungureanu Bucecea, BT Gicu & Gabriela Ceahlău

MANAGERI SPONSORI

Page 19: Revista Forever Iunie 2011

STIMULENTUL I

Elena & Virgil AngelescuIulia BeldimanIon & Dorina CiolacMarilena & Teodor CulişirDerzsi Sámuel & EtelkaStana & Laurenţiu DincăAurel & Cornelia DurigăAngela & Valentin GhergheBucurel & Gyöngyike GhirdăGenoveva IanişevschiDoina Ligia & Neculai Iordache

Carmen & Gabriel LarionMádly SusanaMaria PopSmaranda SălcudeanRodica Ramona VinganLucica & Gheorghe Tăbăcaru

STIMULENTUL II

Gizella & Marius BotişCarina & Sebastian IacătăDaniel & Maria ParascanVajda Katalin

STIMULENTUL III

Camelia & Daniel DincuţăAurel & Veronica MeşterElisaveta & Alexandru PocaznoiPetru & Emilia Truşcă

F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2011 | 146

1. Daniel & Maria Parascan2. Lucica & Gheorghe Tăbăcaru3. Niculina & Viorel Ciuchea4. Carmen & Gabriel Larion5. Gicu & Gabriela Ceahlău6. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă7. Zenovia & Cătălin Riglea8. Alina & Viorel Cojocaru9. Violeta & Dumitru Luca10. Valentin Niţu & Adriana Udrea

1. Constantin & Tania Popa2. Ileana Paraschiv3. Gicu & Gabriela Ceahlău4. Ana & Gabriel Piparcă5. Doina Ligia & Neculai Iordache6. Valentin Niţu & Adriana Udrea7. Carmenuţa Dinică8. Constantin & Ştefania Băetu9. Lucica & Gheorghe Tăbăcaru10. Daniel & Larisa Făt

TOP 10 în funcţiede pc ale Noilor

Distribuitorirealizate în

luna mai

19foreverliving.com

PROGRAMUL DE MAŞINĂ

TOP 10 înfuncţie de pcnon-managerialerealizateîn luna mai

1. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Camelia & Daniel Dincuţă (2)3. Daniel & Maria Parascan (3)4. Maria Pop (nou)5. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (5)6. Ramona & Dorin Vingan (nou)7. Lucica & Gheorghe Tăbăcaru (13)8. Vajda Katalin (6)9. Gizella & Marius Botiş (8)10. Carmen & Gabriel Larion (7)

11. Smaranda Sălcudean (11)12. Petru & Emilia Truşcă (9)13. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă (10)14. Constantin & Tania Popa (12)15. Mircea & Dana Olariu (16)16. Marilena & Teodor Culişir (15)17. Niculina & Viorel Ciuchea (nou)18. Cristiana & Eugen Dincuţă (18)19. Mihaela Viorica & Ion Dumitru (19)20. Marinela Tuţuleasa (17)

Clasamentul îi include doar pe cei care şi-au realizat statutul de Activ în luna mai acumulând 1 pc în nume personal şicel puţin 3 pc de la Noi Distribuitori.

TOP 20 în funcţie de pc totale realizate în luna mai(locul din luna precedentă)

Page 20: Revista Forever Iunie 2011

Recommended