+ All Categories
Home > Documents > Revista Forever, nr. 161

Revista Forever, nr. 161

Date post: 17-Mar-2016
Category:
Upload: forever-living-products-romania
View: 238 times
Download: 4 times
Share this document with a friend
Description:
Septembrie 2012
Embed Size (px)
of 20 /20
Septembrie 2012 | 161 România & Republica Moldova
Transcript
Page 1: Revista Forever, nr. 161

Septembrie 2012 | 161

România & Republica Moldova

Page 2: Revista Forever, nr. 161

2

Nu există cuvinte săexprime fericirea pecare am simţit-ovăzând atât de mulţiDistribuitori la SuperRaliul din Phoenix. Potsă vă spun cu mânape inimă că ultimele

două Super Raliuri din Denver şi Washington DC au fost minunate,dar să-mi petrec timpul alături de foarte mulţi dintre voi aici, pegazonul din curtea Forever Living Products, a adus un fior specialîn inima mea. Sper că v-a plăcut turul organizat la sediul central şiForever Nutraceutical. Vă felicit din suflet pe toţi cei care aţi muncitcu sârg şi dedicare pentru a vă califica la Super Raliu, la SilverPost Raliu şi Post Raliul Tradiţional. Şi, nu în ultimul rând, vămulţumesc pentru că aţi transformat acestă întâlnire într-uneveniment magnific.

În timp ce ne bucuram de prezenţa voastră în Phoenix la SuperRaliu, nu am putut să nu mă gândesc la minunatele oportunităţi pecare noul Raliu Global le va deschide în faţa noastră. Poate văîntrebaţi „Chiar pot să fac asta? Pot oare să-mi depăşesc limitele?Pot ajunge la Hawaii?” Mai aveţi timp până la 31 decembrie săvă calificaţi pentru excursia vieţii voastre. Şi cel mai important lucrude care aveţi nevoie pentru a realiza acest vis este încrederea.

Ori de câte ori vine vorba despre încredere îmi aduc aminte decuvintele lui Eleanor Roosevelt: „Câte am putea realiza dacă am ştică nu avem cum să dăm greş?” Gândiţi-vă o clipă la ceea cetrebuie să faceţi pentru a vă califica la Raliul Global. Aveţi nevoiede numai 1.500 de puncte credit pentru a fi acolo. Forever văoferă toate oportunităţile posibile pentru a vă atinge obiectivele:bucuria unui trai fără griji financiare, un stil de viaţă sănătos,apartenenţa la comunităţi puternice şi satisfacţia muncii de caritate.Mai aveţi nevoie doar de convingerea că, atât timp cât aveţisprijinul Forever, nu puteţi eşua.

Există mai multe modalităţi de a vă asigura că veţi aveaîncrederea necesară pentru a face din 2012 cel mai bun anForever. În primul rând, ţineţi minte că foarte mulţi Distribuitori auatins deja rezultate incredibile în Forever. Aici, în revista noastrălunară, vă prezentăm aceşti oameni care au reuşit şi le celebrămsuccesul. Dacă ei au putut, şi voi veţi reuşi. Nu trebuie decât să văgândiţi la succesul celor dinaintea voastră şi să aveţi încredere căşi voi puteţi atinge acelaşi succes.

Apoi, recunoaşteţi-vă reuşitele deja atinse. Opriţi-vă puţin şievaluaţi-vă performanţa din ultimul an. Ce aţi făcut bine? Esteimportant să vă concentraţi pe aspectele pozitive aleperformanţelor voastre, astfel încât să recreaţi succesul pe măsurăce parcurgeţi drumul spre îndeplinirea obiectivelor. Nu vă lăsaţidescurajaţi de dezamăgiri. Dacă se întâmplă să faceţi vreogreşeală, notaţi-o şi spuneţi-vă: „Data viitoare voi şti să nu repetgreşeala.” Apoi gândiţi-vă la ceea ce mai aveţi de făcut pentru avă atinge obiectivele până la sfârşitul anului.

Când doza de încredere este corectă puteţi aborda angajamentulluat faţă de Forever cu convingerea că ştiţi exact ce aveţi de făcut,că puteţi face asta şi că recompensele vor fi pe măsura eforturilor.Nu există multe aspecte ale vieţii care să vă ofere o şansăgarantată de câştig asemenea celei create de Forever pentru voi.Aşa că vă felicit pentru succesele din trecut şi vă încurajez să văpăstraţi încrederea de care este nevoie pentru a face ca 2012 săfie cel mai bun de până acum.

Mereu al vostru,

Rex Maughan

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:n companie, produse, site - la adresa de [email protected] produselor - la numărul de fax 021 222 8924 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail sau fax(în funcţie de modul în care aţi făcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitorii companiei,

prin urmare, vă rugăm să menţionaţi numărul dumneavoastrăde identificare în cuprinsul solicitării. Informaţiile despreutilizarea produselor nu se dau prin telefon. nprocesarea înscrierilor şi a comenzilor - la adresade e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400”.n înregistrarea fiscală, emiterea şi plata facturilorde bonus, fişele bancare - la adresa de [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

Mesajul Fondatorului Companiei

CONVINGEREA CĂVEI REUŞI

SUCCESS DAYInvitat de onoare: Berkics Miklós,Diamant Manager, Forever Ungaria

22 septembrie 2012,Sala Palatului din Bucureşti.

Page 3: Revista Forever, nr. 161

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 3foreverliving.ro

CU

PRIN

S

EVOLUŢIE PENTRU REVOLUŢIE

Mesajul Directorilor Generali

Ne-am întors din Statele Unite mai hotărâţi şi mai puternici. A fost unantrenament intensiv pentru reuşită. Cei care ne-au însoţit la Super Raliuldin Phoenix, Arizona ştiu şi simt că au participat la un eveniment unicat.Iar rezultatele noastre după ce am revenit în ţară trebuie să fie la înălţime.

Sloganul care exprimă perfect ce s-a petrecut în Phoenix, Arizona este„FOREVOLUTION”. L-am văzut scris cu litere enorme pe scena Raliului. Şisimţim că ne-am impregnat de energia lui, de forţa mesajului pe care îlconţine.

Evoluţie pentru revoluţie. Dar şi revoluţie pentru evoluţie. Nu există una fărăcealaltă. Sunt ca cele două feţe ale unei monede. Trebuie să evoluămpentru a declanşa în companie revoluţia de care vorbim de ani de zile. Şitrebuie să producem o revoluţie în interiorul nostru pentru a evolua.

Acestea nu sunt simple cuvinte. Compania se înnoieşte permanent ca săne ajute, îşi revoluţionează continuu metodele de lucru, strategiile pentrusucces. Tu faci la fel? Investeşti energie şi perseverenţă pentru a fi în pascu transformările Forever? Participi la ele? Eşti unul dintre motoarele carefac lucrurile să înainteze?

Ca să găseşti un răspuns exact la întrebările acestea, priveşte atentrezultatele pe care le-ai avut anul trecut şi în 2012. Analizează-ţi acţiunile,reuşitele, promptitudinea cu care răspunzi la provocările companiei. Ia înconsiderare cât de frecvent eşti prezent la evenimentele Forever, de câteori ai urcat pe scenele acestor evenimente pentru a primi răsplata uneicalificări.

Rex Maughan ne-a amintit la Raliul din Phoenix că schimbarea vine atuncicând trecem pragul fricii. Primul pas este să nu ne mai fie teamă de frică.Să înţelegem că ea face parte din curaj. Să nu-i permitem să preiacontrolul asupra noastră. E foarte adevărat, iar viaţa celor care au devenitlegende ale succesului ne-o dovedeşte. Curajul nu înseamnă absenţa fricii.Curajul înseamnă a acţiona în pofida fricii.

Ştiţi care este cea mai frecventă frică a oamenilor? Frica de ceva nou.Ceva necunoscut. Dar ştiţi care este esenţa marilor afaceri? A marilordescoperiri? A marilor realizări din orice domeniu? Să-ţi asumi riscuri.

Cum putem să-i convingem pe alţii să facă saltul de la frică la asumareariscului pe care îl presupun noul şi măreţia aleasă drept ţintă? Cum putemsă ne convingem pe noi înşine să facem acest pas hotărâtor?

Forever Living Products ştie cum – singura soluţie pentru a-i ajuta pe oamenisă-şi depăşească frica este să le oferi viziunea unui lucru pentru caremerită să se străduiască. Ceva pentru care merită să-şi asume riscuri.

Această viziune există. Este temelia companiei. Este visul lui Rex Maughanpentru o lume în care oamenii trăiesc sănătoşi, prosperi, fericiţi că pot fide folos altor oameni. O lume în care noul este o bucurie, o şansă de ane folosi creativitatea, nu o spaimă.

Voi aţi aderat la această viziune?

Rex e un exemplu viu despre cum arată viaţa când acţionezi mereu dintr-oasemenea perspectivă. Ne-am aflat printre cei 3.000 şi ceva de oamenicare au fost la sediul central Forever din Phoenix. Voiam să vizităm inimacompaniei şi să-l vedem pe Rex la el acasă. Unii nu erau siguri dacă Rexva fi de găsit acolo, după o zi lungă în care a felicitat pe scenă o mulţimede oameni. Dar nu numai că Rex era acolo, ci a fost ultimul care a plecat,după 10 seara, la capătul unor nesfârşite ore în care i-a primit la el înbirou pe toţi cei 3.000 de oameni şi a găsit o vorbă de încurajare pentrufiecare dintre ei.

Am învăţat enorm în acele ore în care ne-am convins, o dată în plus, ceînseamnă să trăieşti în aşa fel încât să conteze fiecare clipă a vieţii tale.Ce înseamnă puterea de a urma noul şi a te reinventa continuu în timp cepăstrezi neschimbate dragostea de oameni, bunăvoinţa, generozitatea.

Vă dorim o toamnă fierbinte, o toamnă în care toţi cei care aţi plantat anulacesta seminţele să culegeţi tot ce e mai bun.

Vă dorim evoluţie pentru revoluţie şi revoluţie pentru evoluţie!

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

CUM POT AFLA BONUSUL LUNAR?nBonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com , în contul dvs. dedistribuitor. Pentru detalii, adresaţi-vă Managerului superior sau sediului central din Bucureşti, la adresa de [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400“.n Prin SMS la numărul 0745 072 689. Structura SMS-ului: user parola bonus despărţite de un singurcaracter spaţiu. Bonusurile lunii precedente vor fi afişateîncepând cu data de 15 a lunii viitoare.

Mesajul Fondatorului Companiei &Mesajul Directorilor Generali

2-3

Mereu activ, mereu în formă 4-5

Cum construieşti o strategie eficientă de marketing şi promovare a afacerii

6-7

Bun sau extraordinar?8-9

Voi face 10-15

Sponsor = mentor16

INFO FOREVER17

Calificările lunii august18 -19

Page 4: Revista Forever, nr. 161

Condroitina şi glucozaminasunt prezente în toateţesuturile, pentru că eleasigură şi coeziuneacelulelor în ţesuturi şiorgane. Glucozamina șicondroitina fac parte dinclasa glicozaminoglicanilor,fiind lanţuri de glucidecombinate cu aminoacizi.

Sulfatul de condroitină şi celde glucozamină sunt folositeîn tratamentul artrozei,întrucât asigură necesarul de„cărămizi” pentru reparareacartilajelor, blocând, înacelaşi timp, activitateaenzimelor care distrugaceste structuri. Totodată,glucozamina stimuleazăcondrocitele (celulelecartilajului) să producămatrice sănătoasă (colagenşi proteoglicani).

GLUCOZAMINA ŞICONDROITINAn au efect de reconstrucţie acartilajului articular;n ajută la menţinerea sănătăţiicartilajului;n stimulează sinteza deglicozaminoglicani, proteoglicani şicolagen;n au activitate antiinflamatorie;n acţionează sinergic pentrustimularea sintezei deglicozaminoglicani şi a aciduluihialuronic;n asociate, au o acţiune sinergică;n îmbunătăţesc in vitro şi in vivovâscozitatea lichidului sinovial.Efectul benefic al glucozaminei şicondroitinei asupra artrozei pare să

F O C U S

Incidenţa crescută a afecţiunilor articulare conduce la acordarea unei atenţii sporiteprofilaxiei. Efectuată corect şi la timp, poate contribui la încetinirea sau chiar stopareaefectelor neplăcute ale acestor boli. Articulaţiile sunt supuse procesului de degradaresau de uzură, la care se adaugă suprasolicitarea de moment sau de lungădurată. Lipsa antrenamentului sau a unui program de întreţinere a funcţieiarticulare reprezintă elemente care concură la deteriorarea articulară. Deasemenea, este necesară evitarea supraîncărcării articulaţiilor, aşa cum seîntâmplă când efectuăm activităţi cu suprasarcină sau când intervinegreutatea în exces. Aflăm de la domnul profesor doctor GheorgheMencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti,cum ne putem proteja articulaţiile.

MEREU ACTIV , MEREU ÎN FORMĂ

4

Page 5: Revista Forever, nr. 161

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 5foreverliving.ro

Acest articol are rol exclusiv informativ şi nu poate fi folositca material publicitar.

Produsele din această categorie nu au fost evaluate de FDA,deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scopdiagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unorafecţiuni sau grupe de afecţiuni. În cazul în care văconfruntaţi cu o problemă medicală trebuie să consultaţimedicul de familie.

se datoreze acestui efect decreştere a vâscozităţii, careameliorează lubrifierea şimobilitatea articulară. Aşadar, prinameliorarea vâscozităţii are odublă activitate, una mecanică şiuna metabolică.n pot contribui la prevenireaerodării cartilajului articular.

Concluziile unor studii ştiinţifice careau comparat efectul suplimenteloralimentare conţinând sulfat deglucozamină cu cel almedicamentelor antiinflamatoarenesteroidiene (AINS), folosite în moduzual pentru reducerea dureriiarticulare, au arătat că sulfatul deglucozamină a fost mai eficace înscăderea durerii şi îmbunătăţireafuncţiei articulare.

MSMMetil-sulfonil-metanul (MSM) este osulfură nemetalică foarte răspândităîn natură. Sulful este al patruleamineral din componenţaorganismului uman şi are un rolesenţial în desfăşurarea în condiţiinormale a proceselor de creştere şiregenerare. Când o celulă moare, unanouă îi ia locul. În absenţa uneicantităţi adecvate de MSM, legăturacelulei noi care se ataşează va devenirigidă. Dacă ţesuturile devin rigide,apar disfuncţionalităţi la nivelulplămânilor şi al altor organe.Iată doar câteva dintre efectelebenefice ale MSM-ului în organism:

n reduce crampele musculare;n ameliorează durerile de spate;n ajută la detoxifiere şi bunacirculaţie a sângelui;n contribuie la reducereainflamaţiei;n favorizează vindecarea ţesutuluimuscular;n participă la sinteza sulfatului deglucozamină şi a aciduluihialuronic, iar împreună cu acesteastimulează regenerarea celulară

atât la nivelul ţesuturilorconjunctive (cu precăderearticulare), cât şi la nivelul altorţesuturi.

Două modalităţi delicioase şisănătoase de a-ţi proteja sănătateaarticulaţiilor:

Gustul libertăţii cu FOREVER FREEDOMl 1 măsură Forever Lite Ultra Vaniliel 120 ml Forever Freedoml 120 ml suc proaspăt de portocalel gheaţă pisată

Mixaţi bine în blender toateingredientele până la omogenizareacompletă şi savuraţi!

Libertate de mişcare cuFREEDOM2GOAveţi nevoie de o porţie serioasă desănătate dacă dimineaţa vă găseşte înmare grabă în faţa provocărilor zilnice.Freedom2Go vă oferă aceleaşibeneficii din Forever Freedom şi, înplus, antioxidanţi din plin şi gustdelicios datorită sucului de rodie. Totce trebuie să faceţi este să vă asiguraţică pliculeţul de Freedom2Go stă lângăcheile de la maşină.

Relaxare musculară cuALOE MSM GELO zi începută în forţă ne poate face săne resimţim în urma eforturilor. Nu şidacă avem mereu la îndemână AloeMSM Gel, ideal pentru alinareadurerilor oricând avem nevoie. În plus,are consistenţă de gel, nu pătează şi,datorită gelului de Aloe vera dincompoziţie, are şi efect intenshidratant.

Bonus:

Page 6: Revista Forever, nr. 161

D E Z V O L T Ă - Ţ I A F A C E R E A

6

Cum construieştio strategie eficientă

şi promovare a afaceriide marketing

Ca oameni activi, suntem expuşi zilnic la mesaje de marketing şi promovare. Logo-urile tipărite peobiectele pe care le folosim, afişele stradale, pauzele publicitare, sacoşele din mâinile oamenilor,

automobilele care trec pe lângă noi, ecranul calculatorului sau paginile unei reviste sunt tot atâtea ocaziide a fi expuşi unui mesaj publicitar. Diverse studii arată că în fiecare zi întâlnim între 300 şi 3.000 deastfel de mesaje. Practic, avem de-a face cu un „zgomot de marketing” în care fiecare se străduieşte să

se distingă şi să-şi convingă clienţii potenţiali să cumpere produsul sau serviciul oferit.

Oafacere nu poate creşte fără a avea ostrategie pe baza căreia să sepromoveze către publicul său ţintă.

Multitudinea de oportunităţi şi accesulnelimitat la informaţie, caracteristici alezilelor pe care le trăim, obligă fiecare om deafaceri să acţioneze conform unui plan depromovare. Afacerea Forever nu faceexcepţie şi de aceea vom trata în cadrulacestui articol subiectul Strategiei deMarketing. Documentul va fi simplu şi clar,pentru a fi înţeles de toţi. El conţine doar 7puncte şi ar trebui să intre pe o singură foaieA4. Rolul său este să te ghideze de fiecaredată când ai de pus în practică o acţiune depromovare a produselor sau a oportunităţiide afaceri.

E bine să construieşti două strategii demarketing – una care să te ajute în vânzareaproduselor şi alta pentru sponsorizarea unornoi distribuitori. Asta pentru că de multe orimesajul, publicul ţintă sau acţiunile pe care

le întreprinzi pot fi diferite în cele douăcazuri. În acelaşi timp, este bine săîmbunătăţeşti permanent aceste documentede-a lungul timpului, în funcţie deexperienţele şi rezultatele tale.

Strategia de Marketing propusă seconstruieşte astfel:

detaliază rezultatul la caredoreşti să ajungi în urma aplicării ei. Cu altecuvinte, atunci când o persoană este expusămesajului tău de promovare, ce acţiunedoreşti să întreprindă? Exemple: săachiziţioneze produse Forever, să devinăconsumator constant, să se înscrie cadistribuitor, echipa ta să devină mai activă,iar membrii ei să urce în Planul de Marketing.Ceea ce notezi în această primă propoziţie setransformă în indicatorii de performanţă aistrategiei. Analizând periodic rezultatele şicomparându-le cu ceea ce ţi-ai propus aici,vei şti dacă ai sau nu succes şi îţi vei puteaajusta activitatea în consecinţă.

vorbeşte desprebeneficiile produselor sau oportunităţii deafaceri Forever şi te poziţionează în avantajfaţă de ofertele competiţiei. Poţi nota aicifaptul că Forever îţi oferă şansa de a fi un omsănătos, împlinit şi bogat, poţi vorbi desprecel mai bun Plan de Marketing, desprepoziţia de lideri în Aloe vera şi desprecalitatea incontestabilă a produselor. Punepe hârtie beneficii pentru clienţii potenţiali,nu caracteristici ale afacerii sau produselor.Vorbeşte, aşadar, despre posibilitatea decâştig suplimentar, proporţional cu muncadepusă, despre promovarea uşoară aproduselor, datorită notorietăţii şi desprefaptul că nu există probleme post-vânzare.La fel, dacă te concentrezi asupra produselor,informează despre sănătatea tubuluidigestiv, echilibrarea metabolismului saucreşterea nivelului de energie.

Tot aici poţi menţiona şi avantajecompetitive personale. De exemplu, faptulcă poţi fi apelat oricând pentru un sfat, îiasişti în primele 10 întâlniri pe cei recent

primul punct

al doilea punct

Page 7: Revista Forever, nr. 161

sponsorizaţi sau că organizezi training-uri deprodus în fiecare sâmbătă sunt lucruri care tepot diferenţia şi pot influenţa pozitiv odecizie. Gândeşte-te la avantajele competitiveca la notele unei partituri: cu cât sunt maivariate şi mai armonios aşezate, cu atât e maiplăcută şi convingătoare piesa muzicală. Deacum încolo vei şti ce afirmaţii trebuie să faciîntr-un dialog de vânzări, într-un material depromovare sau în website-ul tău.

descrie publicul ţintă.Întreabă-te către cine se îndreaptămesajul tău? Un răspuns ar fi: cătreorice om care doreşte să fie sănătos şiprosper. Dar cine nu doreşte acestlucru? Nu toţi sunt, însă, capabili săderuleze o afacere. Nu toţi auresursele financiare sau dorinţa de aconsuma produse Forever. Nu pierdetimp şi bani promovând Forever unorpersoane care au şanse mici să devinăclienţi sau distribuitori. Alege oamenicu care îţi place, personal, să lucrezi.Notează aici care le sunt caracteristi-cile demografice. Preferi să te adresezioamenilor tineri? Celor care ştiu săfolosească tehnologia? Persoanelor care şi-au pierdut recent locul de muncă? Celorcare au deja un nivel ridicat al veniturilor?Odată ce ai aceste detalii, vei şti unde îi poţigăsi, la ce fel de mesaje reacţionează, ceinterese au şi ce beneficii trebuie să scoţi înevidenţă pentru fiecare categorie în parte.

se referă la tacticile demarketing şi promovare pe care le vei folosipentru a atinge obiectivele acestei strategii.Vei ţine prezentări, vei oferi cataloage de

produs, îţi vei decora automobilul, vei damostre gratuite, vei face marketing direct

prin internet, vei împărţi fluturaşi?Există zeci de astfel de tactici –

notează-le pe cele care îţi

sunt potrivite. Le găseşti în manualele deinstruire Forever, le poţi afla din sfaturiprimite de la sponsori sau colegi, din diverselecturi sau din propria ta experienţă. Vei găsicâteva idei şi în articolul următor.

descrie nişa pe care oocupi. Pentru ce alegi să te faci cunoscut?Este, de fapt, răspunsul la întrebarea: „Pentruce doresc să mă ţină minte oamenii, înlegătură cu afacerea pe care o conduc?” Nişase poate defini, spre exemplu, prin faptul că

reprezinţi compania care este lider mondialîn produse pe bază de Aloe vera şi care oferăcele mai multe avantaje prin Planul său deMarketing.

vorbeşte despreidentitatea ta şi a afacerii tale. Clienţii dorescsă cumpere de la cei care au o identitatebine definită, care se reflectă în realitate şicare respectă valori precum încrederea,integritatea, profesionalismul sau spiritul deechipă. Reprezinţi o companie care îţiîmprumută din forţa sa. Alege, aşadar, să-ţiconstruieşti identitatea promovândcaracteristici ale personalităţii tale care suntîn rezonanţă cu Forever.

detaliază bugetul pecare îl vei aloca strategiei tale de promovare.Nu te gândi doar la aspectul financiar – elpoate fi înlocuit sau completat cu timpul,creativitatea sau energia pe care eşti dispussă le investeşti în afacere. Îţi poţi propune, deexemplu, să aloci în promovare 15% dinbonusurile primite şi câte 1 oră pe zi.Important este să te ţii de promisiune şi sănu uiţi că viteza de creştere a afacerii taleeste direct proporţională cu aceastăinvestiţie.

Strategia de Marketing pe care tocmaiai elaborat-o te va ajuta să fii maieficient în dezvoltarea afacerii taleForever. De îndată ce ai construit acestdocument, vei şti exact care estescopul activităţii de promovare, cui teadresezi şi care îţi este mesajul. Veiutiliza tactici de marketing din ce în cemai bune şi vei avea un ghid depromovare a propriei persoane. Veicunoaşte nişa pe care o ocupi şi ceidentitate alegi să etalezi. Şi, nu în

ultimul rând, vei defini resursele pe care lealoci afacerii şi le vei doza astfel încât săajungi acolo unde îţi doreşti. Despre cumpoţi lansa şi pune în practică aceastăstrategie, precum şi despre idei concrete depromovare, vom vorbi în articolul următor.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

al treilea punct

al patrulea punct

al cincilea punct

al şaselea punct

al şaptelea punct

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 foreverliving.ro 7

Page 8: Revista Forever, nr. 161

Foarte mulţi oameni nu-şi dau seama saunu-şi pot alege categoria care le defineşteacţiunile, însă la Forever extraordinarul estela el acasă. Ai ales Forever pentru că ai văzutpotenţialul şi pentru că vrei să treci la un altnivel în viaţa ta. Iată care sunt cele treicondiţii pentru a reuşi: concentrarea,curajul şi rezistenţa.

CONCENTRAREAÎntr-un articol publicat în Forbes, Mike Myattspunea că „diferenţa dintre mediocritate şisucces stă deseori în abilitatea de a teconcentra.”

n Concentrat eştiatunci când poţinumi cele treiproiecte cheie lacare lucrezi pentrua-ţi îndeplini visulşi când îţi daiseama care dintrecele trei este„primul dintreegali”.

n Ţi-ai pierdutconcentrareaatunci când lucrezidoar la ceea ce estecel mai presant.

n Concentrat eştiatunci când îţicunoşti puncteletari şi încerci să lemultiplici.

n Ţi-ai pierdut concentrarea când uiţi că faciparte dintr-un sistem.

n Concentrat eşti atunci când ştii că fiecarealegere pe care o faci poate avea, în egalămăsură, consecinţe pozitive şi negative şi lecunoşti pe ambele.

n Ţi-ai pierdut concentrarea când alegidrumul care pe moment pare cel mai scurt.

n Concentrat eşti atunci când în ceea ce facibine se văd seminţele extraordinarului.

n Ţi-ai pierdut concentrarea atunci când doarsperi ca extraordinarul să apară într-o bună zi.

Concentrarea îţi permite să atingi nivelurineobişnuite de disciplină şi intensitate, carede cele mai multe ori conduc la rezultateextraordinare. Concentrarea nu este oabilitate. Este o decizie, iar odată ce ai decis sărămâi concentrat trebuie să înveţi să teconcentrezi pe ceea ce este cu adevăratimportant, atunci când este cu adevăratimportant şi când ai motivele cu adevăratimportante. Liderii eficienţi aleg să-şiconcentreze atenţia pe un număr limitat deactivităţi importante, în loc să-şi piardăfocusul în iniţiative multiple.

I N S P I R A Ţ I E P E N T R U A F A C E R E A T A

BUN sau

EXTRAORDINAR?Tot ceea ce facem se poate încadra în trei categorii: rău, bun şi extraordinar.

n RĂU: este tot ceea ce ne iroseşte timpul, energia şi viaţa. Este munca fără un scop.

n BUN: este ceea ce e familiar, util, productiv. Este ceea ce te pricepi să faci. Probabil că majoritatea timpului tău este folosit pentruaşa ceva. Adică pentru ceea ce îţi aduce confort, hrană şi, uneori, succes.

n EXTRAORDINAR: este ceea ce ne dorim cu toţii. Este munca plină de sens, care inspiră şi provoacă. Este ceea ce contează.Este genul de muncă pe care o faci fără efort şi fără să-ţi dai seama că timpul trece. Creezi extraordinarul atunci când eşti în acord total cuvalorile şi credinţele tale, atunci când simţi că aspiraţiile şi speranţele tale au un impact asupra lumii. Există, totuşi, incertitudine şidisconfort atunci când creezi extraordinarul, deoarece, deseori, acesta este nou şi provocator. Tot ceea ce este nou şi provocator implică şiriscul de a eşua, dar, pentru că această muncă extraordinară contează enorm pentru tine, nu-ţi doreşti să dai greş. Iată de unde şiincertitudinea şi disconfortul.

8

Page 9: Revista Forever, nr. 161

CURAJUL

„Curajul înseamnă să fii mort de frică şitotuşi să te urci în şa.” (John Wayne)

n Curajul înseamnă să ştii că nu toată lumeava fi mulţumită.n Curajul păleşte atunci când te pui ultimulpe lista celor care contează.

n Curajul înseamnă să ceri ajutorul atuncicând ai nevoie.n Curajul păleşte atunci când te străduieştisă faci totul de unul singur.

n Curajul înseamnă să ştii că vor fi necesareşi sacrificii.n Curajul păleşte atunci când nu te simţidispus să plăteşti preţul succesului.

Atunci când curajul ne părăseşte, îngheţăm.Ne încordăm umerii, ca pentru luptă. Nu mairespirăm cum trebuie, iar creierul, mai puţinoxigenat, nu mai gândeşte corect. Suntemblocaţi. În astfel de momente ar trebui să

apăsăm butonul de pauză al creierului şisă ne folosim de puterea trupului pentru atrece peste frică. Un singur pas înainte,pasul următor, o mică acţiune te va ducespre direcţia cea bună. Un singur pas estetot ceea ce ai nevoie pentru a începe să temişti din nou.

REZISTENŢAUnul dintre cele mai sigure sisteme demăsurare a extraordinarului este acelmoment în care îţi spui: „Aş vrea sărenunţ acum.” Este prea greu, preaconfuz, prea îndrăzneţ, prea descurajant,prea rapid, prea solicitant, prea mare, preascump, prea complicat, prea riscant, preaîndepărtat, prea ambiţios, prea copleşitor.Este prea mult.

Şi, deşi e posibil să ai dreptate, rezistenţaînseamnă că ai decis deja să faciurmătorul pas. „Oricum ai lua-o, nu estenimic rău în a cădea. Rău este să rămâijos.”(Mohammad Ali)

Studiile ne arată că rezistenţa nu este pur şisimplu o calitate, ci se construieşte la fel caun zid cu multe cărămizi. Care suntmodalităţile, mijloacele şi practicile care teajută să-ţi construieşti rezistenţa? Atitudineapozitivă, adaptabilitatea, creativitatea,pentru că, aşa cum spunea omul de ştiinţăaustriac Victor Frankl, „libertatea supremă aunui individ este abilitatea de a-şi alegeatitudinea într-un anumit set decircumstanţe”.

Toate cele trei elemente enumerate maisus sunt mai degrabă construcţii

personale şi mai puţin calităţi înnăscute.Nu trebuie decât să vrei să muţi toateacţiunile tale din cele două recipiente(rău şi bun) în cel de-al treilea, numit„extraordinar”. Partea cea mai bunăeste că în Forever ai la dispoziţie o

echipă minunată şi foarte multemateriale care te vor ajuta să faci asta.Rămâne doar ca tu să vrei

să fii extraordinar!

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 foreverliving.ro 9

Page 10: Revista Forever, nr. 161

10

E V E N I M E N T

„Tocmai s-a încheiat ultimulSuper Raliul Forever, unde totuls-a desfăşurat la superlativ:

organizare, confort, motivare,recunoaştere, creativitate,

relaţionare, produse noi, conformviziunii companiei: „from good to

great”. Rex rămâne un lider deneegalat, care şi-a împlinit

misiunea vieţii şi în acelaşitimp ne încurajează pe toţi

cei care ne-am alăturat luisă ducem mai departe

viziunea Forever pentrua crea măreţie în jurul

nostru. Fă şi tu odiferenţă în viaţa

oamenilor care te înconjoară, trăieştestilul de viaţă Forever şi împlineşte-ţivisurile. Fii împreună cu vulturii Foreveranul viitor în luna aprilie la primul RaliuGlobal din Hawaii. Vă dorim tuturor 4luni FABuloase, pentru a încheia anulcu rezultate excepţionale!”

Vera şi Aurel Meşter, Diamant – Safir Manageri,

membri President’s Club

„Evenimentul din Phoenix a fost onouă lecţie de viaţă pentru noi, o reconfirmare a valorilor Forever -pasiune, devotament, generozitate şiseriozitate. Am fost impresionaţi de

Voi faceAcesta a fost îndemnul cu care s-au întors acasă cei care au reprezentat

Forever România la ultimul Super Raliu, desfăşurat în Phoenix, Arizona. A fostun eveniment grandios, ce încheie o etapă importantă din istoria companiei

şi deschide, în acelaşi timp, drumul spre noi provocări. În aşteptareaprimului Raliu Global, ce va avea loc în superbul şi exoticul Hawaii, vă

invităm să citiţi, în paginile următoare, gândurile celor care au fost prezenţi,între 15 şi 19 august, în Statele Unite, la Super Raliu.

Rex Maughan, Fondator FLP International Gregg Maughan, Preşedinte FLP International Aidan O’Hare, Vicepreşedinte pentru Europa

Page 11: Revista Forever, nr. 161

11foreverliving.roF O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161

forţa nestăvilită a Braziliei, decreşterea continuă a vânzărilor lanivel mondial, în special în rândulţărilor africane, de mărturiile celorcare au folosit noile produse, caresunt fantastice. Am avut şansa săvizităm, într-o după-amiază,împreună cu cei 3.000 de calificaţi dinîntreaga lume, sediul Forever dinScottsdale şi Forever Nutraceutical.Conducerea companiei ne-a copleşit

cu răbdarea, atenţia şi dragosteanecondiţionată oferită fiecăruia înparte. Silver Post Raliul s-a desfăşuratanul acesta în fabulosul Las Vegas,unde am petrecut o vacanţă de lux însuperbul hotel Bellagio. Am avut unsingur regret, acela că ne-au lipsitmulţi dintre voi, prieteni dragi cu caream fi vrut să împărţim toate acestea. Suntem convinşi că anul viitor, înHawaii, la primul Raliu Global, veţi fi

împreună cu noi pentru a reprezentaechipa României pe scena valorilorForever. Mai sunt 4 luni din perioadade calificare. Reînnoiţi-vă angajamen-tul, acţionaţi în fiecare zi plini decredinţă şi entuziasm, cereţi ajutordacă aveţi nevoie şi nu lăsaţi penimeni să vă fure acest vis. Este oşansă unică. Va fi un evenimentspectaculos. Trebuie să fim împreunăîn Hawaii şi să ne salutăm cu mesajul:ALOHAAA!”

Camelia şi Daniel Dincuţă, Safir Manageri,

membri President’s ClubEchipa Forever România

Directorii Generali Forever România

Page 12: Revista Forever, nr. 161

12

„În luna august, anul acesta, bucurias-a asociat cu nostalgia. Ne-am întorsde curând de la ultimul Super Raliu,eveniment organizat de companie înStatele Unite. De 14 ani, în fiecare anam avut ocazia să particip la acesteevenimente, alături de toate ţărileimplicate în Forever. Toate acestecălătorii au însemnat o experienţă deneuitat şi de neînlocuit în inima mea.

Am avut ocazia să vizitezcele mai frumoasemetropole americane şi,de fiecare dată, mai multdecât frumuseţea oraşelorsau eleganţa hotelurilorori grandoareaevenimentelor, măimpresionează calitatealiderilor care conducaceastă companie,puterea lor de muncă şisacrificiu, dedicarea lorpentru a organiza cât maibine acest eveniment şidorinţa lor de a aprecia

partenerii companiei. Dar pentru căun Raliu înseamnă motivaţie,instruire, dar şi vacanţe, îmireamintesc cu plăcere locurileminunate pe care le-am vizitat şi carene-au demonstrat adevăratul înţelesal „stilului de viaţă Forever”.Evenimentele numiteSilver Post Raliu, care auînceput din 2004 cuBranson - Missouri, apoiau continuat cu Cancun -Mexico, Marea Caraibelor,Puerto Vallarta – Mexico,Hawaii, Reno – LakeTahoe, San Francisco, iaranul acesta Las Vegas dinnou. Toate acesteareprezintă o ocazie de a fialături de cei mai bunidistribuitori Forever, de a-i

cunoaşte personal şi de a interacţionacu ei, de a învăţa de la ei şi,bineînţeles, de a trăi experienţe deneuitat. Acest stil de viaţă COMPLET,care îţi oferă totul, începe de lasănătate şi frumuseţe şi continuă cudezvoltare personală, apreciere şirecunoaştere la nivel mondial esteOFERTA FOREVER. A fost creat pentruoameni obişnuiţi ca tine şi ca minecare, cu dedicare, perseverenţă şiprofesionalism pot să-şi realizeze celemai îndrăzneţe visuri şi să trăiască oviaţă extraordinară.”

Maria Pop, Soaring Manager

„Lăsaţi fricile în urmă şi lansaţi-vă cuîncredere şi avânt pe noul drum alsuccesului” a fost tema de bază aultimului Super Raliu Forever. Amasistat, la Phoenix, la o foarte precisăevaluare a realizărilor fiecăruia dintre

Page 13: Revista Forever, nr. 161

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 foreverliving.ro 13

noi, a cauzelor care le-au generat, amijloacelor prin care le putemîmbunătăţi, precum şi la o recompensareemoţionantă şi generoasă a celor care s-au distins prin calificări superioare înPlanul de Marketing.Vizitele la fabricaForever Nutraceutical şila Sediul Central dinScottsdale ne-au întăritîncrederea faţă depreocupareapermanentă acompaniei de a păstracele mai înaltestandarde de calitatepentru produsele saleşi de a menţinepreţurile stabile însituaţii de crizăeconomică. Defilareanumeroşilor noi Safir

Manageri, Diamant Safir Manageri,Diamant Manageri şi a sutelor de EagleManageri din ţări precum Nigeria, Africade Sud, Gabon, Kazakhstan, Turcia ne-auimit şi ne-a făcut să ne gândim din nou

la celebra expresie: „Dacă vrei cuadevărat poţi şi realizezi”. Finalulprocesului de a ne ajuta şi îndemna săîndepărtăm temerile şi să acţionăm cusucces în afacerea noastră Forever i-a

aparţinut însuşi Preşedinteluinostru, Gregg Maughan, prinspargerea la propriu apanourilor de sticlă pe care nescrisesem cu toţii temerile, chiaracolo, sus, pe scenă, în văzul a4.000 de participanţi labanchetul organizat cu acestprilej. Gestul cel mai sugestiv afost înmânarea, la plecare, aunui trofeu de sticlă tuturor

Page 14: Revista Forever, nr. 161

14

participanţilor, pe care să ne notămdorinţele şi pe care am fost rugaţi să-lpunem la vedere. Vă rugăm să văimaginaţi cu ce gânduri de repornire aafacerii noastre am venit acasă!”

Alexandru Pocaznoi, Safir Manager şi

Bogdan Pocaznoi, Manager

„Câţi dintre noi, cei care facem cupasiune această activitate, mai suntemoamenii care eram, după acest Raliugrozav? Rex Maughan ne-a arătat, cusimplitate, toate modalităţile de aschimba destine: produse noi, poveşti

de succes care multiplică succesul,energie nelimitată. Suntem norocoşi căîmpreună avem atâtea de oferit. Vădoresc să aveţi entuziasmul şi energiamarilor învingători!”

Vajda Katalin, Soaring Manager

„Fiecare clipă petrecută alături defondatorul companiei şi de lideriiForever este o revelaţie. Îţi dă viziune.Primeşti încredere şi dai mai departe.Sunt fascinată de noul motto alcompaniei noastre: FOREVOLUTION. Tepoţi juca cu sensul: Revoluţia Foreverpentru evoluţia mea şi-a ta.Fantastic, nu-i aşa?”

Carina Iacătă, Soaring Manager

„Forevolution - revoluţie sau evoluţie?Aceasta este întrebarea pe care şi-a pus-oForever Living în contextul schimbărilorcare se produc la nivel mondial. Au găsitcel mai bun răspuns revoluţionândPlanul de Marketing şi diversificândoferta de produse. Mai rămâne cafiecare dintre noi să-şi asume propriaevoluţie cu profesionalism, atitudine şiloialitate faţă de companie, astfel încât,prin efortul comun al tuturor distribui-torilor, să producem o adevăratărevoluţie în industria MLM. Aşa cum ne-a învăţat Rex Maughan, fiecare dintrenoi, pentru a evolua, trebuie să-şi

înceapă propria revoluţie prin a-şi„îngropa” îndoielile, frica şi tot ceea ce te împiedică să ajungi un om de succes.Apoi, pune pasiune şi suflet în tot ceeace faci şi priveşte cu încredere spreviitor.”

Dr. Carmen Larion şi Dr. Gabriel Larion,

Senior Manageri, membri President’s Club

„A fost minunat să fim din nou acasă laForever și să realizăm, o dată în plus, că

Page 15: Revista Forever, nr. 161

15F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 foreverliving.ro

această companie este cu adevăratun Gigant. Ne-am bucurat să vedemcă afacerea Forever creştepretutindeni în lume şi suntemmândri că România face parte din Top20 Forever Global. Rex Maughan şistaff-ul companiei ne-au demonstratîncă o dată spiritul Forever şi mai alesrecunoştinţa lor faţă de toţi parteneriicare se implică cu loialitate în aceastăafacere. Şansa de a putea fi parte aacestui fenomen global aparţineoricui şi încă nu este târziu. Anulviitor, în Hawaii, Rex ne-a promis uneveniment FABulos! Nu încetaţi să vădoriţi să fiţi acolo şi acţionaţi întimpul care a mai rămas pentru a fiparte a celei mai mari oportunităţi dinlume.”

Maria & Daniel Parascan, Senior Manageri,

membri President’s Club

„Am participat pentru a 14-a oară laSuper Raliu şi la toate Silver PostRaliurile şi trebuie să recunoaştem cănu am întâlnit şi nici măcar nu amauzit de o companie de talia Forevercu care să merite să devii partener deafacere. Interesul şi grija pentru ceicare fac afacerea Forever a depăşitdemult limitele normale, obişnuite derelaţii între parteneri de afacere. Noileproduse lansate la Phoenix ne-audemonstrat încă o dată că Forevereste în permanenţă atentă la nevoileomului de astăzi, dar şi la tendinţelece se prefigurează, asigurând, prin

aceasta, o piaţă continuăşi de viitor. Şi chiar dacă s-a încheiat ultimul SuperRaliu, suntem pregătiţi şiaşteptăm cu entuziasmprimul Raliu Global,eveniment ce ne oferătuturor noi oportunităţide dezvoltare a afacerii.”

Gizella & Marius Botiş,Diamant – Safir Manageri

Echipa Forever Brazilia

Page 16: Revista Forever, nr. 161

I N T E R V I U

16

Multă lume crede că a sponsorizaînseamnă numai a înscrie noidistribuitori. Deşi este o condiţieesenţială pentru un sponsor de succes,credeţi că aceasta este şi suficientă? Ceurmează după înscriere?Cu siguranţă nu este suficientă. Ca şi lamatematică, este doar o condiţie necesară, darnu şi suficientă. După înscriere începeADEVĂRATA SPONSORIZARE, pentru căSPONSOR=MENTOR. Experienţa noastră înForever ne-a condus la încrederea în următoriipaşi:

a) avem mai întâi o discuţie caldă,deschisă şi punctuală, în care descoperimdorinţele, nevoile, visurile noilor distribuitori,dezvoltând încrederea reciprocă;b) oferim o soluţie practică pentruîndeplinirea acestora, bazată pe ofertacompaniei;c) când noul partener realizează că aceastaeste soluţia pentru el, îşi ia angajamentul sătreacă la acţiune;d) facem un parteneriat scris, apoi începemparcurgerea materialelor: „GhidulDistribuitorului de Succes” şi „Planifică-ţiSuccesul”.

Aceşti primi paşi sunt multiplicaţi de cătremembrii echipei.

Cum consideraţi că ar trebui să se creezeşi să se desfăşoare relaţia de lucru întresponsor şi distribuitorii din echipa lui? Relaţia de lucru este rezultatul motivaţiei NouluiDistribuitor şi al acţiunii conduse de Sponsorpentru împlinirea ei. De aceea este foarteimportant PARTENERIATUL SCRIS între cei 2.

n Care este partea Noului Distribuior?Realizează că nevoia lui îşi găseşte soluţia înacţiunea ce urmează, îşi ascultă Sponsorul,acţionează conform planului şi exempluluiSponsorului, se autoinstruieşte zilnic, sebucură de orice rezultat.

n Care este partea Sponsorului? Oferăîncredere (în oferta companiei, în împlinireascopului), transferă din încrederea lui,păstrează activă motivaţia partenerului,conduce activitatea.

Care credeţi că sunt cele mai frecventegreşeli pe care le comit sponsorii înrelaţie cu echipa lor?Nu creează o relaţie reală cu echipa, existând unadoar motivată de interese. Nu cunosc adevăratelenevoi, dorinţe, visuri ale fiecărui partener şi au,astfel, aşteptări nerealiste. Îşi doresc împlinireaunui obiectiv mai mult decât partenerii lor. Credcă doar ei le ştiu pe toate şi tot şi astfel sufocădezvoltarea echipei.

Care credeţi că sunt calităţile esenţialeale unui sponsor de succes?Din punctul nostru de vedere, cea maiimportantă calitate este abilitatea de a relaţionacu cei din jur. Apoi vorbim de un sinergism alcalităţilor. Dar aş vrea să amintim doar despre3A+3C (nu sunt, oare, vitaminele A şi C esenţialepentru organism?):

Ascultarea (cu inima şi cu mintea),Acceptarea diferenţelor, Aprecierea;

Comunicarea eficientă, Crearea punţilor delegătură, Conducerea către excelenţă.

Ce-i trebuie unui sponsor pentru ase putea numi lider?Un SPONSOR-LIDER este acea persoanăcare se conduce mai întâi pe ea însăşi. Îşiconduce gândurile, reacţiile, sentimentele,emoţiile, faptele şi apoi se califică să-i poatăconduce şi pe alţii. Atunci când conduci şioamenii te urmează pentru ceea ce eşti, tecalifici ca LIDER.

Sponsorul este liantul dintrecompanie şi un Nou Distribuitor.Cum realizează un sponsor eficientfuncţia de liant?Ne place această provocare. Orice

SPONSOR BUN reprezintă ceea ce prezintă, fiind opunte între companie şi Noul Distribuitor. Acestavede totul prin ochii lui. De aceea, un SPONSORBUN degajă, prin toţi porii lui, încredere înpartenerul său, se identifică cu acesta, edificămereu compania şi este mândru de acestparteneriat. Practic, el şi compania sunt un totunitar. Şi această relaţie se vede, se simte, secopiază şi se multiplică.

Un bun sponsor se naşte sau se creează?Un sponsor bun se creează şi se naşte.

n se creează: până a fi un SPONSOR BUN înForever, puţini au fost aceia care au condusoameni şi au luat decizii, au lucrat pe contpropriu sau şi-au organizat agenda de lucrupe un an, în detaliu. Dar printr-o instruireadecvată, prin coaching, prin folosireasurselor de dezvoltare personală, conştienţifiind că întâi trebuie să se autoconducă, mulţiau devenit SPONSORI BUNI. Felicitărimentorilor lor!n se naşte: acesta se face remarcat încă dinprima parte a vieţii sale, atrage atenţia într-unmod sănătos, coagulează persoane şiactivităţi, conduce natural oamenii, esteurmat de alţii. Astfel de sponsori trebuie doarşlefuiţi pentru a da tot ce este mai bun din ei.

Vă mulţumim pentru gândurile şi sfaturileîmpărtăşite şi vă dorim o toamnă rodnică!

SPONSOR = MENTORDe cele mai multe ori ne gândim la Sponsor numai ca la cel care înscrie oameni noi într-o companie

MLM, însă nu trebuie să uităm că acesta este numai primul pas pe care îl face un distribuitor îndezvoltarea afacerii sale. Nu este suficient să înscrii oameni noi ca să fii sponsor. Despre ce înseamnă cu

adevărat şi ce trebuie să facă un sponsor zi de zi vom discuta în cele ce urmează cu Cristiana & Eugen Dincuţă, Senior Manageri şi membri President’s Club.

Page 17: Revista Forever, nr. 161

I N F O F O R E V E R

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 17foreverliving.ro

n Prin internet, accesând www.foreverliving.com şi selectând apoiDistributor Login / Europe / Romania. Cele 2 elemente necesareaccesului sunt LOGON ID (numărul de identificare Forever) şi

PASSWORD. Dacă nu aţi primit sau aţi uitatparola, o puteţi afla prin e-mail la [email protected] (dacă aţi menţionat adresade e-mail în Formularul de Înscriere), cu menţiuneaÎn atenţia Departamentului AS400, sau printelefon la Sediul Central din Bucureşti.

n Prin SMS la numărul 0745 072 689. Puteţi folosi orice tip de telefon mobilconectat la Orange sau Vodafone. Structura SMS-ului: user = toate cele 12 cifreale ID-ului FLP; parola = parola iniţială este formată din ultimele 6 cifre ale ID-uluiFLP. User-ul şi parola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu. Parola trebuiesă fie diferită de cea utilizată pentru plasarea comenzilor online.

Detalii despre serviciul SMS sunt disponibile pe www.foreverliving.com .

Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295. Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049; [email protected]: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Braşov: n Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233; [email protected]: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Bucureşti:n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24L: 9-19; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17Luni şi miercuri, programul de lucru al departamentelor este între orele 9 şi 17

n Str. Traian 187 – 189. Tel: 031 425 47 00; Fax: 031 425 46 99L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Cluj: n Str. Constanţa 24, Cod 400158. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762; [email protected]: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Constanţa: n Str. Călăraşi 11, Cod 900590. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243;[email protected]: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Craiova: n Str. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444; [email protected]: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Iaşi: n Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591;[email protected]: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Republica Moldova:Chişinău: n Str. Mihai Eminescu 35. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 85 69 39;

[email protected]: 10-18; M: 10-18; M: 12-20; J: 10-18; V: 10-18; Ultima sâmbătă a fiecărei luni, de la 10-13.

1. La toate centrele de distribuţie dinţarăLa sediul central din Bucureşti, Bd.Aviatorilor nr. 3 se pot ridica doarcomenzile personale.

2. Prin Tel Verde, la numărul0800 80 ALOE (0800 802563) sau 021.222.00.22 (apelabil din orice retea detelefonie) de luni până vineri, între orele 10:00 –16:00. Ultima zi de comenzi este data de 25 a fiecăreiluni.

3.Online la adresa www.comenziforever.roUltima zi de comenzi este penultima zi lucrătoare afiecărei luni pentru comenzile achitate online.

ATENŢIE! În cazul coletelor livrate prin curier, vă rugămverificaţi integritatea coletului în prezenţa curierului. În cazulcoletelor deteriorate vă rugăm să întocmiţi un proces verbalîn prezenţa curierului care a livrat coletul.

n La orice unitate CEC, în contul Forever Living Products.

n La centrele de distribuţie, prin intermediul cardului bancar. Nu se acceptă plata în numerar.

n Prin serviciul BRD NET.

n La orice sucursală BRD, în următoarele conturi:

n RO24BRDE450SV09924624500 – doar pentru comenzileprin Tel Verde şi online. Pentru procesarea cât mai rapidă acomenzilor plasate online şi prin Tel Verde, vă rugăm să plătiţi în acestcont.

n RO74BRDE450SV01018054500

n La trezorerie pentru cei care achită astfel produsele, în contulRO96TREZ7005069XXX001347.

Produsele se achită în lei, la cursul de schimb euro / leucomunicat de BNR (se iau în calcul doar primele douăzecimale).

IMPORTANT CUM AFLU SITUAŢIA PUNCTELOR CREDIT?

UNDE PLĂTESC PRODUSELE?

CUM COMAND PRODUSELE?

nFormularele de Înscriere trebuie semnate personal.Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nicicele semnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.n În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pefişă pentru a intra în posesia cardului. n Pentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).n Facturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

PROGRAMUL ŞI ADRESELE CENTRELOR DE DISTRIBUŢIE

Page 18: Revista Forever, nr. 161

Marius-Iulian Ciortan Giurgiu Rădiţa Stănişteanu

18

SUPERVIZORI SPONSORI

Rădiţa Stănişteanu Giurgiu Ileana & Marin Paraschiv

MANAGERI SPONSORI

ASISTENT MANAGERI SPONSORI

Veronica Bratu Constanţa Florica DovanVioleta & Constantin Coman Ploieşti Elena & Dorinel AnghelMariana Danciu Satu-Mare Csukat EvaClaudia-Mihaela Enache Craiova Liliana & Marin IlinaGombos Gabriella Târgu-Mureş Bucurel & Gyöngyike GhirdăIoana & Petre Jalbă Ploieşti Constantin & Manuela BelciugCosmin Alexandru Mihai Bucureşti Constanţa & Dănuţ Mei-RoşuMarius & Carmen Pellarini Ploieşti Constantin & Graţiela MateianuGeorge & Emanuela Radu Braşov Bucurel & Gyöngyike GhirdăLiliana & Ionel Ţigănuş Constanţa Aurelia-Sidonia PoloscaElizaveta Vacari Chişinău, Rep. Moldova Constantin & Tania Popa

C A L I F I C Ă R I

Calificările lunii AuGuSTRomânia & Republica Moldova

SPONSORUL LUNIISponsorii lunii august sunt

Emanoil & Lăcrămioara Creţu, din Suceava.

FELICItărI şI MuLt SuCCES în COntInuArE!

SPONSORUL SĂPTĂMÂNIIn 6 – 11 august – Cătălina & Ovidiu Pălăncianu

din Romann 13 – 18 august – Iuliana Comoraşu din Buhoci,

Bacăun 20 – 25 august – Maria & Adrian Arghir din

Constanţan 27 august - 1 septembrie – Giorgiana Ţigănuş

din Constanţa

FELICITĂRI TUTUROR ŞI MULT SUCCES ŞI ÎN VIITOR!

Îi felicităm şi le dorim mult succes şi tuturor celor 277 de calificaţila nivelul de Asistent Supervizor în luna august!

Page 19: Revista Forever, nr. 161

PROGRAMUL DE MAŞINĂ

F O R E V E R | România & Republica Moldova | septembrie 2012 | 161 19foreverliving.ro

STIMULENTUL I

Iulia BeldimanIon & Dorina CiolacNiculina & Viorel CiucheaMarilena & Teodor CulişirCristiana & Eugen DincuţăAngela & Valentin GhergheBucurel & Gyöngyike GhirdăCarina & Sebastian IacătăDoina Ligia & Neculai IordacheCarmen & Gabriel LarionConstanţa & Dănuţ Mei-Roşu

Maria PopConstantin & Tania PopaSmaranda SălcudeanRamona & Dorin VinganLucica & Gheorghe TăbăcaruPetru & Emilia Truşcă

STIMULENTUL II

Gizella & Marius BotişDaniel & Maria ParascanElisaveta & Alexandru PocaznoiVajda Katalin

STIMULENTUL III

Camelia & Daniel Dincuţă Aurel & Veronica Meşter

TOP 10 în funcţie de pc ale Noilor Distribuitori realizate în luna august

1. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Daniel & Maria Parascan (4) 3. Camelia & Daniel Dincuţă (2)4. Maria Pop (3)5. Carmen & Gabriel Larion (5)6. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (nou)7. Gizella & Marius Botiş (6)8. Vajda Katalin (7) 9. Ileana & Marin Paraschiv (20) 10. Kele Mónika (13)

11. Niculina & Viorel Ciuchea (10)12. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă (12)13. Mihaela & Ion Dumitru (nou)14. Constantin & Tania Popa (15)15. Vasilica & Dumitru Crăciun (nou)16. Angela & Valentin Gherghe (nou)17. Cristiana & Eugen Dincuţă (11)18. Mircea & Dana Olariu (16)19. Carina & Sebastian Iacătă (nou)20. Marilena & Teodor Culişir (17)

Clasamentul îi include doar pe cei care au realizat statutul de Activ în luna august acumulând 1 pc în numepersonal, cel puţin 3 pc de la Noi Distribuitori şi au cel puţin un Asistent Supervizor.

TOP 20 în funcţie de pc totale realizate în luna august(locul din luna precedentă)

1. Marius-Iulian Ciortan 2. Emanoil & Lăcrămioara Creţu 3. Elena & Toader Dumitrache 4. Felicia & Liviu Martin5. Corina & Constantin Constantinescu 6. Liliana & Ionel Ţigănuş7. Constantin & Tania Popa8. Vasilica & Dumitru Crăciun9. Gicu & Gabriela Ceahlău10. Lucian & Annamaria Sandor

1. Daniel & Maria Parascan 2. Ileana & Marin Paraschiv3. Carmen & Gabriel Larion 4. Niculina & Viorel Ciuchea5. Rădiţa Stănişteanu6. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu7. Mariana & Silviu Ursu 8. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă9. Zenovia & Cătălin Riglea 10. Daniela Levărdă & Alexandru Chiş

Felicitări Managerilorcare în luna august au

acumulat cel puţin 60 p.c. personale şi non-manageriale!n Daniel & Maria Parascan n Ileana & Marin Paraschiv n Carmen & Gabriel Larion n Niculina & Viorel Ciuchea

n Rădiţa Stănişteanun Cătălina & Ovidiu Pălăncianu

n Mariana & Silviu Ursun Zenovia & Cătălin Riglea

n Bucurel & Gyöngyike Ghirdă n Constanţa & Dănuţ Mei-Roşu

n Daniela Levărdă & Alexandru Chiş

TOP 10 în funcţie depc non-managerialerealizate în luna august

Page 20: Revista Forever, nr. 161

Forever LivingProducts România


Recommended