+ All Categories
Home > Documents > Revista Forever, nr. 157

Revista Forever, nr. 157

Date post: 12-Mar-2016
Category:
Upload: forever-living-products-romania
View: 229 times
Download: 2 times
Share this document with a friend
Description:
Revista Forever, nr. 157, Mai
20
Mai 2012 | 157 România & Republica Moldova
Transcript
Page 1: Revista Forever, nr. 157

Mai 2012 | 157

România & Republica Moldova

Page 2: Revista Forever, nr. 157

2

De multe ori m-amgândit că ar contafoarte mult pentru felulîn care ne tratămsemenii dacă amputea privi direct îninima celor cu care

intrăm în contact. Fiecare dintre noi are posibilităţi nelimitate sau,mai bine spus, fiecare are înăuntrul său o capodoperă careașteaptă să fie descoperită. Poate îmbrăca diferite forme, dar este acolo, așteaptă să fie descoperită.

A vedea potenţialul ascuns este harul artiștilor precumMichelangelo. David, cea mai importantă sculptură a sa și unadintre cele mai frumoase din istoria lumii, reflectă cu prisosinţăacest fapt. Povestea acestei capodopere a început cu zeci de aniînainte ca Michelangelo să o sculpteze. Cu 40 de ani înainte,mulţi artiști au văzut stânca imensă, de mărimea a trei bărbaţi, iarunul dintre ei chiar a început să o cioplească. Din nefericire acioplit atât de mult, încât părea că nu mai putea ieși nimic din ea.Stânca a rămas aruncată, abandonată zeci de ani. Mare păcatcă un bloc de marmură atât de frumos se irosise. Mulţi au văzut înasta o greșeală monumentală.

Apoi, tânărul Michelangelo, care avea pe atunci numai 26 deani, a venit să arunce o privire asupra ei. La început a crezut,asemenea predecesorilor, că este prea îngustă, prea viciată. Dar,pe măsură ce o privea, descoperea în ea din ce în ce mai mult.Înăuntrul blocului de marmură respins a întrezărit posibilităţiascunse celorlalţi – imaginea unei puteri și a unei frumuseţi gata să iasă la suprafaţă. Doi ani istovitori mai târziu, tânărul artist adezvăluit lucrarea genială sculptată din stânca abandonată.

Din ceea ce alţii vedeau ca fiind viciat și imperfect, Michelangelo acreat una dintre cele mai mari capodopere ale lumii.

La fel ca blocul de piatră abandonat, și noi putem avea defecte.Poate că am eșuat. Poate că ne simţim prea viciaţi pentru a maiavea vreo valoare. Indiferent ce neajunsuri simţim că avem, există ocapodoperă în interiorul fiecăruia dintre noi. Ea așteaptă doar să fiedescoperită.

Și la fel ca noi sunt toţi cei din jurul nostru. Dacă putem privi caMichelangelo – peste defectele și slăbiciunile pe care credem că levedem în ceilalţi – vom recunoaște valoarea nepreţuită și posibilităţileinfinite în fiecare persoană pe care o întâlnim.

Exact acesta este mesajul pe care vreau să-l ţineţi minte cu toţii atuncicând vedeţi noul film „Brushstrokes”. Atât voi, cât și cei din jurul vostruaveţi un potenţial nelimitat pentru succes în viaţa personală și înafacerea Forever. Am fost martorul transformării a mii de oamenicare au profitat de această şansă şi şi-au schimbat destinul – al lor șipe cel al cunoscuţilor. Produsele noastre și oportunitatea de afacerisunt instrumente menite să-i ajute pe oameni să sesizeze posibilităţilepe care le au pentru a crea măreţia. Îmi doresc din suflet ca toatălumea să vadă acest film și să-i înţeleagă mesajul. Duceţi mesajulForever despre speranţă și succes în viaţa cât mai multor oameni șiajutaţi-i să descopere ceea ce le poate oferi Forever. Sunt convins căputem, cu grijă și efort, să transformăm pietrele brute din viaţanoastră în adevărate capodopere.

Mereu al vostru,Rex Maughan

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:n companie, produse, site - la adresa de [email protected] produselor - la numărul de fax 021 22289 24 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail sau fax(în funcţie de modul în care aţi făcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitorii companiei,

prin urmare, vă rugăm să menţionaţi număruldumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile despre utilizarea produselor nu se dau printelefon. nprocesarea înscrierilor şi a comenzilor - la adresad e e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400”.n înregistrarea fiscală, emiterea şi plata facturilorde bonus, fişele bancare - la adresa de [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

CUM POT AFLA BONUSUL LUNAR?nBonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com , în contul dvs. dedistribuitor. Pentru detalii, adresaţi-vă Manageruluisuperior sau sediului central din Bucureşti, la adresa dee-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400“.n Prin SMS la numărul 0745 072 689. Structura SMS-ului: user parola bonus despărţite de un singurcaracter spaţiu. Bonusurile lunii precedente vor fi afişateîncepând cu data de 15 a lunii viitoare.

Mesajul Fondatorului Companiei

CREEAZĂ-ŢI PROPRIACAPODOPERĂ

Page 3: Revista Forever, nr. 157

F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157 3foreverliving.com

EVENIMENTELE NOASTRE

Te aşteptăm alături de cât mai mulţiprieteni pe 19 mai, la SuccessDay, Sala Palatului din Bucureşti şipe 20 mai la crosul “Fii sănătoscu Aloe vera”, în parcul Tineretuluidin Bucureşti. C

UPRIN

S

VĂ AŞTEPTĂM PE SCENĂ. SUNTEŢI GATA DEMARELE SUCCES?

Mesajul Directorilor Generali

Mesajul FondatoruluiCompaniei & Mesajul DirectorilorGenerali

2-3

Forever distruge microbii 4-5

Cum să-ţi foloseşti timpul ca să-ţi dublezi productivitatea

6-7

Când faci bine, niciodată nu e greu

8-9

Pentru nopţi fără griji şi zile pline de energie

10-11

34 de ani de bucurie12

Super Raliul Forever, Phoenix 2012

13

Misiune (im)posibilă14 - 15

FAB - energie pentru tine şi afacerea ta

16

INFO FOREVER17

Calificările lunii aprilie18 -19

Poate eşti printre cei care urmăresc emisiunea în fiecare week-end.Poate nu. Dar destui prieteni şi cunoscuţi ai tăi fac asta. De fapt,aproape jumătate din populaţia adultă a ţării priveşte cu sufletul lagură acest spectacol.

Te-ai întrebat de ce le place oamenilor atât de tare să-i vadă peconcurenţi reuşind pe scena de la „Românii au talent”? De ce esteemisiunea cu cel mai numeros public din istoria televiziunii naţionale?Cei care ajung în faţa camerelor de luat vederi sunt într-adevărînzestraţi. Dar nu talentul lor impresionează, ci faptul că au curajulsă-şi urmeze visul şi să folosească şansa acestui talent.

Ai observat sentimentul de victorie, de bucurie când unul dintreparticipanţii la acest spectacol se dovedeşte o valoare? Sala seridică în picioare şi aplaudă. Membrii juriului sunt impresionaţi şiemoţionaţi până la lacrimi. Iar cei de acasă, din faţa televizorului,simt de parcă ei înşişi trăiesc acel moment de triumf.

„Românii au talent” înseamnă, totuşi, mai mult decât un succes depublic. Este un fenomen de masă. E vorba însă de ceva infinit maiimportant decât popularitatea şi premiul pe care îl oferă concursul. E dovada că, atunci când îţi pui la lucru calităţile, devii un învingătorşi un om împlinit.

Ştiţi că nu suntem mari susţinători ai privitului cu orele la televizor.Dar emisiunea „Românii au talent” este o sursă de inspiraţie pentruoricine. Chiar şi pentru cei care se îndoiesc de propriul lor succes,deoarece consideră că nu au niciun talent deosebit.

Totul începe cu pasiunea. Talentul nu trebuie să fie neapăratînnăscut. Atunci când este cultivat poate să ducă la reuşiteexcepţionale. Desigur, cu muncă perseverentă şi un entuziasm

neobosit. Talentul se şi construieşte, la fel cum ne construim destinul.E important ce alegem să facem cu pasiunea noastră şi cu darurilenoastre. Suntem liberi să lăsăm totul ca un potenţial nefolosit sau sămergem până la capăt şi să creştem cu fiecare pas pe care îlfacem.

Priviţi-vă propria viaţă, propriile alegeri de până acum. Luaţi azihotărârea să fiţi tot ce aveţi mai bun şi tot ce primiţi mai bun dinpartea Forever. Fiecare dintre voi poate să treacă graniţa dintrepublicul care stă pe scaun, mulţumindu-se să-i admire pe ceilalţi şiscena unde prind viaţă toate visurile.

Fiecare dintre voi poate să ridice sala în picioare la evenimentelecompaniei. Fiecare poate alege între a rămâne o promisiune a căreiîndeplinire este mereu amânată şi o victorie impresionantă. Fiecaredintre voi are toate şansele să devină un model şi o sursă deinspiraţie pentru cei care caută calea spre sănătate, prosperitate şiînflorire personală.

Vulturii Forever au talent. Şi au un cer fără limite în care îşi potdeschide aripile. Au permanent sprijinul extraordinar al companiei.Nimeni nu poate să zboare, însă, în locul lor. Nimeni nu poate săcreeze măreţie în locul lor.

Vă aşteptăm pe scenă. Sunteţi gata de marele succes?

Nerăbdători să vă aplaudăm emoţionaţi pentru marea voastrăreuşită,

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

Page 4: Revista Forever, nr. 157

4

FoReveRdistruge microbii...

a fost creat pentru a distruge germenii și a asigura ocurățenie eficientă a mâinilor atunci când săpunul șiapa nu îți sunt la îndemână. Pentru o bună igienă amâinilor, aplică o cantitate suficientă de ForeverHand Sanitizer și freacă-ți palmele până când gelulintră total în piele. Dacă gelul pătrunde în piele înmai puțin de 20 de secunde, înseamnă că ai folosito cantitate prea mică și curățarea mâinilor nu esteeficientă. Asigură-te că pui destul gel și că îldistribui peste tot, cu precădere între degete și înzona unghiilor. Dacă faci asta, poți fi sigur(ă) că aidistrus microbii.

Una dintre principalele reguli pentru a-ți păstra sănătatea este săîmpiedici germenii și bacteriile să pătrundă în organism prin nas, gâtsau gură. Cel mai eficient mod de a face asta este spălarea mâinilorcât de des posibil, însă ce-i de făcut dacă apa și săpunul nu sunt laîndemână?

De acum nu ai de ce să-ți mai faci griji! Forever Living Products acreat Forever Hand Sanitizer, un produs minunat care te scapă degermenii de pe mâini, ajutându-te să te simți în siguranță, indiferentde împrejurare. Ingredientul activ al acestui produs distruge învelișulexterior al particulelor ce conțin virusurile și astfel acestea devininactive.

Forever Hand Sanitizercu Aloe vera și miere

P R O D U S N O U

... cu Forever Hand Sanitizer, un produs mult aşteptat,disponibil acum şi în România, unde se bucură

de un succes extraordinar încă de la punerea în vânzare.ȘTIAI CĂ:

n 80% dintre infecții sunt răspânditeprin intermediul mâinilor murdare?

n pe parcursul unei zile lucrătoare artrebui să ne spălăm pe mâini de 5-7 orica să ne punem la adăpost de risculinfecțiilor?

n telecomanda și telefonul mobil suntaparatele care conțin cei mai mulțigermeni?

n prin intermediul mâinilor seintroduce în organism cea mai mareparte a bacteriilor?

Te-ai gândit câți germeni sunt pemâinile copilului tău când se joacă înparc? Sau pe tastatura calculatorului?Dar pe volanul mașinii? Sau în locurilepe care le frecventezi zilnic?

Page 5: Revista Forever, nr. 157

n omoară 99,99% din germeni(virusuri, bacterii, fungi)

n curăță mâinile eficient, fărăsă usuce pielea

n mierea din compozițieacționează ca agent hidratant

n gelul stabilizat de Aloe veraare efect calmant

n are aromă plăcută de lămâieși lavandă

n este ușor de transportat șidepozitat

n mereu la îndemână şi uşorde folosit în orice situație

Forever Hand Sanitizercu Aloe vera și miere

NOU

Page 6: Revista Forever, nr. 157

Pentru a-ţi creşte productivitatea,primul pas este să iei decizia de a oface. Oamenii sunt obezi pentru cănu au decis încă să-și controlezeobiceiurile și impulsurile pentru areveni la forma fizică normală.Oamenii sunt săraci pentru că n-audecis încă să câștige mai mult.Oamenii pierd timpul pentru că n-audecis încă să devină eficienţi. Dar tupoţi lua, astăzi, hotărârea de a folosimai bine timpul și de a-ţi dublaproductivitatea. Este o decizie carepresupune efort, dar este cel maiimportant pas în direcţia bună.Următorii pași sunt, de fapt, tehnicide management al timpului:

Planifică-ţi fiecare perioadă de lucru în avans

Stabilește-ţi obiectivele anuale,trimestriale sau lunare și pune-le înscris. Listează activităţile pe care le aide făcut pentru a atinge acesteobiective. Stabilește termenele limităși prioritizează aceste acţiuni. Poţiutiliza creionul și hârtia sau poţi folosi un program gratuit de tip To Do List, cum este cel de lahttp://www.abstractspoon.com/ . Înorice caz, lucrează cu ajutorul listelorscrise – doar acest fapt îţi va creşteproductivitatea cu 25%. Atunci cândîţi treci planurile din imaginaţie pehârtie le dai valoare, le dai concreteţe,iar lucrurile încep să se și întâmple.Apoi, simpla bifare a acţiunilor dejarealizate îţi va creşte energia și

optimismul. Iar lista de activităţi este,în ultimă instanţă, planul tău delucru.

Pune în practică legea tratării singulare

Această lege spune că, odată ce teapuci să lucrezi la activitatea cuimportanţă maximă, ocupă-te doarde ea până o finalizezi. Altfel, dacăsari de la una la alta, eficienţa ta va fidiminuată considerabil. Fiecare altăactivitate are nevoie de un intervalde iniţiere și unul de încheiere, enecesar să-ţi schimbi concentrarea dela o direcţie la alta și astfel pierzi timpși energie. E ca și cum, în loc să tragiun tren cu mai multe vagoanefolosind o singură locomotivă și osingură cale ferată, încerci să împingitrenul înainte având fiecare vagon peo șină separată și mutând locomotivade la unul la altul.

Ascultă de legea eficienţei forţate

Ea spune că niciodată nu e timpsuficient ca să le faci pe toate, darîntotdeauna este timp suficient ca săfaci lucrurile cele mai importante.Poate că cea mai înţeleaptă întrebarepe care ţi-o poţi pune, în modregulat, pentru a-ţi creşte eficienţaeste următoarea: “Care este cea maide valoare activitate în care merităsă-mi investesc timpul în acestmoment?”

6

D E Z V O L T Ă - Ţ I A F A C E R E A

CUM SĂ FOLOSEȘTI TIMPUL CA SĂ-ŢI DUBLEZI

PRODUCTIVITATEAChiar dacă avuţia materială, inteligenţa, sănătatea sau fericirea nu sunt distribuite uniform între oamenii de peacest pământ, există un element de care beneficiem cu toţii, în mod egal. Acesta este timpul. De modul în care îladministrezi depind, într-o mare măsură, toate celelalte. Oamenii de succes sunt conștienţi de acest adevăr. Ei suntcaracterizaţi de eficienţă - lucrează mai mult decât ceilalţi, dar folosesc acest timp mult mai bine.

Page 7: Revista Forever, nr. 157

foreverliving.com 7F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157

Există oameni care spun că lucrează cel maieficient atunci când sunt sub presiune. Fals.Atunci când ești sub presiune, pe lângăstresul suplimentar la care te expui ai șișanse maxime să faci greșeli. De aceea,merită să te autodisciplinezi și să facilucrurile importante, dar non-urgente, latimpul lor. Astfel, nu vei ajunge niciodată sălucrezi sub presiune.

Pune în aplicare principiul Pareto, legea 20/80

Ea spune că 20% dintre lucrurile pe care lefaci vor aduce 80% din valoarea întregii taleactivităţi. Asta înseamnă și că îţi petreci 80%din timp ca să duci la bun sfârșit lucruri careîţi aduc doar 20% din rezultate. Succesul șiproductivitatea ta depind de abilitatea de aface focus pe primele 20% - acele activităţicare aduc valoarea cea mai mare vieţii tale șiîţi asigură, ţie și celor din jurul tău, o viaţămai bună. Aici intervine autodisciplina. Nupoţi să le faci pe toate, așa că unele lucruritrebuie să le amâni. Autodisciplinează-te săle amâni pe cele care aduc cea mai puţinăvaloare. Obișnuiește-te să faci acele lucruriimportante care știi că trebuie făcute, atuncicând trebuie făcute, chiar dacă ai sau nutragere de inimă să le faci.

Lucrează în perioadele tale de energie maximă

Observă care sunt acele intervale din zi încare ai maximă eficienţă fizică și mentală șiobișnuiește-te să rezolvi atunci cele maidificile sarcini. Ai grijă să câștigi și să păstrezienergia, făcând regulat exerciţii fizice, avândgrijă de alimentaţia ta și folosind produseleForever special create pentru asta.

Organizează-ţi locul de muncă

Păstrează ordine în biroul și spaţiul în carelucrezi. Ţine informaţiile de pe calculatorul șitelefonul tău organizate logic și eficient. Seestimează că oamenii pierd 30% din timpullor de lucru căutând ceva care n-a fost pus lalocul lui. Pierzi mult mai puţin timp păstrândordinea. E bine, în același timp, să scapi de

lucrurile pe care le depozitezi fără rost. Numai păstra ziare, reviste, newslettere, email-uri sau alte materiale promoţionale pe caren-ai mai pus mâna de mult timp – nu-ţi vor fide folos nici de acum încolo. Același lucru seîntâmplă și cu hainele vechi, aparatele ieșitedin uz și, în general, cu tot ceea ce îţi încarcăinutil viaţa. Simplifică-ţi existenţa pentru acrește eficienţa.

Folosește timpul în care călătorești

Petreci între 3 și 20% din timpul tău înmașină, tren, autobuz, metrou sau avion.Citește cărţi de afaceri, ascultă cărţi audio petelefon, intră în contact cu potenţialidistribuitori care călătoresc alături de tine.

Fii deschis la schimbări

Cel mai mult timp este irosit atunci cândcontinui să urmezi un curs al acţiunii, oslujbă, o investiţie, o relaţie sau o carieră carenu ţi se potrivește. Cei mai mulţi oamenipierd ani întregi din viaţă lucrând la cevacare nu le aduce bucurie și satisfacţie, dar nuau curajul sau energia să schimbe aceastăstare de fapt. Motiv pentru care merită să-ţipui, periodic, o întrebare fundamentală:“Există lucruri în viaţa mea în care, știindceea ce știu acum, nu m-aș mai băga, dacă ar

trebui să iau din nou această decizie?” Pentru aavea răspunsul corect, indicatorul cheie estestresul. Cu cât ești mai stresat făcând acel lucru,cu atât e mai clar că nu îl faci cu plăcere și lapotenţial maxim. Gândește-te cum să renunţila el, cât mai rapid și cu cât mai puţineconsecinţe negative.

Comportamentul omului este determinat deconsecinţele prognozate ale acţiunilor sale. Cualte cuvinte, dacă nu conștientizeziconsecinţele acţiunilor tale, nu-ţi vei schimbacomportamentul. Există două tipuri deconsecinţe: negative (ex. eviţi un pericol) șipozitive (ex. valorifici o oportunitate). Deciziata de a-ţi schimba viaţa și a deveni distribuitorForever a fost luată, probabil, luând în calculșansa pe care ţi-o oferă afacerea și dorinţa de aavea un venit suplimentar și de a fi stăpân petimpul tău. Cu cât îţi folosești mai bine timpul,cu atât mai repede îţi vei îndeplini visurile.

Fiecare dintre aceste metode de administrare atimpului poate fi asimilată prin practică șirepetiţie. Atunci când îţi impui punerea lor înpractică în mod regulat, ele vor deveni, până laurmă, o obișnuinţă. Vei ajunge să gândești și săacţionezi conform acestor reguli, iar răsplata vafi imensă – vei aduce valoare vieţii tale și vei trăimai mult, în același număr de ani. Merităefortul?

Alexandru Israil,Specialist Marketing

Page 8: Revista Forever, nr. 157

I N T E R V I U

8

Ce v-a determinatsă deveniţi parteneriForever LivingProducts?

Faptul că am întâlnitcompania Forever LivingProducts este darul luiDumnezeu. Când am fost laprima prezentare aveamnevoie de sănătate, nedoream să fim indepen-denţi din punct de vederefinanciar şi, ca toţi tinerii,aveam visuri mari, nedoream să putem contribuila o lume mai bună.

Ce vă inspiră sădezvoltaţi această afacere?

Atunci când ajuţi oamenii să aibă o viaţă maibună simţi că nu trăieşti degeaba, viaţacapătă sens.

Aţi avut momente în care vi s-apărut că e prea greu şi v-aţigândit să renunţaţi? Cum le-aţidepăşit?

Când vrei să faci bine, niciodată nu e greu.

Care consideraţi că sunt celemai importante beneficii pe care

le-aţi obţinut, până acum, dinparteneriatul cu Forever?

Cel mai mare dar este că aici, în cadrulcompaniei, ne-am cunoscut. Consumămprodusele care ne asigură sănătatea, iarpentru faptul că avem grijă de noi şi deoamenii din jurul nostru compania neplăteşte. Am cunoscut oameni minunaţi,oameni pe care poate nu i-am fi cunoscutniciodată dacă nu eram aici, în cadrulcompaniei. Forever este o şcoală care teînvaţă să depăşeşti orice barieră dacă tu crezică este posibil.

Cum vă motivaţi echipa?

Credem că adevărata motivaţie vine dinsufletul fiecărui om. Visul lui este motivaţia

lui. E foarte important săidentificăm visurileoamenilor şi să-i ajutăm săle împlinească. Visuriletuturor oamenilor dinechipa noastră sunt şi alenoastre. Întâlnim deseorioameni care nu mai auţeluri. Ei şi-au pierdut ţelulpentru că, de fapt, l-auatins. De aceea esteimportant să găsim înpermanenţă noi şi noivisuri pentru care săluptăm.

Care sunt produseledumneavoastrăpreferate?

Produsele noastre preferate sunt toateprodusele Forever. Toate sunt pe locul întâi.Pentru a putea vorbi cu încredere oameniloreste nevoie ca tu să fii cucerit de calitatea lor.Nu poţi să fii cucerit dacă nu le consumi.

Cum vă păstraţi dumneavoastrămotivaţia?

Ne gândim că în fiecare zi viaţa multoroameni depinde de noi. Dacă aduci credinţaîn viaţa unui om şi zâmbetul pe chipul celuicare nu mai avea speranţă prinzi viaţă şiatunci realizezi că Forever este mai multdecât o afacere, este o misiune pentru careai fost creat: aceea de a face bine.

NICIODATĂ NU E GREUSunt tineri, ambiţioşi, entuziaşti şi dornici să facă bine în jurul lor, să schimbe vieţi şi să contribuie la o

lume mai bună. Au visuri îndrăzneţe şi planuri bine puse la punct pentru a le atinge. Sunt Emanoil şi Lăcrămioara Creţu, Eagle Manageri, şi ne dezvăluie în rândurile de mai jos cum a

început şi unde se îndreaptă drumul lor Forever.

Când faci bine,

Page 9: Revista Forever, nr. 157

F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157 9foreverliving.com

Numiţi cinci calităţi pe care leconsideraţi esenţiale pentru a fiun lider de succes în Forever.

CREDINŢA. Să crezi doar în reuşită.

LOIALITATEA. Era cândva un tânăr careplantase un pom. A doua zi a simţit că nueste locul potrivit, l-a smuls din acel loc şi l-aplantat în altă parte. Peste câteva zile a găsito poiană şi din nou l-a scos şi l-a plantatacolo. Singura lui grijă devenise aceea de agăsi un loc mai bun pentru pomul său.Istovit de atâtea căutări, a observat căsărmanul copăcel a început să se usuce.Dacă am găsit un pământ fertil, să udămpomul, să-l îngrijim şi să-l lăsăm să poatăajunge să dea roade. Dacă am găsitcompania Forever Living Products, cu cele

mai bune produse, care au la bază plantaAloe vera, cel mai bun Plan de Marketing şiun mediu în care te poţi dezvolta, săplantăm visurile noastre în acest pământfertil, să le udăm până ce le vedem realizateşi să fim loiali.

RESPONSABILITATEA. Chiar dacă ai unsingur consumator eşti responsabil.

ATITUDINEA. Este un factor cheie. Estecea care generează rezultatele. Dacăatitudinea noastră estepe jumătate, şirezultatele vor fi pejumătate. Dacăatitudinea noastră este100%, şi rezultatele vorfi 100%.

VIZIUNEA. Lideruleste cel care aratăoamenilor direcţia. Calider, se aşteaptă de latine o viziune măreaţă.Oamenii nu fac ceea cele spui să facă, ci facceea ce văd că faci tu!

Ce înseamnăpentrudumneavoastrăcalificarea lastimulentul Eagle

Manager? De ce consideraţi căar trebui să se califice şi alţicolaboratori la acest stimulent?

Noi doar ne-am făcut partea noastră demuncă. Faptul că ne-am calificat la aceststimulent este un cadou. Este incredibil cumsuntem plătiţi de atâtea ori pentru o singurămuncă. Fiecare Manager trebuie să fie Eagle.Este condiţia minimă să demonstrezi că-ţimeriţi nivelul de Manager.

Ce nu aveţi în acest moment şi v-aţi dori să aveţi?

Copii, cât mai mulţi copii.

Ce planuri aveţi pentru afacereadumneavoastră Forever în acestan?

Ne-am propus şi lucrăm pentru calificarea lastimulentele Eagle Manager şi Profit Sharing,pentru că numai aşa oamenii văd şi cred căeste posibil. Apoi, ne dorim ca fiecare omdin echipa noastră să urce cel puţin încă unnivel în Planul de Marketing. Suntem alăturide ei şi îi sprijinim să realizeze tot ceea ce îşidoresc, credem în reuşita lor şi suntemconvinşi că Forever România merită maimult.

Page 10: Revista Forever, nr. 157

Ca la orice boală cronică, limita de vârstă lacare apare a scăzut. Deci cu atât mai multeste esenţial să punem accent pe prevenţie,care trebuie să înceapă chiar din adolescenţă.După vârsta de 35 de ani, orice bărbat artrebui să acorde o atenţie sporită menţineriisănătăţii prostatei, incluzând în dieta saalimente şi suplimente de calitate.

Efectul cel mai evident asupra prevenirii şiameliorării adenomului de prostatăbenign îl au licopenul şi, de asemenea,extractul de Saw palmetto şi extractul depygeum. Împreună cu seleniul, formează uncomplex cu înaltă acţiune biologică asupraprevenirii afecţiunilor benigne ale prostatei.

Licopenuln este un puternic antioxidant cuefecte dovedite în prevenţia în

special a afecţiunilor benigne aleprostatei, dar chiar şi a celor maligne.Acesta se găseşte, în mod natural, înspecial în pieliţa roşiilor, cu precădere acelor crescute ecologic. Licopenul dinForever Pro 6 provine chiar din roşiide cea mai bună calitate. n este solubil în grăsimi, ceea ceînseamnă că este mai bine absorbit deorganism atunci când este consumatîmpreună cu grăsimi. Iată de cecombinarea lui Forever Pro 6 cuArctic-Sea Omega-3 îmbunătăţeşteşi mai mult biodisponibilitatea şiasimilarea acestui antioxidant foarteputernic. n determină scăderea concentraţiei decolesterol la nivelul ţesutului hepaticprin inhibarea activităţii HMG-reductazei, enzimă cheie în biosintezacolesterolului, acţionând similarstatinelor. Această acţiune estebenefică în cazurile de steatozăhepatică („ficat gras”).

În formula Forever Pro 6...... licopenul sinergizează cu vitamina E,care îi creşte, la rândul ei,biodisponibilitatea, deoarece este eaînsăşi o lipidă complexă. De asemenea,sinergizează cu beta-sitosterolul dinseminţele de şofrănaş, care are un efect

dovedit de scădere a colesterolului şireducere a glicemiei.

Seleniuln este şi el un component foarteimportant al produsului, deoareceeste un oligoelement ce intră încompoziţia unei mari şi importanteclase de antioxidanţi celulari, şianume seleno-proteinele glutationperoxidazice. Enzimele antioxidanteglutation peroxidazice (GPx) suntimplicate în anihilarea stresuluioxidativ, dar şi în fertilitate, în specialcea masculină, combătând asteno-spermia. n ajută la sinteza anticorpilor; fiindcunoscut ca un întăritor alsistemului imunitar, este, deci,benefic în prevenţia atât a bolilorinfecţioase (răceli, gripe), cât şi adiferitelor forme de cancer. n protejează împotriva acţiunii toxicea unor metale grele, precum plumbulşi arseniul.

10

F O C U S

PENTRU NOPŢI FĂRĂ GRIJI ŞI

Dieta modernă dezechilibrată, monotonă şi ultra procesată, din care lipsesc în modcronic legumele şi fructele proaspete de sezon, duce în timp la carenţe de nutrienţiesenţiali. Astăzi, din cauza poluării, abuzului de tutun şi mâncăruri cu E-uri, stiluluidezordonat de viaţă, excesului de băuturi carbogazoase, precum şi a lipsei de mişcareapar tot mai des disfuncţii ale prostatei. Acestea ajung să compromită calitatea vieţiibărbaţilor din cauza faptului că sunt nevoiţi să se trezească de multe ori pe noapte şiprezintă disconfort la micţiune. Deloc de neglijat este şi disconfortul psihic, alături decreşterea riscului infecţiilor genito-urinare. Uneori, afecţiunile benigne ale prostatei, dacănu sunt prevenite, pot degenera chiar în forme de cancer de prostată.

ZILE PLINE DE ENERGIE

Page 11: Revista Forever, nr. 157

11foreverliving.comF O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157

n intervine în sinteza coenzimeiQ10.n ajută la combatereainfertilităţii masculine. Într-unstudiu dublu orb, suplimentelecu seleniu au amelioratmotilitatea spermatozoizilor şiau crescut şansele de concepţiela bărbaţii infertili. n poate reduce simptomele post-menopauză. n ajută la menţinerea unui aspecttânăr al pielii.n se opune în mod eficient oxidăriiLDL-colesterolului şi, deci, depuneriilipidelor pe peretele arterial.

Deficitul de seleniu... contribuie la apariţia unui mare număr deafecţiuni, printre care cele mai frecventîntâlnite sunt: xerodermia, mătreaţa,cataracta, astenia, afectarea utilizăriivitaminei E. Studii recente indică faptul căturn-overul seleniului este foarte mare încondiţii de stres, deci în aceste situaţii sepoate ajunge cu uşurinţă la niveluriinsuficiente de seleniu în organism.

Saw palmetto

n ajută la tratarea hiperplazieibenigne de prostată.n poate contribui la prevenireaapariţiei cancerului de prostată.n ajută la ameliorarea simptomelorinfecţiilor urinare.n ajută la îmbunătăţirea fluxuluiurinar şi la reducerea frecvenţeiurinărilor nocturne.n contribuie la scăderea nivelului dedihidrotestosteron.

Pygeumn conţine fitosteroli, inclusiv beta-sitosterol, cu proprietăţi antiinfla-matoare şi efecte benefice în cazulhipertrofiei de prostată.n utilizarea extractului de pygeum înscopuri medicale datează încă dinanii 1700, atunci când triburile dinAfrica de Sud îi învăţau peexploratori să folosească scoarţaarbustului pentruameliorareadisconfortuluiurinar.n poate ajuta lastoparea creşterii înexces a celulelorprostatei, reducând,astfel, risculapariţieihiperplazieibenigne deprostată.n ajută lacombatereasimptomelorprostatitei(inflamaţiaprostatei).n studiile au arătatcă bărbaţii ceprezentau disfuncţiisexuale cauzate dehiperplazia deprostată sau deprostatită auînregistrat oameliorare asimptomelor înurma administrăriiextractului depygeum.

n În consumul de licopen (cel maiimportant reprezentant al familieicarotenoizilor) se pun marisperanţe pentru prevenirea bolilorneoplazice, degenerative şi a boliiAlzheimer?

n Prin efectul său antioxidant,licopenul ajută la reducereaîmbătrânirii premature vizibile(ridarea pielii) şi invizibile aorganismului?

n Licopenul amplifică efecteleluteinei, având efecte beneficeasupra încetinirii degenerescenţeimaculare?

n O valoare normală a seleniului înorganism scade cu 50% risculapariţiei cancerului de prostată?

ȘTIAŢI CĂ:Cât ai spune Pro 6:

n Toate componentele produsului sunt

naturale, ceea ce înseamnă că au o

activitate biologică înaltă.

n Acţiunea puternică a produsului este întregită

şi de extractele de Saw palmetto şi pygeum, care,

sinergizând cu celelalte ingrediente, imprimă

produsului o activitate biologică foarte ridicată.

n Poate fi administrat şi femeilor, cu efecte

benefice specifice, în special asupra

manifestărilor post-menopauzale

(bufeuri, risc de osteoporoză), bolilor

cardiovasculare şi anumitor

forme de cancer.

Acest articol are rol exclusiv informativ şi nu poate fifolosit ca material publicitar.

Produsele din această categorie nu au fost evaluate deFDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizateîn scop diagnostic, terapeutic, simptomatic saupreventiv al unor afecţiuni sau grupe de afecţiuni. Încazul în care vă confruntaţi cu o problemă medicalătrebuie să consultaţi medicul de familie.

Page 12: Revista Forever, nr. 157

12

A N I V E R S A R E

În scurt timp, compania a ajuns să schimbe vieţi şi săconstruiască destine remarcabile, ajungând în topul

companiilor americane cu cea mai rapidă creştere.

În această lună sărbătorim 34 de ani de creșterecontinuă. 34 de ani de când a luat naștere visul luiRex pentru o lume mai bună, o lume în care oameniise ajută între ei pentru o viaţă mai sănătoasă, maiprosperă. De 34 de ani Rex, alături de un număr dedistribuitori mereu în creștere a transpus acest vis măreţîn realitate, pentru ca astăzi mai mult de 9 milioanede oameni de pe Glob să se poată bucura de o lumemai bună. 9 milioane de oameni de pretutindeni suntuniţi prin visul și munca de peste trei decenii a unuivizionar și a echipei formidabile pe care a știut să oformeze de-a lungul acestor ani. Visul și munca lor ne-au adus mai aproape unii de alţii. Am devenit maibuni, mai atenţi la nevoile celor din jurul nostru și astfelvieţile noastre s-au schimbat radical. Pentru 9 milioanede oameni lumea nu cunoaște graniţe, pentru că, în34 de ani, Forever a devenit „acasă” pentru mai multde 150 de ţări. De 34 de ani, lumea este un loc maibun datorită lui Rex Maughan, echipei sale și uneiplante minunate: Aloe vera.

DE ANI DE 34

La mulţi ani, Forever! La mulţi ani tuturor distribuitorilor!

Vă mulţumim pentru 34 de ani de bucurie!

BUCURIE

Împreună suntem mai mult decât o echipă. Suntem ofamilie. Misiunea noastră este să creăm ”un mediu profitabilîn care oricine să poată deveni în mod demn ceea ce îşidoreşte, în care să ne lăsăm ghidaţi de integritate, empatie şibucurie. Vom crea şi vom preţui pasiunea pentru şi credinţa încompania şi produsele noastre, precum şi în industria din carefacem parte. Vom căuta mereu să ne îmbogăţim cunoştinţeleşi să menţinem echilibrul. Mai presus de toate, vom dadovadă de curaj pe măsură ce vom conduce compania şivom îndruma distribuitorii.”

Gregg MaughanPreşedinte Forever Living Products Intl.

Deși unii consideră că cifra 13 aduce ghinion, pentru Forever Living Products s-a dovedit a fide bun augur, deoarece pe 13 mai 1978 compania și-a deschis porţile în Phoenix, Arizona.Având o diplomă în administrarea afacerilor, experienţă în domeniu și o idee măreaţă, RexMaughan a pornit încrezător pe drumul împlinirii visului său îndrăzneţ.

Page 13: Revista Forever, nr. 157

Constantin & Tania Popa Cristiana & Eugen Dincuţă Petru & Emilia Truşcă Lucica & Gheorghe Tăbăcaru Kele MónikaConstanţa & Dănuţ Mei-Roşu Mircea & Dana Olariu

Szabó ÉvaMihaela & Ion DumitruCorina & Dorin FrandeşMarilena & Teodor Culişir Niculina & Viorel CiucheaMariana IugaBucurel & Gyöngyike GhirdăDoina & Dănuţ HanganuSzabó József Derzsi Sámuel & EtelkaCarina & Sebastian IacătăAngela & Valentin Gherghe

Elena & Virgil AngelescuFelicia & Siminel SumanariuVasilica & Dumitru CrăciunMarinela Tuţuleasa Aurel & Cornelia DurigăMarcela & Ion Şerban

Kogler Erika ElizabethVioleta & Liviu Haită Zenovia & Cătălin RigleaVioleta & Dumitru LucaTatiana & Vasile Tofan Doina & Neculai Iordache Sandu ŞtefanMircea & Raluca Fage Papp Miklós

Cazare1 noapte

2 bilete de Raliu

13F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157 foreverliving.com

SEDIUL FOREVER LIVING PRODUCTS INTERNATIONAL

E V E N I M E N T

Pe 31 martie s-a încheiat perioada de calificare la ultimul Super Raliu Forever, ce va avea loc acasă la Forever, în Phoenix! Felicitări tuturor celorcare se regăsesc în listele de mai jos!

Distribuitorii calificaţi la unul dintre nivelurile de 1.000, 750, 500 sau 250 p.c. care doresc să participe la Super Raliul din Phoenix sunt rugaţisă anunţe acest lucru la Sediul Central din Bucureşti, în atenţia Departamentului de Marketing, până la data de 31 mai 2012.

Distribuitorii care sunt singuri pe Formularul de Înscriere sau cei ai căror soţi/soţii (înscrişi pe acelaşi ID Forever) nu pot participa la Super Raliu audreptul de a invita o altă persoană care să-i însoţească. Aceasta trebuie să aibă cel puţin 18 ani şi va beneficia de aceleaşi drepturi ca şi persoanacalificată. Dacă vă regăsiţi în situaţia prezentată anterior, vă rugăm să ne comunicaţi numele persoanei pe care doriţi să o invitaţi la Super Raliupână la data de 31 mai 2012.

FOREVER TE AŞTEAPTĂ

ACASĂ

RALIU (> 1.500 p.c.)

> 1.000 p.c.

Aurel & Veronica Meşter Camelia & Daniel Dincuţă

Gizella & Marius BotişMaria Pop

SILVER POSTRALIU (> 2.500 p.c.)

Transport Cazare4 nopţi

2 bilete de Raliu

+ o excursie în spectaculosul Las Vegas

Transport Cazare4 nopţi

2 bilete de Raliu

Cazare3 nopţi

2 bilete de Raliu

> 750 p.c.

Felicitări tuturor!

Daniel & Maria ParascanElisaveta & Alexandru Pocaznoi

Vajda Katalin

Carmen & Gabriel Larion

Ramona & Dorin Vingan

Smaranda Sălcudean

Gajdó Olivia Emilia

Page 14: Revista Forever, nr. 157

14

A T I T U D I N E

David Goggins este un atlet cuadevărat incredibil. A alergat laultramaratoane, a reușit să treacă

linia de sosire a competiției Ironman, esteun obișnuit al curselor de anduranță. Pescurt, a reușit în câțiva ani ceea cemajoritatea nu reușim să facem într-oviață. Toate acestea – pe lângă serviciul

său de zi cu zi. Cine este acest om și cumreușește? Secretul lui te poate ajuta și petine în afacerea ta.

La prima vedere, realizările lui DavidGoggins nu sunt foarte impresionante.Poți gândi: este un atlet bun, iar un atletbun asta face – termină curse, doboarărecorduri… Însă o privire mai atentăasupra vieții lui îți va schimba perspectiva:în anul 2005 era doar un soldat în trupelespeciale ale armatei americane. Până cândun avion în care se aflau 5 colegi de-ai săia fost doborât într-o misiune dinAfganistan. Fiecare dintre cei 5 aveafamilie și copii. Impresionat de dramamicuților rămași orfani, Goggins a decis săle dedice timpul liber și a creat o fundațiepentru a strânge banii necesari educațieilor. Și-a dat seama destul de repede că,

pentru a-și atinge scopul, era nevoie săfacă ceva fenomenal, ceva extrem. Astfel adecis să participe la ultramaratoane șiprimul pe lista celor mai temute eraultramaratonul Badwater, o cursă de 217km alergare prin Death Valley, cel maifierbinte deșert american. Deși nu maiparticipase la niciun alt ultramaraton pânăatunci, organizatorii au fost impresionațide cauza pentru care lupta Goggins și i-aupermis să participe dacă, înainte de a luastartul la Badwater, mai participa la încădouă ultramaratoane. Ceea ce a urmat eraaproape să-l omoare pe David: la numaipatru zile după ce a luat decizia de aparticipa la Badwater, Goggins a luatstartul la un ultramaraton de 160 de km.După cursă nu-și mai putea mișcapicioarele, iar rinichii cedaseră. Peste douăsăptămâni, însă, alerga din nou.

“Dacă te poţi vizualiza făcând ceva, probabil că veireuși. Dacă nu - sigur nu vei reuși.”

David Goggins

Misiune(im)posibilă

Death Valley, locul de desfăşurare a ultramaratonului anual Badwater

Page 15: Revista Forever, nr. 157

15foreverliving.comF O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157

În 2006 a luat startul la ultramaratonulBadwater, iar la trei luni după acesta aparticipat la triatlonul Ultraman WorldChampionship din Hawaii. A terminat aldoilea cursa de 515 km. În 2007 a luat dinnou startul la Badwater și a terminat pelocul 3. În următorii doi ani a maiparticipat la 14 curse de ultra-anduranță,terminând între primii 5 la 9 dintre ele, abătut recorduri și și-a câștigat un loc întopul celor mai buni 20 de maratoniști dinlume.

Notorietate, premii, medalii, realizări. Înafară de banii strânși pentru copiiicolegilor săi, nimic din toate acestea nucontează pentru Goggins. „Cu toții avemun drum în viață, iar eu mă concentrez peal meu.” Drumul său ține de depășirealimitelor și nu ar fi reușit asta dacă nu îșiimpunea atitudinea necesară. „Într-o cursă,te lovești de mai multe ziduri. De fiecaredată când lovești un zid, ai de luat odecizie foarte importantă pentru aceacursă, pentru viață. Te poți opri la acel

perete sau poți merge la stângasau la dreapta. Cauți o ușă. Cândo găsești, ai altă decizieimportantă de luat. Să o deschizisau să o lași închisă. Dacă o lașiînchisă, decizi să abandonezi.Dacă o deschizi, decizi săcontinui pe drumul misiunii tale,oricare ar fi ea. Eu deschidfiecare ușă! Odată ce deschiziușa și intri, mintea ți se reseteazăși astfel mai câștigi câțivakilometri”.

Când te confrunți cu provocări,vizualizează-ți țelul. Concen-trează-te asupra DE CE-uluipentru care ai pornit la drumalături de Forever şi nu renunța,chiar dacă simți că ți-e greu.Prețul succesului e mai mic decât cel aleşecului.

Exemplul lui David Goggins vorbeștedespre atitudine. Atitudinea necesară

pentru a învinge, pentru a rezista atuncicând totul în jur pare potrivinic, pentru agăsi soluția, chiar când pare să nu existe.Dar și despre faptul că, de cele mai multeori, așa cum ne spunea și Rex Maughan înmesajul său acum două luni, succesul vineatunci când îi ajuți pe ceilalți. Profită deoportunitatea pe care ți-o oferă Forever.Deschide ușa și nu te opri. Niciodată. Veiavea mai mult succes decât poți crede.

„Când simţi că nu mai poţi,gândește-te că ai făcut numai 40%

din ceea ce ești capabil să faci.Asta e limita pe care ne-o

impunem noi înșine.”(David Goggins)

Page 16: Revista Forever, nr. 157

V I T A L I T A T E

16

- ENERGIE PENTRU TINE

Te uiţi la ceas și nu știi când a trecut deja jumătate din zi. Mai ai încă multe de rezolvat, ai vrea săieși cu prietenii diseară, dar simţi de pe acum că nu mai ai destulă energie. Ţi-ai dori ca ziua să aibăcel puţin câteva ore în plus, iar tu să te apropii cumva de vigoarea de care dispune un super-erou.

ŞI AFACEREA TADacă te regăsești în descrierea de mai sus cu siguranță îți vaprinde bine un FAB. Forever Active Boost este o altfel debăutură energizantă. Spre deosebire de băuturile asemănătoare,FAB îți aduce o doză dublă de energie: energia imediată, necesarăpentru a termina cu bine ziua de lucru, este asigurată de extractulde guarana, plantă foarte populară în Brazilia. Pentru ieșirea în orașde mai târziu, FAB îți dă energie pe termen lung, grațietehnologiei ADX7, o formulă creată de cercetătorii ruși, care acrescut semnificativ performanțele lotului olimpic.

Iată doar câteva motivepentru care FAB chiar este o fabrică de energie:

nConcentrare șirezistenţă – datorităformulei unice pe bază deplante adaptogene,aminoacizi și vitamine.

n Scapă de stres – ingredientele FAB acționează ca un tampon împotrivaefectelor nocive ale stresului.

n Formulă patentată – niciun alt produs nu îți oferă beneficiile acestei formuleunice: Aloe vera, extract de guarana, ginseng și Schisandra chinensis.

n Fără căderi de energie – majoritatea băuturilor energizante aduc cu sine șio cădere de energie la un timp după ce au fost consumate. Datorită formulei saleexclusive, FAB nu provoacă asemenea căderi.

FAB reprezintă un mod rapid, răcoritor și la-ndemână de a-ți asigura energia și a fi alert pe tot parcursul zilei,

la serviciu, la prezentări și seara la petreceri alături de prieteni.

Toți cunoscuții vor fi curioși să-ți afle secretul. Le poți răspunde oferindu-le un FAB.

Pe următoarele le vor comanda singuri!

Page 17: Revista Forever, nr. 157

nPrin internet, accesând www.foreverliving.com şi selectând apoi Distributor Login /Europe / Romania. Cele 2 elemente necesare accesului sunt LOGON ID (numărul deidentificare Forever) şi PASSWORD. Dacă nu aţi primit sau aţi uitat parola, o puteţi afla prine-mail la adresa [email protected] (dacă aţi menţionat adresa de e-mail în Formularulde Înscriere), cu menţiunea În atenţia Departamentului AS400, sau prin telefon la

Sediul Central din Bucureşti.nPrin SMS la numărul 0745 072 689. Puteţi folosi orice tip detelefon mobil conectat la Orange sau Vodafone. Structura SMS-ului: user = toate cele 12 cifre ale ID-ului FLP; parola = parolainiţială este formată din ultimele 6 cifre ale ID-ului FLP. User-ul şi parola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu.Parola trebuie să fie diferită de cea utilizată pentru plasarea

comenzilor online.

Detalii despre serviciul SMS sunt disponibile pe www.foreverliving.com .

nFormularele de Înscriere trebuie semnate personal.Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nicicele semnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.n În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pefişă pentru a intra în posesia cardului. n Pentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).n Facturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Braşov: n Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Bucureşti: n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852.

Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

L: 9-19; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17

Luni şi miercuri, programul de lucru al departamentelor este între orele 9 şi 17

n Str. Traian 187 – 189. Tel: 031 425 47 00; Fax: 031 425 46 99

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Cluj: n Str. Constanţa 24, Cod 400158. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Constanţa: n Str. Călăraşi 11, Cod 900590. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Craiova: n Str. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Iaşi: n Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591

L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

Republica Moldova:Chişinău: n Str. Mihai Eminescu 35. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 85 69 39

L: 10-18; M: 10-18; M: 12-20; J: 10-18; V: 10-18;

Ultima sâmbătă a fiecărei luni, de la 10-13.

1. La toate centrele de distribuţie din ţarăLa sediul central din Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 3se pot ridica doar comenzile personale.

2.Prin Tel Verde, la numărul 080080 ALOE (0800 802 563) sau021.222.00.22 (apelabil din orice retea de telefonie) de luni pânăvineri, între orele 10:00 – 16:00. Ultima zi de comenzi este data de25 a fiecărei luni.

3.Online la adresa www.comenziforever.roUltima zi de comenzi este penultima zi lucrătoare a fiecăreiluni pentru comenzile achitate online.

ATENŢIE! În cazul coletelor livrate prin curier, vă rugăm verificaţiintegritatea coletului în prezenţa curierului. În cazul coletelordeteriorate vă rugăm să întocmiţi un proces verbal în prezenţacurierului care a livrat coletul.

[email protected]@foreveliving.ro

AI ÎNTREBĂRI? coNTAcTEAzĂ-NE!

I N F O F O R E V E RPROGRAMUL ŞI ADRESELE CENTRELOR DE DISTRIBUŢIE

IMPORTANT

CUM AFLU SITUAŢIA PUNCTELOR CREDIT?

LUNI, 4 IUNIE - TOATE cENTRELE DEDISTRIBUŢIE DIN ŢARă VOR FI ÎNchISE cU

OcAZIA RUSALIILOR

PROGRAM DE RUSALII CUM COMAND PRODUSELE?

F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157 17foreverliving.com

VERIFICAREA ONLINE ABONUSULUI RECAPITULATIV

Din dorinţa de a proteja mediulînconjurător, Forever Living ProductsRomânia a luat decizia ca, începând culuna mai 2012, Bonusul Recapitulativ săfie disponibil exclusiv pe site-ulwww.foreverliving.com , secţiuneaDistributor Log in.

Bonusurile Recapitulative pot fivizualizate pe site-ulwww.foreverliving.com urmândpaşii:

1. Accesaţi www.foreverliving.com

2. Accesaţi secţiunea DISTRIBUTORLOGIN, apoi ROMÂNIA

3. Introduceţi Numele de utilizator =Numărul de Identificare Forever

4. Introduceţi parola (odată cuînregistrarea în sistem a NouluiDistribuitor, automat va fi trimis unemail cu parola de acces pe adresa de email indicată de aspirant înformularul de înscriere). În cazul în carenu aveţi o parolă de acces, trimiteţi unemail cu datele dvs. de identificare(nume şi prenume, ID Forever, data

naşterii) pe adresa de [email protected]

5. Accesaţi secţiunea Volumul meu devânzări - aici găsiţi situaţia punctelordvs. credit, precum şi BonusulRecapitulativ.

În momentul în care BonusulRecapitulativ devine disponibil pepagina dvs. de distribuitor, sistemul vatrimite automat o notificare pe adresadvs. de e-mail înregistrată în sistemulFLP. Adresa de email poate fiactualizată în secţiunea “PREFERINŢELEMELE - Preferinţe privind adresa deemail”.

Bonusurile Recapitulative vor fidisponibile pe pagina de Internet înjurul datei de 9 a fiecărei luni; vor puteafi printate şi salvate în arhiva personală,evitându-se astfel riscul de a nu intra latimp în posesia lor.

Plata facturilor de bonus se va faceîn ordinea primirii lor, după data de9 a fiecarei luni. Pentru distribuitoriicare încasează bonusul pe bază defişă bancară, plata se va face întrezilele de 15 şi 20 ale fiecărei luni.

!

Page 18: Revista Forever, nr. 157

18

SUPERVIZORI SPONSORI

Dan Marius & Ioana Crăciun Bucureşti Stana & Laurenţiu Dincă

MANAGERI SPONSORI

Stana & Laurenţiu Dincă Bucureşti Carina & Sebastian Iacătă

SENIOR MANAGERI SPONSORI

Dorel & Ana Maria Ardelean Satu-Mare Bianca Delia MaximMaria Atanasiu Miroslava, IS Carmen & Gabriel LarionViorica Atanasiu Miroslava, IS Maria AtanasiuViorica & Constantin Bălan Bucureşti Nicolina & Marin ChivuNicolae & Despina Bularda Târgu-Jiu Nicoliţa TrohonelLuminiţa Mihaela Catrina Târgovişte Georgeta & Andrei-Petre StanciuMircea Comanac Bucureşti Dan Marius & Ioana CrăciunFlorina & Adrian Ghinga Timişoara Ramona & Eugen OlariuTiberiu & Loreta Lebădă Roman Mariana & Ioan Doru BunişAnamaria Mantea Târgovişte Luminiţa Mihaela CatrinaBianca Delia Maxim Satu-Mare Csukát ÉvaViorica Oprea Bucureşti Dan Marius & Ioana CrăciunElvira Rascol Târgu-Jiu Răzvan Nicolae & Mihaela PetcuOana & Marius Ripan Vatra Dornei Ioan & Maria RipanRodica Ropotin Năsăud, BN Valeria & Ioan CrişanCamelia Valeria Ropotin Năsăud, BN Rodica RopotinDaniela Sirghi Voluntari, IF Viorica Anina SuţăNicoliţa Trohonel Târgu-Jiu Elvira RascolRadu Vasile Vingan Cluj-Napoca Rodica Ramona & Dorin VinganRodica Virvea Târgu Frumos Maria & Ioan AgiorgiuculeseiDumitra & Marian Vişan Slatina Nicoleta & Gheorghe EpureElena Donica Chişinău Denis Neguriţă

C A L I F I C Ă R I

Calificările lunii APRiliERomânia & Republica Moldova

Felicitări Managerilor care în luna aprilieau acumulat cel puţin 60 p.c. personale şi non-manageriale!

Carmen & Gabriel Larion Stana & Laurenţiu DincăDaniel & Maria Parascan

Dan Marius & Ioana CrăciunVioleta & Dumitru Luca

Niculina & Viorel CiucheaMariana & Silviu Ursu

Bucurel & Gyöngyike GhirdăZenovia & Cătălin Riglea

Page 19: Revista Forever, nr. 157

PROGRAMUL DE MAŞINĂ

F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2012 | 157 19foreverliving.com

STIMULENTUL I

Iulia BeldimanIon & Dorina CiolacNiculina & Viorel CiucheaMarilena & Teodor CulişirCristiana & Eugen DincuţăAngela & Valentin GhergheBucurel & Gyöngyike GhirdăCarina & Sebastian IacătăDoina Ligia & Neculai IordacheCarmen & Gabriel LarionConstanţa & Dănuţ Mei-Roşu

Maria PopConstantin & Tania PopaSmaranda SălcudeanRamona & Dorin VinganLucica & Gheorghe TăbăcaruPetru & Emilia Truşcă

STIMULENTUL II

Gizella & Marius BotişDaniel & Maria ParascanElisaveta & Alexandru PocaznoiVajda Katalin

STIMULENTUL III

Camelia & Daniel Dincuţă Aurel & Veronica Meşter

1. Carmen & Gabriel Larion 2. Stana & Laurenţiu Dincă3. Daniel & Maria Parascan4. Violeta & Dumitru Luca 5. Niculina & Viorel Ciuchea6. Mariana & Silviu Ursu7. Zenovia & Cătălin Riglea 8. Valentin Niţu & Adriana Udrea9. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi10. Dan Marius & Ioana Crăciun

TOP 10 în funcţie de pc ale NoilorDistribuitori realizate în luna aprilie

TOP 10 în funcţie de pc non-managerialerealizate în luna aprilie

1. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Camelia & Daniel Dincuţă (2) 3. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (6)4. Carmen & Gabriel Larion (8)5. Daniel & Maria Parascan (4)6. Gizella & Marius Botiş (5)7. Ramona & Dorin Vingan (7)8. Vajda Katalin (9)9. Stana & Laurenţiu Dincă (nou)10. Kele Mónika (12)

11. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă (nou)12. Smaranda Sălcudean (10)13. Cristiana & Eugen Dincuţă (14) 14. Mircea & Dana Olariu (17) 15. Constantin & Tania Popa (15)16. Dan Marius & Ioana Crăciun (nou)17. Niculina & Viorel Ciuchea (nou)18. Marilena & Teodor Culişir (20)19. Mariana Iuga (18)20. Angela & Valentin Gherghe (nou)

Clasamentul îi include doar pe cei care şi-au realizat statutul de Activ în luna aprilie acumulând 1 pc în numepersonal şi cel puţin 3 pc de la Noi Distribuitori.

TOP 20 în funcţie de pc totale realizate în luna aprilie(locul din luna precedentă)

1. Constantin & Tania Popa2. Florina & Adrian Ghinga3. Gicu & Gabriela Ceahlău4. Rodica Virvea5. Viorica Atanasiu6. Doina Ligia & Neculai Iordache7. Dorel Ioan & Ana Maria Teodora Ardelean8. Cătălina Trache9. Hadi Kachef & Fazekas Klára10. Niculina & Viorel Ciuchea

Page 20: Revista Forever, nr. 157

Forever LivingProducts România


Recommended