Home > Documents > Tehnologia Xerox ConnectKey

Tehnologia Xerox ConnectKey

Date post: 04-Oct-2021
Category:
Author: others
View: 2 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 8 /8
Tehnologia Xerox ® ConnectKey ® ECOSISTEMUL DE PRODUCTIVITATE LA LOCUL DE MUNCĂ
Transcript
Brour despre tehnologia Xerox® ConnectKey®. Ecosistemul de productivitate la locul de munc.Tehnologia Xerox® ConnectKey®
E C O S I S T E M U L D E P R O D U C T I V I TAT E L A L O C U L D E M U N C
2
Asistentul dvs. de la locul de munc, tehnologie Xerox® ConnectKey® încorporat
Locul de munc actual este atât de evoluat, încât un singur aparat nu mai poate satisface toate necesitile unui specialist modern, aflat mereu în micare, mereu conectat. Asistenii de la locul de munc ce sunt constituii cu Tehnologia Xerox® ConnectKey ajut firma s descopere noi ci de a munci mai inteligent i de a crea cel mai productiv loc de munc. Este momentul s renunm la ideea de imprimant autonom i specializat, pentru a pretinde soluii la zi, mai utile i mai uor de utilizat. Tehnologia Xerox® ConnectKey d rezultate.
Toate imprimantele i dispozitivele multifuncionale prevzute cu tehnologie ConnectKey din gama pe care o propunem devin nucleul ecosistemului de productivitate imediat dup punerea în funciune: conecteaz toate dispozitivele, ofer o experien de utilizare intuitiv i conexiune cu dispozitivele mobile i cu serviciile cloud, dar i securitate complet i acces la servicii care le extind funciile. Nu v vei limita la imprimare, scanare i copiere. Vei beneficia de conexiuni ca niciodat.
I M P R I M A N TA X E R O X ® V E R S A L I N K ®
Ideale pentru grupuri de lucru mai mici în contexte descentralizate, fr suport IT complet, imprimantele dedicate i imprimantele multifuncionale din familia VersaLink reprezint asisteni la locul de munc, cu funcii complete, centrate pe aplicaii. Ofer o experien intuitiv de utilizare i permit utilizatorilor s lucreze oricând, de oriunde.
I M P R I M A N TA X E R O X ® A LTA L I N K ®
Cu performane i scalabilitate pentru grupuri de lucru centralizate mari i mijlocii, imprimantele multifuncionale AltaLink dau rezultate - cu opiuni de finisare avansate necesare pentru creterea volumului i reducerea timpului acordat sarcinilor de serviciu.
3
Experien de utilizare intuitiv
E X P E R I E N U N I TA R .
Toate dispozitivele cu tehnologie ConnectKey® – indiferent de model – ofer aceeai experien de utilizare. Aceeai operaie se face la fel pe fiecare dispozitiv: odat învat, metoda se poate folosi la oricare dintre imprimante.
Noii asisteni de instalare faciliteaz configurarea, astfel încât putei începe lucrul cu foarte puin asisten IT sau chiar fr aceasta. Driverele de imprimare arat la fel i se utilizeaz la fel, iar Xerox® Global Print Driver® se poate utiliza pentru toate dispozitivele, indiferent de model.
T O T U L P R I N T R - O S I M P L AT I N G E R E .
Experiena utilizrii cu atingeri multiple – milioanele de utilizatori de telefoane i tablete lucreaz astfel cu cele mai avansate dispozitive – ajunge acum pe imprimantele simple sau multifuncionale cu care vei putea lucra mai rapid i mai uor.
Glisati, atingeti si prindeti ecranul mare, colorat, ca de tablet, pentru a parcurge etapele de lucru simplificate. Descrcai aplicaiile direct din Xerox App Gallery i personalizai interfaa, astfel încât cele pe care le folosii mai des s fie la îndemân. Vorbim despre o modalitate complet nou, dar foarte cunoscut, de a executa fluxuri de lucru complexe i lucrri obinuite.
S P E R S O N A L I Z M ,
Datorit designului flexibil al tehnologiei ConnectKey, interfeele dispozitivelor se pot personaliza astfel încât s ofere numai aplicaiile pe care le utilizai frecvent, inclusiv anumite fluxuri de lucru cu o atingere în, sau din cloud, ori locaii de reea.
Întrucât tehnologia ConnectKey a fost dezvoltat cu arhitectur de sistem deschis (Xerox Extensible Interface Platform®), fluxurile de lucru speciale pot fi personalizate i mai mult.
Era i timpul. Imprimante multifuncionale care lucreaza aa cum v dorii — cu o experien de utilizare unitar pentru întreaga gam — i în perfect armonie cu celelalte aparate cu care lucrai.
4
Pregtit pentru dispozitive mobile i cloud
Personalul conectat – acas, în timpul deplasrilor i la birou – se bazeaz pe diverse dispozitive care s-i fac fac lucrrile, din diferite locuri aflate la distan, de unde trimit sau extrag documente i informaii. Tehnologia Xerox® ConnectKey® este liantul acestora.
G ATA P E N T R U M O D U L Î N C A R E
L U C R A I
Toate imprimantele i multifuncionalele cu tehnologia ConnectKey v ofer libertatea de a lucra unde i când dorii, cu acces la Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox i opiuni suplimentare prin Xerox App Gallery.
Posibilitatea de a conecta i a imprima prin intermediul mai multor dispozitive este esenial pentru profesionitii zilelor noastre, iar imprimantele multifuncionale sunt pregtite pentru utilizare prin conexiunea Wi-Fi opional, prin funcia de asociere NFC (Near Field Communication) prin atingere (integrat
în panoul frontal), prin Apple® AirPrint® i prin aplicaii native pentru Google Cloud Print™, prin Xerox® Print Service pentru Android™ i prin Mopria®.
C O N V E N A B I L , V E R S AT I L I
C O N E C TAT Î N C L O U D
Datorit unor aplicaii simple, ca Xerox® @PrintByXerox, se poate imprima foarte simplu pe orice imprimant cu tehnologie ConnectKey. Este suficient s trimitei un e-mail cu un fiier ataat i putei s preluai documentul imprimat de la orice dispozitiv cu tehnologie ConnectKey din lume. Simplu, sigur i gratuit.
Scanai sau imprimai direct în sau din cloud, partajai simplu documentele cu persoane sau cu grupuri, fr s trebuiasc s parcurgei mai muli pai. De asemenea, putei crea documente editabile din materiale pe hârtie. Totul se poate face direct de la dispozitiv.
5
Securitatea este esenial pentru orice firm. Tehnologia Xerox® ConnectKey® asigur o protecie superioar prevederilor din standardele industriale privind funciile i tehnologiile de securitate. Lucrai fr griji.
U N S TA N D A R D S U P E R I O R
Dei sunt incluse în tehnologie, nivelurile de securitate asigurate de dispozitivele ConnectKey sunt orice, numai obinuite nu. Abordm securitatea holistic, pe baza a patru elemente, pentru a asigura protecia complet a tuturor componentelor i punctelor de vulnerabilitate din sistem.
Previne
Tehnologia ConnectKey folosete un set cuprinztor de funcii care resping atacurile, împiedic proliferarea de malware, utilizarea necorespunztoare sau neautorizat a imprimantei, prin date transmise de la distan sau interaciune direct cu dispozitivul.
Toate punctele de acces posibile sunt securizate, inclusiv interfaa cu utilizatorul, porturile de intrare accesibile direct la dispozitiv, precum i conexiunile cu PC-uri, servere, dispozitive mobile sau servicii cloud.
Detecteaz
Tehnologia Xerox® ConnectKey® execut un test de firmware cuprinztor, fie la pornire*, fie la cererea expres a unor utilizatori autorizai. Dac în urma testului se detecteaz schimbri suspecte pe imprimant, se emit alerte. Tehnologia de liste de autorizare McAfee®** monitorizeaz permanent i respinge automat toate încercrile de executare de malware.
Protejeaz
Msurile de securitate nu se opresc la împiedicarea accesului neautorizat la imprimant i la securizarea din interior a informaiilor. Tehnologia ConnectKey® are i funcii care împiedic transmiterea intenionat sau accidental a unor date eseniale ctre pri neautorizate.
De la protejarea materialelor imprimate prin reinerea documentelor pân când utilizatorul autorizat se prezint la dispozitiv, pân la împiedicarea transmiterii informaiilor scanate altora decât destinatarului legitim, tehnologia ConnectKey v pune la dispoziie mijloacele de care avei nevoie pentru a proteja datele eseniale.
De asemenea, Xerox v protejeaz toate informaiile stocate, utilizând cele mai înalte niveluri de criptare. Pentru a terge datele procesate sau stocate de care nu mai avei nevoie, v oferim algoritmi de tergere i distrugere a datelor aprobate de National Institute of Standards and Technology (NIST) i de Departamentul Aprrii din SUA***.
Parteneriate externe
Tehnologia ConnectKey v pune la dispoziie standarde de securitate suplimentare prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu McAfee®** i Cisco. Performanele oferite sunt garantate cu certificate conform standardelor internaionale, precum Common Criteria i FIPS 140-2, pentru ca dispozitivele s se potriveasc în mediile cu cele mai dure msuri de securitate.
*Dispozitive VersaLink®
** Dispozitive AltaLink® i iSeries *** Valabil numai în cazul dispozitivelor cu uniti hard disc
Prevenirea accesului neautorizat
Detecteaz un comportament duntor sau suspect
Protejeaz date i documente
Compatibile cu serviciile din urmtoarea generaie
Tehnologia Xerox® ConnectKey®, combinat cu Serviciile de imprimare Xerox® gestionate, creeaz o infrastructur optimizat, adaptat necesitilor organizaiei, indiferent de mrimea acesteia. Folosim instrumente de evaluare de ultim or i o abordare în trei etape pentru a v oferi combinaia ideal de tehnologie, aplicaii i soluii.
E VA L U A R E I O P T I M I Z A R E
Tehnologia Xerox® ConnectKey v pune la dispoziie instrumente performante pentru controlul complet al fiecrei imprimante simple i multifuncionale din reea, inclusiv posibilitatea de a impune limite lucrrilor, de a monitoriza utilizarea i de a crea, respectiv a restaura copii de siguran. Acest lucru înseamn mai mult control asupra costurilor, resurse IT mai puin solicitate i performane generale superioare.
Dispozitivele cu tehnologie ConnectKey sunt compatibile cu Cisco EnergyWise®, astfel încât putei monitoriza i controla utilizarea echipamentelor, în ansamblu sau individual. Putei stabili limite pentru lucrri prin Xerox® Global Print Driver® i putei seta, prin Earth Smart Printing, parametri de imprimare ecologic, pentru economii de materiale i de energie. Vei avea mai puine deeuri i vei reduce consumul de energie i, în acelai timp, v vei putea face o imagine mai detaliat despre utilizarea imprimantelor de ctre utilizatorii finali.
S E C U R I Z A R E I I N T E G R A R E
Vei beneficia de mijloace cuprinztoare pentru securizarea dispozitivului, a documentelor i a datelor, cu msuri de protecie incorporate care egaleaz i depesc prevederile standardelor industriale i ale reglementrilor legale.
Msurile de securitate includ imprimarea securizat criptat i tergerea irului de lucrri de imprimare, criptarea hard-discului i suprascrierea imaginii de disc. Dincolo de msurile de protecie prezente pe dispozitiv, i datele transmise sunt aprate – prin e-mail securizat i criptare, dar i prin mijloacele puternice provenite de la tere pri, cum ar fi listele de autorizare McAfee®*.
În ce privete imprimarea de pe mobil i din cloud, tehnologia ConnectKey pune la dispoziia lucrtorilor care folosesc aparate mobile i a celor virtuali o gam larg de opiuni de securitate pentru a putea lucra de oriunde, oricând – inclusiv prin funcii de imprimare facil de pe tablete i telefoane mobile cu Android™ i Apple® AirPrint®.
A U T O M AT I Z A R E I S I M P L I F I C A R E
Dispozitivele cu tehnologie ConnectKey, în combinaie cu MPS, accelereaz transferul datelor de pe hârtie în format digital. O bibliotec mare i dinamic de aplicaii disponibile pentru descrcare faciliteaz automatizarea proceselor, pentru a economisi timp i a crete productivitatea personalului. De exemplu, utilizatorii pot folosi aplicaii cu o singur atingere, conectate la cloud, pentru a scana direct în, sau din depozite cloud populare ca Dropbox™
i Google Drive™, s scaneze în i s imprime din aplicaii Microsoft Office 365®, s transforme documente de hârtie în fiiere PDF cu posibilitate de cutare direct de la dispozitiv sau s foloseasc oricare dintre opiunile practic nelimitate de integrare cu sistemele proprietare i tere pentru gestionarea documentelor pe hârtie i digitale, cum ar fi Microsoft SharePoint® i Xerox® DocuShare®.
*Numai pentru dispozitive Xerox® AltaLink®
7
O funcie special X E R O X ® E A S Y T R A N S L AT O R S E R V I C E
Acest serviciu ofer posibiliti extraordinare: utilizatorii imprimantelor multifuncionale pot scana un document i pot primi imediat traducerea imprimat i/sau o notificare prin e-mail. Documentele sau imaginile pot fi trimise acestui serviciu i de pe un PC ori de pe un dispozitiv cu iOS sau cu Android™. Acesta este doar un exemplu care ilustreaz capacitile i serviciile avansate la care avei acces prin tehnologia Xerox® ConnectKey®.
Aflai mai multe informaii la www.xeroxtranslates.com.
Imprimantele multifuncionale cu tehnologie Xerox® ConnectKey® nu sunt doar dispozitive. Sunt asisteni care v ajut în activitate i formeaz nucleul transformrii locului de munc, dar i a ecosistemului de productivitate, întrucât combin toate tehnologiile, capacitile i variantele de extindere de care avei nevoie pentru ca lucrrile i echipele s nu aib probleme.
F U N C I I S I M P L E , P E B A Z D E
A P L I C A I I
Tehnologia ConnectKey ridic din nou tacheta în ceea ce privete flexibilitatea, eficiena i posibilitile de care poate beneficia personalul dvs., atât cu aplicaiile native cât i cu cele disponibile în Xerox App Gallery.
Aplicaiile native simplific funciile de imprimare, scanare i copiere i permit accesul la listele de contacte i de locaii utilizate des, în timp ce acelea disponibile prin App Gallery permit utilizatorilor s descarce aplicaii fr server, precum Connect 2.0 for Dropbox™ i Connect 2.0 pentru Microsoft® Office 365® direct din interfaa utilizatorului.
Xerox App Studio i Personalised Application Builder (PAB)* pun la dispoziia partenerilor Xerox funcii de personalizare extrem de sofisticate pentru automatizarea lucrrilor, conform cerinelor unice ale fluxului dvs. de lucru.
Toate acestea asigur nenumrate anse de a optimiza procesele i de a obine productivitate superioar.
C O N E X I U N E C L O U D
În afar de productivitatea extrem pe care o aduc ConnectKey i aplicaiile mobile aferente, partenerii notri i dezvoltatorii de software independeni pot folosi Xerox Extensible Interface Platform® (o platform software cu arhitectur deschis, disponibil pe toate dispozitivele cu tehnologie ConnectKey, de la imprimantele simple la cele mai mari aparate multifuncionale de birou) pentru a crea soluii sofisticate de gestionare a documentelor, de automatizare a fluxurilor de lucru, de securitate i de contorizare.
Xerox Extensible Interface Platform® permite adaptarea echipamentului cu tehnologie ConnectKey, la modul în care folosii soluiile personalizate de cretere a productivitii în gestionarea documentelor, contorizare, imprimare de pe mobil i controlul accesului utilizatorilor.
O poart spre noi posibiliti
* Pentur clienii partenerilor Xerox. Pentru informaii despre programul de personalizare a aplicaiilor de flux de lucru pentru imprimantele multifuncionale Xerox®, clienii direci trebuie s ia legtura cu reprezentantul de vânzri cu care lucreaz.
D I S P O Z I T I V E A L B - N E G R U
C U F O R M AT TA B L O I D / A 3
Imprimanta multifuncional Xerox® VersaLink B7025/B7030/ B7035
Imprimanta multifuncional Xerox® AltaLink B8045/8055/8065/ 8075/8090
Dispozitive Xerox® care includ tehnologia Xerox® ConnectKey®
©2019 Xerox Corporation. Toate drepturile rezervate. Xerox®, Altalink®, ConnectKey®, DocuShare®, “Made to think” VersaLink® i Xerox Extensible Interface Platform® sunt mrci comerciale ale Corporaiei Xerox din SUA i/sau alte ri. Informaiile din aceast brour pot fi modificate fr notificare. 9/19 PN03660 BR27181 XOGBR-650C
Vei lucra mai bine, mai repede i mai uor, vei beneficia de experien de utilizare unitar, de conexiuni cu dispozitive mobile i servicii cloud, de automatizare facil, de securitate de cel mai înalt nivel, precum i de o bibliotec din ce în ce mai bogat de aplicaii pentru funcii suplimentare i productivitate superioar.
Pentru a afla mai multe despre tehnologia Xerox® ConnectKey, accesai www.connectkey.com.
D I S P O Z I T I V E C O L O R C U F O R M AT TA B L O I D / A 3
Imprimanta color Xerox® VersaLink C7000
Imprimanta color Xerox® VersaLink C8000
Imprimanta color Xerox® VersaLink C9000
Imprimanta multifuncional color Xerox® VersaLink C7020/ C7025/C7030
Imprimanta multifuncional color Xerox® AltaLink C8030/ C8035/C8045/ C8055/C8070
D I S P O Z I T I V E C O L O R L E T T E R / A 4
Imprimanta color Xerox® VersaLink® C400
Imprimanta color Xerox® VersaLink C500
Imprimanta color Xerox® VersaLink C600
Imprimanta multifuncional color Xerox® VersaLink C405
Imprimanta multifuncional color Xerox® VersaLink C505
Imprimanta multifuncional color Xerox® VersaLink C605
D I S P O Z I T I V E A L B - N E G R U L E T T E R / A 4
Imprimanta Xerox® VersaLink B400
Imprimanta Xerox® VersaLink B600
Imprimanta Xerox® VersaLink B610

Recommended