+ All Categories
Home > Documents > Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare -...

Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare -...

Date post: 27-Feb-2020
Category:
Upload: others
View: 1 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
12
Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare Presele Color Xerox ® 800/1000 Calitate inovatoare a imaginilor. Rapide. Performante. Flexibile.
Transcript
Page 1: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare

Presele Color Xerox® 800/1000Calitate inovatoare a imaginilor.Rapide. Performante. Flexibile.

Page 2: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

2

Presele color Xerox® Colour 800/1000 produc imagini digitale ireproşabile. Datorită tonerului Xerox EA (Emulsion Aggregation) şi noii tehnologii de fuzionare, presele color Xerox 800/1000 asigură o paletă mult mai largă de culori, producând astfel imagini în măsură să atragă atenţia celor mai exigenţi clienţi. Imprimând toate tipurile de hârtie compatibile la o viteză de 80 sau 100 ppm, presele color Xerox 800/1000 suportă o gamă largă de tipuri de media, începând de la 55 g/m² şi până la 350 g/m².

Din dorinţa de a extinde cât mai mult funcţiile de imprimare digitală, am adăugat o staţie opţională de toner pentru efecte creative ce conferă un plus de calitate imaginilor imprimate. Pornind de la schimbările permanente din domeniul imprimării, dar şi de la cerinţele clienţilor noştri, am conceput o presă color flexibilă şi performantă, ideală pentru mediile de producţie. Fluxurile de lucru flexibile, dar şi funcţiile avansate de alimentare şi finisare fac din presele Xerox 800/1000 cea mai bună alegere pentru cerinţele actuale şi viitoare deopotrivă.

Tehnologie digitală pentru imagini perfecte.

Page 3: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

3

Calitate desăvârşită a imaginilorTehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea ce permite imprimarea unor imagini a căror finisare este similară celei produse de echipamentele offset. Rezultat al unui proces avansat, particulele uniforme permit obţinerea unui nivel optim de calitate. Tehnologia avansată Xerox de management a culorii şi comenzile aferente asigură redarea exactă a culorilor.

Presele color Xerox 800/1000 imprimă la rezoluţie de 2400 x 2400 dpi pentru imagini, oferindu-vă în acelaşi timp o claritate uimitoare a detaliilor şi toate ingredientele necesare imprimării fotografiilor. De asemenea, cu presele color Xerox 800/1000 veţi obţine rezultate constante de la o pagină la asta şi de la o lucrare la alta.

Productivitate şi eficienţă Am dezvoltat acest nou echipament bazându-ne pe experienţa îndelungată în domeniul imprimării de producţie. In plus, presele color Xerox 800/1000 beneficiază de cele mai importante inovaţii în materie de tehnologie şi design. Tehnologia de imprimare avansată cu fotoreceptori şi unităţi corotron este mai longevivă şi asigură o calitate într-adevăr uniformă a imaginii. Nu în ultimul rând, noua bandă de transfer cu suprafaţă continuă adaugă un plus de flexibilitate, viteză şi fiabilitate.

Senzorii şi comenzile electronice pentru ajustarea automată a alimentării colilor de hârtie, asigură registraţia exactă faţă-verso, cu o marjă de eroare de +/- 0.5 mm. Comenzile intuitive simplifică imprimarea lucrărilor complexe şi vă permit să ajustaţi oricând registraţia faţă-verso, perpendicularitatea, înclinaţia şi rata de mărire/micşorare. Puteţi chiar crea şi salva profiluri personalizate de aliniere pentru materiale de imprimare sau lucrări specifice. Tehnologia de transfer inovatoare contribuie la consumul eficient al energiei şi suportă o gamă mult mai largă de tipuri de hârtie, producând materiale imprimate impecabile cu o viteză uimitoare. Noul dispozitiv de netezire se alătură tehnologiilor existente pentru a asigura o suprafaţă cât mai netedă colilor de hârtie, în timp ce modulul de răcire avansat permite stivuirea în condiţii optime a colilor imprimate.

Presele color Xerox 800/1000 vă oferă o claritate uimitoare a detaliilor şi toate ingredientele necesare imprimării fotografiilor.

Page 4: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

4

Susţineţi creativitatea clienţilor dumneavoastră.

Presele color Xerox® 800/1000 vă permit să sporiţi creativitatea şi impactul materialelor imprimate datorită celei de-a cincea staţii de imprimare opţională pentru aplicarea unor efecte speciale – extinzând astfel capacitatea de imprimare pentru realizarea unor aplicaţii şi mai valoroase.

Folosind tonerul transparent puteţi modifica anumite zone sau chiar întreaga pagină. Astfel:

• Scoateţiînevidenţăfotografiileşiimaginile

• Atrageţiatenţiaasupraunuititlusau unei zone de text

• Sporiţiimpactulimaginilorsaulogo-urilor

• Puteţisimulamaterialemetalicesausidefate

• Aplicaţifiligranedigitalepentrusecurizarea documentelor

• Îmbunătăţiţicalitateaimprimăriihârtieitexturate

Imagine fără toner transparent.

De asemenea, tonerul transparent vă permite să creaţi filigrane profesionale discrete sau să adăugaţi elemente de siguranţă. Sau puteţi imprima filigranul pe întreaga pagină pentru a atrage atenţia şi a crea un contrast evident în cadrul aplicaţiei. Daţi frâu liber creativităţii. Folosind tonerul transparent puteţi redefini mediul de imprimare, iar clienţii dumneavoastră vor fi în măsură să deosebească materialele imprimate. Cu tonerul transparent puteţi scoate în evidenţă imaginile pentru un impact vizual cât mai pregnant.

Multitudinea opţiunilor pe care le oferiţi prin intermediul noului toner transparent vor crea premisele unui parteneriat solid cu clienţii dumneavoastră. Astfel, puteţi prezenta clienţilor modurile în care vor obţine efectele dorite sau puteţi adăuga valoare lucrărilor imprimate adăugând aceste efecte chiar la serverul de imprimare.

Page 5: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

5

A

Scoateţi în evidenţă zonele dorite pentru a oferi documentelor un impact sporit

B

Îmbunătăţiţiredareaelementelor metalice din imagini

C

Evidenţiaţi fotografiileşi imaginile

E

Măriţi impactul titlurilor din pagină

D

Creaţi efecte de lăcuire selectivă

F

Imprimaţi filigrane surprinzătoare

Zonele colorate în albastru indică locul unde a fost aplicat tonerul transparent. Pentru a vedea mostre de imprimare cu toner transparent contactaţi un reprezentant Xerox sau sunaţi la numărul de telefon 021 30 33 500 .

A

A

B

C

C

D

F

F

E

Page 6: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

Proiectat special pentru aplicaţiile dumneavoastră. Priviţi!

6

Dispozitiv opţional de alimentare de mare capacitatePot fi adăugate două tăvi de 2000 de coli pentru a extinde capacitatea de alimentare la un total de 8000 de coli şi 4 puncte de alimentare pentru diverse tipuri de media. Selectarea automată a tăvii şi încărcarea tăvilor în timpul imprimării optimizează eficienţa echipamentului.

Alinierea hârtieiAsigură o registraţie precisă, de maxim +/- 0.5 mm faţă-verso, ce poate fi controlată automat prin intermediul senzorilor pentru coli de dimensiuni diferite.

Staţii de alimentare a toneruluiPermit încărcarea în timpul imprimării. Tonerul EA (Emulsion Aggregation) vă oferă o calitate superioară, prin utilizarea unei cantităţi mai mici faţă de echipamentele convenţionale, iar lipsa uleiului de cuptor susţine un mediu de producţie mai curat.

Imprimare de calitate superioarăTehnologia VCSEL de ultimă generaţie asigură rezoluţii de până la 2400x2400 dpi şi screening-uri halftone digitale.

Corotroni cu două cabluri/Fotoreceptori cu durată lungă de viaţăNoul design al corotronilor asigură o încărcare uniformă a fotoreceptorilor pentru o calitate uimitoare a imprimării, pagină după pagină. Tehnologia de curăţare automată optimizează timpul de rulare a presei, menţinând în acelaşi timp calitatea imprimării.

Tăvi de alimentare standardDouă tăvi de 2000 de coli permit alimentarea hârtiei cu o grosime cuprinsă în intervalul 55 – 350 g/m² şi dimensiuni între 182 mm x 182 mm până la 330 mm x 488 mm.

7

8

1

3

4 4 4 4

5 5 5 5 5

6 6 6 6 6

2

2

31 2 4 5 6

Page 7: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

7

Modul interfaţăAcest modul opţional asigură transportul materialelor imprimate către diverse echipamente de finisare.

Modul de răcireRăceşte colile imprimate pentru optimizarea finisării şi stivuirii acestora.

Modulul cuptoruluiNoua bandă de transport acoperită cu teflon transferă rapid energia pentru fixarea tonerului pe media cu grosimi de până la 350 g/m².

Dispozitiv de netezire cu o singură trecereAsigură netezirea optimă a colilor.

Dispozitiv de ieşire de mare capacitateAsigură stivuirea materialelor imprimate indiferent de dimensiuni sau grosimi. Căruciorul detaşabil permite descărcarea colilor în timpul imprimării.

Staţia de alimentare a tonerului transparent (Opţional)Vă oferă posibilitatea de a realiza aplicaţii speciale la vitezele standard de 80 sau 100ppm, îmbunătăţind în acelaşi timp impactul documentelor imprimate.

Bandă de transfer cu suprafaţă continuăAsigură viteza constantă şi fiabilitatea imprimării pentru toată gama de tipuri de media şi aplicaţii.

Noul design cu tăvi standard de hârtie localizate la nivelul motorului de imprimare reduce dimensiunile generale, îmbunătăţind productivitatea prin intermediul tehnologiei avansate a traseului hartiei.

Tava de ieşire Asigură accesul facil la colile imprimate.

12

10

911

13

14

7 8 9

10

11

12

13 14

Page 8: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

Am simplificat o serie întreagă de proceduri periodice pe care angajaţii dumneavoastră le pot realiza la momentul potrivit, fără a întrerupe fluxul de lucru. Aplicaţia software de diagnosticare vă va avertiza în privinţa iminenţei activităţilor programate – punându-vă la dispoziţie informaţiile necesare şi îndrumându-vă pas cu pas pe tot parcursul procedurilor.

Tonerul, curelele şi unităţile corotron au fost special concepute pentru randament maxim. Totuşi, când va fi momentul să le schimbaţi, controlul vă va aparţine. Componentele se instalează rapid, timpul necesar nedepăşind mai mult de câteva minute. Panourile care acoperă zonele vizate de activităţile de întreţinere sunt fixate în şuruburi, ce pot fi îndepărtate doar o unealtă specială ce vă va fi livrat de către Xerox. Accesarea acestor zone, a căror întreţinere este rezervată inginerului de service Xerox, de către dumneavoastră sau angajaţi instruiţi nu implică nici un risc. Procedând astfel vă ajutăm să evitaţi pauzele de producţie, să creşteţi productivitatea şi să optimizaţi performanţa preselor color Xerox 800/1000.

Înplus,veţibeneficiaîncontinuaredesuportul inginerilor de service Xerox, dar nu va fi necesar să aşteptaţi ca inginerul de service să ajungă la echipament pentru întreţinerea acestuia. Astfel vă oferim controlul total asupra productivităţii şi performanţei.

Afacerea dumneavoastră în continuă mişcare.

Productivitatea este cuvântul de ordine în toate aspectele actuale ale afacerii dumneavoastră. Clienţii au aşteptări ridicate în ceea ce priveşte livrarea rapidă a comenzilor – calitatea imaginii şi flexibilitatea cu care gestionaţi comenzile neaşteptate fiind puncte cheie. Am conceput presele color Xerox® 800/1000 astfel încât dumneavoastră să puteţi face oricând faţă celor mai exigente cerinţe. O calitate intrinsecă a acestor echipamente constă şi în desfăşurarea rapidă şi uşoară a activităţilor obişnuite de întreţinere. Xerox Productivity Plus vă permite să optimizaţi eficienţa echipamentelor, oferindu-vă control absolut asupra calităţii imaginii, 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână.

8

Pentru a vă menţine afacerea în mişcare, am construit programul Xerox Productivity Plus (XPP), un parteneriat între departamentul de service Xerox şi dumneavoastră.

Page 9: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

Serverul de imprimare Xerox® FreeFlow®

Acest server rapid, performant, dar în acelaşi timp uşor de folosit, ce are la bază tehnologia ConfidentColour, vă pune la dispoziţie funcţii avansate de management al culorilor şi de producţie la cerere. Funcţiile integrate precum procesarea în paralel a datelor variabile, programarea paginilor excepţie şi cozile de imprimare configurabile uşurează activităţile de management al lucrărilor.

Serverul de imprimare Xerox CX, dezvoltat pe baza tehnologiei Creo® Colour ServerServerul de imprimare CX combină instrumente de management al culorilor cu o arhitectură proiectată special pentru optimizarea producţiei documentelor cu date variabile. Iar platforma serverului poate fi integrată fără probleme cu fluxurile de lucru avansate pentru imprimare comercială.

Xerox EX Print Server, dezvoltat pe baza tehnologiei Fiery®

Serverele de imprimare EX sporesc eficienţa producţiei şi profiturile, livrând lucrări de o calitate excepţională simplu şi rapid. Prin automatizarea fluxurilor de lucru, serverele Fiery oferă o calitate impresionantă a imaginii ce rămâne constantă pentru fiecare lucrare.

Alegerea vă aparţine.Rezulatatele sunt excepţionale.

9

Medii diferite necesită fluxuri de lucru diferite. Astfel, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor dumneavoastră specifice, vă punem la dispoziţie o serie de trei servere color performante, ce vă oferă funcţii avansate de management al culorilor şi imprimare cu date variabile.

Page 10: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

10

Alegeţi combinaţia ideală de soluţii de finisare, indiferent dacă imprimaţi volume mari sau mici - Xerox vă pune la dispoziţie toate echipamentele necesare pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor dumneavoastră. Prin gama largă de soluţii destinate tuturor mediilor de producţie, presele color Xerox® 800/1000 vă oferă cele mai avansate, flexibile şi eficiente opţiuni de finisare. Şi în plus, mulţumită designului modular, echipamentele pot evolua odată cu afacerea dumneavoastră.

Alegeţi opţiunile de finisare perfecte pentru materialele tipărite.

1110

8

9

765

4

2

1

3 3

11

Modul Xerox SquareFold® Trimmer

8

Dispozitiv opţional de pliere: tip C, Z şi A3-A4

5

Modul interfaţă (finisare)

10

Dispozitiv de finisare cu funcţie de capsare tip caiet

7

Dispozitive de ieşire de mare capacitate

2

Motorul de imprimare (cu staţie opţională pentru toner transparent)

9

Dispozitiv de inserare post-procesare cu o capacitate de 200 de coli

6

GBC® AdvancedPunch™

4

Interfaţă cu utilizatorul

3

Tăvi standard

1

Dispozitiv opţional de alimentare de mare capacitate

Page 11: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

11

Opţiuni de finisare.

Finisare

Dispozitiv de alimentare de mare capacitate

Alimentare

De la stivuire de mare capacitate, perforare şi pliere la broşuri pliate, soluţiile noastre de finisare adaugă un plus de valoare oricărei aplicaţii.

GBC®

eBinder 200TM

Opţiuni adiţionale de finisare (disponibile după lansare)

Dispozitiv de finisare cu funcţie de capsare tip caiet şi pliere tip C-Z (broşuri de 25 coli sau 100 pagini)

GBC® AdvancedPunch™

Dispozitiv de ieşire de mare capacitate (simplu sau dublu) până la 5,000 coli în căruciorul detaşabil (tava superioară 500 coli)

Modul interfaţă (necesar pentru conectarea modulelor de finisare)

Dispozitiv de capsare tip caiet PlockMatic Pro 30

Xerox® SquareFold® Trimmer Se ataşează dispozitivului de finisare cu funcţie de capsare tip caiet

Dispozitiv de finisare Standard Plus. Cu pliere opţională tip C-Z plus DFA (Document Finishing Architecture) necesară pentru asigurarea suportului altor opţiuni de finisare

Xerox Tape Binder

Page 12: Presele Color Xerox 800/1000 Prezentare - RXAtelierrxatelier.ro/info/BroXerox8001000_RO_lowres.pdf · Tehnologia tonerului Xerox® EA nu implică utilizarea uleiului în cuptor, ceea

©2010 Xerox Corporation. All Rights Reserved. XEROX® and XEROX and design® and FreeFlow®, FreeFlow Output Manager®, FreeFlow Makeready®, FreeFlow Process Manager® and SquareFold® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. 02/10 X80BR-01EA

Specificaţii pentru presele color Xerox® 800/1000

Tehnologie • 2400 x 2400 dpi VCSEL ROS • Toner Xerox EA cu temperatură scăzută de fuzionare • Advanced centre registration technology for tight

front-to-back registration of +/- 0.5 mm

Productivitate • 80/100 ppm (A4), toate grosimile 55 – 350 g/m² • Dimensiuni maxime coli: 330 mm x 488 mm • Dimensiuni minime coli: 182 mm x 182 mm, dispozitiv

opţional ce oferă suport pentru coli cu dimensiuni minime de 102 mm x 152 mm

• Volum maxim – Presa color Xerox 800: 1.5 milioane – Presa color Xerox 1000: 1.75 milioane

Hârtie • Tăvi standard: două tăvi (2) fiecare cu o capacitate de

2,000 coli Observaţie: capacitatea tăvilor este bazată pe hârtie de 90 g/m²

• 55 – 350 g/m² hârtie cretată/necretată • Dimensiune minimă a colii: 182 x 182 mm

Dimensiune maximă a colii: 330 x 488 mm; dispozitiv opţional ce oferă suport pentru coli cu dimensiuni minime de 102 mm x 152 mm

• Selectare automată a tăvii/încărcarea tăvilor în timpul imprimării

• Imprimare faţă-verso 4/4 din toate tăvile până la 350 g/m² la viteza maximă declarată

Dimensiuni • Sistemul de imprimare (fără server şi/sau dispozitive de

finisare/alimentare): – 2,540mm(L)x1,105mm(A)x1,865mm(Î) – Greutate: 1,450 kg (fără toner şi interfaţă)

Servere de imprimare • Server de imprimare Xerox FreeFlow® • Server de imprimare Xerox EX, Fiery® • Server de imprimare Xerox CX, Creo® Print

Server Technology

Colecţia de aplicaţii FreeFlow • FreeFlow Print Manager • FreeFlow Process Manager®

• FreeFlow Output Manager®

• FreeFlow Express to Print • FreeFlow Web Services, powered by Press-sense™ • FreeFlow VI Suite • FreeFlow Makeready®

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la tel. 021 30 33 500 sau să vizitaţi www.xerox.ro


Recommended