Home >Documents >Schaeffler Brasov Prezentare Power Point

Schaeffler Brasov Prezentare Power Point

Date post:21-Sep-2015
Category:
View:93 times
Download:44 times
Share this document with a friend
Description:
Prezentare Power Point despre Schaeffler Brasov.
Transcript:

PowerPoint Presentation

Grupul Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale germane i europene aflate n proprietatea unei familii. mpreun cu fiul ei, Georg F. W. Schaeffler, asociata Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann continu munca de o via a soului ei, Dr. Ing. E. h. Georg Schaeffler, decedat n 1996.Fiind o companie de familie, Grupul Schaeffler i asum responsabilitatea pentru o conducere corect a afacerilor, constana dezvoltrii ntreprinderii i configurarea activ a culturii antreprenoriale. n spiritul fiabilitii unei family business, asociaii i conducerea Grupului Schaeffler consider c este de datoria lor s dezvolte mai departe ntreprinderea durabil, pe termen lung, i cu sim de rspundere.

Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann i Georg F. W. SchaefflerSchaeffler Romnia este una dintre cele mai mari investiii n capaciti de producie ale Grupului i produce n Braov componente pentru industria automobilistic i constructoare de maini i pentru industria eolian. nfiinat n anul 2002, Schaeffler Romania prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producie cu o suprafa total de 55.000 mp. Astzi, dup o investiie ce depete 500 milioane euro, fabrica ocup o suprafa de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri ptrai construii i i desfoar activitatea n 6 hale de producie la locaia de la Cristian, de unde i desfoar producia din 8 octombrie 2004 ziua oficial a Schaeffler Romnia.

nregistrat iniial sub numele de INA Schaeffler Braov ca filial a Grupului Schaeffler, ntreprinderea a fost redenumit n anul 2006 primind numele de Schaeffler Romnia.Schaeffler Romnia produce componente de tehnic liniar pentru industria de maini-unelte, componente pentru industria de autovehicule i rulmeni de mari dimensiuni pentru diferite aplicaii industriale. Att gama produselor ct i divizia de inginerie sunt n continu dezvoltare, Schaeffler inaugurnd propriul Centru de Inginerie n 2012. Compania are o prezen extrem de activ n mediul universitar i preuniversitar, precum i multiple aciuni i proiecte de implicare social conform tradiiei companiei familiale.

Ca firm orientat spre viitor, Schaeffler Romnia pune mare accent pe calitate i profesionalism. Folosind cele mai noi tehnologii i investind n continuu n dezvoltarea profesional a personalului, compania a demonstrat c echipa sa face parte dintr-o elit profesional a crei profesionalism maxim i rezultatele excepionale sunt un stil de lucru consacrat.

Sectoare & Aplicaii Trei mrci puternice pentru sectoarele auto i industrialGrupul Schaeffler este activ, prin cele trei puternice mrci ale sale, LuK, INA i FAG, n domeniile auto i industrial.Industria de automobile este principalul client al Grupului cu o cot-parte de 60% din cifra de afaceri. Sectorul auto, cu mrcile sale INA, FAG i LuK, este pentru aproape toi productorii de automobile i pentru distribuitori importani din aceast industrie un partener de ncredere, dispunnd de know-how pentru ntregul grup de for: motor, mecanism de rulare, cutie de vitez i subansambluri de autoturisme i autocamioane.

Grupul Schaeffler dispune n domeniul industrial de peste 40.000 de articole de catalog fabricate n serie acoperind aplicaii din aproximativ 60 de ramuri industriale un portofoliu de produse neobinuit de larg. Competena lor productiv, precum i cunotinele tehnice de care dispun n domeniul mecatronicii, al materialelor i al lubrifianilor le confer statutul de partener industrial de ncredere, cutat n ntreaga lume.Sectorul aerospaial produce sub marca FAG, mpreun cu filiala sa The Barden Company, lagre speciale pentru industria aerospaial. Aproape toate avioanele moderne de pasageri folosesc tehnologia de nalt precizie pentru lagre de la FAG. n plus, FAG este partener de dezvoltare i distribuitor la nivel mondial pentru principalii productori de elicoptere.

Divizia Auto Partener al industriei auto pentru sistemeAutomobilele moderne sunt puternice i dinamice, silenioase i economice, dar totodat confortabile i sigure. Este nevoie de o tehnic creativ pentru a reuni aceste atribute aparent contradictorii, prin produse inovatoare. Cerinele sunt valabile att pentru automobilul cu grup motopropulsor clasic, cu motor cu ardere intern, ct i pentru autovehiculele hibride i cele electrice. Ca partener al industriei auto, suntem lideri n dezvoltarea i producerea de soluii care s fac fa provocrilor i exigenelor viitorului automobilului.Apropierea de client i activitatea comun de dezvoltare caracterizeaz divizia Auto (Automotive) a Grupului Schaeffler. Cu idei inovatoare, inginerie creativ i un know-how vast n domeniul produciei, elaborm pentru clienii notri soluii - de la dezvoltarea de produse, pn la producerea lor n serie.

Sistemele pentru motor

Produsele lor de precizie contribuie decisiv la reducerea consumului de carburant al motoarelor i la respectarea normelor tot mai stricte privind gazele de eapament. n acelai timp, ele sporesc confortul i dinamica de conducere i prelungesc intervalele de ntreinere i durata de via. Printre produsele lor se numr elementele de reglare a jocului supapelor, sistemele variabile de comand a supapelor i sistemele de defazare a arborelui cu came, transmisiile prin lan i curea optimizate n ceea ce privete zgomotul i durata de via, precum i rulmenii pentru arborii motoarelor.Industrial

Grupul Schaeffler dispune n domeniul industrial - prin 40 000 de articole de catalog, precum i prin numeroase soluii specifice clienilor - de cel mai dezvoltat portofoliu din bran i este, la nivel mondial, un partener cutat i de ncredere pentru aceast industrie. Spectrul soluiilor pentru lagre cuprinde numeroase soluii de la rotativ la linear, de la tribologie la integrarea de senzori pn la tehnic de propulsie.Clieni din aproximativ 60 de domenii industriale diferite mizeaz pe lagrele de rostogolire (rulmeni) i de alunecare, ghidaje liniare i propulsie direct ale mrcilor INA i FAG. Domenii de aplicaie orientate ctre clieni, precum industria grea, utilaje de producie, sisteme de acionare i vehicule pe ine, precum i produse de consum ofer clienilor soluii pentru o mai bun fiabilitate, reducere a greutii i construcie de sisteme mai compacte.Aeronautic, avioane i elicoptere

Dezvolt i fabric sisteme speciale de lagre de mare precise i componente de precizie pentrupropulsoarele avioanelor i elicopterelor, pentru navetele spaiale US Space Shuttle i rachetele europene Ariane, precum i pentrudomenii speciale de aplicaie cu solicitrideosebite (de ex. turbin de supraalimentare). Pe lng acestea, ofer clienilor lor prin diagnoza intreinerea lagrelor, posibilitatea de a reduce costurile ciclului de via datorit meninerii unei nalte fiabiliti de sistem.

Sectorul feroviarMijloacele de mbilitate pentru mine trebuie s devin mai rezistente, mai eficiente, mai silenioase i mai sigure. Schaeffler i aduce o contribuie decisiv n acest sens, consacrndu-se ca principal partener n dezvoltarea soluiilor de rulmeni pentru vehiculele pe ine.n numeroase proiecte privind transportul de mare vitez, transportul de mrfuri, precum i transportul pe distane mici n mega-oraele tot mai mari, know-how-ul i competena tehnic vast a experilor de la Schaeffler, din conducerea sectorului feroviar al ntreprinderii, sunt la mare cutare.Fiabilitatea Fabricat de SchaefflerRulmenii i soluiile de sisteme de la Schaeffler ajut cile ferate s fac fa viitorului, ntr-o lume dinamic. i s fie sigure! n strns colaborare cu productorii i utilizatorii, iau natere soluii adaptate pentru fiecare aplicaie a rulmenilor n vehiculele pe ine.Grupul SchaefflerGrupul Schaeffler, cu cele trei mrci puternice ale sale INA, LuK i FAG, este lider mondial n producia rulmenilor, precum i un renumit furnizor al industriei de automobile. Grupul, cu sediul n Herzogenaurach, a realizat n anul 2013 o cifr de afaceri de 11,2 miliarde Euro. Cu aproximativ 80.000 de angajai n ntreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale germane i europene n proprietate familial.

22Grupul Schaeffler dezvolt i fabric produse de precizie pentru tot ceea ce se afl n micare - n maini, instalaii, vehicule i n aviaie precum i in domeniul aerospaial.Grupul Schaeffler este un ofertant derulmeni i deghidaje liniarede prim rangpe plan mondial, precum i un un renumit furnizor al industriei de automobile.Acesta activeaz,prin cele trei mrci puternice ale sale INA, FAG i LuK, n sectorul auto, industrial i aerospaial. Prin utilizarea comun a funciilor centrale trans-sectorialela nivelul tuturor diviziilor,iau natere numeroasesinergii. Grupul Schaeffler este o companie unitar i integratcaretranscende granie geograficei organizatorice. Funcii trans-sectoriale i procese standardizate asigur decizii rapide i eficiente.

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended