+ All Categories
Home > Lifestyle > Revista Forever Martie 2011

Revista Forever Martie 2011

Date post: 28-Nov-2014
Category:
Upload: iuliana-fartade
View: 1,075 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Description:
Lucreaza cu noi intimpul tau liber.www.aloe-online.it
20
Aprilie 2011 | 144 România & Republica Moldova
Transcript
Page 1: Revista Forever Martie 2011

Aprilie 2011 | 144

România & Republica Moldova

Page 2: Revista Forever Martie 2011

2

Mesajul Fondatorului Companiei

A venit din nouprimăvara. Iubescacest anotimp. Estemomentul ideal alreînnoirii, când totul eproaspăt, iarposibilităţile sunt

nelimitate. Îmi pare rău pentru cei din emisfera de sud, care sepregătesc pentru iarnă, dar sunt convins că veţi înţelege intenţiamesajului meu.

Primăvara aduce cu ea, totodată, şi debutul unui nou sezon deRaliuri, la care am oportunitatea să mă întâlnesc cu mulţi dintre voi,peste tot în lume. Aceste Raliuri sunt o ocazie extraordinară de ane remotiva, de a ne propune noi ţeluri. Sunt o oportunitate de ane reînnoi angajamentul faţă de noi înşine – acela de a ne construio afacere care să treacă testul timpului.

Am participat de curând la Raliurile din America de Nord şiAmerica Latină, alături de mii de distribuitori, la care am descoperitsperanţa şi bucuria de a fi implicaţi în ceva extraordinar. Atuncicând îmi petrec timpul împreună cu voi descopăr că există atât demult bine în lume.

Atunci când călătoresc citesc ziarele şi urmăresc programele deştiri care ne bombardează cu informaţii despre lucrurile care numerg bine în lume şi în economie. Trăim vremuri în care oameniicaută alternative – atât pentru venituri suplimentare, cât şi pentru osănătate mai bună. Aşa-zisele metode tradiţionale de a câştigabani şi de a ne menţine starea de sănătate sunt puse sub semnulîntrebării, în timp ce lucrul pe care noi continuăm să-l spunem deaproape 33 de ani, şi anume că „există o alternativă”, este din ceîn ce mai mult luat în serios. Simt nevoia să vă spun încă o datăcă acum, mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de voi şi deceea ce puteţi aduce bun în viaţa lor prin Forever. Mai există un

gând pe care aş vrea să vi-l împărtăşesc. Primăvara este uşor săfim recunoscători pentru strălucirea soarelui, pentru florile superbcolorate, pentru furtunile care ne răcoresc şi pentru râsul cristalin alcopiilor. Cu toate acestea, de multe ori suntem atât de prinşi cuvieţile noastre aglomerate, atât de copleşiţi de evenimentelenefericite la care asistăm, încât uităm că există atât de multe lucruripentru care să fim recunoscători.

Îmi aduc aminte de analogia cu găleata de nisip, pe care amauzit-o cu câţiva ani în urmă. Dacă cineva mi-ar da o găleată denisip care ar conţine şi particule de fier, aş putea ca timp decâteva ore să cern nisipul cu mâinile şi n-aş ajunge decât la osingură concluzie: că nu există nici urmă de fier în găleată. Dardacă aş ţine un magnet deasupra găleţii şi l-aş apropia de nisip,magnetul ar colecta particulele de fier pe care n-am reuşit să levăd cu ochiul liber. Astfel, o inimă nerecunoscătoare, la fel ca şimâinile mele cernând nisipul, n-ar descoperi nimic pentru care săpoată mulţumi. În timp ce o inimă recunoscătoare, precummagnetul care atrage fierul, descoperă motive de bucurie peste totîn jurul ei.

Haideţi să ne bucurăm de tot ce aduce nou primăvara şi să fimrecunoscători pentru minunile acestui anotimp. Şi sper, astfel, să nereînnoim angajamentul şi să ne manifestăm recunoştinţaîmpărtăşind şansa Forever cu toţi cei cu care intrăm în contact. Aşacum am spus de nenumărate ori – este cea mai mare oportunitatedin lume. Împreună trebuie să ne asigurăm că toată lumea ştieacest lucru.

Mereu al vostru,Rex Maughan

REÎNNOIEŞTE-ŢIANGAJAMENTUL

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:� companie, produse, site - la adresa de [email protected]�utilizarea produselor - la numărul de fax 021 222 8924 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise în cel mult 48 deore, prin e-mail sau fax (în funcţie de modul în care aţi făcutsolicitarea). Acest serviciu este disponibil numai pentrudistribuitorii companiei, prin urmare, vă rugăm să menţionaţi

numărul dumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile despre utilizarea produselor nu se dau printelefon.�procesarea înscrierilor şi a comenzilor - la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului AS400”.� înregistrarea fiscală, emiterea şi plata facturilorde bonus, fişele bancare - la adresa de [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

CUM POT AFLA BONUSUL LUNAR?�Bonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com. Pentru detalii,adresaţi-vă Managerului superior sau sediului central dinBucureşti, la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea În atenţia Departamentului AS400.� Prin SMS la numărul 0745 072 689. Structura SMS-ului: user parola bonus despărţite de un singur caracterspaţiu. Bonusurile lunii precedente vor fi afişate începândcu data de 15 a lunii viitoare.

Page 3: Revista Forever Martie 2011

Are 16 ani şi scrie deja istorie. Este primaalpinistă din lume care termină circuitulSeven Volcanoes – cei mai înalţi vulcani depe cele şapte continente. Dar nu s-amulţumit cu atât. A fost în prima echipă dealpinişti care a urcat vreodată pe vulcanulantarctic Mount Sidley, alături de treibărbaţi în toată firea. Au parcurs întreagacreastă, urmărind cu altimetrul, să-idescopere cel mai înalt punct. Au găsitdouă apropiateca înălţime. Eraucele mai înalte.Legaţi în coardăpe creastă,alpiniştii ar fiajuns într-oanumită ordinepe vârf. Aşa căau ales o altăformulă – s-auaşteptat unii pealţii şi au puspiciorul pe vârftoţi în acelaşi timp, împărţind bucuriapremierei. A recordului. Bucuria altitudinii.

Este experienţa pe care a avut-o CrinaCoco Popescu, adolescenta-minune carene-a fost oaspete la ultimul Success Day.Este deviza şi stilul ei de viaţă. Să trăiascămereu la înălţime. La înălţimea victoriilor depână acum, la înălţimea propriilor scopuri.La înălţimea titlului de maestru al sporturilor.Să nu renunţe, chiar dacă mercurul

termometrului coboară sub -30 de gradeCelsius, chiar dacă escaladarea îi cere şiultimele resurse de energie.

Crina Coco Popescu a ridicat sala înpicioare la întâlnirea cu noi, consilieriiForever. Ne-a făcut mândri că suntemcetăţeni ai României. Şi ne-a provocat săne traducem mesajul ei. Ce înseamnăpentru noi să trăim la înălţime? Înseamnă

să ne respectămstatutul pe care l-amatins în aceastăcompanie. Să-irespectăm şi să-islujim valorile.Înseamnă să fimprezenţi cuadevărat în viaţa defamilie, alături decei pe care îi iubim.Să fim în egalămăsură prezenţialături de echipa

care ne-a devenit o a doua familie. Sălucrăm împreună, să fim conştienţi căsuntem legaţi în coardă, ca alpiniştii, şiescaladăm împreună vârfuri din ce în cemai înalte.

Să trăim la înălţime înseamnă să urcăm pascu pas, treaptă cu treaptă, creastă dupăcreastă, aşa cum ne stimulează şi ne susţinpermanent Planul de Marketing şi toateinovaţiile pe care le aduce compania.

Să nu renunţăm, oricât de dificil ar fitraseul, oricât de departe ni s-ar păreapunctul de final. Să păstrăm ritmul.Încrederea. Entuziasmul. Energia. Săpăstrăm spiritul de echipă şi dinamismulafacerii. Să învăţăm permanent tot ce neajută pentru expediţia Forever spre altitudiniunde doar vulturii zboară.

Să trăim la înălţime înseamnă să fimgeneroşi. Să-i ajutăm şi să-i susţinem pe ceicare ne urmează, să ne bucurăm pentrureuşita fiecărui om din echipă, deoareceeste loc pentru toţi în vârf. Să credem în noiînceputuri, în transformare, în evoluţie. Înlocul cel mai bun pe care îl merităm prinmunca noastră şi prin felul cum ştim săcolaborăm cu echipa noastră.

Forever Living Products Internationalîmplineşte în curând 33 de ani şi scriedemult istorie. E rândul nostru acum. Să fimla înălţimea trecutului său. La înălţimeaprezentului său. E timpul să punem umărulcu toţii şi fiecare în parte la înălţimeaviitorului său.

Vă dorim mult succes în hotărârea voastrăde a trăi mereu la înălţime!

Cu drag,

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 3foreverliving.com

Mesajul Directorilor Generali

CE ÎNSEAMNĂ SĂTRĂIM LA ÎNĂLŢIME

SUCCESS DAYVino alături de cât mai

mulţi prieteni laevenimentul SuccessDay din 14 mai

2011, de la SalaPalatului din Bucureşti. C

UPRIN

S Mesajul FondatoruluiCompaniei & MesajulDirectorilor Generali

2-3

Fabrica de energiepentru tine şi afacerea ta

4-5

Ştii să te vinzi?6-7

Spune DA provocării8

Evenimentele lunii mai9

Success Day fabulos10-13

De ce să începi afacereaForever

14

Oportunitate,dată şi creată

15

LumeaForever

16

INFOFOREVER

17

Calificărilelunii martie

18-19

Page 4: Revista Forever Martie 2011

„FAB este o băutură absolut necesară atunci când vrei să te menţii întreaga zi la un nivel maximde energie. Gust şi efect FABulos. Pentru noi, care suntem într-o continuă mişcare, este cel maifrumos dar pe care ni l-a făcut compania. Într-adevăr e ca o FABrică de energie pentru noi şi

afacerea noastră.” (Mariana şi Silviu Ursu, Manageri)

„FAB – energie şi sănătate într-un produs.” (Kele Mónika,Senior Manager)

„Performanţa se atinge prin efort susţinut şi, pentru cătindem întotdeauna spre succes, organismul nostru arenevoie de un impuls. Pentru a finaliza ziua cu succes,impulsul ni-l oferă FAB!" (Liliana şi Ciprian Lazăr, Manageri)

Produs nou

pentru tine şi afacerea ta

� Băuturile energizante sunt sectorul cu cea mai rapidă creştere din industriabăuturilor, cu un consum de peste 3,3 miliarde de litri la nivel mondial?� În 2010 consumul de băuturi energizante din România a crescut cu 30,9%faţă de 2009, înregistrând o valoare de 29,7 milioane de euro?� Estimările arată că, dintre toate băuturile răcoritoare din România, piaţabăuturilor energizante va fi singura care va înregistra o creştere în 2011?

Astfel, Forever intră pe o piaţă dinamică, în continuă creştere, cu un produsinovator şi unic: Forever Active Boost, lansat la evenimentul Success Daydin 26 martie.

ŞTIAI CĂ:

una instantanee (care vine cu precădere de la guarana)

şi una pe termen lung, datorită amestecului unic, brevetat deingrediente naturale combinate prin tehnologia ADX7, care a ajutatolimpicii ruşi să câştige peste 130 de medalii la Olimpiade.

FAB este singura băutură energizantăcare oferă o doză dublă de energie:

RICA DE ENERGIE

COD – 321

PREŢ DEPOZIT / DOZĂ – 1,95 euro + TVA

PREŢ NDP / DOZĂ – 2,37 euro + TVA

PRV / DOZĂ – 2,79 euro + TVA

PC – 0.015 / doză4

Page 5: Revista Forever Martie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 5foreverliving.com

Pe lângă taurină şi cafeină, ingredientele clasice ale unei băuturienergizante, FAB conţine gel stabilizat de Aloe vera, guarana şi unamestec brevetat de plante adaptogene (Ginseng şi Schisandrachinensis).

GELUL STABILIZAT DE ALOE aduce organismului toate beneficiilenutritive ale plantei.

GUARANA are un efect energizant de mai lungă durată decâtcafeina pură, îmbunătăţeşte capacitatea de învăţare şi memorare şiameliorează oboseala fizică şi mentală.

GINSENGUL este o plantă medicinală binecunoscută datorităbeneficiilor sale importante asupra organismului – ajută lamenţinerea sănătăţii fizice şi mentale şi stimulează sistemulimunitar, are proprietăţi anti-stres, anti-îmbătrânire, antioxidante şiantiinflamatorii.

SCHISANDRA CHINENSIS, o plantă importantă în medicinachineză, stimulează funcţionarea întregului organism, sprijinăprocesul de întinerire celulară, combate oboseala şi ajută larecăpătarea energiei în special în caz de anxietate şi stres.

TAURINA, un aminoacid ce se regăseşte în mod natural înorganism, în special în muşchi, creier, inimă şi sânge, ajută lareglarea temperaturii corpului. În perioade de efort fizic intens,nivelul de taurină din corp scade, prin urmare suplimentareaacesteia este binevenită.

CAFEINA, în cantităţi moderate, are efecte benefice asupraorganismului, îmbunătăţind viteza de reacţie şi vigilenţa.

DE CE ESTE FABUN PRODUS UNIC?

Într-o lume agitată nimeni numai are suficientă energie pentrua realiza tot ceea ce-şi propune săfacă. Prin FAB, Forever a găsit osoluţie care ne „revigorează”,chiar şi atunci când simţim căbateriile ni s-au descărcat.

Profilul consumatoruluide FAB:� Toţi cei care trec prin perioade de activitateintensă.� Oamenii de afaceri ocupaţi şi stresaţi.� Părinţii activi.� Studenţii în sesiune.� Persoanele sportive.� Petrecăreţii.� Persoanele de succes.� Toţi cei care doresc să-şi îmbunătăţeascăperformanţele, atât în viaţa profesională, cât şi încea personală.

Oamenii acordă din ce în ce mai multă atenţie alegeriialimentelor nu doar pentru gustul şi savoarea lor, ci şi pentrubeneficiile suplimentare pe care acestea le oferă, iar aceste beneficiidevin tot mai des un criteriu esenţial de selecţie în procesul decumpărare.

FAB te va ajuta cu siguranţă să-ţi creşti afacerea. A făcut-o dejapentru distribuitorii din toate ţările în care a fost lansat.

Energia minţii este esenţa vieţii, aşa cum spunea marele filosof alGreciei antice, Aristotel, în opera căruia a fost definită pentru primadată noţiunea de energie ca forţă a vieţii.

MERITĂ SĂ ŞTII:

O cutie de FAB pe zi – o metodă rapidă, răcoritoare şigustoasă care te poate ajuta să fii în formă maximă pe totparcursul zilei şi să duci la bun sfârşit toate lucrurile pecare le ai de făcut, oferindu-ţi energia suplimentarăpentru a accepta noi provocări. Pentru un plus de savoare,consumă-l rece.

Page 6: Revista Forever Martie 2011

În afacerea Forever, cel care cumpărăproduse prima dată sau doreşte sădevină distribuitor nu poate verifica peloc că promisiunea făcută esteîndeplinită. Efectele benefice îşi facsimţită prezenţa abia după o perioadăîn care produsele sunt consumateconstant. La fel, câştigurile din afaceredevin substanţiale după ce se depuneefort real cel puţin câteva luni de zile. Şiatunci? Ce l-ar face pe un potenţialdistribuitor să se înscrie atunci când elnu are încă dovada că afacerea chiarfuncţionează? Răspunsul esteÎNCREDEREA.

Încrederea în ceea ce promiţi estefactorul determinant al întreguluiproces de vânzare. De aceea îţirecomandăm să vinzi întâi relaţia cutine, apoi soluţia pe care o oferi. Viitorulclient trebuie să te „cumpere” întâi petine, să creadă în ceea spui, pentru a ficonvins de binefacerile promise.

Iată câteva idei cu ajutorul cărora poţigenera încrederea clientului potenţial:

Dovedeşte că eşti cuadevărat interesat de problemelecelui cu care ai de-a face, explicăfelul în care produsele şi afacereaForever îi pot rezolva acesteprobleme.

Împărtăşeşte schimbările înbine petrecute în viaţa ta – doareşti produsul propriei tale afaceri.Utilizează date exacte, cifre,situaţii concrete – aşa convingimai uşor.

Nu exagera cu promisiunile,chiar dacă tentaţia este mare.

Prezintă avantajele afacerii şi aleproduselor de aşa manieră încâtaşteptările să fie confirmate,ulterior, de realitate.

Influenţează-ţi pozitivinterlocutorii prin putereaexemplului personal. Seriozitatea,altruismul, empatia sunt valoricare generează încredere. Aratăcă eşti dispus să-ţi sacrifici timpul

şi energia pentru cei pe care îiajuţi.

Fii stăpân pe propriile emoţiicontrolându-ţi gândurile,simţurile, atitudinea, mai ales însituaţiile în care te afli subpresiune. Răspunde la un refuz înmod pozitiv şi constructiv. Insistăinteligent, fără a agasa. A fipersuasiv este o artă care merităstudiată.

6

Dezvoltă-ţi afacerea

ŞTII SĂ TE VINZI?Actul vânzării este, de fapt, o promisiune. Promisiunea că, în schimbul unei sume de bani,

produsul sau serviciul tău va îndeplini anumite cerinţe.

Page 7: Revista Forever Martie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 7foreverliving.com

Să nu înţelegi însă că e bine să fii servil (supus).Mai degrabă serviabil (amabil şi săritor). Iar acestinteres trebuie arătat constant. Se întâmplădeseori ca Noul Distribuitor să fie abandonat decătre sponsorul său de îndată ce a semnatformularul de înscriere. Menţinerea legăturii cucei mai noi parteneri din echipa ta este esenţialăpentru succesul pe termen lung al afacerii. Maimult decât atât, cum ar putea sponsorul săinspire încredere şi loialitate atunci când, odatăscopul iniţial atins, cel înscris este lăsat să sedescurce pe cont propriu?

Felul în care „împachetezi” mesajul comercialeste, de asemenea, important. Rolul unui ambalajeste de a face produsul atractiv, de a-l îmbia pecumpărător să ia decizia de achiziţie. ForeverLiving Products renunţă progresiv la cutiile încare sunt ambalate produsele din motiveecologice şi logistice. Pentru că, de fapt, rolul dea face produsele atrăgătoare aparţine, până laurmă, distribuitorului. În calitatea sa deconsultant, lui îi revine responsabilitatea de apromova corespunzător produsele şi afacerea.

Reuşita în afacerea Forever se bazează pe relaţiileinterumane. Oamenii oneşti şi capabili sunt ceicare ajung la rezultate notabile. Afirmând acestlucru în faţa unui distribuitor potenţial, îi vei treziinteresul. Pentru că fiecare om, în forul săuinterior, este onest şi capabil. Iar afacerea pe carei-o propui îi oferă, acum, şansa de a o dovedi.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

Există cinci „niciodată” de caretrebuie să ţii seama atunci cândte afli în procesul vânzării:

1. Niciodată nu-ţi face interlocutorul să se simtă inferior. Chiar dacăeşti, de exemplu, mai bine situat material decât el, arată-i înpermanenţă respect. La fel, câtă vreme ţie îţi place să te simţiinteligent, pe el de ce nu l-ar anima acelaşi sentiment?

2. Niciodată nu încerca să impresionezi folosind jargonul specificdomeniului pe care îl stăpâneşti. Sunt mulţi termeni noi cu care unconsumator sau distribuitor al produselor Forever trebuie să seacomodeze – ajută-l să înţeleagă despre ce este vorba.

3. Niciodată nu lua un consumator sau un distribuitor din echipa tadrept sigur. Comportă-te cu el, în permanenţă, ca şi cum încă nu aspus „da”. E nevoie de efort constant pentru a-l păstra aproape,trebuie să-l „cucereşti” cu fiecare ocazie.

4. Niciodată nu te lua la întrecere cu clientul tău. Chiar dacă arăţi căai mai multe cunoştinţe decât el, că ai copii mai deştepţi sau maimulţi metri pătraţi utili în casă, este un joc pe care îl vei pierde, chiardacă tu crezi că ai câştigat. Interacţionezi cu clienţii pentru a-i ajuta,nu pentru a-i învinge.

5. Niciodată nu încerca să câştigi într-un schimb de argumente cu unclient. Mai mult, evită discuţiile de acest gen, căci vei putea câştiga înargumente, dar vei pierde în vânzări. Adu-ţi aminte că există douăreguli în tratarea clientului. Prima: clientul are întotdeauna dreptate.A doua: dacă tu crezi că el greşeşte, întoarce-te la prima regulă.

Deviza companiei? O ştiţi şi o trăiţi. Opuneţi în practică zi de zi. Iată ce agenerat această deviză anul trecut:

Forever şi-a început activitatea în încă3 ţări, fiind acum prezentă în peste 146 deţări.

720.000 de plante noi au îmbogăţitplantaţiile de Aloe vera ale companiei.

Forever Resorts a mai achiziţionat 3proprietăţi.

Aloe Vera of America a produs peste30.000.000 de litri de Aloe Vera Gel.

Avem peste 40.000 de prieteni noi peFacebook.

Am lansat 4 produse noi: Argi+, FAB,Aloe Sunscreen Spray (disponibil în Româniadin luna mai) şi Forever Hand Sanitizer (nueste încă disponibil în România).

Aproximativ 16.000.000 de dolari auînsumat cecurile Profit Sharing împărţite înîntreaga lume.

Forever Giving a donat 7.000 de plasede ţânţari în Uganda.

Forever Nutraceutical a fabricat504.368.000 de tablete.

Forever România este pe locul 6 înEuropa şi a câştigat trofeul Country Pridela Londra...

… iar vânzările au crescut cu 3% lanivel global.

Fiecare dintre noi creează excelenţa.Împreună suntem o echipă puternică!

2010 în cifre

Page 8: Revista Forever Martie 2011

8

Interviu

Ce v-a motivat să acceptaţiaceastă provocare?În dezvoltarea afacerii noastre, calificarea lanivelul de Manager am considerat-o un punctintermediar spre obiective mai ridicate. Înmomentul în care compania ne-a oferit acestnou stimulent, eram pregătiţi mental şiacţionam pentru creştere, aşa că singuraopţiune valabilă era să spunem„DA” provocării.

Cum consideraţi că v-a ajutataceastă provocare să vă dezvoltaţiafacerea?Ne-a dezvoltat„sentimentul urgenţei” şi l-amaplicat în termene-limită stabilite la nivel dezile şi săptămâni. Am înţeles că avem înmâinile noastre o afacere minunată caremerită să facă parte din viaţa cât mai multoroameni şi am crezut de la început că avemputerea de a realiza această calificare.

V-a fost greu să vă calificaţi, maiales că în această perioadă multălume se ascunde sub scuza că ecriză şi lucrurile nu merg?Orice calificare presupune efort, dar în final afost mai uşor decât ne aşteptam. În afacereaForever noi nu am întâlnit criza; suntsuficienţi oameni care doresc să-şi schimbe înbine viaţa şi pentru aceasta sunt dispuşi laefort. Iar noi am fost dornici să depăşim oricetemeri legate de„probleme” şi am mers maideparte. De cei care stau şi aşteaptă„finalulcrizei” nu ne ocupăm.

Cum v-aţi planificat paşii pentru arealiza calificarea?Peste 60 de puncte credit lunar făceam oricum.Am mărit ritmul contactării de noi persoanepentru a ne putea realiza punctajul de la NoiDistribuitori, iar Supervizorul l-am întâlnitprintre consumatorii mulţumiţi, pe care i-amîntrebat dacă ar dori să-şi informeze şi prieteniidespre experienţa lui pozitivă în utilizareaproduselor Forever. Am continuat să oferimaceastă oportunitate celor pe care i-am

contactat şi ne-am ocupat de aceia careau fost dispuşi să ne însoţească. Energiade a acţiona a venit şi prin faptul căne-am reamintit zilnic care ne suntobiectivele.

Cum v-aţi urmărit îndeplinireaobiectivelor?Am intensificat comunicarea cu liniiledirecte şi din adâncime ale reţelei noastre,am urmărit evoluţia fiecărui partenernotând în tabele realizările lor pezile/săptămâni/luni. În afară de evidenţelepersonale, compania ne-a oferit un suportimportant prin actualizarea zilnică apunctajelor pe site-ul Forever, precum şiprin platforma oferită, MyFLPBiz.com -prin care în orice moment am avutrapoarte actualizate asupra activităţiireţelei.

Consideraţi că sistemul NDPv-a fost de ajutor în realizareacalificării?Profitul NDP a fost o„unealtă anticriză”deosebit de eficientă, chiar din prima clipă.Posibilitatea ca Noul Distribuitor să aibăvenituri decente şi deloc neglijabile ca sumăîncă din prima lună de activitate ne-a ajutatsă-i selectăm mai repede pe cei care doreau săacţioneze hotărât. De exemplu, datorită acestuisistem NDP am realizat condiţia a treia decalificare: câştigul din primele trei săptămânide lucru ale Noului Distribuitor a reprezentat omotivaţie suficientă pentru ca luna următoaresă mărească ritmul şi să se califice Supervizor.

De ce ar fi bine ca fiecareManager să accepte aceastăprovocare şi să se califice EagleManager?Fiecare dintre distribuitorii Forever semneazăformularul de înscriere cu speranţa că, prinaceastă activitate, o mare parte dintre visurilelor vor deveni realitate. Calificarea la nivelul deManager este o bună realizare, dar doar o

insignă şi o fotografie cu Directorii Generali nuajută prea mult. Este firesc să-ţi continuidrumul, deoarece„tortul” Forever are feliile celemai„delicioase” tocmai de la Manager în sus.Dacă tot am ajuns până aici, de ce n-am mergemai departe?! Mai ales că nu se cere nimic înplus, decât să ne continuăm munca.

Ce planuri aveţi pentru anul 2011în ceea ce priveşte afacerea dvs.Forever?Continuăm activitatea în ritmul impus de„sentimentul urgenţei”. Pregătim câtevacalificări de Manageri în echipă şi urmărim sămarcăm„REALIZAT” la toate stimulenteleoferite de Forever. Aici includem calificareapentru Sovata, programul auto, calificarea laRaliul European, bineînţeles Eagle Manager şi,cu puţină şansă şi muncă susţinută, poate şiProfit Sharing! Totul e posibil, afacerea este cuadevărat„FĂRĂ LIMITĂ!

Mult succes tuturor!

Valentin Niţu şi Adriana Udrea,Eagle Manageri

Spune DA provocăriiSă accepţi orice provocare lansată de companie este o condiţie esenţială pentru o afacere solidă şi stabilă. Şi, înplus, este dovada angajamentului asumat cu responsabilitate în primul rând faţă de tine şi viitorul tău şi apoi faţă

de întreaga ta echipă. Este ceea ce au făcut Valentin Niţu şi Adriana Udrea, fiind felicitaţi chiar deVicepreşedintele companiei, Aidan O’Hare, pentru calificarea la stimulentul Eagle Manager, pe scena întâlnirii

aniversare Success Day din 29 ianuarie. Iată cum au perceput ei această experienţă.

Page 9: Revista Forever Martie 2011

Vom sărbători 33 de ani de când visul lui Rex a prins aripi încadrul unui seminar incendiar de instruire dedicat liderilorForever (de la nivel de Manager în sus) şi susţinut de nimeni

altul decât Berkics Miklós, DiamantManager din Ungaria şi deţinătorulcelor mai mari cecuri Profit Sharingdin Europa în ultimii ani. BerkicsMiki trăieşte şi respiră Forever. Îşigăseşte zi de zi şi an de an noimotivaţii şi se reinventează

permanent. Iubeşte compania şi astase vede în tot ceea ce face. Eşti

lider Forever? Dacă eştideja Manager, notează-ţi

cu roşu în agendăaceastă întâlnire şi nulipsi pentru nimic înlume! Dacă eştiaproape de nivelul

de Manager,merită să tecalifici, pentru aparticipa laaceastă întâlnire.

Vei pleca de-acolocu o nouă viziune

asupra afacerii tale.

9foreverliving.com

Relansează-ţi afacerea

„Trăim sub acelaşi cer, dar nu avem cu toţii acelaşi orizont”, spunea Konrad Adenauer.Cât de larg este orizontul trăirilor, al aspiraţiilor şi al realizărilor tale depinde doar de tine.

Tu eşti singurul care poate decide cât de sus vrei să ajungi.Nu uita că atitudinea determină altitudinea.

Luna mai îţi va aduce un week-end încărcatde evenimente speciale Forever.

Success DayVineri, 13 maiSâmbătă,

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144

Sărbătoarea continuă la SalaPalatului, unde vom retrăi atmosferaelectrizantă de la triplul evenimentdin Viena, îi vom felicita la scenădeschisă pe deţinătorii cecurilorProfit Sharing din România şi vomavea şansa cu toţii, indiferent denivelul din Planul de Marketing, de ane îmbogăţi din experienţa Forever alui Berkics Miki, care ne va fi alături şi laacest eveniment.Aşadar, te numeri printre privilegiaţii care au oportunitatea unică de aînvăţa „pe viu” din experienţa lui. Miki va fi la Bucureşti special pentru tine.Nu lipsi de la întâlnirea cu cel pentru care Forever nu este doar o afacere, cieste însuşi felul lui de a trăi.

Nu uita că pe 14 mai vom desemna şi câştigătorul marelui premiu pus înjoc cu ocazia lansării FAB: un autoturism marca Renault. Vino la SuccessDay şi dublează-ţi şansele de câştig!

Doar în ziua de sâmbătă, 26 martie, s-au vândut aproape 1.000 de biletepentru întâlnirea din mai. Rezervă-ţi din timp biletele (disponibile în toatecentrele de distribuţie) pentru tine şi partenerii tăi de afacere. Vino laSuccess Day înconjurat de actuali şi viitori lideri de succes din echipa ta.

14 mai

Crosul “Fii sănătos cu Aloe vera”

Înscrieri - 8:30Start - 10:00

Duminică, 15 maiStilul de viaţă sănătos pe care îl promovăm merităsusţinut prin mişcare şi voie-bună. Vino alături de noiîn Parcul Herăstrău, intrarea din Piaţa Charles deGaulle, să sărbătorim, aşa cum facem în fiecare an, ziuade naştere Forever. Vom alerga împreună la cea de-aopta ediţie a crosului „Fii sănătos cu Aloe vera”. Teaşteptăm cu premii, surprize, muzică şi distracţie sădăm startul unei noi competiţii pentru sănătate! Aducât mai mulţi prieteni cu tine! În Forever cel mai binene simţim atunci când suntem o echipă!

Page 10: Revista Forever Martie 2011

Eveniment

10

uulloossSSuucccceessss DDaayy

produsul pe care întreagaEuropă l-a aşteptat cu atâtanerăbdare, a sosit şi înRomânia. Şi cum am fi pututsărbători momentul altfel decât printr-o lansare spectaculoasă?Dr. farm. Szőcs Dóra ne-a trezitgustul pentru această băuturăunică şi inovatoare, într-undiscurs bogat în informaţiiextrem de valoroase despreFAB, dinamic şi plin de energie,care a culminat cu odemonstraţie de acrobaţie laînălţime a trupei X-treme şi unjoc impresionant de lasere, cene-au ţinut cu sufletul la gură. Le mulţumim tuturor pentrureuşita acestui moment special.

Sâmbătă, 26 martie – poate o zi obişnuită pentrumulţi oameni. Nu şi pentru cei care au ales să opetreacă alături de echipa Forever, la un Success

Day cu adevărat fabulos. A fost o întâlnire incendiară şi plină de surprize.

Gazde: Angela şi Valentin Gherghe, Manageri

FFoorreevveerr AAccttiivvee BBoooosstt,,

Page 11: Revista Forever Martie 2011

I-am aplaudat la scenă deschisă pe toţi cei care au mai urcat un nivel înPlanul de Marketing, s-au recalificat la Programul Stimulativ de Merit şiau îndeplinit statutul de distribuitori Activi, dovedind încă o dată, aşacum spunea însuşi fondatorul companiei, Rex Maughan, că Forever estecea mai mare oportunitate din lume. Felicitări tuturor şi mult succes înascensiunea pe scara succesului Forever! Le mulţumim din suflet şigazdelor acestui eveniment, Angela şi Valentin Gherghe, Manageri,pentru energia, creativitatea şi profesionalismul cu care au moderatîntreaga întâlnire.

Directorii Generali Forever Living Products România, Dr. Szőcs Gábor &Dr. farm. Szőcs Dóra, ne-au vorbit despre încredere, loialitate şi putereaexemplului. Discursul lor a evocat modul exemplar în care Japonia afăcut faţă tragediei provocate de cutremur şi tsunami, oferindu-ne o

lecţie de viaţă şi de supravieţuire, dar şi viziunea, corectitudinea şidragostea faţă de oameni a lui Rex Maughan. Marius Haidău şi CristinaMiftode, Supervizori, ne-au demonstrat, prin propria lor poveste, cât deimportant este să-ţi asumi cu responsabilitate un angajament pentruviitorul tău, să crezi că şi tu poţi reuşi, indiferent de obstacole. Mesajul lora fost un îndemn adresat noilor vulturi Forever, de a-şi deschide aripile şia îndrăzni să zboare. Domnul Constantin Constantinescu, Manager, a pusîn lumină aspectele esenţiale ale prospectării continue şi menţineriipermanente a legăturii cu cei mai noi coechipieri, iar doamna NiculinaCiuchea, Eagle Manager, ne-a arătat, prin exemplul personal, ceînseamnă să fii profesionist în afacerea Forever şi cum se reflectă acestlucru în succesul pe scara Planului de Marketing. Printr-un discursoriginal şi presărat cu exemple şi analogii extrem de sugestive, domnulDerzsi Sámuel, Senior Eagle Manager, ne-a îndrumat să căutăm excelenţa

Dr. Szőcs GáborDirector General

Dr. farm. Szőcs DóraDirector General

Derzsi SámuelSenior Eagle Manager

Niculina CiucheaEagle Manager

Cristina MiftodeSupervizor

Constantin ConstantinescuManager

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 11

Marius HaidăuSupervizor

foreverliving.com

Mădălina UceanuConsilier de carieră şidezvoltare personală

Degustare FAB în premieră Calificări Asistent Supervizori

Page 12: Revista Forever Martie 2011

12

şi să încercăm să fim în fiecare zi mai buni în tot ceea ce facem.Le mulţumim, încă o dată, tuturor speaker-ilor pentruinformaţiile extrem de preţioase pe care ni le-au împărtăşit.

Surprizele s-au ţinut lanţ la acest Success Day. Îi mulţumimMădălinei Uceanu, consilier de carieră şi dezvoltare personală,pentru că ne-a demonstrat ce înseamnă să fii un adevărat liderşi antrenor pentru echipa ta. Crina Coco Popescu, tânăraalpinistă care la numai 16 ani a cucerit cei mai înalţi şaptevulcani din lume, precum şi şase dintre cele mai înalte vârfuri, a

ridicat întreagasală în picioare şine-a făcut pe toţi,încă o dată,mândri că suntemromâni. Prin puterea şi curajul ei de a acceptacontinuu noi provocări şi de a-şi depăşi constantlimitele, Coco ne-a oferit tuturor o veritabilălecţie de viaţă. Răspunsurile ei la întrebărileadresate de gazde au trezit în minteaparticipanţilor dorinţa de a-şi învinge teama denecunoscut şi de a trăi mereu la altitudine.Felicitări din suflet, Coco, din partea întregiiechipe Forever România, pentru performanţeletale extraordinare şi îţi mulţumim că ai fostalături de noi.

Calificări Supervizori

Fly Project

Calificări Programul Stimulativ de Merit

Crina Coco şi Ovidiu Popescu

Mărturii la cald despre Profitul NDP

Bucurel & Gyöngyike Ghirdă, Soaring Manageri

Page 13: Revista Forever Martie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 13foreverliving.com

Sărbătoarea a fostcompletată cu recitalulplin de energie altrupei Fly Project.

Dacă ai fost în sală pe26 martie şi ai depus înurnă talonul primit laintrare, la următoareaîntâlnire Success Day din 14 mai, de la Sala Palatului din Bucureşti, aişansa să câştigi un autoturism marca Renault, marele premiu pus în joc de Forevercu ocazia lansării noului produs, FAB. Fii alături de noi pe 14 mai şi îţi dublezi

şansele de câştig, depunând în urnă un noutalon.

Până atunci, vă dorim tuturor să aveţi parte deun nou început în forţă alături de FAB şi Forever,iar luna aprilie să vă aducă rezultate de excepţieîn afacere!

Cristina PetrovDirector de evenimente şi comunicare

Nu lipsiţi de la următoarea întâlnire Success Day din 14 mai,de la Sala Palatului din Bucureşti!

Calificări Manageri

Recunoaşteri - Statutul de Activ

BRD a premiat cei mai activi utilizatori de card

Calificări Asistent Manageri

X-treme

Page 14: Revista Forever Martie 2011

14

Focus - afacere

De ce să începi AFACEREA FOREVER

Pentru că ai avutînţelepciunea săalegi cele mai

bune suplimente pe bază de Aloe vera. Eunu ştiu dacă eşti sănătos sau bolnav, darştiu sigur că ai făcut un lucru extraordinarsă alegi o alternativă naturală pentru osănătate mai bună. Te vei bucura deproprietăţile remarcabile ale plantei Aloevera şi de toate resursele fantastice pe carenatura ni le oferă. Lider mondial în Aloevera alături de companiile afiliate, ForeverLiving Products acordă un interes deosebitvalorificării acestora şi, folosind cercetări şitehnologie de ultimă oră, ne pune ladispoziţie o gamă complexă de produseunice care se adresează atât nevoii desănătate, cât şi celei de îngrijire personală şiînfrumuseţare. Fii sigur că Forever îţirăsplăteşte alegerea oferindu-ţi CALITATE lacel mai bun preţ.

Eşti unconsumatorinteligent, pentru

că ai decis să te înscrii făcând cel puţin ocomandă minimă şi, astfel, ai beneficiat deun preţ preferenţial, cu o reducere de 15%faţă de Preţul Recomandat de Vânzare.Află că poţi avea chiar un discount maimare, de 30% şi, dacă nu ai discutat încăacest aspect cu sponsorul tău (persoanacare te-a înscris), roagă-l cu prima ocaziesă-ţi explice cum poţi ajunge la reducereamaximă.

Pentru căhotărârea ta de aconsuma

produse Forever şi de a te înscrie te-a adusîn faţa celei mai mari oportunităţi din

lume. Acum poate nu-ţi daiseama că este o mare diferenţăîntre tine şi oamenii care-şicumpără suplimentealimentare şi produse deîngrijire şi înfrumuseţare dinmagazine: ei au doar nişteproduse, în timp ce tu ai, pelângă produsele excepţionale,şi o afacere ale căreidimensiuni încă nu lebănuieşti. Dă-mi voie să-ţiexplic. Oricine ştie că o afacerepresupune o investiţie; oafacere clasică presupunecumpărare sau închiriere despaţii, utilaje, marfă, autorizaţii,contracte, angajaţi. Într-un cuvânt,investiţie foarte mare şi riscuri pe măsură.În Forever, singura investiţie pe caretrebuie s-o faci este în sănătatea şiîngrijirea ta.

Pentru că tu dejaai făcut acestlucru. De aici

înainte, Forever îţi pune lumea la picioaredacă găseşti răspunsul la două întrebări:- De ce să începi afacerea Forever?- Cum poţi face afacerea Forever?

Să o luăm în ordine.

DE CE-ul tău, motivaţia să începi o nouăactivitate ca partener Forever? Eu nu ştiucu ce probleme te confrunţi în prezent:poate sunt probleme de sănătate saufinanciare, ai datorii multe şi timp puţinpentru familia ta, ai un loc de muncă decare nu eşti sigur, care nu-ţi aduce un

venit satisfăcător şi nici perspectivadezvoltării profesionale sau personale,poate eşti şomer sau student, poate eştipensionar şi nu te poţi ajuta pe tine,nicidecum să-ţi ajuţi copiii şi nepoţii aşacum ţi-ai dori… În oricare situaţie te-aiafla, un lucru este cert dacă-ţi doreşti oviaţă de calitate. Şi mi-ar plăcea să-ţidoreşti mult de la viaţă. Dacă ai visuri mari,Forever te poate ajuta să-ţi rezolviproblemele şi să-ţi împlineşti visurile.Îndemnul meu este să-ţi descoperi visul.

CUM poţi face afacerea Forever? Muncind.Îţi vei pune întrebarea: ce am de făcut? Teafli într-un sistem Multi-Level-Marketing(MLM), o formă modernă de comerţ careexclude intermediarii (exportatori,importatori, vânzători en-gros şi en-detail)şi care exclude reclama televizată, dându-ţiţie şansa să devii distribuitor Forever şisă-ţi înveţi prietenii, rudele cum săbeneficieze de produse în modul cel mai

Au devenit parteneri Forever în anul 2000, iar cariera lor a fost profund marcată de momentul în care au descoperit căaceastă activitate, pe lângă avantajele pentru sănătate, putea în timp relativ scurt să le aducă şi satisfacţii materialesemnificative, când au văzut primul bonus de Manager, care era de cinci ori mai mare decât salariul lor de medici(specialişti în medicină generală, respectiv chirurgie), inclusiv banii primiţi din gărzile efectuate la spital. Locuiesc în

Fălticeni, Suceava, şi au o echipă puternică, de care sunt foarte mândri. Anul acesta, pe scena de la Viena, vor primi altreilea cec Profit Share. Vin, cu sfaturi utile, în sprijinul partenerilor Forever aflaţi la început de drum Dr. Carmen Larion şi

Dr. Gabriel Larion, Senior Manageri şi membri President’s Club.

Bun venit în compania Forever şi FELICITĂRI! Poate nu înţelegi de ce te felicit.Am multe motive, chiar dacă tu gândeşti că nu ai făcut nimic să meriţi felicitări.

FELICITĂRI!

FELICITĂRI!FELICITĂRI!

FELICITĂRI!

Page 15: Revista Forever Martie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 15foreverliving.com

Construieşte-ţi afacerea

avantajos, oferindu-le consilierepersonalizată şi de calitate, iar dacă vordori, la rândul lor, să se implice înactivitatea de promovare a ofertei Forever,FELICITĂRI! Asta înseamnă să-ţi formezi oechipă. De aici TOTUL SE MULTIPLICĂ:timpul, banii, prietenii… Am două veştibune pentru tine:� Nu ai nevoie de studii de specialitate casă faci această activitate, dar trebuie să fiidispus să înveţi lucruri noi.

� Instruirea este gratuită, iar câştigurile vinchiar de la început.

Îndemnul nostru este: descoperă-ţi visul, aiîncredere în produse, în sponsor şi încompanie. În Forever, visurile tale se pottransforma în realitate mai repede decâtţi-ai putea imagina.

Ai avut răbdareade a citi acest

mesaj adresat ţie, dragă noule distribuitor,bun venit în FAMILIA FOREVER şi nu uita!Acum deţii multe informaţii importante, darîntre un om informat şi unul de succesexistă o diferenţă: cel de succes, după ce s-ainformat, trece la acţiune!

Îţi dorim sănătate şi mult succes!

Dr. Carmen Larion şi Dr. Gabriel LarionSenior Manageri şi membri President’s ClubFELICITĂRI!

Prilejul favorabil a fost pentru mulţi dintre noisă ne alăturăm echipei Forever. Dacă reuşimsă ne dezvoltăm afacerea sau rămânem doarconsumatori este exclusiv o opţiune perso-nală.

Cum sunt multe opţiuni pe care ni leexercităm în decursul timpului, mai mult saumai puţin inspirat. Numai timpul ne poaterăspunde la această întrebare: cât de inspiraţiam fost în deciziile luate până acum? Aşsugera, însă, să pornim de la motivele carene-au determinat să intrăm în sistem, diferiteprobabil pentru fiecare dintre noi:

Doream o suplimentare aveniturilor.Mi-au plăcut produsele.

Am vrut să încerc şi altceva.Persoana care mi-a prezentatprodusele mi-a făcut o impresiefoarte bună.Planul de Marketing al companieimi s-a părut foarte interesant.Vreau să-mi demonstrez abilităţilede vânzător.Ştiu că sunt un lider, am ocazia săo dovedesc.Dacă alţii au reuşit, eu de ce n-aşputea?

Multe dintre motive sunt similare cu cele carestau la baza alegerii unui nou loc de muncă. Darşi într-un post nou, unii reuşesc, alţii se pierd peparcurs sau stagnează. Diferenţa între cele douăcategorii: decizia personală. Decizia de a-ţi urmavisurile, de a-ţi respecta promisiunile faţă de tine,de a-ţi asuma responsabilitatea pentru propriadezvoltare, de a munci, de a-ţi gestiona propriileemoţii şi de a nu te lăsa doborât de frustrărileinerente în orice activitate, de a-ţi atingeobiectivele independent de factorii negativi dinexterior, de a considera că destinul este făurit şinu dat.

Un vorbitor motivaţional celebru în Statele Unite,Jim Rohn, a întrebat şi a răspuns: „Până când artrebui să încerci? Până când…” şi aici puteţiadăuga toate motivele enumerate mai sus.

De unde încep? De la mine. Acolo mă voi şiîntoarce să mă bucur de creşterea mea, delecţiile învăţate din reuşite, dar mai ales dineşecuri, de oamenii care îmi sunt alături îndrumul meu spre o nouă viaţă, îndrumându-isă facă acelaşi lucru şi pe cei care vor venialături de mine.

Mădălina UceanuConsilier de carieră şi dezvoltare personală

OPORTUNITATE, dată şi creatăConform DEX, oportunitate = ocazie fericită, prilej favorabil. Ceea ce părem să nu înţelegemîntotdeauna corect din definiţia oficială este, totuşi, faptul că ocazia fericită, odată apărută,

se lasă în mâna noastră pentru a o fructifica.

� Care sunt punctele meleforte?� Cum le pot folosi pentru a-miatinge obiectivele?� Cum arată situaţia idealăpentru mine?� Ce am în acest moment şi potfolosi diferit pentru a măîndrepta spre idealul meu?� Cum îmi propun să-mi măsorreuşitele?� Cum voi serba eşecurile şilecţiile lor nepreţuite?

POATE MERITĂ SĂ ZĂBOVIMMAI MULT ASUPRA UNORÎNTREBĂRI DE GENUL:

Page 16: Revista Forever Martie 2011

16

Lumea Forever

Dragi prieteni Forever,La fel ca voi toţi, am fost profundimpresionat de tragicele evenimentepetrecute de curând în Japonia. Am auzit laştiri că s-a produs un cutremur de intensitateextrem de mare ce a afectat coasta de nord-est a Japoniei. Prima mea reacţie atunci cândaud despre astfel de dezastre în lume este săfac un scurt „inventar” mental al locurilor încare avem angajaţi şi distribuitori. În zoneleafectate de cutremur şi tsunami trăiescfoarte mulţi distribuitori dedicaţi trup şisuflet afacerii Forever. Prin urmare, amdemarat imediat procesul de localizare aDirectorului General Forever Japonia, pentrua afla ce s-a întâmplat şi cum îi putem ajuta.Rjay Lloyd şi soţia sa, Annie, erau deasemenea în Tokyo şi, după câteva oreextrem de tensionate, am reuşit să luămlegătura cu ei şi să evaluăm împreunăsituaţia. Aflaţi la peste 300 km sud de locul încare s-a produs cutremurul, Rjay şi Annie l-ausimţit la o intensitate de 7 grade pe scaraRichter, la fel ca şi angajaţii de la sediulcentral din Tokyo. Rjay ne-a descris cum se

clătinau, la propriu, clădirile. Din fericire,clădirea sediului nostru din Tokyo a suferitdoar pagube minore şi nimeni nu a fostrănit. Cu toate acestea, era evident căn-a fost „doar un alt cutremur”. A fost unmoment de cotitură în istoria lumii.Împreună cu echipa noastră din Tokyo, amluat imediat decizia de a amâna RaliulJaponiei, ce urma să aibă loc în scurt timp. Şine-am concentrat eforturile spre a-i ajuta pecei afectaţi. Din fericire, până acum nu amînregistrat nicio pierdere de vieţi omeneşti înrândul distribuitorilor noştri. Din păcate, însă,mulţi dintre ei şi-au pierdut casele şiagoniseala de-o viaţă, iar în unele cazurilocalităţile în care trăiau au fost pur şi simpluşterse de pe hartă. Este evident că distrugeride o asemenea amploare au condus imediatla o nevoie majoră de asistenţă umanitară şisunt mândru să vă anunţ că Forever n-a statdeoparte în faţa acestei provocări. Am golitimediat depozitul local din Japonia, oferindprodusele distribuitorilor japonezi, care aureţele puternice şi au făcut tot ceea ce adepins de ei pentru ca produsele să ajungăla oamenii care aveau atâta nevoie de ele.Am trimis camioane întregi de produse,hrană şi apă din sudul ţării către zoneleafectate. Şi vom continua să facem tot ceeace ne stă în putere pentru a ajuta. Dar, fărăsprijinul vostru, nu vom reuşi să facem atâtde multe. Ca membri ai marii familii Forever,vă rugăm să fiţi alături de noi în demersul dea ajuta Forever Japonia, care s-a implicat îneforturile umanitare de sprijinire a celorafectaţi. Avem deplină încredere că oricesumă de bani pe care o veţi dona în cadrul

campaniei de ajutorare „Forever GivingJapanese Relief Effort” ne va aduce maiaproape de colectarea a 25 de milioane deyeni. Dacă reuşim să strângem aceşti bani,Rex a promis că va dubla suma, ceea ceînseamnă că Forever Giving va dona 50 demilioane de yeni. Prin intermediul acestuiajutor acordat Forever Japonia, ForeverGiving caută parteneri de încredere cu caresă poată colabora pentru a acorda asistenţăcelor care au atât de multă nevoie în acestemomente. Vă invităm să accesaţiwww.forever-giving.org şi să donaţi,indiferent de sumă. Suntem conştienţi defaptul că e nevoie de ajutor în foarte multepărţi ale lumii şi poate unii vor considera căe dificil să se implice şi în altă „cauză”. Deaceea aş vrea să vă spun încă o dată că nusuma pe care o donaţi este importantă.Important este să ne implicăm fiecare atâtcât putem.

Vă mulţumesc că ne sunteţi alături!

Gregg MaughanPreşedinte

Forever Living Products International

O tragedie precum cea care azguduit la începutul lunii martieJaponia nu are cum să te laseindiferent. Zeci de mii de morţi,răniţi şi dispăruţi, localităţi întregişterse de pe faţa pământului, miide familii distruse şi speranţenăruite. Forever a doveditîntotdeauna că este alături de ceicare au nevoie de sprijin, a întinsîntotdeauna o mână de ajutorcelor cu care viaţa a fost dură. Răniţi, înfometaţi şi îndureraţi, cei care au supravieţuitdezastrului se luptă să-şi regăsească drumul spre o nouă viaţă. Fiecare bucată de pâine, sticlăcu apă sau euro înseamnă enorm de mult pentru ei. Prin intermediul fundaţiei FFoorreevveerr GGiivviinnggavem şi noi şansa de a face diferenţa şi a le oferi acestor oameni atât de greu încercaţisperanţa unui nou început. Şi pentru că generozitatea şi dragostea de oameni ale lui Rex nucunosc margini, fiecare sumă de bani donată prin intermediul Forever Giving va fi dublată.Dacă donăm 1 euro, Rex va mai da încă unul, dacă donăm 10 euro, Rex mai oferă încă 10,şi tot aşa, indiferent de sumă. Pentru că nu suma donată este importantă, ci gestul de a fisolidari cu cei atât de greu încercaţi de soartă. Şi suntem pe deplin convinşi că echipa

Forever România va fi, şi de data aceasta, aproape de cei aflaţi în suferinţă, dovedind, o dată în plus, că suntem parteneri într-o afacere aiubirii, a grijii, preocupării şi respectului faţă de oameni.

Page 17: Revista Forever Martie 2011

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144 17foreverliving.com

CUM AFLU SITUAŢIAPUNCTELOR CREDIT?

PROGRAMUL ŞI ADRESELECENTRELOR DE DISTRIBUŢIE

Luni 12 - 20 *, Marţi, Joi, Vineri, Sâmbătă * * 9 - 17,Miercuri 9 - 19

* Cu excepţia sediului central din Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 3, al căruiprogram în zilele de luni şi miercuri este între orele 9:00 şi 19:00.

Programul de lucru al departamentelor din cadrul sediului central estede luni până vineri, între orele 9:00 şi 17:00.

�Prin internet, accesând www.foreverliving.com şi selectând apoi Distributor Login/ Europe / Romania. Cele 2 elemente necesare accesului sunt LOGON ID (numărulde identificare Forever) şi PASSWORD. Dacă nu aţi primit sau aţi uitat parola, o puteţiafla prin e-mail la adresa [email protected] (dacă aţi menţionat adresa de e-mailîn Formularul de Înscriere), cu menţiunea În atenţia Departamentului AS400,sau prin telefon la Sediul Central din Bucureşti.�Prin SMS la numărul 0745 072 689. Puteţi folosi orice tip de telefon mobilconectat la Orange sau Vodafone. Structura SMS-ului: user = toate cele 12 cifre aleID-ului FLP; parola = parola iniţială este formată din ultimele 6 cifre ale ID-ului FLP.User-ul şi parola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu. Parola trebuie să fiediferită de cea utilizată pentru plasarea comenzilor online.

Detalii despre serviciul SMS suntdisponibile pe www.foreverliving.com .

�Formularele de Înscriere trebuie semnate personal.Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nicicele semnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.� În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pefişă pentru a intra în posesia cardului.� Pentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).� Facturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformConvenţiei nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

Bucureşti: � Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. Tel: 021 222 89 23,0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

� Str. Traian 187 – 189. Tel: 031 425 47 00; Fax: 031 425 46 99Cluj: � Str. Constanţa 24, Cod 400158. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762Iaşi: � Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591Arad: � Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049Constanţa: � Str. Călărași 11, Cod 900590. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243Braşov: � Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233Craiova: � St. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444Chişinău: � Bd. Dacia 24. Tel: 00373 22 92 81 82 (program miercuri: 9-17)

UNDE PLĂTESC PRODUSELE?

Vizitează WWW.RECOM.ROPotrivit H.G. nr. 185/2009, toate societăţile comerciale erau obligatesă-şi actualizeze obiectul de activitate potrivit CAEN până la 01 martie2010. Societăţile care nu şi-au actualizat obiectul de activitate până laaceastă dată au fost radiate din registrul comerţului. Vizitează acumwww.recom.ro şi verifică dacă societatea ta comercială a fost radiatăsau nu, întrucât Forever Living Products Romania nu poate plătibonusuri pentru facturi emise de societăţi radiate.

1. La toate centrele de distribuţiedin ţară

La sediul central din Bucureşti, Bd.Aviatorilor nr. 3 se pot ridica doarcomenzile personale.

2. Prin Tel Verde, la numărul 0800 80 ALOE(0800 802 563) sau 021.222.00.22 (apelabildin orice retea de telefonie) de luni până vineri,între orele10:00 – 16:00.

3.Online la adresawww.comenziforever.ro

� La orice unitate CEC, în contul Forever Living Products.� La centrele de distribuţie, prin intermediul cardului bancar.Nu se acceptă plata în numerar.� Prin serviciul BRD NET pentru cei care au cont deschis la BRD.� La orice sucursală BRD, în următoarele conturi:

�RO24BRDE450SV09924624500 – doar pentrucomenzile prin Tel Verde şi online. Pentru procesarea cât mairapidă a comenzilor dvs., vă rugăm să nu plătiţi în alt contprodusele comandate astfel.�RO74BRDE450SV01018054500 – pentru cei care vireazăcontravaloarea produselor prin bancă.

� La trezorerie pentru cei care achită astfel produsele, în contulRO96TREZ7005069XXX001347.

Produsele se achită în lei, la cursul de schimb euro / leucomunicat de FOREVER LIVING în ultima zi lucrătoare

a fiecărei luni pentru următoarea lună.

I N F O

IMPORTANT

Trimite-ne întrebările şi propunerile tale legate de marketing la [email protected] şi-ţi vom răspunde în timpul cel mai scurt.

CONTACTEAZĂNE

SÂMBĂTĂ, 23 APRILIE & LUNI, 25APRILIE TOATE CENTRELE DE DISTRIBUŢIE

VOR FI ÎNCHISE.Pentru a plasa comenzi în aceste zile

accesaţi www.comenziforever.ro .Coletele vor fi livrate începând de marţi, 26 aprilie.

PROGRAM DE PAŞTI

* * Cu excepţia centrelor de distribuţie din Bucureşti,Bd. Aviatorilor nr. 3, şi Chişinău, Rep. Moldova

CUM COMAND PRODUSELE?

Forever LivingProducts România

Page 18: Revista Forever Martie 2011

Calificări

SUPERVIZORI SPONSORI

18

Niculina & Ioan Bogatu Oancea, GL Sofia & Ion MacoveiGicu & Gabriela Ceahlău Lunca, BT Costel & Lăcrămioara CreţuElena & Mihai Ciobanu Bacău Mihaela CiobanuMihaela Ciobanu Bacău Zenovia & Cătălin RigleaFlorin & Lioara Dacin Oradea Sorin & Maria PantiIonica Oprea Galaţi Niculina & Ioan BogatuSorin & Maria Panti Beiuş, BH Alexandru PopIleana & Liviu Roaş Satu-Mare Letiţia & Vasile MărcuşViorica Ungureanu Bucecea, BT Gicu & Gabriela Ceahlău

ASISTENT MANAGERI SPONSORI

CalificărileLUNII MARTIERomânia & Republica Moldova

Mădălina & Marius Anghel Ploieşti Radu & Gabriela ZviridEdmund-Cătălin Ardeleanu Constanţa Victorina & Ionel OanceaAlina Vasilica Boca Arad Camelia & Daniel DincuţăCamelia Buhaschi Constanţa Niculina & Viorel CiucheaDoina Butulescu Târgu-Jiu Vasile & Mariana ArhirieAndreea & Cătălin Călinescu Craiova Liliana & Marin IlinaGeanina Ionela Cantemir Botoşani Adina Levardă & Alexandru ChişAlina Cătălina Ciompela Bucecea, BT Viorica UngureanuElena Alina Ciompela Bucecea, BT Alina Cătălina CiompelaIulian & Dana Ciubotaru Dochia, NT Elena & Adrian CristacheDaniel Marian Dragomir Bucureşti Maria & Octavian NaeAngelica Gheraş Dorohoi, BT Elena Alina CiompelaMirela Lucia Isoveanu Comarnic, PH Alina Magdalena IordanPetru Negru Miercurea-Ciuc Bucurel & Gyöngyike GhirdăVictorina & Ionel Oancea Constanţa Haidiţa BaştavelaAna Maria Oprescu Minjina, DB Daniel Marian DragomirDaria Petrovici Craiova Marcela & Ion ŞerbanIlaria Lorena Petrovici Craiova Daria PetroviciCristiana Popescu Bucureşti Alina Vasilica BocaBianca Ioana Răşinar Zalău Iulia Elena SălăjanIuliana Soare Constanţa Camelia BuhaschiLaura-Codruţa Tutueanu Satu-Mare Ileana & Liviu RoaşMariana & Dorin Tutueanu Satu-Mare Laura-Codruţa TutueanuRadu & Gabriela Zvirid Păuleşti,PH Elena & Dorinel Anghel

Page 19: Revista Forever Martie 2011

STIMULENTUL I

Elena & Virgil AngelescuIulia BeldimanIon & Dorina CiolacMarilena & Teodor CulişirDerzsi Sámuel & EtelkaStana & Laurenţiu DincăCristiana & Eugen DincuţăAurel & Cornelia DurigăCorina & Dorin FrandeşBucurel & Gyöngyike GhirdăDoina & Dănuţ HanganuGenoveva Ianişevschi

Doina Ligia & Neculai IordacheCarmen & Gabriel LarionMádly SusanaMaria PopSmaranda SălcudeanSzabó József & MarikaRodica Ramona Vingan

STIMULENTUL II

Gizella & Marius BotişCarina & Sebastian IacătăDaniel & Maria ParascanVajda Katalin

STIMULENTUL III

Camelia & Daniel DincuţăAurel & Veronica MeşterElisaveta & Alexandru PocaznoiConstantin & Tania PopaPetru & Emilia Truşcă

F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2011 | 144

1. Daniel & Maria Parascan2. Carmen & Gabriel Larion3. Zenovia & Cătălin Riglea4. Niculina & Viorel Ciuchea5. Emanoil & Lăcrămioara Creţu6. Letiţia & Vasile Mărcuş7. Valentin Niţu & Adriana Udrea8. Ileana & Liviu Roaş9. Mariana & Silviu Ursu10. Violeta & Dumitru Luca

1. Constantin & Tania Popa2. Doina & Neculai Iordache3. Dan Marius Crăciun4. Corina & Constantin Constantinescu5. Claudia & Daniel Stanciu6. Doina Butulescu7. Camelia & Vasile Oprea8. Iuliana Soare9. Angelica Gheraş10. Violeta & Dumitru Luca

TOP 10 în funcţiede pc ale

Noilor Distribuitorirealizate în luna

martie

19foreverliving.com

PROGRAMUL DE MAŞINĂ

TOP 10 înfuncţie de pcnon-managerialerealizateîn luna martie

1. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Daniel & Maria Parascan (2)3. Camelia & Daniel Dincuţă (3)4. Vajda Katalin (4)5. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (5)6. Petru & Emilia Truşcă (9)7. Carmen & Gabriel Larion (8)8. Marilena & Teodor Culişir (12)9. Gizella & Marius Botiş (7)10. Smaranda Sălcudean (10)

11. Mircea & Dana Olariu (11)12. Constantin & Tania Popa (13)13. Kele Mónika (14)14. Derzsi Sámuel & Etelka (15)15. Marcela & Ion Şerban (17)16. Marinela Tuţuleasa (18)17. Cristiana & Eugen Dincuţă (nou)18. Elena & Virgil Angelescu ( nou)19. Zenovia & Cătălin Riglea (nou)20. Angela & Valentin Gherghe(nou)

Clasamentul îi include doar pe cei care şi-au realizat statutul de Activ în luna martie acumulând 1 pc în nume personal şicel puţin 3 pc de la Noi Distribuitori.

TOP 20 în funcţie de pc totale realizate în luna martie(locul din luna precedentă)

Page 20: Revista Forever Martie 2011

‘ ‘ ..Paşte Fericit!

Happy Easter!

Kellemes Husveti Unnepeket!


Recommended