+ All Categories
Home > Education > Revista Forever Octombrie

Revista Forever Octombrie

Date post: 21-Jun-2015
Category:
Upload: iuliana-fartade
View: 736 times
Download: 6 times
Share this document with a friend
Description:
Lucreaza cu noi intimpul tau liber.www.aloe-online.it
20
Îţi doreşti un start nou pentru afacerea ta? Soluţia este SĂ TRECI LA FAPTE!
Transcript
Page 1: Revista Forever Octombrie

Îţi doreşti un start nou pentru afacerea ta?

Soluţia este SĂ TRECI LA FAPTE!

Page 2: Revista Forever Octombrie

2���

Mesajul Fondatorului Companiei

Luna aceasta aşdori să încep prina transmite sincerecondoleanţe unuibun prieten care atrecut de curând

în nefiinţă, Guy de la Poterie. Guy şi Pierretteau fost parte a familiei Forever de peste 25 deani. Suntem cu tot sufletul alături de Pierretteîn aceste momente atât de dificile. Ca DirectorGeneral şi Director de Ţară, precum şi încalitate de membru Eagle Summit, Guy a atinsun nivel al succesului la care mulţi doarvisează. Guy, îţi vom simţi lipsa!

Am revenit deja, de câteva săptămâni, de laSuper Raliul din Denver şi am auzit de la mulţidintre voi că a fost cel mai bun de până acum.Sper să aud acest lucru în fiecare an de-acumînainte, mai ales că echipa noastră munceştedin greu pentru ca aceste evenimente să fie cuadevărat memorabile pentru fiecare. Întot-deauna privim tehnologia ca pe un instrumentce poate purta mesajul şi oportunitateaForever în întreaga lume. Am fost deosebit debucuros că anul acesta am putut transmite îndirect cele trei zile de Raliu, şi în felul acestazeci de mii de oameni au fost alături de noi.

Am lansat şi în acest an produse incredibile.Aşa cum am spus vineri la Raliu, cred cu tăriecă ARGI+ este un produs emblematic şi înscurt timp va ajunge numărul 2 în topulvânzărilor Forever. Sunt, de asemenea, extremde încântat de FAB Energy Drink, deoarececred că ne oferă oportunitatea de a ne adresaunei generaţii complet noi de distribuitori.Toate cele patru produse lansate completeazăcu succes gama Forever şi ştiu că, pe măsurăce veţi învăţa mai multe despre ele, le veţifolosi şi le veţi recomanda şi altora, afacereavoastră va fi tot mai puternică.

Sunt convins că aţi văzut deja fotografii dinDenver. A fost un eveniment incredibil, cu atâtde multe momente speciale şi recunoaşteri lacare să reflectăm. Sper că aceste imagini v-auinspirat pe toţi să munciţi şi mai mult pentru afi alături de noi în superbul Washington DC, laGaylord National Hotel. Nu uitaţi! Nu existălimite în ceea ce puteţi realiza pentru afacereavoastră! Aşadar, continuaţi să visaţi în stilmare!

Înainte de a-mi încheia mesajul, aş vrea săfelicit în mod special două cupluri careilustrează perfect sloganul pentru 2010-2011, NO LIMITS. Primul cuplu este format dinVadim & Elvira Nabokov, din Kazahstan, careau avut vânzări de 1.283 p.c. în 2009. Au fostatât de aproape de calificarea la Super Raliu,dar, din păcate, au pierdut pe ultima sută demetri. Cu toate acestea, ştiau că participareala Super Raliu este esenţială pentru afacerealor, aşa că Vadim a plătit personal cheltuielilepentru a fi prezent, alături de fiul său, laDallas. Vadim a fost atât de impresionat de totceea ce a trăit, încât, alături de Elvira, acontinuat să dezvolte afacerea şi anul acestas-au calificat, acumulând 1.614 p.c. Au fostcu adevărat inspiraţi de viziunea NO LIMITS!

Şi nu au fost singurii. Anne & Patrick Carton,din Irlanda, au avut vânzări de 1.000 p.c. în2009. Şi ei au ştiut că participarea la SuperRaliu este extrem de importantă pentrusuccesul lor, aşa că şi-au plătit personalcheltuielile pentru a merge în Dallas. La fel caşi pe Vadim şi Elvira, această experienţă i-ainspirat şi s-au întors acasă mai hotărâţi caniciodată să-şi ducă afacerea la următorulnivel. Anul acesta au participat la Super Raliuîn calitate de calificaţi, pentru că afacerea lor aînregistrat o creştere de 33%, depăşind 1.500p.c.!

Iubesc aceste poveşti. Asemenea distribuitoridau dovadă de perseverenţă, muncă susţinutăşi încredere în unicitatea oportunităţii Forever.Am vorbit, la Super Raliu, despre trecutul,prezentul şi viitorul Forever. Cred că, alăturide distribuitori precum familiile Nabokov şiCarton, viitorul este cu adevărat luminos.Orice este posibil atunci când crezi în ceea cefaci. Nu există nicio limită a oamenilor cărorale putem oferi şansa să-şi schimbe viaţa cuaceastă incredibilă oportunitate de sănătate şifrumuseţe.

Al vostru pentru totdeauna,Rex Maughan

ORICE SFÂRŞITE UN NOU ÎNCEPUT

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.

CUM NE PUTEŢICONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:�companie, produse, site -la adresa de [email protected], cumenţiunea “În atenţiaDepartamentului deMarketing”.�utilizarea produselor - lanumărul de fax 021 222 89 24sau la adresa de [email protected], cumenţiunea “În atenţiamedicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vorfi trimise în cel mult 48 de ore,prin e-mail sau fax (în funcţie demodul în care aţi făcutsolicitarea). Acest serviciu estedisponibil numai pentrudistribuitorii companiei, prinurmare, vă rugăm să menţionaţinumărul dumneavoastră deidentificare în cuprinsulsolicitării. Informaţiile despreutilizarea produselor nu se dauprin telefon.�procesarea înscrierilor şia comenzilor - la adresa dee-mail [email protected],cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului AS400”.� înregistrarea fiscală,emiterea şi plata facturilorde bonus, fişele bancare -la adresa de [email protected], cumenţiunea “În atenţiaDepartamentului deContabilitate”.

CUM POT AFLA BONUSULLUNAR?�Bonusul Recapitulativ allunii precedente poate fivizualizat pewww.foreverliving.com. Pentrudetalii, adresaţi-văManagerului superior sausediului central din Bucureşti,la adresa de [email protected], cumenţiunea În atenţiaDepartamentului AS400.�Prin SMS la numărul0745 072 689. StructuraSMS-ului: user parolabonus despărţite de unsingur caracter spaţiu.Bonusurile lunii precedente vorfi afişate începând cu data de15 a lunii viitoare.

SUCCESS DAYVino alături de cât mai

mulţi prietenila întâlnirea din

27 noiembrie, de la SalaPalatului din Bucureşti.

Page 3: Revista Forever Octombrie

E momentul să recunoşti. De câte ori ai întreruptdiscuţia abia începută cu un nou colaboratorpentru că a intervenit un telefon care ţi-a datimpresia că trebuie să rezolvi ceva urgent? Îţi maiaminteşti cumva dacă ai fost fericit într-unmoment ca acela? Corpul întreg... avea cumva osenzaţie de bine, de relaxare?

Gândeşte-te, de câte ori ai amânat să reiei legă-tura cu un consumator fidel al produselor noastresau ai contramandat întâlnirea cu cei mai bunicoechipieri, cei cu care tocmai ai luat hotărârea săfaceţi o strategie de lucru grozavă? Doar pentru cădin nou apăruse o urgenţă pe ordinea de zi. Ochitanţă care trebuia plătită, o chestiune casnică,eventual un episod din serialul de televiziune pecare nu vrei să-l ratezi nici în ruptul capului. Sauo emisiune de ştiri unde aveai să afli cât de gravăeste situaţia în România şi cât de îngrijorător seprefigurează viitorul. Îţi aminteşti cumva dacăte-ai simţit mai optimist apoi, mai plin de inspi-raţie şi de energie?

De câte ori ai lăsat pe a doua zi sau pe a treia saupentru o zi atât de îndepărtată, încât a devenitprea târziu să te apuci de un program stimulativForever? Să începi să lucrezi serios pentru ocalificare importantă? De câte ori ai renunţat să viila Success Day ori la un eveniment al companiei?Desigur, pentru că o urgenţă a intervenit înprogramul tău, o chestiune care brusc a ocupatprimul loc... Mai ştii cumva dacă afacerea a mersexcelent în continuare, iar succesul pe care ţi-ldoreai chiar a apărut?

Poate ai simţit efectele acestor decizii de amânarea lucrurilor importante legate de cariera Forever...probleme de sănătate, relaţii superficiale cu ceidin echipă, stres continuu şi clipe mult prea scurtede mulţumire. Sau ai descoperit că faci puncte maipuţine, ritmul de înscriere în reţeaua ta a unor noicolaboratori a scăzut, la fel şi încasările lunare, lafel şi apariţiile tale pe scena unor noi calificări? Emomentul să ne răspundem toţi cu sinceritate.Oare de ce nu ne trezim înainte de aceste lovituri?De ce nu ne construim afacerea pe baza uneiagende în care ne stabilim adevăratele priorităţicărora să le acordăm într-adevăr atenţie şienergie? De ce permitem ca urgenţele altora,agenda altora, interesele altora să ne fure tottimpul... iar pentru noi şi Forever mai lăsăm doarresturile?

Avem o satisfacţie temporară rezolvând crize cenu suferă amânare. Apoi, imediat după, ca să nesimţim utili, intrăm în altă stare de urgenţă. Şi oluăm de la capăt. Din acest soi de crize mărunteapar însă crizele cele mari. Atunci când simţim de

pildă că afacerea noastră a intrat în impas. S-ablocat de prea multă vreme la un nivel care nu nesatisface.

Din păcate suntem obişnuiţi să luăm măsuri doarcând ne doare. Nu înainte. Dacă nu există urgenţădăm prea puţină atenţie chestiunilor pe care nile-am propus. Şi totuşi e limpede că drumul spresucces înseamnă responsabilitatea de a acţiona latimp. De a trece la fapte chiar acum. Stagneazăafacerea noastră, deşi suntem mereu stresaţi,mereu depăşiţi de nenumăratele urgenţe zilnice?Fii sigur că nimeni nu este răspunzător, nimenialtcineva decât noi înşine. Nu e vorba de ghinion,nici de criza generală, nici de faptul că n-am finăscuţi pentru succes.

Ultimele sondaje şi statistici arată că peste 66 lasută dintre români sunt acum în căutarea unorsurse suplimentare de venit. Asta în condiţiile încare rata şomajului creşte, iar economia nu dăsemne de redresare.

Suntem compania care oferă cele mai multeavantaje financiare, cele mai multe şi maigeneroase şanse pentru dezvoltarea unei afaceriputernice. Acum este momentul nostru. Estemomentul să trecem la fapte. Să ieşim dinpasivitate. Să renunţăm la comoditate şi scuze.Avem datoria să intervenim. Să acţionăm în stilmare. Să fim mai eficienţi ca niciodată. Avem unrol important. Şi avem tot ce ne trebuie pentru ajuca magistral acest rol.

Priviţi-vă onest programul zilnic. Scuturaţi-l defalsele urgenţe. Stabiliţi-vă adevăratele priorităţi şinu permiteţi să devină urgenţe. Faceţi la timp ceeace v-aţi hotărât să faceţi. Păstraţi ritmul care văprotejează sănătatea, afacerea, viaţa de stresulcare distruge. Folosiţi-vă timpul eficient. Estenevoie de voi. Atâţia oameni care au ajuns în crizăşi trebuie să găsească o soluţie pentru existenţalor aşteaptă o mână de ajutor.

Haideţi să trecem la fapte, Forever!

Vă urăm mult succes!

Cu drag,

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138 3foreverliving.com ���

Mesajul FondatoruluiCompaniei &Mesajul DirectorilorGenerali

Ce este osteoporozaşi cum poţisă o previi

ÎntâlnireaManagerilor,Sovata 2010

Success Day- Cum e să fiiînvingător

Creşterea valoriipercepute

Cartea lunii“Cum se creeazăo structură explozivă”

Calificărilelunii septembrie

INFO FOREVER

Succesul esteîn mâinile tale

22--33

1144--1155

1155

1166--1177

1188

1199

44--55

66--99

1100--1133

cuprins

ESTE NEVOIE DE VOI,ACŢIONAŢI ÎN STIL MARE!

Mesajul Directorilor Generali

Page 4: Revista Forever Octombrie

Stil de viaţă

CE ESTEŞ I C U M P O Ţ I S Ă O P R E V I I

Rezultatele unui sondaj efectuat pe 500 defemei, cu vârsta cuprinsă între 40 şi 70 deani, din mediul urban, cu studii medii şisuperioare, arată că:

23% dintre femei nu au auzit deosteoporoză

80% nu au putut explica în ceconstă boala

84% nu au cunoscut factorii de riscai bolii

doar 17% au discutat despreosteoporoză cu medicul de familie

numai 4% dintre femei au fostinvestigate pentru depistareaosteoporozei

CE ESTE OSTEOPOROZA?

Numele bolii provine din latină şi înseamnă„os poros”. Ţesutul osos este un ţesut viu,în care au loc permanent atât depunere, câtşi pierdere de os. După vârsta de 35 de ani,pierderea de os depăşeşte depunerea. Cândacest proces este accelerat, oasele devin totmai fragile (chiar dacă la exterior pot păreasolide) şi structura lor se aseamănă tot maimult cu a unui burete cu găuri mari îninterior.

Până nu demult privită ca o stare normalăa vârstnicului, osteoporoza esteconsiderată în prezent o boală,caracterizată prin reducerea densităţiiminerale osoase, asociată cucompromiterea structurii osoase, ceea cepredispune osul la fracturi în urma unuitraumatism de mică intensitate sau chiarîn lipsa acestuia. Dezvoltarea cunoştinţelormedicale arată că osteoporoza nu estespecifică numai generaţiei a treia, ci apareşi la vârste mai tinere.

Consumul zilnic de calciu alcopiilor şi adolescenţiloreste mult sub necesarul clădirii unei maseosoase maxime adecvate. Acest lucru nu

pare a fi determinat de aspecte social-financiare, ci mai degrabă de obiceiuri şimodă, respectiv lipsa accesibilităţiiproduselor benefice în incinta şiapropierea şcolilor. În plus, la adolescenţiapar, în proporţii îngrijorătoare, fumatul şiconsumul băuturilor alcoolice, cunoscuţifactori de risc ai pierderii masei osoase.

Deşi factorii genetici sunt determinanţi înriscul individual de osteoporoză, stilul deviaţă influenţează dezvoltarea osoasă dintinereţe şi, de asemenea, rata pierderiiosoase pe parcursul vieţii. Alimentaţia,exerciţiul fizic şi alţi factori ce

Data de 2200 ooccttoommbbrriiee marchează, la nivel mondial, ZZiiuuaa IInntteerrnnaaţţiioonnaallăă aa OOsstteeooppoorroozzeeii. Chiardacă nu figurează printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afecţiune de temut. Dacăla început se manifestă doar prin încovoierea spatelui, cu timpul pot apărea complicaţii tot maiinvalidante, cum este, de exemplu, fractura de col femural. Vestea bună este că osteoporoza sepoate trata şi, mai ales, preveni.

OSTEOPOROZA

Aproape oricine poate faceosteoporoză, dar sunt predispusela acest lucru mai ales persoanelede sex feminin (aproximativ 80%dintre pacienţii cu osteoporozăsunt femei), mai ales dacă au intratdeja la menopauză, şi chiar maimult, dacă au avut-o înainte devârsta de 45 de ani.

AAllţţii ffaaccttoorrii ddee rriisscc::� vârsta peste 65 de ani � tratament cronic cucorticosteroizi� aport inadecvat de calciualimentar � aport insuficient de vitamină D� sedentarism� greutate corporală prea mică � fumat� consum excesiv de alcool, carepoate bloca absorbţia calciului

FACTORI DE RISC

os normal os osteoporotic

4��� Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.

Page 5: Revista Forever Octombrie

caracterizează stilul de viaţă au un rolcheie în determinarea sănătăţii osoase,precum şi în capacitatea organismului de aînlocui osul vechi. Prevenirea osteoporozeiîncepe cu dezvoltarea şi atingerea uneimase osoase maxime în tinereţe.

Necesarul recomandat de calciuvariază în funcţie de vârstă şi este cuprinsîntre 1.000 – 1.300 mg /zi, fiind maicrescut la copii, vârstnici, femei gravide şiîn perioada de lactaţie. Aportul zilnic alpopulaţiei este, în general, mult subaceastă valoare. Cele mai importante sursealimentare de calciu sunt:� produsele lactate� ouăle� legumele, fructele crude (varză, salată,fasole, portocale, grapefruit)� mac, nuci, alune, soia, linte� peştele

O absorbţie optimă a calciului dinalimentaţie depinde în mare măsură deraportul dintre acest mineral şi fosfor şi

magneziu. Când fosforulse găseşte în cantitatemai mare faţă de calciu,împiedică absorbţiacalciului, dar în acelaşitimp blochează şiabsorbţia magneziului,esenţial şi el pentrusănătatea sistemuluiosos. Astăzi, dietamodernă cu alimenteprocesate furnizeazăconstant cantităţi multmai mari de fosfor,dezechilibrând balanţacelor două minerale şiavând ca efect eliminareacalciului din oase.

DE CE PIERDEM MASĂOSOASĂ?

BBăăuuttuurriillee ccaarree ccoonnţţiinn ccoollaa suntbbooggaattee îînn ffoossffoorr şşii ccooffeeiinnăă,

determinând accelerarea pierderii decalciu la adulţi, iar la copii şi adolescenţiscăderea ratei de fixare a calciului şireducerea densităţii osoase.

CCaaffeeiinnaa reduce semnificativ absorbţiacalciului. Efectul poate fi contracarat

prin adaos de puţin lapte în cafea.

SSaarreeaa ddee bbuuccăăttăărriiee (clorura desodiu) descreşte absorbţia calciului

şi creşte excreţia acestuia. Se recomandăun consum mai mic de 6 g de sare pe zi,ţinând cont de faptul că sarea se aflăascunsă în cantităţi apreciabile înmajoritatea alimentelor industriale.

MMeezzeelluurriillee,, ccâârrnnaaţţiiii,, ppaatteeuurriillee,,ccoonnsseerrvveellee ddiinn ccaarrnnee conţin fosfaţi,

accentuând pierderea calciului, acidificămediul intern, conţin grăsimi saturate,uneori şi grăsimi trans periculoase,conţin conservanţi precum nitriţii, caregenerează metaboliţi toxici.

BBrrâânnzzeettuurriillee ttooppiittee ccuu ssăărruurrii ddeeffoossffoorr sunt o sursă importantă de

fosfor, contribuind la dezechilibrareabalanţei calciu/fosfor.

AAlliimmeenntteellee pprrăăjjiittee conţin grăsimiperoxidate periculoase pentru

sănătatea oaselor şi articulaţiilor,sporind riscul apariţiei osteoartritei.

AAllccoooolluull şşii ffuummaattuull contribuie lareducerea densităţii osoase.

CUM NE PROTEJĂMSISTEMUL OSOS?

Exerciţiul fizic regulat ajută la menţinereadensităţii osoase şi, în plus, întăreştesistemul muscular şi scade, astfel, risculcăderilor. Activităţile fizice care neprotejează faţă de osteoporoză sunt celede tip „portant” sau „de impact” - baschet,volei, jogging, aerobic, săritul corzii,mersul rapid. Aceste exerciţii trebuieadaptate posibilităţilor fiecărui individ şipracticate sistematic. În urma unei activităţifizice specifice, cu o durată de 20-30 deminute, de trei ori pe săptămână, ne putembucura de următoarele beneficii:

� menţinerea şi chiar creşterea, întreanumite limite, a densităţii masei osoase;� prevenirea dezvoltării atitudinii specificeosteoporotice (spate rotund), reducereadurerii, menţinerea mobilităţii şi, astfel,desfăşurarea mai uşoară a activităţilorcotidiene;� îmbunătăţirea coordonării şi echilibrului,scăzând riscul de fracturi.

Pentru absorbţia calciului şi fixarea sa înoase, este necesară vitamina D. Dacăaportul alimentar de calciu şi vitamina Deste insuficient, se indică utilizarea unuisupliment nutritiv.

Dacă ai citit cu atenţie cele menţionate maisus şi conştientizezi cât de important estesă ai grijă de sănătatea ta, acţioneazăchiar acum! Ai la îndemână un produsextrem de valoros, un aliat de nădejdepentru menţinerea sănătăţii sistemuluiosos. Intră pe www.comenziforever.ro sausună la 0800 802 563 şi comandă-l chiaracum.

FOREVER CALCIUM� Formulă cu conţinut ridicat de citrat decalciu, combinat cu vitamina D şimagneziu;� Uşor de digerat şi absorbit eficient;� Aromă plăcută de vanilie;� Doza zilnică asigură organismuluicantitatea de calciu recomandată înproporţie de 100%.

Un sistem osos sănătos trebuie dublat dearticulaţii mobile şi sănătoase. Avem, şiaici, aliaţi de încredere:

„„PPrriinn aappoorrtt aalliimmeennttaarr ccoorreecctt,, ddiieettăăddiivveerrssiiffiiccaattăă şşii eecchhiilliibbrraattăă şşii uunn ssttiill ddeevviiaaţţăă ssăănnăăttooss şşii aaccttiivv ssee ppooaattee ccrreeaa şşiimmeennţţiinnee oo ssttaarree ddee ssăănnăăttaattee ooppttiimmăă aa

ssiisstteemmuulluuii oossooss ppâânnăă llaa vvâârrsstteeîînnaaiinnttaattee..”” (Prof. Univ. Dr. Gheorghe

Mencinicopschi, Directorul Institutuluide Cercetări Alimentare)

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138 5foreverliving.com ���

Produsele din această categorie nu au fost evaluate deFDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fiutilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomaticsau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de afecţiuni.În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă medicalătrebuie să consultaţi medicul de familie.

FOREVERFREEDOM

� Gel stabilizat de Aloevera cu gust plăcut de

portocală, îmbogăţit cusulfat de glucozamină şi

sulfat de condroitină,pentru menţinerea

mobilităţii şi buneifuncţionări aarticulaţiilor.

FOREVERACTIVE HA� O formulă unică, ce

furnizează acid hialuroniccu masă moleculară mică,cu proprietăţi hidratante şi

lubrifiante;Conţine ghimbir şi şofran,

benefice pentrufuncţionarea normală a

articulaţiilor.

Page 6: Revista Forever Octombrie

Eveniment

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.6���

„Fiecare întâlnire Forever lasăimpresii adânci... ce anumes-ar mai putea spune şi de

data aceasta. Şi totuşi, Sovata 2010 aavut un impact special asupranoastră, prin forţa liderilorparticipanţi, mai maturi şi mairesponsabili ca oricând, prin dăruireatotală a speaker-ilor cares-au întrecut pe ei înşişi, prinorganizarea de excepţie şi exemplulpersonal impecabil al ManagerilorGenerali Dóra şi Gábor Szőcs.Au fost patru zile care au conden-sat experienţa multor ani dinactivitatea celor mai buni Manageridin ţară, informaţii de cea mai mare

actualitate pentru business-ul nostrude la specialistul în marketingAlexandru Israil, modalităţi practicede promovare a oportunităţilor pecare compania ni le oferă.

Managerii de elităForever Româniaşi-au dat mânapentru un obiectivmăreţ: ţara poateşi trebuie să iasădin criză, pentrucă avem soluţiiviabile, testatede-a lungultimpului, prin careoamenii îşi pot

construi propria economie, fără sămai depindă de circumstanţeleexterioare. S-a trecut la o altă etapă,în care trebuie să trezim şi să

TRECI LA FAPTEÎNTÂLNIREA MANAGERILOR, SOVATA 2010

E criză generală şi viitorul se arată sumbru? Nu şi pentru noi, cei din echipa Forever Living Products România, care am înţeles,poate mai bine decât oricând, că felul în care va arăta viitorul nostru depinde doar de noi. O dovadă în plus a acestui lucru afost şi continuarea tradiţiei de a ne întâlni, echipa de Manageri, pentru a şasea oară, în inima ţării, la Sovata. Cuvintele sunt deprisos pentru a descrie tot ceea ce s-a întâmplat între 4 şi 7 septembrie acolo, iar fotografiile pot surprinde doar o parte dintreemoţiile, bucuria şi entuziasmul celor care au fost prezenţi la Sovata. Felicitări tuturor vorbitorilor care ne-au oferit informaţiideosebit de valoroase pentru dezvoltarea afacerii: Toma Mihály Zsolt & Elena, Manageri, Elena Angelescu, Soaring Manager,Camelia & Daniel Dincuţă, Safir Manageri, Elisaveta & Alexandru Pocaznoi, Safir Manageri, Aurel & Veronica Meşter, Diamant-Safir Manageri, Gizella & Marius Botiş, Safir Manageri, Constantin & Tania Popa, Safir Manageri, Ujlaki Csaba, Manager,Alexandru Israil, specialist marketing. Mulţumim familiei Ligia şi Doru Paşcan, Senior Manageri, pentru că ne-au făcut şi de dataaceasta să ne simţim privilegiaţi. Iată doar câteva impresii de la a şasea Întâlnire Anuală a Managerilor.

Page 7: Revista Forever Octombrie

7foreverliving.com ���F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138

inspirăm cât mai mulţi oameni să fieparte a soluţiei, şi nu a problemelor.Dacă nu noi, atunci cine? Şi dacă nuacum, atunci când? Dacă sunteţiManageri şi nu aţi participat anul

acesta laÎntâlnirea de laSovata, treceţi-vă înagendă ca obiectivpentru 2011 să fiţiNEAPĂRAT acolo. Iardacă nu sunteţi încăManageri, planificaţi-văcalificarea la acestnivel, ca să nu mairataţi astfel deevenimente, căci încâteva zile veţi deveniceea ce altfel v-ar fi

luat ani dedezvoltare personală.

Sunt evenimente care nu pot fidescrise în cuvinte, ci doar trăite,simţite, experimentate personal.

Aşa sunt întâlnirile Managerilor de laSovata. Doar dacă eşti acolo ştii ceînseamnă şi îi inspiri şi pe alţii să-şidorească să participe.

Page 8: Revista Forever Octombrie

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.8���

Vă mulţumim şi vă suntemrecunoscători că ne-aţi dat ocazia dea face parte dintr-o astfel de elită!”

MMaarriiaa && MMiirrcceeaa BBaaggddaassaarr,, SSeenniioorr MMaannaaggeerrii,,

îîmmpprreeuunnăă ccuu eecchhiippaa

„Am rememorat, am recitit notiţele,am povestit echipei despreextraordinarele zile petrecute laSovata şi am conştientizat încă o datăcât de binecuvântaţi suntem.Mulţumim tuturorcelor de la care amînvăţat şi ne-au încurajat,mulţumim FOREVER!”

EEmmiilliiaa şşii PPeettrruu TTrruuşşccăă,,

SSooaarriinngg MMaannaaggeerrii

Eveniment

Întâlnirea din acest an dela Sovata s-a încheiat cu

îndemnul „Treci la fapte!”adresat tuturor

participanţilor. FiecareManager a primit o coală

de hârtie pe care să-şinoteze câteva dintre

principalele obiectivepentru perioada

următoare. Iată câtevadintre aceste obiective:

„Să contactez minim o persoană zilnic.”

„Să ajut cât mai mulţi colaboratorisă-şi îndeplinească statutul de

Activ.”„Să încep să-mi completez caietul

de visuri.”„Să mă calific la cât mai multe

programe stimulative.”„Să am o contribuţie mare la

urcarea României în topuleuropean şi internaţional.”„Să mă trezesc cu o oră mai

devreme în fiecare zi şi să lucrezminim 8 ore pe zi în Forever.”

„Să reîncep activitatea de la nivelulde Asistent Supervizor.”

Page 9: Revista Forever Octombrie

„Să am curajul să-mi stabilesc ţeluri cât maimari.”„Să visez că sunt Diamant!”

„Să mă calific la nivelul 3 pentru RaliulEuropean de la Viena!”

„Să ajung, în 5 ani, Diamant!”„Să revenim, împreună cu echipa, la 500 de

colaboratori care să participe la SuccessDay.”

„Să venim la Întâlnirea Managerilor din2011 cu cel puţin 2 Manageri noi!”

„Să realizăm minim 100 p.c. non-manageriale lunar.”

„Să ne calificăm la Profit Sharing.”„Să comunic mai bine cu echipa.”

„Să ating nivelul de SeniorManager.”

9foreverliving.com ���F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138

„Să devin un coach cât mai bun,să pot inspira, motiva şi ajutape cât mai mulţi colaboratori

din echipa mea.”„Să devin adevăratul lider pe

care-l merită echipa mea.”„Să fim lideri mai buni şi să

formămlideri de calitate.”

„Să ne dezvoltăm metodele decomunicare.”

„Să abandonez zona de confortîn care mă aflu.”

„Să adopt întotdeaunao atitudine pozitivă.”

„Să folosim internetul cainstrument de lucru.”

Page 10: Revista Forever Octombrie

Încă de la începutul zilei, în Sala Marea Palatului puteai vedea în ochii celorprezenţi hotărârea de a ajunge mai susdecât până acum. Fiecare persoană eraanimată de pasiunea pusă în afacereasa şi însufleţea astfel toată sala. Ceiprezenţi nu mai erau doar un public, cipersonificarea puterii şi a hotărârii pecare numai pasiunea pentru ceea ce faciţi le poate da. Poarta spre lumeamagnifică Forever ne-a fost deschisă,după dansul plin de pasiune al tinerilor

de la Irish Way, de DirectoriiGenerali, Dóra şi GáborSzőcs, de la care am aflatcă nu mai puţin de 66%dintre români se află încăutarea unei surse alternativede câştig – o veste mobilizatoare pentrutoţi distribuitorii – şi că depinde numaide noi şi de înălţimea dată visurilornoastre să aducem Forever în fiecarecasă din România. Din momentul încare gazdele noastre, Camelia şi

Daniel Dincuţă, Safir Manageri şimembri President’s Club, au făcut primiipaşi pe scenă, a început sărbătoarea şicu toţii ne-am lăsat purtaţi în minunatalume Forever Living Products,

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.10���

Success Day

Asistent Supervizori

Evenimentul Success Day din septembrie stă întotdeauna subsemnul unui nou început. Simţim cu toţii acea energie plăcută,care ne ajută să privim afacerea cu visuri întotdeauna maiîndrăzneţe, ce abia aşteaptă să fie împlinite, deoarece bateriilene sunt încărcate după concediu.

Cum e să fiiÎNVINGĂTOR

Gazde: Camelia & Daniel Dincuţă, Safir Manageri,Membri President’s Club

Page 11: Revista Forever Octombrie

nerăbdători, asemenea copiilor, să învăţăm cât mai mult.Apoi, doamna dr. Carmen Larion, Senior Manager şimembru President’s Club, a lansat o provocare: aceea dea ne asuma răspunderea pentru starea noastră desănătate şi, astfel, ne-a ajutat să înţelegem ce înseamnăsănătatea din Aloe Vera Gel şi de ce produsele ForeverLiving sunt atât de renumite şi apreciate. După acestcocteil de sănătate ne-am relaxat ascultând frumoasapoveste a lui Valentin Niţu, Manager, a cărui viaţă a luato cu totul altă turnură de când face parte din familiaForever. Discursul lui a fost un exemplu de reuşită pentru

toţi cei din sală şi, mai cuseamă, pentru cei care încăpreferă afacerile tradiţionale îndetrimentul oportunităţii oferite deForever. Apoi, după un noumoment de dans irlandez şi cumotivaţia la cote maxime, ampreluat sfatul şi exemplul demnde urmat al doamnei MádlySusana, Senior Manager, de ainvesti în oameni, pentru că eireprezintă unul dintre factoriiesenţiali ai succesului în Forever.După o binemeritată pauzăne-am reluat periplul alături de

Noni şi recitalul pregătit specialpentru noi, apoi am retrăit atmosfera Întâlnirii Managerilor de laînceputul lunii septembrie, din Sovata, atmosferă recreată defotografiile şi cuvintele frumoase rostite de gazde. SebastianIacătă, Soaring Manager, a venit în ajutorul tău, cel care îţidoreşti să fii un profesionist Forever şi ţi-a prezentat cheiaprofesionistului: edificarea, iar Mircea Olariu, SoaringManager, a preluat ştafeta, învăţându-ne cum să privim şi sămultiplicăm afacerea pentru a avea succes. Pe lângă tot ceeace am învăţat din poveştile de succes ale liderilor, nu am uitatsă-i felicităm din suflet şi să ne bucurăm alături de cei care auurcat pe scena Sălii Palatului ca simbol al trecerii la un nivelsuperior în Planul de Marketing.

���11foreverliving.com

Dr. farm. Szőcs DóraDirector General

Dr. Szőcs GáborDirector General

Dr. Carmen LarionSenior Manager, MembruPresident’s Club

Mádly SusanaSenior Manager

Valentin NiţuManager

Mircea OlariuSoaring Manager

Sebastian IacătăSoaring Manager

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138

Irish Way

Page 12: Revista Forever Octombrie

Success Day

12���

Asistent Supervizori

Supervizori

ManageriManageri

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.

Noni NDP

Îi aplaudăm încă o dată pe toţi cei cares-au calificat la nivelul de Asistent Supervizor,Supervizor, Asistent Manager, Manager şiSenior Manager, precum şi pe cei care aufost recunoscuţi pentru îndeplinirea statutuluide Activ. După o zi plină, presărată denoutăţi şi voie-bună, am încheiat în stilulcaracteristic, dansând şi cântând alături deAndra, însufleţiţi de forţa pe care ne-o dăîntotdeauna un nou început.

Page 13: Revista Forever Octombrie

La întâlnirea din27 noiembrie, cusiguranţă unele dintrevisurile voastre se vor fiîmplinit. Vă aşteptămatunci să ne împărtăşiţicum e să fii învingător.Până atunci, vă dorimsucces deplin!

Alexandra Stoica,Departament

Marketing

Recunoaşteri - Statutul de Activ

Aşteptăm să vă revedem pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti!

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138 ���13foreverliving.com

Asistent Manageri

Senior Manageri

Andra

Recunoaşteri - Statutul de Activ

Page 14: Revista Forever Octombrie

”Produsele Forever nu sunt ieftine.””Afacerea Forever nu este pentru mine.”

Cât de des vă întâlniţi cu astfel de afirmaţii în ultima vreme? Cum le trataţi?

MLM

În perioade de recesiuneeconomică oamenii sunt mult maiatenţi la felul în care-şi cheltuiescbanii şi timpul. În consecinţă,ofertanţii de produse şi serviciisimt o presiune asupra preţurilorafişate şi o parte dintre ei autendinţa de a le scădea. Aceastaeste o greşeală de strategie,întrucât un preţ mai mic nu vaface clientul să cumpere, câtăvreme acesta nu este convins devaloarea pe care o primeşte înschimb, câtă vreme el nu esteîncântat de tranzacţie şi nu estesigur că aceasta îi va rezolva

problema ori îi va da o stare debine.

Atunci când avem de-a face cusituaţii în care produsele Foreversunt percepute ca fiind scumpe, osoluţie este să construim în jurullor valoare. Să o punem, de fapt,mai bine în evidenţă, întrucât eaexistă intrinsec, dar poate că nueste percepută ca atare de cătreclienţii potenţiali.

Sticlele cu băuturi fine sunt uneoriambalate în cutii metalicestrălucitoare şi atractive, tocmai

pentru ca valoarea percepută săfie mai mare, cu toate că îninterior se află acelaşi lichid. ÎnForever, costurile suplimentare deambalare şi promovare nu sejustifică, economia făcutăregăsindu-se în bonusuldistribuitorului. Dar acesta ştie săpună în evidenţă adevăratavaloare a produselor, fără a aveanevoie de instrumentesuplimentare. O face prin etalareacunoştinţelor pe care le aredespre produs, prin atenţiaacordată clienţilor, prinentuziasmul şi încrederea afişate,

prin starea de bine pe care oare şi o transmite maideparte.

Adăugarea de valoare sepoate face fără a suplimentacosturile. Puteţi creştevaloarea percepută oferinddin timpul, energia,imaginaţia şi informaţia pecare le aveţi la dispoziţie.Gândiţi-vă la situaţiilepotrivite – facilitaţitransportul sau comunicarea,oferiţi o informaţieinteresantă la timp,împărtăşiţi din experienţa

CreştereaVALORII PERCEPUTE

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.14���

Page 15: Revista Forever Octombrie

dumneavoastră, fiţi punctuali şiarătaţi că vă pasă de problemeleceluilalt. Faceţi de aşa manierăîncât clienţilor să le fie uşor săachiziţioneze produsele prinafacerea dumneavoastră. Ajutaţicât mai mult sub toate aspectelecare nu ţin de zona financiară,pentru ca aceasta să nu maidomine atât de mult decizia deachiziţie.

Afacerea Forever însăşi este oopţiune a cărei valoare a crescutde la sine în ultima vreme.Intrarea în afacere este o idee dince în ce mai atractivă în condiţiileeconomice actuale. Nu trebuiedecât să o punem în luminapotrivită, pentru ca cei care-ipercep valoarea să o îmbrăţişeze.Se estimează că mai mult de 60%dintre români sunt în căutareaunei surse de venit suplimentar.Acum, mai mult decât oricând,puteţi pune în evidenţă valoareacrescută pe care o conferă aceastăafacere, promovând-o, fiindentuziaşti şi scoţând în evidenţăunicitatea şansei pe care o oferiţi.

AAlleexxaannddrruu IIssrraaiillSSppeecciiaalliisstt mmaarrkkeettiinngg

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138 15foreverliving.com ���

Valoarea percepută asupraproduselor Forever poate fi

crescută şi dacă:Determinaţi cu mai mare exactitate ce anume îşi doreşteclientul de la produsele pe care doriţi să le vindeţi. Sănătate maibună? Ce anume doreşte să îmbunătăţească? Frumuseţe? La cecapitol e deficitar? Puneţi întrebarea „Ce aşteptaţi de la produsulacesta?”

Demonstraţi faptul că produsul ales îi va crea o stare de bine.Dacă acest lucru nu se întâmplă, preţul oricum nu mai contează.

Demonstraţi că primeşte mai mult decât banii pe care îi oferă înschimb. Construiţi în jurul produsului acea valoare care îidemonstrează clientului că ia decizia corectă.

Subliniaţi avantajele secundare obţinute în anumite cazuri (ex.renunţarea la fumat sau la alimente şi băuturi nesănătoase şialocarea bugetului respectiv produselor Forever).

Sunteţi siguri că oferta făcută se încadrează în puterea safinanciară? Altfel, oferiţi-i alternative, cea mai la îndemână fiindintrarea în afacerea Forever.

„Structura ta a obosit(…). Aceleaşi trei persoane participăla întâlnirile tale săptămânale. Discuţiile în grup sedesfăşoară în jurul politicii companiei şi zilelor bune de

odinioară, nicidecum în jurulplanurilor şi idealurilor de viitor.Majoritatea distribuitorilor ţi-au rămasloiali, dar ei nu lucrează. Lunarstructura scade pe neobservate. Faptulcă ea s-a dezvoltat, luând amploare,aparţine trecutului. La ultimeleîntâlniri de instruire au participat

aceiaşi trei distribuitori…” Astfel îşi începe expunerea TomSchreiter (alias Big Al) în cartea „Cum să creezi ostructură explozivă”. Dacă simţi că măcar una dintreafirmaţiile de mai sus ţi se potriveşte, nu mai sta pe gândurişi cumpără această carte. Citeşte-o şi vei afla că

dezvoltarea genereazăentuziasm, iar oamenii devinentuziaşti atunci când li seîntâmplă lucruri pozitive.Nu te mulţumi doar să aducioameni noi în echipa ta. Fiialături de ei mai ales laînceput de drum. „Dacăvrem să ne dublăm personal,multiplicându-ne eforturile,trebuie să deveniminstructori eficienţi. Acestaeste secretul obţinerii unorstructuri mari şi pline desucces”, spune TomSchreiter în cartea sa.

CARTEALUNII

Cum se creează o structură explozivă

Page 16: Revista Forever Octombrie

Calificări

CalificărileLUNII SEPTEMBRIERomânia & Republica Moldova

Ion & Florina Bilciurescu Boldeşti Scăieni Iulia BeldimanNicolae & Diana Comănac Râmnicu-Vâlcea Violeta & Liviu HaităDaniela Haţegan Lugoj Marioara HaţeganLuminiţa Lasc Timişoara Gabriela & Alin BocăeţiCamelia Lőrincz Iaşi Constantin & Tania PopaMihaela & Florin Popescu Râmnicu-Vâlcea Nicolae & Diana ComănacMaria Sora Baia-Mare Mariana & Daniel StancuIoana & Ioan Sustic Sighetu Marmaţiei Cristina HerbilIleana Timiş Sighetu Marmaţiei Ioana & Ioan Sustic

SUPERVIZORI SPONSORI

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.16���

Calificarea pentru Raliul European din 2011 se apropie de final.Analizează ce ai realizat până în prezent şi planifică-ţi ultimii paşi deurmat. Eşti aproape de unul dintre cele trei niveluri de calificare? Propune-ţi

să faci tot ceea cedepinde de tine pentru a fi la Viena. Teaşteaptă un triplu eveniment de excepţie.Lideri Forever de top din Europa şi dinîntreaga lume vor fi prezenţi în capitalaAustriei, pentru o întâlnire de top. Instruire,motivaţie, recunoaştere, cecuri Profit Share,spirit de echipă, energie, dinamism şientuziasm – de toate acestea şi de multealtele vei avea parte la Raliul European.Participarea la un astfel de eveniment esteesenţială pentru vitalitatea afacerii tale şi îţioferă acea viziune de care ai nevoie ca săavansezi la următorul nivel. Depinde doar detine!

PPee uullttiimmaa ssuuttăă ddee mmeettrrii îînn ccuurrssaa sspprree

VVIIEENNAA

Page 17: Revista Forever Octombrie

PROGRAMUL DE MAŞINĂ

1. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Camelia & Daniel Dincuţă (2)3. Maria Pop (5)4. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (4)5. Vajda Katalin (6)6. Daniel & Maria Parascan (3)7. Ramona & Dorin Vingan (8)8. Marilena & Teodor Culişir (11)9. Mircea & Dana Olariu (9)10. Constantin & Tania Popa (15)

11. Doina & Dănuţ Hanganu (nou)12. Emilia & Petru Truşcă (10)13. Carmen & Gabriel Larion (7)14. Derzsi Sámuel & Etelka (13)15. Elena & Virgil Angelescu (12)16. Smaranda Sălcudean (nou)17. Mariana Iuga (14)18. Marcela & Ion Şerban (18)19. Cristiana & Eugen Dincuţă (nou)20. Constanţa & Dănuţ Mei-Roşu (16)

TOP 5 pc non-managerialepentru luna septembrie –

Republica Moldova1. Olesea Anghelinici & Gheorghe Vlad2. Elena & Andrei Silitrari3. Natalia & Vladimir Chilianu4. Rodica & Leonid Vlas5. Iulia Grigor

TOP 5 pc ale NoilorDistribuitori pentru luna

septembrie –Republica Moldova

1. Alexandra Can2. Olesea Anghelinici & Gheorghe Vlad3. Olesea Chitic & Ion Pelin4. Iulia Grigor5. Rodica & Leonid Vlas

STIMULENTUL I

Ana AmzaElena & Virgil AngelescuAszalos Ibolya & CsabaMaria & Mircea BagdasarIulia BeldimanIon & Dorina CiolacIleana & Eugen CirleaVasilica & Dumitru CrăciunLivia CusiacDerzsi Sámuel & EtelkaStana & Laurenţiu DincăCristiana & Eugen DincuţăElena & Ioan DinuţăAurel & Cornelia DurigăCorina & Dorin FrandeşBucurel & Gyöngyike GhirdăDoina & Dănuţ HanganuGenoveva Ianişevschi

Doina Ligia & Neculai IordacheCristina & Ilie IscrulescuMariana IugaHoraţio KoglerCarmen & Gabriel LarionMádly SusanaSmaranda SălcudeanSzabó József & MarikaLucica & Gheorghe TăbăcaruIuliana & Liviu TomaPetru & Gheorghiţa VasinMaria Doina & Mircea Zecheru

STIMULENTUL II

Gizella & Marius BotişMarilena & Teodor CulişirCarina & Sebastian IacătăConstanţa & Dănuţ Mei RoşuMircea & Dana OlariuCamelia & Vasile Oprea

Daniel & Maria ParascanMarcela & Ion ŞerbanMarinela TuţuleasaRamona & Dorin Vingan

STIMULENTUL III

Camelia & Daniel DincuţăAurel & Veronica MeşterElisaveta & Alexandru PocaznoiMaria PopConstantin & Tania PopaPetru & Emilia TruşcăVajda Katalin

Clasamentul îi include doar pe cei care şi-au realizat statutul de Activ în luna septembrie acumulând 1 pc în numepersonal şi cel puţin 3 pc de la Noi Distribuitori.

TOP 10 în funcţie depc ale

Noilor Distribuitorirealizate în

luna septembrie1. Doina Ligia & Neculai Iordache2. Ion & Florina Bilciurescu3. Cristina & Gheorghe Farcaş4. Niculina & Viorel Ciuchea5. Maria & Adrian Arghir6. Constanţa & Dănuţ Mei-Roşu7. Lioara Cosac8. Corina & Constantin Constantinescu9. Ioana Antohi10. Laura & Dan Tatic

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138

TOP 20 în funcţie de pc totale realizate în luna septembrie (locul din luna precedentă)

17foreverliving.com ���

1. Daniel & Maria Parascan2. Niculina & Viorel Ciuchea3. Carmen & Gabriel Larion4. Camelia & Nicolae Catrina5. Constantin & Tania Popa

6. Maria & Adrian Arghir7. Marilena & Teodor Culişir8. Mariana & Silviu Ursu9. Violeta & Dumitru Luca10. Toma Mihály Zsolt & Elena

TOP 10 în funcţie de pc non-manageriale realizate înluna septembrie

Page 18: Revista Forever Octombrie

Aloe vera. Sănătate. Prosperitate. Împreună.18���

Să fii întotdeauna corect şi complet informat este esenţialpentru succesul afacerii tale. Completează adresa ta dee-mail pe formularele speciale disponibile în centrele dedistribuţie şi te vom ţine la curent cu cele mai noiinformaţii despre produse şi companie.

CUM AFLU SITUAŢIAPUNCTELOR CREDIT?

IMPORTANT

În prima zi lucrătoare a fiecărei luni centrele de distribuţiesunt închise pentru inventar.

PROGRAMUL ŞI ADRESELECENTRELOR DE DISTRIBUŢIE

Luni 12 - 20 *, Marţi, Joi, Vineri, Sâmbătă * * 9 - 17,Miercuri 9 - 19

* * Cu excepţia centrelor de distribuţie din Bucureşti,Bd. Aviatorilor nr. 3, şi Chişinău, Rep. Moldova

* Cu excepţia sediului central din Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 3, alcărui program în zilele de luni şi miercuri este între orele 9:00 şi 19:00.Programul de lucru al departamentelor din cadrul sediului central este

de luni până vineri, între orele 9:00 şi 17:00.

�Prin internet, accesând www.foreverliving.com şi selectând apoi Distributor Login/ Europe / Romania. Cele 2 elemente necesare accesului sunt LOGON ID (numărulde identificare Forever) şi PASSWORD. Dacă nu aţi primit sau aţi uitat parola, o puteţiafla prin e-mail la adresa [email protected] (dacă aţi menţionat adresa de e-mailîn Formularul de Înscriere), cu menţiunea În atenţia Departamentului AS400,sau prin telefon la Sediul Central din Bucureşti.�Prin SMS la numărul 0745 072 689. Puteţi folosi orice tip de telefon mobilconectat la Orange sau Vodafone. Structura SMS-ului: user = toate cele 12 cifre ale ID-ului FLP; parola = parola iniţială este formată din ultimele 6 cifre ale ID-ului FLP. User-ulşi parola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu. Parola trebuie să fie diferităde cea utilizată pentru plasarea comenzilor online.Detalii despre serviciul SMS sunt disponibile pe www.foreverliving.com .

�Formularele de Înscriere trebuie semnate personal. Nuse acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nici

cele semnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.� În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pe fişăpentru a intra în posesia cardului.� Pentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul din Chişinău(adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii „Programul şiadresele centrelor de distribuţie”).� Facturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformConvenţiei nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

Bucureşti: � Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. Tel: 021 222 89 23,0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

� Str. Traian 187 – 189. Tel: 031 425 47 00; Fax: 031 425 46 99Cluj: � Str. Bistriţei 16, Cod 400430. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762Iaşi: � Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591Arad: � Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049Constanţa: � Str. Călărași 11, Cod 900590. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243Braşov: � Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233Craiova: � St. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444Chişinău: � Bd. Dacia 24. Tel: 00373 22 92 81 82 (program miercuri: 9-17)

CUM COMAND PRODUSELE?

UNDE PLĂTESC PRODUSELE?

Trimite-ne întrebările şi propunerile tale legate de activitatea de marketing laadresa [email protected] şi-ţi vom răspunde în timpul cel mai scurt.

Vizitează WWW.RECOM.ROPotrivit H.G. nr. 185/2009, toate societăţile comerciale erau obligatesă-şi actualizeze obiectul de activitate potrivit CAEN până la 01martie 2010. Societăţile care nu şi-au actualizat obiectul de activitatepână la această dată au fost radiate din registrul comerţului. Viziteazăacum www.recom.ro şi verifică dacă societatea ta comercială a fostradiată sau nu, întrucât Forever Living Products Romania nu poateplăti bonusuri pentru facturi emise de societăţi radiate.

@

1. La toate centrele dedistribuţie din ţară

La sediul central din Bucureşti, Bd.Aviatorilor nr. 3 se pot ridica doarcomenzile personale.

2. Prin Tel Verde, la numărul 0800 80ALOE (0800 802 563), de luni pânăvineri, între orele 10:00 – 16:00.

3.Online, la adresawww.comenziforever.roDetalii despre

efectuareacomenzilor prin Tel Verde şionline sunt disponibile pepagina web oficială acompaniei,www.foreverliving.com,secţiunea„Cumpărare produse”.

� La orice unitate CEC, în contul Forever Living Products. Unitatea CECsituată în incinta sediului central din Bucureşti, Bd. Aviatorilor 3,funcţionează după următorul program: luni şi miercuri între orele9:00 şi 17:30; marţi, joi şi vineri între orele 09:00 – 17:00.

� La centrele de distribuţie, prin intermediul cardului bancar.Nu se acceptă plata în numerar.� Prin serviciul BRD NET pentru cei care au cont deschis la BRD.� La orice sucursală BRD, în următoarele conturi:

�RO24BRDE450SV09924624500 – doar pentrucomenzile prin Tel Verde şi online. Pentru procesarea câtmai rapidă a comenzilor dvs., vă rugăm să nu plătiţi în alt contprodusele comandate astfel.�RO74BRDE450SV01018054500 – pentru cei carevirează contravaloarea produselor prin bancă.

� La trezorerie pentru cei care achită astfel produsele, încontul RO96TREZ7005069XXX001347.

Produsele se achită în lei, la cursul de schimb euro / leucomunicat de FOREVER LIVING în ultima zi lucrătoare a

fiecărei luni pentru următoarea lună.

I N F O

COMUNICARE

Page 19: Revista Forever Octombrie

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2010 | 138 19foreverliving.com ���

Afacere

„Îţi poţi trăi viaţa doar în două moduri. Să crezi că nuexistă magie, sau să crezi că totul e magie.”

(Albert Einstein)

Felul în care îţi trăieşti viaţa şi-ţiconstruieşti viitorul depinde doar de tine.TU decizi dacă astăzi alegi să mergi înaintepe acelaşi drum, să cauţi alte şi alte soluţiila aceleaşi vechi probleme sau, din contră,eşti hotărât să îmbrăţişezi schimbarea şi săfaci primul pas spre viaţa pe care o meriţi.

Pune-ţi următoarele întrebări: „E viaţamea în acest moment aşa cum mi-aşdori?”, „Mai am timp pentru copiii mei,pentru familia mea?”, „Mai am timp pentrupasiunile mele?”, „Mai ştiu să zâmbesc?”

Fii foarte sincer cu tine şi nu te întristadacă ai răspuns negativ. Aminteşte-ţice-am spus mai sus: „TU decizi cum vreisă arate viaţa ta.” Ai posibilitatea săalegi.

2277 nnooiieemmbbrriiee poate fi doar o altă zi desâmbătă din calendar, în care să te ocupide curăţenie, cumpărături, problemeorganizatorice în gospodărie. Sau poatefi „prima zi din restul vieţii tale”. Cum?AAllăăttuurrăă--ttee eecchhiippeeii nnooaassttrree!! VViinnoo ccuu nnooiillaa SSuucccceessss DDaayy!!

De ce să participi la

Success Day?� Ai parte de recunoaştere lascenă deschisă pentrurealizările tale, pentruloialitatea ta faţă de companie.� Dobândeşti o viziune deansamblu asupra fenomenuluiForever.� Împărtăşeşti poveşti şiexperienţe cu ceilalţiparticipanţi.� Simţi că aparţii unei echipe.� Afli poveşti de succes, trăitede oameni ca şi tine, ceea ce îţiconsolidează încrederea înşansele tale de reuşită. � Primeşti instruire de calitatede la lideri de top, cuexperienţă în afacerea Forever.� Îţi încarci bateriile cudinamism, energie şi motivaţiela cele mai înalte cote.

Participarea la Success Dayeste esenţială pentru vitalitatea

afacerii tale. Şi la fel deimportant e să nu vii niciodatăsingur. Gândeşte-te o clipă:

Dacă ai descoperi o „comoară”care îţi poate schimba viaţa,

cui i-ai împărtăşi vestea?

Ai în mâinile tale o comoară:biletul la Success Day. Cum îl

foloseşti în avantajul tăudepinde doar de tine! Parcurgedin nou lista ta de contacte şite aşteptăm pe 27 noiembrie,la Sala Palatului din Bucureşti,

alături de cât mai mulţiprieteni!

Succesul e în mâinile tale!

ÎN MÂINILE TALESUCCESUL ESTE

Poate te întrebi cine suntem „noi”. Ei bine, „noi” suntem cei care:

� Vedem o oportunitate acolo unde alţii văd unobstacol.� Credem şi acţionăm înainte de a vedearezultate concrete.� Dăruim şi creştem pentru că ne pasă de ceidin jurul nostru şi îi ajutăm să se dezvolte, larândul lor. Şi ne bucurăm pentru reuşitele lor.� Am decis să nu mai ascultăm veştile negativecare ne înconjoară, ci să ne canalizăm toateresursele pentru a construi ceva durabil în viaţanoastră.

� Am decis că merităm ceva mai bun şi stă în puterea noastră să-l obţinem.� Ştim că adevărata criză e doar în mintea noastră.� Nu ne mulţumim cu puţin şi ne propunem întotdeauna mai mult.

Dacă te regăseşti în descriereanoastră, te aşteptăm pe

27 noiembrie la Success Day!

Page 20: Revista Forever Octombrie

OFERTALUNII

OCTOMBRIE

Ai decis să-ţi relansezi afacerea?Investeşte în succesul tău!CUMPĂRĂ ÎN PERIOADA 2-31 OCTOMBRIE

UN TOUCH OF FOREVERSAU

UN CLEAN 9 BUSINESS PACKŞI VEI PRIMI GRATUIT

BILETE

LA URMĂTORUL SUCCESS DAY DIN 27 NOIEMBRIE!

22


Recommended