Home >Documents >Iriscop Analysis System 4

Iriscop Analysis System 4

Date post:22-Oct-2015
Category:
View:42 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Description:
prezentare aparat iridologie romana
Transcript:
 • Iridologia sau Studiul ochiului ca oglind a sntii corpului dateaz de mai bine de 6000 de ani.In anul 1922 arheologul Howard Carter a descoperit in mormantul regelui

  Tut Tutankhamun niste platouri din argint gravate cu imaginea

  irisului si descrierea organului intern reprezentat pe iris.

  In muzeul egiptean din Cairo, sunt ilustratii ce

  reprezinta calugari examinand ochii faraonului.Asadar iridologia

  s-a extins din Africa(Egypt) in Babylon, Tibet, China , Europa si

  apoi alte regiuni.

  In Vechiul Testament ni se confirma ca arta cititului in ochi era cunoscuta. "... un om firav si cu spinare incovoiata, sau cu o pata in ochi, nu se va apropia de altar pentru a oferi

  jertfe eternului, pentru ca are un defect fizic".

  Chiar si Paracelsus a fost fascinat de iridologie astfel ca, in

  secolul XIV lea, a evocat principiul de baza al iridologiei: "Ganditi-va la ochi, cu cata arta este construit si cu cata finete

  corpul si-a imprimat anatomia in imaginea sa.

  ".

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Ochii iti arata de ce boala suferi. Ochii nu sunt doar oglinda sufletului, in iridologie ei reflecta starea

  intregului organism si iti pot arata ce probleme de sanatate ai. Irisul fiecaruia dintre noi este unic, ca o amprenta personala. Alcatuit din

  fibre dese si fine, dispuse sub forma de raze in mai multe straturi, el are o urzeala si un colorit care ajuta la depistarea unor dezechilibre in organism. Acest lucru este posibil pentru ca atat afectiunile fizice cat si cele psihice sunt inregistrate de creier. De la creier informatiile ajung la ochi, prin intermediul nervului optic. Ochiul drept este harta partii drepte a corpului, iar stangul, a partii stangi.

  Printr-o simpla examinare a irisului, afli daca suferi de boli sau daca esti predispus anumitor afectiuni. Acesta este scanat cu ajutorul unui dispozitiv, iar datele obtinute se interpreteaza pe computer cu ajutorul unui program special.

 • Iridologii impart irisul in cadranele unui ceas, pe care fiecare ora reprezinta un organ. De exemplu, zona orei 12 corespunde creierului, iar cea a orei 2, capului, urmatoarele cadrane corespunzand, pe rand, intestinului, stomacului, ficatului, inimii, etc. Chiar si ochiul ca organ poate fi dignosticat in iris.

  Decolorarile sau culorile accentuate, punctele negre si golurile din cadrane semnaleaza dezechilibre la nivelul organelor respective. Aceste modificari pot evolua in timp, oferind indicii despre stadiile afectiunii.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Avantajele iridologiei :

  este o metoda de diagnostic neconventionala practicata de

  medici si naturopati din intreaga lume; propune o metoda alternativa de diagnostic, rapida si eficienta; arata predispozitiile genetice; tehnica valoroasa pentru diagnosticarea preventiva si

  orientarea catre diverse tipuri de terapii; se diagnosticheaza disfunctiile si astfel se pot preveni foarte

  multe afectiuni; se analizeaza modificarile de textura si de culoare ale irisului; permite stabilirea unui tratament personalizat in functie de

  cauza bolii, adica permite aplicarea principiului ca trebuie tratat bolnavul si nu boala, astfel incat pe langa recomandarea unor remedii se fac deasemenea indicatii privind modul de viata si regimul alimentar necesar;

  stabileste cauzele care au condus la aparitia unei anumite boli.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Iriscop ANALYSIS SYSTEM 4.1

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Dispozitivul se livreaza intr-o cutie metalica pentru o siguranta sporita a componentelor

  Setul este compus din:

  -Cutie metalica

  --camera usb

  --lentila speciala iridologie

  --cablu conexie camera laptop

  --stick licenta

  --cd instalare si utilizare

  --harta iridologie cartonata

  --manual

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Pentru inceput se conecteaza lentila neagra de

  iridologie la camera usb, se potriveste astfel incat rotita neagra sa fie in dreptul inscrisului N-F de pe camera se apasa apoi se invarte in sensul

  acelor de ceasornic.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Apoi se conecteaza camera usb la unitatea

  centrala si unitatea centrala la laptop. Tot acum conectam si stick-ul de licenta al programului la

  laptop. Pentru detalii sunati 0765215204

 • INSTALARE PROGRAMELOR Pe cd de instalare avem :

  -PROGRAMUL Pro EV401

  -Driver DM9915US (win2k_xp_vista_win7)

  Se recomanda pentru inceput instalarea driverului DM9915US, pentru VIMICRO USB2.0 UVC PC Camera .

  Se da dublu click si aplicatia va rula imediat instalarea, daca apare eroarea NO DEVICE FOUND INSERT DEVICE FIRST se va verifica conexia intre camera web si laptop si se bifeaza Yes.

  Apoi instalarea va rula normal dupa ce vor fi date comenzile NEXT

  La terminarea instalarii avem optiunea de a bifa daca se va face un restart al computerului imediat dupa instalare sau nu, daca aveti timpul necesar bifati Yes. apoi si FINISH.

 • Instalarea programului Iridology System

  Dupa instalarea driverului se instaleaza programul Pro EV401, se deschide folderul se da dublu click pe OEM SetupEV401 se bifeaza NEXT de cateva ori si apoi FINISH.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Dupa instalare pe desktop vor aparea 2 imagini noi- Iridology System si amcap.

  Pentru a incepe evaluarea irisului se apasa dublu click pe imaginea Iridology System.

  Apoi se va deschide meniul principal automat.

  Apoi la user name se selecteaza USER, la password se tasteaza 111111 si se apasa apoi LOGIN.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Daca se doreste crearea mai multor conturi cu parole diferite in cazul in care un aparat este folosit intr-un centru de mai multe persoane se pot crea conturi separate cu parole separate pentru a se tine o evidenta cat mai exacta a testarilor si pentru o personalizare detaliata a rapoartelor. Se selecteaza ADD USER si se completeaza toate campurile apoi se selecteaza EDIT PROFILE pentru mai multe detalii despre utilizator.

 • Pentru a functiona aparatul lentila speciala pentru iridologie se selecteaza din program sageata de la SELECT SOURCE apoi se alege VIMICRO USB 2.0 UVC.

  Daca in urma selectarii sagetii nu apare decat camera web proprie a laptopului se revine pe desktop la aplicatia AMCAP si la optiunea DEVICES se selecteaza VIMICRO USB 2.0 UVC PC Camera.

 • Pentru a adauga un pacient se selecteaza CLIENT TOOL. Dupa ce se deschide fereastra pentru administrarea clientilor se introduc datele cerute( SEX, DATA NASTERII SI NUME OBLIGATORIU ). Apoi se selecteaza ADD si EXIT. Dupa introducerea datelor de identificare din meniul principal selectam ce dorim sa analizam IRIS ( pentru ochi ) si SKIN 9 (pentru piele).

 • Apoi sub imaginea irisului avem butonul RIGHT EYE care se selecteaza pentru a fotografia ochiul drept si LEFT EYE ochiul stang. Dupa ce am selectat RIGHT EYE, se verifica daca camera web este deschisa si se pune lentila in fata ochiului drept. Dupa ce se gaseste o imagine cat mai clara a irisului trebuie sa facem stop cadru. Pentru a fotografia selectam SNAPSHOT apoi se selectam tasta SEND, si imaginea va fi automat salvata si trimisa in panoul principal pentru interpretare. Procedura se repeta si pentru ochiul stang. Daca dorim o focalizare mai clara putem ajusta distanta de fotografiere si de pe exteriorul camarei web unde este o rotita reglabila. F-FORWARD-DEPARTEAZA N-NEAR-APROPIE De asemenea avem stop cadru si prin apasarea butonului rotund de pe exteriorul camerei .

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Alegem cate un cadru bun pentru fiecare ochi iar in momentul cand punem click pe fotografia facuta , aceasta se va muta imediat in partea de sus a ecranului in zona de analizare. Apoi se selecteaza butonul ANALYSIS.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Se aleg setarile in functie de culoare (LIGHT-ALBASTRU VERDE,BROWN-MARO,GRAY-GRI,DARK-NEGRI CAPRUI)tipul de predispozitie al irisului, pozitia irisului(stanga-dreapta) apoi se selecteaza SET. Se recomanda selectarea butonului SHOW MAP care evidentiaza ce organ este acolo unde indicam cu mouse-ul si SHOW ORGAN care ne arata o plansa cu organul. Se incadreaza irisul ;punctul de unire al celor doua linii trebuie sa fie centrul pupilei, apoi celelalte cercuri dispuse corespunzator. Dupa incadrare se mai poate ajusta delimitarea pentru fiecare zona. Apoi se selecteaza ANALYSIS.

 • Se indica cu mouse-ul zona in care apar nereguli si programul va spune automat ce organ este aferent acelei zone, in momentul in care dam click pe zona se va deschide automat o fereastra care este completata cu date referitoare la organul selectat, simptome, boala, recomandari. La sfarsitul consultatiei se bifeaza END ANALYSIS , SAVE si apoi EXIT.

 • Acesta fereastra are cateva date in limba engleza daca doriti le puteti rescrie in limba romana sau puteti imbunatati cu detalii suplimentare.Astfel puteti introduce propriul tratament si prescrie o reteta direct din timpul consultatiei. Introduceti informatiile dorite apoi selectati ADD. Dupa ce ati adaugat aceste detalii si ati terminat cu analiza, selectam end analysis , salvam si apoi revenim la meniul principal unde putem vizualiza raportul final prin apasarea butonului REPORT.

  Pentru detalii sunati 0765215204

 • Pentru detalii sunati 0765215204

 • Dupa ce se selecteaza butonul REPORT , se selecteaza data

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended