+ All Categories
Home > Documents > WorkCentre™ - Xerox

WorkCentre™ - Xerox

Date post: 26-Nov-2021
Category:
Author: others
View: 2 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 8 /8
Sistemul multifuncţional Xerox ® WorkCentre 5865/5875/5890 Productivitate superioară rezultată din tehnologia de ultimă oră. WorkCentre™ 5865 / 5875 / 5890 A3 Sistem multifuncţional alb-negru
Transcript
WorkCentre™ 5865 / 5875 / 5890 A3 Sistem multifuncional alb-negru
Pentru a deschide calea spre productivitate este nevoie de o nou mentalitate. Avei nevoie de o soluie tehnologic pentru birou care pur i simplu s îi fac treaba discret, astfel încât personalul dumneavoastr s se concentreze pe activitile cu adevrat importante.
Avei nevoie de un nou tip de simplitate care s eficientizeze volumul de munc la nivelul departamentelor, plus funcii avansate care s permit echipei dumneavoastr s lucreze cu o eficien mai mare a costurilor, mai sigur i cu o mai mare flexibilitate.
Avei nevoie de soluiile furnizate de Xerox® i de echipamentul nostru multifuncional WorkCentre™ 5865/5875/5890.
O nou modalitate de lucru. Marile grupuri de lucru au succes pentru c sunt productive, flexibile i fiabile. Avei nevoie de o soluie tehnologic de birou pe msura acestor atuuri. Acesta este motivul pentru care am proiectat echipamentul WorkCentre™ 5865/5875/5890, dotat cu o combinaie redutabil de caracteristici i funcii care gestioneaz volumul mare de lucru prin modaliti pe care nu vi le-ai fi imaginat pân acum.
• Funcii remarcabile – posibilitatea de selecie a vitezei. La valori de pân la 65, 75 sau 90 ppm, viteza este mai mult decât suficient pentru a îndeplini volumul de munc la nivel de departament. Dac îns afacerea dumneavoastr necesit productivitate la nivel de grup de lucru, avei în vedere modelele rapide dar cu vitez mai mic WorkCentre 5845 or 5855, pentru o performan deosebit de pân la 55 ppm.
• Scanare la vitez de pân la 200 de imagini pe minut. Scanarea color cu o singur trecere permite distribuirea electronic mai rapid a documentelor policrome, pentru o comunicare mai eficient i mai impresionant.
• Traseu iluminat al hârtiei. WorkCentre 5865/5875/5890 este prevzut cu traseu iluminat al hârtiei, ceea ce faciliteaz i mai mult accesul utilizatorului.
• O capacitate mai mare de alimentare a hârtiei înseamn flexibilitate mai mare. Imprimai mai mult pe o perioad de operare mai îndelungat, beneficiind de o capacitate total de alimentare a hârtiei de pân la 8.700 de coli. Opiunile multiple de finisare, de la nivel de baz pân la avansat, v confer flexibilitatea impus de volumul dumneavoastr de lucru.
• Calitate de imprimare i copiere excepional. Caracterizate de o claritate superioar a liniilor fine, umbrelor i evidenierilor, copiile dumneavoastr arat cu adevrat la fel ca originalul.
• Acces rapid la funciile echipamentului. Imprimai de la i scanai ctre orice dispozitiv de memorie USB pentru o livrare mai rapid a documentelor atunci când nu v aflai în faa computerului.
• Stabilii prioritatea dorit pentru lucrrile dumneavoastr de imprimare. Funcia Print Around elimin întârzierea prelungit a imprimrii prin reinerea lucrrilor care necesit resurse (cum ar fi un format de hârtie diferit) i imprimarea urmtoarei lucrri din coad.
• Personalizai-v soluiile. Tehnologia fr servere Extensible Interface Platform® (EIP) permite crearea de aplicaii care s ruleze pe imprimante multifuncionale ConnectKey, fr a fi nevoie de infrastructur IT suplimentar. Aceasta v permite s simplificai i s personalizai aplicabilitatea dispozitivului dumneavoastr cu o serie de funcii care acoper toat gama – de la aplicaii suport i pân la scanare.
Scanare printr-o singur apsare
Utilizai funcia de scanare printr-o singur apsare pentru a crea un buton de scanare uor de localizat direct pe interfaa cu ecran tactil color. Alocai butonului de scanare printr-o singur apsare propriul flux de lucru pentru scanare în vederea distribuirii i arhivrii rapide a documentelor.
Ecologie integrat
• Economisirea energiei i pornirea rapid reduc consumul de electricitate în perioada de inactivitate, meninând în acelai timp sistemul gata de lucru.
• Conformitate deplin cu Directiva UE privind restriciile de utilizare a anumitor substane periculoase (RoHS), cu eticheta ecologic „Environmental Choice” i cu standardele stricte ENERGY STAR® TEC versiunea 1.2.
• Sunt disponibile multiple setri de imprimare care reduc impactul asupra mediului. Opiunile includ imprimarea implicit fa-verso, imprimarea de prob, imprimarea pe hârtie reciclat i regimul de prob.
• Setrile Earth Smart ale driverului nostru de imprimare inovator permit selectarea opiunilor de imprimare cu cel mai redus impact asupra mediului.
Noul standard al simplitii. Cu instrumentele adecvate, grupurile de lucru vor funciona mai eficient i vor excela în activitile care conteaz cu adevrat. V asigurm c WorkCentre™ 5865/5875/5890 simplific sarcinile complexe cu ajutorul unei soluii care funcioneaz aa cum dorii dumneavoastr.
• Interfa cu ecran tactil color ce încorporeaz tehnologia de ultim or. Ofer aspect i funcionalitate confortabile pentru care este renumit compania Xerox, pictograme luminoase i intuitive i acces facil la toate funciile majore direct de pe ecranul iniial.
• Mai puine intervenii ale utilizatorilor înseamn o durat de inactivitate mai redus. Noul nostru toner, mai eficient, dureaz mai mult i poate fi înlocuit rapid de ctre orice utilizator, oferind o calitate superioar a imaginii.
• Funcii directe foarte utile. Imaginile video încorporate asigur asisten pentru depanare rapid, chiar de pe panoul frontal.
• Un driver de imprimare cu adevrat universal. Xerox® Global Print Driver® (X-GPD) ofer administratorilor IT posibilitatea de a instala, actualiza i administra dispozitivele Xerox® i non- Xerox® folosind un singur driver. Furnizeaz o interfa unitar, uor de utilizat pentru utilizatorii finali, reducând astfel numrul apelurilor telefonice de asisten i simplificând managementul serviciilor de imprimare.
• Funcii de copiere i imprimare avansate. WorkCentre 5865/5875/5890 simplific enorm activitile de birou de zi cu zi, furnizând suport pentru aplicaii de imprimare specializate, cum ar fi adnotrile, marcajele Bates, funciile de imprimare a separatoarelor i programarea la nivel de pagin.
• Utilizare unitar. WorkCentre 5865/5875/5890 dispune de aceeai tehnologie a controlerului, asemenea sistemelor noastre multifuncionale de imprimare A3 de ultim generaie, sporind confortul utilizatorilor în operarea dispozitivelor, datorit aspectului i funcionalitii comune. Pentru mai multe informaii despre tehnologia noastr inovatoare privind controlerul Xerox® ConnectKey™, vizitai www.office.xerox.com/connectkey.
Nu riscai informaiile dumneavoastr confideniale. Lucrul de performan nu mai valoreaz nimic dac datele eseniale pentru succesul afacerii dumneavoastr nu sunt protejate integral. Din acest motiv, WorkCentre™ 5865/5875/5890 dispune de cea mai complet gam de funcii, tehnologii i soluii avansate de la liderii din domeniul securitii, care asigur o protecie complet, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Parteneriat pentru protecia proprietii dumneavoastr.
Sistemele multifuncionale Xerox® ConnectKey™ includ tehnologia integrat McAfee®, rezultatul fiind prima gam de imprimante multifuncionale din domeniu cu autoprotecie împotriva potenialelor ameninri externe. Tehnologia McAfee a listei de autorizare este garania faptului c pe dispozitivele dumneavoastr nu se execut decât fiiere sigure, aprobate anterior de sistem, minimizând necesitatea de actualizare manual a versiunilor de software pentru a face fa noilor ameninri de securitate. De asemenea, integrarea complet cu setul de instrumente MPS Xerox® i cu tehnologia de securitate McAfee ePolicy (ePO) permite urmrirea i monitorizarea facil.
În plus, integrarea automat cu soluia de administrare a politicilor, Cisco® TrustSec Identity Services Engine (ISE), confer vizibilitate absolut pentru toate punctele de acces ale sistemelor multifuncionale ConnectKey în vederea implementrii politicilor de securitate i de conformitate centrate pe tehnologia informaiei.
• Protejai-v informaiile confideniale. Protejai-v toate datele confideniale cu fiiere PDF criptate pentru scanare; criptarea hard discului, în conformitate cu standardul AES FIPS 140-2 pentru 256 bii, precum i cu funcia de suprascriere a imaginii cu proces de eliminare în trei treceri pentru a asigura tergerea complet a tuturor fragmentelor de date.
• Prevenirea accesului neautorizat. Permitei numai utilizatorilor autorizai s acceseze dispozitivul cu ajutorul permisiunilor de utilizator Xerox®, autentificrii în reea, filtrrii IP i cardurilor de acces cu autentificare la nivel de funcie i rol.
• Management proactiv al ameninrilor. Monitorizeaz centrele securizate de informaii, pentru a identifica noile vulnerabiliti, furnizând actualizri atunci când este necesar i asigurându-se c echipamentele dumneavoastr in pasul cu evoluiile tehnologice în domeniu, în timp ce datele dumneavoastr sunt pstrate în condiii de siguran. În plus, putei primi cele mai recente actualizri prin intermediul fluxurilor RSS i putei rmâne la curent, accesând www.xerox.com/security.
• Meninerea conformitii cu reglementrile. Dispozitivele WorkCentre 5865/5875/5890 se conformeaz celor mai noi standarde de securitate din toate domeniile de activitate, inclusiv administraie, finane i sntate. Acestea includ standardul Common Criteria (în curs de certificare), Legea american privind contabilitatea i portabilitatea pentru asigurrile de sntate (HIPAA), Legea privind protecia datelor, standardul COBIT i altele. Aceste dispozitive se pot conforma oricrui standard, fiind disponibile funcii de reglare care s asigure ajustarea la exigenele dumneavoastr.
• Câtigai vizibilitate deplin. Prevenii furtul IP-ului i asigurai non-repudierea informaiilor prin vizibilitate total în interiorul dispozitivului i reelei. Jurnalul de audit asigur managementul politicii de securitate i urmrirea tuturor activitilor dispozitivului, astfel încât putei ti oricând cine i ce a accesat, i în ce moment a accesat.
Monitorizare i management la distan
Funcia panoului de comand la distan v permite s operai interfaa de utilizator a echipamentului multifuncional WorkCentre 5865/5875/5890 de la orice staie de lucru de birou, ca i când v-ai afla chiar în faa dispozitivului. Instruii utilizatorii i configurai setrile dispozitivului de la distan, fiind linitii c securizarea integrat permite derularea unei singure operaiuni autorizate la un moment dat, pentru a preveni proceduri multiple la distan.
Afaceri reale pentru lumea real. Ritmul afacerilor din zilele noastre necesit acces permanent i de oriunde la tehnologia care v faciliteaz activitatea. Soluiile noastre mobile le permit profesionitilor de azi s îi îndeplineasc sarcinile concrete atât la birou, cât i în timpul deplasrilor, oferindu-le libertatea i flexibilitatea necesare pentru a ine pasul cu cerinele afacerii – de oriunde s-ar afla.
Libertatea mobilitii nelimitate WorkCentre™ 5865/5875/5890 ofer angajailor dumneavoastr de la birou luxul de a controla funciile dispozitivului de la orice staie de lucru. În plus, profesionitii mobili pot accesa instrumentele de comunicare i soluiile de productivitate indiferent de locaie.
• Conectivitate Wi-Fi opional. Administratorii au posibilitatea de a conecta echipamentele WorkCentre seria 5800 oriunde, fr s fie necesar legarea în reea prin cabluri.
• Xerox® Mobile Print i altele. Xerox dispune de toate opiunile care s permit imprimarea securizat i precis de pe majoritatea dispozitivelor mobile, pe orice imprimant sau sistem multifuncional, indiferent de marc. Pe lâng aceasta, Xerox ofer funcii opionale cu compatibiIitate informaional, ca de exemplu acces prin cod PIN i sisteme de operare multiple pentru echipamente mobile. Pentru mai multe informaii, vizitai www.xerox.com/mobile.
WorkCentre seria 5800 este optimizat pentru:
Productivitate Scanare
Soluii Wi-Fi
Extindei-v posibilitile Transformai modul în care organizaia dumneavoastr întreprinde activiti de importan vital, utilizând performana soluiilor Xerox® pentru fluxul de lucru, dezvoltate pe platforma Xerox® EIP® i gzduite în cloud sau pe un server, accesibile direct de pe orice echipament multifuncional WorkCentre 5865/5875/5890. Iat câteva exemple de soluii Xerox® pentru fluxul de lucru pe care utilizatorii le pot accesa prin intermediul interfeei cu ecran tactil color:
• Xerox® ConnectKey™ for SharePoint®. Scanai fiierele direct în MS® SharePoint® i alte foldere Windows®. În plus, realizai mult mai mult decât stocarea standard a fiierelor i crearea de documente PDF, datorit convertirii automate a documentelor în date inteligente, structurate, cu instrumente de denumire a fiierelor i de direcionare uor de utilizat.
• Xerox® ConnectKey Share to Cloud. Furnizeaz o funcie de scanare uoar, securizat, scalabil cu stocare în directoare de depozitare tip cloud de larg utilizare precum Google Docs, SalesForce. com, Office 365 i Dropbox™, utilizând fluxuri de lucru personalizate care valorific tehnologia Xerox® EIP.
Aflai mai multe despre soluiile Xerox® pentru fluxuri de lucru, accesând www.office.xerox.com/software-solutions.
Alimentarea cu hârtie
1 Dispozitivul automat de alimentare a documentelor cu o singur trecere scaneaz documentele cu o vitez de pân la 200 de imagini pe minut.
2 Tava manual pentru 100 de coli alimenteaz carton de pân la 216 g/m2.
3 Dou tvi universale pentru 500 de coli pot fi reglate pân la formatul A3.
4 Kit-ul opional pentru plicuri (care înlocuiete tava 2) asigur încrcarea fr probleme a 50 de plicuri.
5 Tava tandem de mare capacitate accept un total de 3.600 de coli format A4.
6 Dispozitivul de alimentare de mare capacitate pentru 4.000 de coli format A4 (opional) poate mri capacitatea total pân la 8.700 de coli. Ca alternativ, putei aduga kit-ul de alimentare pe muchia scurt pentru 2.000 de coli format A4 sau A3.
Opiuni de finisare
7 Opiunile multiple de finisare permit adugarea de capabiliti adecvate pentru grupuri de lucru individuale. Alegei funcii de baz, cum ar fi capsarea i perforarea sau funcii avansate, pentru crearea brourilor paginate, capsate i împturite i a brourilor cu pliere tip Z i C.
1
2
Accesai www.xerox.com/office/WC5865_75_90Specs pentru mai multe detalii despre specificaiile i funciile echipamentului.
©2013 Xerox Corporation. Toate drepturile rezervate. XEROX®, XEROX i „Xerox cu elementul graphic ®“, ConnectKey™, Extensible Interface Platform®, Global Print Driver®, Scan to PC Desktop® i WorkCentre™ sunt mrci comerciale ale Xerox Corporation în Statele Unite i/sau în alte ri. În calitate de partener ENERGY STAR®, Xerox Corporation a stabilit c acest produs respect indicaiile ENERGY STAR pentru eficientizarea consumului de energie. ENERGY STAR i marca ENERGY STAR sunt mrci înregistrate în Statele Unite. Toate celelalte mrci comerciale sunt deinute de proprietarii respectivi. Informaiile din aceast brour pot fi modificate fr notificare. 3/13 BR5077 W5ZBR-01ØA
Sistemele multifuncionale WorkCentre seria 5800 sunt acionate prin intermediul controlerului Xerox® ConnectKey™. Aceste sisteme uor de implementat v furnizeaz soluii concrete, practice, care fluidizeaz modul în care comunicai, procesai i partajai informaiile importante, simplific sarcinile complexe care presupun suport pe hârtie i reduc costurile, pstrând în acelai timp securitatea datelor dumneavoastr. Pentru mai multe informaii, accesai www.xerox.com/connectkey.
Specificaii pentru dispozitiv WorkCentre 5865 WorkCentre 5875 WorkCentre 5890
Vitez Pân la 65 ppm Pân la 75 ppm Pân la 90 ppm
Volum lunar1 Pân la 250.000 pagini/lun Pân la 300.000 pagini/lun Pân la 400.000 pagini/lun
Unitate hard disc/Procesor/Memorie 160 GB/1 GHz Dual-core/2 GB
Conectivitate 10/100/1000Base-T Ethernet, imprimare direct la vitez mare de pe USB 2.0, wireless opional (cu adaptorul Xerox® USB Wireless)
Funciile controlerului Agend cu adrese unificat, panou de comand la distan, asisten tehnic online, clonarea configuraiei
Copiere i imprimare Imprimarea primei pagini (vitez minim) 6,2 secunde
Copierea primei pagini (vitez minim) 2,9 secunde de pe ecran/5,9 secunde din dispozitivul automat de alimentare cu o singur trecere
Rezoluie de copiere i imprimare Pân la 600 x 600 dpi intrare/4800 x 600 dpi ieire interpolat
Limbaje de imprimare Adobe® PostScript® 3™, PDF, emulri PCL® 5c/PCL 6, HP-GL2™, XML Paper Specification (XPS®) (opional)
Funcii de imprimare Imprimare de pe dispozitive USB, setri driver Earth Smart, identificare lucrare, creare de brouri, memorare i reluare setri driver, status bidirecional, scalare, monitorizare lucrare, Xerox® PrintBack
Imprimare mobil Xerox® Mobile Print (opional), Xerox® Mobile Print Cloud (opional)
Scanare Standard Scanare ctre reea/e-mail/folder/SMB sau FTP, PDF cu posibilitate de cutare a textului, PDF/A, XPS, PDF liniarizat, JPEG, TIFF, scanare ctre dispozitiv de memorie USB, scanare printr-o singur apsare, suport TWAIN
Opional ConnectKey for SharePoint®, ConnectKey Share to Cloud, Xerox® Scan to PC Desktop® versiunile SE i Professional, numeroase soluii disponibile prin diverse programe Xerox® Alliance Partners
Fax Standard Fax Internet, construire lucrare fax, activare fax server pentru reea
Opional Redirecionare fax ctre e-mail sau SMB, Fax Walk-up (opiuni pentru o linie i dou linii, include Fax LAN)
Securizare Standard McAfee® încorporat, compatibilitate cu McAfee ePolicy (ePO), suprascriere HDD, criptare pe 256 bii (conform standardului FIPS 140-2 ), certificare Common Criteria (ISO 15408)2, imprimare securizat, fax securizat, scanare securizat, e-mail securizat, Cisco® TrustSec integrat, autentificare în reea, SSL, SNMPv3, jurnal de audit, control acces, permisiuni de utilizator
Opional McAfee Integrity Control, Xerox® Secure Access, kit card de acces (CAC/PIV, .NET)
Contorizare Standard Xerox® Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax)
Opional Equitrac Office®, Equitrac Professional®, YSoft® SafeQ®
Alimentarea Standard cu hârtie
Dispozitiv automat de alimentare a documentelor cu o singur trecere: 200 coli; vitez: pân la 200 ipm (duplex); formate: 125 x 138 mm pân la 297 x 432 mm Tav manual: 100 coli; dimensiuni personalizate: A6 pân la A3 Tvile 1-2: 500 coli fiecare; dimensiuni personalizate: A5 pân la A3 Tav tandem de mare capacitate: 3.600 coli în total (1.600 i 2.000 coli); format A4
Opional Dispozitiv de alimentare de mare capacitate (HCF): 4.000 coli; dimensiune: A4, alimentate pe muchia lung Kit-uri HCF (necesit HCF): Kit de alimentare pe muchia scurt pentru 2.000 coli format A3 sau kit de alimentare pe muchia scurt pentru 2.000 coli format A4 Tav pentru plicuri (înlocuiete tava 2): pân la 50 de plicuri: DL, C5
Ieire hârtie/ Opional Finisare
Tav offset de ieire (numai pentru modelele 5865/5875): 300 coli Modul de finisare de birou (numai pentru modelele 5865/5875): 2.000 coli + tvi de 250 coli, mai multe poziii de capsare pentru 50 de coli, perforare opional Modul de finisare de birou cu dispozitiv de brourare (numai pentru modelele 5865/5875): 2.000 coli + tvi de 250 coli, mai multe poziii de capsare pentru 50 de coli, creare brouri capsate, perforare opional Modul de finisare de mare volum (HVF): 3.000 coli + tvi de 250 coli, mai multe poziii de capsare pentru 100 de coli, perforare opional Modul de finisare de mare volum cu dispozitiv de brourare: 3.000 coli + tvi de 250 coli, mai multe poziii de capsare pentru 100 coli, creare brouri capsate, perforare opional Unitate pentru pliere tip Z/C (cu modul de finisare de mare volum cu dispozitiv de brourare): include funcia de pliere tip Z i C pentru format A4 Dispozitiv de inserare post-procesare (cu modul de finisare de mare volum i modul de finisare de mare volum cu dispozitiv de brourare): adaug inserri pre-imprimate Capsator manual: capsare pentru 50 coli (standard de 75 g/m2)
1 Volumul maxim ce poate fi atins într-o lun. Nu se recomand atingerea regulat a acestei limite; 2 În curs de certificare
Xerox® WorkCentre™ 5865/5875/5890 ConnectKey™

Recommended