Home >Documents >Echipament multifuncţional Xerox WorkCentre 7970

Echipament multifuncţional Xerox WorkCentre 7970

Date post:25-Nov-2021
Category:
View:0 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Transcript:
Echipament multifuncional Xerox WorkCentre 7970Xerox® WorkCentre™ 7970 Echipament multifuncional color Descoperii noi metode de lucru.
Pentru a excela în mediul de afaceri actual, avei nevoie de performane de vârf i funcii simple, care s eficientizeze procesele i s mreasc productivitatea. Xerox, partenerul dumneavoastr pentru tehnologie, v pune la dispoziie soluii care genereaz rezultate. La timp i fr ezitri.
Putei fi siguri c oriunde v-ai afla, documentele dumneavoastr vor fi imprimate, scanate sau trimise prin fax ctre destinaia dorit. Indiferent dac este în aceeai cldire sau la cellalt capt al lumii. i fii convini c materialele de care avei nevoie pentru edine vor fi mereu pregtite. Xerox v ofer o soluie complet i scalabil, pentru a v putea concentra asupra celui mai important lucru – afacerea dumneavoastr.
Soluia: tehnologia Xerox® ConnectKey® i echipamentul Xerox® WorkCentre™ 7970.
Scanare printr-o singur apsare
Utilizai funcia de scanare printr-o singur apsare pentru a crea un buton dedicat, uor de localizat, direct pe interfaa cu ecran tactil color. Alocai butonului de scanare printr-o singur apsare propriul flux de lucru pentru distribuirea i arhivarea rapid a documentelor.
Simplu: de la început pân la sfârit Xerox® WorkCentre™ 7970 îmbuntete productivitatea prin viteze mari de copiere i imprimare, de pân la 70 ppm alb-negru i color, fiind dispozitivul perfect pentru echipele mari i birourile în care se lucreaz cu numeroase documente.
În plus, ecranul tactil color de 9 inchi, puternic iluminat, permite personalizarea fluxurilor de lucru existente.
Scanare mai bun i mai rapid. Soluiile de scanare integrate sunt dotri standard i cuprind caracteristici precum aplicaia de recunoatere optic a caracterelor cu creare de documente PDF accesibile pentru cutare, documente PDF securizate, scanare ctre e-mail i scanare ctre reea. În plus, scanarea cu o singur trecere scaneaz simultan ambele fee ale documentelor fa-verso, permiând scanarea, copierea, trimiterea prin e-mail i distribuirea digital a acestora - mai rapid ca niciodat.
Posibiliti infinite Transformai modul în care echipa dumneavoastr execut lucrrile importante, utilizând performana soluiilor Xerox® pentru fluxul de lucru, dezvoltate pe platforma Xerox Extensible Interface Platform®. Alegei soluia optim adecvat afacerii dumneavoastr, indiferent dac este gzduit în cloud sau local, pe serverul dumneavoastr.
Iat câteva exemple de soluii Xerox® pentru fluxul de lucru pe care utilizatorii le pot accesa prin interfaa cu ecran tactil color:
• Xerox® ConnectKey® for SharePoint® sau Xerox® ConnectKey® for DocuShare®. Scanai fiierele direct în Microsoft® SharePoint sau Xerox® DocuShare® i în alte foldere Windows®. În plus, realizai mult mai mult decât stocarea standard a fiierelor i crearea de documente PDF, datorit convertirii automate a documentelor în date inteligente, structurate, cu instrumente de denumire a fiierelor i de direcionare uor de utilizat.
• Xerox® ConnectKey® Share to Cloud. Soluia noastr de scanare pe baz de cloud asigur o scanare uoar, securizat, scalabil, în directoare de depozitare tip cloud de larg utilizare precum Google Docs™, SalesForce.com, Office 365 i Dropbox™, utilizând fluxuri de lucru personalizate care valorific tehnologia Xerox Extensible Interface Platform.
Aflai mai multe despre soluiile Xerox® pentru fluxuri de lucru, accesând www.office.xerox.com/software-solutions.
Fii gata de aciune. Oportunitile apar pe neateptate i trebuie s avei la dispoziie tehnologia i soluiile adecvate pentru a reaciona rapid. Xerox v ofer instrumentele de care avei nevoie pentru fluidizarea fluxurilor de lucru, crearea de noi surse de eficientizare i creterea nivelului de productivitate a echipei dumneavoastr.
Panou de comand la distan
Operai de la distan panoul de comand al WorkCentre 7970 de la orice calculator de birou, ca i când v-ai afla chiar în faa dispozitivului. Cu ajutorul panoului de comand la distan, instruirea utilizatorilor devine mai uoar i mai comod, iar personalul IT poate vizualiza i monitoriza de la distan interfaa cu utilizatorul. Mai mult, în timpul sesiunii la distan, utilizatorii direci sunt notificai la faa locului pentru a preveni modificrile simultane în sistem. În plus, driverele de imprimare avansate i instrumentele de management independent al dispozitivelor v permit s monitorizai de la distan funcionarea în timp real i resursele disponibile, în vederea creterii timpului de funcionare.
4
Acces direct din orice locaie WorkCentre 7970 ofer personalului dumneavoastr de la birou luxul de a controla funciile dispozitivului de la orice staie de lucru. În plus, profesionitii mobili pot accesa instrumentele de comunicare i soluiile de productivitate indiferent de locul în care se afl.
• Xerox® Mobile Print i altele. Înlturai orice urm de mister sau temere legat de imprimarea cu ajutorul dispozitivelor wireless i mobile. Xerox dispune de toate opiunile care s permit imprimarea securizat i precis de pe majoritatea dispozitivelor mobile, pe orice imprimant sau echipament multifuncional, indiferent de marc. Beneficiai de precizia cea mai avansat în domeniu când imprimai fiiere native Microsoft® PowerPoint®, Word® i alte fiiere uzuale. Pe lâng aceasta, Xerox ofer funcii opionale cu compatibilitate informaional, de exemplu acces prin cod PIN, sisteme de operare multiple pentru echipamente mobile i altele. Fie c lucrai la birou sau în alt parte, aflai mai multe despre motivele pentru care Xerox este singura opiune pentru profesionitii mobili ai zilelor noastre, vizitând www.xerox.com/mobile.
• Certificare Mopria™. WorkCentre 7970 este compatibil cu noile standarde Mopria care simplific imprimarea de la dispozitive mobile.
• Apple® AirPrint™. Imprimai e-mailuri, fotografii i documente de birou importante direct de pe dispozitivul Apple iPhone® sau iPad®, fr s fie nevoie s instalai drivere sau s realizai conexiuni prin cablu. Cu AirPrint, iPhone-ul sau iPad-ul dumneavoastr localizeaz i se conecteaz automat la dispozitivul WorkCentre 7970 activat pentru AirPrint, prin reeaua Wi-Fi de la birou.
• Conectivitate Wi-Fi opional. Administratorii au posibilitatea de a conecta echipamentul WorkCentre 7970 oriunde, fr s fie necesar o reea de cabluri.
Acces universal. Lumea întreag poate fi acum biroul dumneavoastr. Cafeneaua, sala de ateptare a unui aeroport sau bancheta din spate a unui taxi - putei lucra de oriunde. Xerox® WorkCentre™ 7970 v permite s v desfurai activitatea din orice loc i oricând dorii. Este accesibil, uor de utilizat i v ajut s ducei la capt sarcinile indiferent unde v aflai.
Parteneriate puternice
Echipamentul WorkCentre 7970 include integrarea tehnologiei McAfee®, rezultatul fiind prima gam de sisteme multifuncionale din domeniu ce se autoprotejeaz împotriva potenialelor ameninri externe. Tehnologia McAfee a listei de autorizare este garania faptului c pe dispozitivele dumneavoastr nu se execut decât fiiere sau funcii sigure, aprobate anterior, minimizând necesitatea de actualizare manual a versiunilor de software pentru a face fa noilor ameninri de securitate. De asemenea, integrarea complet cu setul de instrumente Xerox® Managed Print Services i cu tehnologia de securitate McAfee ePolicy (ePO) permite urmrirea i monitorizarea facil.
În plus, integrarea automat cu soluia de administrare a politicilor, Cisco® TrustSec Identity Services Engine (ISE), confer vizibilitate absolut pentru toate punctele de acces ale echipamentelor multifuncionale activate pentru ConnectKey în vederea implementrii politicilor de securitate i de conformitate centrate pe tehnologia informaiei.
5
• Prevenirea accesului neautorizat. Permitei numai utilizatorilor autorizai s acceseze dispozitivul cu ajutorul permisiunilor de utilizator, autentificrii în reea, filtrrii IP, cardurilor de acces i autentificrii la nivel de funcie i rol.
• Protejarea informaiilor confideniale. Protejai-v toate datele confideniale cu fiiere PDF criptate pentru scanare; criptarea complet a hard discului, în conformitate cu standardul AES FIPS 140-2 pentru 256 bii, precum i cu funcia de suprascriere a imaginii cu proces de eliminare în trei treceri pentru a asigura tergerea complet a tuturor fragmentelor de date.
• Câtigai vizibilitate deplin. Prevenii furtul IP-ului i asigurai accesul prin vizibilitate total în interiorul dispozitivului i reelei. Jurnalul de audit asigur managementul politicii de securitate i urmrirea tuturor activitilor dispozitivului, astfel tii oricând cine, ce i când a accesat.
• Meninerea conformitii cu reglementrile. Dispozitivele WorkCentre 7970 se conformeaz celor mai recente standarde de securitate din toate domeniile de activitate, inclusiv administraie, finane i sntate. Acestea includ standardul Common Criteria, Legea american privind contabilitatea i portabilitatea pentru asigurrile de sntate (HIPAA), Legea privind protecia datelor, standardul COBIT i altele. Aceste dispozitive se pot conforma oricrui standard, cu comenzi disponibile pentru adaptarea la nevoile dumneavoastr.
• Management proactiv al ameninrilor. Odat cu apariia unor noi ameninri, Xerox monitorizeaz proactiv centrele securizate de informaii pentru a identifica noile vulnerabiliti i a furniza actualizri atunci când este necesar, asigurându-se c echipamentele dumneavoastr rmân actualizate, iar datele rmân sigure. În plus, putei primi cele mai recente actualizri prin intermediul fluxurilor RSS i putei rmâne informat accesând www.xerox.com/security.
Creai un mediu sigur. Echipamentul multifuncional Xerox® WorkCentre™ 7970 v ajut s v protejai dispozitivele, datele i întreaga afacere. Xerox ofer soluii avansate de la liderii din domeniul securitii, care asigur protecia bunurilor dumneavoastr împotriva scurgerilor de date, previn accesul neautorizat i anticipeaz ameninrile ce in de securitate.
Meninei costurile sub control.
Permisiunile de utilizator ofer posibilitatea de restricionare a accesului la imprimare în funcie de utilizator, grup, or, sau aplicaie. De exemplu, este posibil ca echipamentul s fie setat pentru imprimarea automat alb- negru în modul duplex a tuturor e-mailurilor Microsoft® Outlook® i pentru imprimarea color a tuturor prezentrilor PowerPoint®.
6
Culori clare i intense Echipamentul multifuncional Xerox® WorkCentre™ 7970 produce documente color de neegalat, prin simpla apsare a unui buton.
• Rezultate pline de culoare. Imprimai imagini splendide, care capteaz atenia, pe o diversitate de tipuri de hârtie cu dimensiuni de pân la 320 x 483 mm i greuti de pân la 300 g/m2.
• Finisaje de excepie. WorkCentre 7970 produce materiale de calitate profesional, cu multiple funcii de finisare, printre care se numr crearea de brouri capsate la mijloc, pliere tip Z i C, perforare i capsare în mai multe poziii.
• Imprimri la rezoluie mare. Rezoluia de 1200 x 2400 dpi, imaginile color de calitate perfect i textele cu detalii fine confer documentelor dumneavoastr claritate i impact notabil.
• Detaliile fac diferena. Tehnologia de control al registraiei imaginilor digitale i capetele de imprimare avansate asigur o registraie uniform excepional.
• Personalizai setrile driverului de imprimare pentru economie i eficien. De exemplu, alegei ca implicit funcia N pe pagin pentru imprimarea mai multor pagini pe aceeai coal. Ajustai setrile pentru anumite aplicaii, cum ar fi imprimarea permanent a e-mailurilor în alb-negru.
• Imprimare responsabil. În mod implicit, driverul de imprimare este setat s imprime fa-verso, iar funcia Earth Smart v permite s selectai i alte setri implicite care încurajeaz consumul responsabil, cum ar fi blocarea imprimrii paginilor banner.
• Gestionarea i monitorizarea utilizrii dispozitivului. Xerox® Standard Accounting furnizeaz rapoarte pentru un control mai bun al costurilor tuturor funciilor dispozitivului. Soluiile avansate de la Xerox Alliance Partners asigur instrumente i mai utile pentru birourile mai mari.
Impact puternic. Pre avantajos. Lsai o prim impresie de durat prin documentele în culori intense produse de echipamentul multifuncional Xerox® WorkCentre™ 7970. Asigurai rezultate optime i reducei costurile cu instrumente care v permit s alegei când, unde i cât de mult culoare se utilizeaz.
Xerox® WorkCentre™ 7970 optimizat pentru:
Scanare Sustenabilitate
7
2
1
3
1 Dispozitiv de alimentare de mare capacitate*. Are o capacitate de 2.000 de coli A4 i extinde capacitatea maxim de alimentare la 5.140 de coli.
2 Flexibilitate excepional a suporturilor de imprimare. WorkCentre 7970 accept o gam mai larg de tipuri i greuti de suporturi de imprimare alimentate dintr-un numr mai mare de tvi decât majoritatea echipamentelor din aceeai clas. Alimenteaz suporturi de imprimare cu greutate de pân la 300 g/m2 i dimensiuni de pân la 320 x 483 mm.
3 Imprimai plicuri uor, utilizând tava noastr opional pentru plicuri (înlocuiete tava 1).
4 Scanerul cu dou capete de scanare i o singur trecere economisete timp, scanând ambele fee ale documentelor fa-verso cu o vitez de pân la 133 imagini pe minut.
5 Suprafaa mare de lucru (inclus la capsatorul manual) v ofer suficient spaiu pentru organizarea documentelor.
6 Modulul de finisare BR* v ofer funcii de finisare avansate de o valoare excepional.
7 Modulul de finisare BR cu dispozitiv de brourare* asigur finisarea avansat i capaciti de creare a brourilor.
8 Unitatea pentru pliere tip C/Z* adaug plierea tip Z, plierea tip Z pentru format A4 i plierea tip Z în dou la modulul de finisare BR simplu sau cu dispozitiv de brourare. * Opional
Funcii ecologice
WorkCentre 7970 v ajut s reducei considerabil consumul de energie.
Economisii energia cu ajutorul tehnologiilor ecologice
• Tonerul EA. Tonerul nostru EA cu tehnologie de topire la temperatur redus are o temperatur minim de topire cu 20°C mai mic decât cea a tonerului obinuit, pentru o i mai mare economie de energie i rezultate excepionale, chiar i pe hârtie obinuit.
• Înclzirea prin inducie. Noul cuptor cu înclzire prin inducie, eficient din punctul de vedere al utilizrii cldurii, nu necesit preînclzire, ceea ce reduce cu 44 % consumul de energie în regim de ateptare, comparativ cu dispozitivul cu înclzire prin rezisten electric. În plus, timpul de înclzire a dispozitivului din modul economizor de energie este mai mic de 10 secunde.
• Scanerul cu LED-uri. Consumul de energie al scanerului cu LED-uri reprezint doar 1/3 din energia necesar scanerelor clasice care utilizeaz lmpi fluorescente.
Gestionai utilizarea resurselor i imprimai responsabil
• Gestionarea energiei. Cu tehnologia Cisco® EnergyWise activat de Xerox® Power MIB (baza de informaii de management) putei controla, gestiona i raporta informaiile despre consumul de energie al dispozitivului dumneavoastr, având totodat posibilitatea de a seta modurile optime de consum energetic i intervalele de ateptare.
• Imprimare Earth-smart. Funcia inovatoare Earth Smart v permite s selectai cele mai potrivite opiuni din punct de vedere ecologic pentru realizarea lucrrilor de imprimare.
• Certificare ENERGY STAR® i EPEAT. Dispozitivele WorkCentre 7970 respect cerinele riguroase ENERGY STAR privind consumul de energie i standardele sistemului de clasificare ecologic EPEAT.
ConnectKey®
Echipamentul multifuncional color WorkCentre 7970 este construit pe baza tehnologiei Xerox® ConnectKey®. Aceste sisteme uor de implementat v furnizeaz soluii concrete, practice, care fluidizeaz modul în care comunicai, procesai i partajai informaiile importante, simplific sarcinile complexe care presupun suport pe hârtie i reduc costurile, pstrând în acelai timp securitatea datelor dumneavoastr. Pentru mai multe informaii, accesai www.xerox.com/connectkey.
Specificaii pentru dispozitiv WorkCentre 7970
Vitez Pân la 70 ppm la imprimarea color i alb-negru
Volum lunar1 Pân la 300.000 pagini/lun
Unitate hard disc/Procesor/Memorie Minim 160 GB/1,2 GHz Dual-core/2 GB memorie sistem plus 1 GB memorie paginat
Conectivitate 10/100/1000Base-T Ethernet, imprimare direct la vitez mare de pe USB 2.0, Wi-Fi opional (cu adaptorul Xerox® USB Wireless)
Funciile controlerului Agend cu adrese unificat, panou de comand la distan, asisten tehnic online (accesat de pe interfaa cu utilizatorul i din driverul de imprimare), clonarea configuraiei
Copiere i imprimare Rezoluie de copiere i imprimare Copiere: pân la 600 x 600 dpi; imprimare: pân la 1200 x 2400 dpi
Imprimarea primei pagini (vitez) 6,9 secunde color/4,2 secunde alb-negru
Limbaje de imprimare Adobe® PostScript® 3™, PDF, PCL® 5c / PCL 6, XML Paper Specification (XPS®) (opional)
Funcii de imprimare Imprimare de pe dispozitive USB, setri driver Earth Smart, identificare lucrare, creare de brouri, memorare i reluare setri driver, status bidirecional, scalare, monitorizare lucrare, Colour By Words
Imprimare mobil Apple® AirPrint™, Xerox® PrintBack, Xerox® Mobile Print Solution (opional), Xerox® Mobile Print Cloud (opional), certificare Mopria™
Scanare Standard Destinaii: scanare ctre csua potal, scanare ctre USB, scanare ctre e-mail, scanare ctre reea; formate de fiier: PDF, PDF/A, XPS, JPEG, TIFF; funcii pentru mai mult confort: scanare ctre destinaie pre-alocat, scanare printr-o singur apsare, PDF cu posibilitate de cutare, PDF cu una/mai multe pagini/XPS/TIFF, PDF criptat/protejat prin parol, PDF liniarizat/PDF/A
Opional Pachete software: ConnectKey® for SharePoint®, ConnectKey® for DocuShare®, ConnectKey® Share to Cloud, Xerox® Scan to PC Desktop® SE i Professional, numeroase soluii disponibile prin diverse programe Xerox Alliance Partners
Fax Standard Fax Internet, construire lucrare fax, activare fax server pentru reea
Opional Redirecionare fax ctre e-mail sau SMB, Fax Walk-up (opiuni pentru o linie i dou linii, include Fax LAN)
Securitate Standard McAfee® încorporat, compatibilitate cu McAfee ePolicy (ePO), suprascriere HDD, criptare pe 256 bii (conform standardului FIPS 140-2), certificare Common Criteria (ISO 15408), imprimare securizat, fax securizat, scanare securizat, e-mail securizat, integrare Cisco® TrustSec Identity Services Engine (ISE), autentificare în reea, SSL, SNMPv3, jurnal de audit, control acces, permisiuni de utilizator
Opional McAfee Integrity Control, Xerox Secure Access, Unified ID System®, kit de activare a cardurilor de acces inteligente (CAC/PIV/.NET)
Contorizare Standard Xerox® Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax, e-mail), Network Accounting Enablement
Opional Equitrac Express®, Equitrac Office®, Equitrac Professional®, YSoft® SafeQ®, alte soluii de contorizare în reea disponibile prin diverse programe Xerox Alliance Partners
Alimentare Standard cu hârtie
Dispozitiv automat de alimentare fa-verso a documentelor, cu o singur trecere: 130 coli; vitez: pân la 133 ipm (duplex); dimensiuni: 148 x 210 mm - 297 x 420 mm
Tava manual: 100 coli; dimensiuni personalizate: 89 x 98 mm - 320 x 483 mm (SEF) Tava 1: 520 coli; dimensiuni personalizate: 140 x 182 mm - 297 x 432 mm (SEF) Tava 2: 520 coli; dimensiuni personalizate: 140 x 182 mm - SRA3 (SEF) Tava tandem de mare capacitate (total 2.000 coli): o tav de 867 coli i o tav de 1.133 coli; dimensiuni: A4
Opional Dispozitiv de alimentare de mare capacitate (HCF): 2.000 coli; dimensiuni: A4, alimentate pe muchia lung Tav pentru plicuri: pân la 60 de plicuri: plic nr. 10 Comercial, Monarch, DL, C5, carte potal de mari dimensiuni SUA, A6, dimensiuni personalizate: 98 x 148 - 162 x 241 mm
Ieire hârtie/ Standard Finisare
Modul cu dou tvi offset de ieire: 250 coli fiecare Tav pentru coli cu faa în sus: 100 coli
Opional Modul de finisare BR: stivuitor de 3.000 coli i tav superioar de 500 coli, capsare 50 coli în mai multe poziii i perforare cu 2 sau 3 guri Modul de finisare BR cu dispozitiv de brourare: stivuitor de 1.500 coli i tav superioar de 500 coli, capsare 50 coli în mai multe poziii i perforare cu 2 sau 3 guri, plus creare de brouri cu capsare la mijloc i pliere tip V Unitate pentru pliere tip C/Z: adaug plierea tip Z i plierea tip Z/C pentru format A4 la modulul de finisare BR simplu i cu dispozitiv de brourare Capsator manual: capseaz 50 coli (de 75 g/m2), include suprafa de lucru
1 Volumul maxim ce poate fi atins într-o lun. Nu se recomand atingerea regulat a acestei limite.
Xerox® WorkCentre™ 7970
of 8/8
Xerox ® WorkCentre™ 7970 A3 Echipament multifuncţional color Xerox ® WorkCentre 7970 Echipament multifuncţional color Descoperiţi noi metode de lucru.
Embed Size (px)
Recommended