+ All Categories
Home > Documents > Ianuarie Forever

Ianuarie Forever

Date post: 20-Oct-2015
Category:
Upload: firofia
View: 131 times
Download: 8 times
Share this document with a friend
Description:
revista
of 22 /22
Ianuarie 2014 | 177 România & Republica Moldova
Transcript
Page 1: Ianuarie Forever

Ianuarie 2014 | 177

România & Republica Moldova

Page 2: Ianuarie Forever

FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

Începutul anului este întotdeauna operioadă propice să reflectăm. Laalegerile noastre şi la succesul sau

eşecul la care ne-au condus. Toateacestea reprezintă un pas foarte importantîn evoluţia noastră. Dacă repetămaceleaşi greşeli, nu ne putem aştepta larezultate diferite. Dacă, însă, învăţăm dinreuşitele noastre şi multiplicăm paşii carene-au condus la succes, 2014 va fi un anal oportunităţilor.

Am avut realizări minunate în 2013! Suntfoarte mândru de voi toţi, de faptul că aţicontribuit semnificativ la viaţa oamenilor,împărtăşind oportunitatea de afaceriForever şi urmându-vă visurile. 2014 seaşterne în faţa noastră ca o coală albăde hârtie şi doar noi ne putem stabiliţelurile şi felul în care vom munci pentru ale transforma în realitate.

Există mai multe căi ce duc spre împlinire.Indiferent care dintre ele vi se potriveşte,mesajul principal rămâne acelaşi: nuexistă niciun moment mai bun decâtprezentul pentru a începe.

Fiţi inspiraţi. Petreceţi timp alături deoamenii pe care-i admiraţi. Eu sunt mereuînconjurat de angajaţi, distribuitori,membri ai familiei care mă inspiră şi alecăror vieţi s-au schimbat alături deForever. Nici nu vă pot spune cât demultă energie şi încurajare îmi aducoamenii de lângă mine! Construirea derelaţii puternice, pe care te poţi baza, teajută să ai acea încredere care teconduce spre succes. Stabiliţi-vă întâlniriregulate cu sponsorul, precum şi cupartenerii voştri în afacere. Colaborândcu ei vă puteţi ajuta reciproc să văatingeţi ţelurile.

Fiţi organizaţi. După ce reflectaţi laanul 2013 şi vă stabiliţi obiectivele pentru2014 acordaţi timp pentru a vă planificastrategia prin care să le împliniţi. Indiferentcă ţelul vostru este să câştigaţi un venitsuplimentar sau un cec Chairman’s Bonus,puneţi pe hârtie paşii care vă duc acolounde vă doriţi. Câte telefoane trebuie sădaţi şi câte relaţii trebuie să stabiliţi?Asiguraţi-vă că notaţi totul pe hârtie,pentru a fi siguri că îl veţi regăsi acolo peurmătorul Eagle Manager din echipavoastră. Planificarea este esenţială şi văajută să nu vă abateţi din drumul spreobiectivele voastre.

Porniţi la drum. Odată ce aţi trasatharta către împlinirea obiectivelor, porniţila drum! Simpla planificare nu estesuficientă. Luaţi tot ce a fost mai bun în2013 şi descoperiţi motivaţia ce seascunde în spatele paşilor pe careurmează să-i faceţi. De câte ori mă simtblocat sau sunt tentat să amân, îmiamintesc de „Regula celor două minute.”Această regulă spune că, dacă un lucrupoate fi făcut în mai puţin de douăminute, atunci ar trebui făcut acum. Cucât îndepliniţi mai multe astfel de „sarcinide două minute”, cu atât mai încrezătoriveţi deveni şi cu atât mai multe şanse veţiavea să vă atingeţi obiectivele.

Dacă urmaţi aceste sfaturi simple veţi fisurprinşi cât de prosper va fi anul 2014.Vă provoc pe fiecare dintre voi să văfaceţi un plan şi să-l urmaţi cu stricteţe.Împreună vom face din 2014 cel mai bunan de până acum.

Mereu al vostru,

Rex Maughan

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:n companie şi site - la adresa de [email protected] produselor - la numărul de fax 021 22289 24 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail saufax (în funcţie de modul în care aţi făcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitorii

companiei, prin urmare, vă rugăm să menţionaţi număruldumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile se dau exclusiv în scris. nprocesarea înscrierilor şi a comenzilor - laadresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400”.n înregistrarea fiscală, emiterea şi platafacturilor de bonus, fişele bancare - la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

Mesajul Fondatorului Companiei

CUM POT AFLA PUNCTELE CREDIT?1. Accesează foreverliving.com şi loghează-te cadistribuitor şi vei avea acces la situaţia punctelor tale.Dacă nu ai o parolă sau ai uitat-o, o poţi afla trimiţând une-mail la [email protected], cu menţiunea “Înatenţia Departamentului AS400” sau poţi contacta telefonicSediul Central din Bucureşti.2. Trimite un SMS cu user (toate cele 12 cifre ale ID-uluiFLP) şi parola (parola iniţială este formată din ultimele 6cifre ale ID-ului FLP), la numărul 0745.072.689. User-ul şiparola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu.

2

ACUM ESTE MOMENTUL PERFECT

Page 3: Ianuarie Forever

foreverliving.ro

Mesajul Directorilor Generali

3

CU

PRIN

S Mesajul Fondatorului Companiei &Mesajul Directorilor Generali

2-3

Detoxifiere la puterea FOREVER4-5

Paradoxurile fidelizării6-7

Un start proaspăt în afacere cu noul Touch of Forever

8-9

De 15 ani şlefuim împreună diamantul Forever România

10-11

Ce îţi rezervă 2014?12

Noi vrem clienţi Forever forever13

Londra îşi aşteaptă calificaţii14

O companie MLM de încredere15

Nutriţie echilibrată şi îngrijire la superlativ cu noilepachete Mini Touch of Forever

16

INFO FOREVER17

Calificările lunii decembrie18 -19

Ne plac începuturile de an. Tuturor ne plac,deoarece suntem convinşi că aduc şansenoi, pe care de data asta le vom folosicomplet.

De aceea păşim în 2014 cu speranţerenăscute, cu planuri mari şi cu sentimentulcă în următoarele 12 luni o să mutăm munţiidin loc.

Este o stare foarte folositoare şi avem nevoiede ea. Suntem ca atleţii care trebuie săţâşnească în forţă de la linia de start ca săle crească şansele de a ajunge campioni lasfârşitul cursei. Suntem la fel ca într-o competiţiede alergări - e important să nu ne mulţumimdoar cu începutul.

Aduceţi-vă aminte cum procedeazăadevăraţii vulturi şi dacă vreţi să zburaţi lamare înălţime, renunţaţi la tot ce văîngreunează viaţa. Tot ce vă stabiliţi ca scoppentru anul acesta poate să devină realitatedacă dorinţa să atingeţi acest scop e maimare decât frica de a nu reuşi. Şi puteţi faceasta, puteţi privi trecutul pentru a-l înţelegemai bine şi pentru a-l accepta.

Nu aveţi cum să schimbaţi anul 2013. Dacăsunteţi mulţumiţi de acea perioadă sau dacănu sunteţi satisfăcuţi de rezultatele voastre depână acum – nu mai puteţi interveni în trecut.Dar vă stă cu adevărat în puteri să modificaţiprezentul, să fiţi la pupitrul de comandă alurmătoarelor 12 luni.

Există un potenţial uriaş în fiecare dintre voişi în România. Contează acţiunile pe care nile propunem pentru 2014. Cât de mult ne

implicăm în afacere şi cât debine o aducem şi altora lacunoştinţă. Aţi observat ce binemerg relaţiile atunci când ceidoi soţi sunt persoane deosebite, se preţuiescunul pe altul şi se iubesc? Cuplurile în careexistă fidelitate sunt cele mai longevive şi maiarmonioase. Cele mai prospere şi maiîmplinitoare.

Legea fidelităţii funcţionează la fel şi înForever. Produsele pe care le oferăcompania, Planul de Marketing pe care ni-lpune la dispoziţie, programele stimulative şitoate evenimentele pentru care ne putemcalifica nu au concurenţă. Conteazăfidelitatea noastră faţă de produse şi faţă deprincipiile Forever.

Cu noi începe succesul echipei noastre. Noi suntem cei care avem grijă să pregătimseminţele reuşitelor. Consumăm produselecompaniei? Îi vom inspira şi pe colaboratoriinoştri să facă la fel. Îi vom inspira şi pecumpărătorii care se apropie de companiedatorită acestor produse, le devin fideli şiapoi sunt din ce în ce mai interesaţi dePlanul de Marketing.

Dar această fidelitate înseamnă în primulrând să ţinem legătura cu oamenii. Să-iaducem în Forever nu este îndeajuns. Fără săle acordăm atenţie constant şi fără sămenţinem un contact periodic cu ei, interesullor scade, iar obstacolele încep să li se parămai mari decât beneficiile. Îi aducem şipleacă. Sau înscriem un om şi vreme de unan nu mai face nicio comandă.

De la hârtia pe care şi-a pus semnătura larealitate este un drum care depinde cuadevărat de noi, cei care i-am recrutat.Avem mijloace să păstrăm această legătură– îi sunăm pentru a-i anunţa despre întâlnirilecu echipa, despre calificări şi programe,despre Success Day, despre promoţii. Îisunăm pentru a-i întreba cum se descurcă şipentru a ne oferi ajutorul. Pentru a-i face săsimtă că suntem cu toţii o mare familie.

Anul 2014 este anul fidelizării. Anul în carea fi aproape de echipa noastră şi deconsumatorii noştri este şansa pe care ofolosim să ajungem în vârf, acolo unde neaşteaptă ţelurile îndrăzneţe pe care ni le-amstabilit. A fi aproape înseamnă a avea accesla tot ce este important – încredere, forţăinterioară, bucuria solidarităţii şi bogăţiaexperienţei celorlalţi.

Suntem fideli companiei, produselor, liderilorşi oamenilor care o fac să crească? Şisuccesul ne va fi la rândul lui fidel.

Vă dorim un an la înălţimea visurilor voastre!

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

SPUNE-MI CÂT EŞTI DEFIDEL, CA SĂ ÎŢI SPUNCÂT SUCCES AI

Page 4: Ianuarie Forever

Statisticile acestui sfârşit de secol avertizează:

n 60% dintre decese sunt provocate demodul greşit de viaţă n 20% de mediul poluat în care trăim (aer,apă, radiaţii) n 20% de cauze congenitale sau accidentale

DE UNDE PROVINTOXINELE?

Un studiu al Organizaţiei Mondiale aSănătăţii desfăşurat între anii 2006 şi 2009 în25 de oraşe europene a pus în evidenţă unfapt îngrijorător: concentraţia de particuletoxice pe metrul cub este de aproape patruori mai mare decât limita maxim admisă, iaracest fapt conduce la o scădere cu aproapedoi ani a speranţei de viaţă.

Tot Organizaţia Mondială a Sănătăţii a spus,în 2013, că Bucureştiul este cea mai poluatăcapitală europeană, cu 260 – 280 de tone depraf / kilometru pătrat zilnic, comparativ cumedia europeană de 20 de tone / kilometrupătrat. Efectul? O scădere cu patru ani asperanţei de viaţă.

CARE SUNT CAUZELEEXCESULUI PONDERAL?

n stresuln sedentarismul

n abuzul de medicamente / reacţiiadverse / automedicaţien stilul modern de viaţăn fumatuln radicalii liberi

CUM APAR TOXINELE LANIVELUL COLONULUI?Colonul elimină elementele din hrană carenu au fost asimilate în timpul digestiei. Dacădetoxifierea colonului este necorespunză-toare, deşeurile întârzie mai mult în intestinşi încep să se depună pe pereţii acestuia.

SIMPTOME ALEDETOXIFIERIINECORESPUNZĂTOARE:

n Stare de oboseală permanentă, caredevine din ce în ce mai intensă şi maigreu de combătutn Tulburări psihice: depresie, anxietate,stare de iritabilitate, isterie, lipsa puteriide concentrare, plictiseală, indispoziţie,lipsa iniţiativein Transpiraţie care devine urâtmirositoaren Tulburări intestinale: scaunul aremiros fetid destul de puternic, ceea cedemonstrează încărcarea şi perturbareaflorei intestinale, acest simptom fiindînsoţit de tulburări ale tranzitului

intestinal, manifestate în special princonstipaţien Limba este încărcată dimineaţa, cudepozite albicioase care se pot acumulaşi în jurul buzelor, iar respiraţia este urâtmirositoaren Scăderea imunităţii: răceli frecvente,recidive ale unor boli (herpes,candidoză), apariţia unor boli infecţioasesau metabolicen Migrene: dureri de cap frecvente şistări de somnolenţă, însoţite deseorichiar de greaţăn Creşterea poftei pentru alimentelecunoscute ca fiind nesănătoase, înspecial pentru dulciuri

Facem duş de două ori pe zi, ne spălăm pe dinţi de celpuţin două ori pe zi, ne spălăm părul o dată la două zile.Ce facem, însă, cu interiorul? Ce facem cu colonul, numit„groapa de gunoi“ a organismului?

FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

ÎN FORMĂ MAXIMĂ

4

Detoxifiere la puterea

FOREVER

Page 5: Ianuarie Forever

n Creşterea în greutate, chiar dacăţineţi dietăn Probleme cutanate: acnee, urticarie,pete, colorare pigmentară, celulităn Perturbări ale apetitului sexual şi aleciclului menstrualn Respiraţia devine mai slabă,amplitudinea cutiei toracice scaden Tulburări ale somnului: simţiţi nevoiasă dormiţi tot mai mult, iar când vă treziţiaveţi în continuare senzaţia de oboseală,

ca şi cum n-aţi fi dormit decât o oră.

DETOXIFIERE – CUM?

n Prin alimentaţie sănătoasăn Prin combaterea stresului şi asedentarismului

foreverliving.ro 5

Acest articol are rol exclusiv informativ şi nu poate fi folosit camaterial publicitar.

Produsele din această categorie nu au fost evaluate deFDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fiutilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomaticsau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de afecţiuni.În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă medicalătrebuie să consultaţi medicul de familie.

O DETOXIFIERE NU POATE FICOMPLETĂ, MAI ALES LA ÎNCEPUTDE AN, FĂRĂ DETOXIFIEREASUFLETULUI. IATĂ CUM POŢIPORNI LA DRUM ÎN ACEST AN CUINIMA CURATĂ.

ZÂMBEŞTE. Se spune că zâmbetul estecel mai ieftin, dar cel mai frumosaccesoriu pe care cineva poate să-l poarteca să-şi înfrumuseţeze garderoba.

SPUNE MULŢUMESC. A spune„mulţumesc” nu e mare lucru, dar nutoată lumea face acest lucru. De ce?

AMINTEŞTE-ŢI DE PRIETENII VECHI.Poţi să le faci o surpriză şi să-i suni să vezi,pur şi simplu, ce mai fac.

SPUNE DA. Dacă ai timp şi poţi, spuneda cererilor celor din jurul tău.

SPUNE NU. Uneori este foarte greu săspunem nu, pentru că ne este frică să nule rănim celorlalţi sentimentele. Însă,pentru a menţine relaţii sănătoase şidurabile şi a fi în armonie cu noi înşine,este mai bine să ştim când să spunem nu,pentru a nu crea aşteptări şi speranţefalse.

FĂ-ŢI CURAT ÎN DULAP şi oferă în darlucrurile pe care nu le mai porţi. Le veiface o mare bucurie celor care nu au.

RECICLEAZĂ-ŢI ELECTRONICELE.Atunci când te hotărăşti să-ţi cumperi untelevizor nou, nu-l arunca pe cel vechi, cidonează-l unei case de copii, unui căminde bătrâni, unei organizaţii non-profit.

FII VOLUNTAR. Implică-te în acţiuni deacest fel. Peste tot e nevoie de o mână deajutor.

PLANTEAZĂ UN COPAC.

DONEAZĂ BANI. Dacă nu ai bani dedonat, poţi să redirecţionezi cei 2% dinimpozit către o fundaţie, către oorganizaţie care sprijină educaţia, cătrefamilii cu posibilităţi materiale reduse,către cei care au nevoie. Posibilităţile suntnumeroase. Alegerea este a ta.

DONEAZĂ SÂNGE. Dacă nu ai nicioproblemă medicală, poţi dona sânge.Vieţile multor oameni depind detransfuziile de sânge.

n Asigură o detoxifiere profundă n Furnizează organismului un aportadecvat de substanţe nutritiven Reglează metabolismuln Ajută la dobândirea unui stil de viaţăsănătos şi a unor obiceiuri alimentarecorecte pentru toată durata vieţii

Domnul profesor doctor GheorgheMencinicopschi, Directorul Ştiinţific alInstitutului de Cercetări Alimentare, ne-aîmpărtăşit părerea domniei sale despreprogramul Clean 9.

„Cele patru produse ale pachetului Clean 9au efecte de scădere a încărcăturii glicemicea celorlalte alimente pe care le consumăm.Fibrele conţinute în Forever Aloe Vera Geltemperează absorbţia rapidă a glucidelor însânge, precum şi a lipidelor, dar şireabsorbţia bilei din colon în sânge. Toate auefecte antiinflamatoare, de echilibrare ametabolismului, de stimulare a dezvoltăriiţesutului muscular slab şi, în final, deprevenire a apariţiei supraponderalităţii şiobezităţii. Mai mult, gelul creşte indicele desaţietate al celorlalte alimente, frânândapariţia poftelor irezistibile pentrudulce, restabilindechilibrul

extrem defragil şiimportantfoame –saţietate.Având învedere căalimenteleindustriale,devitalizate,rafinate auun indice desaţietatefoarte mic,cu altecuvintemâncăm fără să ne săturăm, Garcinia estebinevenită tocmai pentru a restabiliechilibrul foame – saţietate. Polenul estecunoscut ca unul dintre alimentelecomplete, deoarece grăunciorii de polenconţin toţi aminoacizii esenţiali necesarireechilibrării metabolismului şi accelerăriiarderilor, cu precădere a masei de grăsime.”

CLEAN 9

Page 6: Ianuarie Forever

De felul în care ai determinat un noudistribuitor să intre în marea familie Foreverdepinde și viitorul său aici. Cu o temeliesolidă de la bun început, construcția afaceriieste greu de dărâmat. De aceea, asigură-tecă noul distribuitor este potrivit pentru acestrol și pornește la drum cu convingerea fermăcă va reuși. Jumătățile de măsură nu-și au locul aici. Poatesună contradictoriu,dar dacă ai bănuialacă a semnatformularul dinobligație sau doarpentru a scăpa deinsistențe, atuncirevino asupraprocesului deînscriere. Află care îisunt îndoielile sausemnele deîntrebare șirăspunde-lepertinent șiconvingător. Fărăentuziasm inițial,noul distribuitor nuva avea resurselenecesare dezvoltăriiși va ”oprimotoarele” în fazeleurmătoare.

Fidel, ca adjectiv,defineşte o atitudine.

E vorba despre statornicie, devoțiune,loialitate. A fideliza, însă, ca verb, presupuneacțiune. Ea se manifestă prin păstrareacontactului, prin inițierea noului distribuitorîn tainele afacerii, prin dispoziția de arăspunde la întrebări, prin participarea înechipă la diverse acțiuni, prin a-l încurajapermanent. Timpul și efortul depus în

aceste direcții sunt o investiție și trebuietratate ca atare. Dacă te oprești la unmoment dat din aceste eforturi, tot ce aiinvestit până atunci a fost degeaba. Cu cât ai investit mai mult în relație, cu atât maiimportantă devine persoana respectivă, iargrija cu care o tratezi merită să creascăexponențial. Nu lua niciodată drept sigură o

astfel de relație, cistrăduiește-te tottimpul să o cultivi șisă o dezvolți.

Un al doilea înțelesal cuvântului ”fidel”este acela de aurma cu exactitateun model, o normă.Putem așadarinterpretafidelitatea față deafacerea Forever șidrept dispoziția dea intra în ritmulpropus și de arespecta sugestiileprimite. Urmândmodelele de lucrustabilite, succesulafacerii tale e ca șiasigurat. Elementelepe care le regăseștiîn oricare dintreaceste modele sunt:consumul de

PARADOXURILE

FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 1776

DEZVOLTĂ-ŢI AFACEREA

Verbul ”a fideliza” nu există în dicţionarul explicativ al limbii române. În schimb, Google oferă 380.000 derezultate la căutarea după cuvântul ”fidelizare”. În majoritate acestea se referă la activităţi legate de marketingși vânzări: programe de loializare, carduri de fidelitate, construirea de baze de date ale clienţilor, modalităţide atragere și păstrare a acestora. DEX-ul nu a verbalizat încă adjectivul ”fidel”. Realitatea din business,însă, da. Fenomenul se datorează extraordinarei importanţe pe care o are, în afaceri, efortul de a păstra șicultiva un client, odată ce te-ai străduit și ai reușit să-l câștigi.

FIDELIZĂRII

Page 7: Ianuarie Forever

produse, dezvoltarea și urmărirea unui planal afacerii, acumularea a 4 p.c./lună,realizarea de prezentări de produs și deoportunitate, păstrarea relațiilor șisponsorizarea constantă. Cel mai eficientmodel este cel bazat pe Reperele Măreției:recrutarea, fidelizarea, dezvoltarea șiproductivitatea.

Numai cei loiali afacerii vor ajunge săînțeleagă valoarea fidelității. Pare o afirmațieparadoxală. Dar numai activând constant, untimp îndelungat în Forever ajungi să-ți daiseama cu adevărat de beneficiile și influențapozitivă a afacerii asupra vieții tale și a celordin jur. Și îi vei deveni fidel. Afirmația seaplică și celor cu statut de consumator –odată ce observă, în timp, efectele beneficeale produselor, devin consumatori fideli.

Distribuitorii se alătură unei companii demultilevel marketing datorită produselor șiplanului de marketing și rămân activi petermen lung datorită elementelor care le potasigura succesul, de la un sponsor și o echipăde calitate până la programele de trainingsau întâlnirile de recunoaștere și motivare.Forever pune la dispoziție un cadru deexcepție pentru toate cele de mai sus. Dareste nevoie de efort constant și din parteadistribuitorilor, pentru a le valorifica. Iar lacapitolul fidelizare, sponsorii au rolulprincipal.

Noua realitate economică obligă oamenii deafaceri la o mai bună utilizare a resurselor. Eiștiu că cei cu care fac deja afaceri au devenit,

în acest context, și mai valoroși. Ai nevoie deșase ori mai mult efort ca să realizezi unanumit volum de vânzări prin câștigarea denoi clienți decât prin lucrul cu clienții actuali.Chiar dacă pare o afirmație contradictorie,ea se demonstrează, de exemplu, prinfaptul că este mult mai greu să determinio persoană să devină consumator deproduse Forever decât să lărgeștivolumul unei tranzacții către cinevacare cunoaște deja efectele beneficeale produselor. De aici valoareacrescută a resurselor pe care leinvestești în fidelizareaconsumatorilor actuali. O afaceresănătoasă are nevoie însă înpermanență de noi consumatori șidistribuitori. Așadar, timpul și efortultău trebuie împărțite între celedouă tipuri de activități.

La fel ca orice relație personală, și orelație de afaceri se construiește șise întreține permanent. Gândește-tece faci acum pentru cei apropiațiție, fie soț, soție, părinți sau copii.Petreci timp cu ei, le asculțiproblemele, încerci să-i ajuți înrezolvarea lor, faci tot ceea ce poțisă le fie bine. Tot acest efort estedezinteresat. Translatează aceastăstare de lucruri și în planul relațiilorde afaceri. Gândește-te ce poți facepentru cei din echipa ta și pentruclienții tăi, ca să le fie mai bine. Puneîn practică astfel de activități,tratează-i ca pe propria ta familie, iarefortul îți va fi răsplătit prin fidelitate

pe termen lung, reflectată în prosperitateaafacerii tale.

foreverliving.ro 7

E X E R C I Ţ I UFidelitatea se bazează pe încredere. Ceea ce credem,convingerile noastre afectează tot ceea ce facem (sau nu) înviață. Ca sponsor, ai patru fronturi de luptă pentru a te asiguracă cei din echipa ta acționează corect pe calea spre succes:

n Încrederea în produsele și Planul de Marketing Forevern Încrederea în afacerea proprien Încrederea în multilevel marketingn Încrederea în sine.

Inițiază câte o conversație cu fiecare persoană din echipa ta și făo analiză a acestor puncte critice. În urma discuției și a

experiențelor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, acordăcâte o notă pentru fiecare dintre aceste aspecte, notându-le însistemul tău de management al contactelor. Colectândrezultatele acestui studiu vei afla punctele tari și cele slabe,atât la nivelul întregii tale echipe, cât și la nivel individual.Observă evoluția notelor de-a lungul timpului. Astfel vei ști ceaspecte trebuie să îmbunătățești pentru a crește gradul deretenție și a avea alături de tine coechipieri fideli și deciși săizbândească.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

Page 8: Ianuarie Forever

UN START PROASPĂT ÎN AFACERE CU NOUL

TOUCH OF FOREVER

FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 1778

NOUTĂŢI LA ÎNCEPUT DE AN

Dacă ai participat până acum la o întâlnire de oportunitate, cusiguranţă ai auzit vorbindu-se despre deja „celebra” cutie Touchof Forever, descrisă de cei mai mulţi colaboratori drept pachetulde start în afacere, pe care trebuie să-l cumperi dacă vrei să-ţiconstruieşti propria echipă şi să fii un om de afaceri de succes înForever. Perfect adevărat!

Băuturi nutritive pe bază de Aloe vera - cartea de vizităa companiei noastren Forever Aloe Vera Geln Forever Aloe Berry Nectarn Forever Aloe Bits N’ Peachesn Forever Freedomn Aloe Blossom Herbal Tea

Suplimente alimentare – nutrienţi decea mai bună calitate, pentru o dietăechilibratăn Arctic-Sean Gin-Chian Absorbent-Cn Forever Active Probioticn Forever Kidsn Vitolize Menn Vitolize Womenn Forever Daily

Iar un motiv în plus să porneşti în forţă anul acesta este că Touch of Forever are acum o nouăcomponenţă. Vei găsi acolo şi băuturile tale preferate pe bază de Aloe vera, şi suplimentealimentare care te ajută să fii mereu în formă, şi produse de îngrijire personală şi igienă nelipsitedin orice casă. Produse pe care milioane de consumatori le cumpără, le folosesc şi le recomandălună de lună. Produse pe care merită să le incluzi şi tu în rutina zilnică pentru tine şi cei dragi.

Aşadar, ce conţine NOUL Touch of Forever?

Page 9: Ianuarie Forever

Produse de îngrijire personală şi igienă –curăţare, hrănire, hidratare şi revitalizarecu proprietăţile de excepţie ale gelului deAloe veran Aloe Firstn Aloe Vera Gellyn Aloe Moisturizing Lotionn Aloe Heat Lotionn Aloe Bath Geleen Aloe Lips (2 bucăţi)n Forever Bright Toothgeln Aloe Hand & Face Soapn Aloe Ever Shield Deo Stickn Gentleman’s Priden Aloe Jojoba Shampoon Aloe Jojoba Conditioning Rinsen Aloe Hand Sanitizer

9foreverliving.ro

De ce Touch of Forever?

nReuneşte cele mai importante produse Forever într-un ambalaj practic şifoarte prezentabil.n Este instrumentul ideal pentru a susţine o prezentare de succes a oportunităţiiForever.nReprezintă o investiţie în succesul tău viitor, investiţie care se va întoarce cătretine sub forma bonusului, pe măsură ce-ţi construieşti echipa.nAcumulezi direct 2 puncte credit, ceea ce îţi asigură califcarea rapidă la nivelulde Asistent Supervizor şi, implicit, posibilitatea de a cumpăra produsele la Preţ dedepozit.

Ce avantaje ai cumpărând pachetulTouch of Forever?

nBeneficiezi de un start rapid pentru o afacere de succes.nPoţi folosi produsele împreună cu familia, devenind astfel un „produs alprodusului” saunPoţi vinde produsele din TOF către consumatori, ceea ce înseamnă încă oposibilitate de câştig pentru tine.nPrimeşti gratuit, din partea companiei, un Manual de Produse, un Formular deÎnscriere şi unul de comandă, precum şi un CD „De la plantă la produs”. Aşadar,primul tău partener în afacerea Forever, pe care urmează să-l sponsorizezi, e maiaproape decât crezi.nDeloc de neglijat sunt şi avantajele financiare pe care ţi le oferă achiziţia Touchof Forever. O simplă privire în tabelul de mai jos şi vei înţelege despre ce vorbim:

Noi facem doar un calcul şi te lăsăm pe tine să descoperi toate avantajeleTouch of Forever:

Gândeşte-te că ai un client îndrăgostit de produsele Forever. Dacă şi-arcumpăra toate produsele din Touch la Preţ Recomandat de Vânzare arplăti 532,14 Euro + TVA. Dacă devine partenerul tău în afacere poatecumpăra pachetul cu o reducere de 174,29 Euro + TVA. Cât de serioscrezi că se va gândi la propunerea ta de colaborare?

Succesul tău depinde doar de tine. Nu lăsa pe mâine, pe poimâine, peluna sau pe săptămâna viitoare. Nu aştepta momentul ideal, pentru cătotdeauna va exista ceva care te va opri sau te va întoarce din drum. Iadecizia astăzi. Alege Touch of Forever şi ai făcut deja primul pas spre oviaţă mai bună.

Recomandă-l şi membrilor echipei şi încurajează-i să demareze cudreptul pe drumul succesului în Forever.

Rezultatele pot fi extraordinare: creşterea afacerii, o viaţă mai prosperă, oatitudine pozitivă şi optimistă şi o stare generală excelentă.

La Mulţi Ani şi mult succes în afacerea ta în 2014!

Produse apicole – energie pură din naturăn Forever Bee Pollenn Forever Bee Propolisn Royal Jellyn Forever Bee Honey

Cod #0012 p.c.Preţ depozit – 295,00 Euro + TVAPreţ NDP – 357,85 Euro + TVAPRV – 421,00 Euro + TVA

Page 10: Ianuarie Forever

Se spune că e nevoie de câteva mii de ani pentru formareaunui diamant. V-aţi întrebat vreodată de unde provine şi ceînseamnă cuvântul „diamant”? Din termenul grecesc„adamas”, care înseamnă indestructibil.

10 FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

ANIVERSARE

Cu mai bine de 15 ani în urmă a începutformarea diamantului Forever LivingProducts România.

Cu răbdare şi perseverenţă, cu pasiuneşi eforturi susţinute în echipă, cuîncredere într-un viitor mai bun, am

depăşit împreunăperioadele mai dificile, ne-am bucurat de realizăriexcepţionale şi privim cuîncredere spre anii carevor urma. AventuraForever România aînceput cu o mână deoameni hotărâţi, pentrucare nimic n-a fost preagreu. Oameni caretraversau săptămânalgraniţa spre depozitele dinUngaria pentru fiecarecomandă. Apoi a venit luna

ianuarie 1999, cu pasul decisiv care a datstartul dezvoltării unei afaceri de proporţii.

În cei 15 ani care au trecut de-atunci reţeaua centrelor dedistribuţie s-a dezvoltat. Astăzine găsiţi în Arad, Braşov,Bucureşti, Cluj, Constanţa,Craiova, Iaşi, precum şi laChişinău, în Republica Moldova.Iar prin intermediul site-uluicomenziforever.ro mii de coletecu produsele noastre ajung înfiecare colţ al României.

De 15 ani şlefuim împreună diamantul

Forever România

Page 11: Ianuarie Forever

11foreverliving.ro

Milioane de oameni au devenitconsumatori ai produselor noastre. Amcrescut împreună, am particpat la peste 100de evenimente Success Day, la 10 ediţii alecrosului Fii Sănătos cu Aloe Vera, la peste 50de evenimente internaţionale, am scrispeste 3.500 de pagini în cele 177 denumere ale revistei Forever, am consumatpeste 200.000 litri de Forever Aloe Vera Gelşi milioane de produse care ne ajută zi de zi

să ne bucurăm de un stil deviaţă sănătos.

De 15 ani în Forever Româniase formează lideri adevăraţi,oameni cu o motivaţie uriaşăpentru schimbare şidezvoltare. În fiecare zişlefuim împreună cel maifrumos şi mai accesibildiamant – afacerea Forever.

Îţi mulţumim că ne-ai fostalături în aceşti 15 ani! Acestaeste doar începutul! Teinvităm să ni te alături încălătoria spre excelenţă şimăreţie, în călătoria cătreDiamantul din tine!

La mulţi aniForever Living

Products România! La mulţi ani

tuturor!

Page 12: Ianuarie Forever

12 FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

Foloseşte şi tu acest principiu ca să-ţi dezvolţi afacerea prinstabilirea ţelurilor pentru acest an. Planul de Marketinginclude obiective clare pe care să-ţi construieşti strategia:avansarea la un nou nivel, calificarea la Bonusul deConducere, Programul Stimulativ de Merit, Eagle Manager,Bonusul Nestemată, Raliul Global şi Chairman’s Bonus. Primulpas este să decizi ce ţinteşti în 2014.

După ce ţi-ai stabilit obiectivele, următorul pas este să-ţi faciun plan scris pe zile, săptămâni şi luni pentru a le atinge. Deexemplu, dacă ţelul tău este să te califici la nivel deSupervizor, ai nevoie de 25 p.c. în două luni calendaristiceconsecutive. Ai putea acumula aceste puncte lucrând cu 4 – 5distribuitori care să realizeze fiecare câte 4 p.c. pe lună. Pentrua sponsoriza 4 – 5 distribuitori care să fie Activi, ai nevoie săprezinţi oportunitatea la 20 – 30 de persoane, cu o medie de 3 – 4 pe săptămână.

Apoi ţelul tău are nevoie de un termen – limită. Altfel rămânedoar un vis. Dacă prezinţi oportunitatea unui număr de 3 – 4persoane pe săptămână, atunci ai nevoie cam de 5 – 6săptămâni pentru a sponsoriza acei distribuitori Activi. Avândîn vedere că trebuie să le acorzi cam patru săptămâni pentru agenera totalul de 25 p.c., înseamnă că poţi atinge acestobiectiv cam în 2 – 3 luni. Dacă pe 1 ianuarie decizi că acestaeste ţelul tău, termenul – limită va fi 31 martie.

Ai acum un obiectiv, cu un plan clar şi un termen – limită. Estefoarte important să-ţi asumi angajamentul de a respecta ceeace ai stabilit şi de a face tot ceea ce depinde de tine pentru a-lîmplini. Asta înseamnă să faci ceea ce ţi-ai propus să faci,atunci când ţi-ai propus să faci, indiferent dacă ai sau nu chef.Înseamnă să-ţi ajustezi planul atunci când e nevoie, dar să nuprecupeţeşti niciun efort. Înseamnă să laşi deoparte activităţilecare te distrag şi să-ţi concentrezi toată energia asuprascopului tău.

Şi nu în ultimul rând este esenţial să ai un plan scris cu sarcinilezilnice şi să-ţi notezi fiecare pas pe care-l faci spre atingereaobiectivului tău. La finalul zilei, acordă-ţi câteva momentepentru a scrie în agendă lucrurile pe care le-ai rezolvat şi carete-au adus mai aproape de ţelul tău sau, dimpotrivă, lucrurilepe care trebuia să le faci şi nu le-ai făcut. Apoi notează ce veiface mâine pentru ca totul să meargă mai bine.

Acest plan de stabilire a ţelurilor este atât de simplu, încâtoricine îl poate aplica. Te încurajăm să-l foloseşti şi tu din plin,alături de echipă, pentru a-ţi extinde afacerea în acest an.

Ce îţi va aduce anul 2014? Răspunsul la această întrebare va fideterminat de ţelurile pe care ţi le stabileşti acum. Mult succesîn tot ceea ce îţi doreşti să realizezi!

STRATEGIE

CE ÎŢI REZERVĂ

2014?„Putem realiza tot ceea ce îşi poate imagina mintea noastră”, spunea Napoleon Hill. Oamenii au capacitateaunică de a-şi imagina viitorul şi de a face lucrurile să se întâmple aşa cum şi-au imaginat. Cu toate acestea,mulţi dintre noi nu folosesc această abilitate pentru a-şi atinge potenţialul maxim în construirea afacerii Forever.Cei care aleg, totuşi, să profite de această calitate experimentează rezultate care le depăşesc aşteptările şidescoperă principiul care stă la baza oricăror realizări.

Page 13: Ianuarie Forever

foreverliving.ro 13

Conceptul de fidelizare este abordat tot mai mult în zilele noastre în totceea ce înseamnă comerţ, servicii şi alte domenii, iar asta se petrecedin motive bine întemeiate.

Acest concept nu este o noutate, mai ales când ne gândim lametodele de stimulare pe care le foloseau cu veacuri în urmă cei carevindeau în pieţe, practicate şi în zilele noastre: „cumperi 5 kg decartofi şi primeşti bonus 2 cepe”. Şi aceşti pieţari ştiau şi ştiu foartebine de ce au făcut-o şi de ce o fac în continuare.

Fidelizarea reprezintă unul dintreelementele esenţiale ale oricărei afaceri desucces pe termen lung, prin urmare şi a

afacerii noastre Forever.

N-aş dori să scriem o nouă carte desprefidelizare, ci doar să ne reamintim (unii) şi săînvăţăm (ceilalţi) acele elemente ale fidelizăriicare trebuie să se regăsească în activitateanoastră Forever desfăşurată pe teren zi de zi.

Ce înseamnă, de fapt, fidelizarea? Ce trebuie şi pe cine trebuie săfidelizăm? Sunt întrebările la care vomîncerca să răspundem pe parcursul acesteiteme.

Cu toţii ştim ce înseamnă fidelitatea: statornicieîn convingeri, în sentimente, în atitudine,devotament, loialitate, etc. şi ne dorim foartemult să avem soţi, soţii, prieteni, colegi,parteneri fideli.

Fidelizarea este o componentă foarte sensibilăa relaţionării interumane, prin care se pot crealegături profunde în timp. Prin urmare, eareprezintă mai mult decât o simplă relaţie întreun ofertant şi un client, căci poate fi transformatăla un moment dat într-o adevărată artă acomunicării. Şi, fără să exagerăm, fiind vorbadespre afacerea noastră Forever, aceidistribuitori care insistă să se pregăteascăpentru a deveni maeştri în arta fidelizării o săbeneficieze în viitor de cele mai explozivesuccese care se pot obţine din parteneriatul cucompania Forever Living Products.

Fidelizarea înseamnă acţiune cu scop clar. Noivrem clienţi şi colaboratori Forever forever!Iar exemplul cel mai bun îl avem chiar de la

companie, care pe tot parcursul celor 15 ani decând este prezentă în România s-a preocupatpermanent de fidelizarea clienţilor şi partenerilorsăi, pe care am simţit-o chiar şi noi personal

prin toate îmbunătăţirile pe care le-a făcut,pentru ca Planul de Marketing să fie maigeneros, iar la dispoziţia consumatorilorForever să se găsească tot ce este mai bun, casă arate şi să se simtă bine.

O să discutăm în cele ce urmează despre douădirecţii în care trebuie să urmărim şi să realizămfidelizarea:

1. Fidelizarea clienţilor (consumatorilor)2. Fidelizarea colaboratorilor (echipei)

Dar înainte de a trece să le discutăm,considerăm ca întotdeauna fidelizareaîncepe cu TINE - „autofidelizare”.

Şi sigur poţi să-ţi răspunzi la întrebările: „Sunteu fidel:”

a) Companiei Forever Living Products?b) Produselor Forever?c) Afacerii Forever?d) Echipei care mă urmează?e) Sponsorului de la care am primitinformaţia?

Testează-te şi dă-ţi singur o notă de la 1 - 10la fiecare dintre cele cinci întrebări de maisus, iar dacă nu promovăm cu „Magna cumlaudae” la fiecare întrebare înseamnă că avenit timpul să trecem serios la acţiune,deoarece NOI AVEM NEVOIE să devenim cuadevărat profesionişti în fidelizare, dacădorim CREŞTEREA CEA MARE în propriaafacere Forever. Iar schimbarea începe cuTINE şi cu MINE.

- Va urma-

Felicitări tuturor distribuitorilorcare au dat dovadă de un înaltgrad de fidelitate în perioada

celor 15 ani de activitate Foreverîn România. La Mulţi Ani FLP

România!

Gizella & Marius BotişDiamant-Safir Manageri,

membri Key Leaders’ Council

FIDELIZARE

Noi vrem clienţi Forever

forever

Page 14: Ianuarie Forever

Alexandru & Ala BragariVictoria FăuraşFilip CirleaNora Sylvana LucaDaniel & Maria ParascanAgnes AdamAurelia CrăciunŞtefan & Paulica SpiridonCarmen & Gabriel LarionDoina Ligia & Neculai IordacheVajda KatalinCamelia DespaPalaghia PopIon & Dorina CiolacDaniel & Ionela Claudia GageaDorin Gabriel & Raluca VelişcuLiliana & Ciprian LazărMaria Flavia & Cristian NiculaIuliana Mirela PopescuElena & Virgil AngelescuVasilica & Dumitru CrăciunMariana Lăcrămioara & Daniel Silviu StancuMarius Ciprian & Milentina MărcuşElena & Toader DumitracheCătălina TracheIuliana Monica & Cristian Florentin LepădatuSimina LazărCarmenuţa & Aurel DinicăAlice Ioana & Laurenţiu Ioan NegoiţescuIonuţ Marius RotaruAna & Gabriel PiparcăLucian Vasile ValeaDoina & Gavrilă TrifLivia & Gheorghe CusiacMarina Carmen & Vasile GândulescuNagy Ernö & IrmaMircea & Dana OlariuMarilena & Teodor CulişirGeorgeta & Ion ZamfirLucica & Gheorghe TăbăcaruViorica & Marcel CismaruSmetan Erika & CiprianMarcela StoicaCarina & Sebastian IacătăEmilia & Constantin MerăuţiSilvia & Alexandru Stan

Cristina ToncuFlorentina & Benone GavrilescuCristina Claudia TimofteMihaela IbănescuDinka Ştefan & Edit GizellaConstanţa & Dănuţ Mei-RoşuToma Mihály Zsolt & ElenaPetru & Mariana GoreaDiana & Giani PodaşcăAurel & Cornelia DurigăValeriean & Viorica StănilăMariana & Silviu Ursu

Olesea Anghelinici & Gheorghe VladMaria ReoneacGizella & Marius BotişMarius ToaderMioara Cristina CimpoiCătălina & Ovidiu PălăncianuGabriel Adrian & Daniela MiricăCătălina Elena VişănoiuVioleta & Dumitru LucaIoana GuiuAdrian Vasile & Cosmina GoreaClaudia & Daniel StanciuGeorgeta StanciuGheorghe MilitaruGicu & Gabriela CeahlăuVlad CăpuşanElena Tarna-BacoscaElena & Ovidiu VelişcuKele MónikaElena & Adrian CristacheCătălina BejanBalló Janos Barna & Csilla IbolyaCosmin Hila DroascaGabriela & Vasile GhivirigăMaria & Petru FrenţiuMihaela & Ion VasileDelia Cristina & Victor Marius BotaEmanoil & Lăcrămioara CreţuCristina Victoria & Liviu Ionuţ MoşteanuCristiana & Eugen DincuţăMircea & Raluca FageVictor & Ludmila Sass

Eugen & Laura TaticMarinela ŢuţuleasaSmaranda SălcudeanBucurel & Gyöngyike GhirdăIon Hănescu

Mihăiţa Elena PostelnicuMarius Florentin IoncescuVirginia Elena RaduIleana-Alina TănaseGherghina MurgociCristina DobrinElena Gherghina CiocârteaDidina AhalaniAdriana MoşinschiIon TomescuLoredana Mirela BogoiEleonora PostelnicuElena Cristina TatomirMaria & Adrian ArghirNiculina & Viorel CiucheaAdriana & Ilie CarciucConstantin & Tania PopaBandi Atila & IzabelaIonuţ BurtaAdriana & Valentin NiţuMihai GherghelAnda Rodica Postelnicu

NIVELUL 12 bilete la Raliul Global

NIVELUL 22 bilete la Raliul Global şi 400 euro

NIVELUL 32 bilete la Raliul Global şi 800 euro

LONDRA ÎŞI AŞTEAPTĂ

CALIFICAŢIIFelicitări tuturor celor care au acceptat provocarea şi s-au calificat la stimulentul London Calling! Capitala MariiBritanii îi aşteaptă la un eveniment de excepţie – Raliul Global 2014!

14 FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

4

8

Page 15: Ianuarie Forever

foreverliving.ro 15

Uneori, oamenii care nu ştiu prea multedespre industria noastră confundăadevăratul multilevel marketing cu

sistemele piramidale. Acestea sunt schemeîn care oamenii speră să primească unanumit venit sau beneficiu dacă-i conving pealţii să-şi investească banii. Este o schemăilegală peste tot înlume.

Înţelegânddiferenţelefundamentaledintre sistemelepiramidale ilegale şiadevărata industrieMLM, le putemexplica apoi foarteuşor potenţialilornoştri colaboratori.Haideţi să vedemcare suntcaracteristicile unuisistem piramidal.

Este nevoie săinvesteşti o anumităsumă de banipentru a-ţi cumpărao poziţie. Recruţilorli se spune că „nutrebuie să vândănimic”, ci doar să-i sponsorizeze pe alţii,pentru ca astfel să primească un procent dinbanii investiţi de recruţii lor. Dacă esteimplicat şi vreun produs anume, accentul nucade niciodată pe promovarea acestuia.Acest sistem conduce de obicei la un volummare de oameni implicaţi, urmat în câţivaani de colaps. Singurii care beneficiază sunt

fondatorii companiei şi câţiva distribuitoricare s-au implicat de la început. Toţi ceilalţisfârşesc prin a pierde tot ce au investit.

La polul total opus se află oportunitateaMLM oferită de Forever Living Products. Nu enevoie de investiţii, iar distribuitorii plătesc

doar produsele pe care le cumpără pentruconsumul propriu sau pentru clienţii lor.Accentul cade pe distribuirea produselor şipe profitul care decurge din aceastăactivitate. Atunci când îi sponsorizăm pe alţiiîn echipa noastră, ne aşteptăm ca ei să-şiformeze, la rândul lor, un grup de clienţi, înloc să le ceară să investească în produse

pentru a atinge un anumit nivel din Planulde Marketing. Asta conduce la o creşterestabilă, fără riscul confruntării cu un colaps.În Forever oricine munceşte câştigă. Şisingurul mod în care un distribuitor poatecreşte este ajutându-i pe alţii, din echipa lui,să crească.

Data viitoarecând cinevaconfundăForever cu unsistem piramidal,ajută-l săînţeleagădiferenţa.Adevăratul MLMeste cel maicinstit fel în careprodusele decalitate ajung dela fabricant laconsumator. Încăde când s-alansat, a fost unadintre industriilecu cea mairapidă creştere, oindustrie care aajutat oamenidin întreagalume să obţină

venituri la care nici nu îndrăzneau să viseze.Aşadar, fiţi mândri că reprezentaţi industriaMLM în general şi compania Forever LivingProducts, în special, pentru că este cea maibună companie din cea mai bună industrie!

O COMPANIE MLMDE ÎNCREDERE

Forever Living Products se mândreşte cu faptul că este una dintre cele mai bune companii din industria multilevelmarketing, industria care le oferă şi oamenilor cu posibilităţi financiare limitate oportunitatea de a-şi începe propriaafacere şi de a se bucura de veniturile şi stilul de viaţă la care visează. Născut în 1946 din industria vânzărilordirecte, multilevel marketing-ul îi răsplăteşte pe oameni nu doar cu bonusuri în urma vânzărilor personale, ci şi cuposibilitatea obţinerii de venituri considerabile din construirea unei reţele de parteneri şi consumatori.

FOREVER

Articol preluat şi tradus din revista Forever SUA.

Page 16: Ianuarie Forever

MINI TOF – ÎNGRIJIRE PERSONALĂ

16

NOU

FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

S-au regăsit în 2013 în topul produselor preferate de cei mai mulţidistribuitori şi consumatori Forever Living din ţara noastră. Sunt produse carene reprezintă, adevărate cărţi de vizită ale companiei şi pe care le-am reunitîn NOILE pachete Mini Touch of Forever Nutriţie şi Îngrijire personală.

MINI TOF – NUTRIŢIE

Băuturi pe bază de Aloe veran Forever Aloe Vera Geln Forever Aloe Berry Nectarn Forever Freedomn Aloe Blossom Herbal Tean Forever Active Boost

Produse pentru controlul greutăţiin Fast Break Energy Bar

Produse apicolen Forever Bee Pollen

Suplimente alimentaren Arctic-Sean Absorbent-Cn Fields of Greensn Forever Calciumn Forever Active Probioticn Forever Kidsn Forever Daily

Cod #0751 p.c.Preţ depozit – 160,00 Euro + TVAPreţ NDP – 194,23 Euro + TVAPRV – 228,50 Euro + TVA

2014 este anul fidelizării Forever. Profită şi tu de noutăţile propuse decompanie şi reia legătura cu clienţii tăi. Ai la îndemână noile pachete cu celemai apreciate şi utilizate produse Forever Living. Un consumator fidel poateeconomisi acum până la 50 de euro semnând formularul de înscriere şiachiziţionând aceste pachete. Iar la cumpărarea produselor la preţ de depozit,reducerea depăşeşte 85 de euro faţă de Preţul Recomandat de Vânzare.

La mulţi ani şi cât mai mulţi colaboratori şi clienţi fideli!

MINI TOUCH OF FOREVER

Nutriţie echilibrată şi îngrijire la superlativ cu noile pachete

Cod #076

1 p.c.

Preţ depozit – 160,00 Euro + TVA

Preţ NDP – 194,23 Euro + TVA

PRV – 228,50 Euro + TVA

n Aloe Firstn Aloe Propolis Cremen Aloe Vera Gellyn Aloe Lotionn Aloe Moisturizing Lotionn Aloe Heat Lotionn Aloe MSM Geln Aloe Activatorn Aloe Bath Geleen Aloe Lips

n Forever Bright Toothgeln Aloe Hand & Face Soapn Aloe Ever Shield Deo Stickn Gentleman’s Priden Aloe Jojoba Shampoon Aloe Jojoba Conditioning Rinsen Avocado Face & Body Soapn Forever Aloe MPD 2X Ultran Aloe Hand Sanitizer

Page 17: Ianuarie Forever

Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049; [email protected]

Braşov: n Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233; [email protected]

Cluj: n Str. Dorobanţilor nr. 32 - 34, Cod 400117. Tel: 0264 418 765;

Fax: 0264 418 762; [email protected]

Constanţa: n Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 175A. Tel: 0241 520 242;

Fax: 0241 520 243; [email protected]

Craiova: n Str. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444;

[email protected]

iaşi: n Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591;

[email protected]

PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

PROGRAM: Depozit - Luni-Vineri: 8-20; Sâmbătă: 9-17Departamente - Luni - Vineri: 9-17

Sediu CentRAl (BuCuReŞti):

foreverliving.ro 17

Dacă ne vizitezi în centrele de distribuţie, poţi achita produsele prinintermediul cardului. Poţi alege să achiţi în orice sucursală CEC Bank în contul Forever LivingProducts, la BRD în contul RO74BRDE450SV01018054500 sau prinintermediul automatelor de plată ROMPAY.Dacă timpul nu îţi permite poţi alege una din cele 2 variante extrem desimple şi de comode.

1. comenziforever.ro – poţi plasa comenzi până cel târziu înpenultima zi lucrătoare a fiecărei luni. Pentru coletele livrate în Bucureşti şiIlfov taxa de livrare este de 10 lei, iar în următoarele localităţi din Ilfov seacceptă plata ramburs: Chiajna, Chitila, Otopeni, Voluntari, Căţelu,Popeşti-Leordeni, Jilava, Măgurele, Bragadiru. Totodată poţi face plata cucardul direct din faţa calculatorului. Dacă plasezi comanda până în ora13:00, livrarea se va face în cursul aceleiaşi zile. Simplu, eficient şi sigur.

2. Sună-ne la TelVerde 0800 802 563 sau 021.222.00.22de luni până vineri între orele 10:00 si 16:00 şi vom fi bucuroşi săîţi preluăm comenzile până cel târziu în data de 25 a fiecărei luni.Fie că alegi varianta TelVerde sau online poţi achita contravaloareaproduselor la orice sucursală BRD în contul:

RO24BRDE450SV09924624500

Te rugăm să verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi încazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acestaun proces verbal, iar noi vom remedia problema în cel mai scurt timp.Nu uita că plata produselor se face în lei la cursul euro/leu comunicatde BNR (se iau în calcul doar primele două zecimale).

PLATA ŞI COMANDA PRODUSELOR

UNDE NE GĂSEŞTI?

nBonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fi vizualizat pewww.foreverliving.com , în contul dvs. de distribuitor. Pentru detalii,adresaţi-vă Managerului dumneavoastră sau sediului central dinBucureşti, la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400“

CUM AFLI BONUSUL LUNAR

IMPORTANT

Republica Moldova:

Chişinău: n Str. Mihail Kogălniceanu nr. 58. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 00 96 08;

[email protected]

PROGRAM: L - V: 9-18; Ultima sâmbătă a fiecărei luni, de la 10-13.

I N F O

nFormularele de Înscriere trebuie semnate personal. Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nici celesemnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.

n În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pe fişăpentru a intra în posesia cardului.

nPentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).

nFacturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

Page 18: Ianuarie Forever

Asistent ManageriNume Localitate SponsoriDidina Ahalani Cuchiniş, BC Petru CostescuElena Gherghina Ciocârtea Clinceni, IF Gherghina MurgociAlexandra Cirlea Bucureşti Liliana Maria MateiuPetru Costescu Bacău Mihaela PătrascCristina Dobrin Bucureşti Ileana-Alina TănaseSilvia Dragnea Jilava, IF Corina BălanLiliana Maria Mateiu Sf. Gheorghe Silvia DragneaAdriana Moşinschi Bucureşti Cristina DobrinGherghina Murgoci Clinceni, IF Alexandra CirleaMihaela Pătrasc Roman Cătălina & Ovidiu PălăncianuVirginia Elena Radu Bucureşti Marius Florentin IoncescuIleana-Alina Tănase Fierbinţi-Târg, IL Virginia Elena RaduIon Tomescu Curtea de Argeş Elena Gherghina Ciocârtea

Asistent ManageriDistribuitorii careau obţinut 75 dep.c. în 2 lunicalendaristiceconsecutive.

Calificările

lunii DECEMBRiE

Manager 60Manager 60Managerii care și-au reconfirmatnivelul, acumu-lând 60 de p.c.personale și non-manageriale.

ManageriNume Localitate SponsoriCorina Bălan Bucureşti Mihăiţa Elena PostelnicuMarius Florentin Ioncescu Bucureşti Mihăiţa Elena Postelnicu

ManageriDistribuitorii care auobţinut 120 de p.c.în 2 luni calenda-ristice consecutive.

Supervizori

SupervizoriDistribuitorii careau obţinut 25 dep.c. în 2 lunicalendaristiceconsecutive.

Senior ManageriNume Localitate SponsoriMihăiţa Elena Postelnicu Bucureşti Dragoş Liviu Postelnicu

Senior ManageriDistribuitorii care au2 Manageri recunos-cuţi în prima liniesponsorială.

18 FOREVER | România & Republica Moldova | ianuarie 2014 | 177

Îi felicităm şi le dorim mult succes şi tuturor calificaţilor la nivelul de Asistent Supervizor în luna decembrie! Lista completă a calificaţilor la acest nivel va fi disponibilă în varianta online a revistei.

Maria & Adrian Arghir Corina BălanCamelia & Daniel DincuţăBucurel & Gyöngyike GhirdăMarius Florentin Ioncescu

Carmen & Gabriel LarionVioleta & Dumitru LucaAurel & Veronica MeşterAdriana & Valentin NiţuDaniel & Maria Parascan

Cătălina & Ovidiu PălăncianuMihăiţa Elena PostelnicuToma Mihály Zsolt & Mihaela Elena

Nume Localitate SponsoriFelicia Alexandru Slatina Violeta & Dumitru LucaMihaela Roxana Călin Baia Dobrogea, TL Vadim Cristian PacheCamelia & Nicolae Căpuşan Cluj-Napoca Aurel & Veronica MeşterVlad Căpuşan Cluj-Napoca Camelia & Nicolae CăpuşanMioara Cristina Cimpoi Covasna Stancu Ştefan RăchitanFilip Cirlea Bucureşti Elena Cristina TatomirFlorentina & Claudiu Costel Damian Oneşti Aura & Mihai Lucian DimaCamelia Despa Medgidia Georgeta StanciuSimion Adiel Dincuţă Bucureşti Camelia & Daniel DincuţăIoana Guiu Piteşti Mioara Cristina CimpoiIon Hănescu Titeşti, AG Gheorghe MilitaruMihaela Ibănescu Constanţa Anica VăcăraşuMaria Ioniţă Bucureşti Cristina & Mihai LuţuCristina & Mihai Luţu Bucureşti Mihaela Roxana CălinValeriu Matei Valu lui Traian, CT Niculina & Viorel CiucheaGheorghe Militaru Mioveni, AG Cătălina Elena VişănoiuVadim Cristian Pache Bucureşti Iuliana Enache & Marius AlbeşEleonora Postelnicu Bucureşti Adriana MoşinschiAnda Rodica Postelnicu Boteşti, AG Eleonora PostelnicuMarilena Postelnicu Boteşti, AG Ion HănescuStancu Ştefan Răchitan Drobeta Turnu Severin Filip CirleaIonuţ Marius Rotaru Constanţa Maria & Adrian ArghirIlie Surdea Timişoara Adriana & Ilie CarciucElena Cristina Tatomir Bucureşti Ion TomescuMarius Toader Bucureşti Anda Rodica PostelnicuCristina Toncu Agaş, BC Didina AhalaniAnica Văcăraşu Cumpăna, CT Loredana Mirela BogoiDorin & Raluca Velişcu Craiova Elena & Ovidiu VelişcuCătălina Elena Vişănoiu Bucureşti Marius ToaderElena Natocenco Străşeni, Rep. Moldova Maria ReoneacGheorghe Reoneac Ialoveni, Rep. Moldova Olesea Anghelinici & Gheorghe VladMaria Reoneac Ialoveni, Rep. Moldova Gheorghe Reoneac

Page 19: Ianuarie Forever

Top 10 non-managerial1. Mihăiţa Elena Postelnicu 2. Marius Florentin Ioncescu 3. Virginia Elena Radu 4. Daniel & Maria Parascan 5. Corina Bălan

6. Ileana-Alina Tănase 7. Liliana Maria Mateiu 8. Gherghina Murgoci 9. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu10. Cristina Dobrin

Top 10 Noi Distribuitori1. Didina Ahalani 2. Cristina Toncu 3. Silvia & Alexandru Stan 4. Constantin & Tania Popa 5. Carina & Sebastian Iacătă

6. Ana & Gabriel Piparcă 7. Adriana & Valentin Niţu8. Maria & Adrian Arghir9. Carmenuţa & Aurel Dinică10. Doina Ligia & Neculai Iordache

Top 10 non-managerialPrimii 10 distribuitori care au acumulat celemai multe puncte non-manageriale.

Top 201. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Mihăiţa Elena Postelnicu (nou)3. Camelia & Daniel Dincuţă (2)4. Daniel & Maria Parascan (5) 5. Carmen & Gabriel Larion (6)6. Gizella & Marius Botiş (3)7. Vajda Katalin (7)8. Ramona & Dorin Vingan (8)9. Marius Florentin Ioncescu (nou)10. Virginia Elena Radu (nou)

11. Bucurel & Gyöngyike Ghirdă (12)12. Ileana-Alina Tănase (nou) 13. Smaranda Sălcudean (11)14. Cristiana & Eugen Dincuţă (18) 15. Cristina Dobrin (nou)16. Kele Mónika (10)17. Mircea & Dana Olariu (14)18. Constantin & Tania Popa (13) 19. Adriana Moşinschi (nou)20. Ion Tomescu (nou)

Top 20Primii 20 de Distribuitori, în funcţie depunctele totale, care au realizat statutul deActiv (1pc în nume personal, cel puţin 3 pcde la Noi Distribuitori și cel puţin unAsistent Supervizor).

Programul de mașinăSTIMULENTUL I

Niculina & Viorel CiucheaCristiana & Eugen DincuţăAngela & Valentin GhergheCarina & Sebastian IacătăCarmen & Gabriel LarionConstanţa & Dănuţ Mei-RoşuDaniel & Maria ParascanMaria PopConstantin & Tania PopaLucica & Gheorghe Tăbăcaru

Petru & Emilia TruşcăRamona & Dorin Vingan

STIMULENTUL II

Elisaveta & Alexandru PocaznoiVajda Katalin

STIMULENTUL III

Gizella & Marius BotişCamelia & Daniel DincuţăAurel & Veronica Meşter

Programul de mașinăManagerii Activi și Recunoscuţi care îndeplinescurmătoarele condiţii timp de trei luni consecutive:

Detalii în capitolul 10 din Politicile Companiei.

Puncte credit necesare Stimulent 1 Stimulent 2 Stimulent 3

Prima lună 50 75 100

A doua lună 100 150 200

A treia lună 150 225 300

foreverliving.ro 19

Top 10 Noi DistribuitoriPrimii 10 Distribuitori care au acumulat celemai multe puncte de la Noii Distribuitori.

Sponsorul lunii decembrieCarina & Sebastian Iacătă, din Bucureşti

Sponsorul luniiDistribuitorul care în decursul lunii a adus înechipa sa cele mai multe persoane.

Sponsorul săptămânii2 – 7 decembrie – Maria & Adrian Arghir, din Constanţa9 – 14 decembrie – Lavinia Brustureanu, din Timişoara23 – 28 decembrie – Carina & Sebastian Iacătă, din Bucureşti

Sponsorul săptămâniiDistribuitorii care au înscris cele mai multepersoane în decurs de o săptămână.

Page 20: Ianuarie Forever

F O R E V E R | România & Republica Moldova | ianuarie 2013 | 17720

Calificările

lunii DECEMBRiE

Asistent SupervizoriAdjudeanu Danut Ploiesti

Amariei Oana Anca Radaseni

Andrascu Lucia Ligia Botosani

Apetre Eugenia Suceava

Apostol Mircea Roman

Arcana Stefania & Stefan Rotunda

Arteni Roxana Iasi

Aursachioaie Valeria Bucuresti

Balan Constantin Danut Tirgu Jiu

Balasa Cristian Nicolae Constanta

Baleanu Ecaterina Targoviste

Baltag Lilian Chisinau

Bancila Gaby Roman

Barbieru Liliana Tg.Ocna

Barda Elena Horia

Barla Gabriela Cluj

Batrinu Laura Constanta

Belciug Vasile Veresti

Berciu Mihaela Iuliana Sibiu

Bila Vasile Slatina

Biro Valter Levente Oradea

Blanaru Maria Onesti

Boghean Dimitrie & Aurica Moreni

Boligrad Gheorghe Constanta

Bololoi Adela Bucuresti

Bondar Eszter Oradea

Bora Cleo Constanta

Borbely Istvan Feliceni

Branica Ion Bucuresti

Bratu Maria Constanta

Brumaru Carmen Panciu

Bujor Violeta Tg.Ocna

Bulat Petru Or Ungheni

Buta Maria Nicoleta Timisoara

Buzila Ionas & Mihaela Bucuresti

Cadaru Cosmin Brusturoasa

Calugar Raluca Maria Cluj Napoca

Capatina Florin Giurgiu

Capraru Iulica Bucuresti

Catana Marius Adrian Alba Iulia

Ceaicovscaia Olesea Mun Chisinau

Chelariu Veronica Botosani

Chele Margareta P.Neamt

Chireata Mihaela-Dorina Tg Carbunesti

Ciambur Mihail Covasna

Ciobanescu Marian Sorin Constanta

Ciolan Vasile Giurgiu

Ciornodolea Vasile Veresti

Cirmanu Oleg Brasov

Ciubotariu Rodica P. Neamt

Cocir Lidia-Adela Ghiroda

Cojocaru Valentin Tg.Neamt

Colacel Constantin Asau

Comsa Ana Maria Brasov

Constantin Ovidiu-Ioan Bucuresti

Corduneanu Tiberiu Stefan Botosani

Cota Floare Tautii Magherus

Cotoi Cornel Draganesti -Olt

Cotoi Toma Reghin

Covaci Genoveva Brusturoasa

Cretu Ionela-Ancuta Letea Veche

Crismariu Estera Hemeius

Cucer Tatiana Or Ialoveni

Czont Attila Miercurea Ciuc

Darabont Noemi Tunde Pericei

Davidel Anica Baia

Denes Izabella Com.Dirjiu

Derscanu Cristina Rodica Suceava

Despa Robert George Medgidia

Diaconu Mariana Bucuresti

Dima Marin & Ana Bucuresti

Dinca Corina Gabriela Bucuresti

Dobre Lenuta Craiova

Dochitoiu Constantin & Ileana Bucuresti

Dorhoi Vasile Flavium Budesti Finate

Dragan Jolan Cluj

Draganoiu Mariana Constanta

Dragomir Mariana Gabriela Bucuresti

Dragomirescu Anisia & Daniel Prundeni

Dragota Tudor Marcel Campia Turzii

Dragut Aurelia Gabriela Pitesti

Eftimie Daniela Bucuresti

Elisei Catinca Sarata

Elisei Rodica Bacau

Enache Irina Tamaseni

Fedoreac Bogdan & Delia Lucia Floresti

Floriska Eva Cluj Napoca

Ganta Mariana & Ioan Arad

Garbatiuc Genoveva Tg.Neamt

Gaspar Laszlo Lazarea

Gheorghe Ecaterina Bucuresti

Gheorghi Mihaela Laza

Giurgila Elisabeta Adjudeni

Glodan Csilla Melinda Cluj Napoca

Gocan Paul Ionut Cluj

Grama Florica Piatra Neamt

Grama Ioan Reghin

Griffet Doina Bucuresti

Grigore Cecilia Liliana Bucuresti

Grigore Stelian Bucuresti

Grossu Florian Mihai Bucuresti

Hajdu Ildiko Iuliana Seini Mm

Hindea Elisabeta Ionela Tismana

Humeniuc Brindusa Magdalena Siret

Iancu Tudora Bucuresti

Ibadula Nurten Constanta

Ilea Ioana Teodora Maria Floresti

Ionita Florin Alexandru Urziceni

Ionita Geanina Florentina Constanta

Ionita Ion Bucuresti

Ionita Lenuta Palanca

Iovu Ecaterina Slatina

Isachi Alexandru Cosmin Pascani

Kardos Dezso Timisoara

Katona Carol Ladislau Oradea

Kiraly Gyongyver Cluj

Kurtuly Istvan Sfantu Gheorghe

Ladariu Maria Gherla

Laszlo Eva Od. Secuiesc

Lelea Daniela Felicia Timisoara

Lucaciu Roxana Floresti

Manolescu Cristian-George & Doina-Luiza Ploiesti

Mardarovici Ecaterina Stauceni

Marinoiu Rodica Tirgu Jiu

Matache Mioara Bucuresti

Mate Nedelka & Timea Erzsebet Brasov

Matei Maria Falticeni

Mihaescu Filofteia Mihail Kogalniceanu

Mihaila Alexandru Bucuresti

Asistent SupervizoriDistribuitorii care au obţinut 2 p.c. în 2luni calendaristice consecutive.

Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

Page 21: Ianuarie Forever

foreverliving.ro 21

Mihaila Marieta & Petre Ploiesti

Mihaileanu Alexandru Bucuresti

Mihalcea Alina Mihaela & Marian Com Fratesti

Mihit Danut Ioan Zenobie Arad

Mircea Constantin & Emilia Piatra Neamt

Miron Horea Tudor Cluj Napoca

Mistreanu Tatiana & Hristache Iasi

Mocanu Florina Alina Pitesti

Mocreanschii Gheorghe Rnul Ialoveni

Moldovan Violeta Iasi

Morea Alexandru Ioan Cluj Napoca

Muntean Laura Monica Com.Firdea

Munteanu Danut Udesti

Nafornita Dora Gheorghieni

Nastase Andra Valentina Bucuresti

Nastasi Tatiana Patrauti

Neagu Adina Bucuresti

Neculai Ionut Insuratei

Nicola Anca Gabriela Rodica Magura

Nicola Raluca Nicoleta Bucuresti

Ninicu Maria Mun Chisinau

Nistor Anca Mariana Sibiu

Nistor Paraschiva Simonela Vicovu De Sus

Nistor Reimond Gabriel Campina

Nivaci Ioana Medgidia

Olteanu Cornelia Constanta

Palii Marta Chisinau

Pall Erzsebet Kinga Poian

Pangratie Maria Bucuresti

Paraipan Claudia Jorasti

Pascaru Sergiu Liviu P. Neamt

Pasla Alexandra Craiova

Patalau Liliana & Mircea Oradea

Patrascu Dumitria Sagna

Pavel Adrian Sotir Iasi

Pavel Liliana Cornelia & Paul Ciorogirla

Pavel Roxana Maria Bucuresti

Perju Cristina Agigea

Petrasuc Alina Nicoleta Bucuresti

Petre Dumitru Ploiesti

Petrea Adrian Cluj

Petrea Marie Cluj

Petrescu Ana Maria Alexandra Bucuresti

Piersinaru Dan Tirgu Jiu

Pirnau Lucia Or Straseni

Pirvulescu Adriana Tuzla

Plesanu Andra Malaia

Podasca Alexandru Gabriel Pitesti

Pop Marioara & Ioan Baciu

Popa Andreea & Viorel Vlad Cluj Napoca

Popa Georgeta Bucuresti

Popa Mara & Vasile Razvan Arad

Popa Oprica & Alexandru Bucuresti

Popescu Ionela Monica Sat Grivita

Popescu Steliana Ploiesti

Popovici Carmen Daniela & Sorin Bucuresti

Popovici Elisabeta Karmela Brasov

Popovici Sorin Ileana Arad

Radasanu Gheorghe Cristian Iasi

Rascu Radu Mun Chisinau

Rata Oana Elena & Ovidiu Bacau

Rebiga Iuliana Cernavoda

Redai Marcela Florinela Oradea

Robu Viorel Vaslui

Roiu Rodica Iasi

Rosculescu Elena Madalina Bucuresti

Rupa Alexandra-Ana Bucuresti

Rusu Victor Gabriel Stanisesti

Salavastru Marinel Iasi

Samara Cristina Constanta

Samoila Mihaela Bucuresti

Sandu Ionel Com Holboca

Sava Gheorghita Botesti

Savu Adrian Florin Com Slatioara

Sciop Marinela Daniela Sofronea

Simedrea Ramona Ariana Cluj Napoca

Simon Roxana & Adrian Timisoara

Sivriu Lenuta Constanta

Smochina Daniela Faurei

Soare Sorina Bucuresti

Sofronie Dumitru Daniel Mihaileni

Somcutean Anca Teodosia Tautii Magheraus

Somodi Julia Brasov

Spataru Mariana Brasov

Spiridon Ioana & Teodor Bacau

Stan Fanica Matca

Stan Gigi Ploiesti

Stan Ioana Plopeni

Stanciu Ioan Filiasi

Stancu Elena Iasi

Stancu Mihaela Ploiesti

Stanculescu Mihaela Bucuresti

Sticea Vasilica Iasi

Strateanu Lidia Botosani

Strava Tatiana Mediasi

Surugiu Jeni Luciana Com Contesti

Susa Diorela Baia Mare

Suseanu Lucian-Horia Falticeni

Tapaszto Clara Mioara Arad

Tarnavean Raul Campia Turzii

Teleanu Ionela Bucuresti

Tenea Elena Rebeca Tirgoviste

Tenea Florea Tirgoviste

Timpea Corina Sinpetru

Tinca Petru Budacu De Sus

Tirhas Cristina Aneta Cluj

Toader Mariana Nicoleta Bucuresti

Tocut Flore Timisoara

Toma Mirela Bucuresti

Toncu Ioan Agas

Topciu Geanina Andreea Sf.Gheorghe

Tudor Cristina Daniela Com Vilcanesti

Tudorica Gheorghe Greaca

Ursulean Elisaveta Brodina

Valea Lucian Vasile Cluj

Vasile Elena Bucuresti

Vasile Ionut Hiliseu Horia

Vengher Tudora Bucuresti

Vijdea Anca Marina Bucuresti

Vlad Mirela Claudia Slatina

Voiculescu Cristian Slatina

Voiculescu Stefania Slatina

Voiculet Dumitra Slatina

Voinescu Elvira Bucuresti

Zah Mariana Cluj

Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

Asistent Supervizori

Calificările

lunii DECEMBRiE

Page 22: Ianuarie Forever

Forever LivingProducts România


Recommended