Home >Documents >Brochure (Romanian)

Brochure (Romanian)

Date post:22-Oct-2015
Category:
View:32 times
Download:3 times
Share this document with a friend
Transcript:
 • EXPERIENA NOASTRN SERVICIUL

  SUCCESULUI DUMNEAVOASTR

  COLORIFICIO SAN MARCO SpAvia Alta, 10 - 30020 Marcon (VE) Italy

  Tel.: +39 041 456 93 22Fax: +39 041 595 01 53

  [email protected]@san-marco.it

  www.san-marco.it

 • Colorificio San Marco este compania leader n Italia n producia sistemelor de vopsire pentru construcii. Cu o istorie puternic, nceput de mai bine de jumtate de secol, n 1950, San Marco a tiut s evolueze odat cu timpul, n deplin acord cu exigenele pieei, pn a devenit un punct de referin recunoscut n Italia, dar i n multe ri din lume. Controlul eficienei i lansarea de produse nnoitoare sunt punctul forte al companiei, iar laboratorul de cercetare i dezvoltare, centrul su nevralgic. Strategia noastr este orientat spre crearea de sisteme de vopsire de calitate i de soluii care s aib un impact sczut asupra mediului, care s respecte natura i sntatea celor care aplic produsele i a celor care locuiesc n respectivele localuri.Colorificio San Marco crede mult n formare i organizeaz cursuri tehnice pentru a spori competenele i profesionalismul revnztorilor i aplicatorilor.Principalul nostru sector de activitate se refer la construciile profesionale, cu o gam vast de sisteme de vopsire n msur s satisfac multiplele exigene ale clienilor.Fiind dintotdeauna sensibili la tema tutelrii bunurilor artistice, colaborm cu importante instituii publice i private la diverse proiecte de restaurare a edificiilor istorice. San Marco a dezvoltat un sistem de colorare nnoitor, care permite reproducerea unei infiniti de nuane de culori.n plus, punem la dispoziia clienilor un serviciu de asisten tehnic din partea unui personal calificat.Colorificio San Marco: o realitate ctigtoare, cu o solid istorie n spate i pregtit mereu pentru provocrile viitorului.

  Compania ndeplinete o etap fundamental spre CULTURA CALITII: obinerea certificrii SISTEMULUI DE CALITATE conform cu cerinele prevzute de noua normativ UNI EN ISO 9001: 2000 Vision 2000, care disciplineaz sistemele i criteriile pentru asigurarea calitii proiectrii, dezvoltrii, fabricrii, instalrii i asistenei.n plus, norma acord o mai mare atenie pentru satisfacerea Clientului i pentru gestionarea resurselor dedicate sistemului, n special celor umane.

  Sediul companiei Colorificio San Marco se gsete n zona industrial din Marcon (Veneia), poziie strategic pentru tot Nord-Estul i n apropierea celor mai importante noduri autostradale. Compania activeaz pe piaa naional, extinzndu-i activitatea i n multe ri strine. Sediul, cu o suprafa de peste 42 mii de metri ptrai, garanteaz o constant grj pentru calitate i o elevat productivitate, asigurat de o tehnologie avansat i de o important capacitate de stocare a materiilor prime i a produselor finite.

 • Sistema ai silicati

  Marcosil 01

  Vopsirea edificiilor care aparin bogatului patrimoniu istorico-artistic al oraelor noastre trebuie s fie realizat cu sisteme avansate, respectnd materialele originale i n acelai timp s fie n msur s protejeze faadele de agresiunea din partea agenilor atmosferici i poluani; toate acestea, fr a uita efectul estetic final, care trebuie s fie mereu la nlimea prestigiului cldirii de restaurat.

  Sistemul pe baz de silicai Marcosil:Foarte transpirant i rezistent la agenii atmosferici, sistemul Marcosil protejeaz eficient i decoreaz faadele. Natura sa mineral, pe baz de silicai de potasiu modificat, face ca acest produs s fie ideal pentru restaurarea centrelor istorice i edificiilor cu importan artistic. Produsele Marcosil sunt n conformitate cu cerinele normativei DIN 18363 care prevede o limit maxim de coninut de liant organic de 5%. Produsele sistemului Marcosil:Marcosil Primer: impregnant mural pe baz de silicai. Marcosil Grip: fond de legtur la silicai.Marcosil Pittura Liscia: vopsea pe baz de silicai pentru exterior.Marcosil Riempitivo: vopsea de mascare, cu cuar, pentru exterior.Marcosil Intonachino: nveli mineral spatulat, disponibil n dou versiuni: granulaie 1,5 mm i granulaie 1,8 mm.Marcosil Domus: vopsea silicatic, pe baz de ap, pentru interior.

  Sistemul silosanic Sil-Tech:Este soluia ideal oriunde se dorete executarea unui sistem de vopsire dotat de nalt permeabilitate la vapor i o sczut permeabilitate la ap. Valid alternativ la calciu i silicai, chiar i n centrele istorice, sistemul Sil-Tech nu prezint, de fapt problematicile tipice produselor minerale, fie n ceea ce privete condiiile operative de temperatur i umiditate, fie n ceea ce privete statul suportului, indiferent dac e nou sau deja vopsit. Produsele sistemului Sil-Tech:Sil-Tech Isolante allacqua: fixativ silosanic pentru exterior i interior.Sil-Tech: protectiv silosanic pentru exterior i interior.Sil-Tech Riempitivo: protectiv mural silosanic cu elevat putere de uniformizare.

  PROTECIA TENCUIELILOR EXTERNE

  Sil-TechSistema silossanico

 • 02

  Sistemul acril-silosanic Acrisyl:Reprezint soluia n msur s ofere suprafeelor n acelai timp o elevat hidrorepelen, optim transpirabilitate i o eficace protecie mpotriva formrii mucegaiului i muchilor. Faadele tratate cu sistemul Acrisyl se menin curate, uscate, fr probleme de desprinderi sau de infectri cu muceagi.Produse ale sistemului Acrisyl:Acrisyl grip: Fond de acoperire, uniformizant, acril-silosanic.Acrisyl pittura liscia: Vospea pe baz de ap superlavabil acril-silosanic opac pentru exterior/interior anti-mucegai i antialge.Acrisyl pittura riempitiva: Vospea pe baz de ap superlavabil, de mascare, acril-silosanic opac pentru exterior/interior anti-mucegai i antialge.Acrisyl Rustico: Tencuial decorativ acril-silosanic mediu razat anti-mucegai i antialge (grana 1,8 mm).Acrisyl Intonachino: nveli mural acril-silosanic razat fin, anti-mucegai i antialge disponibil n dou versiuni: granulaie de 1,5 mm i granulaie 0,6 mm.

  Finisaje minerale pe baz de calciu: Finisajele pe baz de calciu aerat sunt foarte compatibile cu suporturile construciilor istorice, nu formeaz pelicul i ofer suprafeei un elegant aspect estetic, care amintete de materialele tradiionale arhitectonice i decorative. Produsele pe baz de calciu, graie elevatei permeabiliti la vaporul de ap, favorizeaz n plus eliminarea eventualelor acumulri sau stagnri ale apei prezente n tencuial. Elevata alcalinitate asigur o bun protecie mpotriva apariiei mucegaiului. Finisaje minerale/Linia Tuttorestauro:Antica calce: vopsea mineral pentru exterior i interior. Reproduce efectul caracteristic anticelor decoraii pe baz de calciu, cu jocurile lor cromatice i umbre. Intonachino minerale: nveli mural spatulat pe baz de calciu pentru exterior, care creaz un finisaj estetic asemntor vechilor tencuieli colorate din Veneia. Este disponibil n dou granulaii: 0,7 mm i 1,4 mm.Marmorino classico: nveli decorativ mineral spatulat pentru exterior i interior, caracterizat de umbre i efecte estetice variabile n funcie de tehnica de aplicare.Marmo antico: nveli mural mineral decorativ care realizeaz un finisaj cu aspect poros i striat, asemntor cu marmura travertino.

  PROTECIA TENCUIELILOR EXTERNE

  AcrisylSistema acril-silossanico

  Tuttorestauro

  Finiture decorative minerali

 • 03

  Recrearea ambianelor interne nobile i elegante i redarea farmecului antic al faadelor istorice, acestea sunt obiectivele finisajelor noastre decorative, o gam ampl, cu o istorie pluridecenal i testat n nenumratele intervenii de restaurare, de diferite entiti.

  Decorative minerale/Linia Tuttorestauro:Antica calce: vopsea mineral pentru exterior i interior. Reproduce efectul caracteristic al anticelor decoraiuni pe baz de calciu, cu jocurile lor cromatice, cu umbre.Marmorino classico: nveli decorativ mineral spatulat pentru exterior i interior, caracterizat de umbre i efecte estetice variabile n funcie de tehnica de aplicare.Marmo antico: nveli mural mineral decorativ care realizeaz un finisaj cu aspect poros i striat, asemntor cu marmura travertino.

  Decorative/Linia Dettagli darte:Grassello di calce: clasica decoraie de epoc pentru interior, care creaz un efect lucios, caracterizat de umbre moi, cromatice.Sil-Tech Velature: protectiv silosanic cu efect antichizant care reproduce aspectul tipic al vechilor tencuieli. Prin formula sa, produsul este dotat de optim transpirabilitate, hidrorepelen i rezisten la agenii atmosferici.Sil-Tech Perlaceo: finisaj silosanic cu efect sidefat pentru interior, care d via unor particulare i rafinate efecte cromatice, evideniate de incidena luminii.Stucco Veneziano: nveli decorativ lucios pentru interior, care nnobileaz ambianele cu un efect spatulat lucios care amintete de stucco ntlnit n nobilele palate veneiane. Decori Classici: finisaj decorativ pentru interior cu efect multi nuan, al cui aspect final amintete de sofisticatele ambiane ale palatelor renaterii.Classic: nveli decorativ pentru exterior acrilic cu modificare silosanic, n msur s valorizeze fie marile suprafee cu detalii arhitectonice, cum ar fi coloanele, soclurile sau corniele. Are efect neted, tip stucco.Cadoro: finisaj decorativ pentru interior cu efecte iridescente, caracterizat de un aspect mtsos i moale la pipit. Efectul estetic variaz n funcie de tehnica utilizat, de fantezia decoratorului i de unghiul de lumin reflectat.

  DECORAREA LA EXTERIOR I INTERIOR

  Decorativi

 • 04

  Sistemul de termoizolaie Marcotherm este un pachet de produse care garanteaz o semnificativ economisire energetic, n linie cu recentele normative n materie. Marcotherm face locuinele mai sntoase i mai confortabile, valorizeaz estetica edificiului i i mrete conservarea, protejnd mpotriva degradrii materialelor constitutive.Fiecare element din sistemul Marcotherm are un rol precis, a cui funcionalitate a fost pus la punct i controlat dup procedurile europene ETAG 004 i verificat de teste severe de laborator i de antier.

  COMPONENTELE SISTEMULUI MARCOTHERM (VEZI IMAGINE)1) suport mural.2) primer ATOMO: Fixativ mural m

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended