Home >Documents >Immunity brochure

Immunity brochure

Date post:14-Mar-2016
Category:
View:221 times
Download:1 times
Share this document with a friend
Description:
Immunity brochure
Transcript:
 • 21C IMMUNITYSTRATEGIE DEFENSIV

 • PENTRU OMUL SECOLULUI AL 21-LEA CEA MAI MARE PROVOCARE ESTE MENINEREA SNTII. DIN PUNCT DE VEDERE ANATOMIC CORPUL UMAN DISPUNE DE CAPACITATEA DE A COMBATE SINGUR ATACURILE VIRUILOR I BACTERIILOR, DE A REZISTA EFECTELOR NOCIVE CAUZATE DE STRES.

  Ce se ntmpl dac datorit factorilor nocivi de mediu sau ca urmare a unor

  stri de carene, capacitatea noastr de aprare scade i nu mai poate face fa?

  n aceste situaii, putem avea nevoie de un antrenor puternic si hotrt, care

  ntrete i ntreine n mod constant sistemul nostru imunitar.

  n premier mondial, Organic Mission pune n slujba partenerilor si cel mai

  puternic antrenor imunitar din lume, produsul 21C Immunity.

  PRODUSUL 21C IMMUNITY PREGTETE ORGANISMUL PENTRU

  PROVOCRILE SECOLULUI 21. NE CALIFIC S FACEM FA MAI EFICIENT

  ATACURILOR.

  N CE NE POATE AJUTA 21C IMMUNITY?

  PRINCIPALELE SUBSTANE ACTIVE A PRODUSULUI 21C IMMUNITY

  prevenirea infeciilor combaterea rapid a bolilor infecioase prevenirea complicaiilor prevenirea infeciilor post-operatorii ameliorarea simptomelor alergice ajuvant n terapiile mpotriva cancerului

  Wellmune WGP 1,3-1,6 beta glucan + factori-co Oleuropein + factori-co Extract de broccoli + factori-co

 • WELLMUNE WGP 1,3-1,6 BETA GLUCANBeta glucanii sunt compui polizaharidici, care se regsesc mai ales n cereale, ciuperci i bacterii. Pentru noi este important beta glucanul 1,3-1,6 cu lan lung din membrana celulei drojdiei de bere. Este o component vital pentru buna funcionare a sistemului imunitar, cu toate c ajunge n cantiti din ce n ce mai mici n organismul nostru. Dintre diferitele tipuri de beta glucan, WELLMUNE este singurul a crui eficien a fost recunoscut de Autoritatea European pentru Sigurana Alimentelor (EFSA) pe baza studiilor preclinice i clinice puse la dispoziie.

  OLEUROPEINAExtractul din frunze de mslin are proprieti antimicrobiene acionnd ca i un antibiotic natural att de puternic nct mslinul nu are nici un duman natural. Putem avea i noi parte de o asemenea protecie, dac utilizm produsul 21C IMMUNITY.S-a demostrat c oleuropeina este un puternic antiinflamator si antialergic. Atunci cnd agenii patogeni (ex. bacterii) ptrund n snge, anticorpii se ataeaz la acetia, care se leag de receptorul de pe suprafaa granulocitei neutrofile (celule ale sistemului imunitar). Mecanismul de distrugere funcioneaz cel mai eficient cnd o molecul beta-glucan se leag de receptorul beta-glucan de pe suprafaa neutrofilei. Dac toate acestea se realizeaz, celula sistemului imunitar distruge agentul patogen.

  1. Anticorpii se ataeaz de agenii patogeni, activeaz "complementul"

  2. "Complementul" (iC3b) se ataeaz de agenii patogeni i elimin chemotaxina

  4. Neutrofilele activate se ataeaz de complement i se declaneaz mecanismul de distrugere

  3. Beta glucanul se ataeaz de neutrofile i le activeaz

  CUM ACIONEAZ BACTERIA

  AGENT PATOGEN

  GRANULOCIT NEUTROFIL

  iC3bY Anticorpii se ataeaz de agenii patogeni, activeaz

  "complementul" "Complementul" (iC3b) se ataeaz de agenii patogeni

  i elimin chemotaxina Beta glucanul se ataeaz de neutrofile i le activeaz Neutrofilele activate se ataeaz de complement i se

  declaneaz mecanismul de distrugere

  BETA GLUCAN

 • ENZIMA LACTOPEROXIDAZA

  Pentru funcionarea enzimei, printre altele este nevoie de tiocianat, iod si fier, ns asimilarea acestora prin alimentaie s-a redus dramatic. Produsul 21C IMMUNITY conine aceste componente, protejnd astfel funcionarea enzimei vitale pentru noi. ANIONUL HIPOTIOCIANAT, produs de oxidare al enzimei, are un efect puternic antibacterian si antiviral, fiind eficient mpotriva unei scale largi de bacterii.

  Pe baza studiilor de laborator efectuate n vitro, ntr-un interval de 30-50 de minute este n msur s distrug urmtoarele bacterii si virui:

  Escherichia coli

  Enterobacter cloacae

  Klegsiella pneumonia

  Streptococus agalactiae

  Staphylococcus Aureus

  Salmonella species

  Listeria monocytogenes

  Respiratory syncytial virus

  Haemophilus influenzae

 • COPIILOR, care frecventeaz o colectivitate (cre, gradini, coal), deoarece ce i-ar putea apra mai bine de bolile contagioase dect propriul lor sistem imunitar care funcioneaz bine. Produsul 21C IMMUNITY poate ajuta n evitarea bolilor infecioase care afecteaz ntreaga comunitate.

  n scopul proteciei vieii nc nenscute i a dezvoltrii corecte a sistemului imunitar, produsul 21 IMMUNITY este recomandat i pentru FEMEI NSRCINATE i MMICI CARE ALPTEAZ. Pentru ca ftul s se poat dezvolta fr anomalii, organismul femeii gravide trebuie protejat de infecii. Sistemul imunitar propriu al noului nscut ncepe s se dezvolte dup natere. Prin alptare noul nscut beneficiaz de asemenea de protecia mamei, astfel este vital ca mmica s-i mbunteasc permanent propriul sistem imunitar.

  Produsul 21C IMMUNITY este recomandat i ADULILOR sntoi, deoarece modul de via suprasolicitat, respectiv stresul slbete capacitatea sistemului imunitar. Riscul infectrii organismului aflat sub efort, slbit, n perioada epidemiilor este mult mai mare.

  CUI RECOMANDM PRODUSUL 21C IMMUNITY?WELLMUNE beta glucan are capacitatea de a inhiba reaciile de rspuns exagerate ale organismului fa de corpii strini. Totodat poate ameliora simptomele alergice, n special a celor care se manifest la nivelul tractului respirator superior.

  CA I ADJUVANT N TERAPIILE MPOTRIVA CANCERULUI efectele pozitive ale beta glucanului din drojdie sunt susinute de studii preclinice i clinice. n mai multe institute oncologice (ex. Clinica Mayo) a fost utilizat cu succes n combinaie cu anticorpi monoclonali. Administrat n perioadele de chimioterapie i radioterapie a accelerat regenerarea mduvei osoase i normalizarea hemoleucogramei.

  n Laboratoarele de Genomica a Institutului de Medicin i Sntate Public din Cadrul Universitii din Pcs s-au fcut studii preclinice cu produsul 21C IMMUNITY. Dup 24 de ore de la administrare s-au observat modificri eseniale n expresia oncogenelor c-myc, H-ras, Ka-ras, p53, BCL-2 i a genelor tumor supresoare n cazul probelor prelevate din esuturile din ficat, splin, plmani, rinichi, timus, ganglioni limfatici, mduva osoas.

 • Th1

  Th2

  IL-4IL-12

  BETA-1,3/1,6 GLUCAN

  MACROPHAGE

  MICROBES, ALLERGENS

  IL-4IL-13 IL-5

  IFN-yIL-2

  IFN-y

  specificimmunity

  IgE

  IgG/IgA

  allergy

  B-cell

  B-cellTh0

  NORWEGIAN INSTITUTE OF NATIONAL HEALTH, OSLO

  Beta glucanul din drojdie stimuleaz formarea celulelor T-helper 1 n locul celulelor T-helper 2, diminund astfel numrul celulelor responsabile pentru dezvoltarea reaciilor alergice.

  Cu toate c beta glucanul se compune din molecule de glucoz, nu se descompune n uniti de glucoz, aadar POATE FI UTILIZAT I DE PERSOANE CU DIABET ZAHARAT. Nu afecteaz nivelul de glucoz din snge.

 • Organic Mission Enterprises Ltd., UK, Londonwww.organicmission.co.uk

  21C IMMUNITYSTRATEGIE DEFENSIV

of 7/7
21C IMMUNITY ® STRATEGIE DEFENSIVĂ
Embed Size (px)
Recommended