+ All Categories
Home > Documents > Immunity brochure

Immunity brochure

Date post: 14-Mar-2016
Category:
Upload: constantin-marius
View: 234 times
Download: 1 times
Share this document with a friend
Description:
Immunity brochure
Embed Size (px)
of 7 /7
21C IMMUNITY ® STRATEGIE DEFENSIVĂ
Transcript
Page 1: Immunity brochure

21C IMMUNITY®

STRATEGIE DEFENSIVĂ

Page 2: Immunity brochure

PENTRU OMUL SECOLULUI AL 21-LEA CEA MAI MARE PROVOCARE ESTE MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII. DIN PUNCT DE VEDERE ANATOMIC CORPUL UMAN DISPUNE DE CAPACITATEA DE A COMBATE SINGUR ATACURILE VIRUŞILOR ŞI BACTERIILOR, DE A REZISTA EFECTELOR NOCIVE CAUZATE DE STRES.

Ce se întâmplă dacă datorită factorilor nocivi de mediu sau ca urmare a unor

stări de carenţe, capacitatea noastră de apărare scade şi nu mai poate face faţă?

În aceste situaţii, putem avea nevoie de un antrenor puternic si hotărât, care

întăreşte şi întreţine în mod constant sistemul nostru imunitar.

În premieră mondială, Organic Mission pune în slujba partenerilor săi cel mai

puternic antrenor imunitar din lume, produsul 21C Immunity®.

PRODUSUL 21C IMMUNITY® PREGĂTEŞTE ORGANISMUL PENTRU

PROVOCĂRILE SECOLULUI 21. NE CALIFICĂ SĂ FACEM FAŢĂ MAI EFICIENT

ATACURILOR.

ÎN CE NE POATE AJUTA 21C IMMUNITY?

PRINCIPALELE SUBSTANŢE ACTIVE A PRODUSULUI 21C IMMUNITY®

• prevenirea infecţiilor• combaterea rapidă a bolilor infecţioase prevenirea complicaţiilor• prevenirea infecţiilor post-operatorii• ameliorarea simptomelor alergice• ajuvant în terapiile împotriva cancerului

• Wellmune WGP 1,3-1,6 beta glucan + factori-co• Oleuropein + factori-co• Extract de broccoli + factori-co

Page 3: Immunity brochure

WELLMUNE WGP 1,3-1,6 BETA GLUCANBeta glucanii sunt compuşi polizaharidici, care se regăsesc mai ales în cereale, ciuperci şi bacterii. Pentru noi este important beta glucanul 1,3-1,6 cu lanţ lung din membrana celulei drojdiei de bere. Este o componentă vitală pentru buna funcţionare a sistemului imunitar, cu toate că ajunge în cantităţi din ce în ce mai mici în organismul nostru. Dintre diferitele tipuri de beta glucan, WELLMUNE este singurul a cărui eficienţă a fost recunoscută de Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA) pe baza studiilor preclinice şi clinice puse la dispoziţie.

OLEUROPEINAExtractul din frunze de măslin are proprietăţi antimicrobiene acţionând ca şi un antibiotic natural atât de puternic încât măslinul nu are nici un duşman natural. Putem avea şi noi parte de o asemenea protecţie, dacă utilizăm produsul 21C IMMUNITY®.S-a demostrat că oleuropeina este un puternic antiinflamator si antialergic. Atunci când agenţii patogeni (ex. bacterii) pătrund în sânge, anticorpii se ataşează la aceştia, care se leagă de receptorul de pe suprafaţa granulocitei neutrofile (celule ale sistemului imunitar). Mecanismul de distrugere funcţionează cel mai eficient când o moleculă beta-glucan se leagă de receptorul beta-glucan de pe suprafaţa neutrofilei. Dacă toate acestea se realizează, celula sistemului imunitar distruge agentul patogen.

1. Anticorpii se ataşează de agenţii patogeni, activează "complementul"

2. "Complementul" (iC3b) se ataşează de agenţii patogeni şi elimină chemotaxina

4. Neutrofilele activate se ataşează de complement şi se declanşează mecanismul de distrugere

3. Beta glucanul se ataşează de neutrofile şi le activează

CUM ACŢIONEAZĂ BACTERIA

AGENT PATOGEN

GRANULOCIT NEUTROFIL

iC3bY• Anticorpii se ataşează de agenţii patogeni, activează

"complementul"• "Complementul" (iC3b) se ataşează de agenţii patogeni

şi elimină chemotaxina• Beta glucanul se ataşează de neutrofile şi le activează• Neutrofilele activate se ataşează de complement şi se

declanşează mecanismul de distrugere

BETA GLUCAN

Page 4: Immunity brochure

ENZIMA LACTOPEROXIDAZA

Pentru funcţionarea enzimei, printre altele este nevoie de tiocianat, iod si fier, însă asimilarea acestora prin alimentaţie s-a redus dramatic. Produsul 21C IMMUNITY® conţine aceste componente, protejând astfel funcţionarea enzimei vitale pentru noi. ANIONUL HIPOTIOCIANAT, produs de oxidare al enzimei, are un efect puternic antibacterian si antiviral, fiind eficient împotriva unei scale largi de bacterii.

Pe baza studiilor de laborator efectuate în vitro, într-un interval de 30-50 de minute este în măsură să distrugă următoarele bacterii si viruşi:

• Escherichia coli

• Enterobacter cloacae

• Klegsiella pneumonia

• Streptococus agalactiae

• Staphylococcus Aureus

• Salmonella species

• Listeria monocytogenes

• Respiratory syncytial virus

• Haemophilus influenzae

Page 5: Immunity brochure

COPIILOR, care frecventează o colectivitate (creşă, gradiniţă, şcoală), deoarece ce i-ar putea apăra mai bine de bolile contagioase decât propriul lor sistem imunitar care funcţionează bine. Produsul 21C IMMUNITY® poate ajuta în evitarea bolilor infecţioase care afectează întreaga comunitate.

În scopul protecţiei vieţii încă nenăscute şi a dezvoltării corecte a sistemului imunitar, produsul 21 IMMUNITY® este recomandat şi pentru FEMEI ÎNSĂRCINATE şi MĂMICI CARE ALĂPTEAZĂ. Pentru ca fătul să se poată dezvolta fără anomalii, organismul femeii gravide trebuie protejat de infecţii. Sistemul imunitar propriu al noului născut începe să se dezvolte după naştere. Prin alăptare noul născut beneficiază de asemenea de protecţia mamei, astfel este vital ca mămica să-şi îmbunătăţească permanent propriul sistem imunitar.

Produsul 21C IMMUNITY® este recomandat şi ADULŢILOR sănătoşi, deoarece modul de viaţă suprasolicitat, respectiv stresul slăbeşte capacitatea sistemului imunitar. Riscul infectării organismului aflat sub efort, slăbit, în perioada epidemiilor este mult mai mare.

CUI RECOMANDĂM PRODUSUL 21C IMMUNITY?WELLMUNE beta glucan are capacitatea de a inhiba reacţiile de răspuns exagerate ale organismului faţă de corpii străini. Totodată poate ameliora simptomele alergice, în special a celor care se manifestă la nivelul tractului respirator superior.

CA ȘI ADJUVANT ÎN TERAPIILE ÎMPOTRIVA CANCERULUI efectele pozitive ale beta glucanului din drojdie sunt susţinute de studii preclinice şi clinice. În mai multe institute oncologice (ex. Clinica Mayo) a fost utilizat cu succes în combinaţie cu anticorpi monoclonali. Administrat în perioadele de chimioterapie şi radioterapie a accelerat regenerarea măduvei osoase şi normalizarea hemoleucogramei.

În Laboratoarele de Genomica a Institutului de Medicină şi Sănătate Publică din Cadrul Universităţii din Pécs s-au făcut studii preclinice cu produsul 21C IMMUNITY®. După 24 de ore de la administrare s-au observat modificări esenţiale în expresia oncogenelor c-myc, H-ras, Ka-ras, p53, BCL-2 şi a genelor tumor supresoare în cazul probelor prelevate din ţesuturile din ficat, splină, plămani, rinichi, timus, ganglioni limfatici, măduva osoasă.

Page 6: Immunity brochure

Th1

Th2

IL-4IL-12

BETA-1,3/1,6 GLUCAN

MACROPHAGE

MICROBES, ALLERGENS

IL-4IL-13 IL-5

IFN-yIL-2

IFN-y

specificimmunity

IgE

IgG/IgA

allergy

B-cell

B-cellTh0

NORWEGIAN INSTITUTE OF NATIONAL HEALTH, OSLO

Beta glucanul din drojdie stimulează formarea celulelor T-helper 1 în locul celulelor T-helper 2, diminuând astfel numărul celulelor responsabile pentru dezvoltarea reacţiilor alergice.

Cu toate că beta glucanul se compune din molecule de glucoză, nu se descompune în unităţi de glucoză, aşadar POATE FI UTILIZAT ȘI DE PERSOANE CU DIABET ZAHARAT. Nu afectează nivelul de glucoză din sânge.

Page 7: Immunity brochure

Organic Mission Enterprises Ltd., UK, Londonwww.organicmission.co.uk

21C IMMUNITY®

STRATEGIE DEFENSIVĂ


Recommended