+ All Categories
Home > Documents > Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

Date post: 31-Jan-2016
Category:
Upload: nico-nicollo
View: 94 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Description:
Buletin informativ
16
www.primariasector1.ro Nr. 19–Iulie 2006 Buletin informativ pentru cetăţenii sectorului 1 Parcul Bordei Parcul Bordei - verde versus cenuşiu - verde versus cenuşiu Parcul Bordei aşa cum apare Parcul Bordei aşa cum apare în planurile din 1943 în planurile din 1943
Transcript
Page 1: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

www.primariasector1.ro Nr. 19–Iulie 2006Buletin informativ pentru cetăţenii sectorului 1

Parcul Bordei Parcul Bordei - verde versus cenuşiu- verde versus cenuşiu

Parcul Bordei aşa cum apare Parcul Bordei aşa cum apare în planurile din 1943în planurile din 1943

Page 2: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

2 Nr. 19–Iulie 2006

PARCUL HERĂSTRĂU–monument istoric–este curăţat de terase şi alte construcţii ilegale, însă peste drum, pe malul lacului Floreasca–în zona cunoscută ca Parcul Bordei, Ministerul Cultur i i dă aviz favorabi l pentru construirea unui cartier de locuinţe şi clădiri de birouri.

În t imp ce Pr imăria Sec torului 1 încearcă să redea Bucureştiului o brumă de spaţii verzi, prin desfi inţarea unor construcţii ilegale din parcuri - Capitala fiind deficitară la suprafaţa verde pe cap de locuitor -, Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) dă peste cap planurile autorităţii locale. Potrivit unui aviz al MCC, un om de afaceri poate

să-şi construiască un cartier pe 3,3 hectare de spaţiu verde, pe marginea lacului Floreasca. Investitorul a pregătit deja terenul p entru cons truc ţ i i , defrişând mai mulţi pomi de pe terenul delimitat de malul lacului Floreasca–strada Turgheniev–Bulevardul Mircea Eliade. Primăria Sectorului 1 a constatat abuzul şi l-a amendat pe omul de afaceri cu 600 de milioane de lei vechi.

Timp de un an, Primăria Sectorului 1 s-a opus proiectului imobiliar de pe malul lacului Floreasca. Demersul autorităţii locale a fost însă la un pas de eşec, din cauza unor modificări legislative şi a unui aviz dat pe genunchi de Ministerul Culturii.

Amendamentul adus Ordonanţei 195/2005–privind protecţia mediului–de către Parlament şi avizul dat de Ministerul Culturi i pentru PUZ-ul din zona Bd. Mircea Eliade–strada Turgheniev–malul lacului Floreasca, permitea unui investitor privat să construiască un ansamblu rezidenţial în parcul Bordei.

“Modifi cările aduse Ordonanţei şi avizul dat de Ministerul Culturii creează un precedent periculos, un pericol foarte mare pentru integritatea parcurilor şi a zonelor verzi din Bucureşti, şi nu numai. (. . .) În cazul Bordei, numai două situaţii protejau distrugerea parcului şi anume, acordul de mediu, datorită interdicţiei de transformare a zonelor verzi în zone edificabile, şi avizul Ministerului Culturii. Nu înţeleg cum Parlamentul şi Ministerul Culturii privesc interesul unor investitori în detrimentul interesului bucureştenilor”, a afi rmat Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman.

Bucureşt iul es te un oraş în care speranţa de viaţă a locuitorilor este cu patru ani mai mică decât în restul ţării, iar lucrul acesta îşi are o cauză şi prin dispariţia spaţiului verde, a continuat primarul de sector, care a acuzat instituţii ale statului de “dezinteres faţă de locuitorii Capitalei”.

Primarul Chiliman atacă în instanţă avizul Ministerului Culturii

I m e d i a t d u p ă a p a r i ţ i a a v i z u l u i Ministerului Culturii, Primarul Andrei

spaţii verzi

VERDE VERSUS CENUŞIUVERDE VERSUS CENUŞIU

PARCUL BORDEI rămâne verde, la intervenţia Primarului Andrei Chiliman

Parcul Bordei, o oază care nu trebuie distrusă prin ridicarea de construcţii

Page 3: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

3Nr. 19–Iulie 2006

spaţii verzi

Chiliman a atacat documentul emis de Ministerul Culturii pentru “distrugerea parcului Bordei”.

“Este de datoria mea să cer revocarea acestui aviz acum, înainte ca acesta să producă efecte. Dacă Ministerul Culturii nu înţelege acest demers, voi ataca în contencios acest aviz. Sunt împotriva distrugerii puţinelor spaţii verzi din Bucureşti prin maşinaţii. Există un interes foarte mare pe aceste zone verzi, însă nu mă voi pleca în faţa acestor interese. În chestiunea Bordei, Ministerul Culturii nu a ţinut cont de interesele bucureştenilor, ci a unor investitori privaţi, punându-le deasupra intereselor bucureştenilor”, a spus Primarul Andrei Chiliman.

El a comparat cazul Bordei cu cel al Catedralei Sfântul Iosif, unde au fost create condiţiile distrugerii unui monument. “Acum se întrunesc nişte condiţii pentru adoptarea PUZ-ului la Bordei, iar, o dată adoptat, nu se mai poate face nimic, la fel ca în cazul Catedralei Sfântul Iosif şi ajungem iarăşi în situaţia în care, deşi totul e acoperit legal, nimeni nu mai poate face nimic şi ridică din umeri. În momentul în care va exista PUZ, se va întâmpla ca la catedrală: primăria va fi obligată să semneze. Eu încerc acum să previn această situaţie”, a mai spus Chiliman.

Ministerul Culturii retrage avizul de construire, după intervenţia Primarului Chiliman

Demersul Primarului Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman, a avut efect imediat: Ministrul Culturii şi Cultelor, Ad r i a n I o r g u l e s c u , a s u s p e n d at av izul dat de Comis ia Naţ ională a Monumentelor Istorice privind construirea unui cartier de locuinţe şi clădiri de birouri în Parcul Bordei.

Iorgulescu a suspendat prin Ordin avizul Secţiunii de Urbanism şi Zone Protejate referitor la „Studiul istoric de fundamentare, delimitarea zonei

de protecţie a monumentelor istorice şi regulamentul acesteia, aferente planului urbanistic zonal Bd. Mircea Eliade – Str. M. Turgheniev, sector 1, Bucureşti”. Astfel, Comisia Naţională a Monumentelor Istorice va reanaliza documentaţia care a stat la baza emiterii respectivului aviz.

Adrian Iorgulescu a luat această decizie în urma contestaţiei depusă de Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1, care a afirmat că avizul dat de MCC este “un abuz, care creează un precedent periculos”.

Adrian Iorgulescu schimbă Comisia Monumentelor Istorice din cauza “cazului Bordei”

Mai mult, după retragerea avizului prin care era distrus Parcul Jianu-Bordei, Ministrul Culturii şi Cultelor (MCC) a decis modif icarea componenţei Comisiei Naţionale a Monumentelor Istorice (CNMI). Decizia a fost luată ca urmare a situaţiei generate de avizul dat pentru construirea unui cartier de locuinţe şi clădiri de birouri în Parcul Bordei, întrucât s-a considerat că, “prin modul de analizare a documentaţiei, Secţiunea de Urbanism Zone Protejate a CNMI şi-a depăşit competenţele, p r o n u nţ â n d u - s e ş i a s u p r a u n o r elemente urbanistice din afara zonei de protecţie stabilite”.

Astfel, MCC a decis ca până la 11 august se va modifi ca atât componenţa CNMI, conform legii, cât şi Regulamentul de organizare şi funcţionare al comisiei.

MCC precizează că decizia avizului a apar ţinut Comisiei Naţionale a Monumentelor Istorice, nimeni dintre oficialii ministerului neintervenind asupra lui . “Nimeni de la nivelul Ministerului Culturii şi Cultelor nu a adăugat în aviz elemente în plus, cu atât mai puţin în mod tendenţios sau interesat”, precizează MCC.

Ministerul Culturii susţine că astfel de decizii, cu efecte asupra zonelor verzi,

vor fi atent analizate pe viitor. “Deşi legea permite ca aceste planuri să poată fi finanţate de către persoane fizice sau juridice interesate, acest lucru ar trebui evitat sau practicat cu titlu excepţional acolo unde există un interes public pentru a proteja o zonă”, precizează Ministerul Culturii.

În concluzie, MCC spune că “nu a fost şi nu este factor de decizie în problema care a generat discuţii publice”.

Primarul sectorului 1 salută decizia Ministerului Culturii

Într-o scrisoare deschisă adresată Ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, salută, în numele bucureştenilor, decizia de anulare a avizului care permitea transformarea Parcului Bordei în betoane.

„Ţin să vă mulţumesc în mod deosebit pentru promptitudinea cu care aţi dat curs solicitării noastre de a salva Parcul Bordei de la distrugere. În speranţa că Ministerul Culturii şi Cultelor va continua să sprijine efortul de salvare a spaţiilor verzi, multe dintre ele afl ate pe lista monumentelor istorice sau în zone protejate, vă asigur de întreaga mea consideraţiune”.

Primarul Andrei Ioan Chiliman prezentând problemele legate de Parcul Bordei

Page 4: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

4 Nr. 19–Iulie 2006

investiţii

BANCA INTERNAŢIONALĂ pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) va împrumuta România cu 106,2 milioane euro pentru finanţarea proiectului de dezvoltare a infrastructurii şi a serviciilor de apă şi canalizare, în baza unui acord semnat, la Palatul Victoria. Din această sumă, aproape 45 de milioane de euro sunt destinaţi investiţiilor în extinderea reţelelor de apă şi canalizare, dar şi modernizării s i s temului rut ier de la per i fer ia Sectorului 1. În plus, din bugetul local se vor aloca peste 20 de milioane de euro pentru acelaşi proiect.

Astfel, până la începutul anului 2008, zonele de case din catierele Odăii, Chit i la , Vatra Nouă, Străuleşt i ş i Băneasa vor avea apă curentă şi reţele de canalizare.

„Principalul obiectiv al mandatului pe care bucureştenii din Sectorul 1 mi l-au încredinţat este să aduc un minim de confort în zonele periferice, lipsite de apă şi canalizare. Acest credit, alături de contribuţia de la bugetul local, ne vor ajuta să ne atingem obiectivul: apă, canalizare şi străzi asfaltate la periferia sectorului, acolo unde bucureştenii nu simt că trăiesc într-o capitală europeană”, a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman.

Lucrările de investiţii vor începe din toamna acestui an şi se vor finaliza în 2008. „Investiţia rezolvă, pe de o parte, confortul cetăţenilor din aceste zone mărginaşe, iar, pe de altă parte, va duce la o creştere a valorii zonei pe piaţa imobiliară”, a continuat Primarul Andrei Chiliman.

Acordul de împrumut cu BIRD a fost semnat, la jumătatea lunii iulie, la Guvern, de directorul Băncii Mondiale pentru Europa Centrală şi de Sud, Anand Seth, şi de Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

ASFALTĂM DE LA PERIFERIE SPRE CENTRUASFALTĂM DE LA PERIFERIE SPRE CENTRU

Investiţii de 65 milioane euro

pentru periferia Sectorului 1

Strada Napoca după reabilitare

În afara investiţiilor din creditele externe, Primăria Sectorului 1 continuă lucrările de reabilitare şi modernizare a străzilor, lucrări finanţate exclusiv din fonduri de la bugetul local. Astfel, în primele luni ale verii, Primăria Sectorului 1 a fi nalizat reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere de pe străzile: Agapia, Alion, Intrarea Anasonului, Intrarea Anina, Armindenului, Barierei, Căderea Basti l iei , Calcarului , Castanului, Dimitrie Giurescu, Eliza Zamfirescu, Elizeu, Emil Balaban, Galileea, Macedoniei, Mitropolit Varlaam, Napoca, Ocna Mureş, Intrarea Orizontului, Puskin, Ştefan Burileanu, Iulia Haşdeu, Intrarea Iulia Haşdeu, Acumulatorului, Biruinţei, Arad, Soveja, Bucegi, Islaz, Mihăileni, Dimitrie Gusti, Iosif Iser şi Horaţiu. Totodată, a mai fost finalizată în această perioadă asfaltarea a 20 de trotuare şi alei dintre blocuri.De asemenea, în prezent continuă lucrările de asfaltare pe alte 78 de străzi de pe raza sectorului 1.

APĂ ŞI CANALIZARE PE 100 DE STRĂZI, PÂNĂ LA

SFÂRŞITUL LUNII IULIE

Page 5: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

5Nr. 19–Iulie 2006

ORICÂT AM ÎNCERCA să le evităm, nu întotdeuna putem preveni accidentele. Pentru că viaţa are prioritate, Primăria Sectorului 1 a investit în echipamente de ultimă generaţie de descarcerare, pentru salvarea vieţilor afl ate în pericol.

„Administrarea unui sector nu înseamnă numai abilitatea de a investi în proiecte edilitare, ci şi să asiguri servicii de intervenţie rapidă în situaţii critice. Fie că e vorba de un accident de circulaţie, de un incendiu sau altă nenorocire, primăria are datoria să facă totul ca să salveze vieţile omeneşti. Avem acum o autospecială dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru descarcerare”, a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman.

Autospeciala de salvare şi descarcerare, PEUGEOT BOXER , este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, întrunind toţi parametrii tehnici necesari pentru intervenţii în caz de urgenţă şi a costat 400.000 de lei RON. Autovehiculul a fost predat în regim de comodat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” şi va acţiona pe întreg teritoriul Capitalei.

“Odată cu achiziţ ionarea acestei autospeciale, putem interveni prompt şi efi cient în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă la nivelul întregului Capitalei. Aceasta va fi folosită cu prioritate în cazul situaţiilor de urgenţă ce pot apărea pe raza Sectorului 1, dar şi în celelalte sectoare din Bucureşti”, a mai spus Primarul Sectorului 1.

evenimente

Maşina de descarcerare de ultimă generaţie de care dispune Sectorul 1

INTERVENIM PROMPT ÎN CAZ DE INTERVENIM PROMPT ÎN CAZ DE ACCIDENTE CU VICTIMEACCIDENTE CU VICTIME

Sectorul 1 are echipamente de ultimă generaţie pentru salvarea vieţilor omeneşti

Primăria Sectorului 1 îşi mută birourile spre cartierele acestei zone administrative. Funcţionari ai primăriei au fost mutaţi în alte două sedii noi, situate în Calea Griviţei nr. 208 şi Str. Pajurei nr. 13, pentru a prelua solicitările cetăţenilor din aceste zone. O altă „primărie de cartier” funcţionează deja în Piaţa Amzei nr. 13 (sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 1).Conceptul de „primărie de cartier” a fost pus în practică pentru a scurta timpul de deplasare al cetăţenilor până la sediul Primăriei Sectorului 1 şi pentru a elimina aglomeraţia existentă până acum la Centrul de Informare din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Programul cu publicul în cele două noi centre din Calea Griviţei nr. 208, Str. Pajurei nr. 13 şi Piaţa Amzei nr. 13 este următorul:

- luni, marţi şi joi: 09:00–19:00- miercuri şi vineri: 09:00–17:00

Ce ntrul de Informare p e ntru Cetăţeni din Bulevardul Banu Manta nr. 9, funcţionează după următorul program:

- luni, marţi şi joi – 8:30 – 18:30; - miercuri şi vineri:–8:30 – 16:30.

Totodată, prin Centrul de Informare pentru Cetăţeni situat în Piaţa Amzei nr. 13 se asigură tuturor cetăţenilor Sectorului 1 accesul la internet, aceştia având posibilitatea să consulte informaţia existentă pe site-ul Primăriei Sectorului 1 www.primariasector1.ro şi să adreseze cereri scrise direct prin intermediul poştei electronice sau a formularelor accesibile în format electronic.

PRIMĂRIA se mută în

cartier

Page 6: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

6 Nr. 19–Iulie 2006

asistenţă medicală

C O D G A L B E N î n B u c u r e ş t i , î n luna lui Cuptor. În zilele caniculare, bucureştenii care tranzitează centrul Capitalei sau zonele aglomerate de pe raza Sectorului 1 primesc apă rece şi beneficiează de sfaturi medicale la umbra corturilor amplasate de Primăria Sectorului 1.

P r i m ă r i a a i n s t a l a t m a i m u l t e cor turi în zonele aglomerate, ( în zona gurilor de metrou şi în pieţe agroalimentare), unde trecătorii pot

primi asistenţă medicală la nevoie. În plus, cadrele sanitare oferă apă şi algocalmin persoanelor care acuză insolaţie, dar şi îngrijiri medicale celor care se simt rău.

În perioada caniculei, autorităţile iau măsurile impuse de CODUL GALBEN–care se referă la depăşirea pragului critic al indicelui de confort termic temperatură-umezeală (ITU) şi izolat la caniculă. Astfel, este asigurată asistenţă medicală în cort, pe durata caniculei, în intervalul 10:00–18:00, iar pe toată durata zilelor caniculare, străzile sunt stropite de 15 ori.

Asistenţă medicală de urgenţă este asigurată de personal medical califi cat, din spitalele de Urgenţă pentru copii

“Grigore Alexandrescu”, Spitalul de Nefrologie “Carol Davilla”, Spitalul Clinic “Sf. Maria” şi Spitalul de Chirurgie Reparatorie şi Arsuri.

Corturile vor funcţiona atâta timp cât temperaturile se vor menţine ridicate, iar riscul producerii unor accidente provocate va persista.

“ P r i m ă r i a S e c t o r u l u i 1 d o r e ş t e să preîntâmpine producerea unor evenimente neplăcute, care ar putea fi provocate de temperaturile ridicate specifi ce acestei perioade. Persoanele sensibile la caniculă sunt astfel în siguranţă corturile benefi ciind de toate dotările necesare pentru acordarea asistenţei medicale în caz de urgenţă”, a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman.

COD GALBEN ÎN BUCUREŞTICOD GALBEN ÎN BUCUREŞTI

APĂ ŞI ASISTENŢĂ MEDICALĂ GRATUITĂ

pentru bucureştenii afectaţi de caniculă

Una dintre locaţiile unde se acordă asistenţă medicală gratuită

În zilele toride este recomandabilă evitarea expunerii la soare şi folosirea de mijloace de protecţie, cum ar fi pălării, umbrele, ochelari de soare şi îmbrăcăminte din ţesături naturale, în culori deschise.Trebuie crescut consumul de lichide la doi-patru litri pe zi, iar alimentaţia să fie săracă în grăsimi. Este bine să nu fie consumate în exces cafea şi băuturi alcoolice.Când temperaturile sunt ridicate, duşurile şi băile cu apă la temperatura pielii trebuie să fi e frecvente.O atenţie specială trebuie acordată copiilor, care nu vor fi lăsaţi să aştepte în interiorul autovehiculelor parcate la soare şi nici transportaţi pe distanţe lungi în vehicule fără climatizare.Vârstinicii, în special cei cu afecţiuni cardiace şi respiratorii, vor evita deplasările şi frecventarea locurilor aglomerate.În perioadele cele mai calde din zi nu trebuie făcut efort fizic susţinut. Pe şantierele de construcţii, în halele industriale care nu au posibilitatea asigurării unor condiţii de microclimat corespunzătoare, activitatea se va desfăşura dimineaţa şi seara.Trebuie să fie luate măsuri speciale de prevenire a riscurilor pentru sănătate la personalul care lucreză în sectoarele cu temperatură ridicată şi radiaţii calorice, cum sunt laminoarele la cald, furnalele sau cuptoarele.Conform legii, angajatorii trebuie să modifice programul de lucru în condiţiile impuse de temperaturile ridicate şi să distribuie angajaţilor cantităţi sufi ciente de apă minerală.

RECOMANDĂRI ÎMPOTRIVA CANICULEI

Page 7: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

7Nr. 19–Iulie 2006

disciplina în construcţii

PRIMĂRIA SECTORULUI 1 a început să dărâme contrucţiile ilegale de vis-a-vis de parcul Herăstrău, care aparţin unor asociaţi municipali.

Pe malul lacului Floreasca, într-un parc public, se află o construcţie ilegală. Clădirea a apărut în urma asocierii unei firme cu o Direcţie din cadrul Primăriei Capitalei. După aproape un an – perioadă în care a fost somat să-şi desfiinţeze construcţia şi a fost amendat – Primăria Sectorului 1 decide desfi inţarea construcţiei.

Proprietarul clădirii, deşi se afla în ilegalitate, a încercat să intimideze acţiunea primăriei de sector. Primarul sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman,–prezent la faţa locului – a pus capăt divergenţelor: “Nu avem nimic de negociat cu cei aflaţi în ilegalitate! Primăria Sectorului 1 nu va elibera autorizaţie de construcţie pe domeniul public atât timp cât o să fi u eu primar. Nu negociem legea!”.

În doar un sfer t de oră, uti lajele primăriei au desfi inţat cuptorul construit pe marginea lacului, iar muncitorii începuseră desfiinţarea construcţiei ridicate de SC La Gondola Invest SRL.

Construcţia a apărut pe malul lacului Floreasca, în apropierea fostului ştrand cu acelaşi nume şi vis-a-vis de reşedinţa prezidenţială Vila Lac III. Drumul către construcţia ilegală–o clădire nouă, amenajată pe spaţiu verde, cu un cuptor în faţă–este proaspăt pavat cu dale de municipalitate. SC La Gondola Invest SRL

s-a asociat cu Direcţia Lacuri, Parcuri şi Agrement din cadrul Primăriei Capitalei. Asocierea este veche de peste un an, încheiată fără licitaţie.

Desfi inţarea construcţiilor ilegale continuă pe raza Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a demarat un amplu program de depistare şi demolare a construcţiilor improvizate din perimetrul sectorului, astfel încât să putem înlătura aspectele negative reprezentate de ridicarea unor astfel de imobile.

Au fo s t d e s f i i n ţ a t e a s t fe l d o u ă construcţii improvizate, situate în Calea Griviţei nr.88-90, pe locul unde anterior a funcţionat Hotelul “Oltenia” şi Cinematograful “Feroviarul”. Aceste imobile se afl au într-o stare avansată de degradare, prezentând un risc ridicat de prăbuşire, fi ind un pericol ridicat pentru

integritatea fi zică a cetăţenilor.

De asemenea, în încăperile şi curtea interioară care separă cele două clădiri, mai mulţi cetăţeni fără adăpost au ridicat adăposturi improvizate din scânduri, cartoane, folii din plastic, locuind împreună cu familiile în condiţii insalubre. Totodată, aceştia au creat un focar de infecţie în zonă prin depozitarea resturilor menajere lângă construcţiile improvizate şi desfăşurau activităţi de valorificare a unor materiale de construcţii pe care le sustrăgeau din imobilele degradate.

După demolare, Primăria Sectorului 1 a realizat şi igienizarea zonei şi a luat măsurile legale împotriva persoanelor care au încălcat legislaţia privind curăţenia, cât şi împotriva celor care sustrăgeau materiale de construcţii.

RESPECTAŢI LEGEA!RESPECTAŢI LEGEA!

TOLERANŢĂ ZERO faţă de construcţiile ilegale

din Sectorul 1

Construcţia ilegală din Parcul Floreasca nu mai există

Page 8: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

8 Nr. 19–Iulie 2006

evenimente

MIERCURI , 19 iulie ac., la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret Sector 1 din Bd. Poligrafi ei nr. 4, a avut loc festivitatea de premiere a 11 elevi care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare internaţionale de matematică şi fi zică.

Manifestarea a fost organizată şi sponsorizată de către Fundaţia Life for Life ş i Medicover, susţinători permanenţi ai lotului de olimpici la matematică şi f izică, ai tinerilor inteligenţi din România şi a valorilor umane, benef iciind şi de sprijinul Primăriei Sectorului 1.

Cu această ocazie, au fost ţ inute d i s c u r s u r i d i n p a r t e a c e l o r d o i sponsori, discursuri ale profesorilor coordonatori, a avut loc premierea loturilor de olimpici şi au fost adresate felicitări din partea invitaţilor. Premiile au constat în acordarea unor burse de studii în străinătate şi a unor sume de bani. La eveniment au fost prezenţi personalităţi ale culturii româneşti: Andrei Pleşu, Horia Roman Patapievici, profesori coordonatori şi oameni de afaceri.

Aşa cum a procedat şi în anii trecuţi, Primăria Sectorului 1 î i va premia la începutul anului şcolar pe toţi

elevii din Sectorul 1 care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale.

Elevii premiaţi la Olimpiada Internaţională de fi zică Singapore 2006

Andrei Anghel (liceul Sf. Sava -aur)Bogdan Stoica (liceul T. Vianu –argint)Alexandru Turcu (lic. M. Viteazul -bronz)Ionut Mihailescu ( Piatra Neamt-bronz)

Elevii premiaţi la Olimpiada internaţională de matematică Slovenia iulie 2006

Zahariuc Adrian Ioan (Coleg. Naţ. Ferdinand I din Bacău-aur)Pachitariu Marius (c.n. Iasi- bronz)Michnea Dragos Ioan (Coleg. Naţ. Gheorghe Şincai-Baia Mare- argint)Bazavan Eduard Gabriel (lic. Gh. Titeica- Drobeta Turnu Severin-aur)Ungureanu Andrei Bogdan ( Coleg.Naţ. Traian, Drobeta Turnu Severin-aur)Talău Cristian (Coleg. Naţ. Carol I Craiova-bronz).

PERFORMANŢE RĂSPLĂTITEPERFORMANŢE RĂSPLĂTITE

Olimpici care au obţinut rezultate deosebite

la olimpiadele internaţionale au fost premiaţi

la Centrul Metropolitan pentru Tineret

Centrul Cultural Metropolitan pentru

Tineret Sector 1Bulevardul Poligrafiei nr.4

Tel/Fax 224.62.82e-mail:[email protected]

Olimpicii premiaţi la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret

Page 9: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

9Nr. 19–Iulie 2006

ÎN DATA de 3 iulie a.c., începând cu orele 11:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1, a avut loc festivitatea de premiere a tuturor directorilor şcolilor şi liceelor care au avut echipe înscrise la prima ediţie a Cupei Primăriei Sectorului 1. Premiile, constând în diverse premii şi cupe inscriptionate cu sigla Primăriei Sectorului 1, au fost înmânate de către Primarul Andrei Ioan Chiliman.

Cu această ocazie, Primarul Andrei Ioan Chiliman a mulţumit directorilor prezenţi pentru participare, precizând totodată următoarele : “Primăria Sectorului 1 are un program coerent de revitalizare a sportului şcolar. Astfel, pe lângă organizarea acestei competiţii, administraţia locală a amenajat un bazin de înot la Şcoala Generală la nr.3, urmând să mai amenajeze două bazine de înot în alte unităţi de învăţământ. De asemenea, după consolidarea unităţilor de învăţământ, vom trece, în limita fondurilor disponibile, la amenajarea

unor săli de sport acoperite”.

Competiţia s-a desfăşurat în cursul lunii mai la nouă discipline sportive: Aerobic, Atletism, Baschet, Fotbal, Handbal, Şah, Tenis de masă, Volei şi Rugby, iar la aceasta au participat echipe din 37 de unităţi de învăţământ din perimetrul sectorului. Premierea câştigătorilor a fost făcută în cadrul unui eveniment ce s-a desfăşurat pe data de 6 iunie a.c., de către Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman precum şi de nume sonore ale sportului românesc: Eliodor Voica, Paul Helcioiu, Alexandru Vinereanu, Andreea Raducan, Marin Ionescu, Dodo Munteanu, Otilia Bădescu şi cunoscutul gazetar şi crainic sportiv Cristian Ţopescu.

Scopul acestor concursuri, la care au participat peste 1700 de copii, l-a constituit revitalizarea sportului şcolar din Sectorul 1 şi descoperirea de noi talente şi valori care să reprezinte viitorul sportului românesc.

evenimente

CUPA SECTORULUI 1 LA FINALCUPA SECTORULUI 1 LA FINAL

Primăria Sectorului 1 i-a premiat pe directorii unităţilor de învăţământ

care au avut echipe înscrise în această competiţie

Organizaţia World Vision şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copi lului Sec tor 1 au derulat proiectul «Artă şi joc pentru toţi copiii ! », proiect ce s-a desfăşurat în cadrul Complexului de Servicii Sociale “Sfânta Ecaterina” din cadrul Dire c ţ ie i de A sis te nţ ă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, în perioada 26 – 30 iunie 2006, între orele 9.00 – 15.00, la care au participat peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani.În cadrul proiectului , un grup de 15 voluntari din Statele Unite ale Americii au venit în România pentru a- i ajuta pe copii să-şi dezvolte abilităţile de comunicare şi inserţie socială, prin intermediul a r t e i . A d u c â n d s p e r a n ţ a ş i încurajarea acelor oameni cu care vin în contact, ei au folosit arta ca mijloc universal de exprimare a sentimentelor.În acest proiect au fost antrenaţi copii incluşi în proiectele World Vision România, copii din grădiniţe de masă din Bucureşti, precum şi copii care benefi ciază de suportul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.D e s e n u l , t e a t r u l d e p ă p u ş i , poveştile, jocul, muzica au fost doar câteva mij loace folosite pentru a dezvolta creativitatea şi personalitatea copiilor participanţi la eveniment.Scopul principal l -a constituit crearea unei săptămâni de neuitat pentru cei mici, principalul câştig f i ind zâmbetul luminos care a apărut pe faţa fi ecărui copil. Pe 30 iunie a avut loc expoziţia obiectelor realizate de copii în cadrul acestui

proiect.

PROIECTUL “ARTĂ ŞI JOC PENTRU

TOŢI COPIII”Primăria Sectorului 1 şi Organizaţia World

Vision dezvoltă creativitatea tinerilor

Primarul Andrei Ioan Chiliman premiind pe directorii unităţilor de învăţământ

Page 10: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

10 Nr. 19–Iulie 2006

cupa sectorului 1

Lista elevilor premiaţi la Cupa Sectorului 1

Baschet baieti-liceeI. Lic. IL Caragiale – 10 sportivi – prof. Teodorescu DoinaBucur Andrei, Spahiu Alin, Dumitru Costin, Chira Stefan, Guta Cristian, Stan Andrei, Toader Matei, Iliescu Tudor, Gheorghiu Vadim, Spirescu Mihnea

II.Lic. Ion Neculce – 11 sportivi – prof. Stoica GheorgheMihaila Andrei, Bucheru Mihai, Tomescu Andrei, Oprescu Cosmin, Trogmaer Tudor, Iogu Stefan, Dumitru Stefan, Matei Catalin, Damian Bogdan, Stan Gradinaru Radu, Ciubancan Ioan

III.Lic. Teoretic Jean Monnet – 9 sportivi – prof. Daianu ClaudiaCostandachi Vlad, Zidaru Catalin, Ferencz Stefan , Radulescu Andrei, Halchias Andrei , Sinca Alexandru , Chirescu Andrei , Florea Rubin , Taran Ionut

Baschet fete-liceeI.Coleg. Nat. Sf.Sava – 12 sportivi – prof. Taciu EcaterinaPojarnicu Alina, Mihes Maria, Maxian Raluca, Netu Ioana, Cosma Cristina, Ghiocel Catalina, Daia Andrada, Bostan Sanziana, Hristodorescu Alina, Radulescu Ioana, David Larisa, Costea Alina

II.Lic. IL Caragiale – 12 sportivi – prof. Teodorescu DoinaBanta Georgiana, Ene Claudia, Negulescu Ioana, Popescu Anca, Bogdan Alexandra, Iorga Oana, Mateiasi Melania, Banta Mihaela, Badan Dana, Pana Andreea, Teodorescu Miruna, Harangus Maria

III.Lic. I.Neculce – 12 sportivi – prof Georgescu AmeliaHurmuz Andra, Parvan Iulia, Dragomir Anca, Frantuz Iulia, Carcei Eliza, Achim Corina, Coler Laura, Bagneanu I., Cristea Mihaela, Moca Simona, Visan Ana, Torous Crina,

Baschet scoli generale feteI.Lic. Jean Monnet –12 sportivi- prof. Barascu DanielStinga Corina, Tudor Letitia, Baicu Alina, Dinu Ioana, Grigore Ioana, Ciungu Andreea, Enescu Alexandru, Mitu Teodora, Moia Inna, Preda Tania, Pasculescu Cosmina, Vasile Ana Maria,

II.Sc. nr.12 – 12 sp. -prof. Costea ConstantaVamos Ana, Ignat Alexandra, Asavoaie Diana, Radosloveanu Ana, Radoi Iulia, Radoi Aurelia, Gheorghiu Alice, Alexandru Andreea, Ghenu Andreea Butnarasu Ioana, Sandu Ana, Zaharia Georgiana, Baluta Ioana,

III.Sc. nr. 179 – 11 sp - prof. Feraru AurelLazar Andreea, Ionescu C, Ioneascu Irina, Popa Emilia, Antemir Ionela, Mares Beatrice, Vasile Manuela, Dumitru Ana, Birza Roxana, Benchescu Bianca, Petrescu Karina

Baschet scoli generale Baieti (cl. V-VI)I.Sc. gen. Nr.12 – 12 sp.-prof. Turea StefanMinea Costin, Neagu Stefan, Balas Valentin, Voda Catalin, Sarcu Petru, Zaharia Andrei, Fratila Nicolae, Pricop Gabriel, Andrei Cristian, Gheorghe Alexandru, Raicu Alexandru, Florea Ionut

II.Lic. Jean Monnet – 10 sp.- prof. Ion MarinelaMilea Mark, Constantin Robert, Nagy Iulius, Stef Serban, Radulescu Razvan, Tudor Vlad, Pruncu Alexandru, Badina Radu, Malaimare Stefan, Tudorache Mihai Valentin

III.Sc. gen. Nr. 45 – 12 sp.-prof. Tatole DanielVarzaru Tiberiu, Tudor Catalin, Bibu Alexandru, Popescu Teodor, Florea George, Opris Andrei, Turcus Valeriu, Dutu Andrei, Rus Tudor, Badic Bogdan, Zuvelca Daniel, Pana Mario

Baschet scoli generale baieti (cl. VII-VIII)I.Sc. gen. Nr.12 – 11 sp.-prof Turea StefanDenis Mihai, Herscovoci Robert, Chira Cristian, Stan Cristinel, Radu Daniel, Neagu Adrian, Balaban Alin, Malnasan Tiberiu, Segreanu Alexandru, Ene Cristian, Cuciureanu Octavian,

II.Sc. gen. Nr.3 – 10 sp.-prof. Cion-tescu MarianMitrica Cristian, Saftel Mihaita, Trifan Cosmin, Miclos Sorin, Dinu Cosmin, Stanciu George, Dima Alexandru, Papa Rares, Pepel Victor, Dumitrascu Mihai

III.Lic. Jean Monnet – 10 sp.-prof. Ion MarinelaRepanovisc Trancisc, Marin Lucian, Stoiu Dragos, Florea Mihai, Ionescu Radu, Radulescu Razvan, Stelea Razvan, Leca Bogdan, Ungureanu Andrei, Savu Ionut,

Volei scoli generale minivolei feteI.Sc. gen. Nr. 7 – 10 sp.-prof. Teodorescu FlorinPopescu Ramona, Gae Nicoleta, Cojocaru Alexandra, Anastasiu Maria, Harabagiu Diana, Istrate Alexandra, Marinas Diana, Neagu Teodora, Apostu Marinela, Bumbaceanu Denisa

II.Sc. gen. CFR – 10 sp.-prof. Adam

MihaiBounegru Mariana, Gunie Loredana, Luca Anca, Teodosiu Diana, Scurtu Claudia, Nita Ramona, Ilie Georgiana, Culea Laryssa, Ursaciuc Liliana, Negoiescu Gabriela

III.Sc. gen. 162 – 8 sp.-prof. Vasile OvidiuGunie Loredana, Nastase Bianca, Ilie Gabriela, Scurtu Claudia, Negoescu Gabriela, Stan Dana, Constantin Mihaela, Negura Ioana

Volei scoli generale sperante feteI.Sc. gen. Nr. 7 – 10 sp.-prof. Teodor-escu LucretiaPopescu Ramona, Ciotoran Cristina, Marcu Bianca, Salariu Adina, Sandu Andreea, Lupu Andreea, Ilie Andreea, Marinas Diana, Cojocaru Alexandra, Dicu Cristina

II.Sc. gen. Nr. 162 – 8 sp.-prof. Stoican DorinComan Ionela, Prita Cristina, Ghinea Florentina, Romcea Denisa, Surdu Georgiana, Burcea G, Boureanu M, Ghinea D

III.Lic. Alex. Vlahuta – 8 sp.-prof. Radu IleanaBurnazaou Alexandra, Radu Andra, Munteanu Silvia, Pasciuc Paula, Surgiu Loredana, Zirra Adela, Golcea Alina, Olteanu Elena

Volei scoli generale minivolei baietiI.Sc. gen. CFR – 10 sp.-prof. Adam MihaiBurada Toader, Stratina Marian, Ciobeica Remus, Enache Marius, Bolboceanu Stefan, Gheorghe Angelo, Nitu Samir, Prescure Alexandru, Martinescu Andrei, Andrei Ionut,

II.Sc. gen. CFR – 11 sp.-prof. Droc DanielPirnea Corneliu, Panoiu Eduard, Dumitrescu Ionut, Joja Paul, Dumitru Claudiu, Alexandru Andrei, David Florin, Dumitru Rafael, Koti Eduard, Brutaru Andreas, Roti Eduard

III.Sc. gen. Nr. 162 – 8 sp.-prof. Vasile OvidiuTiu Costin, Burcea Costel, Lefter Ionut, Stancu Andrei, Costache Cosmin, Enache Costin, Popa Mihai, Iordanescu Marius,

Volei scoli generale sperante baietiI.Sc. gen. CFR – 12 sp.-prof. Droc DanielBrutaru Alexandru, Petrescu Mircea, Dumitru Adrian, Cozaru Claudio, Musat Andrei, Predoiu Daniel, Pana Alexandru, Cirligeanu Constantin, Dimitru Claudiu, Bengulescu Bogdan, Pirnea Cornel, Coltan

Matei

II.Sc. gen. Nr. 162 – 12 sp.-prof. Vasile OvidiuDumitru Ion, Boatca Alexandru, Mocanu Stefan, Borcoi Urcas, Ionescu Andrei, Ticu Costin, Dragomir Liviu, Dan Sorin, Caltan Catalin, Enache Cristinel, Aliontioaiei Dan, Furtuna I.

III.Sc. gen. CFR – 10 sp.-prof. Adam MihaiStoica Bogdan, Caltan Catalin, Dan Sorin, Enache Marius, Burada Toader, Gheorghe Angelo, Bolboceanu Stefan, Pascu Bogdan, Nitu Samir, Gheorghe Gabriel

Volei licee fete (cl. IX-X)I.C.N.I. Tudor Vianu – 14 sp.-prof. Sialomon Maria Andreescu Alina, Lugoji Andreea, Anica Luiza, Moga Andreea, Nedescu Liana, Pasare Alexandra, Popescu Andra, Sulfi neanu Laura, Coteanu Lavinia, Tabacu Cristina, Mihai Alexandra, Bogatu Diana, Radu Silvana, Popescu Carina

II.Coleg. Ec. V. Madgearu – 18 sp.-prof. Doina Ostafi Barloi Georgeta, Popovici Sandra, Ion Claudia, Rosca Irina, Toronciuc Olga, Ardeleanu Adriana, Badea Madalina, Dinu Alexandra, Stavarache Cristina, Dumitras Letitia, Vornicu Denisa, Megan Alexandra, Babata Ana Maria, Codreanu Roxana, Ulea Jennifer, Dinca Alexandra, Nitu Denisa, Ion Daniela

III.Lic. Teoretic C-tin Brancoveanu – 12 sp.-prof. Ungureanu VasilicaGiurgiu Ioana, Petre Ionela, Matache Luiza, Seca Marinela, Spiridon Marta, Rosca Nicoleta, Brisan Andreea, Micu Flavia, Neagu Andreea, Constantinescu Violeta, Cuconeas Catalina, Mitrache Mirela,

Volei licee fete cl. (XI-XII)I.C.N.I. Tudor Vianu – prof. Dumitrescu Lucian – aceleasi juc.

II.Coleg. Ec. V. Madgearu – prof. Madalina Paul – aceleasi juc.

III.Lic. Teoretic Jean Monnet – 11 sp.-prof. Barascu DanielBaloiu Ana Maria, Catrinescu Ioana, Dimofte Alexandra, Lospa Stefania, Nastase Corina, Neacsu Georgiana, Nicolau Vacarescu Tina, Niculae Iulia Andra, Radulescu Andreea, Spirea Anamaria, Tanasa Corina

Volei licee baieti cl. (IX-XII)I.Gr. Sc. Ind. Tr. C.F. – 14 sp.

– prof. Soaca IonAlexandru Florea Andrei, Jalba Andrei, Leonte Filip, Preda Marian Iulian, Purcaru Andrei, Petrescu Mircea, Nefl iu Marin, Stan Costin, Gant Alexandru, Voicu Marius, Robu Daniel, Pana Nicolae, Enache Alexandru, Pana Gheorghe

II.Gr. Sc. Ind. TR. C.F. – prof. Soaca Ion – aceeasi si in lista pt loc I

III.C.Nat. Informatica Tudor Vianu – 15 sp. – prof. Dumitrescu LucianIftimie Dragos, Morarescu Razvan, Mehedinteanu Bogdan, Fat Ioan, Nedelcu Dragos, Pascu Alexandru, Moraru Alexandru, Calugarita Claudiu, Nedesan Octavian, Mihailescu Stefan, Stanciu Claudiu, Stanescu Bogdan, Jipa Mihnea, Berba Lucian , Ionita Andrei

Rugby licee baietiI.Colegiul Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare – 15 sportivi – prof.Polizache TeodorDragomir Mihai, Stoia Stefan, Albulescu Vlad, Serban Cristian, Sirbe Marius, Stefan Marian, Otava Alexandru, Constantin Cristian, Grigore Nicolae, Stoian Marian, Mitroi Alexandru, Serban Nicolae, Voicu Silviu, Borobei Marcel, Ciotoeanu Andrei

II.C.N. Aurel Vlaicu – 12 sp. – Udroiu VasileDiaconescu Dan, Sabau Viorel, Sibiceanu Gabriel, Mereuta Andrei, Kiss Andrei, Ghinea Alexandru, Gheorghiu Lucian, Ciorbaru Bogdan, Zamfi r Viorel, Preda Ionel, Tapuc Daniel, Panzaru Marian

III.Lic. Ion Neculce – 11 sp. – Campineanu MarcelaCostea Daniel, Caslariu Florin, Petrescu Ionut, Stoian Dorin, Mazilu Tudor, Titiriga Catalin, Zaim Bogdan, Gafi teanu Matei, Voiculescu Bogdan, Vlad Daniel, Stan Alexandru

Tenis de masa scoli generale baietiI.Sc. 175 – prof Chitu TraianMarchidan NicuII.Sc.12 – prof. Sandu MihaelaMilea DragosIII.Lic. Nicolae Iorga – prof Pene SorinDumitrescu Cezar

Tenis de masa scoli generale feteI.Sc.12 – prof. Sandu MihaelaAsavoaie DianaII.Sc.12 – prof. Sandu MihaelaJipa IrinaIII.Sc.12 – prof. Sandu MihaelaIgnat Alexandra

Page 11: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

11Nr. 19–Iulie 2006

cupa sectorului 1

Tenis de masa liceu baietiI.Coleg.Teh. de Arhitectura – prof Vargolici Mihai

II.Coleg.Teh. de Arhitectura – prof Vargolici Mihai

III.Coleg. National A.Vlaicu – prof Antihi Amalia

Tenis de masa licee feteIV.Coleg.Teh. de Arhitectura – prof Vargolici Mihai

V.Coleg.Teh. de Arhitectura – prof Vargolici Mihai

I.Coleg.Nat. Sf. Sava – prof. Taciu Ecaterina

Sah scoli generale legitimatiI.Savu Ionut CatalinLic. Teoretic Jean Monnet – prof. Barascu DanielII.Otoiu AndreiSc. Gen. Nr. 182 – prof. Calinescu MariaIII.Zloteanu CristianSc. Gen. Nr. 175 – prof. Chitu Traian

Sah scoli generale fete nelegitimateI.Cogut ValeriaSc. Gen. Nr. 12 – prof. Turea StefanII.Bugan StefaniaLic. Teoretic Nicolae Iorga – prof. Pene SorinIII.Paraicu IuliaSc. Gen. Nr. 12 – prof. Turea Stefan

Sah scoli generale baieti nelegitimati I.Dumitru DragosSc. Gen. Nr. 175 – prof. Chitu TraianII.Ilie SorinSc. Gen. Nr. 175 – prof. Chitu TraianIII.Pacuraru AndreiSc. Gen. Nr. 175 – prof. Chitu Traian

Sah licee legitimatiI.Turcu IulianLic. Nicolae Iorga – prof. Todea LiviaII.Botezatu MirelaLic. George Calinescu – prof. Panait AlexandraIII.Gheorghe BogdanColeg. IL Caragiale – prof. Ilie (Saiu) Ana Daniela

Sah licee fete nelegitimateI.Sinitaru AlexandraLic. Nicolae Tonitza – prof. Nica Elena

II.Macasoi CristinaLic. G. Calinescu – prof Panait Alexandra

III.Stefan SmarandutaLic. N. Iorga – prof. Todea Livia

Sah licee baieti nelegitimati I.Bostan MihaiLic. Nicolae Iorga – prof. Todea LiviaII.Untila MarcelColeg. Ec. Virgil Madgearu – prof. Niculescu Mizil CarmenIII.Dinulica MihaiLic. George Calinescu – prof. Panait Alexandra

Atletism – triatlon- probe: viteza(60m),saritura in lungime,alergare rezistenta

Triatlon scoli generale fete (cl. VII-VIII)I.Vamos AnaSc.Gen. nr. 12 – prof. Costea ConstantaII.Pantali DanielaSc. Gen. Nr. 17 – prof. Margineanu Dan III.Popa SimonaSc.Gen.nr. 17 1– prof. Porumb Cornel

Triatlon scoli generale baieti (cl. V-VI)I.Musat IulianSc. Gen. Nr. 17 – prof. Margineanu DanII.Pandele MariusSc. Gen. Nr. 12 – prof. Costea ConstantaIII.Gheorghe FlorinSc. Gen. Nr. 12 – prof. Costea Constanta

Triatlon scoala generala fete (cl. VII-VIII)I.Asavoaie DianaSc. Gen. Nr. 12 – prof. Costea ConstantaII.Ignat AlexandraSc. Gen. Nr. 12 – prof. Costea ConstantaIII.Mitrofan IuliaLic. Cervantes – prof. Florea Adrian

Triatlon scoala generala baieti (cl. VII-VIII)I.Agapie RobertSc. Gen. Nr. 12 – prof. Costea ConstantaII.Comandariu MariusSc. Gen. Nr. 12 – prof. Costea ConstantaIII.Paterau FlorinSc. Gen. Nr. 171 – prof. Porumb Cornel

Triatlon licee baietiI.Vlad SilviuLic. Cervantes – prof. Florea AdrianII.Cretescu SorinLic. George Calinescu – prof. Panait AlexandraIII.Vasile EmanuelLic. Greco-Catolic – prof. Itoiu Laura

Triatlon licee feteI.Munteanu SimonaLic. Greco-Catolic – prof. Itoiu LauraII.Gheorghiu GabrielaLic. Greco-Catolic – prof. Itoiu LauraIII.Munteanu SilviaLic. Greco-Catolic – prof. Itoiu Laura

MajoreteI.Lic. C-tin Brancoveanu – 9 sp.- prof. Fugariu MariaPetraru Claudia, Gheorghe Elena, Gorbei Diana, Constantin Daniela, Roscan Andreea, Sandulache Ioana, Filip Oana, Tiroi Diana, Ermil Simona AlexandraIII.Lic. Cervantes – 6 sp.-prof. Florea AdrianPopescu Ioana, Popescu Monica, Orza Roxana, Miron Mihaela, Enache Cosmina, Tilea Cristiana

III.Lic. Sf. Sava – 4 sp.-prof. Taciu EcaterinaIonescu Loredana, Ionita Alexandra, Mocanu Ina, Paunescu Mihaela, Rosca Andreea, Vasilescu Oana

Dans aerobicI.Liceul Cervantes – 6 sp.-prof. Florea AdrianPopescu Ioana, Popescu Monica, Orza Roxana, Miron Mihaela, Enache Cosmina, Tilea Cristiana

II.Lic. IL Caragiale – 6 sp.-prof. Ilie DanielaMihaila Mirela, Kadri Nadia, Sarov Alexandra, Popovici Ioana, Samson Loredana, Alexandru Diana

III.Lic. A. Vlaicu – 4 sp.-prof. Loghinoiu MarioaraGrumazescu Elena, Popescu Luciana, Ursu Madalina, Stanila Svetlana

Handbal licee – feteI.Colegiu Tehnic de Material Rulant – 15 sp.-prof. Danalache CostelDobrica Gabriela, Bogdan Andreea, Visan Vasilica, Dinu Mariana, Ene Elena, Iancu Alina, Cotiga Oana, Huiala Andreea, Puiu Adina, Sandu Ana Maria, Stoica Madalina, Radu Steliana, Lixandroiu Oana, Tudora Florentina, Gentoiu Elena

II.Colegiu Tehnic Media – 14 sp.-prof. Costache AlinaGalbinisteanu Florentina, Ilie Anca Stefania, Alexe Andreea, Roscurev Adina, Nache Lorena Florentina, Popescu Raruca Amalia, Harasemcilic Giorgiana, Briceag Diana Alexandra, Barbalau Carmen Ioana, Neacsu Ana Maria, Negoi Mihaela, Vladu Aura, Crivat Roxana, Tripon Andreea

III.Liceul Greco- Catolic – 14 sp.-prof. Itcou LauraBoanca Cerasela, Bolda Andreea, Bostina Ionela, Sava Daniela, Florea Ana Maria, Iancu Laura, Ichim Ana Maria, Iordache Andra, Toma Nicoleta, Pall Ana Maria, Sadtlinsky Carmen, Tcaci Oana, Mare Luiza, Mare Andreea

Handbal licee – baietiI.Coleg. Nat. De Informatica T. Vianu – 14 sp.-prof. Alexandru GabrielaIanas Alexandru, Atanasiu Gabriel, Draga Cristian, Bencea Mihai, Nedescu Octavian, Jida Mihnea, Auramescu Robert, Dinu Dan, Baiasu Bogdan, Georgescu Tiberiu, Ionescu Lucian, Chitu Mario, Gheorbanoiu Alexandru, Grecescu Mircea

II.Grup Sc. Ind. Henri Coanda – 12 sp.-prof. Dragomir ViorelOlteanu Cristian, Manole Adrian, Marinescu Dorinel, Stroie Alexandru, Ciocan Ionut, Gheorghe Nicusor, Filip Sergiu, Nastase Mihai, Salcie Mihai, Dima Vladimir, Vizireanu Razvan, Turcu Adrian,

III.Colegiu Tehnic Media – 14 sp.-prof. Costache Alina, Feraru Andrei, Gheorghe Alexandru, Zamfi r Ionut, Dumitrescu Nicusor, Ozsvath Gabriel , Becher Bogdan, Cusiac George, Ungureanu Rares, Pandelea

Ruben, Pasol Bogdan, Grigore Cosmin, Barneata Claudiu, Serbut Mihai, Done VictorHandbal scoli generale – fete (cl. V-VI si VII-VIII)I.Sc. Gen. Nr. 175 – 18 sp.-prof. Chitu TraianBorea Daniela, Mitroi Catalina, Dragomir Alexandra, Valcu Lidia, Tanga Georgiana, Sitari Salomeea, Diacoboaie Andreea, Savu Maria, Popescu Alina, Cluci Dora, Ionescu Alexandra, Pospai Ana Maria, Urzica Catalina, Chirita Alina, Dogaru Cristina, Matei Alina, Popa Alina, Stan Alexandra

II.Sc. gen. Nr. 5 – 12 sp.-prof. Negraru EugeniaTinta Andreea, Takacs Andreea, Raduta Bianca, Zaharia Mirela, Vasile Alina, Vlad Maria, Baigus Ioana, Moldoveanu Oana, Popescu Carmen, Anghel Elena, Ungureanu Alina, Dumitru Ruxandra

Handbal scoli generale – baieti (cl. V-VI si VII-VIII)

I.Sc. Gen nr. 175 – 24 sp.-prof. Chitu TraianCretu Andrei, Chiriac George, Secrieru Mirel, Dumitru Ionut, Giurea Stefan, Lazar Constantin, Manea Cristian, Nistor Cosmin, Nicolae Radu, Petre Daniel, Miriuta Iosif, Petcu Daniel, Munteanu Ionut, Stefan George, Iliuta Fabian, Baruga Doru, Gogoasa Andrei, Ciochina Andrei, Dinu Stefan, Loca Gabriel, Baiculescu George, Bogdan Marius, Lazar Catalin, Dobre Andrei

II.Sc. Gen nr. 5 – 26 sp.-prof. Negraru EugeniaCiurezu Sergiu, Apostol Cristian, Serban Robert, Anchel Luca, Zelimbea Ionut, Ionescu Marius, Mustareata Cosmin, Coman Alexandru, Mihai Constantin, Blegu Cristian, Petrosel Andrei, Ghimeon Razban, Oprea Eduard, Pascale Andrei, Cosmaciuc Bogdan, Rapeanu Cristian, Popescu Silviu, Simion Laurentiu, Balaban Radu, Chelmus Cristian, Popescu Mihai, Lapadat Cristian, Pupascu Radu, Vancea Gabriel, Tanase Mihai, Profor Marius

III.Coleg German Goethe – 14 sp.-prof. Lazar DianaStoica Andreas, Niculescu Ioan, Basturescu Andrei, Buzica Vlad, Andrei Mihnea, Ion Alexandru, Dragomir Mihnea, Moraru Alexandru, Gociman Ioan, Stoica Octavian, Dima Harald, Oprea Vlad, Suteu Paul, Zagalga Octavian

Fotbal scoli generale (cl. I-IV)I.Sc. Gen. Nr. 192 – 10 sp.-prof. Ilincai ConstantinUrsaru Elisei, Stancioiu Samuel, Stoica Claudiu, Ursaru Iosif, Fecioara Iosif, Stan Iosif, Fecioara Lazar, Stan David, Cojocaru George, Serban Andrei,

II.Sc. Gen. Nr. 171 – 10 sp.-prof. Porumb CornelMusat Sorin, Niculescu Dan, Stancu Lucian, Paturca Paul, Gavrilescu Gabriel, Costea Bogdan, Florea Alexandru, Mares Dan, Gruiescu Mihai, Pana Damian

III.Sc. Gen. Nr. 12 – 10 sp.-prof. Turea StefanCalin Rafael, Ungureanu Ionut, Anatoli Laurentiu, Iancu Andrei, Pavel Alexandru, Rudaru Petrisor, Barcila Radu, Balota Franco, Barcila Cristi, Ragolic Fernando

Fotbal scoli generale (cl. V-VI)I.Sc. gen. Nr. 175 – 9 sp.- prof. Marculescu GhergheTurc Alexandru, Ciupitu Radu , Butucel Paul, Ciumacenco Alexandru, Iancu Gabriel, Balgiu Cristian, Chiram Marin, Tudorache Daniel, Alexe Mircea

II.Sc. Gen. Nr.12 – 10 sp. -prof. Turea StefanFratila Nicu, Petcu Andrei, Iancu Danut, Pricop Gabriel, Calin Rafael, Gutoiu Alexandru, Szente Ionut, Voicu Marian, Nicolae Andrei, Iordan Andrei

III.Sc. Gen. Nr. 3 – 10 sp.-prof. Baiatu GeorgetaGruita Catalin, Dicu Daniel, Ion Florian, Romaniuc Razvan, Balikcyan Toros, Costan Andrei, Margineanu Alexandru, Gheorghe Aurelian, Moldoveanu Cristian, Carlescu Mihai

Fotbal scoli generale (cl. V-VI)I.Sc. Gen. Nr. 12 – 9 sp.-prof. Turea StefanPrisleag Gheorghe, Agapie Robert, Iargu Alexandru, Comandariu Marius, Ciobanu Cristian, Penciu Florin, Iancu Ionut, Manolache Ionut, Mot Catalin

II.Sc. Gen. Nr. 192 – 10 sp.-prof. Ilincai ConstantinAnton Catalin, Caraian Beniamin, Gheorghe Laurentiu, Capraroiu Florin, Andrei Cristian, Ursaru David, Niculae Catalin, Ghita Marian, Cardian Elisei, Mitroi Cristian

III.Sc. Gen. Nr. 175 – 10 sp.-prof. Rotaru IonCretu Andrei, Lazar Catalin, Raiculescu George, Matghidan Nicolae, Boruga Dan, Ionita Valentin, Famfi r Costin, Davidoiu Alexandru, Munteanu Ionut, Lala Gabriel

Fotbal liceeI.Grup Scolar H. Coanda -12 sp– prof. Vencu MihaiCracana Gabriel, Marinas Alexandru, Ciurea Gabriel, Dumitrica Alexandru, Marinescu Elvin, Parvu Gabriel, Ene Cristian, Sava Alexandru, Sandu Ionut, Ion Silviu, Gatej Marius, Marinas Alexandru

II.Coleg. Nat. I.L. Caragiale – 12 sp.– Smeianu StefanCoroama Bogdan, Fratilescu Bogdan, Cojocaru Valentin, Shapera Stefan, Barzu Andrei, Roman Claudiu, Radulescu Gabriel, Dumitrescu Bogdan, Andronic Tudor, Iurevici Ionut, Marodin M., Stan C.

III.Coleg. Ec. V. Madgearu – 10 sp.- prof. Niculescu Mizil CarmenPravat Laurentiu, Zlate Bogdan, Alexandru Bogdan, Alexiu Bogdan, Georgescu Catalin, Oprea Valentin, Minciu Cristian, Mandache Valentin, Gemalescu Romeo, Florea George

Page 12: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

12 Nr. 19–Iulie 2006

A c e s t p r o d u s d e a s i g u r a r e s e adresează atât unităţilor medicale (unităţi spital iceşti , pol icl inici ş i centre medicale de diagnostic şi tratament, spitale, unităţi de servicii medicale de urgenţă şi de transport s a n i t a r, f u r n i z o r i d e s e r v i c i i d e îngrijire la domiciliu, furnizori de servicii medicale de recuperare) cât şi personalului medical beneficiar al autorizaţ iei de l iberă practică medicală.

Asigurarea se încheie pentru:

1. Sumele de care Asiguratul şi/sau personalul cal i f icat angajat de acesta se face legal responsabil ca urmare a unor acte de neglijenţă, i m p r u d e n ţ ă s a u o m i s i u n e ş i având drept consecinţă vătămări corporale şi/sau pagube materiale, dovedite a fi fost comise în timpul exercitării profesiei;

2. Costurile şi cheltuielile efectuate de Asigurat, cu consimţământul scris al Asigurătorului, generate de procesul civil, dacă a fost obligat la desdăunare, precum şi pentru p re j u d i c i i l e c i v i l e s t a b i l i te d e procesele penale. Vor fi incluse de asemenea, dar nu vor depăşi limita răspunderii înscrisă în poliţă, şi cheltuielile făcute de Asigurat în scopul limitării prejudiciului,

Sunt acoperite prejudiciile apărute ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor profesionale prevăzute de practica medicală în ce priveşte consultaţia şi/sau tratamentul medical optim inclusiv operaţiunile preoperatorii sau postoperatorii, desfăşurate atât de personalul medical specializat (medici de familie, medici specialişti – s p e c i a l i t ă ţ i m e d i c a l e , m e d i c i specialişti – specialităţi chirurgicale şi stomatologice, farmacişti), cât şi de personalul auxiliar competent (personal medical cu studii medii, personal farmaceutic cu studii medii), şi care s-au manifestat sub forma unor diagnostice sau teste medicale greşite, administrarea neadecvată de medicamente, anestezice, calmante, t ratament terapeutic impropriu, măsuri de igienă incorecte, utilizarea d e f e c t u o a s ă a e c h i p a m e n t u l u i m e d i c a l , e r o r i î n d e s f ă ş u r a r e a operaţiilor chirurgicale.

Î n l i m i t a r ă s p u n d e r i i a s u m a t e prin pol iţă , ASIBAN S.A. acoperă pretenţiile de despăgubiri solicitate de clienţii Asiguratului, ca urmare a prejudiciilor de care acesta se face vinovat în perioada de valabilitate a pol i ţe i , precum ş i ca urmare a pre judic i i lor cauzate îna inte de i n t r a re a î n v i g o a re a p o l i ţ e i d e asigurare, cu condiţia ca cererea de despăgubire a păgubitului să f ie făcută în perioada de valabilitate,

şi ca data producerii evenimentului cauzator de prejudic iu să f ie cu c e l m u l t 2 4 d e l u n i î n a i n t e d e data intrăr i i în v igoare a pol i ţe i (anterioritate). Astfel data daunei este considerată data când a fost formulată în scris prima cerere de despăgubire împotriva Asiguratului.

Poliţa de asigurare se încheie pe baza chest ionarulu i – cerere de asigurare, care împreună cu toate celelalte declaraţii făcute în scris de către Asigurat fac parte integrantă din poliţă.

Perioada de asigurare este de 12 luni, dar la solicitarea Asiguratului aceasta poate fi mai redusă.

Pol i ţa este valabi lă pe ter i tor iul României.

advertorial

ASIGURAREA DE RĂSPUNDERE

PROFESIONALĂ

privind practica medicală

ASIBAN vă aşteaptă la oricare din sediile sale din

Bucureşti, pentru a vă răspunde la întrebările legate de asigurări

şi pentru a vă oferi protecţia de care aveţi nevoie. Pentru

detalii suplimentare, va rugăm să ne contactaţi la telefon 222.95.60/61/62/63/64

sau la adresa de mail [email protected].

Page 13: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006
Page 14: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

14 Nr. 19–Iulie 2006

util

ÎN ULTIMA PERIOADĂ, construirea de centrale termice de apartament a devenit soluţia la care recurg o parte însemnată dintre consumatori. Aceste sisteme sunt o soluţie alternativă la rezolvarea problemelor de încălzire a locuinţelor.

Având în vedere că tot mai mulţi cetăţeni recurg la insta larea de centrale termice de apar tament, vom prezenta în acest număr a l

reviste i câteva avantaje pe care le aduce instalarea unei astfel de centrale precum şi lista instituţiilor f i n a n c i a r e c a r e a c o r d ă c r e d i t pentru achiziţionarea în leasing a centralelor.

Un prim avantaj al instalării unei centrale de apartament îl constituie i n d e p e n d e n ţ a e n e r g e t i c ă a consumatorului. Astfel, indiferent de situaţiile neprevăzute în cadrul condominiului, centrala termică de apar tament asigură permanenţa sistemului de termoficare.

Un alt avantaj important al instalării unei centrale de apartament este p o s i b i l i t a t e a d e a c o n s u m a î n funcţie de posibilităţile financiare ale consumatorului . Costuri le de exploatere ale unei centrale termice de apartament sunt destul de reduse iar fac torul f inanciar reprez intă un apor t impor tant în instalarea ş i e x p l o a t a re a u n e i ce n t r a l e d e apartament.

Proprietar i i de apar tamente sau de alte spaţii decât cea de locuinţă desprinse de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică ori care au alte surse individuale de căldură montate cu respec tarea prevederilor normelor legale sunt scutiţ i de achitarea contravalori i co n s u m u l u i d e e n e rgi e te r m i c ă aferent insta laţ i i lor de încălz i re aflate în proprietate comună din i n te r i o r u l s p a ţ i i l o r re s p e c t i ve – coloane de încălzire – dacă se asigură

izolarea termică a acestora. Aceasta operaţ iune se derulează în baza procesului verbal de constatare î n t o c m i t d e c o m i t e t u l e xe c u t i v al Asociaţiei de Propritari sau de locatari.

Reprezentantul legal al Asociaţiei va preda furnizorului de energie termică tabelul centra l izator cu procesele -verbale de constatare a izolării termice a coloanelor de încălzire aferente apartamentelor sau spaţiilor.

Se consideră o izolaţie termică de bună calitate dacă între temperatura de la suprafaţa izolaţiei şi temperatura din interior a spaţiului respectiv nu există o temperatură mai mare de 0,5 grade.

SOLUŢII ALTERNATIVE PENTRU ÎNCĂLZIRESOLUŢII ALTERNATIVE PENTRU ÎNCĂLZIRE

Avantajele instalării unei CENTRALE TERMICE

DE APARTAMENT

HVB LEASING ROMÂNIAStrada Dr. Grigore Mora nr.37

Telefon: 200.77.00; Fax: 200.77.87offi [email protected];

www.hvb-leasing.roRAIFFEISEN LEASING

Calea 13 Septembrie 90, Grand Offi ces Marriott

Telefon: 403.33.00; Fax: 403.32.99offi ce@raiff eisen-leasing.ro;

www.raiff eisen-leasing.roVOLKSBANK LEASING ROMÂNIA

Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 17-21Telefon: 204.44.34; Fax: 233.32.27

[email protected]; www.vbleasing.ro

Instituţiile Financiare care acordă credit pentru achiziţionarea în leasing a unei

centrale de apartament

Page 15: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

15Nr. 19–Iulie 2006

poşta redacţiei

Doamna Ioana Drăgan, domiciliată în comuna Spanţov, judeţul Călăraşi mulţumeşte Primăriei Sectorului 1 pentru ajutoarele trimise locuitorilor acestei comune afectată de un val de inundaţii în luna aprilie-mai 2006. În finalul scrisorii sale, doamna Ioana Drăgan a menţionat faptul că Primăria Sectorului 1 este singura administraţie locală din România care a trimis ajutoare în această comună.Stimată Doamnă, iniţiativa Primarului Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman de ajutorare a persoanelor afectate de inundaţii este una firească. În aceste momente grele este nevoie de o creştere a solidarităţii, de o implicare a tuturor celor care pot contribui la alinarea suferinţelor oamenilor afectaţi de inundaţii. Instituţiile statului şi mediul economic din Sectorul 1 au colaborat pentru aducerea la îndeplinire a acestui proiect, reuşind astfel să remedieze o mică parte a pagubelor produse de acest val de inundaţii.

Doamna Profesor Adriana Leahu, mulţumeşte Primăriei Sectorului 1 pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a Sălii de Sport de la Grupul Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate.Stimată Doamnă, Primăria Sectorului 1 are un program coerent de revitalizare a sportului şcolar. În acest an am organizat prima ediţie a Cupei Sectorului 1, competiţie care se va desfăşura anual. Totodată, Şcoala Generală

nr.3 va fi dotată cu bazin de înot, iar după finalizarea programului de consolidare a unităţilor de învăţământ, program pe care l-am prezentat în numărul trecut al acestei reviste, o parte din şcolile şi liceele din sector, care necesită astfel de investiţii, vor fi dotate cu săli de sport moderne.

Doamna Tudor Dumitra felicită Primăria Sectorului 1 pentru editarea revistei “Vocea Primăriei” şi solicită remedierea unor aspecte mai puţin plăcute existente pe raza Sectorului 1.Stimată Doamnă, vă mulţumim pentru felicitările adresate pentru editarea acestei reviste.În legătură cu celelalte aspecte sesizate vă comunicăm următoarele:

1. Amplasarea WC-urilor publice nu intră în competenţa Primăriei Sectorului 1, ci a Primăriei Municipiului Bucureşti.

2. Propunerile dumneavoastră în legătură cu mizeria produsă de câinii cu stăpân au fost luate în considerare şi se va studia punerea lor în practică.

3. Primăria Sectorului 1 a cerut SC APA NOVA SA să cureţe gurile de canalizare mai des pentru a fi înlăturate neajunsurile pe care le sesizaţi.

Vă mulţumim, totodată, că ne-aţi semnalat unele probleme existente pe raza Sectorului 1, pentru că numai printr-o comunicare permanentă între administraţia locală şi cetăţeni agenda de priorităţi a Primăriei Sectorului 1 poate fi mai aproape de nevoile şi aşteptările cetăţenilor.

Domnul Daniel Peia ne întreabă dacă strada Malul Mic este inclusă în programul de asfaltare a Primăriei Sectorului 1 din acest anStimate Domn, strada Malul Mic este inclusă într-un program de asfaltare derulat de Primăria Municipiului Bucureşti . Această reabilitare se va desfăşura cu fonduri de la Banca Mondială şi cu contribuţia Primăria Sectorului 1. Operaţiunea de reabilitare a infrastructurii rutiere va debuta după desfăşurarea licitaţiei publice şi după stabilirea firmei care se va ocupa de asfaltare.

Domnul Florin Dănănău solicită Primăriei Sectorului 1 schimbarea denumirii străzii MaltopolStimate Domn, schimbarea denumirii unei străzi nu intră în competenţa Primăriei Sectorului 1, ci a Primăriei Municipiului Bucureşti prin Administraţia Străzilor. Pentru soluţionarea acestei petiţii trebuie să vă adresaţi acestei instituţii publice. Totodată, trebuie să aveţi în vedere că schimbarea numelui unei străzi presupune şi producerea unor neplăceri pentru locuitorii de acolo, fapt care poate provoca reacţii adverse faţă de această iniţiativă, în principiu, corectă.

Page 16: Revista Vocea Primariei, 19.iul 2006

16 Nr. 19–Iulie 2006

Cabinet PrimarAndrei Ioan ChilimanEtaj 1, Camera 114A Tel: 319 10 30 Fax: 319 10 26319 10 13, int. 110E-mail: [email protected] Program de audienţe:Luni, Marţi, începând cu ora 13:00Cabinet ViceprimarMihai Bâzgan Etaj 2, Camera 223 Tel: 319 10 60; Fax: 319 10 08 E-mail: [email protected] de audienţe:Luni, începând cu ora 13:00Cabinet SecretarBogdan Nicolae GrigorescuEtaj 2, Camera 221B Tel: 319 10 29 Tel: 310 10 13, int. 107 E-mail: [email protected] Program de audienţe: Miercuri, începând cu ora 12:00

Înscrierile pentru audienţe: Primar şi Secretar: de luni până vineri între 09:00-13:00 la camera 110Viceprimar: vineri între 09:00-13:00 la camera 10

AudienţeContacte utile

contacte utile

Revistă editată de

Primăria Sectorului 1

SERVICIUL IMAGINE, CULTURĂ, PRESĂ

Editor coordonator

Ioana GRINDEAN

Secretar general de redacţie

Dragoş Ştefan RAPORTARU

Redactori

Adela BACIU

Natalia OLTEANU

Claudia VLĂDESCU

Bogdan POPESCU

Marian TUDOR

Redacţia

Bd. Banu Manta nr. 9

Sector 1–Bucureşti

Tel: 222 36 24

Fax: 319 10 33

E-mail:

[email protected]

www.primariasector1.ro

SERVICIUL DE SINTEZĂ ŞI PRELUARE SESIZĂRI CETĂŢENI

Etaj III, Camera 14Telefoane apelabile 24 de ore din 24

- 0800 800 111 (telverde netaxabil);

- 300 93 76;

- 300 93 77;

- 300 60 92;

- 319 10 13, int. 202;

- 9851;

Tel/Fax: 319 10 04;

e-mail: [email protected]

SERVICIUL REGISTRATURĂ,RELAŢII CU PUBLICUL

Mezanin, Camera 1Telefon:

- 319 10 06;

- 319 10 13, int. 147, 118, 152 sau 210;

Program cu publicul:

Luni, Marţi, Joi: 08:30 – 18:30

Miercuri – Vineri : 08:30 – 16:30

e-mail : [email protected]

SERVICIUL PUBLICITATE ŞI AUTORIZĂRI

Etaj I, Camera 111Telefon:

- 319 10 13, int. 230;

- 319 10 47;

Program cu publicul:

Marţi şi Joi: 9:00 – 15:00

SERVICIUL CONTENCIOS ADMINISTRATIV, JURIDIC

Etaj I, Camera 115;Telefon:

319 10 09;

319 10 13, interior 132;

Program cu publicul:

Luni – Joi: 11:00 – 14:00

SERVICIUL URMĂRIRE CONTRACTE ŞI LUCRĂRI

Mezanin, Camera 03;Telefon:

- 319 10 13, int. 223;

SERVICIUL SPAŢII COMERCIALEEtaj III, Camera 335;Telefon:

319 10 13, interior 234 sau 191;

Program cu publicul:

zilnic: 08:00 – 16:30

SERVICIUL DISCIPLINA ÎN CONSTRUCŢII, LUCRĂRI EDILITARE ŞI GOSPODĂRIRE COMUNALĂ

Etaj III, Camera 335 (Disciplina în construcţii);Telefon :

319 10 27 ;

319 10 13 int 222 sau 137 ;

Program cu publicul:

zilnic: 08.00 – 10.00;

Etaj III, Camera 336 (Lucrări Edilitare şi Gospodărire Comunală);Tel/Fax:

319 10 49;

319 10 13 int 134 sau 219;

Program cu publicul:

zilnic: 08:00 – 10:00

15.30 – 16.30.

SERVICIUL INSPECŢIE ECOLOGICĂ ŞI DE MEDIU

Etaj III, Camera 333/ATelefon:

319 10 13, interior 227;

Program cu publicul:

Luni – Joi: 08:30–10:00; 15:00–16:30

e-mail: [email protected]

DIRECŢIA POLIŢIE COMUNITARĂ

Calea Griviţei nr. 208 – 210Tel: 224 36 35, int. 13;

Fax: 224 36 07;

Telefon Dispecerat: 224 36 07;

e-mail: [email protected]

SERVICIUL LEGISLAŢIE,AVIZARE CONTRACTE

Etaj III, Camer11;Telefon:

319 10 13 interior 251 sau 257;

Program cu publicul:

luni – joi: 11:00 – 15:00

vineri : 11:00 – 13:00


Recommended