Clubul ECO

Post on 04-Jul-2015

141 views 0 download

transcript

Săptămâna “ coalaȘ Altfel”

- Clubul ECO -

Săptămâna 2-6 aprilie 2012 a fost, pentru elevii din toată ara,ț o săptămână dedicatăunei Altfel de Școli.

De fapt și de drept, școala ar trebui să fie întotdeauna Altfel: interesantă, aproape de realitate, atractivă, centrată pe nevoile și dorintele celor care înva ăț .

Clubul ECO

Școala a fost Altfel și cu ajutorul câtorva studen i ț entuziaști de la Facultatea de Geografie din București. Aceștia au contribuit la realizarea unor lectii jucăușe, colorate cu râsete și capace de PET. Adevărate demonstrații de comportament eco.

Una dintre colile pe care le-au vizitat șvoluntarii de la Facultatea de Geografie este

coala nr. 161 din Bucure ti. Ș ș

Atât cadrele didactice, cât i eleviii, ne-au șprimit cu bra ele deschise. Am fost impresiona i ț țde cuno tin ele bogate ale copiilor despre ș țprotec ia mediului, precum i de îndemânarea ț șcu care au realizat produsele eco.

Urmatoarele fotografii certifică bucuria pe care au simțit-o copiii și voluntarii deopotrivă, lucrând împreună într-o astfel de activitate.

Elevii claselor I i a II-aș au fost ‘designeri Eco’. L-au îmbracat pe Domnul cu Chip de Nerecunoscut de pe coala A4 în haine decupate din reviste vechi și l-au ajutat să-și recapete identitatea.

Elevii mai mari au confecționat Jocul Memoriei din capace de PET și ciorne, precum și Roboței colorați, care mai de care, tot din capace de PET.

Copiii î i doresc în fiecare zi șo coală ș altfel!