+ All Categories
Home > Documents > Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În...

Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În...

Date post: 21-Feb-2020
Category:
Upload: others
View: 4 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
32
1 Soluții de calitate pentru piele Quality Dermal Solutions
Transcript
Page 1: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

11

Soluții de calitatepentru piele

Quality Dermal Solutions

Page 2: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2

Istoria companiei

Eternity Dermal S.L. - reprezintă compania specializată în domeniul medicinii estetice, a cărei istorie a înglobat pro-cese îndelungate înainte de a-şi face apariţia sub marca Pressensa.

Compania creează, produce și comercializează produse cosmetice și dispozitive medicale sigure și testate, în con-formitate cu standardele internaționale.

În rezultatul multor ani de cercetare activă de către cei mai buni savanți spanioli, în anul 2013 a apărut brandul Pressensa, care a devenit marca comercială a companiei Eternity Dermal.

Timp de peste 15 ani, echipa oamenilor de ştiinţă din uni-versitatea Complutense din Madrid, a studiat activ procesele de îmbătrânire a pielii. Ei au elaborat o serie de produse der-mato-cosmetice cu scop de tratament comlex de întinerire și menținere a frumuseții și sănătății pielii.

Gama Pressensa a câștigat rapid o reputație bună la nivel mondial, bazată pe valorile de excelență și calitate. Brandul utilizează cele mai inovatoare tehnologii pentru a crea un produs într-adevăr surprinzător, cu rezultate sigure.

Activitatea noastră a început în sediul oficial din Spania, apoi s-a extins în aproape fiecare capitală europeană, pre-cum și în alte orașe importante ale lumii.

În prezent, nu suntem doar una dintre mărcile europene de produse cosmetice, ci un brand de calitate și tehnologie înaltă din domeniul cosmetologiei, aflat în permanentă dez-voltare și în pragul unor noi descoperiri.

Denumirea mărcii nu a fost aleasă întâmplător, ea definește idea principală a brandului. Pressensa provine de la cuvântul latin “Presentia”, ce semnifică “calitatea viitorului”. Calitatea și eficacitatea produselor Pressensa i-a convins chiar și pe cei mai sceptici clienți.

Cu ajutorul produselor noastre, dorim să îmbunătățim metodele actuale în lupta cu îmbătrânirea sau cu defectele pielii și să creştem calitatea serviciilor de cosmetologie până la cel mai înalt nivel de inovare. Depunem efort pentru a corespunde calității viitoarelor cerințe, chiar de astăzi.

Investim timp, resurse şi devotament pentru a ne menţine la un nivel profesionist, conform cerinţelor publicului.

2

Page 3: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

Filosofia brandului

Valorile brandului Pressensa se evidenţiază prin cuvinte reprezentative precum: Eficienţă, Siguranţă şi Calitate

„Filosofia brandului Pressensa are la bază conceptul de a oferi produse profesionale de înaltă calitate, fiind rezultat al celor mai avansate tehnologii de cercetare în domeniul medicinii estetice. Principiul nostru fundamental este de a satisface cerințele unei piețe foarte pretențioase, cu ajutorul creării produselor inova-toare, care într-adevăr oferă rezultate de excepție și dețin cele mai bune standarde de siguranță.

Necesitatea procedurilor de cosmetologie estetică crește sem-nificativ, drept urmare, noi suntem ferm convinși, că inovațiile noastre vor avea un impact real asupra pieței medicinii estetice.

Principalele noastre domenii de cercetare sunt: chimie combinatorică, biotehnologie, cosmetică moleculară și sisteme de administrare transder-mică.

Pressensa respectă regulile bunelor practici de fabricație ale Uniunii Europene, subliniind angajamentul său de a garanta producerea de preparate mezoterapeutice care să corespundă cerinţelor tuturor profesioniştilor în căutarea celor mai bune tratamente.”

W.S. Abosaif,Director Executiv

3

Page 4: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

44

Fabricarea produselor

Toate produsele brandului Pressensa sunt elaborate și fabricate în laboratoarele Eternity Dermal.

Siguranța produselor este foarte importantă pentru noi. Echipele de producere, de control al calității și de cerințe norma-tive, activează împreună pentru atingerea acestui scop și pentru a asigura întreaga lume cu produse și servicii de înaltă calitate.

Laboratoarele noastre utilizează acid hialuronic de înaltă puritate a farmacopeei medicale, de origine non-animală, obținută prin biofermentație.

Informații de bază despre fabricarea produsului:

• Selecția strictă a materiilor prime furnizate de producători europeni recunoscuți

• Audit periodic al organelor juridice și a furnizorilor

• Califi carea personalului implicat în procesul de fabricație

4

Page 5: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

55

Unicitatea produselor

În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii. Au fost elaborate formule sinergice ale cocktailurilor mezoterapeutice, pentru obți-nerea interacțiunii mai efi ciente a diferitor ingrediente active. Drept urmare, efectul lor combinat este mai mare decât efectul componentelor individuale.

Aceste formule inovatoare au fost obținute și concretizate în rezultatul a multor ani de cercetare în domeniul chimiei și bioingineriei.

Concentrația ridicată a moleculelor din plante și minerale, care reprezintă copii exacte ale moleculelor epidermice umane, ajută la obținerea celor mai bune rezultate în cos-metologie.

5

Page 6: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

66

Liniile produselor Pressensa

Fillere

Peelinguri

Linia 1

Linia 2 Linia 3

Cosmetică profesională

Preparate pentrumezoterapie

Linia 4 Linia 5 Îngrijire personală

6

Page 7: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

77

FillereLinia 1

Page 8: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

8

PRESSENSA ATTRACTIVA

Filler cu cea mai înaltă concentrație a acidului hialuronic - 25 mg/ml, cu cea mai recentă tehnologie de reticulare Divinity Sulfone (DVS)

• Acest produs a fost conceput, dezvoltat și fabricat în Italia.• Este ușor tolerat, practic fără endotoxine sau alte sub-

stanțe toxice libere.• Concentrația acidului hialuronic reticulat este mai mare

(25mg/ml) decât la alte fillere de pe piață.• Are efecte imediat vizibile chiar după prima aplicare.

Efectul durează între 9 și 12 luni.• Având o textură gelatinoasă omogenă și viscoelastică,

se răspândește ușor în țesuturile dermice.

Proces de fabricare inovator

• Procesul de fabricație, care a fost certificat de Uniunea Europeană (CE), garantează sterilitatea filler-ului, prin utilizarea unei metode de preparare complet aseptică, ce permite păstrarea proprietăților fizico-chimice a in-gredientelor active, asigurând astfel un efect de lungă durată.

• Acidul hialuronic selectat de Pressensa Attractiva Me-dium, este extras prin biofermentația unei tulpini bacte-riene care nu este patogenă pentru ființele umane.

• Datorită agentului de cross-linkare DVS (Divinil Sul-fone) produsul devine mai flexibil, dar în același timp își păstrează bine forma.

Siguranță și garanție

• Puritatea, dar și concentrațiile scăzute a endotoxinelor bacteriene de <0,5 EU/ml (semnificativ mai mici decât limitele stabilite de farmacopeea europeană pentru pro-dusele injectabile) oferă o reducere maximă a reacțiilor de hipersensibilitate. Datorită agentului reticulat utilizat (DVS), se reduce nivelul de toxicitate, comparativ cu alte fillere care utilizează cross-linkare cu BDDE.

• Nu se recomandă pentru augmentarea buzelor.

Page 9: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

9

BIOTEHNOLOGIE PENTRU TINE - ARĂȚI ȘI TE SIMȚI MAI TÂNĂRĂ!

9

Sprâncene lăsate

Riduri tip „talpa gâștii”

Riduri la nivelul gâtului

Modelarea nasului

Cută bărbie

Canal lacrimal

Riduri naso-labiale superfi ciale

Linii verticale pe buza superioară

Linii tip marionetă

Metoda de injectare:Tehnica liniarăTehnica de ventilareTehnica transversalăTehnica multi-puncție

Umplerea ridurilor, îmbunătățirea și restabilirea volumului

Specifi cații tehnice* Durata umplerii depinde de mai mulți factori: vârsta pacientului; tip de piele;adâncimea ridurilor și zonele care necesită tratare; metoda injectării și volumul de produs injectat.

9

Riduri frontale

Riduri glabelare

Page 10: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

10

PRESSENSA SEDUCTIVAO nouă generație de fi llere cu acid hialuronic reticulat!

Pressensa Seductiva Volume este un fi ller viscoelastic cu acid hialuronic reticulat, ideal pentru aplicații sub-cutanate.

Pressensa Seductiva Volume ajută la restabilirea volu-mului dermic și hipodermic, datorită capacității natu-rale a moleculelor hidrofi lice de acid hialuronic de a atrage o cantitate moderată de molecule de apă și de a le lega. Acidul hialuronic reticulat utilizat de noi, face ca acest efect de umplere să fi e de durată, mai stabil, de la 12 până la 15 luni, obținând rezultate efi ciente și îndeplinind astfel cerințele exigente ale pieței.

Acid hialuronic monofazic reticulat și ușor de manevrat

Pressensa Seductiva Volume este un dispozitiv medi- cal CE 0373 injectabil, apirogen, resorbabil, realizat cu acid hialuronic reticulat, creat din surse non-animale de biofermentare bacteriană. Este un gel incolor mono-fazic conținut într-o seringă ergonomică, preumplută, de unică folosință, având un adaptor Luer Lock, care îl face ușor de manevrat.

Minimizați orice reacție de hipersensibilitate

Pressensa Seductiva Volume este fabricat sub contro-lul strict al certifi catelor ISO 13485 și ISO 9001. Verifi cările electronice efectuate pe parcursul întregului proces de producție și ambalare a preparatului asigură calitate, puritate și siguranță.

Concentrația extrem de scăzută de acizi nucleici, pro-teine și endoxină bacteriană <0.5 EU\ml (mult mai mică decât limita stabilită de farmacopeea europeană pentru produsele injectabile) reduce orice reacție de hipersen-sibilitate.

Page 11: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

11

Brow droop

11

Brow droop

BIOTEHNOLOGIE PENTRU TINE - ARĂȚI ȘI TE SIMȚI MAI TÂNĂRĂ!

Efi cient în proceduri de:

• Umplere a ridurilor și pliurilor, de suprafață și de adâncime• Tratamente efi ciente de augmentare a volumului pomeților• Lifting volumetric• Corectarea tâmplelor adâncite• Remodelarea nasului• Ajustarea conturului feței (obraji, bărbie, zona submalară)• Augmentarea buzelor• Proceduri reconstructive (Cicatrici depresive, acnee sau varicelă)

Specifi cații tehnice

Metoda de injectare:

Bolus până la straturile subcutanate profundeTehnica liniară retrogradă Tehnica FanningTehnica transversalOrice altă tehnică de injectare pentru straturile subcutanate profunde

Diminuarearidurilor profunde pe frunte

Linii glabelare profunde

Augmentarea volumului pomeților

Augmentarea volumului zonei submalare

Augmentarea volumului bărbiei / maxilarului

Pliuri nasolabiale adânci

Linii adânci (linii de marionetă)

Mărirea volumului buzelor

Augmentareapodului nasului

Reconstructiv (cicatrici depresive, acnee sau varicelă)

* Durata umplerii depinde de mai mulți factori: vârsta pacientului; tip de piele;adâncimea ridurilor și zonele care necesită tratare; metoda injectării și cantitatea de produs injectat.

11

Page 12: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1212

Preparate pentru mezoterapieLinia 1

Page 13: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1313

13

PRE S S ENSASEDUCTIVA

INCRESSE Pentru față și păr

P R E S S E N S AATTRACTIVA

REVITALESSEPentru față

ACNHEALVitaminaA, B3, B5, B2

FULLNESSE Acid hialuronic 3.5 %

WHITENESSE Glutati on 1200

BRIGHTNESSE Glutati on 600

LIFTER ESSENCE DMAE

SKIN AGING Vitamina C

FIRMNESSE Pentru față și corp

LYPOLESSE Pentru corp

CELLULITE L-carniti nă

STRUCTURE Siliciu organic

ReduCelite ProFirming

Produse injectabile pentru aparataj cosmetologic

ROSELIPSAcid hialuronic

Page 14: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1414

ROSELIPSHidratare maximă, reparare profundă și culoare naturală.

Hidratarea profundă și elasticitatea buzelor se datorează partiticulelor mici de acid hialuronic care permit penetrarea profundă a substanței în piele, concomitent este stimulată producerea colagenului care la rândul său oferă luminozitate buzelor.

ACNHEALAntiinfl amator, regenerator al țesutului și protector al epidermei.

Combinație perfecta de exfoliere, curățare, antioxidare și hidratare care îmbunătățeste calitatea pielii, accelerează procesele de vindecare, atenuează erupțiile cutanate și ajută la reducerea infl amațiilor acneice, totodata vindecă cicatricile și elimină petele postacnee.

Acid hialuronicGlicerinăExtract de coacăze roşii

Acidul lactic: este unul dintre cei mai importanți alfa hidroxi acizi (AHA) utilizați în tratarea acneei Acidul hialuronic: ajută la menținerea pielii suple, hidratate, reduce erupțiile cutanate și punctele negre.

Vitamina A, B3, B5, B2 Siliciu organic: oferă pielii un aspect tânar, ferm și neted.Uleiul de semințe de dovleac: un puternic antioxidant și un înlocuitor ușor al acidului retinoic.Acidul citric: un ingredient activ, ideal pentru tratarea acneei, pigmentării, comedoanelor, ridurilor și a petelor postacnee.

INDICAȚII: pielea seboreică predispusă acneei, acneea infl amatorie, acneea comedoniană.

2 ml x 20 u.

2 ml x 20 u.

INDICAȚII: defi nirea buzelor, tratamente de anti-age a buzelor, hidratarea și biostimularea profundă a buzelor, restabilirea culorii naturale a buzelor.

14

Page 15: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

15

INDICAȚII: defi nirea buzelor, tratamente de anti-age a buzelor, hidratarea și biostimularea profundă a buzelor, restabilirea culorii naturale a buzelor.

15

10 ml x 10 u. 10 ml x 10 u. 10 ml x 10 u.

WHITENESSE Glutathione 1200Formulă sinergetică pentru tratamentul hiperpigmentațiilor severe și foto-îmbătrânirii pielii.

Glutation 1200Vitamina C 20%Colagen marin 1%

BRIGHTNESSE Glutathione 600Cocktail de antioxidanți selectivi, care previn apariția ridurilor și a petelor,îmbunătățind aspectul tenului deteriorat de soare.

Glutation 600 Vitamina C 20%

REVITALESSE Pentru fațăComplex unic revitalizant și regenerant. Hidratează pielea în profunzime, restructurează țesuturile, încetinește îmbătrânirea pielii și reduce ridurile fi ne.

Acid hialuronic 1,5% X-DNA 1%Siliciu organic 1%DMAE 1%

FULLNESSE Hialuronic 3,5%Formulă inovatoare pentru hidratare și biorevitalizare, tratamente anti-îmbătrânire și tonifi erea pielii.

Acid hialuronic nereticulat 3.5 %Siliciu organic 1%

FIRMNESSE Lift ing pentru față și corpRestructurează pielea matură, îmbunătățește elasticitatea și hidratează tenul. Ideal pentru tratamentul vergeturilor și a pielii fl asce.

INCRESSE Pentru părFormulă sinergică concepută să trateze problemele scalpului (dermatita, ecze-mele, pielea uscată) și să prevină căderea părului.

Bogată în metaboliţi, contribuie labiostimularea, oxigenarea, revascula-rizarea țesuturilor și reglarea producției sebumului natural. Este indicat în diferite forme de alopecie.

Linia profesională pentru față

Sorbitol 0,2%Manitol 0,3%Panthenol 1%

Colagen marin 2%DMAE 1%Siliciu organic 1%Pantenol 10%Centela asiatică 2%Mg și vitamina B1 Acid hialuronic 0,5 %

Pantenol 15%X-DNA 0,5 %Centela asiatică 1%

Siliciu organic 1%Biotin (vit B7) 1,5%Niacinamida (vit B3) 1%Ribofl avina (vit B2) 1%

10 ml x 10 u. 10 ml x 10 u. 10 ml x 10 u.

15

Page 16: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1616

LYPOLESSE Pentru corpCocktail complex cu efect de slăbire, drenaj și tonifi ere. Accelerează procesul de lipoliză în zonele cu cea mai mare concentrație de grăsimi localizate, cum ar fi coapse, fese și zona abdominală.

Se injectează adânc doar în țesut adipos!

Fosfatidilcolină 5%Dezoxicolat 2,5%L-carnitină 5%

LYPOLOCALIZE Lipoliti c directEfect lipolitic direct pentru zone cu grăsime localizată. Fosfatidilcolina, emulsionează grăsimea, dezoxicolatul distruge pereții adipocitelor.

Se injectează adânc doar în țesut adipos!

Fosfatidilcolină 5%Dezoxicolat 5%

CELLULITE L-carniti nă 5%L-carnitina este responsabilă pentru metabolizarea grăsimii și transformarea ei în energie.Accelerează procesul de slăbire datorităefectului celulitic indirect.

Cofeină 3%Siliciu organic 1%DMAE 1%

Linia profesională pentru corp

STRUCTURE Siliciu organic 2%Regenerează celulele, îmbunătățeștesinteza colagenului și a fi brelor de elastină. Formula de regenerare și drenaj netezește și conferă fermitate tenului, încetinind îmbătrânirea feței și a corpului.

LIFTER ESSENCE DMAE 3%Reprezintă o moleculă revigorantă ce contribuie la fermitatea și elasticitatea țesuturilor. Produce efect de lifting facial sau corporal imediat, concomitent protejează tenul de radicalii liberi.

SKIN AGING Vitamina C 20% Antioxidant și revitalizant, fi ind folosit pentru tratarea și prevenirea foto-îmbătrânirii, ajută la reducerea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și microcirculația dermică.

2 ml x 20 u.

10 ml x 10 u.

Linia profesională față și corp

16

Page 17: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1717

PeelinguriLinia 3

Page 18: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1818

O metodă efi cientă de regenerare a pielii! Exfoliere controlată și sigură!

50 ml

RENOVAPEEL New Jessener(soluție modifi cată)Peeling “Netezire instantă”

Pielea se restabilește și capătă un aspect tânăr.Ajută la stimularea elastinei și producției colagenului.Reduce infl amația acneei, psoriazisul, melasma, ridurile și liniile fi ne. Nu produce exfoliere. Ph 3,5 Acid salicilic 14%. Acid lactic 17%.Rezortina 14%.

BALANCYPEELSoluție neutralizantă efervescentă.

Bicarbonat de sodiuExtract de mușețel

REJOVAPEELPeeling cu AHA „Hidratare instantă”Formulă de gel

Elimină primul strat de piele moartă și uniformizează tenul oferind o strălu-cire sănătoasă.Este demonstrat că ajută la eliminarea liniilor fi ne, a ridurilor și a petelor.Netezește pielea feței, având rezultat asemănător cu intervențiile chirurgicale, elimină cicatricile, acneea și petele.Are efect de hidratare instantă. Ph 3,5 Acid glicolic 44%. Acid citric 10%. Acid lactic 5%. Rezorcina 5%. D-pantenol 3%.

ASEPTYCOOLSoluție calmantă postpeel

Prin efectul răcoritor, revigorează pielea și reduce hiperemia. Menthyl lactateSuc de aloe veraPantenol

50 ml

50 ml 50 ml

18

Page 19: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

1919

Avantajele seriei profesionale Un set unic de produse cosmetice moleculare, cu posibilitatea de a crea programe individuale de îngrijire și reabilitare.

Procesul de îngrijire integrată cu produsele Pressensa, este combinat în mod ideal cu proceduri non-invazive (laser, fi llere, mezoterapie, peeling, chirurgie plastică) pentru a obține cele mai bune rezultate.

Astfel, aceasta contribuie la accelerarea procesului de reabilitare, a îmbunătățirii procedurilor, prelungirii efectului, îmbunătățirii imunității pielii, și altele.

Medicii-cosmetologi, dermatologii și chirurgii plastici aplică cu succes pro-dusele de marcă Pressensa în practica lor de zi cu zi datorită obţinerii rezultatelor efi ciente.

Linia 4 Cosmetică profesională

Page 20: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2020

DEE PURE CLEANSING MILKLăptișor demachiant cu apă glaciară lipozomală.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă. Fără alcool și parabeni.

Apă lipozomală glaciară,Ulei de migdale,Acid stearic.

FRESHYDRA TONICLoțiune tonică și hidratantă cu extracte naturale.

Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă.

Hidratează și catifelează pielea, reglează pH-ul, pregătind pielea pentru produsele care urmează să fi e aplicate ulterior.

Extract de aloe vera, ovăz și tei Glicerină vegetală, Alantoina.

EXFOLIGHTGel exfoliant cu AHA acizi.

Stimulează oxigenarea și regenerarea pielii, uniformizează textura și îngustează porii.

Luptă cu petele pigmentare și infl amația, fi ind un puternic antioxidant.

Este recomandat după demachiere în tratamentele faciale, cu scop de a hidrata epidermul.

Acid glicolic, tartaric și citric 12 %,Acizi din fructe (lămâie, ananas, maracuya, struguri), Niamicidă.

SCRUBRIGHTCremă exfoliantă enzimatică ultra-delicată cu microgranule.

Îndepărtează celulele moarte și imperfecțiunile.

Stimulează regenerarea și redă luminozitatea pielii.

Bromelaina, Papaina, Vitamina E

Linia cosmeticii profesionale

250 ml 250 ml

20

500 ml500 ml

Page 21: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2121

REDUCELITECremă anticelulitică de ultimă generație “Hot Eff ect”, care reduce 1-2 cm în 30 de minute!

Distruge grăsimea localizată și remodeleazăcircumferințele corporale. Stimulează circulația san-guină, tonifi că pielea și diminuează aspectul celullitei.

Se recomandă sa fi e aplicată înainte de masajul professional, miostimulare sau împachetări.

Provislim (Fisetin (Extract de capsuna) + Frambinone (extract de zmeură), cafeină, L-carnitină, extract de piper roșu și struguri.

PROFIRMINGAre o acțiune triplă:• Sporește fermitatea pielii, prin stimularea sin-tezei fi brelor dermice (colagena și elastina).

• Tratează efi cient verge-turile (roșii si albe) prin rest-abilirea structurii pielii.

• Activează circulația san-guină și drenajul limfatic, prevenind retenţia de apă și activând lipoliza.

Algisium C (Silanol-siliciu organic), extract de tei, extract de coada calului, ulei de karite.

WHITEXTREMECremă activă depigmentantăcu textură ușoară.

Oferă o hidratare profundă și tonifi că pielea, ajută la prevenirea petelor pigmentare.

Este efi cientă în lupta contra semnelor de foto-îmbătrânire a pielii. Recomandată în trata-mentele cu aparataj cosmeto-logic şi masaj facial.

TOTALIFT 24Cremă cu efect de lifting și hidratare timp de 24 de ore, îmbogățită cu acid hialuronic și ARGIRELOX ™ (peptida Botox-like).

Proprietățile hidratante nivelează ridurile mici și oferă un efect de tonifi ere și catifelare.

Este recomandată a fi utilizată în tratamente profesionale cu aparataj cosmetologic şi masaj facial.

DEFENCEXTRA 80Emulsie hidratantă cu fi ltre avansate UVA / UVB, ajută la protejarea pielii de acți-unea razelor solare pentru un timp îndelungat. Datorită texturii sale, se absoarbe ușor în piele și nu lasă urme albe.

Previne îmbătrânirea pre-matură, apariția cuperozei și a petelor pigmentare.

Potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Extract de aloe vera, extract de mușețel, sunkariba MTA (factor de protecție de ultimă gener-ație), acid hialuronic.

AXOLIGHT ™ (extract de tărâțe de grâu), BELLIDES ™ (extract de crizanteme), niaci-namida, ulei de măceș, vitamina și E, ulei de argan. Peptida ARGIRELOX

(Botox-like), acid hialuronic, Ubichinonă (coenzima Q10), amidon din porumb hidrolizat, vitamina E, extracte de măcieș si argan, ulei de argan.

250 ml 250 ml 250 ml

250 ml 250 ml

21

Pentru corp

Page 22: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

22

CREAMASC CMască de zi/noapte absorbantă şi matifi antă.

Oferă tenului strălucire şivitalitate. Previne aspectul de piele ternă, îmbunătăţind textura şi elasticitatea acesteia.

Este recomandată pentru toate tipurile de piele, inclusiv şi cea sensibilă.

Nu conţine parabeni şi arome artifi ciale.

Vitamina C, colagen marin,elastină, acid hialuronic.

250 ml

CREAMASC COMFORT SENSEEfect instant de lifting şi calmare.

Mască-lifting absorbantă şi calmantă.

Combinația de ingrediente ajută la calmarea pielii, restabilind vitalitatea, datorită capacității sale de a forma un fi ltru de protecție.

Este recomandată pentru toate tipurile de piele, în special pielea sensibilă.

Nu conţine parabeni şi arome artifi ciale.

Complex de 9 alge marine, colagen marin, elastină marină, laureth-9.

250 ml

CREAMASC ASTRINGENTPurifi care şi închiderea porilor instant.

Mască absorbantă, astringentă şi matifi antă.

Purifi că în profunzime, uniformizează aspectul tenului şi rafi nează textura pielii.Îmbunătăţeşte imperfecţiunile pielii prin reducerea comedoanelor, roşeţii şi strălucirii.

Este recomandată pentru pielea acneică și / sau seboreică, combinată cu pielea grasă.

Nu conţine parabeni şi arome artifi ciale.

Sulfat de Zinc, vitamina A, C, E, selenium, magneziu, extract de grapefruit, extractul de cafea verde.

CREAMASC MOISTURIZERUmplerea ridurilor instant.

Mască intens hidratantă, absorbantă şi delicată.

Acţiune instantă de umplerearidurilor, oferă tenului fi neţe, supleţe si un aspect sănătos de durată.

Datorită acidului hialuronic, masca conferă lifting facial si hidratare timp de min 24h.

Este recomandată pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Nu conţine parabeni şi arome artifi ciale.

Acid Hialuronic DAY MOIST CLR (amidon de porumb hidrolizat şi extract de sfeclă roşie), arnica. 250 ml

250 ml

Este recomandată pentru pielea

Page 23: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2323

Îngrijire personală

Cosmetica moleculară - cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii

Botox într-un borcan Laboratorul Pressensa prezintă o gamă unică de produse și instrumente care funcționează la nivel molecular. La baza formulelor tuturor produselor se afl ă o concentrație mare de molecule din plante și minerale, care sunt copii exacte ale moleculelor epidermului nostru. Datorită acestor componente ale cremei, ele pătrund în piele, realizând: întinderea și în-tinerirea acesteia, eliminarea defectelor și a defi ciențelor sub formă de pete de pigment, rozacee și altele.

A fost dovedit clinic că utilizarea produselor cosmetice moleculare contribuie la creșterea efecienței de hidratare a pielii de cel puțin 5 ori:

Reduce vârsta pielii cu cel puțin 5-6 ani dacă este utilizat cu regularitate.Efectul vizual este obținut după o singură aplicare.

Îngrijire personală

23

Linia 5

Page 24: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2424

30 ml

150 ml 500 ml 150 ml 500 ml

DEEPURE CLEANSING MILKLăptișor demachiant cu apă glaciară lipozomală.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv și cea sensibilă. Fără alcool si parabeni.

Apă lipozomală glaciară,ulei de migdale,acid stearic.

FRESHYDRA TONICLoțiune tonică și hidratantă cu extracte naturale.

Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv și cea sensibilă.

Hidratează și catifelează pielea, reglează PH-ul, pregătind pielea pentru produsele care urmează să fi e aplicate ulterior.

Extract de aloe vera, ovăz și tei Glicerină vegetală, alatonină.

SCRUBRIGHTCrema exfoliantă enzimatică ultra-delicată cu microgranule.

Îndepărtează celulele moarte și imperfecțiunile.

Stimulează regenerarea și redă luminozitatea pielii.

Bromelaină , papaină , vitamina E.

CREAMASC CMască de zi/noapte absorbantă şi matifi antă.

Oferă tenului strălucire şivitalitate. Previne aspectul de piele ternă, îmbunătăţind textura şi elasticitatea acesteia.

Este recomandată pentru toate tipurile de piele, inclusiv şi cea sensibilă.

Nu conţine parabeni şi arome artifi ciale.

Vitamina C, colagen marin,elastină, acid hialuronic.

EXFOLIGHTGel exfoliant cu AHA acizi.

Stimulează oxigenarea și regenerarea pielii, uniformizeazătextura si reduce porii.

Luptă cu petele pigmentare și infl amațiile, fi ind un puternic antioxidant.

Este recomandat pentrutratamente faciale, se aplicădupă demachiere pentruhidratarea pielii.

Acid glicolic, tartaric și citric 12 %Acizi din fructe (lamâie, ananas, maracuya, struguri), niamicidă.

24

Page 25: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2525

Produse cosmetice cu efect de botox

250 ml50 ml

30 ml

30 ml

Crema botox-like de hidratareîn timpul nopții.

Atenuează semnele de oboseală conferind rezistenţă, fl exibilitate şi strălucire pielii.

Micşorează vizibil profunzimearidurilor și tonifi că pielea.

Argirelox,acid hialuronic, vitamina E și A

Ser iluminator de zi și de noapte botox-like.

Conceput pentru a stimula producția de colagen și elastină.

Elimină semnele îmbătrânirii, îmbunătățește circulația dermică fi ind indicat în tratamentul liniilor fi ne.

Argirelox (peptida Botox)Acid hialuronic, vitamina C

TOTALIFT 24Cremă cu efect de lifting și hidratare timp de 24 de ore, îmbogățită cu acid hialuronic și ARGIRELOX ™ (peptida Botox-like).

Proprietățile hidratante nivelează ridurile mici și oferă un efect de tonifi ere și catifelare.

Peptida ARGIRELOX (Botox-like), Acid hialuronic, ubichinonă (coenzima Q10),amidon din porumb hidrolizat, vitamina E, extracte de măceș și argan, ulei de argan.

25

Page 26: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2626

30 ml

250 ml50 ml

250 ml50 ml

Cremă-Gel astringentă, creată pentru a combate acneea, pe-tele focare, imperfecțiunile și textura neregulată a pielii.

Conține un amestec sinergic de extract de Iris, vitamina A și zinc, care este dovedit clinic că purifi că pielea, minimizează porii și reduce imperfecțiunile pielii.

Efectul comedolitic: inhibă formarea de comedone, lăsând pielea mai netedă, pori mai puțin vizibili și fără imperfecțiuni.

Cytobiol Iris A,Citrustem, extract de Aloe VeraHygroplex

Cremă cu efect de lifting pentru pielea din jurul ochilor, care reduce liniile fi ne și cearcănele.

Formulă inovatoare a celulelor stem vegetale, concepută în specialpentru pielea pleoapelor.

Restaurează celulele stem ale pielii pentru a accelera reînnoirea lor, astfel încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

Ca urmare, produce o acțiune preventivă și protec-toare care previne formarea ridurilor.

Tens’up, Citrusteam (celule stem din portocală)Vitamina AUlei de măceșe

Cremă activă depigmentantă cu o textură ușoară.

Oferă hidratare profundă și tonifi că pielea, asigură prevenirea petelor pigmentare.

Este recomandată pentru tratamentul semnelor defoto-îmbătrânire ale pielii.

Emulsie hidratantă cu fi ltre avansate UVA / UVB, contribuie la protejarea pielii de acțiunea razelor solare pentru un timp îndelungat.

Datorită texturii sale, se absoarbe ușor în piele și nu lasă urme albe.

Previne îmbătrânirea pre-matură, apariția cuperozei și a petelor pigmentare.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Extract de aloe vera, extract de mușețel, sunkariba MTA (factor de protecție de ultimă generație), acid hialuronic.

26

Page 27: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

2727

Utilizare profesională

27

Page 28: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

28

Eliminarea ridurilor fineFață, gât, decolteu

Lifter Essence Skin Aging Revitalesse TotaLift

PROFESSIONALUSE

HOMEUSE

Reducerea ridurilor profunde Față, gât, decolteu

PROFESSIONALUSE

HOMEUSE

Tratamente în jurul ochilor

HOMEUSE

PROFESSIONALUSE

HOMEUSE

Lifter Essence Skin Aging Fullnesse TotaLift

Lifter Essence Structure Firmnesse TotaLift

Skin Aging Brightnesse Fullnesse CirclEye

Efect de liftingFață, gât, decolteu

Linia profesională de îngrijire a feței

28

Page 29: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

29

Tratamentul acneeiFață, gât, decolteu

Skin Aging Brightensse Incresse AcnoLess

PROFESSIONALUSE

HOMEUSE

Program de albireFață, gât, decolteu

Reducerea bărbiei duble Tratamentul ridurilor deasupra buzei superioare

PROFESSIONALUSE

HOMEUSE

Skin Aging Whitnesse Revitalesse WhiteExtreme

Lipolocalize Cellulite Firmnesse ProFirming Skin Aging Structure Revitalesse Fullnesse

Skin Aging Incresse Revitalesse

Tratamentul cuperozei

PROFESSIONALUSE

HOMEUSE

PROFESSIONALUSE

PROFESSIONALUSE

Programe speciale

29

Page 30: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

30

Albirea pielii corpului

PROFESSIONALUSE

PROFESSIONALUSE

PROFESSIONALUSE

PROFESSIONALUSE

Dereglări microcirculatorii

Tonifierea corporalăPicioare, abdomen, piept, mâini

Tonifierea feselor

Fiecare formulă a fost dezvoltată cu precizie, bazată pe selecția ingredientelor naturale (biologice și botanice) de o calitate înaltăpentru a obține rezultate optime în tratamentele specifice corpului.

Skin Aging Whitnesse CreaMask C WhiteExtreme

Cellulite Firmnesse TotaLift ProFirming Firmnesse Fullnesse TotaLift ProFirming

Pressensa - terapie de șoc corporală

Structure Firmnesse TotaLift ProFirming

30

Page 31: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

31

Reductor de grăsime localizatăAbdomen și șolduri

PROFESSIONALUSE

PROFESSIONALUSE

Cellulite Structure ReduCelite ProFirming

Lypolocalize Lypolesse ReduCelite ProFirming

CelulitaFese, picioare, abdomen, brațe și spate

EFECTUL DE CALD- RECE

Tratamentele corporale sunt selectate din produse cosmetice complexe.

Ingrediente: Peptide și agenți activi naturali care acționează împreună printr-o acțiune dublă.

Pressensa - terapie corporală

Page 32: Soluții de calitate pentru pielepressensa.ro/image/catalog.pdf · 5 Unicitatea produselor În prezent, cosmetica moleculară - este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii.

3232

Sediul din România: Strada Italiană- zona Universitate, nr. 25, Sector 2, Bucureștitel.: + 407 481 142 02, + 407 481 142 08

www.pressensa.ro

Sediul central: Spain, Barcelona, Av. Francesc Macia, 60, 7, 3, D2

www.pressensa.md

www.pressensa.com

Sediul din Republica Moldova: Mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 184tel. +373 76 798 874, +373 79 114 042


Recommended