+ All Categories
Home > Documents > (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

(RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Date post: 25-Jul-2016
Category:
Upload: husqvarna-construction-products
View: 234 times
Download: 7 times
Share this document with a friend
Description:
 
28
PRODUCT NEWS 2016 Conceptul sistemului Husqvarna. Pagina 4 PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE Capacităţi multiple de tăiere a pereţilor. Pagina 6 LĂSAŢI JOS MÂNERELE! Dezlănţuirea noului PG 680 RC. Pagina 8 O REVENIRE SPECTACULOASĂ Ferăstrău de pardoseală de mărime medie, care şi-a câştigat o reputaţie. Pagina 20 CONCEPUTE SPECIAL PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ
Transcript
Page 1: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

PRODUCT NEWS2016

Conceptul sistemului Husqvarna. Pagina 4

PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE

Capacităţi multiple de tăiere a pereţilor. Pagina 6

LĂSAŢI JOS MÂNERELE!Dezlănţuirea noului PG 680 RC.

Pagina 8

O REVENIRE SPECTACULOASĂ

Ferăstrău de pardoseală de mărime medie, care şi-a câştigat o reputaţie.

Pagina 20

CONCEPUTE SPECIALPENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ

Page 2: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Husqvarna Construction Products este lider mondial pe piaţa de echipamente şi unelte diamantate pentru construcţii şi industria pietrei. Furnizăm utilizatorilor profesionişti din toată lumea echipamente eficiente şi fiabile, astfel încât să fie mândri de calitatea ireproşabilă a lucrărilor executate. Profesioniştii mândri sunt cea mai bună recompensă a noastră.

www.husqvarnacp.com

PAGINILE 4 –5

CONCEPTUL SISTEMULUI

PAGINILE 6–7

ŞTIRI DESPRE TĂIEREA PEREŢILOR

PAGINILE 8 –9

ŞTIRI DESPRE ŞLEFUIREA PARDOSELILOR

PAGINA 10

ŞTIRI DIGITALE

PAGINĂ CENTRALĂ

ABORDAREA COMPLETĂ A ZILEI DUMNEAVOASTRĂ DE LUCRU

GAMA DE UNELTE DIAMANTATE HUSQVARNA 2016

GAMA DE ECHIPAMENTE HUSQVARNA 2016

PAGINA 19

ŞTIRI DESPRE TĂIEREA MATERIALELOR DURE

PAGINILE 20 –21

ŞTIRI DESPRE TĂIEREA PARDOSELILOR

PAGINILE 22– 23

ŞTIRI DESPRE DEMOLAREA DE LA DISTANŢĂ

PAGINILE 24 –25

ŞTIRI DESPRE UNELTE DIAMANTATE

PAGINILE 26–27

ŞTIRI DESPRE SERVICE

Page 3: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Bună ziua! Mă numesc Henric Andersson şi sunt preşedinte al Husqvarna Construction Products. Am preluat conducerea companiei în luna august, când predecesorul meu, Anders Ströby, a ieşit la pensie după o carieră lungă şi plină de reuşite la conducerea Husqvarna Construction Products.

Motivul pentru care am ajuns să iubesc această companie are legătură cu diferenţa importantă dintre Husqvarna şi alţi producători importanţi din această industrie. Dacă mulţi încearcă din răsputeri să meargă pe linia forţei brute, Husqvarna crede într-o abordare completă a perfor-manţei, inclusiv a tuturor aspectelor zilei de lucru a operatorului în tăierea betonului.

Această convingere se manifestă în modul în care proiectăm şi inovăm produsele şi sistemele noastre, concentrându-ne întot-deauna asupra operatorului. Toate compo-nentele conlucrează armonios spre folosul operatorului, astfel încât el/ea să lucreze mai eficient, mai uşor şi mai sigur.

Veţi observa diferenţa dacă folosiţi un utilaj Husqvarna. Şi mai important însă, veţi simţi efectiv faptul că ne concentrăm asupra unei ergonomii eficiente atunci când veţi transporta echipamentul la şi de la locul de muncă, când îl veţi monta sau demonta şi când veţi asigura service-ul. Veţi economisi timp şi eforturi, accelerând ritmul de producţie şi îmbunătăţindu-vă rezultatul final net.

Simplu spus, echipamentul Husqvarna este proiectat să colaboreze cu dumneavoastră. Experimentaţi diferenţa şi veţi schimba complet situaţia.

Numai bine,

HENRIC ANDERSSONPreşedinte Construction

EFICIENŢA ESTE CHEIAPRODUCTIVITĂŢII

Page 4: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

CONCEPUTE SPECIAL PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂPENTRU UN PLUS DE EFICIENŢĂ

CONCEPTUL SISTEMULUI

44

Page 5: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Ştiaţi că un robot pentru demolări de la Husqvarna poate fi folosit şi ca sursă de alimentare pentru un fierăstrău hidraulic cu cablu diamantat? Şi că noile noastre unități de comandă, de frecvenţă înaltă, pot fi utilizate (momentan) pentru nu mai puţin de şase tipuri de echipamente Husqvarna? Iată exemplificări de abordare concentrată asupra utilizatorului în cazul sistemelor, abordare caracteristică Husqvarna.

Când vorbim despre un sistem Husqvarna ne referim la un ansamblu de echipamente şi unelte diamantate care interacţionează pentru a corespunde unei aplicaţii specifice. Dintr-un astfel de sistem pot face parte lichide şi alte substanţe chimice, cum este cazul lui HiPERFLOOR.

Ca operator, petreceţi foarte mult timp în fiecare zi transportând, montând şi demontând echipamente. Întrucât am proiectat sisteme care să uşureze şi să accelereze această muncă, considerăm că vă putem ajuta să aveţi mai mult timp pentru etapa de producţie. Pe scurt – să terminaţi mai multe lucruri într-o zi!

„Pachetul complet de la Husqvarna este exact ce ai nevoie!”

NICHOLAS KASULKE, FONDATOR ŞI DIRECTOR EXECUTIV

NK BAU GMBH, HALFING, GERMANIA

„Cu echipamentul PRIME™ de la Husqvarna, lucrăm de

două ori mai repede.”JARI MAJAVA, DIRECTOR EXECUTIV

HAASLAHTI OY, FINLANDA

55

Page 6: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

TĂIEREA PEREŢILOR

Sunteţi genul de persoană căreia îi place să fie pregătită pentru orice treabă dificilă, care are întotdeauna în buzunar un briceag sau altă unealtă multi-funcţională? Dacă da, probabil că vă va plăcea modul în care am conceput sistemele noastre de tăiere pentru pereţi. Deoarece acestea se apropie de performanţele unei unelte multifuncţionale alimentate la frecvenţă înaltă pentru toate tipurile de tăiere a betonului.

Dacă ar trebui să explicăm avantajele într-o singură propoziţie, aceasta ar suna în felul următor: Echipamentele de tăiere a pereţilor, uneltele diamantate şi accesoriile Husqvarna alcătuiesc un sistem conceput să maximizeze cifra dvs. de afaceri în fiecare zi şi să asigure o manevrare uşoară, o tăiere lină şi o versatilitate excelentă.

Un exemplu: Pentru a evita tăierea excesivă la colţuri, aţi putea utiliza o unealtă de tăiat portabilă cu lanţ. În majoritatea cazurilor, mașina de tăiat cu lanţ necesită o sursă de alimentare separată. Însă, în cazul Husqvarna, vă trebuie o singură unitate de comandă – noul PP 490 – atât pentru ferăstrăul de pereţi, cât şi pentru noua noastră mașină de tăiere cu lanţ PRIME™ K 6500 Chain. Iar acesta se potriveşte şi la celelalte mașini de tăiere K 6500!

Fiind vorba despre versatilitate, puteţi converti cu uşurinţă fe-răstrăul dvs. pentru pereţi Husqvarna WS 482 HF sau WS 440 HF într-un ferăstrău cu cablu diamantat prin montarea ansamblului ferăstrăului la ferăstrăul cu sârmă CS 10. Astfel, vă puteţi extinde afacerea efectuând mai multe lucrări şi mărind rata de utilizare a echipamentului dvs.

Pentru mai multe informaţii despre toate avantajele ferăstraielor pentru pereţi şi produselor PRIME™ de la Husqvarna, contac-taţi cel mai apropiat centru de service Husqvarna. Vizitaţi www.husqvarnacp.com pentru detalii de contact şi îndrumări!

HUSQVARNA PP 490 Cu Husqvarna PP 490, alimentaţi sistemele dvs. mari de tăiere a pere-ţilor Husqvarna WS 482, precum şi mașinile de tăiat portabile şi maşina de găurit PRIME™ de la Husqvarna. Ceea ce înseamnă mai multe lucrări efectuate cu mai puţine echipamente.

CĂUTAŢI UN SISTEM CU CAPACITĂŢI MULTIPLEDE TĂIERE A PEREŢILOR?

6

Page 7: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

„Ferăstrăul pentru pereţi de la Husqvarna este puternic, compact şi uşor. Într-adevăr,

o combinaţie excepţională.”ARBEN RACI, MANAGER

ARBEN RACI BETONBOHREN, FRIEDRICHSHAFEN, GERMANIA

HUSQVARNA K 6500 CHAINO foarte puternică mașină electrică de tăiat cu lanţ, cu tehnologie PRIME™ de înaltă frecvenţă. Utilizare eficientă şi uşoară graţie puterii de ieşire ridi-cate, corpului bine echilibrat şi vibra-ţiilor reduse. K 6500 Chain poate tăia la o adâncime de 450 mm de pe o parte, fiind un supliment excelent al ferăstraielor de perete pentru a evita tăierea excesivă la colţuri. Este ideală, de asemenea, pentru tăierea de deschizături neregulate sau mici (de până la 11 × 11 cm).

HUSQVARNA PRO 45Un nou tip de lanţ diamantat optimizat pentru mașina de tăiat PRIME™ Husqvarna K 6500 Chain. Utilizăm segmente diamantate dez-voltate şi fabricate de Husqvarna şi cel mai bun suport de lanţ de la cel mai bun producător. Rezultatul este eficient, puternic, solid şi durabil, cu întindere minimă a lanţului.

HUSQVARNA CS 10 Un ferăstrău cu cablu diamantat compact, accesibil, care converteşte ferăstraiele pentru pereţi WS 482 HF şi WS 440 HF Husqvarna în ferăstraie cu sârmă, formând un sistem complet şi flexibil de tăiere cu sârmă şi pentru pereţi. Generatoarele electrice adecvate sunt PP 490 şi PP 440 HF.

EVITAŢI TĂIEREA EXCESIVĂ A COLŢURILOR!

NOU

7

Page 8: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

„PG 820 RC de la Husqvarna poate asigura o performanţă cu până

la 30 la sută mai mare decât modelul standard, ceea ce ne-a prins foarte

bine având în vedere că aveam un program foarte încărcat.”

MUSTAFA KALELIOGLU, MANAGER CULLAS LTD STI, ISTANBUL, TURCIA

ŞLEFUIREA PARDOSELILOR

Husqvarna PG 820 RC şi modelul complet nou Husqvarna PG 680 RC sunt, la nivel mondial, PRIME™le maşini de şlefuit pardoseli, autopropulsate şi cu comandă de la distanţă, cu tehnologie Dual Drive Technology™. În timp ce maşina dvs. înaintează pe traseul ei de lucru, dumneavoastră puteţi să aplicaţi substanţe chimice HiPERFLOOR, să pregătiţi următorul set de unelte, să reglaţi furtunuri etc., ceea ce înseamnă o utilizare mai productivă a programului de lucru.

Comparativ cu versiunile standard PG 820 şi PG 680, şi ele eficiente, versiunile RC permit creşterea productivităţii cu până la 30%. Acestea permit o utilizare mai ergonomică şi o transportare uşoară la şi de la locul propriu-zis de desfăşurare a activităţii. Funcţia unică de oscilaţie este o caracteristică nouă, inovatoare, care asigură un rezultat final uimitor concretizat printr-o pardoseală şi mai dreaptă.

PG 820 cu lăţimea de şlefuire de 820 mm este foarte potrivită pentru aplicaţii industriale, în vreme ce PG 680 RC cu lăţimea de şlefuire de 680 mm poate trece prin deschizăturile de uşă normală din birouri, hoteluri şi spaţii casnice.

Pe scurt, aceste maşini sunt alegeri excelente pentru pregătirea şi repararea pardoselilor din beton, precum şi pentru toate apli-caţiile de lustruire şi şlefuire – atât umede, cât şi uscate. Pentru mai multe informaţii despre toate avantajele echipamentelor şi uneltelor de şlefuire a pardoselilor, contactaţi cel mai apropiat centru de service Husqvarna. Vizitaţi www.husqvarnacp.com pentru detalii de contact şi îndrumări!

HUSQVARNA PG 820 RCO versiune autopropulsată şi cu comandă de la distanţă a Husqvarna PG 820, cu tehnologia patentată Dual Drive Technology™. Acum şi cu funcţia de oscilaţie.

HUSQVARNA PG 680 RCO versiune autopropulsată şi cu comandă de la dis-tanţă a Husqvarna PG 680, cu tehnologia patentată Dual Drive Technology™. Prezintă funcţia de oscilaţie ca standard.

NOU

LĂSAŢI ÎN JOS MÂNERELE ŞI DESCĂTUŞAŢI ADEVĂRATUL DUMNEAVOASTRĂ POTENŢIAL!

8

Page 9: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

COMANDĂ DE LA DISTANŢĂUnitatea solidă pentru comandă de la distanţă prezintă un afişaj modern şi o comunicare duplex intuitivă cu utilajul. Puteţi seta uşor parametrii de şlefuire şi puteţi primi în perma-nenţă feedback în timpul funcţionării.

HUSQVARNA HiPERFLOOR® – LUSTRUIREA DURABILĂ A BETONULUI

Betonul este una dintre cele mai durabile suprafeţe cunoscute de om. Însă graţie finisării mecanice a suprafeţei prin şlefuire, lustruire şi tratament chimic, putem aduce suprafaţa la un nivel complet nou de frumuseţe, funcţionalitate şi rezistenţă. Utilizând diferite procese specificate, o soluţie pentru pardoseală poate fi adaptată pentru a corespunde oricărei cerinţe – estetică, planeitate, strălucire şi preţ. O pardoseală de beton lustruită poate fi numită cu adevărat HiPERFLOOR® numai dacă se utilizează echipamentele, uneltele diaman-tate şi substanţele chimice pentru beton marca Husqvarna.

FINISAJ PREMIUM

FINISAJ INDUSTRIAL

FINISAJ COMERCIAL

SCANAŢI ETICHETA SĂ VEDEŢI CUM FUNCŢIONEAZĂ!

https://youtu.be/B17I7PdhtzQ 9

Page 10: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DESCĂRCAŢI APLICAŢIA NOASTRĂ PE IPAD Ghidul nostru interactiv Power Cutter User Guide (Ghidul utilizatorului mașinii de tăiat) este o aplicaţie pentru iPad care vă ajută să lucraţi în condiţii de sigu-ranţă şi ergonomie sporite cu mașina noastră portabilă de tăiat. Având în vedere numeroasele fotografii şi clipuri video pe care le conţine, acesta este un supli-ment inspirator la manualul de utilizare. Disponibil în Magazinul de aplicaţii.

URMĂRIŢI-NE PE FACEBOOK Nu pierdeţi această ocazie dacă sunteţi în branşă! Pe pagina noastră de Facebook, puteţi să luaţi legătura direct cu Husqvarna şi să întâlniţi utilizatori Husqvarna din toată lumea. Spuneţi-ne ce părere aveţi despre produsele şi serviciile noastre, împărtăşiţi-ne experienţele dvs. şi uitaţi-vă la pozele şi clipurile noastre video de la expoziţii şi de la alte evenimente Husqvarna. www.facebook.com/HusqvarnaConstruction

ABONAŢI-VĂ LA CANALUL NOSTRU YOUTUBE Vizionarea materialelor noastre video de înaltă calitate este una dintre cele mai bune modalităţi de a fi la curent cu caracteristicile şi avantajele pro-duselor noastre, precum şi de a primi recomandări şi sugestii utile cu privire la utilizare, întreţinere şi echipamente. Staţi pe aproape pentru cele mai recente actualizări ale conţinutului video abonându-vă la canalul nostru YouTube! www.youtube.com/HusqvarnaCP

VIZITAŢI-NE SITE-UL Aici găsiţi informaţii actualizate despre utilajele şi uneltele noastre diamantate, inclusiv toate datele tehnice ale produselor, literatură de service, manuale de utilizare, un ghid de unelte interactiv, ştiri şi multe altele. Veţi găsi ştiri şi informaţii de la compania noastră şi de la unităţi aferente din zona dumneavoastră, precum centre de service şi distribuitori autorizaţi. www.husqvarnacp.com

SERVICII ONLINE

Considerăm că informaţiile trebuie să fie disponibile online, să poată fi consultate şi să fie întotdeauna actualizate. Aşadar, dacă nu aţi făcut cunoştinţă cu serviciile noastre online, vă invităm să o faceţi acum. Principala sursă de informaţii este site-ul nostru web, considerat „hubul” nostru digital. În plus, există alte câteva puncte de contact unde puteţi interacţiona cu noi.

EXPLORAŢI PUNCTELE NOASTRE DIGITALE DE CONTACT!

10

Page 11: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

GAMA DE PRODUSE HUSQVARNA

Doriţi echipamente care să vă uşureze munca. Acestea ar trebui să fie uşor de încărcat şi de descărcat, să reziste la suprasolicitare, să se monteze şi să se demonteze cu uşurinţă şi, desigur, să asigure o utilizare lină şi eficientă. Uneltele diamantate şi echipa mentele aferente trebuie să se potrivească şi să vă ajute să finalizaţi lucrarea repede, eficient şi profitabil. Prin urmare, la Husqvarna, ne concentrăm nu doar pe forţa brută când ne dezvoltăm produsele. Privim utilizatorul, utilajul şi unealta diamantată ca pe un tot unitar, căutând să găsim un echilibru optim între forţă şi aplicabilitate. Reducerea timpului de montare înseamnă întotdeauna mărirea timpului productiv. Comparaţi şi veţi observa diferenţa.

CREĂM VALOARE PRINTR-O ABORDARE COMPLETĂ A ZILEIDUMNEAVOASTRĂ DE LUCRU

Page 12: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DISCURI DIAMANTATE PENTRU FIERĂSTRAIE DE TĂIERE TIMPURIE

CABLURI DIAMANTATE

A UNELTE PIRANHA™ PCDConcepute pentru îndepărtarea rapidă şi agresivă a numeroa-se tipuri de acoperiri şi şape greu de înlăturat.

A HUSQVARNA SERIA CP 1200Unelte din ceramică cu suport velcro pentru şlefuire şi lustruire uscată a betonului. Gamă de material abraziv de la 30 până la 400.

DISCURI DIAMANTATE PENTRU FERĂSTRAIE DE PEREȚI

DISCURI DIAMANTATE PENTRU FERĂSTRAIE DE ASFALT/BETON

UNELTE PENTRU PREGĂTIREA SUPRAFEŢELOR

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi-ne site-ul sau sunaţi persoana de contact Husqvarna!

A DISCURI SOFF-CUT HUSQVARNADiscuri profesionale brevetate, furnizate cu placă de alunecare. Proiectate şi testate pentru condiţii de agregat. Lamele Soff-Cut sunt de cea mai înaltă calitate, fiind proiec-tate special pentru sistemul Soff-Cut. Diametre de 150 – 350 mm, în trei serii diferite.

A CABLURI DIAMANTATE HUSQVARNAGamă profesională care cuprinde cinci cabluri industriale diferite.

A HUSQVARNA W 1400 DIAGRIP™Discuri profesionale pentru ferăstraie de pereţi cu tehnologia revoluţionară Diagrip™. Diametre de 600 – 1500 mm, în patru versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA W 1100Discuri premium pentru ferăstraie electrice şi hidraulice de pereţi Husqvarna cu un design ideal. Se potriveşte şi la alte utilaje. Diametre de 600 – 1200 mm, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA F 1100Discuri profesionale pentru asfalt, pentru utilaje cu motoare de cel puţin 50 kW. Diametre de 500 – 900 mm, în două versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA F 1400 DIAGRIP™Discuri diamantate pentru ferăstraie de asfalt/beton, de mare putere, cu tehnologia revoluţionară Diagrip™. Diametre de 500 – 1200 mm, în două versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA L 600Discuri profesionale pentru utilaje cu motoare de cel puţin 35 kW. Diametre de 350 – 450 mm, cu lăţimea de 6, 8 sau 10 mm, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA F 400 DIAGRIP™Discuri profesionale pentru ferăstraie electrice drepte şi ferăstraie pe benzină sau motorină de până la 18 kW. Diametre de 300 – 800 mm, în patru versiuni , în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA DIAGRIP™ S 1400Discuri profesionale pentru ferăs-traie de putere mică, cu distribuţie îmbunătăţită a matricei Diagrip™ pentru o viteză mai mare de tăie-re şi o tăiere stabilă şi uniformă. Diametre de 300 – 600 mm, în trei versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA VARI-CUT™Discuri premium cu viteză mare de tăiere şi raport bun între costul investiţiei şi costul pe metru pătrat tăiat. Pentru ferăstraie de putere mică. Diametre de 300 – 400 mm, în două versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA F 600Discuri profesionale pentru utilaje cu motoare de 25 – 50 kW. Diametre de 300 – 1200 mm, în cinci versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A DISCURI ABRAZIVE ÎN FORMĂ DE OALĂHusqvarna proiectează şi fabrică o gamă largă de discuri abrazive în formă de oală şi discuri profesionale pentru şlefuire manevrabilă.

A B HUSQVARNA SERIA P 1200, P 1100 ŞI P 600Puteţi alege discuri pentru şlefuire cu liant de răşină, de calitate şi profesionale, pentru lustruire exclusivistă. Gamă de material abraziv de la 50 până la 3000.

A HUSQVARNA REDI LOCK – SERIA G 1100Segmente profesionale con-cepute să ofere o performanţă optimă în toate tipurile de aplicaţii. Şase versiuni.

A HUSQVARNA REDI LOCK – SERIA G 600Segmente premium într-o gamă selectată pentru a facilita selectarea uneltelor. Trei versi-uni oferă dimensiuni diferite de diamant pentru finalizarea pregătirii pardoselii.

Aur Argint Bronz

Page 13: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DISCURI DIAMANTATE PENTRU FERĂSTRAIE PENTRU ZIDĂRIE

DISCURI DIAMANTATE PENTRU PLĂCI CERAMICE

LANŢURI DIAMANTATE

DISCURI DIAMANTATE PENTRU POLIZOARE UNGHIULARE

DISCURI DIAMANTATE PENTRU MAȘINI DE TĂIAT PORTABILE

COROANE DIAMANTATE

DISCURI ABRAZIVE HUSQVARNADiscuri abrazive de cea mai înaltă calitate care pot tăia practic orice material, cum ar fi piatră, oţel şi şine de cale ferată. Diametre 300 – 400 mm.

A HUSQVARNA D 605Coroane diamantate uşoare, în principal sudate cu laser, pentru profesionişti. Pentru găurire uscată, în spaţii interioare, executată în plăci ceramice şi piatră naturală. Diametre de 5 – 85 mm.

A HUSQVARNA D 825Coroane diamantate uşoare, în principal sudate cu laser, pentru profesionişti. Pentru găurire uscată, în spaţii interioare, executată în beton, cărămizi şi blocuri de beton. Diametre de 37 – 200 mm.

A HUSQVARNA VNDiscuri diamantate premium cu un raport bun între costul investiţiei şi costul pe metru pătrat tăiat. Diametre de 115 – 230 mm, în şapte versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA ASDiscuri diamantate profesionale care asigură o viteză mare de tăiere şi o durată de funcţionare îndelungată în gresie por-ţelanată, granit, beton sau materiale de construcţie. Diametre de 115 – 230 mm, în cinci versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA GSDiscuri diamantate premium cu margine continuă, pentru tăierea rapidă, de pre cizie şi fără aşchii a materialelor dure, precum sticlă, gresie porţelanată, granit şi alte mate-riale din piatră. Diametre de 180 – 350 mm, în versiune standard sau silenţioasă, în funcţie de model şi de aplicaţie.

A HUSQVARNA GSDiscuri profesionale pentru tăiere rapidă şi lină în majoritatea materialelor de con-strucţie, la cel mai scăzut preţ pe metru pătrat. Diametre de 300 –1000 mm, în versiune standard sau silenţioasă, în funcţie de model şi de aplicaţie.

B HUSQVARNA D 400Coroane diamantate de calitate, cu o paletă largă de aplicaţii. Execută găuri care străbat majoritatea pereţilor standard. Diametre de 32 – 250 mm, în două versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA D 1400 DIAGRIP™Coroane diamantate profesionale pentru utilizatori profesionişti care îşi doresc per-formanţă de cea mai înaltă clasă în toate aplicaţiile de găurire. Diametre de la 52 mm, în trei versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA D 1210Coroane diamantate profesionale concepute pentru aplicaţii portabile şi cu diametre mici. Furnizate în varianta standard cu un tub cu pereţi subţiri. Diametre de la 8 mm.

A A HUSQVARNA D 800Coroane diamantate şi premium pentru profesi-oniştii din construcţii. Ideale pentru utilizare în toate aplicaţiile principale. Diametre de 10 – 334 mm, în patru versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA ASDiscuri profesionale, de mare performanţă, cu segmente turbo care combină viteza ridicată cu finisarea precisă a tăieturii. AS 12S+ conce-pute pentru Husqvarna K 6500. Diametre 300 – 400 mm.

A HUSQVARNA S 1200 H DIAGRIP™Gamă de discuri profesionale dezvoltate special pentru aplicaţii hidraulice portabile, precum K 2500. Diametru de 415 mm, în două versiuni standard şi două versiuni de pre-tăiere în funcţie de aplicaţie.

B HUSQVARNA MTDiscuri de calitate optimizate pentru tăiere profesională mai puţin intensă în majoritatea materialelor. Diametre de 300 – 350 mm, în trei versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A HUSQVARNA VARI-CUT™Discuri premium cu viteză mare de tăiere şi raport bun între costul investiţiei şi costul pe metru pătrat tăiat. Diametre de 300 – 400 mm, în trei versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A DISCURI CUT-N-BREAKPentru Cut-n-Break K 760 / K 3000. Discuri profesionale cu formă de segment care oferă caracteristici şi performanţă excelente de tăiere.

A A INELE DIAMANTATE DE FERĂSTRĂU HUSQVARNAR 1400 Diagrip™ sunt inele diamantate pro-fesionale cu tehnologie Diagrip™, disponibile în două versiuni. R 800 sunt inele premium cu o viteză bună de tăiere, disponibile în trei versiuni. Diametru de 370 mm.

Discuri diamantate, pentru tăiere universală, uşoară, în materiale cum ar fi beton, cauciuc, cărămidă, metal, oţel etc. Adecvate pentru aplicaţii de salvare. Diametre 300 – 400 mm.

Aur Argint Bronz

A HUSQVARNA DIAGRIP™ S 1400Discuri profesionale cu distribuţie îmbunătăţită a matricei Diagrip™ pentru o viteză mai mare de tăiere şi o tăiere stabilă şi uniformă. Diametre de 300 – 400 mm, în patru versiuni, în funcţie de aplicaţie.

A A B O gamă de lanţuri profesionale, premium şi de calitate pentru debitare în beton armat şi alte materiale de construcţii cu diferite grade de duritate. Pentru ferăs-traiele noastre cu lanț K 970 Chain şi K 6500 Chain.

Page 14: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA PP 455 E65 l /min, 230 bari, 25 kW, 139 kg.

HUSQVARNA PP 51820, 30, 40 l /min, 140 bari, 10,4 kW, 145 kg.

HUSQVARNA PP 325 E40 l /min, 140 bari, 9,3 kW, 95 kg.

HUSQVARNA PP 440 HF15 kW, 18,0 kg.

HUSQVARNA PP 65Trifazat/monofazat 7/4 kW, 9,5 kg.

HUSQVARNA DXR 27019 kW, 1750 kg, rază de acţiune 4,8 / 4,5 m în sus/înainte inclusiv unealta. Sistem de comandă: PLC modular, digital, bazat pe CAN.

HUSQVARNA DXR 25019 kW, 1620 kg, rază de acţiune 4,8 / 4,5 m în sus/înainte inclusiv unealta. Sistem de comandă: PLC modular, digital, bazat pe CAN.

HUSQVARNA DXR 14015 kW, 985 kg, rază de acţiune 4,4 / 3,7 m în sus/înainte inclusiv unealta. Sistem de comandă: PLC modular, digital, bazat pe CAN.

HUSQVARNA DXR 31022 kW, 2020 kg, rază de acţiune 5,5 / 5,2 m în sus/înainte inclusiv unealta. Sistem de comandă: PLC modular, digital, bazat pe CAN.

HUSQVARNA DXR 30022 kW, 1960 kg, rază de acţiune 5,5 / 5,1 m în sus/înainte inclusiv unealta. Sistem de comandă: PLC modular, digital, bazat pe CAN.

HUSQVARNA DCR 300 ŞI DCR 100Pentru roboţii de demolare Husqvarna din seria DXR. Cu aceste concasoare puternice, sfărâmaţi cu uşurinţă ziduri de beton de 400 mm grosime, scări, stâlpi etc.

HUSQVARNA DSS 200Pentru roboţii de demolare Husqvarna din seria DXR. Foarfece mecanic din oţel pentru demolarea de structuri, reţele de conducte, recipiente de proces şi rezervoare. Ideal în domenii sensibile, precum industriile de prelucrare.

FERĂSTRAIE PENTRU PEREŢI

DEMOLARE DE LA DISTANŢĂ

FERĂSTRĂU CU CABLU DIAMANTAT

UNITĂȚI DE COMANDĂ

HUSQVARNA WS 482 HFFrecvenţă înaltă, comandă de la distanţă fără fir, disc diamantat de 600 – 1600 mm, 28,0 kg, adâncime de tăiere 730 mm.

HUSQVARNA CS 2512Viteza cablului diamantat 20 sau 25 m/s, capacitate magazie 12 m (gata de utilizare 15 m), 150 kg.

HUSQVARNA WS 440 HFFrecvenţă înaltă, comandă de la distanţă fără fir, disc diamantat de 600 – 1200 mm, 25,0 kg, adâncime de tăiere 530 mm.

HUSQVARNA CS 10Viteza cablului diamantat 24 m /s, capacitate magazie 10 m, 138/135 kg.

HUSQVARNA WS 220Frecvenţă înaltă, comandă de la distanţă fără fir, disc diamantat de 500 – 900 mm, 19,0 kg, adâncime de tăiere 395 mm.

HUSQVARNA WS 463Ferăstrău de pereți acționat hidraulic, cu comandă la distanță, disc diamantat de 600–1500 mm, 22,0 kg, adâncime de tăiere 730 mm.

HUSQVARNA PP 49020 kW, 23,4 kg.

HUSQVARNA PP 2206,5 kW, 10,0 kg.

CUPE HUSQVARNADisponibile în trei mărimi. Pentru DXR 140: Standard 52 cm/ 55 litri. Late 77 cm/60 litri. Înguste 30 cm/ 40 litri. Toate celelalte DXR-uri: standard 52 cm/85 litri. Late 77 cm/105 litri. Înguste 30 cm/ 40 litri.

NOU

Page 15: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA FS 4800 DDisc diamantat max. 900 mm, 680–695 kg, adâncime de tăiere 381 mm, 35 kW *.

HUSQVARNA FS 3500 GDisc diamantat max. 750 mm, 419 kg, adâncime de tăiere 311 mm, 27,5 kW *.

HUSQVARNA FS 7000 DDisc diamantat max. 1000 mm, 1032 kg, adâncime de tăiere 411 mm, 55,4 kW *.

HUSQVARNA SERIA FS 300Disc diamantat max. 350 mm, adâncime de tăiere 122/125 mm, 64/54 kg, FS 309, benzină, 6,6 kW *. FS 305, benzină, 4,2 kW *.

HUSQVARNA FS 400 LVDisc diamantat max. 450 mm, adâncime de tăiere 162 mm, 99 kg, 8,7 kW *.

HUSQVARNA SERIA FS 400Disc diamantat max. 500 mm, adâncime de tăiere 189 mm, 163/145 kg. FS 413, ben zină, 8,7 kW *. FS 410, motorină, 6,6 kW *.

HUSQVARNA SOFF-CUT 4200Disc diamantat max. 350 mm, adâncime de tăiere max. 76 mm, 221 kg, 17,2 kW *.

HUSQVARNA SERIA FS 500Disc diamantat max. 600/500 mm, adâncime de tăiere 241/179 mm, 231/197 kg. FS 524, benzină, 15,5 kW *. FS 513, benzină, 8,7 kW *.

HUSQVARNA SOFF-CUT 2000eLamă cu diamant max. 250 mm, adâncime de tăiere max. 38 mm, 144 kg, 6,5 kW *.

HUSQVARNA SOFF-CUT 150Disc diamantat max. 150 mm, adâncime de tăiere max. 30 mm, 39 kg, 3,3 kW *.

HUSQVARNA PG 82012,5 kW, 400 V, trifazat, lăţime de şlefuire 820 mm, disc de şlefuire 3 × 270 mm, 440 kg.

HUSQVARNA PG 68012,5 kW, 400 V, trifazat, lăţime de şlefuire 680 mm, disc de şlefuire 3 × 230 mm, 385 kg.

HUSQVARNA PG 5303,75/4,75 kW, 230/ 400 V, monofazat sau trifazat, lăţime de şlefuire 530 mm, disc de şlefuire 3 × 230 mm, 200/216 kg.

HUSQVARNA DC 33003,3 kW, 230 V, 16 A, 300 mbari, 97 kg.

HUSQVARNA DC 14001,2 kW, 230 V, 16 A, 230 mbari, 55 l, 16 kg.

HUSQVARNA SOFF-CUT 4000 Disc diamantat max. 350 mm, adâncime de tăiere max. 70 mm, 191 kg, 14,9 kW *.

HUSQVARNA FS 5000 DDisc diamantat max. 900 mm, 771 kg, adâncime de tăiere 374 mm, 35,5 kW *.

ECHIPAMENTE PENTRU PREGĂTIREA SUPRAFEŢELOR

HUSQVARNA DC 60005,75 kW, 400 V, 16 A, 420 mbari, 290 kg.

HUSQVARNA DC 30002,4 kW, 230 V, 16 A, 254 mbari, 55 l, 27,5 kg.

HUSQVARNA PG 4502,2 kW, 230 V, monofazat, lăţime de şlefuire 450 mm, 109 kg.

HUSQVARNA PG 2802,2/3,0 kW, 230/400 V, monofazat sau trifazat, lăţime de şlefuire 280 mm, 70 kg.

FERĂSTRAIE DE PARDOSEALĂ

HUSQVARNA FS 6800 DDisc diamantat max. 1000 mm, 857 kg, adâncime de tăiere 415 mm, 50,7 kW *.

FERĂSTRAIE ULTRA EARLY ENTRY™

HUSQVARNA PG 680 RC13,0 kW, 400 V, trifazat, lăţime de şlefuire 680 mm, disc de şlefuire 3 × 230 mm, 498 kg.

HUSQVARNA PG 820 RC13,0 kW, 400 V, trifazat, lăţime de şlefuire 820 mm, disc de şlefuire 3 × 270 mm, 536 kg.

HUSQVARNA PG 4004,0 kW, 400 V, trifazat, lăţime de şlefuire 400 mm, 115 kg.

NOU

NOU

Page 16: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA TS 230 F800 W, max. ∅ 230 mm, adâncime max. de tăiere 46 mm, 16,5 kg.

HUSQVARNA TS 73 R1000 W, 110/230 V, max. ∅ 230 mm, adâncime max. de tăiere 50/100 mm, 47 kg.

HUSQVARNA TS 66 R800 W, ∅ max. 200 mm, adâncime max. de tăiere 40 mm, 41 kg.

MESE DE TĂIAT PENTRU PLĂCI CERAMICEMAŞINI DE GĂURIT CU STATIV

SISTEM DE GĂURIRE AUTOMATĂ

STATIVE PENTRU GĂURIRE CU DIAMANT

HUSQVARNA AD 103,6 kg, viteză 0 – 3,2 m /min în ambele direcţii.

HUSQVARNA TS 100 R2200/2700 W, max. ∅ 350 mm, adâncime max. de tăiere 105 mm, 106 kg.

MESE DE TĂIAT PENTRU ZIDĂRIE

HUSQVARNA TS 400 F1500/2200/2700 W, max. ∅ 400 mm, adâncime max. de tăiere 125/230 mm, 96 kg.

HUSQVARNA TS 300 E2200/2700 W, max. ∅ 300 (350) mm, adâncime max. de tăiere 80 (100) mm, 82 kg.

HUSQVARNA TS 350 E1500/2200/2700 W, max. ∅ 350 (300) mm, adâncime max. de tăiere 100 (80) mm, 92 kg.

HUSQVARNA DS 50 GYRO∅ 350 mm, lungime cursă 670 mm, 56 kg.

HUSQVARNA DS 150 ∅ 150 mm, lungime cursă 495 mm, 15,5 kg.

HUSQVARNA DS 450∅ 450 mm, lungime cursă 700 mm, 24,0 kg.

POMPĂ DE VID

HUSQVARNA DMS 2402400 W, mono-fazat, max. ∅ 250 mm, 25,0 kg.

HUSQVARNA VP 2000,55 kW, 200 l/min, 19,0 kg.

HUSQVARNA DMS 160 AT / A1550 W, monofazat, max. ∅ 120 mm, 12,0/10,5 kg.

MOTOARE PENTRU GĂURIRE CU DIAMANT

HUSQVARNA DS 40 GYRO∅ 150 mm, lungime cursă 600 mm, 30 kg.

HUSQVARNA DS 250/DS 250 O SINGURĂ VITEZĂ∅ 250 mm, lungime cursă 685 mm, 16,0 kg.

HUSQVARNA DS 900∅ 900 mm, lungime cursă 944 mm, 32,0 kg.

HUSQVARNA TS 601800 W, max. ∅ 254 mm, adâncime max. de tăiere 78 mm, 36 kg.

HUSQVARNA DM 406 H120 / 230 / 340 / 580 / 980 / 1400 rot/min, diametrul recomandat al coroanei diamantate 0 – 650 mm, 16,0 kg.

HUSQVARNA DM 3403300 W, monofazat, diametrul recomandat al coroanei diamantate 50–400 mm, 14,0 kg.

HUSQVARNA DM 6503000 / 6000 W, trifazate sau monofazate, diametrul recomandat al coroanei diamantate 112 – 600 mm, 14,0 kg.

HUSQVARNA DM 2802700 W, monofazat, diametrul recomandat al coroanei diamantate, viteză mică 50–350 mm, viteză mare 25–250 mm, 13,0 kg.

HUSQVARNA DM 2301900 W, monofazat, diametrul recomandat al coroanei diamantate 150 mm, portabilă cu mâner 80 mm, 7,0 kg.

HUSQVARNA DM 2201900 W, monofazat, diametrul recomandat al coroanei diamantate 150 mm, portabilă cu mâner 80 mm, 7,5 kg.

Page 17: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA KV 760Cărucior pentru mașină de tăiat conceput pentru K 760. Rezervor de apă 13,3 l.

HUSQVARNA KV 970 / 1260Cărucior pentru mașină de tăiat conceput pentru K 970 şi K 1260. Rezervor de apă 13,3 l.

CĂRUCIOARE PENTRU MAȘINI DE TĂIAT

HUSQVARNA K 970 94 cc, 4,8 kW, 10,9/11,9 kg, diametrul discului 350/400 mm, adâncime de tăiere 125/145 mm.

HUSQVARNA K 760/K 760 CU OILGUARD74 cc, 3,7 kW, 9,6 /9,8 kg, diametrul discului 300/350 mm, adâncime de tăiere 100/125 mm.

HUSQVARNA K 1260 119 cc, 5,8 kW, 13,7/14,4 kg, diametrul discului 350/400 mm, adâncime de tăiere 125/145 mm.

HUSQVARNA K 970 RING94 cc, 4,8 kW, 13,8 kg, diametrul discului 370 mm, adâncime de tăiere 270 mm.

HUSQVARNA K 760 CUT-N-BREAK74 cc, 3,7 kW, 11,1 kg, diametrul discului 230 mm, adâncime de tăiere 400 mm.

MAȘINĂ DE TĂIAT PENTRU DESCARCERARE HUSQVARNA K 97094 cc, 4,8 kW, 11,0 kg, diametrul discului 350 mm, adâncime de tăiere 125 mm.

UNELTE DE TĂIERE PENTRU DESCARCERARE

MAȘINĂ DE TĂIAT PENTRU DESCARCERARE HUSQVARNA K 76074 cc, 3,7 kW, 9,6 kg, diametrul discului 300 mm, adâncime de tăiere 100 mm.

HUSQVARNA K 1260 pentru șină119 cc, 5,8 kW, 20,5 /21,1 (incl. RA10), diametrul discului 350/400 mm, adâncime de tăiere 125/145 mm.

HUSQVARNA K 2500 140 bari/min. 40 l/min., 5,2 kW, 8,3 kg, diametrul discului 400 mm, adâncime de tăiere 145 mm.

HUSQVARNA K 3600 MK II140 bari/40 l min., 4,3 kW, 8,3 kg, diametrul inelului diamantat 370 mm, adâncime de tăiere 270 mm.

MAȘINI DE TĂIAT HIDRAULICE

HUSQVARNA K 407 kp / cm², 3,2 kW, 9,9 kg, diametrul discului 350 mm, adâncime de tăiere 125 mm.

MAȘINI DE TĂIAT PNEUMATICEMAȘINĂ DE TĂIAT ŞINĂ

MAȘINI DE TĂIAT ELECTRICE

HUSQVARNA K 6500230/240 V, 5500 (trifazate)/ 3000 (monofazate) W, 10,0 kg, diametrul discului 400 mm, adâncime de tăiere 145 mm.

HUSQVARNA K 6500 RING230/240 V, 5500 (trifazat)/ 3000 (monofazat) W, 13,1 kg, diametrul discului 370 mm, adâncime de tăiere 270 mm.

HUSQVARNA K 6500 CHAIN230/240 V, 5500 (trifazat)/3000 (monofazat) W, 9,1 kg, lungime lamă 300, 350 sau 400 mm, adâncime de tăiere 350, 400 sau 450 mm.

HUSQVARNA FC 40Regulator de debit şi de presiune 40, 30 sau 20 l /min, 140 bari, 4,2 kg.

HUSQVARNA RA 10Accesoriu de tăiere pentru K 1260 Rail, 5,3 kg.

REZERVOR DE APĂ PRESURIZAT PLUS FURTUNCapacitate 13,3 litri, suplimentat cu un furtun de 3 metri.

ACCESORIU K 3000 VACColectarea ideală a prafului vă permite să tăiaţi fără apă. Se potriveşte atât la K 3000 Wet, cât şi la K 3000 Vac.

HUSQVARNA WT 15Pompă electrică 220/110 V. Capacitate 15 litri. Sistem de acumulator alimentat cu baterie Gardena Li-Ion 18,5 V.

ACCESORII PENTRU MAȘINI DE TĂIAT

Copyright © 2016 Husqvarna AB (publ). Toate drepturile rezervate. Husqvarna şi alte mărci de produse şi caracteristici sunt mărci comerciale ale Husqvarna Group, aşa cum sunt prezentate la adresa www.international.husqvarna.com. Ne rezervăm dreptul de a modifica tehnologia şi specificaţiile fără notificare prealabilă. * Conform evaluării producătorului motorului.

HUSQVARNA K 3000 CUT-N-BREAK230/120/110 V, 2700/1800/2200 W, 10,4 kg, diametrul discului 230 mm, adâncime de tăiere 400 mm.

HUSQVARNA K 3000 WET230/120/110 V, 2700/1800/2200 W, 8,5 kg, diametrul discului 350 mm, adâncime de tăiere 125 mm.

HUSQVARNA K 3000 VAC230/120/110 V, 2700/1800/2200 W, 8,9 kg (incl. accesoriu Vac 1 kg), diametrul discului 350 mm, adâncime de tăiere 119 mm (incl. accesoriu Vac).

MAȘINI DE TĂIAT PE BENZINĂ

HUSQVARNA K 970 CHAIN94 cc, 4,8 kW, 9,7 kg, lungime lamă 350 mm, adâncime de tăiere 400 mm.

NOU

NOU

Page 18: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

MĂNUŞI, CLASICE Mănuşi rezistente, mărime unică, cu palmă din piele de capră şi ţesătură spandex pe dos. Manşetă cauciucată cu tiv de bumbac pentru a îmbrăca perfect încheietura mâinii.

CIZME DE PROTECŢIE Cizme pentru secţionarea materialelor dure, cu cauciuc aprobat rezistent la foc şi bombeu întărit. Talpă antialunecare pregătită pentru fixarea de crampoane şi protecţie pentru gleznă. Croială lejeră şi şanţuri pe călcâi pentru scoatere uşoară. Aprobate conform EN 345 SB E.

CASCĂ DE PROTECŢIE Cu vizieră foarte mare, protecţie pentru gât şi protecţii auditive. Aprobată conform standardelor EN şi ANSI actuale.

PROTECŢIE AUDITIVĂ CU BANDĂ PENTRU CAP Confortabilă şi uşoară, cu bandă pentru cap flexibilă, căptuşită. Designul permite reglarea cu 20 % a presiunii. Aprobată conform standardelor EN actuale.

PROTECŢIE AUDITIVĂ CU RADIO FM Calitate bună a sunetului şi aşezare confortabilă. Echipată cu o intrare audio de 3,5 mm (AUX) pentru player de muzică şi cu un radio de comunicare. Versiuni disponibile cu bandă pentru cap sau montare pe cască.

CANISTRĂ DE ULEI ŞI DE CARBURANTGama noastră de accesorii include, de asemenea, ulei pentru motoare în doi timpi adaptat pentru diverse condiţii şi ulei pentru filtru de aer care este biodegradabil. Dezvoltată intern, canistra noastră poate conţine 6 litri de benzină şi este prevăzută cu un control eficient al nivelului.

OCHELARI DE PROTECŢIE, TRANSPARENT X Ochelari de protecţie cu lentile transparente, anti-zgâriere, rame extensibile şi lentile cu unghi reglabil. Aprobaţi conform EN 166 şi Ansi Z87+.

MASCĂ DE PROTECŢIE RESPIRATORIE Protejează de particulele foarte mici, nesănătoase, uscate sau care sunt transmise prin apă. Prevăzută cu un orificiu de ieşire a aerului pentru a facilita expiraţia şi a evita condensarea şi umezeala. Mască de protecţie respiratorie aprobată conform EN 149: 2001, clasa FF P3.

ECHIPAMENT

Munca grea înseamnă uzarea puternică a echipamentului personal. E timpul să vă înnoiţi costumaţia? Accesoriile şi echipamentul de protecţie Husqvarna vă ajută să lucraţi în condiţii de siguranţă şi eficienţă sporite.

ÎNAINTE DE A PLECA, VERIFICAŢI-VĂ ECHIPAMENTUL!

Page 19: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

TĂIERE MATERIALE DURE

DESCĂRCAŢI GRATUIT!

LUCRAŢI MAI INTELIGENT ŞI MAI SIGUR!Aruncaţi o privire pe Power Cutter User Guide (Ghidul utilizatorului mașinii de tăiat) şi descoperiţi metode de lucru mai sigure, mai ergonomice şi mai eficiente cu mașinile noastre de tăiat portabile. Descărcaţi-l din Magazinul de aplicaţii (pentru iPad) sau de pe site-ul nostru (format PDF pentru laptop şi alte dispozitive digitale).

HUSQVARNA KV 970/1260 ŞI KV 760Aceste cărucioare pentru mașini de tăiat compacte, concepute special pentru mașinile de tăiat pe benzină Husqvarna, facilitează tăierea în linii drepte sau curbe şi aproape de borduri, reducând totodată solicitarea operatorului. Cărucioarele prezintă acum un rezervor de apă presurizat, de 13,3 litri, şi un furtun de 3 metri care se conectează la duza de apă de pe apărătoarea lamei. Această nouă caracteristică asigură continuitatea fluxului de apă chiar şi atunci când lucraţi cu mașina de tăiat în afara căruciorului.

EXPLORAŢI PUNCTELE NOASTRE DIGITALE DE CONTACT!

ADĂUGAŢI ROŢI NOI LA MAȘINA DVS.

DE TĂIAT!

NOU

NOU

19

Page 20: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

TĂIEREA PARDOSELILOR

HUSQVARNA FS 3500 G– O REVENIRE SPECTACULOASĂ

NOUHUSQVARNA FS 3500 GProducătorului motorului: Kohler. Disc diamantat cu diamant max. 750 mm. Adâncime de tăiere max. 311 mm. Greutate 419 kg.

20

Page 21: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Husqvarna Soff-Cut este un sistem ideal pentru tăierea extrem de timpurie a îmbinărilor de contracţie după turnarea plăcilor de beton. Este cea mai bună soluţie de reducere a riscului de fisurare aleatorie, una dintre cele mai costisitoare şi mai complicate probleme întâmpinate de un furnizor de beton. Principalele avantaje sunt ritmul de producţie ridicat asociat cu posibilitatea de a turna şi a tăia în decursul aceleiaşi zile şi, desigur, o tăiere curată obţinută numai prin adâncimi de tăiere mici.

PROBLEMA: FISURAREA ALEATORIEPe măsură ce se hidratează şi începe să se aşeze, betonul acumulează tensiuni interioare. Obiectivul controlării fisurilor de contracţie este eliberarea acestor tensiuni înainte să se elibe-reze singure sub forma unei fisuri aleatorii.

SOLUŢIA: EXECUTAREA DE TĂIETURI DREPTE EXTREM DE TIMPURIEGraţie sistemului de tăiere uscată Husqvarna Soff-Cut Ultra Early Entry™, îmbinările sunt tăiate în zona verde – în cel mult o oră sau două după finisare. Tehnologia Soff-Cut de la Husqvarna are la bază asocierea dintre lama şi placa de alunecare Soff-Cut. Rotaţia de tăiere în sus a lamei se combină cu placa de alunecare, aplicând presiune la nivelul suprafeţei pentru a preveni sfărâmarea şi fisu-rarea. Soff-Cut vă permite să tăiaţi în zona verde ca parte a pro-cesului de finisare, pentru a controla eficient fisurile de contracţie.

SOFF-CUT

SCANAŢI ETICHETA SĂ VEDEŢI CUM FUNCŢIONEAZĂ!

https://www.youtube.com/watch?v=KMPrlil8ZRM

TĂIAŢI ÎMBINĂRILE DE CONTRACŢIE LA NUMAI O ORĂ DUPĂ TURNARE!

Ne face plăcere să anunţăm o revenire, aşteptată de numeroşi fani Husqvarna: o versiune actualizată a ferăstrăului de pardoseală solid şi fiabil Husqvarna FS 3500 G, pe benzină. Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu au avut încă plăcerea: este un ferăstrău comod, de mărime medie, autopropulsat, con-ceput pentru manevrare, transportare şi întreţinere uşoare, comod, ceea ce îl face excelent pentru lucrări de îmbinare şi reparaţii.

Noul Husqvarna FS 3500 G este ideal pentru lucrări mici până la medii. Dotat cu un motor de 27,5 kW, pe benzină, împreună cu un întinzător de curea cu autoreglare pentru maximum de confort şi durabi litate a curelei. Capacitate adâncime de tăiere de până la 311 mm cu disc diamantat de 750 mm. Pregătit şi pentru aplicaţii de închiriere cu bare de manipulare reglabile turo metru şi contor de timp. Kit pompă de apă şi kit de lumină, dispo-nibile ca opţiuni.

Pentru informaţii suplimentare, sunaţi persoana de contact de la Husqvarna sau mergeţi

la cel mai apropiat centru de service Husqvarna. Detaliile de contact şi îndrumări găsiţi pe

www.husqvarnacp.com

21

Page 22: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA DXR 140Robotul nostru de demolare cu comandă de la distanță cel mai compact. Foarte versatil, cu o gamă largă de accesorii, cum ar fi gheare apucătoare, cupe, un concasor şi un foar-fece. Graţie structurii sale înguste, este adecvat pentru demolări în spaţii restrânse.

CONCASOAREConcasoarele asigură o performanţă excelentă în diferite aplicaţii, cum ar fi demolarea unor construcţii de beton şi cărămidă, scări, acoperişuri, precum şi locaţii sensibile din interiorul clădirilor.

GHEARE APUCĂTOAREGheare apucătoare multiple, rotative, cu greutate de operare redusă şi volum ridicat de prindere. Performanţa de încărcare maximă şi forţa de prindere ridicată contribuie totodată la sporirea randamentului la demolări.

FOARFECE MECANICE DIN OŢELFoarfece mecanic din oţel, rotativ, de greutate redusă şi cu forţă mare de forfecare. Ideal pentru lucrări de precizie în spaţii restrânse, cu cerinţă ridicată de forţă de forfecare.

CUPENoua gamă de cupe pentru Husqvarna DXR este disponibilă în versiuni standard, late şi înguste, potrivite pentru diverse lucrări de excavare.

HUSQVARNA DXR 300Robotul nostru de demolare cel mai puternic, care asociază greutatea redusă cu o forţă uriaşă de lovire. Asigură cea mai mare forţă de lovire din clasa sa de greutate cu ciocanul SB 302.

„Aceşti roboţi sunt cel mai bun lucru care apare în

bilanţul meu de venituri şi cheltuieli.”

DUKE LONG, PROPRIETAR AL INTERSTATE SAWING WEST BEND, WI, SUA

NOU

22

Page 23: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DEMOLARE DE LA DISTANŢĂ

Când este prea greu, prea periculos sau durează prea mult să demolaţi manual propriu-zis, aceşti roboţi cu comandă de la distanţă şi alimentare electrică trifazată sunt colegii de muncă ideali. Graţie diferitelor unelte din dotare, aceştia pot fi utilizaţi pentru rupere şi percutare, sfărâmare, forfecare a metalului, excavare, săpare, sortare şi ridicare. Împreună cu pachetul de funcţii, cele cinci modele DXR sunt disponibile în total în 17 variante.

APLICAŢII SPECIALE

Când lucraţi la temperaturi ambientale ridicate, Husqvarna DXR poate lucra neîntrerupt la putere maximă dacă este dotat cu un pachet de răcire sporită (P2), disponibil pentru toate modelele DXR, exceptând DXR 140. Astfel se poate obţine o productivitate mai mare în aplicaţii precum cuptoarele de ciment şi oţelării.

DXR poate fi utilizat şi pentru evacuarea zgurii din instalaţii de topire şi aplicaţii similare, dacă este pre-văzut cu un pachet de protecţie împotriva căldurii (P3). Acest pachet protejează piesele vitale împotriva dete-riorării cauzate de încălzirea prin radiaţie şi de încălzirea prin conducţie. Disponibil pentru DXR 270, DXR 300 şi DXR 310.

APLICAŢII ÎN CONSTRUCŢII

Cu un DXR, puteţi demola structuri masive de beton, cărămidă sau oţel, exterioare şi interioare, chiar şi în locuri unde trebuie să evitaţi zgomotul şi vibraţiile. DXR este maşina ideală pentru demolarea de structuri parţiale, cum ar fi scările, unde este necesar un grad înalt de precizie.

DXR poate pătrunde prin deschizături mici sau poate fi coborât în structuri înguste pentru diverse lucrări în timp ce operatorul stă deoparte în siguranţă şi con-fortabil. Materialele de construcţie grele care au fost demolate pot fi transportate uşor şi în siguranţă de pe şantier la un morman exterior cu ajutorul unui DXR.

COLEGI DE LA DISTANŢĂ GATA SĂ PREIA CELE MAI DIFICILE LUCRĂRI ALE DUMNEAVOASTRĂ

Kit hidraulic pentru

funcţii suplim

entare

Kit de protecţie cilin

dru (C2+C3)

Kit accesoriu pachet de răcire

Protecţie furtun

Ulei hidraulic rezistent la foc

Şenile din oţel

Picioare din oţel

Kit de extensie răcire pentru

ciocan

Kit de protecţie îm

potriva căldurii

pentru SB202 / SB302

(comandate separat)

FUNCŢIE HIDRAULICĂ (P1)

RĂCIRE SPORITĂ (P2)

PROTECŢIE ÎMPOTRIVA CĂLDURII (P3)

Pentru informaţii suplimentare, sunaţi persoana de contact de la Husqvarna sau mergeţi la cel mai apropiat centru de service Husqvarna. Detaliile de contact şi îndrumări găsiţi pe www.husqvarnacp.com

= Instalare din fabrică = Instalare post vânzare

23

Page 24: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Tăierea materialelor dure, precum betonul şi granitul, este, de obicei, o muncă grea. Dar există modalităţi de a o înlesni. Indiferent ce putere dezvoltă ferăstrăul pentru beton sau polizorul dvs. unghiular, acesta nu va funcţiona mai bine decât discul pe care îl utilizați. Iată de ce vă îndemnăm să consultaţi cele trei niveluri de performanţă ale sculelor noastre diamantate – Aur, Argint şi Bronz. Veţi găsi o unealtă mai bună pentru activitatea dvs.

EXPERŢII ÎN UNELTE DIAMANTATE

Husqvarna este unul dintre cei mai mari producători şi dezvoltatori de unelte diamantate pentru tăiere şi găurire în beton şi în alte materiale de construcţie. Livrăm milioane de unelte diamantate – discuri de ferăstrău, coroane diamantate, cabluri şi unelte de şlefuire – pentru furnizori profesionişti, meseriaşi şi societăţi de închiriere din toată lumea.

Pentru informaţii suplimentare, sunaţi persoana de contact de la Husqvarna sau mergeţi la cel mai apropiat centru de service Husqvarna. Detaliile de contact şi îndrumări găsiţi pe www.husqvarnacp.com

UNELTE DIAMANTATE

Tommy, furnizor de pavajeLucrarea de azi: Tăierea plăcilor de beton pentru ajustarea formei şi mărimiiUtilaj: Husqvarna K 760Lamă: Husqvarna MT

Malek, furnizor lucrări de construcţiiActivitatea de azi: Toate lucrările iminente de tăiere de pe şantier Utilaj: Husqvarna K 970Lamă: Husqvarna Vari-Cut™

ESTE O LUME DURĂ– VĂ VOM AJUTASĂ RĂZBIŢI

24

Page 25: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Dick, specialist în tăiereLucrarea de azi: Tăierea de deschizături noi în pereţii de beton existenţiUtilaj: Husqvarna K 6500Lamă: Husqvarna Diagrip S

O UNEALTĂ MAI BUNĂ PENTRU FIECARE LUCRARE

Dezvoltate pentru utilizare profesionistă intensă în aplicaţii de specialitate. Asigură viteză maximă de tăiere şi rezistenţă maximă la uzură în lucrări dificile de tăiere şi găurire.

AUR

Dezvoltate pentru utilizare profesionistă în aplicaţii universale. Asigură viteză ridicată de tăiere şi rezistenţă ridicată la uzură în toate lucrările de tăiere şi găurire.

ARGINT

Dezvoltate pentru uz ocazional. Asigură un raport bun preţ- performanţă în toate aplicaţiile de tăiere şi găurire.

BRONZ

25

Page 26: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

„Husqvarna oferă servicii excepţionale. Ne simţim în siguranţă când utilizăm utilajele produse de ei deoarece ştim că, dacă ceva

nu merge bine, nu trebuie decât să dăm un telefon şi primim întotdeauna ajutor.”

JIMMY JOHANSSON, GÖTEBORGS RIVTEAM, GOTHENBURG, SUEDIA

Produsele Husqvarna sunt construite să reziste la condiţii de lucru dificile pentru perioade lungi. Însă, întrucât uzura este mare la toate echipamentele utilizate la nivel pro fesionist, trebuie să asiguraţi un service corespunzător. Cea mai bună modalitate de a evita problemele, timpii de întrerupere nedorită a funcţionării şi scăderea neplanificată a capacităţii de producţie este să solicitaţi unui tehnician autorizat Husqvarna să verifice cu regularitate echipamentele pentru a depista potenţialele surse de erori şi a înlocui piesele uzate înainte să cauzeze probleme. Acest lucru se realizează prin întreţinerea regulată a fiecărui utilaj conform propriului calendar de service. Intervenţiile de service preventiv pot fi planificate la momentul potrivit, astfel încât problemele întâmpinate în producţie să fie minime.

SERVICE HUSQVARNA

Ca utilizator profesionist, echipamentele şi uneltele dvs. diamantate trebuie să fie întotdeauna disponibile şi în ordine pentru a putea lucra eficient, fără întreruperi. Întreruperile în funcţionare sunt de neconceput când planul de lucru este strâns, iar dacă apare o problemă neprevăzută trebuie să o soluţionaţi repede.

EXPERŢII TEHNICI HUSQVARNA– MEREU LA DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRĂ

PUTEŢI EFECTUA DUMNEAVOASTRĂ LUCRĂRILE DE ÎNTREŢINERE DE BAZĂ

Vă puteţi ocupa personal de inspecţiile zilnice şi de alte lucrări minore de service, probabil cu ajutorul clipurilor video cu instrucţiuni, disponibile pe canalul nostru YouTube oficial, şi al instrucţiunilor de service furnizate în manualele de utilizare pentru toate pro-dusele Husqvarna. Acestea se pot descărca gratuit de pe site-ul nostru. Desigur, şi mai bine este dacă societatea dvs. dispune de un atelier care poate efectua această intervenţie.

26

Page 27: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

LĂSAŢI EXPERŢII SĂ SE OCUPE DE RESTUL

Pentru lucrări de service şi reparaţii mai complicate, cel mai bine este să apelaţi întotdeauna la tehnicienii Husqvarna care au o instruire de specialitate. Mulţi dintre clienţii noştri – utilizatori profesionişti şi societăţi de închiriere – au ales întotdeauna să externalizeze toate lucrările tehnice de întreţinere apelând în acest scop la centrul local de service Husqvarna. În multe cazuri, aceasta este cea mai rentabilă soluţie pentru client.

O STRUCTURĂ DE ORGANIZARE PRECISĂ ŞI EFICIENTĂ

Pentru a gestiona solicitările tot mai numeroase pentru servicii tehnice. Husqvarna a investit în crearea unei structuri de organizare precise şi eficiente pentru

service, clădită pe competenţe tehnice ridicate, logistică eficientă şi tehnologie digitală. Richard Bälter, Director Husqvarna Global Service, nu-şi poate ascunde mândria din glas atunci când îşi laudă tehnicienii de pe teren:

„Echipa noastră de tehnicieni de service competenţi şi extrem de angajaţi se concentrează foarte mult asupra clienţilor. Aceşti oameni sunt pasionaţi de produsele Husqvarna şi sunt nerăbdători să ofere clienţilor cele mai bune servicii şi recomandări. Lăsaţi-i să aibă grijă de echipamentele dvs. pentru a vă putea concentra asupra activităţii dvs. principale!”

27

Page 28: (RO) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

www.husqvarnacp.ro

Copyright © 2016 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.comWe reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice. S

tend

ahls

. 11

5 03

61-

62 R

O.


Recommended