+ All Categories
Home > Documents > ENJOY BUILDING WITH US!

ENJOY BUILDING WITH US!

Date post: 03-Nov-2021
Category:
Upload: others
View: 5 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
of 1 /1
Noi, Devorex PLC, prin prezenta garantam clientilor nostri calita- tea elementelor sistemului liniar de drenaj XDRAIN – rigole si acce- sorii – pentru o perioada de 2 ani de la data achizitionarii acestora, in cazul in care acestea sunt utilizate conform destinatiei si anume, pentru drenaj linear al zonelor cu clasa de incarcare A 15, B 125 si C250 in stricta conformitate cu manual de instalare al sistemului. Ne angajam sa aducem la starea adecvata de functionare pentru care au fost proiectate, oricare dintre produsele noastre care au demonstrat defecte de fabricatie, fara nici o ezitare, prin inlocuirea sau repararea acestora asa cum vom considera adecvat. Reclamatiile in conformitate cu prezenta garantie trebuie plasate cu prezentarea facturii si/sau chitanta de achizionare a produsului, in termen de 2 ani de la data eliberarii documentului respectiv. Prezentul document este in conformitate cu standardul EN 1433. ENJOY BUILDING WITH US! SEMNATURA: STAMPILA:
Transcript
Page 1: ENJOY BUILDING WITH US!

Noi, Devorex PLC, prin prezenta garantam clientilor nostri calita-tea elementelor sistemului liniar de drenaj XDRAIN – rigole si acce-sorii – pentru o perioada de 2 ani de la data achizitionarii acestora, in cazul in care acestea sunt utilizate conform destinatiei si anume, pentru drenaj linear al zonelor cu clasa de incarcare A 15, B 125 si C250 in stricta conformitate cu manual de instalare al sistemului.

Ne angajam sa aducem la starea adecvata de functionare pentru care au fost proiectate, oricare dintre produsele noastre care au demonstrat defecte de fabricatie, fara nici o ezitare, prin inlocuirea sau repararea acestora asa cum vom considera adecvat.

Reclamatiile in conformitate cu prezenta garantie trebuie plasate cu prezentarea facturii si/sau chitanta de achizionare a produsului, in termen de 2 ani de la data eliberarii documentului respectiv.

Prezentul document este in conformitate cu standardul EN 1433.

ENJOY BUILDING WITH US!

SEMNATURA: STAMPILA:

Recommended