+ All Categories
Home > Documents > 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

Date post: 09-Apr-2018
Category:
Upload: zehan-doru
View: 236 times
Download: 0 times
Share this document with a friend

of 29

Transcript
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    1/29

    Codex Alimentarius un program pentru

    depopularea planetei prin infometare

    Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a

    elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca seocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite ,Organizatia Mondiala a Sanatatii si MarileCarteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate

    produce decat ceva letal.

    In loc sa isi propuna sa monitorizeze starea hranei si modul ei de ai se produce comisiasi-au propus sa promoveze scoaterea in afara legii a suplimentelor alimentare si alevitaminelor limitand drastic dozajul in care pot fi eliberate si disponibilitatea lor.

    Adevarata menire a acestui Cod este pur si simplu sa scoata in afara legii produsele naturalepromovand organismele modificate genetic sau ale caror moduri de preparare sunt practic

    necunoscute si sa scoata de pe piata sau sa faca inacesibila procurarea vitaminelor cu exceptiacele produse sub stricta lor supraveghere.

    http://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare.htmlhttp://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare.htmlhttp://www.urbaniulian.ro/wp-content/uploads/2008/09/nazi.jpghttp://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare.htmlhttp://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare.html
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    2/29

    Codex Alimentarius este promovat si poate fi aplicat cu forta de catre Organizatia Mondiala aComertului(WTO-World Trade Organization) care in cazul nefavorabil in care o tara refuzaadoptarea noului cod poate forta acceptarea lui prin diferite mijloace de presiune: retragereadiferitelor privilegii in comertul exterior,etc.

    Ce va aduce Noul Cod:

    suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv niciterapeutic

    vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica

    usturioul sau menta , alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguride categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatiifarmaceutice

    toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor treceanumite teste prevazute in noul cod

    produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizareaconsumatorilor niciun fel de eticheta nefiind necesara

    Acest cod se intentioneaza a fi pus in aplicare de la 31 decembrie 2009.

    Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce peste 3MILIARDE de victime umane, 1 miliard murind din cauza lipsei de hrana alte 2miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate aalimentelor disponibile.

    Sunt sanse sa oprim implementarea lui!Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatiisimilare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invitsa imi scrieti la adresa [email protected]

    mailto:[email protected]:[email protected]
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    3/29

    Cum vom ajunge s trim cuchimicale naturale

    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/

    Alina Vtman Vineri, 14 August 2009

    Cei care spun despre Codex Alimentarius c a fost conceput pentru proteciaconsumatorului i este inofensiv, trebuie s tie c acesta nu este un pachet de legi, ciun organism care adopt recomandri n domeniul alimentaiei, cum ar fi etichetareaalimentelor.

    Creat n 1962, ca msur de protecie i control a comerului cu alimente, Codexul a rmaspn n prezent subiect de disput, considerat de muli specialiti i oameni politici din

    ntreaga lume drept un mod de a controla industria alimentar.Se zvonete c n Romnia Codexul va fi pus n practic ncepnd cu prima zi a anului 2010.De fapt, aceast dat este numai unul dintre termenle de implementare a Directivei Europenea Suplimentelor Alimentare i nu are nimic n comun cu Codexul. De la adoptarea sa i pnn prezent, acest organism a fost subiectul a numerose proteste i chiar a proceselor n justiiecare au ncercat s anuleze standardele alimentare adoptate la nivel internaional.

    De ce este Codex Alimentarius att de blamat?

    n primul rnd, din cauz c vor fi scoase n afara legii toate tipurile de medicin alternativ suplimentele alimentare pe baz de plante, terapiile naturiste i chiar vitaminele.

    n urma aplicrii acestuia, orice naiune care nu va aplica acest act normativ va suportasanciuni economice majore, din moment ce va pierde automat orice disput cu o ar care seconformeaz prevederilor sale, se precizeaz ntr-un document al Organizaiei Mondiale aSntii (OMS).

    Companiile farmaceutice, n lupta pentru supravieuire

    Din datele oferite de OMS cu privire la organizarea Comisiei Codex Alimenarius, reiese caceasta este compus din dou subcomisii care analizeaz impactul programelor de nutriieasupra sntii populaiei. Una dintre ele, Codex Committee on Nutrition and Foods forSpecial Dietary Uses (CCNFSDU), este condus de doctorul Rolf Grossklaus.

    El este i deintorul companiei de evaluare a riscurilor Institutul Federal de Estimare aRiscurilor din Germania, care ofer consultan CCNFSDU cu privire la impactul pe carenutrienii l au asupra persoanelor care iau suplimente alimentare.

    Grossklaus este de prere c nutriia nu este relevant pentru sntate. Orict ar prea deabsurd, doctorul a declarat, n 1994, c nutrienii nu sunt nimic altceva dect toxine i a decisintituirea unei comisii de evaluare a riscurilor.

    Astfel, se ajunge ca, cel puin la nivel de act normativ, toate produsele pe baz de plantefolosite n cadrul medicinei alternative s fie scoase n afara legii, iar n cazul n care unele

    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/mailto:[email protected]://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/863636/Cum-vom-ajunge-sa-traim-cu-chimicale-naturale/mailto:[email protected]
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    4/29

    dintre ele sunt pstrate pe pia, cantitile n care se vor vinde vor fi foarte mici i eliberatenumai pe baz de reet.

    "Lupta dintre remediile medicineinaturale, care este un act medical complementar, nu alternativ, se duce n subsolul banilor din marile

    companii farmaceutice", spune prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului deCercetari Alimentare. Astfel, continu acesta, industria chimico-farmaceutic ncearc s"confite" anumite remedii naturale pe care se le relanseze ulterior pe pia sub forma unormedicamente mult mai scumpe.

    Acesta ofer clasicul exemplu al aspirinei care, iniial, era un produs naturist obinut din coajde salcie derivat al acidului salicilic. Companiile farmaceutice l-au "nfiat", i-au adugat ncompoziie acetil relansndu-l pe pia sub forma unui medicament mult mai scump.

    Vindec, trateaz, previne

    n Uniunea European exist dou regulamente puternice, primul fcnd referire lasuplimentele alimentare (ceaiuri, vitamine sau minerale), care sunt considerate ca aparinndcategoriei alimentelor, i medicamentele propriu-zise. n ceea ce le privete pe acestea dinurm se pot face meniuni medicale de tipul "previne", "vindec" sau "trateaz". Cu toateacestea, spune profesorul Mencinicopschi, produsele de sintez chimic nici nu previn, nici nuvindec i nici nu trateaz, ci doar i ajut pe pacieni s treac peste faza critic a bolii.

    n schimb, ns, n cazul suplimentelor alimentare nu se fac meniuni medicale clare ci doarprecizri de tipul produsul X scade riscul de boal, iar pe etichet sunt prezentate n detaliuvalorile nutriionale.

    Ca pe vremea lui Napoleon

    La nivel global, tendina populiei este de a apela din ce n ce mai mult la medicina alternativi laprodusele naturiste. Aa se face c industria medicamentelor se simte ameninat de poiuni, tincturi sausuplimentele nutritive obinute 100% din plante. Cu ct se cumpr mai multe produsenaturiste, cu att piaa medicamentelor devine tot mai puin profitabil. Se ajunge, aadar, laideea adus n prim-plan n repetate rnduri, conform creia Codex Alimentarius este omsur de susinere a industriei farmaceutice.

    n plus, Codexul se bazeaz pe Codul Napoleonian , nu pe cel de drept comun, ceea censeamn c tot ce nu este permis n mod explicit este interzis.

    Standarde i norme n favoarea chimicalelor

    Oricine a mers la ar i a mncat alimente produse n grdinile ranilor a putut simi imediatdiferena de gust. Circul i vorba c dac ntr-un mr sau alt fruct gseti i un viermior,atunci cu siguran alimentul respectiv este 100% natural.Ce face Codex Alimentarius pentru a proteja sntatea populaiei? n primul rnd, reducedrastic suplimentele alimentare naturale. Astfel, produsele naturale vor fi nlocuite cu produide sintez farmaceutic, disponibili numai n farmacii i numai cu reet.

    Codexul pstreaz, ns, unele dintre produsele naturiste, dar numai 18 i scoate, progresiv, n

    http://void%280%29/http://void%280%29/http://void%280%29/http://void%280%29/http://void%280%29/http://void%280%29/
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    5/29

    afara legii medicina naturist, precum acupunctura sau medicina tibetan.

    Acest Codex i va oblige pe oameni s triasc mai puin sntos. Din pcate, consumatoriiromni ncep abia acum s afle despre Codex Alimenarius, ns magnitudinea acestuia estefoarte mare i impune ca, nainte de intrarea lui n vigoare s fie supus dezbaterii publice,

    spune parlamentarul democrat-liberal Iulian Urban.

    UE i Codexul scot suplimentele alimentare n afara legii

    Doua instituii europene, Comisia European, care este managerul de risc, i AutoritateaEuropean de Siguran Alimentar, care se ocup cu estimarea riscului i este, n acelaitimp, organizaia care coordoneaz controlul alimentelor n UE, se strduiesc sa reducdozajele suplimentelor, vitamine i minerale, mult sub nivelul sub care ar avea vreun efect

    benefic.

    Nutriionitii au fcut o analiz minuioas a acestui Codex i au ajuns la concluzia c

    aplicarea sa va produce peste trei miliarde de victime umane, un miliard din cauza lipsei dehran, iar alte dou miliarde din cauza bolilor generate n organism i cauzate de proastacalitatea alimentelor disponibile.

    Astfel, medicina funcional, nutriionala i integrativ care folosesc doze ridicate de vitaminei minerale n locul medicamentelor convenionale ar putea fi puse n pericol.

    Care vor fi urmrile? Ne vom hrni numai cu medicamente, spune doctorulMencinicopschi, care adaug c, n ultimii ani, bolile sunt generate, n proporie de 70-80% dealimentele modificate genetic.

    CODEX ALIMENTARIUS a fost adoptat si inROMANIA (27.05.2009)

    CODEX ALIMENTARIUS- partea a II-a

    Acum o saptaman, n data de 20.05.2009, avertizam pe blog c n 31 decembrie 2009 e

    http://void%280%29/http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/codex-alimentarius-fost-adoptat-si-in.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/codex-alimentarius-fost-adoptat-si-in.htmlhttp://4.bp.blogspot.com/_P8KHxhXSLQc/Sh1MWDQkfEI/AAAAAAAAAi0/PXGxpnU725k/s1600-h/251566556_4_y79p.jpeghttp://void%280%29/http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/codex-alimentarius-fost-adoptat-si-in.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/codex-alimentarius-fost-adoptat-si-in.html
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    6/29

    posibil ca i Romania s adopteCodex Alimentarius ... se pare c am fost mult prea naivi ineinformai. nc odat, pe "estache" (pe ascuns) conductorii notrii mult iubii ne-auaruncat "spunul" ... Conform Senatorului de Ilfov ,Urban Iulian, ieri , 26 Mai 2009, a fostadoptat Codex Alimentarius de Parlamentul Romaniei. Incredibil, dar adevrat, se pare c,nc odat Romania d tonul n ceea ce privete aplicarea msurilor dictatoriale . Ca i n

    problema cipurilor am fost complet luai pe nepregtite i pe nepus mas cum s-ar spune ,sau mai bine zis, am rmas cu mbuctura n gur , tmpii de aceast tire izvort ca dintr-unfilm horror de joas clas. Oare e adevrat? nc nu ne vine s credem ... Chiar i acumsperm s ne nelm i rugm pe cei care cunosc mai multe despre asta s ne spun ce i cum... poate e doar ceva prost neles ... Ce nseamn de fapt aceast adoptare? Articolul de mai

    jos spune c este vorba despre Codex Alimentarius, dar Codexul este mult mai cuprinztordect ce-au aprobat deputaii azi.

    Redm aici n ntregime articolul lui Iulian Urban :

    "Codex Alimentarius a fost adoptat si in Romania; liber la boli, cancer si pandemii

    Acum hai sa pun si eu la zidsocietatea civila. De ce nu au manifestat ONG-urile care pretindca aparasocietatea civila acelasi interes si in cazul initiativei lui Tariceanu, care a promovatintroducerea organismelor modificate genetic, in mod oficial in Romania, desi cancerul carene macina tot mai mult si ne omoara copii, fratii si surorile tot mai de tineri, este asociatacestor alimente chimice ? De ce se manifesta societatea civila doar in cazul Codurilor si lasasa treaca pe sub nasul lor alte orori care ne vor marca negativ viitorul ? O spun , in calitateamea personala de cetatean, si de persoana care s-a impotrivit constant sistemului denumitCodex Alimentarius, eu considerand ca votul dat in Parlament de colegii mei , reprezinta omare eroare. Aici nu mai este vorba , ca in cazul pasapoartelor biometrice, de chestiuni hazliigen 666, ci este vorba de cum va arata generatia viitoare, copii nostri, care sunt tot mai expusi

    bolilor in primul rand datorita OMG-urilor. Adica, hulim in mass-media faptul ca rosiile saucastravetii din Turcia, crescuti la neon, sunt nocivi pentru sanatate, insa aceeiasi mass-media ,societatea civila, asociatiile si fundatiile care ar trebui sa vegheze la drepturile romanilor, nuau nici o reactie ? Intr-o asemenea chestiuni grava, era nevoie de 1 milion de ori mai multdecat in cazul Codurilor, de consultarea societatii romanesti. Aici nu mai exista interes ?Sanatatea noastra nu merita acest efort ?D-lor de la ONG-uri, stiti cum se spune casocietatea se manipuleaza prin mass-media. Dacaai pus in tabloide poze cu vedete sau fostri ministri care se masturbeaza, gata, nimeni nu semai uita in partea cealalta, acolo unde, pe sest, viitorul se pecetluieste prin asemenea legi.Oameni buni,se pare ca aceasta lege,tocmai a trecut de parlamentul Romaniei!!! De acumincolo totul este doar o chestiune de timp pina sa vedem si niste consecinte ale ignoranteinoastre. Deschideti ochii si incercati sa ganditi deschis.In USA a intrat in vigoare,de curind,olege care obliga fermele ecologice sa foloseasca NUMAI seminte modificate genetic de la osingura companie:MONSANTO.Daca nu folosesc,sunt pasibili de amenda in valoare de 1mil$,PE ZI!!! Ganditi,oameni buni!!!!!!!Respect pentru cei care au deschis ochii, si care intelegca trebuie sa luptam pentru un singur scop : sa ramanem oameni! Un pescar dintr-o insulagreceasca, intrebat de un turist englez, ce job a avut in viata a spus " My job, was to have anice life!" . O viata frumoasa pentru noi si familiile noastre, nu inseamna boli, canceruri,

    pandemii [ ce ati uitat ca virusul asta al gripei porcine face ravagii NUMAI intre tineri ?] siacestea generate de ce : DE MANCAREA MODIFICATA GENETIC.Cand ne vom trezi sa nu fie prea tarziu, adica sa nu ne trezim cand auzim groparul aruncand

    lopetile de pamant peste cosciugul in care suntem trimisi sa refacem comuniunea noastra cunatura!

    http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/codex-alimentarius-a-fost-adoptat-si-in-romania-liber-la-boli-cancer-si-pandemii/http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/codex-alimentarius-a-fost-adoptat-si-in-romania-liber-la-boli-cancer-si-pandemii/http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/codex-alimentarius-a-fost-adoptat-si-in-romania-liber-la-boli-cancer-si-pandemii/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/codex-alimentarius-a-fost-adoptat-si-in-romania-liber-la-boli-cancer-si-pandemii/http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/codex-alimentarius-a-fost-adoptat-si-in-romania-liber-la-boli-cancer-si-pandemii/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/http://www.urbansiasociatii.ro/
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    7/29

    26 mai, 16:06 Deputatii au aprobat, marti, cu 182 voturi pentru, doua impotriva si12 abtineri, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei 43/2007 privindintroducerea deliberata in mediu si introducerea pe piata a organismelor modificategenetic, transmite Agerpres.Actul normativ vizeaza realizarea unui sistem functional

    privind introducerea pe piata a organismelor modificate genetic prin clarificarearesponsabilitatilor ce revin tuturor factorilor implicati in domeniul acestor organisme,ca si a existentei unei evidente stricte a organismelor care sunt introduse pepiata.Proiectul de act normativ mentioneaza intituirea Comisiei pentru securitatebiologica, care se compune din 12 membri titulari si patru membri supleanti, care audobandit titluri academice si/sau universitare si sunt personalitati stiintifice consacrate.

    Pentru cei interesati de Codex Alimentarius cititi aicihttp://www.urbaniulian.ro/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-

    planetei-prin-infometare-si-malnutritie/"

    Dac acest articol este adevrat atunci suntem de acord cu Teodora, cea care ne-a trimis tireai spunea:" Tagma Cum Laudae pentru conduita exemplara a politicienilor nostri! Dar si pentru

    popor...Suntem o natie de pseudo-mizantropi sforaitori cu veleitati vlahice dormind adanc ingruparile neactivate de aminoacizi; presupun ca pe acolo s-ar gasi ceva din mult-cantatasorginte dacica... Ramanii?!... hahaha... prin beciuri se aduna! WAKE UP!!! Cat inca nu e

    prea tarziu!..."

    Cei care nu tiu despre ce e vorba pot s citeasc articolul anterior despre Codex dnd clickaici.i deasemenea mai

    Putei semna Petitia impotriva CODEX ALIMENTARIUS, aici (click aici).

    http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare-si-malnutritie/http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare-si-malnutritie/http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htmlhttp://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare-si-malnutritie/http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare-si-malnutritie/http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.html
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    8/29

    Petitie impotriva CODEX ALIMENTARIUS(20.05.2009)

    00:38 Posted InDECONSPIRAII ,ECOLOGIE, SNTATEEdit This 6 Comments

    CODEX ALIMENTARIUS:o adevrat batjocur la adresa omenirii

    "La baza Codex-ului Alimentarius st istoria prea puin cunoscut a nfiinrii TrustuluiMondial al Chimiei Farmaceutice

    Ai auzit vreodat de Codex Alimentarius? Dac nu, s nu fii surprini. Este unul din celemai bine pstrate secrete deschise ale guvernanilor din umbr. Este planificat s intre nvigoare la 31 decembrie 2009 i s-ar putea s fie cel mai mare dezastru pentru sntateanoastr, aa cum lumea nu a mai vzut. Codex Alimentarius va seta standardele de siguranalimentar, regulile i reglementrile n vigoare n peste 160 de ri, adic 97% din populaialumii.

    Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latin i se traduce prin legea produselor

    alimentare sau codul produselor alimentare. Comisia de comer Codex Alimentarius esteacum finanat i condus de Organizaia Mondial a Sntii (OMS, ce aparine NaiunilorUnite, ONU) i FAO (Organizaia pentru Alimente i Agricultur a SUA).Codex Alimentarius este o colecie de standarde alimentare adoptate la nivel internaional,care au ca scop declarat protecia sntii consumatorilor i asigurarea practicilor corecte ncomerul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele

    preparate, semipreparate sau crude i pentru distribuia ctre consumator, prevederi n ceea ceprivete igiena alimentar, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare,etichetare i prezentare, metode de analiz i prelevare. n realitate, Codex Alimentariusintenioneaz s pun n afara legii orice metod alternativ n domeniul sntii cum ar fiterapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare i a vitaminelor i tot ceea ce ar putea

    constitui mai mult sau mai puin un potenial concurent pentru industria chimiei farmaceutice.

    http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/DECONSPIRA%C5%A2IIhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/DECONSPIRA%C5%A2IIhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/ECOLOGIEhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/ECOLOGIEhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/ECOLOGIEhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/S%C4%82N%C4%82TATEhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/S%C4%82N%C4%82TATEhttp://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=7167887872442564754&postID=7339035413797470665https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7167887872442564754&postID=7339035413797470665&isPopup=truehttp://1.bp.blogspot.com/_P8KHxhXSLQc/ShMn9Cs7CzI/AAAAAAAAAiE/6bLvrKHd56M/s1600-h/warning+fascism.jpghttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.htmlhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/DECONSPIRA%C5%A2IIhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/ECOLOGIEhttp://fymaaa.blogspot.com/search/label/S%C4%82N%C4%82TATEhttp://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=7167887872442564754&postID=7339035413797470665https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7167887872442564754&postID=7339035413797470665&isPopup=true
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    9/29

    Originile chimiei farmaceutice

    n jurul anului 1860, btrnul Bill Rockefeller, comerciant de petrol cu specializarea nfarmaceutic, vindea ranilor naivi flacoane cu petrol brut, fcndu-i s cread c era un leaceficient n tratarea cancerului. El a denumit acest produs (care de fapt era petrol brut ambalat

    n flacoane): Nujol (New Oil un nou tip de ulei). Afacerea sa era prosper, cumpra o fiolde petrol brut de 30 grame prin Standard Oil la un pre de 21 ceni i o vindea pentru 2 dolari.Fr prea mult cultur, fr scrupule, fr cunotine sau studii n domeniul medical, cu

    puine noiuni de contabilitate i de o aviditate feroce, Rockefeller a reuit s se impun.Noului produs Nujol i s-a atribuit meritul de cur mpotriva constipaiei i a fost foartecomercializat la acea vreme. ntre timp, medicii au descoperit c Nujol era nociv i c ducean timp la maladii grave, eliminnd vitaminele liposolubile din corp. Standard Oil s-a luptat sevite pierderile prea mari care ar fi putut surveni din aceast cauz i a adugat rapid

    petrolului brut caroten pentru a elimina aceste carene. Senatorul Rozal S. Coperland era pltit75.000 dolari pe an pentru a promova acest produs.

    Imperiul Rockefeller a fost ntrit i graie acestei formidabile mecherii care consista n aconvinge oamenii s ingereze un derivat de petrol brut mbogit cu caroten. Aa au fost puse

    bazele industriei chimiei farmaceutice. Suntem deci foarte departe de fundamentele mediciniichineze, tibetane vedice sau persane, care erau n mod tradiional bazate pe cunotine extremde precise legate de corpul uman i erau centrate (ca preocupare) pe binele i sntateafiinelor umane.

    Succesul comercial al produsului Nujol a permis diversificarea produciei chimieifarmaceutice i atingerea unui nivel ridicat al beneficiilor financiare. n 1948, cifra de afacerianual a lui Rockfeller se ridica la 10 miliarde de dolari. Medicamentul Nujol nc mai poatefi gsit sub form de ulei de parafin pur, clasificat drept laxativ uor i recomandatmpotriva constipaiei cronice rebele n terapiile igieno-dietetice obinuite. Este fabricat la oraactual de laboratorul Fumouze.

    Rockefeller i IG Farben

    Trustul chimiei farmaceutice pe care l cunoatem a fost conceput de ctre o asociaie condusde Rockefeller i IG Farben din Germania nazist. Compania Standard Oil aparinnd aadarlui John D. Rockefeller, deinea n 1939 15% din acest nou trust germano-american.Obiectivele industriale ale IG Farben din Germania nu au fost bombardate n timpulrzboiului tocmai pentru a proteja interesele lui Rockefeller. nc din 1932, industria chimiei

    farmaceutice IG Farben l finana pe Adolf Hitler cu pn la 400.000 de mrci germane. Fracest sprijin, aa cum afirma tribunalul de la Nrenberg: cel de al doilea rzboi mondial nu arfi avut loc

    n 1941, IG Farben construiete cea mai mare industrie chimic din lume la Auschwitz,profitnd de mna de lucru din lagrul de concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. Laprocesul de la Nrenberg au fost declarai vinovai de genocid, sclavie, furt i alte crime, 24de responsabili ai Companiei IG Farben. Tribunalul de la Nrenberg a divizat Compania IGFarben n BASF, BAYER i HOECHST. Toi aceti responsabili au fost ns eliberai n1952, la numai un an dup ce fuseser condamnai, cu ajutorul lui Nelson Rockefeller, fostullor patron comercial, la vremea aceea ocupnd funcia de Ministru al Afacerilor Externe al

    SUA. O dat eliberai, cei care se aflaser n conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat neconomia german, ocupnd funcii foarte importante. Pn n anii 70 consiliul director

  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    10/29

    pentru societile BASF, BAYER i HOECHST era constituit din membrii ai partiduluinazist. ncepnd cu 1959 acetia l finanau pe tnrul Helmut Kohl. Prin susinerea politic aacestuia din urm, cele trei filiale rezultate din IG Farben erau la momentul acela de 20 de orimai puternice dect societatea mam nfiinat n 1941. Organizaia nazist de mondializareasociat lui Rockefeller, a constituit o reuit total, i deja de mult vreme piaa chimiei

    farmaceutice a planetei a fost i este controlat, organizat i administrat pentru a asiguraexpansiunea industrial mondial a chimiei farmaceutice.

    IG Farben i Codex

    Tradiia cartelului de la IG Farben a continuat sub un alt nume: Asociaia pentru IndustriaChimic. n 1955, industria chimic farmaceutic mondial a fost regrupat sub auspiciileCamerei de Comer Internaional a Naiunilor Unite i Guvernului German. Eforturile lorcomune au fost camuflate sub numele de cod CODEX ALIMENARIUS. Un mare numr de

    partide politice europene aa-zise de stnga i de dreapta au fost finanate de aceast industriepentru a se asigura o legislaie favorabil industriei farmaceutice.

    Obiectivul Codex-ului

    Codex Alimentarius intenioneaz s pun n afara legii orice metod alternativ n domeniulsntii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare i a vitaminelor i totceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puin un potenial concurent pentru industriachimiei farmaceutice. Starea de spirit care predomin n cazul mondializrii chimieifarmaceutice explic n mare parte desfiinarea sistematic a inovatorilor tiinificiindependeni din ultimii 50 de ani. Aceast industrie folosete orice mijloc pentru a-i pstralocul pe pia n ceea ce privete tratamentul cancerului, al SIDA, al maladiilor cardio-vasculare etc. De zeci de ani este posibil tratarea i vindecarea n majoritatea cazurilor aacestor maladii prin terapii naturiste alternative, dar sunt aplicate procedee de dezinformare nfor pentru a se ascunde publicului aceste adevruri.

    Scoaterea n afara legii a oricrei informaii referitoare la medicina alternativ va blocaeradicarea anumitor maladii, asigurnd astfel profituri i mai mari acestei industrii mondialecare trateaz doar simptomele bolilor, fr a se ngriji de cauze. Doctorul Matthias Rath, unspecialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturisten cazul multor boli grave, descrie aceast situaie astfel: Adevratul scop al industrieifarmaceutice mondiale este de a ctiga bani pe seama bolilor cronice, i nu de a se ocupa de

    prevenirea sau eradicarea acestor boli Industria farmaceutic are un interes financiar direct

    n perpetuarea acestor maladii, pentru a-i asigura meninerea i chiar creterea pieei demedicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt fcute pentru a alina simptomele i nupentru a trata adevratele cauze ale bolilor Trusturile farmaceutice sunt responsabile de ungenocid permanent i rspndit, ucignd n acest mod milioane de oameni

    Codex-ul pus sub acuzare

    O adevrat ,,legiune de indivizi care s fac lobby pentru industria farmaceutic a fostangajat pentru a influena legislatorii, pentru a controla organismele de reglementare, pentrumanipularea cercetrii n domeniul medical i educaional. Numai n 1961, trusturilefarmaceutice au fcut donaii pentru marile universiti din SUA n valoare de: Harvard 8

    milioane de dolari, Yale 8 milioane de dolari, John Hopkins 10 milioane de dolari,Stanford 1 milion de dolari, Columbia din New York 1,7 milioane de dolari etc.

  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    11/29

    Informarea medicilor este integral finanat de ctre trusturi, care ascund cu grij un marenumr de efecte secundare periculoase i chiar mortale ale medicamentelor, negndu-le

    public. Dup ce a stabilit clar originea acestor crime i a dovedit responsabilitatea industrieifarmaceutice n ceea ce privete instalarea unei politici mondiale de genocid extins, doctorulMatthias Rath a nmnat n data de 14 iunie 2003 Curii Internaionale de Justiie de la La

    Haye (Olanda) un act de acuzare pentru crime mpotriva umanitii.

    438 milioane de petiii ctre Parlamentul European

    La data de 13 martie 2002 europarlamentarii au adoptat legi n favoarea industrieifarmaceutice, fixate prin dispoziii ale Codex-ului Alimentarius i care vizau elaborarea uneireglementri constrngtoare pentru toate terapiile naturiste i suplimentele alimentare omanier mai indirect de a desfiina concurenii care ar putea s ocupe un anumit loc pe pia,

    pentru c sntatea se vinde i se cumpr.

    Un val de petiii din partea populaiei a inundat mesageria europarlamentarilor, ntr-o

    asemenea msur nct comunicaiile interne au fost blocate. n ciuda a o jumtate de miliardde petiii, directivele Codex-ului Alimentar au fost adoptate. Acest vot a fost o veritabildenigrare a democraiei, prevestind i alte viitoarele dificulti n respectarea acesteia.

    Aplicaii ale directivelor Codex Alimentarius

    ncepnd cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunate de ctre DirectivaEuropean n ceea ce privete suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninareasanciunilor financiare. Iat n ce constau acestea:1) Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor finlocuite de 28 de produi de sintez farmaceutic (aadar toxici), care vor fi dozai i vor fidisponibili numai n farmacii, pe baz de prescripie medical. Clasificate ca toxine,vitaminele, mineralele i plantele medicinale vor fi pe piaa numai n doze care NU au impactasupra nimnui. Magazinele noastre de produse naturiste i suplimente alimentare vor rmne

    pe raft numai cu 18 produse, attea cte sunt pe lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe list,de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale i asta nu nseamn ca vor finumai cu prescripie, ci vor fi ILEGALE adic folosete-le i te duci la nchisoare.2) Medicina naturist cum ar fi acupunctura, medicina energetic, ayurvedic, tibetan etc, vafi progresiv interzis.3) Agricultura i alimentaia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate detrusturile chimiei farmaceutice, interzicnd din principiu aa numita agricultur bio. Aceasta

    implic, de exemplu, ca fiecare vac de lapte de pe planet s fie tratat cu hormonul decretere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, oriceanimal de pe planet folosit n scopuri de hran TREBUIE tratat cu antibiotice i cu hormonide cretere. Regulile Codexului permit ca produsele ce conin organisme modificate genetic(OMG) s nu mai fie etichetate corespunztor. Mai mult, n 2001, 12 substane chimice desprecare se tie c sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise n mod unanim de 176 de ri,inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce napoi 7 dintre aceste substane interzise,

    precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.4) Alimentaia uman certificat legal va trebui s fie iradiat cu Cobalt. Sub regulileCodexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiaie vor fi mult maimari dect cele permise anterior.

    Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminai eseniali, asupra vitaminelor

  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    12/29

    i mineralelor. Extinderea controalelor va aciona progresiv eliminnd orice medicinalternativ naturist ancestral.

    Este vremea solidaritii

    NU-ul masiv fa de Constituia European nseamn totodat un NU fa de CodexAlimentarius, organ de propagand al industriei chimiei farmaceutice, care vizeaz obinereaunui monopol mondial de un despotism nemaintlnit pn acum. A nu lua n considerareopinia a sute de milioane de ceteni este o grav lips de respect din partea oamenilor

    politici. Sute de milioane de ceteni din ntreaga lume nu vor s permit ca medicinanaturist milenar s fie interzis pentru ca pseudotiina chimiei farmaceutice s i pstrezei s i ntreasc poziia pe pia.

    Pericolele chimiei farmaceutice

    n fiecare an, 800.000 persoane mor n America de Nord n urma prescripiilor medicale

    alopate. Chimia farmaceutic mai mult ucide dect vindec. Un raport al ONU menioneazc numai 26 din cele 205.000 de medicamente ale acestei industrii sunt indispensabile. Dintrecele 26, numai nou ar trebui s beneficieze de prioritate absolut. Dar dac se recurge lamedicina chinez, persan sau indian, acele nou componente chimice nu mai au aproapenicio utilitate! Altfel spus, fr chimia farmaceutic lumea ar fi mai sntoas.

    Rezisten Internaional fa de Codex Alimentarius

    - Africa de Sud a afirmat c nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius.Ministrul Sntii Manto Tshabalala-Msimang a declarat c ara sa este n dezacord cuaceast dihotomie ntre medicina naturist i medicina alopat. Conform concluziilor sale,aceste dispoziii vizeaz doar obinerea banilor de pe urma remediilor brevetate i de aceeaurmresc s discrediteze folosirea produselor naturiste.- India nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius pentru c acest Codex a

    promovat formule ce conin ingrediente chimice care cauzeaz inflamaii extrem dedistructive la nivelul creierului copiilor. Delegatul indian nsrcinat pentru a pleda mpotrivaCodex-ului a fost ignorat, iar cnd acesta a insistat pentru o dezbatere, a fost dar afar dincamer.- Asociaia medicilor i chirurgilor americani i-a exprimat opoziia fa de CodexAlimentarius, pentru a putea continua s se foloseasc de remediile naturiste, alturi de celemedicamentoase.

    - n Marea Britanie, practicanii medicinii naturiste, susinui de membrii Camerei Lorzilor s-au opus ferm politicii pro-codex a lui Tony Blair. Acesta din urm a fost taxat pentruipocrizie, ntruct a afirmat public c familia lui folosete remedii naturiste, suplimentealimentare i produse homeopatice.

    Dou ideologii diferite

    Avem de a face cu o lupt ntre dou concepii antagoniste. Pe de o parte ideologia oculta desorginte francmasonic a lui Rockefeller, n care unicul obiectiv este de a vinde fr scrupule,de a instaura hegemonia i o unic putere mondial. A reface totul n molecule sintetice, anega orice alt medicin diferit de cea alopat, este ideea de progres susinut de ctre toate

    trusturile farmaceutice. Aceast politic nu are nimic democratic i vizeaz modelareamaselor dup voia ei i n funcie de propriile necesiti (fundaii, educaie, false norme

  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    13/29

    tiinifice, propagand, desfiinarea diferitelor forme de medicin naturist ancestral). Elitaoculta regresiva crede c poate nega opinia populaiei, deoarece crede c poate modela maseledup voina ei. n 1962 ocultii au afirmat c: Cel care controleaz hrana, controleaz lumea.Vom pune bazele unui proiect de implementare, la nivel global, a unui Codex Alimentar pn

    pe 31 decembrie 2009. Erau un fel de linii directoare. Comisia Codexului Alimentarius e

    administrat de Organizaia Mondial a Sntii i de Organizaia pentru Agricultur iHran. Aceste dou organizaii finaneaz Codexul i l pun n aplicare la cererea NaiunilorUnite. n 1994, Codexul a declarat nutrienii a fi toxine. Incredibil ce-i drept dar perfectadevrat. Sunt otrvuri. Pn aici a mers alienarea celor care promoveaz aceste msuriaberante.

    Pe de alt parte exist adevraii biologi, medici autentici, adevrai terapeui sau cercettori,adesea violentai de arogana cartelului chimiei farmaceutice. Acetia au stabilit conceptul de

    bio-individualitate fondat pe libertatea pacientului de a-i alege singur terapia. Acest concepttrezete n pacient spiritul de cercetare, i ofer alternative n maniera de a se vindeca. Aceastabordare se adapteaz mai degrab individualitii specifice a fiecrui pacient, dect

    impunerea unui protocol terapeutic de mas neindividualizat. Maladia are o conotaiespecific n viaa fiecrui individ; fr s se in cont de acest lucru, fiina uman este adus larangul de main fizico-chimic. Ori fiina uman este mult mai mult dect asta

    Dincolo de toate aceste consideraii, ne aflm n faa a dou concepii umane, pe de o parte aomului-robot, parte integrant a unui sistem, iar pe de alt parte a fiinei holistice, reflexiemicrocosmic a ntregului univers. Gandhi spunea despre occidentali: omul alb (unoccidental) nu triete, ci funcioneaz. Astzi ni se d ansa de a tri n loc de afunciona"

    Un articol de Violeta Bucur preluat de pe site-ulecomagazin.ro.

    VEDEI UN FILMULE PE ACEAST TEM AICI:

    http://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwI&eurl=http%3A%2F%2Ffymaaa .blogspot.com%2F&feature=player_embedded

    Putei semna Petitia impotriva CODEX ALIMENTARIUS care urmeaza a fi adoptat indecembrie 2009, aici (click aici).

    Deasemenea,

    " n SUA, Legea siguranei alimentare impune consumul de otrvuri

    de Mihai Vasilescu

    Legea siguranei alimentare (Food Safety Modernization Act, H.R. 875) a fost prezentat

    http://www.ecomagazin.ro/codex-alimentarius/http://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwIhttp://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwI&eurl=http%3A%2F%2Ffymaaa.blogspot.com%2F&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwI&eurl=http%3A%2F%2Ffymaaa.blogspot.com%2F&feature=player_embeddedhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htmlhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htmlhttp://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5877&lang=ROhttp://www.ecomagazin.ro/codex-alimentarius/http://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwIhttp://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwI&eurl=http%3A%2F%2Ffymaaa.blogspot.com%2F&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=b4ORpsixTwI&eurl=http%3A%2F%2Ffymaaa.blogspot.com%2F&feature=player_embeddedhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htmlhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htmlhttp://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htmlhttp://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5877&lang=RO
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    14/29

    Senatului american n luna februarie 2009. Pentru implementarea acestei legi va fi creat onou Autoritate, Administraia Siguranei Alimentare (Food Safety Administration, FSA) careva prelua responsabilitile altor agenii de stat. Astfel, fiind o lege de amploare, ea vainfluena diferite niveluri ale mai multor domenii conexe. Vor fi afectai productorii,consumatorii i beneficiarii din industria alimentar, medicina alimentar, medicina veterinar

    etc. Noua legislaie prevede, de asemenea, monitorizarea utilizrii ngrmintelor,pesticidelor, aditivilor, produselor chimice i insecticidelor agricole.

    Aceast lege, dei este foarte important i presupune o arie foarte larg de aciune, a parcursntregul circuit de elaborare, promovare i naintare Congresului american spre aprobare ntr-un timp relativ scurt, de cteva luni. Legea nu a fost supus dezbaterilor publice, cei interesaineavnd posibilitatea s-i exprime poziia fa de aceast iniiativ legislativ.

    Este semnificativ faptul c Rosa DeLauro, cea care a prezentat aceast lege n Senatul SUA,este soia lui Stan Greenberg, strateg politic aflat de mai muli ani pe tatul de plat al firmeiMonsanto, corporaie gigant specializat n inginerie chimic i genetic, principalul

    beneficiar i promotor al acestei legi.

    Legea pentru aa-zisa siguran alimentar i nutriie prevede msuri care le vor impunemicilor i marilor ntreprinderi furnizoare de servicii sau produse alimentare, dar i

    persoanelor care produc pentru propriul consum, s utilizeze semine, ngrminte, furaje etc.doar de la cteva firme autorizate, printre care Monsanto, ADM, Sodexo i Tyson. n plus,aceste semine sintetice, modificate genetic, vor trebui cumprate n fiecare an, deoarecerecolta rezultat este steril. ntr-o ar cu o tradiie democratic de peste 200 de ani, aceastlege elimin dreptul cetenilor de a-i alege alimentele i modul n care acestea sunt cultivate.

    Toate aa-zisele alimente fabricate de Monsanto provoac boli grave, dintre care unele chiarnecunoscute pn acum. Prin aplicarea acestei legi va deveni imposibil accesul la oalimentaie ct de ct sntoas i natural.

    Sub pretextul unei monitorizri i standardizri pentru sigurana alimentar, orice fermier, dari oricine care are o mic grdin pe lng cas, este literalmente scos n afara legii, riscndconfiscarea proprietilor i amenzi de 1 milion $/zi, attea zile cte crede agentul decontrol c respectivul om a nclcat legea. Ageniile de control instituite prin aceast lege potintra oricnd, n orice cas, n SUA fiind deja folosit expresia de poliie alimentar (food

    police). Dar chiar dac am face abstracie de acest control aberant, nu se va mai putea practicao agricultur biologic pentru c nu vor mai exista seminele i mijloacele necesare.

    Micii productori i fermieri vor fi pui, ca urmare a acestei legi, n imposibilitatea de a-icontinua activitatea, deoarece vor trebui s plteasc sume enorme pentru semine,ngrminte, licenieri, taxe etc.

    Legea nu prevede un mecanism foarte clar de implementare i monitorizare. n schimb, eaimpune s fie pus n aplicare chiar de reprezentani ai acestor corporaii, numii specialexperi n acest scop.

    n SUA, autoritile locale au o anumit marj de libertate legislativ, ele chiar putnd s iinstituie propriile lor legi. ns aceast lege a siguranei alimentare este impus forat,

    nclcndu-se astfel flagrant amendamentul 10 din Constituia american.

  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    15/29

    Prezenta lege sfideaz orice reguli de activitate ntr-o pia economic liber i prezintdovezi evidente de instaurare la nivel de ar a unei dictaturi i a unui control din partea unuigrup de interese. Fermierul, grdinarul, dar i orice om obinuit vor fi obligai s consume saus foloseasc numai produse artificiale fabricate de aceste corporaii malefice.

    Aceast lege poate s dea impresia celor naivi i ignorani c este fcut pentru binele lor. Darn realitate, procedeele folosite, de prelucrare chimic i modificare genetic, ucid oricegermeni de via din alimente, lipsidu-le de proprietile eseniale care contribuie lameninerea strii de sntate. De asemenea, calitile nutritive ale alimentelor vor lipsi cudesvrire i acestea nu vor mai avea gustul, mirosul i celelalte nsuiri cunoscute. Dar celmai grav aspect este c se va impune prin lege consumul acestor adevrate otrvuri. " - unarticol preluat de pe site-ulyogaesoteric.net .

    V recomandm s mai vedei i documentarul The Future Of Food (click aici).

    Alte articole pe aceast tem, ce merit studiate:

    1) DOCUMENTARE CELEBRE: Viitorul alimentatiei, subtitrare in limba romana sio analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asuprahranei - un articol de peblogul Saccsiv (click aici).

    2) O noua amenintare serioasa: CODEX ALIMENTARIUS - Un pas inainte spreinrobirea omenirii: distrugerea alimentatiei - un articol ce merita studiat cu atentie de peblogul Razboi Intru Cuvnt (click aici)

    3) Codex Alimentarius un program pentru depopularea planetei prin infometare - un articolbitpress.ro (Costi Iordache, 19-02-2009)

    O noua amenintare serioasa: CODEXALIMENTARIUS

    Postat deadmin pe 13 May 2009 la 05:02 pm | Categorii:Noua ordine mondiala/Masonerie,

    Portile IaduluiPrint

    Un pas inainte spre inrobirea omenirii: distrugerea

    alimentatiei

    Vezi si: Ecomagazin: Codex alimentarius (chiar daca sunt si uneleinformatii de detaliu contestate in textul de mai jos, esenta articoluluiramane aceeasi)

    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5877&lang=ROhttp://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5877&lang=ROhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/viitorul-alimentatiei-19052009.htmlhttp://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/http://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare.htmlhttp://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/http://www.razbointrucuvant.ro/author/admin/http://www.razbointrucuvant.ro/author/admin/http://www.razbointrucuvant.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/noua-ordine-mondialamasonerie/http://www.razbointrucuvant.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/noua-ordine-mondialamasonerie/http://www.razbointrucuvant.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/print/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/print/http://www.ecomagazin.ro/codex-alimentarius/http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5877&lang=ROhttp://fymaaa.blogspot.com/2009/05/viitorul-alimentatiei-19052009.htmlhttp://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/http://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare.htmlhttp://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/http://www.razbointrucuvant.ro/author/admin/http://www.razbointrucuvant.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/noua-ordine-mondialamasonerie/http://www.razbointrucuvant.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/print/http://www.ecomagazin.ro/codex-alimentarius/
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    16/29

    CODEX control guvernamental si corporatist asupra suplimentelor alimentare

    si generalizare a alimentelor modificate genetic?

    (traducere si adaptare dupa: Alliance for Natural Health)

    1. Ce e Codexul?

    Citeva repere:

    a. ONU a creat Comisia Codex Alimentarius (sau Codex) in 1963 prin intermediulOrganizatiei pentru Alimente si Agricultura (OAA) si a Organizatiei Mondiale a Sanatatii(OMS), pentru a promova controlul alimentelor si practicile corecte in comertul global cualimente. Comisia Codex Alimentarius este o organizatie inter-guvernamentala cu 170 tarimembre. Comisia coordoneaza activitatea unor organizatii guvernamentale si ne-guvernamentale (ONG-uri) in ceea ce priveste standardele alimentare.Majoritatea ONG-urilor internationale participante la intrunirile Codex-ului reprezinta corporatii trans-

    nationale. Organizatiile ne-guvernamentale au statut de observatori dar nu au drept de vot.b. Codex-ul a devenit principala organizatie internationala care stabileste standardele incomertul global cu alimente si este gazduit de sediul central al OAA din Roma.

    Codexul mai cuprinde 30 de comitete si organizatii inter-guvernamentale gazduite de diferitetari, fiecare ocupindu-se de aspecte specifice ale productiei de alimente, de la brinzeturi,cereale, produse din carne, mincare organica, alimente modificate genetic (GM), aditivialimentari, suplimente alimentare, pesticide etc. pina la igiena alimentelor.

    c. Cele aproximativ 300 de reguli si standarde ale Codex-ului sunt utilizate de tarile membre

    ca o baza a legilor lor regionale si nationale, precum si de catre Organizatia Mondiala aComertului (OMC) ca punct de plecare pentru reglarea disputelor legate de comertul

    http://www.anhcampaign.org/campaigns/codexhttp://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/codexnhfbookjune07.JPGhttp://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/200708_codex.jpghttp://www.anhcampaign.org/campaigns/codex
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    17/29

    international. Codex-ul adopta deciziile prin vot al delegatilor guvernamentali prezenti laintruniri. Prezidiul poate sa anuleze orice decizie iar ONG-urile pot sa influenteze hotaririleluate dar nu au drept de vot. Cele mai multe decizii adoptate de Codex sunt deja luateinainte de intruniri, de catre tarile participante cu cea mai mare influenta.

    d. Codex-ul a deviat mult de la obiectivele sale initiale care erau centrate pe nevoia de aproteja consumatorul prin asigurarea de alimente lipsite de contaminanti si pesticide. Inprezent Codexul decide nivelurile acceptabile pentru orice: pesticide, la aditivichimici, alimente modificate genetic, metale grele etc. Codex-ul lucreaza dupa un set dereguli toxicologice primitive cind vine vorba de () controlul alimentelor. Astfel, se bazeaza

    pe cercetari facute asupra toxinelor studiate fiecare izolat si nu ia in considerare totalitateachimicalelor la care suntem expusi. Tipurile si nivelurile chimicalelor si contaminantilorconsiderate ca ne-periculoase sunt stabilite prin asa-numitul consens stiintificinternational. De fapt oamenii de stiinta implicati sunt platiti de catre cele mai maricompanii producatoare de alimente si medicamente din lume. Acesti oameni de stiintastabilesc care alimente modificate genetic pot fi folosite ca hrana (bazindu-se pe foarte putine

    date stiintifice) si sunt gata sa faca compromisuri in ce priveste practicile pe care se bazezaagricultura organica []. In acest fel supermarketurile si companiile internationale dedistributie a alimentelor beneficiaza de pe urma preturilor ridicate pe care mai ales ceidin Vest sunt gata sa le plateasca pentru a beneficia de hrana organica.

    2. Dezinformari despre Codex

    Se tot zvoneste ca din 31 decembrie 2009, Codexul va fi pus in practica. Incorect. Acestadata este de fapt numai unul dintre termenele de implementare a Directivei Europene aSuplimentelor Alimentare si nu are de-a face nimic cu Codex-ul.

    Textul regulilor Codexului cu privire la suplimentele alimentare: vitamine si minerale, care sebazeaza pe o directiva a UE a fost ratificat in iulie 2005 si nu va fi finalizat pina in 2012 sau2013. Numai de atunci este posibil sa fie utilizat ca baza pentru legile nationale si regionale indiverse parti ale lumii.

    In mare masura, regulile Codexului in privinta suplimentelor alimentare sunt oarecumirelevante pentru europeni din simplul fapt ca reflecta legile europene pe care se bazeaza, iar

    noi in cele din urma suntem afectati de legi, nu de Codex.

    http://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/codexcomm.jpg
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    18/29

    Multe reguli si standarde, ca de exemplu cele cu privire la recoltele modificate genetic si laalimentele organice sunt complete, dar fac totodata subiectul unor amendamente regulate.

    3. Legatura dintre Codex si legile UE

    De mai mult de 15 ani, Comitetul Codex-ului pentru Nutritie si Alimente pentru CerinteDietetice Speciale (CCNACDS) se concentreaza pe reducerea dozajelor permise desuplimente alimentare (vitamine si minerale, n.tr) la nivele extrem de joase.

    Acest fapt va determina guvernele sa considere tot ceea ce e peste limita stabilita (deCodex) ca avind efect de medicament (si ar necesita eliberarea lor numai pe baza dereteta, n.tr).

    In acest fel medicina functionala, nutritionala si integrativa care folosesc doze ridicate devitamine si minerale in locul medicamentelor conventionale ar putea fi puse in pericol.

    In teorie e posibil ca suplimentele respective sa fie autorizate ca medicamente dar la uncost prohibitiv pentru multe companii mici care vind produse terapeutice naturale.

    Companiile farmaceutice ar putea, in principiu, inregistra suplimentele ca medicamente dar nu

    vor beneficia prea mult prin vinzarea de produse naturale ne-patentate in locul produselor lorde baza, patentate.

    In 2002, o directiva a UE a trecut la limita prin Parlamentul European, o masura dearmonizare a legilor in privinta vitaminelor si mineralelor pentru cele atunci 15, acum 27state membre. Aceasta lege care a fost contestata partial cu succes de catre campania grupului

    Alianta pentru Sanatate Naturala (ASN) are ca scop sa controleze care vitamine si mineralepot fi considerate suplimente alimentare si care sunt dozele maxime care pot fi comercializate.

    ASN a reusit sa conteste acea parte a legii care era in vigoare, si anume ingredientele care vor

    putea fi folosite. O victorie clara, cistigata la Inalta Curte a Londrei in 2004 si apoi la CurteaEuropeana de Justitie de la Luxemburg in 2005, a fost ca forma naturala a vitaminelor si

    http://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/babyloneu5.jpg
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    19/29

    mineralelor sa fie socotita ca nefiind scop al directivei (aceasta forma naturala risca sa fieabolita ca urmare a costului prea ridicat necesar dovedirii utilizarii lor fara riscuri).

    Din fericire, aceste componente sunt considerate la ora actuala alimente (si numedicamente, n.tr) si daca de exemplu vrei sa consumi carotenoizi concentrati extrasi din

    morcovi sau folat extras din spanac, o sa fii afectat de aceleasi legi care il afecteaza peaprozaristul care vinde legumele intregi. Aici, noi consumatorii am cistigat.

    4. UE si Codexul vor ca dozajele terapeutice ale suplimentelor alimentare sa fie

    scoase in afara legii.

    ASN e inca o data in linia intii in lupta impotriva stadiului doi al acestei Directive (vezi maisus, punctul 3), adica impotriva impunerii armonizarii nivelurilor maxime desuplimente in UE. Si aici e tocmai punctul unde legatura cu Codex-ul devine interesanta.Doua institutii europene, Comisia Europeana (managerul de risc) siAutoritatea

    Europeana de Siguranta Alimentara (estimatorul riscului si organizatia care coordoneazacontrolul alimentelor in UE) se straduiesc sa reduca dozajele suplimentelor (vitamine siminerale) mult sub nivelul sub care ar avea vreun efect benefic.

    In acest scop, ei folosesc ceea ce ASN a descoperit ca sunt de fapt date stiintifice de proastacalitate. Mai mult, se manipuleaza date si statistici pentru a se ajunge la anumiteconcluzii in loc sa se incerce stabilirea unor niveluri de dozaj care sa aiba vreun sens.

    Trebuie sa intelegem: Comisia Europeana e o voce deosebit de puternica in cadrulCCNACDS. De fapt cea mai puternica voce. De ce, ar putea cineva sa se intrebe? In ceamai mare parte deoarece a folosit in avantajul sau o schimbare in procedurile Codexului,schimbare adoptata in 2003, care permite membrilor Codexului sa voteze dupa blocurile

    comerciale (de afaceri) de care apartin. In acest fel, reprezentanti ai Comisiei Europene,care nu au fost votati de care cetatenii UE iau hotariri care ii afecteaza direct pe cei 500milioane de cetateni europeni. In acest fel oficialii exporta modelul european via Codex.

    De notat este ca delegatia Comisiei Europene la intrunirile CCNACDS este intens sustinuta desecretariatul german al CCNACDS si de catre presedintele acestuia Dr. Rolf Grossklaus, acarui organizatie -Institutul Federal de Estimare a Riscurilor din Germania - ar vrea sa nelimiteze la cele mai scazute niveluri de vitamine si minerale propuse vreodata . []. Ceziceti de exemplu de interzicerea oricarui supliment care sa contina fier, mangan, cuprusau vanadiu? Asta vrea Dr. Grossklaus pentru voi.

    http://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/2007-badneuenahr_03dr-rolf-grossklaus-the-chairman-of-the-codex-committee-on-nutrition-and-foods-for-special-dietary-uses.jpg
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    20/29

    Pe masura ce nivelurile foarte joase permise pentru suplimentele alimentare vor fiimplementate, va creste presiunea ca fiecare tara sa clasifice suplimentele camedicamente (in special cele care la un dozaj suficient ar putea fi benefice).

    Australia si Canada au implementat deja sisteme de control alimente ca medicamente

    pentru suplimentele alimentare, iar tari ca Germania sau Danemarca au impus de multi anireducerea drastica a dozajelor maxime si anticipeaza ziua in care celelalte tari europene vorimpune aceleasi restrictii.

    Ironia e ca tocmai acele tari care au impus doze foarte scazute de suplimente au fostcontestate in justitie ca urmare a faptului ca aceste niveluri scazute contravin TratatuluiEuropean si stinjenesc functionarea pietei europene unice. Dar in viitor cu noile legi carepropun armonizarea (reducerea drastica) a nivelurilor de dozaj pentru toate tarilemembre, astfel de contestari nu vor mai avea loc.

    5. Impactul pe scara larga

    Mexicul, unde legile au fost destul de laxe permitind dezvoltarea unei industrii de tratare acancerului pe cai naturale, este acum fortat sa-si inaspreasca legislatia. Carta de CooperareTrilaterala semnata de Mexic, Canada si USA este mecanismul prin care surubul se stringe intoate cele trei tari.

    Daca NAFTA intra in vigoare, legile afectind alimentele modificate genetic (GM), aditiviialimentari, pesticidele s.a. vor fi aliniate la standardele europene prevazute deja in Codex.Aproape cu siguranta ca trecerea de la o pozitie anti-GM la una pro-GM in Europa s-a

    facut datorita USA si Canadei.Dupa ce marile blocuri comerciale vor fi aliniate, natiunile mai mici vor trebui sadanseze cum le cinta Codexul.

    6. Regulamentele Codexului in privinta vitaminelor si mineralelor

    In 2005, Codex-ul a aprobat reguli foarte restrictive in ceea ce priveste vitaminele simineralele, reguli care oglindesc directiva europeana pentru suplimente alimentare (vezi maisus, punctele 3 si 4). Aceasta s-a facut in ciuda opozitiei puternice a unor state ca Africa deSud, China, India si a mai multor organizatii de protectie a sanatatii.

    http://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/codex-bad-neuenahr-2007.JPG
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    21/29

    Un punct important de subliniat e ca numai o organizatie de protectie a sanatatii are statut deobservator pe linga Codex, este vorba de organizatia americana Federatia Nationala deSanatate.[]. Toate celelalte organizatii similare au fost respinse cind au aplicat pentrustatutul de observator al Codexului.

    []. OMS si-a exprimat nu o data temerile cu privire la Codex. Tarilor care si-au exprimatde asemenea temerile li s-a spus ca nu e obligatoriu sa urmeze directivele acestuia. Darspecialisti care cunosc bine Codexul, ca Dr. Robert Verkerk, director stiintific siexecutiv al ASN, spune ca de fapt tarilor nu li se spune ce patesc daca nu danseaza dupacum le cinta Codexul. Ele ajung pe mina politaiului Codexului, OMC. Ceea ce e de rau

    avind in vedere sanctiunile si amenzile pe care OMC le aplica.

    7. Cine isi permite sa nu joace cum ii cinta Codexul?

    Ironia e ca tocmai tarile europene ar trebui sa stie cel mai bine cit te costa daca nu dansezicum iti cinta Codexul! Europa plateste anual amenzi de cite 117 milioane $ catre USA si 11milioane $ catre Canada pentru ca refuza sa importe carne si produse lactate provenite de lavite hranite cu hormon de crestere bovina recombinat (rbGH). Pe scurt, Codexul spune ca nue daunator sa consumi carne cu rbGH si in consecinta orice tara care nu accepta astfelde produse e amendata de OMC. Tineti minte ca astfel de amenzi sunt anuale si vor

    continua pina cind tara care le plateste va accepta sa respecte regula prin a careiincalcare e penalizata.

    Poate ca plata acestor amenzi e floare la ureche pentru o super-putere ca Europa carecolecteaza taxe de la 500 milioane de oameni, dartarile mici care se opun nu isi potpermite sa plateasca atit de mult OMC-ului.

    Sper ca acuma intelegeti de ce legiuitorii pun aceeasi placa celor care se opun Codexului. Sespune repetat: De ce va temeti de Codex, e un sistem voluntar Noi, guvernantii, trebuie sane supunem Codexului in privinta exportului, dar nu il vom impune in teritoriu.

    Verificati ce se zice pe site-ul administratiei americanehttp://www.cfsan.fda.gov/~DMS/dscodex.html.

    http://www.cfsan.fda.gov/~DMS/dscodex.htmlhttp://www.cfsan.fda.gov/~DMS/dscodex.htmlhttp://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/codexnhfbookjune07.JPGhttp://www.cfsan.fda.gov/~DMS/dscodex.htmlhttp://www.cfsan.fda.gov/~DMS/dscodex.html
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    22/29

    Problema e ca guvernele si Codexul insista ca regulamentele Codexului au fost stabilite inmod stiintific la nivel international (cu toate ca noi consideram ca datele stiintifice pecare se bazeaza nu sunt corecte). Ca atare, exista o presiune crescinda sa se apliceCodexul nu numai la nivel de exporturi ci si in interiorul fiecarei tari [].

    Venind inapoi la chestiunea carnii continind hormon de crestere bovina (rbGH) se pareca Europa nu isi mai permite sa o evite mult timp. Astfel, Comisia Europeana sepregateste ca renunte la moratoriul care tine deja de 8 ani, impotriva produselormodificate genetic.

    Aceasta se petrece pe fondul unei campanii (sustinute de guverne si de companii biotechprecum Monsano) campanie bazata pe informatii false cum ca produsele modificategenetic nu au efecte negative si sunt necesare asigurii necesarului de hrana al lumii.

    Totul se bazeaza pe dezinformare (voita sau nu) si daca noi, publicul, nu ne opunem,comercializarea produselor continind doze extrem de scazute de vitamine si minerale

    precum si a alimentelor modificate genetic, va deveni norma obligatorie pentru toti.

    8. Fierbind broasca la foc mic

    Am aratat mai sus cum o parte a legislatiei europene, Directiva europeana in privintasuplimentelor, a fost luata ca model pentru Codex in ceea ce priveste vitaminele simineralele. Necazul e ca avem de-a face cu o cascada de directive si regulamente care tocmaise pregatesc in UE si cu multe alte regulamente ale Codexului pe cale sa fie definitivate.

    Contrar multor dezinformari in ce priveste Codexul, acesta se ocupa numai de alimentesi nu de medicamente. Se ocupa deci cu fiecare aspect al alimentatiei incluzindalimentele modificate genetic, aditivi alimentari, pesticide s.a.

    Se pare ca pe viitor Codex va aproba tot mai mult utilizarea de aditivi alimentari, a

    alimentelor modificate genetic, va cobori standardele in privinta produselor organice, va

    reduce dozajele suplimentelor alimentare (numai sub dozajele respective vor fi considerate

    suplimentele ca fiind alimente si nu medicamente).Totodata se va limita folosireaingredientilor, inclusiv vegetali, care pot fi considerati alimente sau suplimente alimentare.

    Aceste schimbari se intentioneaza sa se petreaca treptat, pe parcursul mai multor ani, in

    asa fel incit oamenii sa aiba timp sa se obisnuiasca. Si totul cu ajutorul mediei care punesub semnul intrebarii utilitatea suplimentelor alimentare bazindu-se pe studii irelevante

    http://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/codex2004protest01.jpg
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    23/29

    sau interpretate gresit. Astfel, se incearca conditionarea publicului pentru a accepta vremeacind suplimentele vor fi retrase de pe piata.[].

    Dr. Bruce Ames, profesor de biochime si biologie moleculara la universitatea Berkeley din

    California () este unul dintre savantii care de multa vreme arata ca deficienta demicronutrienti (suplimente, n.tr), asociata cu modul de hranire vestic modern duce laepidemii de boli cronice. Aceste boli sunt: afectiuni ale inimii, cancer, diabet, obezitate,osteoporoza care toate reprezinta cele mai mari poveri ale sistemului de sanatate actual.

    Ca atare, Codexul si toate legile bazate pe el sunt amenintari directe la adresa sanatatiinoastre.

    ***

    Prof. Ovidiu Bojor spune intr-un interviu aparut, surprinzator, chiar inziarul Lumina de

    astazi, 13 mai:

    Dac citii ultimul Codex alimentarius al UE, v vei ngrozi de legislaia care va intra nvigoare la 31 decembrie 2009 n toate rile europene. Acesta vrea s nlocuiasc toateprodusele naturale, cu excepia a 18, cu produse chimice. Pn i laptele de vac va fiinterzis, dac vaca n-a fost tratat cu hormoni de cretere i cu antibiotice. Acest CodexAlimentarius, a fost elaborat i de ctre Organizaia Mondial a Sntii, i de ctre FAO,Organizaia pentru Alimentaie i Agricultur. Ambele aparin de Naiunile Unite i mpreunau elaborat acest cod diabolic. Dar au aprut i reacii foarte puternice mpotriva lui, chiar nara noastr.

    Reaciile vin doar din zona societii civile sau i din zona oamenilor de tiin?

    Vin n primul rnd din zona societii civile. Dar au reacionat i foarte muli oameni detiin, cum ar fi Societatea Medicilor din Marea Britanie. De asemenea, acest Codex estecombtut i de SUA, care nu fac parte din Uniunea European. La 25 martie anul acesta a fost

    publicat un ghid de terapie natural, care nsumeaz vreo opt sute de pagini. Sunt coautor laacest ghid, mpreun cu profesorul Mencinicopschi, pe probleme de alimentaie, i cu ocoleg de-a noastr, mai tnr, care s-a ocupat de partea de cosmetic natural. n acest ghid,99% din ceea ce recomandm noi sunt produse naturale

    ***

    http://www.ziarullumina.ro/articole;896;1;23011;0;Daca-cititi-ultimul-Codex-alimentarius-al-UE-va-veti-ingrozi.htmlhttp://www.ziarullumina.ro/articole;896;1;23011;0;Daca-cititi-ultimul-Codex-alimentarius-al-UE-va-veti-ingrozi.htmlhttp://www.ziarullumina.ro/articole;896;1;23011;0;Daca-cititi-ultimul-Codex-alimentarius-al-UE-va-veti-ingrozi.htmlhttp://www.ziarullumina.ro/articole;896;1;23011;0;Daca-cititi-ultimul-Codex-alimentarius-al-UE-va-veti-ingrozi.htmlhttp://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/8966071714.jpghttp://www.ziarullumina.ro/articole;896;1;23011;0;Daca-cititi-ultimul-Codex-alimentarius-al-UE-va-veti-ingrozi.html
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    24/29

    Dac citii ultimul Codex alimentarius

    al UE, v vei ngroziLarisa i Constantin Iftime

    Miercuri, 13 Mai 2009

    Din tineree m preocupa relaia dintre om i natur i relaia dintre om i Creator.Am avut discuii destul de aprinse cu tatl meu, care era un darwinist convins. Mamamea, n schimb, era foarte religioas... Medicina noastr tradiional este holistic,adic trateaz i trupul, i sufletul.. Dac citii ultimul Codex alimentarius al UE, vvei ngrozi de legislaia care va intra n vigoare la 31 decembrie 2009 n toate rileeuropene. Acesta vrea s nlocuiasc toate produsele naturale, cu excepia a 18, cu

    produse chimice. Medicii alopai din sistemul nostru de nvmnt nu tiu daccunosc 5 sau 10 plante medicinale. Eu recomand tuturor s nceap dimineaa cu oscurt rugciune: Mulumesc, Doamne, c mi-ai mai dat o zi s fac bine celor din

    jurul meu. Consider c adevratul sens al vieii este s druieti ct mai mult i spretinzi ct mai puin de la via. Interviu cu profesorul Ovidiu I. Bojor, specialist nfitoterapie, membru al Academiei de tiine Medicale, preedintele PatronatuluiPlanta Romanica.

    Domnule profesor, cum ai ajuns s studiai biologia i apoi cum ai ajuns s v ocupai de

    fitoterapie i fitotehnie?

    Alegerea biologiei a fost influenat de tatl meu, care era profesor de tiinele naturii. nvacane, m plimbam cu el pe toi munii, ca s vin n contact cu natura. Am nvat plantelei animalele, am nvat rocile i insectele. Am venit n contact cu natura, cu tot ce e via,

    practic, pe teren. n perioada tinereei, am avut mai multe pasiuni... M-am ocupat deelectrotehnic, n special de fabricarea aparatelor de radio cu galen, cum era moda pevremea aceea. Apoi, de fabricarea aparatelor de radio transmitoare... Eram n dialog cucluburile de radio amatori, dar, pn la urm, am optat pentru biologie.

    Ca s scap de armat, n ianuarie 1942, am optat pentru Farmacie

    Care au fost momentele evoluiei dvs.?

    E adevrat, ntmplarea a fcut s m nscriu la Facultatea de tiinele naturii. Dup aceea,am fost luat la armat, iar armata nu mi-a plcut deloc. Ca s scap de armat, n ianuarie1942, s-au ivit 40 de posturi la Facultatea de Medicin i Farmacie din Bucureti i am optat

    pentru Farmacie. Acolo, trei ani de zile, se preda botanic, de ctre nite profesori renumii,cu studii la Paris, care mi-au format baza intelectual n acest domeniu. De pe atunci m

    preocupa relaia dintre om i natur i relaia dintre om i Creator. Am avut discuii destul deaprinse cu tatl meu, care era un darwinist convins. Mama mea, n schimb, era foartereligioas... mi aduc aminte c i-am pus tatlui meu nite ntrebri: cum a mprit Darwintot ceea ce este viu pe planeta noastr n dou regnuri, regnul vegetal i cel animal? Cum a

    uitat el de un fapt esenial: c singura creatur pe acest fir de nisip, care se numete Pmnt,i n ntregul univers, singura fiin creat dup chipul i asemnarea lui Dumnezeu estenumai omul? Aici era marea contradicie... A doua contradicie, care a nsemnat i a doua

    http://www.ziarullumina.ro/lumina/autor.php?wid=0&actual=0&editia=896&autor=Larisa+%C5%9Fi+Constantin+Iftimehttp://www.ziarullumina.ro/lumina/autor.php?wid=0&actual=0&editia=896&autor=Larisa+%C5%9Fi+Constantin+Iftime
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    25/29

    date contact Profesorul Ovidiu Bojormirela, 03-08-2009 09:37Va rog sa ma ajutati, am nevoie de datele de contact ale Dlui Profesor Ovidiu Bojor, am niste

    probleme de sanatate si doresc sa-i cer o consultati pt un eventual tratament. Nu gasescnicaieri datele dansului si nu stiu cum pot sa iau legatura cu dansul.Multumesc.

    UpdateStefan, 11-06-2009 19:50Luati-o ca pe o informatie gen trivia, dar margarina nu se mai face de vreo 15 ani prinhidrogenare, asa ca afirmatia domnului profesor Bojor nu se prea mai aplica. Procesul de

    productie folosit acum pentru grasimea continuta in margarina se numeste interesterificare siaduce 2 modificari majore: scade cantitatea de acizi grasi saturati si nu mai genereaza acizigrasi (grasimi) trans (rai).In rest - foarte bune si foarte adevarate sfaturi.

    INFO despre Codex AlimentariusMircea Alex, 03-06-2009 22:32Informatii despre Codex Alimentarius si Noua Ordine Mondiala pot fi accesate si aici:http://www.recomandarea-zilei.com/2009/03/ce-mai-e-si-asta-noua-ordine-mondiala.html

    [email protected], 13-05-2009 10:06Draga, mihailt,Codex Alimentarius nu e o organizatie. Dupa cum ii este si numele, este o norma, unstandard. Am citit articolul, care este foarte bine intentionat. De putina vreme reclamele

    produselor nocive pt sanatate includ formule de avertizare. O reclama la Codex nu poate facereferire la nocivitatea acestuia. Ca au aderat 181 de state nu este o garantie a oportunitatii si

    utilitatii. Si invazia din Irak a fost justificata superficial si a aderat toata lumea cvilizata,inclusiv Romania, o tara majoritar ortodoxa, care de la o vreme este preocupata de paceamondiala, in iluzia ca e in randul lumii bune, imitand fiecare gest al puterilor lumesti alemomentului. Iata si un alt punct de vedere. Vedeti aici. Chiar de la mama lui. Ca vad ca stati

    bine la engleza.http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634

    cine ce vrea sa faca?mihailt, 13-05-2009 08:18Asa cine ce vrea sa faca?Pai ce treaba are Codex Alimentarius cu UE ca la Codex Alimentarius au aderat vreo 180 detari pana acum.De fapt codex alimentarius e o organizatie la care au aderat mai multe tari si care da nisterecomandari.ftp://ftp.fao.org/codex/Newsletters/Newsletter_02_March2009_web.pdfStati mai fratilor linistiti ca desi Romania a aderat la Codex Alimentarius nu va interziceCodex Alimentarius nimic.E scris in documentul din link.

  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    26/29

    THE FUTURE OF FOOD (VIITORUL ALIMENTATIEI)

    http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=en

    (cu un text de prezentare anonim, primit pe e-mail)

    Filmul The future of foodpune problema modificarilor genetice la nivelul plantelor sianimalelor, pe intelesul tuturor. Sunt aduse la zi rezultatele, precum si efectele de lunga durataale acestui proces.

    Merita vizionat acest film intrucat releva lucruri mai putini cunoscute de majoritatea dintrenoi, si anume spre ce ne indreptam intr-un viitor nu foarte indepartat. Este vorba de ouniformizare biologica a plantelor alimentare si un control extraordinar al semintelor.

    Felul in care plantele modificate contamineaza practic orice planta sanatoasa prin polenizare,

    devenind proprietatea firmei ce promoveaza modificarile, este un aspect cat se poate deingrijorator.

    Este oricum incredibila nerusinarea celor care vor sa puna mana pe toate sursele de hrana aleplanetei, incepand cu semintele si terminand cu apa de baut, brevetand practic ceea ceniciodata nu le-a apartinut, adica viata in toata diversitatea ei. Aici nu poate fi vorba dealtceva decat de o reiterare a inselaciunii din pustia Carantaniei, in care conditia stapaniriiintregii creatii ar fi chipurile strans legata de inchinarea si slujirea la tatal minciunii. Numaiasa putem intelege nebunia celor aflati in spatele firmelor monopoliste, de tipul celei

    prezentate in film sub numele de Monsanto.

    Fiti foarte atenti la numele celor implicati in afacerile firmei respective ce are ramificatii intoata lumea, chiar si in Romania.

    Pentru descarcare: http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-a2fe21a9e0c264382b.zip

    Vezi prezenta caracatitei Monsanto in Romania:

    http://www.monsanto.com/who_we_are/locations/romania.asp

    O analiza a filmului, la:DOCUMENTARE CELEBRE: Viitorul alimentatiei,subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde sicontrolul ELITELOR asupra hranei

    http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=enhttp://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=enhttp://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=enhttp://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-a2fe21a9e0c264382b.ziphttp://www.monsanto.com/who_we_are/locations/romania.asphttp://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://www.razbointrucuvant.ro/wp-content/uploads/2009/05/cancerul.jpghttp://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=enhttp://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=enhttp://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&hl=enhttp://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-a2fe21a9e0c264382b.ziphttp://www.monsanto.com/who_we_are/locations/romania.asphttp://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    27/29

    16 Raspunsuri to O noua amenintare serioasa: CODEX

    ALIMENTARIUS

    1. pe 13 May 2009 la 5:25 pm #http://saccsiv.wordpress.com/

    Desigur cu totii ati citit de ravagiile ce le face foametea in lumea a treia, de cei peste800 milioane de malnutriti de pe glob si ati vazut dramatice fotografii cu copilasischeletici. Cum s-a ajuns aici? De cand este omul pe pamant, n-au existat perioade atatde lungi de foamete precum cea din actualele tari sarace. Singurele momente de lipsurialimentare extreme se petreceau in perioadele relativ scurte de timp de dupa o secetacumplita sau o inmultire peste masura a unor daunatori naturali. Dar nici acestea pezone atat de extinse precum se intampla actualmente. Este o intamplare sau un actcriminal gandit de ELITE?La minutul 1:09:00 din documentar se specifica foarte clar ca biotehnologiei a inceputla un moment dat sa i se faca o foarte sustinuta dar mincinoasa reclama, cum ca arrezolva problema foametei Dar se mai spune o chestiune esentiala, anume motivul

    pentru care s-a ajuns la foamete: BANCA MONDIALA.Asta este cumplita realitate: ELITELE au infometat sute de milioane de oameni pentruca tot ele sa vina apoi cu solutiile.

    Nu intru aici in detalii despre cum a fost creata Banca Mondiala si cine o conduce infapt, pentru aceasta cititi va rog articolul:

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/08/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-1-banca-mondiala/

    Insa trebuie specificat ca la 11 martie 1955 Banca Mondiala anunta crearea EconomicDevelopment Institute cu finantare Rockefeller Foundation iar in 1956 BancaMondiala crea International Finance Corporation si in 1960 International DevelopmentAssociation (IDA), ambele foarte controversate, deoarece au fost folosite pentruingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDAa jucat si un rol determinant in implementarea Green Revolution. Insa totROCKEFELLER FOUNDATION a declansat si finantat aceasta revolutie verde,constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii

    pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice Lucrurile se leagaprieteni. Cititi va rog mai multe la:

    DOCUMENTARE CELEBRE: Viitorul alimentatiei, subtitrare in limba romana si oanaliza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asuprahranei

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%e2%80%9cviitorul-alimentatiei%e2%80%9d-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/

    http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/#comment-22695http://saccsiv.wordpress.com/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/08/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-1-banca-mondiala/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/08/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-1-banca-mondiala/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://www.razbointrucuvant.ro/2009/05/13/o-noua-amenintare-serioasa-codex-alimentarius/#comment-22695http://saccsiv.wordpress.com/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/08/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-1-banca-mondiala/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/08/instrumente-ale-crearii-guvernului-mondial-partea-1-banca-mondiala/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/20/documentare-celebre-%E2%80%9Cviitorul-alimentatiei%E2%80%9D-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa-un-excelent-film-despre-revolutia-verde-si-controlul-elitelor-asupra-hranei/
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    28/29

    Nu cred ca exagerez atunci cand spun ca, privind vitrinele marketurilor moderne, ticsite cumezeluri care de care mai nefiresc colorate si stiind ce gust chimic au inceput sa aiba de vreo10 ani incoace, ma apuca nostalgia salamului comunist imbogatit poate doar cu soianemodificata genetic. In goana noastra de a ne hrani cat mai fast cu putinta, bagam in

    burtile din ce in ce mai mari, tot felul de asa-zise alimente, care sunt un surogat de hrana si nufac decat sa ne otraveasca incet si sigur.

    Incercarea de a gasi in comert alimente care sa fie cat de cat mai apropiate de ceea ce stiamcandva ca se poate numi mancare, are tot mai putine alternative. Culmea e ca tocmai acestefructe fade, salamuri cu gust de medicament, animale si legume superfortate cu chimicale

    pentru crestere, ne sunt prezentate ca normalitate si incep sa inlocuiasca produsele traditionaledin magazine si piete. Noi, cei care am mai prins si alte vremuri, observam diferenta, dar copiinostri nu vor avea termen de comparatie. Toate astea nu sunt intamplare sau doar efect aldisperarii producatorilor de a obtine profit. Cineva (oare cine?) conduce lumea impotrivalumii, printr-o monstruasa conspiratie planetara. Pare fantezist, dar lucrurile incep sa se lege si

    o asemenea ratiune capata sens.

    Incepem sa ne cam inghesuim pe guguloiul asta de pamant. Desteptii lumii au observat astacu mult timp in urma si, ca oamenii destepti, au facut planuri riguroase prin care sa maioxigeneze atmosfera, chiar daca asta a insemnat razboi, infometare, boli noi sau alimentedaunatoare. Multimea planetara urmeaza docila scenariul scris de elita. Si pentru a fi siguri cavom manca numai ce vor desteptii lumii, ni s-a pregatit intr-o liniste mediatica cel putinsuspecta, unCODEX ALIMENTARIUS care stabileste in mod grandios standardele desiguranta alimentara, regulile si reglementarile in vigoare in peste 160 de tari, adica 97% din

    populatia globului.

    Sub pretextul apararii sanatatii, Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii oricemetoda alternativa de productie alimentara sau din domeniul sanatatii cum ar fi terapiilenaturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constituimai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria alimentara si chimiafarmaceutica stapanite de desteptii lumii.

    Poate vi se pare ceva fantezist, posibil intr-un viitor indepartat, dar va intra in vigoare la 31Decembrie 2009 (curios ca nu se vorbeste despre asta, nu?). La data de 13 Martie 2002,

    europarlamentarii au votat legi in favoarea industriei farmaceutice fixate prin CodexAlimentarius, desi s-au primit nu mai putin de 438.000.000 de petitii impotriva.

    http://www.codexalimentarius.ro/http://www.codexalimentarius.ro/http://www.codexalimentarius.ro/
  • 8/7/2019 47783600 Codex Alimentarius Un Program Pentru Depopularea Planetei Prin Info Met Are

    29/29

    Imposibilitatea votarii Constitutiei Europene se datoreaza si acestui fapt.Chiar era nevoie de un standard care sa hotarasca cu ce ne indopam. Vedem pe pielea noastrace hranitor si gustos e laptele lor si ce rau e cel de la taranul care nu mai are voie sa-si vanda

    produsele in piata. La fel si carnea, rosiile s.a.m


Recommended