+ All Categories
Home > Documents > 1991- 2009

1991- 2009

Date post: 30-Dec-2015
Category:
Upload: jelani-underwood
View: 40 times
Download: 1 times
Share this document with a friend
Description:
De 18 ani oferim echipamente, solutii si aplicatii de comunicatii!. 1991- 2009. - PowerPoint PPT Presentation
17
www.beia.ro [email protected] 1991- 2009 1991- 2009 De 18 ani oferim echipamente, solutii si aplicatii de comunicatii! BEIA CONSULT INTERNATIONAL, este unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicatii din Romania, avand o experienta de aproape18 ani in mai bine de 10000 de proiecte pentru centrale telefonice, retele de centrale telefonice, solutii de comunicatii avansate. Produsele noastre sunt adaptate perfect oricaror nevoi de comunicatie ale firmelor, indiferent de marimea acestora, acoperind totodata si sectorul comunicatiilor pentru locuinte. Toate echipamentele (centrale telefonice, telefoane, aplicatii) sunt fabricate sau dezvoltate in Comuniunea Europeana, avand avize ISO 9001 si se afla in permanenta intr-un stoc suficient pentru a putea raspunde cu maxima prompitudine oricaror solicitari.
Transcript

[email protected]

1991- 20091991- 2009

De 18 ani oferim echipamente, solutii si aplicatii de comunicatii!

BEIA CONSULT INTERNATIONAL, este unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicatii din Romania, avand o experienta de aproape18 ani in mai bine de 10000 de proiecte pentru centrale telefonice, retele de centrale telefonice, solutii de comunicatii avansate.

Produsele noastre sunt adaptate perfect oricaror nevoi de comunicatie ale firmelor, indiferent de marimea acestora, acoperind totodata si sectorul comunicatiilor pentru locuinte. Toate echipamentele (centrale telefonice, telefoane, aplicatii) sunt fabricate sau dezvoltate in Comuniunea Europeana, avand avize ISO 9001 si se afla in permanenta intr-un stoc suficient pentru a putea raspunde cu maxima prompitudine oricaror solicitari.

[email protected]

•1991: consultanta in telecomunicatii•1992: lansare pe piata a primelor sisteme de centrale telefonice tip secretariat Alcatel “Quark”•1993: distribuite si integrare la nivel national a echipamentelor de comunicatii vocale si multiplexare Alcatel•1995 : parteneriat cu KeyMile pentru transmisii multiplexate.•2000: semnarea parteneriatului cu Siemens si lansarea pe piata Romaneasca cu platforma HiPath•2004: Parteneriat cu FMT pentru echipamente retele de voce-date•2006: semnarea parteneriatului cu Eicon actualmente Dialogic si distributia echipamentelor in Romania si Republica Moldova in calitate de “UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT”•2006: parteneriat cu VOXTRON si lansarea primei platforme de Contact Center agenTel in Romania•2007: parteneriat distributie casti Call Center produse de DASAN- FreeMate•2007: asiguram transmisii de voce-date pe satelit ca parteneri Hughes.•2008: asiguram inregistrarea convorbirilor telefonice: analogice, ISDN sau VoIP.•2009: parteneriat cu InVision Software

IstoricIstoric 1991- 20091991- 2009

[email protected]

Va multumesc!

George SuciuDirector General

Prezentare Generala

Marius MateiProduct&Sales Manager

Page 5

Despre Voxtron

Voxtron (1994) este un grup international specializat in aplicatii de Contact Center, bazate pe un puternic IVR.

Voxtron eficientizeaza relatia dintre companii si clientii acestora facand-o agreabila. Preluarea apelurilor telefonice, faxurilor si e-mailurilor este cruciala pentru o companie si contribuie la imaginea acesteia.

Comunicatiile reprezinta personalitatea ta si a Comunicatiile reprezinta personalitatea ta si a companiei tale!companiei tale!

Page 6

PBX independent

Integrare cu peste 150 de tipuri de centrale telefonice.

Monitorizare (3rd party TAPI), transfer apel, activare message waiting, receptia informatiilor (CLIP, DID, numar redirectat,…)

Sistem de conectare universal:– Linii analogice– Linii digitale (BRI, PRI): Q.SIG, Euro ISDN…– VoiP (H.323, SIP): RTP, H.450…

Page 7

Ce poate face agenTel pentru dumneavoastra? Previne pierderea contactului cu clientii

– Transfera apelurile telefonice, faxurile si emailurile imediat si catre persoanele competente sa le preia

Strange legatura cu clientii si o personalizeaza– Cine suna? Asigura integrarea cu aplicatii (CRM).– Lanseaza campanii outbound pentru obtinerea unui feedback

de la clientii dumneavoastra.

Ofera potentiali clienti– Campanii de telemarketing automate sau cu lansare manuala

Va face viata mai usoara – Raspunde automat apelurilor telefonice folosind un puternic

IVR– Controleaza terminalul telefonic folosind aplicatii softphone– Trimite si primeste FAXuri automat preluind numere din baze

de date.

Viziune asupra activitatii– Ce se intampla in timp real– Vedeti ce fac agentii si monitorizati convorbirile acestora– Extrageti rapoarte statistice !

Page 8

Sa intelegem agenTel

Interfata Client

Fax Center

Campaign Center

Fiecare apel in propriul

TAB

Soft phone (active TAPI) : controleaza

telefonul via PC

Informatii preluate din DB si Notite

contact codes

agenTel integrare

Noutati 2009- Virtual Port

Monitorizare

Hardware: PBX- IP/TDM SIEMENS

BRI – Interfaces

PRI - Interface

analog Interfaces

Gigabit LAN - Ports

Fax analog LAN SwitchPoE

Hard disk as backupoption

OpenStage *

externally

ISDN

internallyS0

Internet /SIP

telephony

Doorunit Handset - WLAN AP-Client

Secure LAN /

Intranet

WEB Mgmt.

analog

optional

alternative

optional

optional

optional

Gigabit DMZ - Port

Gigabit WAN - Port

USB Master/Slave

Hardware: Voice&Data Card Dialogic

Hardware: Casti si aparate DASAN

Promotie!

Oferta speciala Call Center Expo : DH-011 (bundle 10 pcs) NoiseCancelling, Acoustic protection, QD Dasan, Flexmikro, tija metal, foarte usoara, comfort, etc.

CCE-DH-011TM      Headset monaural, 3-in-1, portabilCCE-DH-011TB      Headset binauralCCE-C-DS0x           Cablu QD, spiral cu RJ10 la DS QD ( la alegere si PLX-, GN-QD, USB)

Hardware: Sisteme de inregistrare

• sisteme locale pe fiecare agent ( Analog, digital, VoIP)

•sisteme Server ( linii analogice, BRI, PRI sau SIP)

Page 17

Intrebari?


Recommended