Secretul Puterii Feminine - Consilier de Relatii...

Post on 05-Jul-2018

229 views 3 download

transcript

Secretul

Puterii

Feminine

de Andrada Dan

Cine sunt eu?

Sunt expert relatii, autor, sotie, mama a doi copii, pasionata sa ajut oamenii sa aiba dragoste si fericire. Munca mea este rezultatul atat al unei experiente personale, cat si rezultatul unei educatii si practice continue in domeniul relatiilor si al iubirii. Cea mai mare satisfactie a mea este sa vad zambetul clientelor mele dupa ce suferinta care le-a adus la mine dispare si sunt libere sa se bucure de dragoste. Poate te intrebi, ce am eu de spus despre relatii si iubire. Cea mai mare recomandare a mea, este povestea mea, deoarece eu am fost tu. Pentru ca stiu cum e sa simți suferința din iubire, pentru ca am reușit sa am dragoste si fericire, si vreau sa te ajut sa ai si tu. Pentru ca dupa ani de studiu cu cei mai buni experți in domeniul relațiilor, experiența personala ca femeie, soție, mama si lucru cu zeci de femei in calitate de consilier in relatii, am înțeles ce își doreste un bărbat de la o femeie, ce il face sa rămână si cum poate o femeie sa își schimbe viața avand dragoste si fericire.

POVESTEA MEA

EU AM INVATAT SA FIU FERICITA Viata mea astazi, atat pe plan personal, cat si profesional imi aduce bucurie. Am o casnicie reusita si o cariera care ma implineste. Dar viata mea nu a fost mereu asa. Am invatat sa fiu fericita. In trecut suferinta a fost un mod de a fi foarte familiar mie. Desi atunci simteam ca este nedrept ce mi se intampla, astazi sunt recunoscatoare pentru suferinta din trecut, deoarece asa am ajuns la viata implinita pe care o am astazi. Sper ca povestea mea sa te inspire si sa te ajute sa simti ca vei gasi si tu o cale catre IUBIRE. Mi-am petrecut mult timp in trecut suferind. A fost o vreme cand ma simteam prinsa in capcana intre o casnicie care nu mergea, un job stresant si doi copii mici pe care ii resimteam ca pe doua poveri. Lucram intr-o banca mare din Romania unde ocupam o pozitie manageriala. La acel moment parea ca imi implinisem visele. Aveam casatoria, cariera si copiii. Insa ce aveam nu functiona. Eram extrem de nefericita. Dupa nasterea copiiilor, casnicia era pe butuci, el rece si neimplicat, munceam din greu intr-un ritm infernal si stres cat cuprinde si toatea astea in timp ce eram mama a doi copii mici care imi cereau toata atentia si energia mea. Ma simteam extrem de singura, neiubita si foarte obosita. Eram si extrem de confuza. Cum era posibil ca o femeie ambitioasa care muncise pentru viata ei, sa sufere atat si sa esueze? Casnicia mea nu mergea in momentul acela, era o sursa de durere si dezamagire. Nu avem

afectiune si suport. Ma simteam neputincioasa si nu intelegeam unde greseam., deoarece facusem lucrurile corecte:ii ofeream grija, sprijin emotional, contribuiam semnificativ material pentru familie, aratam bine, nu ii lipsea nimic. Eram extrem de dezamagita, deoarece ofeream atat de mult si primeam atat de putin. La servici, ma simteam ca intr-o inchisoare. Munceam ca un robot pentru ca trebuia sa imi platesc ratele. Voiam sa scap dar nu stiam cum. Imi era frica ca o sa imi pierd venitul sigur de manager de banca si nu stiam ce altceva pot face si cum sa imi platesc creditele. Ca mama, eram coplesita de oboseala acumulata de pe urma noptilor albe petrecute alaturi de copiii mei mici si atentia speciala de care au nevoie bebelusii. Simteam ca nu am nimic. Apartineam suferintei mele pentru iubire, serviciului meu stresant de 12 h, si copiilor mei atat de solicitanti.

CUM M-AM OPRIT SI AM HOTARAT

SCHIMBAREA Intr-o zi, cand suferinta imi era de nesuportat, simtind ca nu mai pot, m-am oprit si am hotarat. Gata. Nu mai suport sa traiesc asa. Asta nu este viata pe care mi-am dorit-o. Imi voi schimba viata . Vreau sa fiu fericita, sa ma bucur de viata mea si sa fiu libera. Si din momentul acela, chiar mi-am schimbat viata. Mi-a trecut prin minte ca, poate era ceva la mine, ca poate ceva din mine m-a adus in situatia aceea. M-am oprit sa mai dau vina pe soarta mea, pe criza economica sau atitudinea sotului meu. Mi-au incoltit doua intrebari in minte: De ce am ajuns in aceasta situatie? Si cum fac sa ajung unde imi doresc de fapt ? Cand pui intrebarile corecte, vin si raspunsurile corecte. Am devenit constienta de ce si cum. Acuma nu o sa te mint. Mi-a luat timp sa schimb . Am muncit ceva cu mine. Am citit tone de carti si am parcurs programe de dezvoltare personala mai mult decat credeam vreodata ca se poate despre relatii, dating, iubire, energie feminine, comunicare, atasament, sexualitate, codependenta, tipare, cupluri, polaritatea intre feminin si masculin, fericire, success, potentialul uman, constiinta, spiritualitate si metafizica. Am participat la multe seminarii, am studiat cu cei mai buni in domeniul dezvoltarii personale si am ajuns s sa absolv pana la urrma o scoala in America de consiliere relatii cu unul dintre cei mai buni consilieri de relatii si am devenit si eu in cele din urma consilier de relatii. Am fost extrem de determinata sa inteleg iubirea si relatiile, dinamica intre femei si barbati, de la partea practica pana la partea spirituala, pentru a putea intelege ce ma opreste sa am dragoste si fericire. . Am aplicat pe mine, in relatia mea, in viata mea de zi cu zi tot ce invatam. Experientele pe care le-am trait in procesul de transformare prin care am trecut mi-au devenit lectii valoroase despre relatii si iubire. Nu m-am schimbat peste noapte. Insa prin munca pe care am depus-o asupra mea, am ajuns la o forta interioara si pace care nici nu imi inchipuiam vreodata ca poate exista. Si asa pe masura ce m-am transformat, am realizat ca ceea ce simteam eu in interior de fapt se reflecta in exterior. Am inteles ca ceea ce simteam, credeam, percepeam despre mine, relatii, viata, altii m-a facut sa simt in felul in care simt, aleg, actionez si atrag oameni si situatii in viata mea. Pe scurt era modul in care imi functiona psihicul meu, in care vibram eu in lume, nu ce mi se intampla, soarta, sau ghinion. Lumea mea interioara era lumea mea exterioara. Universul vibreaza mereu cu ce emiti din interior. Emiti durere, lupta, neputinta si disperare? Iti va aduce exact aceleasi relatii si situatii in viata ta.

Mi-am accesat energia si puterea feminina si mi-am schimbat viata

Atunci am inteles feminitatea, puterea feminina, altfel exprimata decat stiam eu. O femeie conectata

la ea insasi, autentica, care are pasiuni, viata ei, drumul ei, traieste dupa propriile valori, nu cere si

se bucura de viata asa cum este, poate fi stapana vietii ei si sa aiba relatia si viata pe care si-o

doreste. O astfel de femeie este frumoasa, vesela, deschisa, atrage hipnotic, puternica de fapt.

Am schimbat modul in care gandeam, vorbeam si actionam.Mi-am schimbat atitudinea in raport cu mine, m-am oprit din a ma mai simti rau in ceea ce ma priveste si in raport cu ceilalti. Mi-am schimbat toate obiceiurile. Am devenit constienta de ce sunt, ca sunt mai mult decat suferinta relatia, cariera mea sau copiii mei. Am devenit constienta de tiparele mele. Fiind constienta de puterea mea, reconectata la propria feminitate am descoperit cum pot sa am

dragoste si fericire.

Mi-am accesat feminitatea si mi-am construit putere interioara si tarie emotionala. Mi-am urmat pasiunile si am inceput sa am hobby-uri. Astazi simt acea bucurie si pace interioara despre care citeam in carti cand sufeream si ma intrebam oare cum o fi posibil sa te simti asa, cand viata ta e cu susul in jos. Practic mi-am dat un reset. Si a functionat! Eu m-am schimbat, si totul s-a schimbat in jurul meu. Ceea ce faceam functiona. Mi-am reconectat relatia cu sotul meu de la discutii de divort la relatia sanatoasa si matura pe care o avem astazi. Am demisionat de la job-ul meu stresant de 12 h si mi-am construit un business care imi da bucuria, implinirea si libertatea la care am visat. Am studiat cu cei mai buni experti in domeniul relatiilor. Am devenit pasionata de cum functioneaza mintea, cum ne indragostim, de ce si cum unii oameni reusesc si altii nu, sa aiba dragoste si fericire.Ceea ce fac acum, este ceva care a venit la mine, si asa am inteles ca asta sunt menita sa fac. Dupa ce mi-am dat seama ce functioneaza, am creat un proces de consiliere destinat sa ajute si alte femei sa se vindece, sa se conecteze la puterea energiei feminine fara mult efort, pentru a avea dragoste si fericire. Procesul meu de consliere este construit pornind de la propria mea experienta de la ce m-a adus de la nefericire la femeia sigura si implinita care sunt astazi, la relatia matura pe care o am cu sotul meu si la un business de care sunt extrem de pasionata. Asa s-au nascut programele mele FIND LOVE. Detaliile acestor programe le gasesti pe site, la sectiunea Cursuri Iubirea nu doare si nu trebuie sa fie greu sa o avem. Iubirea devine posibila cand ne oprim sa alergam dupa ea si ne schimbam noi . Imagineaza-ti cum s-ar simti bucuria dragostei, cand te afli intr-o relatie fericita. Sunt aici sa te ajut sa ai ce iti doresti, sa te sprijin sa te vindeci, sa iti accesezi energia feminina, puterea ta interioara, moment de la care poti avea dragoste si fericire. To ce ai nevoie este bunavointa!

Citeste mai jos cum iti poti schimba viata, prin cateva schimbari subtile la tine si in interactiunile cu

ceilalti.

Noua feminitate

Schimba-ti energia si iti vei schimba

viata!

Avand in vedere ca eu am invatat sa fiu fericita, iti voi arata cum poti face asta. Iti voi arata cum am

facut eu si ce a functionat pentru mine. Iti voi arata mici schimbari subtile, in modul tau de a fi si

relationa, in relatiile romantice, in social sau in cariera pentru a avea relatii care sa te implineasca.

Energia masculina si energia

feminina Care este diferenta intre energia masculina si energia feminina si de ce este atat de important sa

intelegem aceasta diferenta intr-o relatie de dragoste si viata cotidana, cu sarcini de indeplinit?

Energia masculina este despre A FACE si energia feminina este despre A FI. Nu are nimic de a face

cu orientarea sexuala, cu ce suntem barbat sau femeie sau femeia barbat sau barbatul efeminat.

Energia masculina este despre a actiona, planifica, a gandi, a face, a analiza, a planifica, a conduce,

si a oferi.

Energia feminina este despre a iubi tot ceea ce ai si esti acum, despre intuitie, a exprima, a simti,

pur si simplu A FI, a urma, a primi.

Toti avem ambele tipuri de energie, doar ca le folosim in momente diferite din vietile noastre.

Tu ce energie radiezi majoritatea

timpului?

Energia de “baiat”: daca planifici, dai ordine, actionezi, dai sfaturi iubitului, sotului, familiei tale, si iti

aduce asta un sentiment de bucurie si implinire, atunci proiectezi in lume multa energie de “baiat”.

Energia masculina poarta pantalonii intr-o relatie.

Energia de “fata”: daca insa te concentrezi pe momentul actual, sa simti, sa iubesti ceea ce este,

sa fii experientiala, senzoriala, sa fii in momentul prezent, decat sa faci, sa te gandesi, sa planifici,

sa realizezi task-uri, sa controlezi,sa te lupti. atunci esti mai comoda in energia de tip “fata”.

Echilibru: Energia masculina si

feminina acasa si in cariera Societatea ne-a educat ca pentrut a reusi, sa angajam numai energie masculina.

La birou o femeie angajeaza o multime de energie tip” baiat”: planifica, gandeste, analizeaza,

actioneaza

Sa ne gandim ca este la fel si acasa. Face, initiaza, actioneaza, planifica, ofera. ESTE EPUIZANT!

Este o optiune sa aleg ce vreau sa fiu, ce stiu ca pot sa fiu, sa schimb palariile: la job in energie

masculina si in relatie in energie feminina.

O relatie in care eu ca femeie proiectez energie masculina nu va functiona. Nu va avea pasiune,

romantism, nu mai voi simti iubita si dorita. Se vor intalni in realitate 2 barbati care se vor duela, sa

planifice, sa actioneze, sa conduca.

Sau eu voi fi barbatul in relatie, si el femeia. Dar nu va fi confortabil si vei obosi.

Echilibru in viata unei femei consta in “a invata” cand sa iti folosesti energia feminina si cand sa iti

folosesti energia masculina. Iata cum:

Alege energia feminina in relatia ta, sa iti exprimi feminitatea, doar sa fii. Sa renunti sa “porti

pantalonii in relatie”, sa gandesti, sa initiezi, sa planifici, sa actionezi, sa oferi. In relatiile tale

romantic, alege sa fii si sa primesti, sa inspiri barbatul de langa tine sa actioneze si sa iti ofere ce ai

nevoie.

Alege energia masculina in cariera ta, in ceea ce faci ca sa iti castigi existenta. Actioneaza,

planifica, indeplineste task-uri la servici. La jobul tau, exprima-ti feminitatea doar sa iti atragi clientii

la nivel emotional.

Barbatii sunt atrasi de femeile cu

energie tip “fata”

Conectarea cu un barbat/ceilalti se face prin inima, prin emotie.

Intr-o relatie romantica, conectarea se face la nivel emotional.

Mit: conectarea cu un barbat prin logica, sex, spirit.

Un barbat in energie masculina isi acceseaza greu emotiile, sentimentele. In preajma unei femei cu

energie feminina, care emana iubire, pace, seninatate, este in siguranta cu ea, simte, este cu inima

deschisa, se va deschide si va actiona.

Se va simti si el in siguranta, bine langa ea (se intampla asta la nivel subliminal). Se vor conecta la

nivelul inimii.

O femeie cu energie masculina se va conecta cu logica unui barbat nu cu inima lui.

Un barbat se indragosteste pentru ca se simte bine in preajma unei femei. Pt ca ea se simte

bine cu ceea ce este ea. Va fi atras hypnotic de ea.

Exemplu: Femei frumoase, puternice, de success, inteligente, singure, nefericite proiecteaza

multa energie masculina in lume

Tipul de femei “superficiale” care emana acel ceva, au mereu relatii reusite si barbat buni langa ele

proiecteaza enegie feminina in lume.

Acelasi lucru este valabil si in lumea business-ului. Clientii “cumpara” datorita unei “relatii

emotionale”.

In cariera, sau in plan social acele persoane, care nu te simt, nu vor deveni clientii tai sau nu vor

adera la tine. Arata prin ceea ce faci, ca transmiti o parte din tine. Ce energie alegi in relatiile tale

romantice si in cariera ta?

Sa fim Partenerul Feminin intr-o relatie

Acest tip de model contravine a ceea ce am fost educate, invatate de societate si familie: sa te

opresti din a face tu, a gandi, a evalua, a initia, a planifica, a indeplini task-uri

Modelul relational

Orice relatie romantica are nevoie de un partener preponderant masculin si unul preponderent

feminin

Este alegerea ta ce vrei sa fii intr-o relatie, dar nu poti fi amandoua.

Femeile care sunt fericite si implinite cu relatii pasionale, romantic sunt in ‘energie feminina”,

deoarece il inspira pe el sa actioneze, sa faca, sa ofere si ele primesc, raspund, simt. Sunt acele

femei care sunt adorate, rasfatate, iubite.

Gandeste-te acum ce vrei tu intr-o relatie, ce alegi sa fii: sa actionezi, sa controlezi, sa planifici, sa

dai, sa fii respectata penru ceea ce faci dar sa renunti la pasiune si romantism. Sau sa fii tu cea care

primeste, ale carei sentimente sunt valorizate.

Gandeste-te, vezi ce ti se potriveste si alege ce vrei sa fii int-o relatie.

Sa fim in energia de baiat in cariera, dar sa ne conectam prin energia feminina la nivel

emotional cu ceilalti.

In cariera si in plan social pentru relatii armonioase, este important sa imbinam cele doua energii:

feminina si masculina. Actionam, planificam cu energia masculina si ne exprimam din energia

feminina in ceea ce facem. Vom crea astfel o relatie armonioasa cu ceilalti care ne vor respecta si

aprecia.

Exprima-ti feminitatea Emotiile tale sunt “comoara ta” lucrul cel mai atractiv pentru a te apropia de un barbat, de oameni,

desi am fost invatate ca a arata ce simti este slabiciune.

Emotiile tale te fac irezistibila si puternica.

Este vorba despre tine, sa fii tu si sa spui ADEVARUL, adevarul tau.

Este important sa inveti sa identifici ce simti, si sa pui in cuvinte potrivite indiferent daca ce simti este

placut sau neplacut. Sa ai focus-ul la tine, nu la el, la ceilalti, ci la cum te simti tu. Totul sa fie

raportat la ce simti. Energia feminina este despre a simti, iubi si exprima asta in cel mai autentic

mod.

Atunci un barbat bun cu energie masculina va fi inspirat sa actioneze, va face lucruri pentru ca il

inspiri tu prin ce arati ca simti. Vei renunta la control, doar vei fi. Un barbat bun in energie masculina

cu o stima de sine sanatoasa va fi atras magnetic de o femeie in energie feminina.

Acelasi lucru se va intampla si in viata cotidiana. Cand vei arata ce simti, fara sa acuzi, sa ceri, sa

dai vina, sa critici si vei fi autentica, totul se va schimba in jurul tau. Cei din jurul tau vor actiona fata

de ceea ce arati tu ca esti.

In mediul de business, social, cariera, cei cu care interactionezi, vor fi atrasi de energia ta feminina

pe care o angajezi in actiunile tale. Exprima-ti feminitatea si in cariera, cadru social.

Cred in tine! Poti schimba totul!

Stiu ca poti aplica ce ai citit astazi. Si eu am invatat cand sa fiu in energia “de fata” si cand in energia

“de baiat”. Daca eu am putut POTI SI TU, pentru ca functioneaza.

Gandul meu catre tine la final este acela, sa faci actiuni care sa te faca sa te simti bine, care sa te

reprezinte pe tine ca femeie.

Sa iti faci un plan al tau, care sa fie drumul tau, nu acel drum legat de el, de copii sau alte situatii,

persoane.

Sa ai pasiuni, sa iti gasesti scopul tau in viata, sa te descoperi, sa afli cine esti tu cu adevarat in

adancul inimii tale.

Poti incepe cu lucruri simple la indemana care iti plac tie, care au legatura cu tine, sa le programezi

si sa incepi sa le practici.

Ex: sa tii schimbi tunsoarea, culoarea parului , garderoba, sa mergi la sala, la masaj, sa iti faci

unghiile, sa iti iei lumanari parfumate, sa mergi la un concert, la un seminar de dezvoltare personala,

sa mergi la dansuri, sa iesi cu prietenele, sa iti faci un hobby etc, si sa le pastrezi pe viata, sa fie ale

tale. Sa fii mereu pe drumul tau.

Sa pastrezi un echilibru in viata ta, intre a fi in energie feminina si energie masculina. Meriti si poti

AVEA DRAGOSTE SI FERICIRE !

Fie ca vrei sa atragi un partener ideal sau sa il aduci înapoi sau sa-l faci sa vrea mai mult sau sa iti

reconectezi relația, cursurile mele Find Love, te pot ajuta.

Sunt special create sa acopere o multitudine de subiecte pentru femei aflate in diverse situatii in Dating si Relatii. Vei afla prin teme si tehnici despre Dating, Relatii, Energie Feminina, Secrete despre ce vor bărbații, Ghid de comunicare la întâlniri si relatii, cum sa devii o femeie valoroasa, care atrage, pe care si-ar dori sa o aibă si sa o păstreze orice bărbat. Cursurile Find Love sunt unice cu rezultate recunoscute deoarece reușesc sa producă schimbare la nivel profund si de durata prin metoda integrativă utilizată, care cuprinde o serie de instrumente si tehnici de la conștientizare tipare relaționale distructive si schimbarea lor, vindecare emoțională, accesarea energiei feminine, pana la ghidare cu sfaturi practice, gesturi, fraze, chiar cuvinte cheie care functioneaza magic. Programele mele, te vor ajuta intr-un mod plăcut si usor sa iti împlinești nevoile inimii tale in urmatoarele situatii:

Find Love este fundația tuturor cursurilor mele in care vei afla cum poti sa întâlnești, atragi si sa

păstrezi un bărbat. Daca esti singura si vrei sa iti găsești un partener atunci acesta este locul

potrivit de unde poti începe. Dorește-ți un bărbat care te dorește! Nu trebuie sa te lupți pentru un loc in viața lui. El este cel care trebuie sa iti câștige inima.Viziteaza site-ul meu si acceseaza detaliile acestui program:http://andradadan.com/curs-relatii-find-love/

Reconnect Love este un program in 5 pasi prin care vei invata cum poti sa-l aduci inapoi si

sa reinvii scanteia. Vei primi un plan de urmat inclusiv ce cuvinte si mesaje cheie sa spui astfel

incat sa isi doreasca sa te castige iar. Fie ca vrei sa-l aduci inapoi si nu stii cum, sau nu esti sigura daca sa pleci sau sa ramai, Reconnect Love este un mod usor si plăcut de a afla cum. Viziteaza site-ul meu si acceseaza detaliile acestui

program: http://andradadan.com/curs-relatii-reconnect-love/

Daca esti intersata sa participi la cursurile mele, imi poti scrie la me@andradadan.com

Abia astept sa te cunosc, sa iti aflu povestea si sa te vad zambind din nou !

Cu drag,