Secretele apei

Post on 24-May-2015

783 views 23 download

description

for children and teenagers

transcript

SECRETELE APEI

Apa este viaţă!

Apa este cea mai comună substanţă întâlnită pe Pământ.

Ea este cu noi în fiecare clipă a vieţii noastre.

Pământul este acoperit de apă în proporţie de 71%. Dar din toată această imensă cantitate, mai puţin de 2,5% este apă dulce sau potabilă.

Apa este esenţială pentru apariţia şi menţinerea vieţii.

Totul depinde de apă! Ea ne poate fi atât prieten, cât şi duşman.

Vara la prânz nu trebuie udate plantele, deoarece picăturile de apă rămase pe frunzele plantelor se comportă ca o lentilă, putând provoca arsuri plantei, ceea ce poate duce la moartea acesteia.

Curcubeul apare atunci când razele Soarelui se reflectă prin picăturile de apă din atmosferă sau şi în alte condiţii: picăturile de apă pot proveni de la fântâni arteziene, valuri etc.

Ştiaţi că apa fierbinte îngheaţă mult mai repede decât apa rece, sărind peste faza de răcire.

Organismul nostru conţine până la 72% apă. Excepţie: persoanele obeze, femeile au mai puţină apă în organism decât bărbaţii.

Nimic în lume nu este atât de moale şi maleabil ca şi apa cu toate acestea ea erodează tot ce este dur şi puternic.

Şi nimic nu o poate învinge, deşi oricine o poate cuceri.

Ceea ce este flexibil şi maleabil cucereşte ceea ce este puternic, iar ceea ce este moale învinge ceea ce este dur. Lao Tzu, acum 2.500 ani

A fost demonstrat ştiinţific...

APA ARE MEMORIE!

Apa recepţionează şi înregistrează orice influenţă exterioară, amintindu-şi tot ce ce petrece în spaţiul care o înconjoară!

Orice intră în contact cu apa îşi lasă amprenta sa asupra structurii acesteia!

De aceea strămoşii noştri foloseau vase din argint pentru a transforma apa obişnuită în apă vindecătoare.

Structura apei (modul cum sunt organizate moleculele) este foarte importantă deoarece ea este purtătoarea memoriei apei.

Structura apei are alfabetul ei prin intermediul căruia apa ne transmite mesaje.

Masaru Emoto, a fotografiat mii de cristale de apă de-a lungul multor ani și a demonstrat că gândurile pozititive sau negative au o influență directă asupra formării cristalelor de apă.

Ştiaţi că apa este influenţată de către gândurile noastre...

El a luat o mostra de apa dintr-un izvor japonez, a inghetat-o pana la -25 de grade, in conditii de laborator, dupa care, sub un microscop puternic, in timp ce gheata se topea, i-a fotografiat structura moleculara.

Iubire în familie

Apoi, aceeasi mostra a oferit-o unui preot buddhist, care a binecuvantat-o, si a repetat experimentul. Rezultatele au fost total diferite.

Bucurie

Apoi, aceeasi mostra a oferit-o unui preot buddhist, care a binecuvantat-o, si a repetat experimentul. Rezultatele au fost total diferite.

Speranță

A repetat ulterior experimentul in nenumarate feluri, chiar cu apa introdusa in sticle pe care a lipit diferite etichete inscriptionate cu cuvinte precum "iubire", "multumesc", dar si "mi-e sila de tine" sau "Adolf Hitler".

dar si "mi-e sila de tine" sau "Adolf Hitler".

Spre surpriza lui, apa din sticlele inscriptionate cu cuvinte frumoase a produs cristale absolut superbe, in timp ce apa din sticlele pe care au fost scrise cuvinte urate a produs cristale total deformate si hidoase.

Mânie

Mulțumesc

Emoto prin experimentele sale a demostrat stiintific, influenta gandurilor negative asupra noastra, a sanatatii umane tinand cont ca suntem 70-90% apa.

Gandurile despre propria noastra persoana, emotiile noastre, aspiratiile noastre, toate influenteaza starea de sanatate, directia in care ne deplasam atat in plan fizic, cat si spiritual si intelectual.

Cuvintele pe care le adresam celor din jur, modul in care ne relationam la ei prin sentimente, au un impact inclusiv la nivel molecular. Cat de incredibil e acest lucru!

Cum ne influențează pe noi această descoperire?

Scrie cel puțin 5 cuvinte frumoase pentru 5 colegi...

Daca gandurile pot face asta apei, atunci ce efecte au aceste ganduri asupra noastra?