Home >Lifestyle >Si animalutzele asteapta Craciunul!

Si animalutzele asteapta Craciunul!

Date post:27-Jan-2015
Category:
View:1,440 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Description:
Va veni mosul oare si la aceste suflete greu incercate?
Transcript:
  • 1. Animalutzele s-au pregatit de Craciun ! Noi incercam sa va transmitem o parte din gandurile si sperantele lor!
  • 2. Caprioara a mancat bine si s-a facut mare, la 7 luni arata cat altii la 2 ani. Si pentru ca a fost cuminte, acum spera sa ii aduca mosul o familie si o curte in care sa alerge. Si un os de ros!
  • 3. La varsta de 7 luni motanul Bau a invatat sa zboare si sa se joace cu mingiutele din jur. Asa ca i-a cerut mosului sa ii aduca o familie cu multi parteneri de joaca! Si un brad de Craciun cu globuri colorate!
  • 4. Mona are 2 ani si pana acum nu a avut sarbatori frumoase. Insa a invatat sa latre o poezie si il roaga pe mosu sa ii dea o casuta mica, pe masura taliei ei. Si un companion uman!
  • 5. Ordonanta necheaza trist, amintindu-si prin ce a trecut. Cu toate acestea speranta ii invie in perioada sarbatorilor si isi doreste ca oamenii sa fie mai buni cu animalele. Si viseaza la caminul ei, unde sa nu fie nevoita sa traga la caruta!
  • 6. Pe Verdea nu reusim sa o inveselim cu nici un chip, pentru ca nu mai crede ca cineva ii poate indeplini dorinta de a fi adoptata. Dar eu cred ca nu il cunoaste pe Mos Craciun! Si sper ca cineva ii va reda increderea in vise! Si o jucarie pentru pisici cuminti!
  • 7. Si tu poti fi Mos Craciun pentru un catel, o pisica sau un cal: adopta un animalut si faci un gest mare, care ii poate schimba viata! Contact: Tel. 0767.808.407 [email_address] www.gia.org.ro
  • 8. Iar daca nu poti lua inca un animal acasa, poti adopta unul la distanta , donand lunar orice suma pentru el. Vei primi periodic vesti de la sufletul pe care decizi sa il ajuti! Asociatia GIA Group Initiative for Animals RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX (donatii pentru catei, pisici) RO37 BTRL 0640 1205 E803 4801 (donatii pentru cai) Banca Transilvania Sucursala Marriott, Bucuresti Trimite acest mesaj mai departe, sa le facem impreuna sarbatorile mai frumoase!
  • 9. Craciun Fericit!

Click here to load reader

Embed Size (px)
Recommended