+ All Categories
Home > Documents > SEJUR “ DELTA DUNARII ”

SEJUR “ DELTA DUNARII ”

Date post: 01-Jan-2016
Category:
Upload: kyla-stevens
View: 48 times
Download: 6 times
Share this document with a friend
Description:
SEJUR “ DELTA DUNARII ”. 750 lei/ pers. - PowerPoint PPT Presentation
10
SEJUR “DELTA DUNARII” 750 lei/pers
Transcript
Page 1: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

SEJUR “DELTA DUNARII”

750 lei/pers

Page 2: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

• O oferta speciala pentru minivacanta de Rusalii, in Delta Dunarii. Este in acelasi timp si ziua copilului, este cald si frumos, inca nu a inceput invazia tantarilor asa ca e cea mai buna perioada sa-ti aduci copilul (copiii) sa vada aceasta minune a naturii, Delta Dunarii.

• Asa cum facem intotdeauna, v-am pregatit o oferta speciala pentru o locatie de lux, sa va simtiti rasfatati cu bunataturi pescaresti si excursii deosebite.

Page 3: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

Hotel Ancora:

• Descriere:

Page 4: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

• Teren de fotbal/tenis• Sala de jocuri• Pescuit• Birdwatching• Agrement nautic• Loc de joaca pentru copii

Facilitati Hotel Ancora: Facilitati camere:

-Televizor- Minibar-2 noptiere-Acces la Internet-Aer conditionat-Balcon cu privire la mare-Seif

Page 5: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

Imagini Hotel Ancora:

Page 6: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

Imagini camere:

Page 8: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

Itinerariu Joi: Va asteptam la Sulina si va intampinam cu o palinca de Banisor pentru adulti si o limonada de casa pentru copilasi, plus o masa taditional pescareasca: bors de peste,crap pescaresc cu mamaliga ,desert. Vineri: Mic dejun. Apoi putem alege intre plimbare cu barca cu motor in Delta Dunarii, o plimbare cu caiace sau pur si simplu relaxare pe terasa pensiunii. Pranz: Ciorba de crap sau somn (in functie de preferinte),gratar sau saramura de peste, tot dupa preferinte,fructe. Excursie pe lacurile din apropierea pensiunii, vorbim evident de o excursie cu barca in Delta Dunarii, pe lacuri salbatice, deja invadate de covoare de nuferi, in care putem vedea maiestuosii pelicani precum si foarte multe alte pasari de apa. Ghizii nostri vor fi prezenti la bord pentru a va da toate explicatiile necesare asupra naturii minunate ce ne inconjoara. (Durata excursiei este de cca 2-3 ore).Cina: Salata de icre si rulada de pui,crap cu usturoi,desert. Sambata si Duminica:Mic dejun: Optional, dupa mic dejun plecam intr-o excursie la Manastirea Sf. Mihail si Gavril aflata pe gridul Stipoc.Pranz: Dupa masa de pranz va lasam sa va odihniti cateva ore, in pat sau pe terasa pensiunii. Avem pregatite limonada, ceaiuri bune, cafea si altele (la bar).Cina festiva: Stiuca umpluta si tartine cu icre de stiuca, protap de miel cu foc de tabara. Luni: mic dejun si plecare la Tulcea.

Page 9: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

Obiective turistice Sulina:

Cu o inaltime de 17 metri, Farul din Sulina este simbolul orasului. Construit intre anii 1869 – 1870, Farul, transformat in muzeu, gazduieste cabinetul de lucru al lui Eugeniu Botez, cunoscut sub pseudonimul literar Jean Bart.

Cimitirul maritim se prezinta ca un ansamblu de trei cimitire: Cimitirul crestin (impartit in Cimitirul C. E. D., Cimitirul ortodox, Cimitirul ortodox de rit vechi - lipovenesc si Cimitirul bisericilor europene occidentale), Cimitirul musulman si Cimitirul evreiesc.

Printre morminte de ofiteri si comandanti din Marina Regala Romana poate fi gasit mormantul Printesei Ecaterina Moruzi, nepoata Voievodului moldovean Ioan Sturza, nascuta la Istanbul dar sfarsitul a gasit-o la Sulina si mormantul lui William Simpson, omul de incredere al inginerului sef al Comisiei Europene a Dunarii. Simpson a condus 13 ani lucrarile de constructii pe canal, de la debarcadere si farurile de pe dig.

Plaja Sulina, pana de curand o plaja virgina, este cea mai tanara plaja de pe intreg Litoralul romanesc, ea fiind aproape necunoscuta turistilor de sezon cu cativa ani in urma. Plaja Sulinaeste cea mai lata plaja de la noi din tara, in continua crestere, cu un nisip fin, apa putin adanca, dar si cu specii sprotejate la nivel european, Garofita, Volbura de nisip, Dunele cu catina alba. Din pacate, plaja s-a transformat intr-un kitch datorita unor interese din zona, acum fiind plina de constructii de prost gust, agenti comerciali, cu toate ca zona face parte din aria protejata a Deltei Dunarii.

Page 10: SEJUR  “ DELTA DUNARII ”

F.E. AMAZING TRAVEL S.R.L

Amazing travel, amazing lifestyle!


Recommended