Home > Documents > să ț să ă ț ș să - ProCredit Bank Direct

să ț să ă ț ș să - ProCredit Bank Direct

Date post: 24-Nov-2021
Category:
Author: others
View: 3 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 1 /1
Te-ai gândit îți achizitionezi o ca? Vrei să îți deschizi o afacere și devii antreprenor? Visezi să pleci într-o croazieră? Îți dorești să fii pregatit pentru evenimentele neprevăzute din viața ta? Alege produsele noastre de economisire și te vei bucura de dobânzi avantajoase, flexibilitate și siguranță! Contul de economii, Flex Save, îți ofeacum: o dobândă de 1,30% pe an (variabilă). posibilitatea de a utiliza banii fără a pierde dobanda acumulată până în acel moment! Transferi bani din și în contul de economii simplu și rapid utilizând aplicațiile noastre de Mobile Banking sau Internet Banking! Cu depozitul la termen pe 12 luni, planurile tale devin realizabile! primești o dobândă de 2,25% pe an, fixă pe toadurata depozitului. alegi cea mai buopțiune pentru tine în privința dobânzii! Dobânda acumulată se poate capitaliza sau se poate transfera lunar în contul tău. îți poti deschide depozitul simplu, de oriunde te afli, utilizând aplicațiile de Mobile Banking sau Internet Banking sau poți apela la consilierii noștri dedicați care îți vor oferi suport și te vor îndruma în alegerea celei mai bune soluț ii! Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulț i regulamentul campaniei aici: https://www.procreditbank-direct.com/romania/ro sau să apelezi serviciul informații clienți la numerele de telefon: 0372.100.200 sau 021.201.55.55. Planifică-ți viitorul cu încredere, noi suntem alături de tine!
Transcript
D E C I Z I ATe-ai gândit s îi achizitionezi o cas? Vrei s îi deschizi o afacere i s devii antreprenor? Visezi s pleci într-o croazier? Îi doreti s fii pregatit pentru evenimentele neprevzute din viaa ta? Alege produsele noastre de economisire i te vei bucura de dobânzi avantajoase, flexibilitate i siguran! Contul de economii, Flex Save, îi ofer acum: o dobând de 1,30% pe an (variabil).
posibilitatea de a utiliza banii fr a pierde
dobanda acumulat pân în acel moment! Transferi bani din i în contul de economii simplu i rapid utilizând aplicaiile noastre de Mobile Banking sau Internet Banking!
Cu depozitul la termen pe 12 luni, planurile tale devin realizabile!
primeti o dobând de 2,25% pe an, fix pe toat durata depozitului.
alegi cea mai bun opiune pentru tine în
privina dobânzii! Dobânda acumulat se poate capitaliza sau se poate transfera lunar în contul tu.
îi poti deschide depozitul simplu, de
oriunde te afli, utilizând aplicaiile de Mobile Banking sau Internet Banking sau poi apela la consilierii notri dedicai care îi vor oferi suport i te vor îndruma în alegerea celei mai bune soluii!
Pentru mai multe detalii, te rugm s consuli regulamentul campaniei aici: https://www.procreditbank-direct.com/romania/ro sau s apelezi serviciul informaii clieni la numerele de telefon: 0372.100.200 sau 021.201.55.55. Planific-i viitorul cu încredere, noi suntem alturi de tine!

Recommended