+ All Categories
Home > Documents > Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Date post: 25-Jul-2015
Category:
Upload: gubavu-constantin
View: 61 times
Download: 3 times
Share this document with a friend
10
Piatra Decorativa Catalog 2011 S.C. STAR STONE S.R.L. Calea Clujului nr. 202 A, Oradea, Jud. Bihor, ROMÂNIA Tel./Fax (004) 0259 422 088, Mobil: (004) 0746 022 526, E-mail: [email protected] - www.StarStone.ro
Transcript
Page 1: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Piatra Decorativa

Catalog 2011

S.C. STAR STONE S.R.L. Calea Clujului nr. 202 A, Oradea, Jud. Bihor, ROMÂNIATel./Fax (004) 0259 422 088, Mobil: (004) 0746 022 526, E-mail: [email protected] - www.StarStone.ro

Page 2: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

PIATRĂ DECORATIVĂ

Nu este necesara o fundatie speciala deoarece produsele noastresunt cu pana la 50 % mai usoare decat piatra naturala.

Pot fi instalate pe caramida, beton, placi BCA, plasametalica sau lemnCheltuieliile de manipulare sunt cu 25 pâna la 50 % maimici decât la piatra naturala.Tehnica de aplicare usoara (nu sunt necesare cunostintespeciale)Procentul de pierderi la taiere este in jur de 2 % încomparatie cu minim 10 % la piatra naturala.Exista elemente pentru colturi ceea ce confera rezultateoptime.Nu este necesara o îngrijire sau o întretinere speciala.Materii prime de cea mai buna calitate.

Aceste beneficii combinate cu o bogata paleta de stiluri si culorifac din produsele noastre solutia perfecta pentru viitoarele dvs.proiecte.

Caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale, darmult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat.

Fabricate beton ultrausor extrem de rezistent produsele StarStone sunt replici rafinate a pietrelor naturale reusind sa redeacu foarte mare precizie chiar si cele mai fine detalii. ProduseleStar Stone au caracterisiticile superioare rocilor naturalecalcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat siin privinta absorbtiei de apa deci a rezistentei la inghet/dezghet.

Page 3: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Adaugăceva deosebit

casei tale

NAVARRAModelul Navarra este un produspanelat punerea lui in opera fiindextrem de usoara. Se realizeazarandamente excelente datoritareduceri costului de punere in opera.Navarra este un produs ce conferaeleganta si frumusete oricareisuprafete atat la interior cat si laexterior.

Tipul de piatra

GreutateCulori disponibile

- PizzaraDimensiuni - Contine 3 piese 50x15x3,5, 30x15x3,5, 20x15x3,5 (Lxlxi cm)

- 35 -45 kg / m2.- Beige, Black, Coffe, Gold, Navajo, Silver

MONT BLANCModelul Mont Blanc datorita formeidrepte si texturii de calcar scapitatasigura un finisaj rustic dar si eleganttotodata. Se preteaza pentru orice tipde cladire, gard, soclu de casa se potrealiza inclusiv combinatii cu altemateriale cum ar fi capacele de stalp degard si cele de interval de gard.

Tipul de piatra

GreutateCulori disponibile

- CalcarDimensiuni - 31x15x2,5-4 (Lxlxi cm)

- 35 kg / m2.- Alb, Coffe, DeepBisque, Gold, Silver, Smoke

Page 4: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

NavarraNAVARRAModelul Navarra este un produs panelat punerea lui in opera fiindextrem de usoara. Se realizeaza randamente excelente datoritareduceri costului de punere in opera. Navarra este un produs ceconfera eleganta si frumusete oricarei suprafete atat la interior cat sila exterior.

25 €/m2Tipul de piatra

Greutate

Culori disponibile

- Pizzara- Contine 3 piese 50x15x3,5, 30x15x3,5, 20x15x3,5 (Lxlxi)

- 35 -45 kg / m2.- Beige, Black, Coffe, Gold, Navajo, Silver

- Paletizat, 20 m2/palet

Dimensiuni

Ambalaj:

CULORI DISPONIBILE

BLACK COFFE GOLD NAVAJO SILVERBEIGE

Nava

rra G

old

- P

laca

re in

terioara

Page 5: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Redefineşte spaţiul siSTAR STONE

interiorcu produsele

exterior

Casa care te reprezintă.Piatră decorativă pentru placat interior şi exterior - Navarra

Nava

rra G

old

- P

laca

re in

terioara

Page 6: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Mont BlancMONT BLANC18 €/m2

CULORI DISPONIBILE

Modelul Mont Blanc datorita formei drepte si texturii de calcarscapitat asigura un finisaj rustic dar si elegant totodata. Sepreteaza pentru orice tip de cladire, gard, soclu de casa se potrealiza inclusiv combinatii cu alte materiale cum ar fi capacele destalp de gard si cele de interval de gard.

Tipul de piatra

GreutateCulori disponibile

- Calcar- 31x15x2,5-4 (Lxlxi cm)

- 35 kg / m2.- Alb, Coffe, DeepBisque, Gold, Silver, Smoke

- Paletizat, 30 m2/palet

Dimensiuni

Ambalaj:

COFFE DEEP BISQUE GOLD SILVER SMOKE WHITE

Mont B

lanc

Cof fe

- -

Pla

care

ext

erioara

Page 7: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

O alegere cu adevarat inspirată.Piatră decorativă pentru placări garduri, ziduri, soclu casă - Mont Blanc

Redefineşte spaţiul şiSTAR STONE

interiorcu produsele

exterior

Mont B

lanc

Gold

- -

Pla

care

ext

erioara

Page 8: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Daca suprafata care urmeaza a fi placata arecolturi, incepeti cu ele pentru a evita posibileletaieri la final. Folositi un ciocan din cauciucpentru a lovi usor placile asigurand o lipire catmai buna a adezivului de pe placa cu cel de peperete.Nu folositi ustensile care pot ciobi sau rupeplacile.Pentru o montare corecta “rupeti” rosturileorizontale sau cele verticale la 30 50 cm pentruobtinerea unui finisaj perfect.

Verificati odata la 3-4 randuri de produs,planeitatea acestuia cu ajutorul unui boloboc.

In cazul unor eventuale depuneri de calciu, ceeace se poate intampla in anumite zone, acestedepuneri trebuie curatate.

Pentru a evita depunerile de calciu si pentru aproteja culoarea placilor, este recomandatafolosirea lichidului de impregnare recomandatde Star Stone.Materialele necesare instalarii si intretinerii potfi achizitionate de la firma noastra.

Curatati suprafata de placat pentru a mariaderenta adezivului si ulterior produseleor cucare vine placata. Suprafata de placat trebuie safie stabila, uscata. In cazul in care suprafata pecare se face montajul aste o suprafata lucioasa sineteda, trebuie slefuita cu hartie abrazivapentru o aderare buna a adezivului.ATENIE! Este important sa colocati un primnivel cu ajutorul unui boloboc pentru a asiguraalinierea corecta a placari.

Curatati cu o mistrie sau o ustensila similaraposibilele bavuri ale pieselor pentru a realiza oliniaritate mai buna la montare si obtinereaunui finisaj perfect.

Intindeti adezivul pe perete cu o gletierazimtata pentru a asigura contactul pe toatasuprafata peretelui si nivelarea acestuia.Recomandam folosirea unui adeziv pentrugresie, fainta sau piatra care sa fie elastic sirezistent la inghet.

Intindeti adezivul cu ajutorul unei mistri pespatele fiecarui produs. In acest mod asiguratiun contact perfect intre placa si adezivul intinspe peretele.

Placile pentru colturi pot fi taiate ladimensiunile dorite folosind unelte de taiatspecifice placilor de beton sau piatra.

Cum se monteaza piatra decorativăATENTIE: Inainte de montarea dalelor cititi si respectati urmatoarele instructiuni!

1. Pentru a realiza o suprafata armonioasa trebuie sa utilizati produse din paleti diferiti.2. Montati materialul numai dupa ce l-ati verificat vizual.3. Bucatile trebuie spalate dupa taiere (pentru indepartarea prafului de ciment).4. Recomandam montarea placilor la temperaturi cuprinse intre si . Ploaia trebuie evitata.

5. Marfa poate fi livrata la adresa indicata de client.

5 C 25 C

Page 9: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

Cum se monteaza piatra decorativă pe diferite suporturi

Caracteristici tehnice piatra decorativa

Suport de zidarie, caramida, BCA

- utilizati metoda “aplicare dubla” aplicati unstrat de adeziv pe perete si un altu pe placa.- folosti o gletiera cu zimri pentru a intindeadezivul pe perete- Apasati piesa contra peretelui pentru a asigurao lipire corecta.

Suport de paldur, rigisp

- zgariati suprafata pentru a spori aderenta- utilizati metoda “aplicare dubla” aplicati unstrat de adeziv pe perete si un altu pe placa.- Apasati piesa contra peretelui pentru a asigurao lipire corecta

Suport de lemn, placaj, osb

- folositi o plasa tip rabit de metal sau plastic- utilizati metoda “aplicare dubla” aplicati unstrat de adeziv pe perete si un altu pe placa.- Apasati piesa contra peretelui pentru a asigurao lipire corecta.

Suport de lemn, placaj, osb

- folositi o plasa tip rabit de metal sau plastic- utilizati metoda “aplicare dubla” aplicati unstrat de adeziv pe perete si un altu pe placa.- Apasati piesa contra peretelui pentru a asigurao lipire corecta.

ProdusCulori

disponibileDimensiuni

(cm)Grosime

(cm) m2 /paletGreutatem2 (kg)

Greutatepalet (kg)

BeigeBlackCoffeGoldNavajoSilver

50 x 1530 x 1520 x 15

3,5-5 cm 20 m2 50 kg/m2 900 kg

CoffeDeep BisqueGoldSilverSmokeWhite

31 x 15 2,5-4 cm 30 m2 35 kg/m2 1.050 kg

NA

VA

RR

AM

ON

T B

LA

NC

ATENTIE: Inainte de montarea dalelor cititi si respectati urmatoarele instructiuni!

1. Pentru a realiza o suprafata armonioasa trebuie sa utilizati produse din paleti diferiti.2. Montati materialul numai dupa ce l-ati verificat vizual.3. Bucatile trebuie spalate dupa taiere (pentru indepartarea prafului de ciment).4. Recomandam montarea placilor la temperaturi cuprinse intre si . Ploaia trebuie evitata.

5. Pentru evitarea aparitiei eflorescentei nu depozitati direct in ploaie pentru mult timp.

5 C 25 C

Page 10: Catalog Piatra Decorativa Star Stone 2011

www.starstone.ro

S.C. STAR STONE S.R.L.Calea Clujului nr. 202 A, Oradea, Jud. Bihor, ROM NIAÂTel./Fax (004) 0259 422 088, Mobil: (004) 0746 022 526

Producator piatra decorativa, dale pavaj


Recommended