Home >Documents >TECNOMIX - Italia Star

TECNOMIX - Italia Star

Date post:21-Nov-2021
Category:
View:0 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Transcript:
TECNO MIX
INSTALAII MOBILE PENTRU PRODUCIA BETONULUI
MOBILITATE COMPLET Concepute pentru a permite o mobilitate complet i pentru producia de beton de înalt calitate direct pe antier, instalaiile de beton cu malaxor din seria TECNOMIX reprezint evoluia natural a familiei TECNO i îi pstreaz caracteristicile speciale.
CONCEPUTE PENTRU PROIECTELE NOI Concepute i optimizate special pentru a reduce costurile de transport i instalare, acestea pot fi instalate direct la antierul de construcie i permit producerea de volume mari de beton de înalt calitate pentru perioade scurte de timp, exact acolo unde este necesar pentru proiectele de infrastructur.
4
ACOLO ORICÂND AVEI NEVOIE
OPTIMIZATE PENTRU TRANSPORT Dimensiunile sunt optimizate pentru transport i proiectate pentru a fi instalate în doar câteva ore. Acestea sunt pre-cablate, complet automatizate i ofer utilizatorului economii considerabile în ceea ce privete costurile de instalare, demontare i manipulare.
MICI I COMPACTE Datorit dimensiunilor mici i compacte ale acestor instalaii, acestea au fost instalate în interiorul cldirilor i tunelurilor, în vârful munilor, precum i în centrul oraelor aglomerate, cu trafic intens, pe gheari i în deert.
DISPOZITIVE DE RIDICARE HIDRAULIC Setul de pistoane hidraulice permite încrcarea i descrcarea instalaiei de pe vehiculul de transport fr a fi nevoie de o macara, simplificând i accelerând operaiunile de asamblare i demontare a instalaiei.
PLIEREA BENZII DE ÎNCRCARE Banda de alimentare cu cupe, acionat de pistoane hidraulice, se pliaz în gabaritul instalaiei, pliindu-se în interiorul buncrelor de stocare, fr a fi nevoie de s fie îndeprtat.
MANIPULAREA MALAXORULUI Inovativ i revoluionar, sistemul hidraulic,permite instalarea i demontarea unitii de amestecare fr utilizarea echipamentului de ridicare.
EXTRACIA I DOZAREA AGREGATELOR
BANDA TRANSPORTOARE CU CUPE Extracia agregatelor se realizeaz cu ajutorul benzilor de extracie netede aplicate pe uile de descrcare ale buncrelor. Materialele sunt apoi transportate la înlimea de descrcare cu ajutorul unei benzi transportoare din cauciuc cu cupe.
VIBRARE AUTOMAT Dac agregatele sunt blocate în interiorul unuia dintre buncrele de stocare, sistemul va detecta automat c materialele nu au ieit i va încerca s rezolve problema prin activarea vibratoarelor electrice.
DOZAREA ELECTRONIC Dozarea materialelor se realizeaz prin deducie cu ajutorul unui sistem de cântrire puternic i fiabil, cu celule de încrcare, controlat electronic.
TOLERANE I STANDARDE Sistemul de cântrire cu celule de încrcare este dimensionat pentru a asigura o cântrire exact, cu o acuratee de +/- 3% mai mare decât cerinele standardelor europene (începând de la extracii individuale >250 kg/m3).
RECUPERAREA MATERIALELOR Un sistem special permite curarea continu a benzii transportoare i recuperarea automat a materialelor, asigurând o precizie de dozare superioar.
UNITATEA DE MALAXARE
9
MALAXOR PLANETAR CU AX VERTICAL Instalaiile TECNOMIX sunt echipate cu malaxoare planetare cu o ax vertical i amestecare forat, una dintre cele mai bune modaliti de amestecare pentru producerea betonului la standarde de calitate ridicate; modele cu o capacitate de încrcare per ciclu de 750 litri (amestec moale 625 litri/ciclu) i 1500 litri (amestec moale 1250 litri/ciclu).
ACCESORII SPECIFICE Beton gata amestecat, componente prefabricate tradiionale, beton precomprimat, instalaii sanitare, pavaje, mortare uscate, gresie, materiale refractare, piese metalice, pulberi... În funcie de utilizare, malaxoarele pot fi echipate cu mai multe accesorii pentru a optimiza producia, calitatea amestecului i utilitatea acestuia.
CPTUAL REZISTENT LA UZUR Compus din plci interschimbabile realizate din material rezistent la uzur, înurubat pe pereii interiori i pe partea inferioar a malaxorului; rezistent pentru aproximativ 100.000 de cicluri de cate 1,5 minute fiecare pentru partea inferioar i aproximativ 180.000 de cicluri pentru perei.
SPLARE AUTOMAT Sistemul transport apa la înalt presiune ctre o serie de duze speciale amplasate în malaxor, care, orientate corespunztor, asigur splarea complet a buncrului, a suportului rotativ i a braelor de amestecare. Timpul de curare este redus cu peste 80%.
AP, ADITIVI I UMIDITATE
1 1
UNITATE PENTRU DOZAREA APEI Configurat pentru dozarea apei din amestec, include o pomp centrifugal, un debitmetru, o supap electro- pneumatic i o carcas metalic pentru componente. Predispoziie pentru asigurarea comunicrii cu sistemul automat de control al staiei.
DETECTAREA UMEZELII ÎN AGREGATE Sistemul corecteaz automat cantitatea de ap adugat în amestec. Alimentarea include sonda capacitiv instalat în buncre, instrumentul electronic de masurare si placa analogica. Poate fi folosit pentru agregate cu granulatie maxima de 0-9 mm.
Acest dispozitiv este configurat pentru dozarea a 2 aditivi (gestionare opional pân la maxim 4 aditivi) i a apei de splare i include pomp cu reductor, debitmetru magnetic cu inducie, supape electro-pneumatice pentru închiderea alimentrii i o carcas metalic cu u în care sunt dispuse componentele. Sistemul asigur, la sfâritul fiecrui ciclu de dozare, splarea automat a conductelor cu ap curat i reglarea automat a cantitii de ap din fiecare reet.
INCLUDE Un tablou electric, panou sinoptic pentru
cabina de comand; Un PC cu Windows OS; Un monitor 17” LCD; Software de management GENIXeco ONYMA.
OPIONAL Management documente; Imprimanta A4.
GESTIONARE COMPLET CU UN PC
SOFTWARE GENIXECO Sistemul multitasking GENIXeco ONYMA (cabin de control cu staie PC) permite controlul complet al procesului de producie, inclusiv gestionarea i alctuirea unor baze de date a fiierelor referitoare la formule, clieni, antiere, vehicule, documente de transport, consumuri i rapoarte.
CARACTERISTICI FUNCIONALE PRINCIPALE CONTROLUL dozajului i al supapelor/motoarelor/etc. din pagina sinoptic a
instalaiei, îndreptai, click cu ajutorul mouse-ului; Introducerea i executarea programului de PRODUCIE ZILNIC, gestionarea
comenzilor, tiprirea i gestionarea DOCUMENTELOR (normele UNI) (OPIONAL); COMPENSAREA UMIDITII agregatelor în mod automat (prin sonde) sau
manual (tastatur), cu corectarea agregatelor i a cantitilor de ap; GESTIONAREA BAZEI DE DATE pentru fiierele referitoare la formule, clieni,
antiere, vehicule, documente de livrare, consumuri, rapoarte etc.; CONTROLUL INVENTARULUI DE MATERIAL în timp real, cu indicarea automat
a nivelului minim al stocului. Cantitile introduse cu ajutorul tastaturii vor fi deduse automat în timpul ciclului;
ÎNREGISTRARE ZILNIC AUTOMAT a tuturor TOTALURILOR (consum automat pe componente, metri cubi produi per formul, client, vehicul , etc.);
ARHIVAREA LIVRRILOR i AMESTECURILOR (rapoarte) pe suport magnetic, pentru navigare, tiprire sau transfer pe disc/reea pe computerul gazd;
CALIBRAREA CÂNTARELOR i TESTE direct de pe PC; PROTECIA DATELOR, a funciilor sensibile i a datelor rezervate prin SOFTWARE CHEIE.
Definirea mai multor niveluri cheie pentru diferite niveluri de protecie.
De ce întotdeauna TECNOMIX?
Modele care produc 30 m3/h i 40 m3/h; Posibilitatea de a gestiona 2, 3 sau 3 buncre pentru agregate; Dimensiuni compacte optimizate pentru transport; Instalare i pornire rapid i uoar; Spaiul necesar pe antier este redus; Sistem de control complet automatizat; Dozarea exact a tuturor componentelor; Mutare simpl i uoar; Nu este necesar o fundaie, se instaleaz pe un teren solid i compact; Nu sunt necesare rampe de încrcare; Nu sunt necesare autorizaii pentru instalare; Costuri minime de administrare i întreinere.
TIPURI DE ANTIERE TIPURI DE BETON antiere de construcii mobile; antiere de construcii pe termen scurt; antiere de construcii izolate sau greu accesibile; antiere de construcii fr echipament de ridicat; antierele de construcii cu restricii de mediu sau de peisagistic.
Producie de beton pentru lucrri urbane; Producie de beton pentru lucrri stradale; Producie de beton pentru lucrri de locuine; Producia de beton pentru fundaiile centralelor eoliene; Producia de beton pentru lucrri fluviale (baraje i terasamente).
TECNOMIX 30-40
Caracteristici Sistem de cântrire/dozare a materialelor prin deducie cu celule de încrcare;
Sisteme de vibrare pentru a facilita coborârea materialului; Plci suplimentare articulate pe trei laturi Plac ambidextr orizontal (pentru a permite deplin libertate la poziionare); Panouri zincate pe o parte (ambidextru); Prelungitoare picioare galvanizate reglabile; Banda extractoare zincat peste care este aplicat protecia din cauciuc; Banda de transport zincat peste care este aplicat banda din cauciuc cu cupe; Rzuitoare pentru curarea benzilor extractoare; Cilindru cu valuri (cu lamel zincat) pentru curarea cupei-curea a elevatorului; Sistem pentru recuperarea automat a materialelor curate
MOBILITATEA INSTALAIEI
centurii elevatorului; Sistem hidraulic pentru
deplasarea automat a mixerului
Capacitat ea
Capacitat ea
TECNOMIX LT
PRODUCIE I COMERCIALIZARE Proiectate pentru producia de beton de înalt calitate, instalaiile de beton cu malaxor din seria TECNOMIX LT sunt uoare i compacte, potrivite în special pentru antierele de construcii pe termen lung, producia i vânzarea betonului ctre teri.
MICI I COMPACTE Datorit dimensiunilor mici i compacte ale acestor instalaii, acestea au fost instalate în interiorul cldirilor i tunelurilor, în vârful munilor, precum i în centrul oraelor aglomerate, cu trafic intens, pe gheari i în deert.
De ce s alegei
Modele care produc 30, 40 and 50 m3/h;
Posibilitatea de a gestiona 2, 3 sau 4 buncare pentru agregate;
Spaiul necesar pe antier este redus;
Sistem de control complet automat;
Dozare exact a tuturor componentelor;
Nu este necesar o fundaie pe un teren solid i compact;
Nu sunt necesare rampe de încrcare;
Costuri minime de administrare i întreinere.
TIP DE ANTIERE Producia i comercializarea betonului ctre teri; antiere pe termen mediu-lung; antierele cu suprafee de lucru limitate; antierele cu echipamente de ridicat.
TIP DE BETON Producie de beton pentru lucrri urbane; Producie de beton pentru lucrri stradale; Producie de beton pentru lucrri de locuine; Producia de beton pentru fundaiile centralelor eoliene; Producia de beton pentru lucrri fluviale (baraje i terasamente).
TECNOMIX 30-40-50 LT
Caracteristici Sistem de cântrire/dozare a materialelor prin deducie cu celule de încrcare; Sisteme de vibraii pentru a facilita coborârea materialului; Plci suplimentare articulate pe trei laturi Plac ambidextr orizontal (pentru a permite deplin libertate la poziionare); Panouri zincate pe o parte (ambidextru); Prelungitoare picioare galvanizate reglabile; Banda extractoare zincat peste care este aplicat protecia din cauciuc; Banda de transport zincat peste care este aplicat banda din cauciuc cu cupe; Rzuitoare pentru curarea benzilor extractoare; Cilindru cu valuri (cu lamel zincat) pentru curarea cupei-curea a elevatorului; Sistem pentru recuperarea automat a materialelor curate
ACCESORII RECOMANDATE GENIXeco: gestionare complet cu PC; Cabina de control pentru operator.
Nr. de buncre
Capacitat ea
Capacitatea
portant
Date tehnice Nr. de buncre
Capacitatea de stocare a agregatelor
Capacitat ea
Tehnicienii notri specializai stau la dispoziia clienilor pentru instalarea i pornirea instalaiei noastre, iar personalul multilingv calificat v st la dispoziie pentru asisten post-vânzare direct i imediat. Avei nevoie de reparaii? Prin dealerii notri suntem disponibili pentru a oferi asisten oriunde în întreaga lume.
PIESE DE SCHIMB O reea de asisten structurat i furnizarea rapid i fiabil de piese de schimb reprezint o prioritate pentru noi, precum i asistena în ceea ce privete instalaiile i mainile pe care le oferim pe toat durata de via a acestora.
ASISTEN LA DISTAN Datorit noului nostru sistem de asisten la distan, putem verifica starea mainilor noastre oricând i oriunde, reuind deseori s identificm rapid problema i s intervenim printr-o simpl conexiune la internet. i, în cele din urm, cu un depozit de peste 800 m2 dedicat exclusiv depozitrii componentelor, putem rspunde solicitrilor clienilor notri în mod rapid i eficient.
CONSTRUIM RELAII DE DURAT
CONSTRUIM PENTRU VIITOR Credem în importana relaiilor durabile i continum s cutm parteneri în întreaga lume, care, la fel ca i noi, doresc s construiasc azi, baze solide pentru mâine.

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended