+ All Categories
Home > Documents > Broşură prezentare BC SLAM

Broşură prezentare BC SLAM

Date post: 11-Mar-2016
Category:
Upload: coffee-media
View: 236 times
Download: 4 times
Share this document with a friend
Description:
Prima şcoală de baschet din Bucureşti împlineşte 15 ani de activitate. 15 ani de Sacrificiu, Loialitate, Abnegaţie şi Motivaţie!
8
BC SLAM Condors anunţă preselecţie copii, 6 - 15 ani! Pentru înscrieri: Alin Achim: 0722-845-744 [email protected]
Transcript
Page 1: Broşură prezentare BC SLAM

BC SLAM Condors anunţă preselecţie copii, 6 - 15 ani! Pentru înscrieri:

Alin Achim: 0722-845-744 [email protected]

Page 2: Broşură prezentare BC SLAM

Liviu Puicu Preşedinte

Alin Achim Manager General

Zeljko Bugarcic Antrenor FIBA

Miroslav Zlatkovic Lector FIBA

Valentin Ailenei Antrenor

Marius Negulici Antrenor

Roxana Cârstea Antrenor

Liliana Scarlat Antrenor

15 ani

de experienţă

peste

7.000 de copii

legitimaţi

ne propunem RELANSAREA baschetului juvenil din România

singurul club de baschet

cu susţinere

100% din fonduri

private

Page 3: Broşură prezentare BC SLAM

Elena Tiţa Antrenor

Gabriela Vlad Antrenor

Tiberiu Mălnăşan Antrenor

Alexandru Ionescu Antrenor

Stelian Rîpanu Antrenor

Gür Bertan Antrenor

Marian Cernea Antrenor

peste

300 de zile

petrecute în cantonamente

peste

800 de medalii obţinute în competiţii municipale şi naţionale

10 săli de

pregătire

21 de grupe

de sportivi 6 – 20 ani

Page 4: Broşură prezentare BC SLAM

SAC RIF ICIU

Pe toţi cei ce ne implicăm deja în acest proiect ne leagă ace-laşi interes, cel de a ridica nivelul baschetului românesc la nivelul din regiunea Balcanilor, acolo unde îi este locul. Aici, în Balcani, baschetul a făcut istorie! Iugoslavia şi mai apoi Serbia, Croaţia, Muntenegru şi Slovenia, Grecia, Turcia, ba chiar şi Bulgaria au reuşit să facă perfor-manţe la campionatele europene şi mondiale. În ultimii 5 ani, BC Slam a pus accent pe pregătirea pentru performanţă alături de specialişti sârbi. Ambiţia şi priceperea acesto-ra coroborate cu talentul nativ al copiilor români au produs primele rezultate: Campioni Naţionali la babybaschet şi Vicecampioni mini-baschet în 2013! Acesta este doar începutul! Pentru visele pe care şi le fac atâţia copii, pentru bucuria înscrierii primului coş, pentru determinarea cu care mare parte dintre aceştia pleacă mai apoi în viaţa de adult, merită să mergem mai departe!

If you wanna be high, JUMP!

Page 5: Broşură prezentare BC SLAM

LOI ALIT ATE

Baschetul modelează caractere, stimulează imaginaţia şi creativitatea, te ajută să iei rapid decizii importante şi te face să înţe-legi avantajul lucrului în echipă, toate într-un climat de Fair Play. Acestea sunt atributele principale pentru care vrem să încurajăm copiii să practice acest sport. Într-o zi ne vom bucura văzându-i pe adolescenţii din România făcând diferenţa între a ţine privirea jos, spre... iarbă şi a ţinti sus, spre panoul de baschet! Aici, la BC SLAM Condors, ne propunem să creăm, în primul rând, modele pentru adolescenţii din România! Câţiva dintre aceştia vor ajunge, suntem siguri, mari jucători de baschet! Responsabilitatea lucrurilor bine făcute, pasiunea pentru competiţie, adrenalina mizei fiecărui meci şi disciplina de grup re-prezintă garanţia unei dezvoltări personale armonioase, în perspec-tiva unui viitor în continuă schimbare!

If you wanna be high, JUMP!

Page 6: Broşură prezentare BC SLAM

If you wanna be high, JUMP!

De peste 15 ani construim pe baze solide! Am pus bazele primei şcoli private de baschet din Bucureşti. Modelul nostru a fost preluat, spre bucuria noastră, de mai multe cluburi sportive din Bucureşti şi din ţară! Performanţa nu poate fi obţinută decât într-un climat corect de competiţie! Suntem pregătiţi să trecem la următorul nivel: acela inspirat de cultura organizaţională a cluburilor de juniori din Vestul Europei. Începând cu categoria de vârstă U16, vom acorda o mai ma-re atenţie pregătirii tehnico-tactice la nivel individual şi de echipă! Grupa de performanţă de la fiecare categorie de vârstă va beneficia GRATUIT de pregătire alături de antrenori străini cu licenţă FIBA, condiţii optime pentru performanţă (5 antrenamente săptă-mânal, şedinţe de recuperare şi dezvoltarea masei musculare la Atlantis Club & SPA, planuri personalizate de nutriţie), precum şi de acoperirea tuturor cheltuielilor legate de sistemul competiţional!

ABN EGA ŢÍE

Page 7: Broşură prezentare BC SLAM

MOT IVA ŢIE

If you wanna be high, JUMP!

Ne motivează rezultatele obţinute la nivel naţional. Suntem încurajaţi de experienţa dobândită în competiţiile de seniori. Am reuşit să atragem lângă acest proiect sponsori importanţi care ne asigură mare parte din buget! Beneficiem de competenţa şi experienţa unei echipe de antre- nori entuziaşti, un manager călit în cele mai importante competiţii şi un grup de sportivi care au înţeles că performanţa se obţine doar prin Sacrificiu, Loialitate, Abnegaţie şi Motivaţie! Ne propunem ca, în scurt timp, să culegem roadele muncii noastre prin înscrierea unei echipe în Campionatul Naţional de Seniori. Avem drept principal obiectiv promovarea în Liga Naţională! Ne încăpăţânăm să rămânem singurul club 100% privat, din România! Noi suntem SLAM! De 15 ani adăugăm valoare baschetului juvenil din România!

Page 8: Broşură prezentare BC SLAM

+40.722.845.744 +40.733.904.904

[email protected] www.baschetclubslam.ro

basketclubslam

If you wanna be high, JUMP!


Recommended