+ All Categories
Home > Career > Amakron 2016

Amakron 2016

Date post: 14-Apr-2017
Category:
Upload: bogdan-malaescu
View: 118 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
5
AMAKRON www.amakron.r o www.amakron.ro
Transcript
Page 1: Amakron  2016

AMAKRON

www.amakron.rowww.amakron.ro

Page 2: Amakron  2016

Cele

AMAKRON

3premise de

AURpentru succesul Afacerii dvs !

Page 3: Amakron  2016

Regula

NrProfitaţi de experienţa unei companii de

succes !

Dorim să ne dezvoltăm alături de parteneri ale caror principii de viaţa şi în afaceri să se ghideze după aceleasi repere ca şi cele AMAKRON

1Amakron doreste sa va fie partener si sa va ofere suport prin servicii de cea mai buna calitate in ceea ce priveste recrutarea si selectia de resurse umane,munca temporara,servicii de Head hunting (Executive Search) evaluari profesionale prin metode avansate (Soluţii Pentru Evaluarea Personalităţii şi Dezvoltare utilizand metodele de evaluare HOGAN Assessment System), compania noastra avand toate certificarile necesare pentru aceste domenii.

Amakron inseamna calitate, reactivitate la nevoile dvs, furnizare de servicii in sistem Just in Time, productivitate si nu in ultimul rand o politica de preturi competitiva. Toate aceste atuuri ne aduc fata in fata, pe noi Amakron si dvs. Client, intr-un context de piata in care dinamica fortei de munca solicita din partea tuturor mult profesionalism, competente, seriozitate si consolidare business pe termen lung.

Ne propunem permanent să devenim un etalon în acest business şi pentru a realiza acest lucru ne bazăm pe angajaţii si partenerii noştri in mod egal.

Page 4: Amakron  2016

RECRUTARE & SELECTIE- intreaga echipa de recrutare va sta la dispozitie pentru a va oferi solutii personalizate. Baza de date proprie si experienta noastra fac ca in cel mai scurt timp sa aveti candidatii optimi in functie de criteriile pozitiilor vacante si cerintele impuse de dumneavoastra, iar modul de lucru ofera eficacitate si mai ales confidentialitate.

EXECUTIVE SEARCH / HEAD HUNTING – daca aveti nevoie de Executivi, personal de conducere/ Manageri, specialisti pentru diverse domenii in acord cu activitatea dvs, Amakron este solutia dvs imediata si sigura, la distanta de un telefon……. fata de dvs !

EVALUARE, DEZVOLTARE SI DIAGNOSTICARE – procesele Hogan Assessment utilizate pentru evaluarea si dezvoltarea competentelor dvs dar si a managerilor si specialistilor din echipa dvs sunt procese complexe care asigura o corecta diagnosticare a resurselor pe care le manageriati si deasemenea o diagnosticare corecta a business-ului dvs si masurilor care trebuie sa le luati pentru a obtine rezultate pozitive in activitate si succes!

Beneficiati de servicii de inalta calitate !

,

Suntem diferiţi!Suntem singura companie acredita din Brasov in ceea ce priveste sistemele de evaluare a personalitatii si dezvolltare : HOGAN ASSESSMENT SYSTEM si acest aspect ne diferentiaza total de toti competitorii existenti acum in piata pe zona de ARDEAL

Regula

Nr.2

Page 5: Amakron  2016

DATE DE CONTACT :Str.Nicolae Teclu nr.14, Brasov, jud.Brasov

TEL/FAX : 0268420820 MOBIL : 0740045363 MAIL : [email protected] WEB : www.amakron.ro

Regula

Nr.3Recuperaţi rapid investiţia şi treceţi pe profit: AMAKRON

O companie în plină expansiune !


Recommended