+ All Categories
Home > Documents > 05901046 Feed Bins - roxell.com

05901046 Feed Bins - roxell.com

Date post: 22-Oct-2021
Category:
Upload: others
View: 9 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
18
05901046 *05901046* 059 -0821 Ghidul de utilizare RO ROMÂNĂ Traducere a instrucțiunilor originale Feed Bins
Transcript
Page 1: 05901046 Feed Bins - roxell.com

05901046 *05901046*059 -0821

Ghidul de utilizare

RO ROMÂNĂ

Traducere a instrucțiunilor originale

Feed Bins

Page 2: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0318BINS - GHIDUL DE UTILIZARE- EU

CUPRINS

DISCLAIMER

INFORMAŢII CU CARACTER GENERAL

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA - SILOZ 1. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA - SCĂRI - SILOZ 2. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

INSTRUCŢIUNI PRIVIND ÎNTREŢINEREA - SILOZ 3. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA - SILOZ DE ZI 4. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA - SCĂRI - SILOZ DE ZI 5. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

INSTRUCŢIUNI PRIVIND ÎNTREŢINEREA - SILOZ DE ZI 6. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Page 3: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0921

DISCLAIMER : The original, authoritative version of this manual is the English version produced byROXELL bv. Subsequent changes to any manual made by any third party have not been reviewed nor authenticated by Roxell. Such changes may include, but are not limited to, translation into languages other than English, and additions to or deletions from the original content. Roxell disclaims responsibility for any and all damages, injuries, warranty claims and/or any other claims associated with such changes, inasmuch as such changes result in content that is different from the authoritat-ive Roxell--published English version of the manual. For current product installation and operation information, please con-tact the customer service and/or technical service departments of Roxell. Should you observe any questionable content in any manual, please notify Roxell immediately in writing to: ROXELL bv -- Industrielaan 13, 9990 Maldegem -- Belgium.

Page 4: 05901046 Feed Bins - roxell.com

Informații cu caracter generalIMPORTANT: Aceste instrucțiuni trebuie citite, înțelese și respectate în toate privințele de către utilizator,responsabil și personalul operator.

Respectați reglementările legale și regulile aplicabileAcest lucru se referă, printre altele, la reglementările și directivele europene transpuse în legislațiile și/sau legilenaționale, reglementările privind siguranța și prevenirea accidentelor care sunt în vigoare în țara utilizatorului.În timpul asamblării, operării și întreținerii instalației, trebuie respectate reglementările legale în cauză și normele tehniceaplicabile.

DestinațiaInstalația a fost concepută exclusiv pentru utilizarea intensivă a animalelor și a fost dezvoltată în conformitate cu normeleaplicabile de bună execuție. Prin urmare, este interzisă încărcarea suplimentară a produsului. Orice altă utilizare esteconsiderată necorespunzătoare. Producătorul nu este responsabil pentru daunele rezultate din aceasta. Utilizatorul estesingurul responsabil. Producătorul poate determina din datele sistemului dacă produsul a fost utilizat în conformitate cuutilizarea specificată.

Utilizare neintenționatăOrice utilizare diferită de cea descrisă în Destinația este responsabilitatea utilizatorului final.

Răspunderea limitatăGaranția (extinsă) nu se va aplica în cazul în care a avut loc oricare dintre următoarele: nerespectarea de către clienta inspecției bunurilor livrate și raportarea defectelor vizibile în termen de 8 zile de la livrare în ceea ce priveșteprodusele, manipularea, transportul, modificarea sau repararea necorespunzătoare; accidente, utilizare defectuoasăsau necorespunzătoare; asamblare, instalare, conectare sau întreținere necorespunzătoare sau defectuoasă (în raportcu cele mai recente manuale de asamblare, montare, conectare și întreținere de la Roxell); modificări sau manipulărinecorespunzătoare ale sistemului de operare, hardware-ului sau ale oricărui alt software al produsului de către client;forță majoră; neglijență, lipsă de supraveghere sau de întreținere din partea clientului; uzură normală; utilizarea agențilorde curățare și a dezinfectanților care sunt excluși din cele mai actuale manuale de utilizare și întreținere de la Roxell;utilizarea agenților de curățare și a dezinfectanților care încalcă instrucțiunile primite de la furnizori; sau utilizareaproduselor într-un mediu ATEX.Garanția (extinsă) nu este valabilă în cazul unui defect cauzat fie de materialele, fie de accesoriile furnizate de sauserviciile prestate de către Client; sau ca urmare a unei intervenții din partea unei persoane sau entități neautorizate saunecalificate pentru efectuarea unei astfel de intervenții. Mai mult, garanția (extinsă) este valabilă numai dacă Produselesunt utilizate în grajdurile de vite și dacă toate piesele sau componentele Produselor sunt furnizate de către Roxell.Roxell nu își asumă responsabilitatea pentru daunele apărute ca urmare a defect utilizării, asamblării, montării, conectăriisau întreținerii necorespunzătoare sau defectuoase a produselor. În acest sens, Clientul acceptă în mod expres că (i)toate lucrările de utilizare, asamblare, montare, conectare sau întreținere trebuie executate în conformitate cu cele mairecente manuale de asamblare, montare, conectare și întreținere de la Roxell și că (ii) instalația electrică la care Produseletrebuie conectate trebuie realizată în conformitate cu legislația locală aplicabilă în domeniul instalațiilor electrice. Maimult, produsele trebuie testate atât din punct de vedere mecanic, cât și electric de către client în conformitate cu tehnicilemoderne și legislația locală aplicabilă.

Calificările personalului

UtilizatorPersoana care utilizează o funcție sau o operațiune a unui produs pentru munca sa sau care lucrează la produs. Utilizatorultrebuie să poată citi și înțelege pe deplin instrucțiunile de utilizare. Utilizatorul trebuie să aibă cunoștințe referitoare lafuncționarea și construcția instalației.

page 1

Roxell – – 0821 – Informații cu caracter general

Page 5: 05901046 Feed Bins - roxell.com

page 2

Persoană instruită din punct de vedere tehnicUn expert care poate monta și întreține instalația (mecanic/electric), rezolvând defecțiunile. Pe baza pregătirii șiexperienței sale tehnice, acesta are cunoștințe suficiente pentru a putea evalua activitățile, recunoaște pericolele posibileși remedia situațiile periculoase.

DepozitarePuneți toate piesele de asamblat într-o cameră sau locație unde componentele neasamblate sunt protejate de influențavremii.

TransportÎn funcție de mărimea componentelor și cu respectarea circumstanțelor și legislației locale, componentele utilajuluitrebuie transportate cu un stivuitor cu furci.Stivuitorul cu furci trebuie operat de o persoană calificată şi conform regulilor din domeniul fabricaţiei de calitate. Laridicarea sarcinii, asiguraţi-vă întotdeauna că centrul de greutate al acesteia este stabil.

DezasamblareDezasamblaţi instalaţia şi componentele sale în conformitate cu legislaţia de mediu din ţara dvs. sau cu cele impuse deautorităţile locale şi în vigoare în momentul respectiv. Toate produsele și piesele de schimb funcționale trebuie depozitateși eliminate în conformitate cu reglementările de mediu aplicabile.

Informații despre mediu pentru clienții din Uniunea Europeană

Legislația europeană impune ca echipamentele marcate cu acest simbol pe produs sau pe ambalaj sănu fie colectate cu deșeuri menajere nesortate.Acest simbol indică faptul că deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) nu pot fieliminate împreună cu deșeurile menajere obișnuite. Vă recomandăm să vă aduceți produsul laun punct oficial de colectare, astfel încât un expert să poată elimina deșeurile de echipamenteelectrice și electronice. Informați-vă despre legislația locală privind colectarea separată a deșeurilorde echipamente electrice și electronice. Respectați reglementările locale și nu eliminați niciodatăprodusul împreună cu deșeurile menajere.

Informații despre eliminarea deșeurilor - materiale electrice/electronice pentrucompanii1. În Uniunea Europeană

Dacă ați utilizat produsul în scopuri comerciale și doriți să îl eliminați, contactați Roxell, care vă va oferi informațiidespre returnarea produsului. Este posibil să trebuiască să plătiți o taxă de eliminare pentru returnare și reciclare.Produsele de mici dimensiuni (și cantitățile mici) pot fi procesate de agențiile locale de colectare.

2. În alte țări din afara Uniunii EuropeneDacă doriți să eliminați acest produs, contactați autoritățile locale pentru informații privind procedura corectă deeliminare.

Nivelul emisiei de zgomotNivelul de zgomot al instalației în funcțiune nu depășește 70 dB(A).

– Informații cu caracter general Roxell – – 0821

Page 6: 05901046 Feed Bins - roxell.com

LOTOTO = Blocare - Etichetare - ÎncercareBefore you begin: Toți au nevoie de propria blocare și etichetă, care să nu poată fi îndepărtată de alte persoane. Informați toatepersoanele care sunt afectate de procedură.

1 Pentru a bloca

- Localizaţi toate sursele de energie (electrică, hidraulică, pneumatică).- Opriţi-le.- Scoateți instalația sau procesul relevant din funcțiune și blocați-l împotriva reutilizării. Puteți face acest lucru prin

plasarea unui lacăt sau a altui mecanism de blocare (Blocare).

2 Pentru a marcaAtașați un semn, o etichetă sau un autocolant la lacăt sau la mecanismul de blocare pentru a descoperi natura șidurata preconizată a muncii altor persoane (Etichetare).

3 Pentru a verifica

- Verificaţi dacă sursa de energie este oprită.- Îndepărtaţi orice energie rămasă.- Verificați dacă instalarea sau procesul este sigur (Încercare).

Utilizați echipament individual de protecțieAsigurați-vă că purtați echipament de protecție personală (mănuși, mască de praf.).

Iluminare - iluminare suficientă• Este necesară o intensitate luminoasă de minim 200 lucși în timpul utilizării, întreținerii și montării.• Asigurați iluminarea de urgență a instalației (portabilă) în cazul căderii alimentării cu tensiune.

Echipamente electrice, panouri de comandă, componente și unități deacționare• Pentru a opera panourile de comandă trebuie să existe cel puțin 70 cm de spațiu liber.• Panourile de comandă trebuie să rămână întotdeauna închise. Cheia de la panoul de comandă trebuie să se afle în

posesia unei persoane autorizate. Numai o persoană instruită din punct de vedere electric (a se vedea mai sus) poateefectua activități de întreținere în interiorul panourilor de comandă.

• Utilizatorul trebuie să ia măsurile necesare pentru a ține șobolanii, șoarecii și alți dăunători departe de panourile decomandă.

• Dacă echipamentele electrice, panourile de comandă, componentele și unitățile de acționare sunt deteriorate,sistemul trebuie oprit imediat!

• Echipamentele electrice, panourile de comandă, componentele și unitățile de acționare nu trebuie stropite niciodatăcu apă sau alte lichide!

• Echipamentele electrice, panourile de comandă, componentele și unitățile de acționare nu trebuie să fie niciodatăacoperite de vreun material.

page 3

Roxell – – 0821 – Informații cu caracter general

Page 7: 05901046 Feed Bins - roxell.com

page 4

Informații despre riscurile reziduale - semnele utilizate de siguranțăExistă trei niveluri de pericol, pe care le puteți recunoaște din următoarele cuvinte de semnalizare:• PERICOL• AVERTISMENT• ATENȚIENatura și sursa pericolului iminent și posibilele consecințe ale nerespectării avertismentelor sunt menționate aici!

Simbol SemnificaţiePERICOL indică un pericol iminent direct care poate avea drept urmare un accident grav sauchiar fatal dacă măsurile de siguranță nu sunt respectate.

AVERTISMENT indică un pericol iminent posibil care poate avea drept urmare un accident gravsau deteriorarea produsului dacă măsurile de siguranță nu sunt respectate.

ATENȚIE indică situații posibile, periculoase care pot avea drept urmare vătămare corporalăminoră sau pagube materiale dacă măsurile de siguranță nu sunt respectate.

Acest simbol se referă la informații ajutătoare.

Permis

Nepermis

Acest simbol va fi utilizat pentru a vă atrage atenţie asupra chestiunilor de importanţădeosebită pentru siguranţa dvs. Înseamnă: avertisment – respectați instrucțiunile privindsiguranța. Deconectați tensiunea electrică și citiți regulile de siguranță. Pe scurt: fiți atenți.Desconsiderarea acestor instrucțiuni poate provoca vătămări grave sau chiar moartea.

– Informații cu caracter general Roxell – – 0821

Page 8: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0318 BINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

1

Storage Line Roxell

- Citiți cu atenție Ghidul de utilizare și Ghidul de utilizare și montare.

- Păstrați Ghidul de utilizare și Ghidul de utilizare și montare într-un loc sigur șiaccesibil.

- Utilizați echipament de protecție personală (mănuși de protecție, cască, ham,șufă de siguranță, încălțăminte de protecție antiderapantă, mască antipraf etc.).

- Asigurați-vă că asistența este disponibilă imediat în eventualitatea unor probleme.

PERICOL

IMPORTANT

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA

Citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni înaintede a UTILIZA sistemul

PERICOL

Precauţie!

Este în joc siguranţa dvs.!

Deconectaţi mai întâi comutator principală.Utilizaţi echipament de protecţie individuală.

Evitați electrocutarea.Amplasați echipamentul într-un loc sigur.Protejați mediul din jurul controlerului.

Page 9: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0318BINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

2

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA

SCĂRI

- Greutate maximă = 200 kg

- Nu urcați niciodată pe o scară deteriorată sau instalată necorespunzător.

- Păstrați treptele curate, fără noroi sau alte materiale alunecoase.

- Purtați încălțăminte de protecție antiderapantă.

- Nu urcați niciodată pe scară dacă nu aveți o condiție fizică optimă:sunteți obosit, sub influența medicamentelor/alcoolului/drogurilor sau nu vă simțițibine.

- Uitați-vă la scară atunci când urcați sau coborâți. Asigurați-vă că aveți o prizăbună.

- Nu utilizați niciodată scara atașabilă într-o altă aplicație.Atașați scara numai în scara originală verticală a silozului.

- Dacă urcați pe o scară de acoperiș, este obligatorie purtarea hamului și a șufeide siguranță.

- Nu călcați niciodată pe secțiunile acoperișului.

Pentru a intra într-un siloz:

Vă puteți sufoca sub materialul din siloz.Nu intrați niciodată în siloz dacă acesta conține material.

Înainte de a intra în siloz:

- Deconectaţi mai întâi comutator principală.

- Utilizați un ham și o șufă de siguranță.

- Purtați echipament respirator adecvat.

- Asigurați-vă că asistența este disponibilăimediat în eventualitatea unor probleme.

PERICOL

PERICOL

Nu deschideți niciodată trapa de intrare atuncicând în siloz există furaje!

IMPORTANT

Page 10: 05901046 Feed Bins - roxell.com

Coroziunea:

- Toate componentele silozului necesită o întreținere minimă.

- Nu stocați în silozuri substanțe care au un impact coroziv asupra acestora.

- Verificați regulat silozul cu privire la coroziune și tratați componentele afectate.

- În cazul apariției ruginii, contactați un specialist.

Păstrarea furajelor:

- Puteți păstra doar ingrediente ale furajelor cu capacitate bună de curgere (curgereliberă) și greutate specifică <= 6,5 kN/m3 (<= 650 kg/m3)

- Contactați furnizorul materialelor pe care le depozitați pentru informații referitoarela coeziune și formarea de punți.

INSTRUCŢIUNI PRIVIND ÎNTREŢINEREA

Deconectaţi mai întâi comutator principală.

Utilizaţi echipament de protecţie individuală.PERICOL

Curățenia:

- Mențineți silozul și (locul din jurul acestuia) fără: noroi, furaje acide, resturi metaliceși ferit de contactul cu alte metale (de exemplu, aluminiu etc.)

Umplerea și golirea:

- Silozul poate fi umplut sau golit doar central.

- Toate celelalte metode trebuie aprobate de Roxell în scris.

- În cazul în care nu utilizați silozul pentru o perioadă, asigurați-vă că acesta estegol și curat în interior.

AVERTISMENT

Umplerea pneumatică:

- Utilizați un colector de praf cu porozitate bună pe conducta deevacuare.

- O conductă de evacuare blocată poate deteriora semnificativsilozul.

- Presiunea de suflare: maximum 1,2 bari.O presiune mai mare poate deteriora semnificativ silozul.

AVERTISMENT

ATENŢIE!URUIALĂ DE SOIA, BUCĂŢELE DE CARNE ŞI NUMEROASEALTE MATERIALE CARE NU CURG CU UŞURINŢĂ.NU PUTEĢI DEPOZITA ACESTE MATERIALE ÎN SILOZ!

ROXELL - 0318 BINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

3

Page 11: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0318DAYBINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

4

Storage Line Roxell

- Citiți cu atenție Ghidul de utilizare și Ghidul de utilizare și montare.

- Păstrați Ghidul de utilizare și Ghidul de utilizare și montare într-un loc sigur șiaccesibil.

- Utilizați echipament de protecție personală (mănuși de protecție, cască, ham,șufă de siguranță, încălțăminte de protecție antiderapantă, mască antipraf etc.).

- Asigurați-vă că asistența este disponibilă imediat în eventualitatea unor probleme.

PERICOL

IMPORTANT

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA

Citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni înaintede a UTILIZA sistemul

PERICOL

Precauţie!

Este în joc siguranţa dvs.!

Deconectaţi mai întâi comutator principală.Utilizaţi echipament de protecţie individuală.

Evitați electrocutarea.Amplasați echipamentul într-un loc sigur.Protejați mediul din jurul controlerului.

Page 12: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0318 DAYBINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

5

REGULI GENERALE PRIVIND SIGURANŢA

SCĂRI

- Greutate maximă = 200 kg

- Nu urcați niciodată pe o scară deteriorată sau instalată necorespunzător.

- Păstrați treptele curate, fără noroi sau alte materiale alunecoase.

- Purtați încălțăminte de protecție antiderapantă.

- Nu urcați niciodată pe scară dacă nu aveți o condiție fizică optimă:sunteți obosit, sub influența medicamentelor/alcoolului/drogurilor sau nu vă simțițibine.

- Uitați-vă la scară atunci când urcați sau coborâți. Asigurați-vă că aveți o prizăbună.

- Nu utilizați niciodată scara atașabilă într-o altă aplicație.Atașați scara numai în scara originală verticală a silozului.

- Dacă urcați pe o scară de acoperiș, este obligatorie purtarea hamului și a șufeide siguranță.

- Nu călcați niciodată pe secțiunile acoperișului.

Pentru a intra într-un siloz de zi:

Vă puteți sufoca sub materialul din silozul de zi.Nu intrați niciodată în silozul de zi dacă acesta conținematerial.

Înainte de a intra în silozul de zi:

- Deconectaţi mai întâi comutator principală.

- Utilizați un ham și o șufă de siguranță.

- Purtați echipament respirator adecvat.

- Asigurați-vă că asistența este disponibilăimediat în eventualitatea unor probleme.

PERICOL

PERICOL

Nu deschideți niciodată trapa de intrare atuncicând în silozul de zi există furaje!

IMPORTANT

Page 13: 05901046 Feed Bins - roxell.com

Coroziunea:

- Toate componentele silozului de zi necesită o întreținere minimă.

- Nu stocați în silozurile de zi substanțe care au un impact coroziv asupra acestora.

- Verificați regulat silozul de zi cu privire la coroziune și tratați componentele afectate.

- În cazul apariției ruginii, contactați un specialist.

Păstrarea furajelor:

- Puteți păstra doar ingrediente ale furajelor cu capacitate bună de curgere (curgereliberă) și greutate specifică <= 6,5 kN/m3 (<= 650 kg/m3)

- Contactați furnizorul materialelor pe care le depozitați pentru informații referitoarela coeziune și formarea de punți.

INSTRUCŢIUNI PRIVIND ÎNTREŢINEREA

Deconectaţi mai întâi comutator principală.

Utilizaţi echipament de protecţie individuală.PERICOL

Curățenia:

- Mențineți silozul de zi și (locul din jurul acestuia) fără: noroi, furaje acide, resturimetalice și ferit de contactul cu alte metale (de exemplu, aluminiu etc.)

Umplerea și golirea:

- Silozul de zi poate fi umplut sau golit doar central.

- Toate celelalte metode trebuie aprobate de Roxell în scris.

- În cazul în care nu utilizați silozul de zi pentru o perioadă, asigurați-vă că acesta estegol și curat în interior.

AVERTISMENT

Umplerea pneumatică:

- Utilizați un colector de praf cu porozitate bună pe conducta deevacuare.

- O conductă de evacuare blocată poate deteriora semnificativsilozul de zi.

- Presiunea de suflare: maximum 1,2 bari.O presiunemai mare poate deteriora semnificativ silozul de zi.

AVERTISMENT

ATENŢIE!URUIALĂ DE SOIA, BUCĂŢELE DE CARNE ŞI NUMEROASEALTE MATERIALE CARE NU CURG CU UŞURINŢĂ.NU PUTEĢI DEPOZITA ACESTE MATERIALE ÎN SILOZ!

ROXELL - 0318DAYBINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

6

Page 14: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL - 0318 DAYBINS - GHIDUL DE UTILIZARE - EU

7

Page 15: 05901046 Feed Bins - roxell.com

DECLARAȚIA DE PERFORMANȚĂ

05900881

Codul unic de identificare al produsului-tip: 059 / 060 / 061 / 062 / 063

Utilizare preconizată Componente structurale pentru utilizarea în toate tipurile de lucrări de construcții

Producător Roxell bv - Industrielaan 13 – 9990-Maldegem - België

Sistemul AVCP 2+

Standard armonizat EN 1090-1:2009/A1:2011

Organism notificat Kiwa Nederland B.V. (Număr de identificare 0620)

Certificat nr. 0620-CPR-93574/02

Caracteristici esentiale: Performantă: În conformitate cu standardul:

Toleranța la dimensiuni și formă:

Conform EN 1090-2 EN 1090-1:2013 Articolul 4.2, 5.3

Sudabilitatea: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.3, 5.4

Rezistența la sarcină dinamică: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.4, 5.5

Rezistența la sarcină dinamică: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.8, 5.10

Capacitatea portantă: 2.5 t – 32.4 t EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.1, 4.5.2, 5.6.2

Starea limită de serviciu la deformare: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.5

Rezistența la oboseal: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.1, 4.5.3, 5.6.2

Rezistența la foc: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.1, 4.5.4, 5.7

Comportarea la foc: Clasa A1 EN 1090-1:2013 Articolul 4.6, 5.8

Eliberarea de cadmiu și de compuși ai acestuia: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.7, 5.9

Radiația radioactivă: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.7, 5.9

Durabilitatea: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.9, 5.11

Performana produsului identificat anterior este în conformitate cu setul de performane declarate. Prezenta declaraie de performana este emisa, în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 305/2011, sub raspunderea exclusiva a producatorului identificat anterior. Semnat pentru şi în numele producatorului de catre:

Localitatea, data: Gino Van Landuyt Maldegem, 01/01/2021 Managing Director

SPECIMEN

Page 16: 05901046 Feed Bins - roxell.com

Declaratie de conformitate CE a echipamentului tehnic

Declarăm pe propria răspundere că _________________________________________________________________________________

(denumire produs) (Numărul etichetei CE)

este în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 305/2011 (Regulamentul privind produsele pentru construcții) și anexa ZA a EN 1090-1:2009/A1:2011 și recomandările Roxell.

Organism notificat Kiwa Nederland B.V. (Număr de identificare 0620)

Certificat nr. 0620-CPR-93574/02

Caracteristici esentiale: Performantă : În conformitate cu standardul:

Toleranța la dimensiuni și formă:

Conform EN 1090-2 EN 1090-1:2013 Articolul 4.2, 5.3

Sudabilitatea: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.3, 5.4

Rezistența la rupere: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.4, 5.5

Rezistența la sarcină dinamică: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.8, 5.10

Capacitatea portantă: 2.5 t – 32.4 t EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.1, 4.5.2, 5.6.2

Starea limită de serviciu la deformare: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.5

Rezistența la oboseal: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.1, 4.5.3, 5.6.2

Rezistența la foc: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.5.1, 4.5.4, 5.7

Comportarea la foc: Clasa A1 EN 1090-1:2013 Articolul 4.6, 5.8

Eliberarea de cadmiu și de compuși ai acestuia: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.7, 5.9

Radiația radioactivă: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.7, 5.9

Durabilitatea: NPD EN 1090-1:2013 Articolul 4.9, 5.11

Declarația de conformitate CE se referă exclusiv la produsul în starea în care a fost pus pe piață și exclude componentele adăugate și/sau operațiile efectuate ulterior, de exemplu de către distribuitor și/sau instalator și/sau utilizatorul final. _________________________________________________________________________________ (Localitatea, data) (Nume, semnătură)

SPECIMEN

Page 17: 05901046 Feed Bins - roxell.com
Page 18: 05901046 Feed Bins - roxell.com

ROXELL bv ‐ Industrielaan 13, 9990 Maldegem (Belgium) Tel. +32 50 72 91 72 ‐ [email protected] ‐ www.roxell.com 

ROXELL USA Inc. ‐  720 Industrial Park Road, Anderson MO 64831 (USA) Tel. +1 417 845 6065 ‐ [email protected] ‐ www.roxell.com 

ROXELL Malaysia ‐ No. 49, Jalan Permata 2/KS9, Taman Perindustrian Air Hitam, 41200 Klang, Selangor (Malaysia) Tel. +60 3 3123 1767 ‐ [email protected] ‐ www.roxell.com 

ROXELL Россия ‐ ООО «Рокселл» ОГРН 1157746055026 125167, Россия, город Москва, Ленинградский проспект, дом 37, корпус 9, помещение 653 Телефон: +7 495 983 30 15 ‐ Адрес электронной почты: [email protected] ‐ www.roxell.com 


Recommended