Aplicatiile favorite ale telefonului meu123

Post on 20-Jul-2015

41 views 1 download

transcript

Facebook este un site web de tip rețea de socializare din Internet, creat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute.

Un motiv pentru cvare inmi place aceste program este ca pot vorbi cu prietenii din toate colturilelumii

Instagram este un serviciu online de

photo-sharing, video-sharing și rețea

socială care oferă utilizatorilor

posibilitatea să încarce poze și video-uri,

să le aplice filtre digitale, și să le

distribuie pe o varietate de rețele sociale,

cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr și

Flickr.[4]

WhatsApp Messenger este o aplicatie de mesagerie instant pentru smartphone-uri care opereaza sub un model de afaceri de abonament . Proprietate , cross-platform App utilizează Internetul pentru a trimite mesaje text , imagini, video , localizare utilizator și mesaje multimedia audio .

Viber este o mesagerie instant și Voice over IP ( VoIP ) app pentru smartphone-uri dezvoltate de Viber Media . În plus față de mesagerie instant , utilizatorii pot face schimb de imagini, video și mesaje multimedia audio . Software-ul client este disponibil pentru Mac OS , Android , BlackBerry OS, iOS , Series 40 , Symbian , Bada , Windows Phone , și Microsoft Windows .

Swarm lucrează împreună cu patru colțuri 8,0 pentru a îmbunătăți recomandările unui utilizator - Swarm check-in un utilizator ajută să înțeleagă Foursquare tipurile de locuri le place să meargă . Datele de la Swarm este de asemenea inclus în patru colțuri 8,0 , cum ar fi afișarea care alte prietenului Swarm au verificat la un loc .