+ All Categories
Home > Documents > Zn Timisoara 22 aprilie 2016

Zn Timisoara 22 aprilie 2016

Date post: 28-Jul-2016
Category:
Upload: zile-si-nopti
View: 228 times
Download: 5 times
Share this document with a friend
Description:
 
40
TIMIŞOARA/ARAD 22 - 28 APRILIE 2016 www.zilesinopti.ro
Transcript
Page 1: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

TIMIŞOARA/ARAD22 - 28 APRILIE 2016

www.zilesinopti.ro

Page 2: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 3: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 4: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

4

ALESSANDRAJEWELLERY Alessandra Jewellery inspiră și transformă arta bijutieră prin cre-ativitate, spontaneitate și stil. La magazinele Alessandra vei găsi bijuterii de designer, piese superbe, potrivite unei ținute originale. Vei găsi bijuterii din chihlimbar natural montat în argint, bijuterii cu pietre cubic zirconii montate în argint, bijuterii cu nenumărate pietre semiprețioase, forme simple, inspirate din frumusețea naturii, din renașterea pe care o aduce cu sine primăvara.Te așteptăm să te bucuri de feeria de culori de primăvară, de flori și de fluturi, combinații simple și elegante care te vor cuceri. Fie că vrei sa faci un cadou celor dragi sau vrei să-ți faci un cadou de suflet, suntem lângă tine cu idei adaptate la stilul care ți se potrivește si cu o ofertă minunată. Bijuterii mai am-ple, ce te pun în valoare sau forme mai delicate, pentru momente spe-ciale, oricând vei avea acel....je ne sais quoi...

Nici pe domni nu i-am uitat - veți găsi la Alessandra o noua colecție de bijuterii din oțel inoxidabil, din care vă puteți alege bijuteriile pre-ferate.

Ne găsești în București, Băneasa Shopping City - Galeria Feeria și în Iulius Mall Timișoara !Vizitează-ne pe www.alessandra-boutique.ro/ sau urmarește-ne pe FB - alessandra jewellery boutique

Page 5: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

5

Page 6: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

6

ÎNSCRIE-TE CA PARTICIPANTSTUDENTFEST!StudentFest este cel mai mare festival internațional studențesc de artă și cultură din sud-estul Europei, desfășurat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara.

Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 19-28 mai. Festivalul își urmărește de la ediție la ediție scopul de a promova tinerii artiști și de a dezvolta continuu mijloa-ce de promovare a acestora.

Festivalul international studentesc de arta si cultura StudentFest abordeaza la cea de-a 25-a editie o viziune bidirectionala, axata pe de o parte pe rolul artistului in societate ca element creator, in contextul in care lumea are nevoie de reinnoirea permanenta a unor astfel de valori, dar si pe simbolistica artei ca element de inaltare culturala.

Cele 15 sectiuni ale festivalului (Arhitectura, Arte stradale, Arte video, Ceramica, Dans, Design ves-timentar, Experimentarium, Fotografie, Grafica, Literatura, Muzica, Pictura, Publicitate, Sculptura si

Teatru) vor desfasura ateliere de lucru coordonate de artisti consacrati. In cadrul atelie-relor de lucru participantii vor putea sa isi dezvolte abi-litatile artistice, participand in prima instanta la o parte teoretica a fiecarui atelier, urmand ca apoi sa aplice in partea practica a acestuia cunostintele dobandite.

Participantii vor initia con-cepte, pe care le vor finisa, urmand ca acestea sa fie prezentate in ultimele 3 zile ale festivalului sub forma de expozitie sau performance publicului larg.

Tinerii care vor sa isi aprofun-deze cunostintele in domeni-ile propuse, se pot inscrie ca participanti in cadrul sectiuni-lor festivalului pana in data de 29 aprilie, completand formu-larul corespunzator pe site-ul www.studentfest.ro.

De asemenea, pe site se ga-sesc mai multe detalii despre ateliere, sectiuni si festival. Totodata, amintim ca inscri-erile pentru artisti sunt inca deschise pana la data de 20 aprilie 2016, timp in care se poate propune un concept lucrat individual sau in echi-pa, urmand ca in perioada festivalului sa fie expus publi-cului larg.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati site-ul www.studentfest.ro

Page 7: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 8: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

8

Descoperă colecția desărbătoare și cele mai hotcostume de baie!CUM POȚI FURA ZÂMBETE DE LA PERSOANELE DRAGI? FĂ-LE UN CADOU, GÂNDEȘTE-TE CE LE-AR PLĂCEA SĂ PRIMEASCĂ DE LA TINE.

StarShinerS te ajută să te decizi mult mai ușor. Atât în ShowRoom, cât și pe StarShinerS.ro am lansat colecția cu ținute speciale pentru Paște, iar costume-le de baie sunt articolele Must Have dacă planifici o ieșire în aer liber împreună cu cei dragi, chiar de 1 Mai. Și îți mai spunem ceva, femeile iubesc hainele! Onli-ne, ai acces la peste 10.000 de produse vestimenta-re, pe care le poți comanda direct în ShowRoom, prin intermediul celor două touchscreenuri instalate, iar livrarea se face la domiciliul clientului sau în cabina de probă StarShinerS.

Ai nevoie de consiliere vestimentară? Personalul StarShinerS te va ghida exact spre ținutele potrivite astfel încât să alegi cadoul perfect pentru mama, iu-bita, sora, prietena ta de suflet sau colega ta. Acope-rim toate gamele: casual, office, pentru mămici sau evenimente speciale. În plus, brandul StarShinerS a reușit să se poziționeze printre cele mai apreciate branduri care lansează rochii potrivite pentru un look impecabil, indiferent de ocazie! Ne adaptăm rapid,

ascultăm părerile clienților și punem în practică solicitările venite din partea lor. Urmărim cu interes trendurile internaționale iar asta se vede în creațiile noastre vestimentare.

Brandurile de pe StarShinerS.ro sau expuse în ShowRoom sunt alese cu atenție. Suntem RETAILER AUTORIZAT a rochiilor de lux Sherri Hill, care sunt recunoscute internațional ca fiind alegerea vedetelor precum: Selena Gomez, Arianna Grande, Bella Thor-ne, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Carrie Underwood, Paris Hilton, Miranda Lambert sau Sadie Robertson.Indiferent ce planuri ai după data de 1 Mai, oficial mai este o lună până la vară și sigur costumele de baie StarShinerS satisfac orice exigență. Calitate superi-oară, efect push-up, slip brazilian, bretele detașabile și ajustabile- toate aceste beneficii în costumele de baie StarShinerS!

HAI LA SHOPPING! ÎN FIECARE VINERI LANSĂM O COLECȚIE NOUĂ!

Program ShowRoom StarShinerS: Zilnic între orele 10:00- 22:00

Localizare: Shopping City Timișoara, zona H&MNe auzim la telefon: 0755.355.355. Te ajutăm cu orice informație! https://starshiners.ro/

Page 9: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 10: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

10

ZIUA TINERILOR TIMIŞOAREIPrima ediție a Zilei Tinerilor Timișoarei debutează prin competiții sportive, organizate cu sprijinul Liceului cu Program

Sportiv „Banatul”, începând cu ora 9. Astfel, în zona Stadionului “Dan Păltinișanu” vor fi organizate un concurs de cros, altul de role și un concurs de biciclete, precum și un meci demonstrativ de fotbal. Începând cu ora 11, în Piața Libertății, vor avea loc lecții de Kangoo Jumps. Totodată, în Piața Unirii sunt programate exerciții de pilates. Cu ocazia primei ediții a Zilei Tinerilor Timișoarei va fi inaugurat

și amfiteatrul din Piața Sf. Gheorghe, unde elevii de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” vor aduce în fața publicului piese de teatru.

Între orele 15-16, „tinerii talentați ai Timișoarei” vor prezenta un spectacol în Piața Libertății, la care vor participa elevi de la Colegiul „Ion Vidu”: Corul pe voci egale și Corul mixt, elevi de la Secția de Canto, Ansamblul de percuție Splash, trupa Comanda 4 și trupa de jazz Fancy Pants. Tot în Piata Libertății, între orele 17-19, pe acordurile muzicii clasice, va avea loc un program de exerciții de yoga. Ziua Tinerilor Timișoarei se va încheia cu un concert în Piața Libertății, pe scenă urmând să urce Randi, Uddi și Jo.

Page 11: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 12: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

12

22.04OPERĂ: SILVIA OPERETĂ ÎN TREI ACTE. MUZICĂ: EMME-RICH KÁLMÁN OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ 19:00

25.04 EEXPOZIȚIE: RE-DESCOPERIREA ICOANEI LUCIA NICA CALPE GALLERY 11:00

26.04EXPOZIȚIE: ROȘU SCULPTURĂ IONUT EUGEN SERBAN BASTION THERESIA 11:00

VINVEST 2016Ediția a 13-a a Salonului Internațional de Vinuri, eveniment care anual aduce peste 300 de specialiști, somelieri și experți degustători. Vor fi prezente crame românești, străine, vinuri de colecție și vinuri premiate.

TIMOTION 2016 –TIMIȘOARA SEMIȘCĂ!După ce joggerii amatori s-au organizat într-o comunitate care promovează alergarea, oferind ajutor începătorilor, a apărut Timotion, curse de aler-gare dedicate profesioniștilor și amatorilor, celebrând ieșirea din pasivitate.

EXPOZIȚIE

OPERĂ: SILVIA

EXPOZIȚIE: ROȘU

/TIMISOARA

Unde: Parcul RozelorCand: 23 aprilie Orele: 10:00

Unde: Centrul Regional de AfaceriCand: 22-24 aprilie

Page 13: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 14: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

14

MY FAIR LADYUn profesor de lingvistică puțin snob și misogin este de acord, la un pariu că poate transforma o tânără vânzătoare de flori într-o femeie prezen-tabilă în înalta societate. Un musical plin de umor și ironii, chiar autohtone.

SIMBOLȘapte tineri fotografi din Timișoara demonstrează că lumea e mai frumoa-să când e surprinsă în lucruri simple. Astfel, își reunesc lucrările sub ideea simbolurilor care trec neobservate, din cauza altor lucruri care stau în cale.

Unde: Opera Națională RomânăCand: 24 aprilie Orele: 18:00

Unde: Casa ArtelorCand: 26 aprilie Orele: 10:00

Page 15: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

Unde: Casa ArtelorCand: 26 aprilie Orele: 10:00

Page 16: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

16

CINEMA CITY TIMISOARAShopping City Timișoara, Calea Șagului nr.100, 300516, Timiș[email protected]

CINEMA CITY TIMIȘOARAIulius MallTelefon rezervări: 0256 40 66 66www.cinemacity.ro

22-28 APRILIE 2016TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ/BASTILLE DAY

Mi - J 20:10, 22:20

PREMIERĂMISTERUL ÎNALȚĂRII 2D/RISEN 2D

V - J 14:20 17:20, 19:50, 22:10

PREMIERĂRĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII $/THE HUNTSMAN : WINTER'S WAR $

V 10:45, 12:20 14:40 17:00, 19:30, 22:00

S - D 12:00 14:40 17:00, 19:30, 22:00

L - J 14:40 17:00, 19:30, 22:00

SHEEP AND WOLVES $ DUBBED/UN LUP PRINTRE OI DUBBED

V 10:20, 12:30 14:30, 16:30

S - D 12:30 14:30, 16:30

L - J 14:30, 16:30

CARTEA JUNGLEI $/ THE JUNGLE BOOK $

V 13:20 17:50

S - D 11:00 13:10 17:50, 22:40

L - J 13:10 17:50, 22:40

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V 10:00, 11:50 14:00, 16:15 18:30, 20:50

S - D 11:40 13:50, 16:00 18:10, 20:30

L - J 13:50, 16:00 18:10, 20:30

ȘEFA 2D/ THE BOSS 2DV 13:00, 15:20 18:20, 20:40,

22:50

S - J 13:00, 15:20 18:30, 20:40, 22:50

CRIMINAL 2D/CRIMINAL 2D V - J 17:40, 20:00,

22:30

STRADA CLOVERFIELD 10 2D/10 CLOVERFIELD LANE 2D

V - J 19:10

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT/ BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

V - D 11:10

BATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII $/BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE $

V 11:00 14:10 20:10

S - Ma 14:00 20:15

Mi - J 14:00 21:30

COD ROŞU LA LONDRA/ 2D LONDON HAS FALLEN 2D

V - Ma 21:30

KUNG FU PANDA 3 $DUB/KUNG FU PANDA 3 $DUB

V - D 12:10

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

V, L - J 15:30, 16:50

S - D 11:40 15:30, 16:50

4DX DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

PREMIERĂRĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII $/THE HUNTSMAN : WINTER'S WAR $

V - J 13:15 22:20

CARTEA JUNGLEI $/ THE JUNGLE BOOK $ V - J 20:00

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED V - J 11:00 15:30 17:45

IMAX DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

PREMIERĂCARTEA JUNGLEI $/ THE JUNGLE BOOK $

V-J 11:40 13:50,16:00 18:10,20:20

BATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII $/BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE $

V-J 22:30

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ/BASTILLE DAY

Mi - J 20:30, 22:40

PREMIERĂDINCOLO DE CALEA FERATĂ V - J 15:10 17:10, 19:10,

21:10

PREMIERĂMISTERUL ÎNALȚĂRII 2D/RISEN 2D

V - D 11:30 13:40, 16:00 18:30, 20:50, 22:10

L - J 13:40, 16:00 18:30, 20:50, 22:10

PREMIERĂMR. RIGHT. UN IUBIT...MORTAL 2D/MR. RIGHT 2D

V - J 12:30 14:40, 16:50 19:00, 21:10

PREMIERĂRĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII $/THE HUNTSMAN : WINTER'S WAR $

V - D 11:10 13:10, 15:30 17:50, 20:10, 22:30

L - J 13:10, 15:30 17:50, 20:10, 22:30

CARTEA JUNGLEI $/ THE JUNGLE BOOK $ V - J 12:30 14:50 17:10, 19:30

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED V - J 12:00 14:15, 16:30 18:50

ȘEFA 2D/ THE BOSS 2DV - D 11:00 13:20, 15:30 17:40, 19:50,

22:20

L - J 13:20, 15:30 17:40, 19:50, 22:20

CRIMINAL 2D/CRIMINAL 2D V - J 15:40 18:00, 20:20, 22:40

EDDIE "VULTURUL" 2D/EDDIE THE EAGLE 2D V - J 19:40

STRADA CLOVERFIELD 10 2D/10 CLOVERFIELD LANE 2D V - J 17:20, 22:00

NUNTĂ A LA GREC 2 2D/ MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 2D V - J 21:10

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT/ BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

V - D 11:30 13:20

L - J 13:20

BATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII $/BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE $

V - J 12:20 15:20 18:20, 21:20

COD ROŞU LA LONDRA/ 2D LONDON HAS FALLEN 2D V - Ma 20:20, 22:30

KUNG FU PANDA 3 $DUB/KUNG FU PANDA 3 $DUB

V - D 11:00 13:30

L - J 13:30

SERIA DIVERGENT: ALLEGIANT PART 1 2D/ THE DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT PART 1 2D

V - J 12:10 14:40

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

V - D 11:10 13:20, 15:40 18:00

L - J 13:20, 15:40 18:00

Page 17: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 18: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

18

/AR

AD

LIVE: ROCK FEST

TIMFLORALIS

PARTY: DELIRIA

22.04LIVE: ROCK FESTCU THE CASE, MEL-TING DICE, MEREVINERI 1521:00

22-24.04TIMFLORALISFESTIVALUL FLORILORPIAȚA VICTORIEI10:00

23.04PARTY: DELIRIADELIA & DEEP CENTRALHEAVEN STUDIO22:00

ULTIMUL LUPProiecția fi lmului regizat de Jean-Jacques An-naud, o adaptare după best-sellerul Totemul Lupului, scris de Jiang Rong, fi lmat în întregi-me în China. Producția spectaculoasă este oferită de Marele Ecran și Independența Film. Bilet: 10 lei.

IN-SIDE/OUT-SIDEDecebal Scriba, născut în 1944 în Brașov, este un artist care abordează mediile contemporane de lucru printre care fotografi a, instalația, per-formance-ul și arta video. O reconfi gurare a noilor arhitecturi, prin desene premergătoare.

Unde: AmbasadaCand: 26 aprilie Orele: 20:45

Unde: Galeria CalinaCand: 27 aprilie Orele: 11:00

Page 19: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 20: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 21: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 22: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

22

Page 23: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

23

Page 24: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

24

Page 25: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

25

SPECIFIC CHINEZESC

SONG DUCalea Sever Bocu nr. 740356.454.546, 0723.561.398, 0788.911.001www.song-du.ro orar zilnic: 11.30 – 23.30

SPECIFIC INTERNATIONAL

RESTAURANT BOAVISTAAleea F.C. Ripensia,Nr. 7ATelefon: +40 256 309409www.hotelboavista.ro

CAPRICEstr. Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel nr. 42

0256.283.319

CELENTANOstr.Regiment 13 Calara[i, nr.30256.963, 0256.435.2010256.492.207, 0356.109.2990745.635.000, 0724.527.0700765.289.012, 0764.982.897

COLOSSEUM0742.274.120www.colosseumtimisoara.ro

FLORASplaiul Tudor Vladimirescu nr. 14 0256.495.753 www.restaurant-flora.go.ro

LLOYDPiaţa Victoriei nr. 2 0256.294.949, 0256.203.752www.lloyd.roNORAbd. Dâmboviţa nr. 40 0256.218.204

TINECZCalea Aradului nr. 51 0256.295.135, 0256.423.963 tinecz.tripod.com

VALAHIAbd. Liviu Rebreanu nr. 52 0256.486.104, 0744.641.405 www.restaurant-valahia.ro

VALERYstr. Mareşal Constantin Prezan nr. 140 A 0256.291.790, 0722.315.653

ZEFIRstr. Tulcea, nr. 17 0256.474.766, 0720.529.302 www.pensiuneazefir.ro

SPECIFIC ITALIAN

AL DUOMOstr. Paul Chinezu nr. 2 0256.437.199, 0723.246.175orar zilnic: 14.00-02.00

CASA ANTINORI Calea Aradului nr. 14A0256.242.233

INTERMEZZOPiaţa Unirii nr. 30256.432.429www.restaurantintermezzo.ro

SPECIFIC JAPONEZ

WASABIIulius Mall Foodcourtwww.wasabi-sushi.ro

SPECIFIC SARBESC

TAVERNA SARBULUIstr.Aeroport, nr.92

0256.220.036, 0732.353.353www.tavernasarbului.ro

SPECIFIC PESCĂRESC

MIRAJstr. Ciocârliei nr. 880728.475.500,0729.991.465

SPECIFIC ROMÂNESC

CASA BUNICIIstr. Virgil Oniţiu nr. 3 0356.100.870orar zilnic: 12.00-24.00www.casa-bunicii.ro

Page 26: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

26 CITY BREAK SERVICII

Page 27: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 28: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

28 CITY BREAK TURISM, NIGHT LIFE

C

CASINO METROPOLISAristide Demetriade nr. 1 0256.247.650

CLUB PORTO ARTEbd. 16 Decembrie 19890728.893.331

CLUB TAINEstr. George Coşbuc nr. 10731.349.020, 0731.349.022

D

DAOSSplaiul Nicolae Titulescu, nr. 5, intrare de pe str. Jiul0744.609.750, 0733.970.666

F

FRATELLI LOUNGE & CLUBBd. Vasile Pârvan, nr. 7

H

HEAVEN STUDIOzona stadion Dan Păltinişanu0256.293.323, 0755 heaven

K

KAPA CASINOstr. Divizia 9 Cavalerie nr. 2A0726.440.041

L

LOUNGE CAFE DIELLIstr. Calea Aradului nr. 46,

PORKY’Sstr. Lascăr Catargiu nr. 20733.103.441

S

SCOTTISH PUBstr. Eugeniu de Savoya nr. 90722.932.109, 0722.170.927

TAXI

CAR TAXI0256.283.566,0744.366.360

bl. 33, parter; non stop0744.844.944

M

MOLLY MALONE’Sstr. Emanoil Ungureanu nr. 8 (Piata Unirii)0732 752 527www.mollymalone.ro

P

0726.366.660

CITY TAXI0256.949

EURO TAXIbd. Simion Bărnuţiu 28, ap. 20256.200.002, 0256.941

FAN TAXIstr. Ştefan cel Mare nr. 580721.644.064, 0356. 428.000 0256.944,

Page 29: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

29 CITY BREAK NIGHT LIFE

Page 30: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

11

Director Revistă: Marius Râmpu0784 393 555, marius.râ[email protected] Executiv: Marian GîleaDirector Reţea: Marius VâlsănescuDTP: Aldulea Robert

Mare Publicitate

Valeria Iliescu, Regia MGSI,

[email protected]

Ediţiile Zile şi nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Ediţii săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara/Arad. Ediţii bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Iaşi, Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Iaşi, Târgu Mureş.

Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

EDIŢIA de TIMIŞOARA / ARADapare săptămânal

gratuit,

nr. 900 (600)

22 - 28 aprilie 2016

Editată de:

SC FREE TIME MAGAZINE SRL,

TIMIŞOARA/ARAD22 - 28 APRILIE 2016

AGENDA TA DE TIMP LIBER

www.zilesinopti.ro

AFLĂ MAI MULT DESPRE COLINELE TRANSILVANIEIPE WWW.ZILESINOPTI.RO

fiind de noutăţi şi de introducerea culturii de trandafiri în zonă. Dan Cismaş, proprietarul fermei a preluat ideea şi, împreună cu soţia lui Tincuţa a început să cultive trandafiri, primul pas din viitoarea ferme biodinamice. Inițiativa a fost finanţată prin Fundaţia pentru Cultură şi Ecologie, prin proiectul intitulat „Copiii din Boiu”. Cea mai importantă cultură la Ţopa este trandafirul care este în centrul preocupărilor fermei şi care a asigurat cea mai mare parte din bani. „Din punctul meu de vedere trandafirul este simbolul dragostei – ţine vie funcţionarea fermei este un dar de la Dumnezeu”-Dan Cişmaş. Ferma poate servi oricând ca model şi pentru lucru cu oamenii, cu copiii, pentru a înţelege necesităţile pământului şi ale oamenilor. „Lucrul în mod ecologic (deşi lucraserăm şi înainte cam cu aceleaşi metode), ne-a deschis noi perspective de cunoaştere a agriculturii şi de a face noi conexiuni. Presupune o cunoaştere benefică, o redescoperire şi a ta ajungând să înţelegi şi necesităţile celorlalţi şi ale pământului, care sunt într-o strânsă legătură.” Dan Cişmaşu. Ferma este deschisă pentru persoanele care vor să participe şi la discuţii sau la lucrul în fermă.

COLINELE TRANSILVANIEI: LOCURI UNDE SE CULTIVĂ MÂNCARE SĂNĂTOASĂ

Ferma biodinamică Țopa (Albești, Mureș) pune accent

pe modul cum se poate asigura traiul, care este efectul unui astfel de proiect asupra comunităţii şi nu în ultimul rând ce impact are asupra naturii. Este o gospodărie mixtă, cu 33 ha de pământ, pe care există fâneaţă, lucernă, păşune, se cultivă secară, grâu, ovăz, porumb, legume, plante medicinale, etc., plus vaci cu lapte, juninci, găini, capre, etc. Ferma biodinamică de la Ţopa a avut la bază ideea de schimbare, idee care a plecat de la Şcoala din Boiu, de la directorul Sorin Suciu, preocupat

Copiii de la școlile din zonă vin aici împreună cu dascălii lor, unde află despre principiile agriculturii ecologice, despre impactul pe care poluarea (la care participăm cu toţii) o are asupra naturii şi cum aceasta ne afectează pe noi toţi. În fermă sunt asigurate dușuri cu apă caldă și mâncare, iar cei doi soți au momentan în construcție câteva anexe tocmai pentru a putea asigura o capacitate mai mare de cazare în viitor.

Contact: Dan şi Tincuţa Cişmaş, str. Principală nr. 108, sat Ţopa, com. Albeşti, jud. Mureş, România. Tel.: 0740 256 990 (Sursa info: Gazeta Natura 2000, nr.3, 2012)

Page 31: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

10

Page 32: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

9

Page 33: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

8

PREMIERĂ: UN LUP PRINTRE OI

Într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, o turmă de

oi duce un trăi fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere. Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţi-le de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să adu-că pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.„Un lup printre oi” are premiera în cinematografele din ţară pe 22 aprilie, în varianta dublată în limba română.

„Un lup printre oi” este creația

vrăjitorilor companiei de

animație rusești Wizart. În 2015, compania ru-sească a fost

inclusă în topul 25 al companii-lor de animație

de urmărit. Studioul mai

include departa-mente de mer-chandising, de

aplicații digitale și mobile.

TRIVIA

ANIMAȚIE15APRILIE

TRAILERSHEEP AND WOLVES 3 D Regia: Andrey Galat, Maxim Volkov Cu: Tom Felton, Ruby Rose, China Anne McClainGen: Animație Premiera: 93 minute Distribuit Freeman Entertainment

SC

AN

EA

AIC

IP

EN

TRU

TR

AIL

ER

O ANIMAŢIE AMUZANTĂ, CU PERSONAJE COLORATE ŞI SIMPATICE

Page 34: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 35: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY BREAK TURISM

6

Page 36: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 37: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY FILMS PREMIERE

4CINEMA CITY ARADAtrium Mall Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 12, et. 2Rezervări: 0257 304 333www.cinemacity.ro

CINEMA CITY ARADGalleria Mall Arad, Calea Aurel Vlaicu 225 - 235, et. 1Rezervări: 0357 731 333 www.cinemacity.ro

22-28 APRILIE 2016

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ/BASTILLE DAY

Mi - J 20:40, 22:40

PREMIERĂMISTERUL ÎNALȚĂRII 2D/RISEN 2D

V - D 11:00 13:20, 15:40 18:00, 19:40, 22:00

L - J 13:20, 15:40 18:00, 19:40, 22:00

PREMIERĂRĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII $/THE HUNTSMAN : WINTER'S WAR $

V - D 12:40 15:00 17:30, 20:00, 22:20

L - J 15:00 17:30, 20:00, 22:20

SHEEP AND WOLVES $ DUBBED/UN LUP PRINTRE OI DUBBED

V - D 11:40 13:40, 15:35 17:30

L - J 13:40, 15:35 17:30

CARTEA JUNGLEI $/ THE JUNGLE BOOK $

V 11:40 15:50 18:50, 21:10

S - D 11:10 15:50 19:10, 21:20

L - J 15:50 19:10, 21:20

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V 11:00 13:30, 14:00, 16:30

S - D 12:20 13:30, 14:40 17:00

L - J 13:30, 14:40 17:00

ȘEFA 2D/ THE BOSS 2D V - J 15:10 17:40, 20:00, 22:10

CRIMINAL 2D/CRIMINAL 2D V - J 16:40 19:00, 21:30

NUNTĂ A LA GREC 2 2D/ MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 2D

V - J 13:00 20:20, 22:30

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT/ BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

V - D 12:10

BATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII $/BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE $

V - J 18:10, 21:10

KUNG FU PANDA 3 $DUB/KUNG FU PANDA 3 $DUB

V 11:50 13:50

S - D 11:40 13:50

L - J 13:50

SERIA DIVERGENT: ALLEGIANT PART 1 2D/ THE DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT PART 1 2D

V - J 14:00

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED V - J 16:00 18:20

ZEII EGIPTULUI $/GODS OF EGYPT $ V - Ma 20:40

NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE: SPERIOSUL SPERIOŞILOR 2D DUB /OPEN SEASON:SCARED SILLY 2D DUB

V - D 11:10

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ/BASTILLE DAY

Mi - J 19:50, 21:50

PREMIERĂMISTERUL ÎNALȚĂRII 2D/RISEN 2D

V 11:00 13:30, 16:30 19:20, 21:40

S - D 12:30 14:50 17:10, 19:20, 21:40

L - J 14:50 17:10, 19:20, 21:40

PREMIERĂMR. RIGHT. UN IUBIT...MORTAL 2D/MR. RIGHT 2D

V - D 11:30 13:40, 15:50 18:00, 20:00, 22:10

L - J 13:40, 15:50 18:00, 20:00, 22:10

PREMIERĂRĂZBOINICUL VÂNĂTOR ȘI CRĂIASA ZĂPEZII $/THE HUNTSMAN : WINTER'S WAR $

V - D 11:50 14:10, 16:30 18:50, 21:20

L - J 14:10, 16:30 18:50, 21:20

PREMIERĂDINCOLO DE CALEA FERATĂ

V - D 11:00 13:00, 15:00 19:40, 22:00

L 13:00, 15:00 20:00, 22:40

Ma - J 13:00, 15:00 19:40, 22:00

SHEEP AND WOLVES $ DUBBED/UN LUP PRINTRE OI DUBBED

V - D 11:30 13:20, 15:20 17:20

L - J 13:20, 15:20 17:20

CARTEA JUNGLEI $/ THE JUNGLE BOOK $

V 11:00 13:20, 15:30 17:45, 20:30, 22:45

S - J 13:20, 15:30 17:45, 20:30, 22:45

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT/JUNGLE BOOK $ DUBBED

V 11:30 13:45, 16:00 18:15

S - D 11:10, 11:30 13:45, 16:00 18:15

L - J 13:45, 16:00 18:15

ȘEFA 2D/ THE BOSS 2DV 15:40 18:10, 20:15,

22:20

S - J 15:40 17:20, 19:30, 21:40

CRIMINAL 2D/CRIMINAL 2D V - J 17:50, 20:10, 22:30

EDDIE "VULTURUL" 2D/EDDIE THE EAGLE 2D V - J 17:10, 22:30

STRADA CLOVERFIELD 10 2D/10 CLOVERFIELD LANE 2D V - Ma 20:20

NUNTĂ A LA GREC 2 2D/ MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 2D

V 19:00

S - Ma 19:50

Mi - J 20:10

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT/ BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

V - J 13:40

BATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTĂŢII $/BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE $

V - J 18:30, 21:30

COD ROŞU LA LONDRA/ 2D LONDON HAS FALLEN 2D

V 21:00

S - Ma 21:50

KUNG FU PANDA 3 $DUB/KUNG FU PANDA 3 $DUB

V 13:40, 16:00

S - D 11:00 13:10, 15:10

L - J 13:10, 15:10

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT/ ZOOTOPIA $ DUBBED

V - D 11:20 13:50, 16:10

L - J 13:50, 16:10

ZEII EGIPTULUI $/GODS OF EGYPT $ V 11:00

NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE: SPERIOSUL SPERIOŞILOR 2D DUB /OPEN SEASON:SCARED SILLY 2D DUB

V - D 11:40

Page 38: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

3

/AR

AD

TABĂRA DE FILM

RETRO PARTY

GALA ”MÂNDRU CĂ-S ARĂDEAN”

22.04TABĂRA DE FILM PRESELECȚII ACTORIE, CANTO, DANS PALATUL COPIILOR 12:00

23.04RETRO PARTY CLUB FLEX 22:00

25.04GALA ”MÂNDRU CĂ-S ARĂDEAN” EDIȚIA A II-A TEATRUL CLASIC IOAN SLAVICI 19:00

ZIUA CĂRȚIICu ocazia Zilei Mondiale a Cărții și a Dreptului de Autor, proclamată la Conferința UNESCO 1995 este recunoscută puterea cărții de a schimba în bine vieți, oferind sprijin autorilor. Arădenii sunt invitați la Biblioteca Vie.

TÂRGULPRIMĂVERIIArădenii sărbătoresc ve-nirea primaverii, în cadrul unui târg expozițional cu vânzare, ordonat pe mai multe secțiuni: târg de flori și grădinărit, turism, hobby, servicii, bunuri de larg consum și diver-tisment.

Unde: BarflyCand: 23 aprilie Orele: 17:00

Unde: Expo AradCand: 22-24 aprilie Orele: 10:00

Page 39: Zn Timisoara 22 aprilie 2016
Page 40: Zn Timisoara 22 aprilie 2016

TIMIŞOARA/ARAD22 - 28 APRILIE 2016

AGENDA TA DE TIMP LIBER

www.zilesinopti.ro


Recommended