Home >Documents >Toti comunicam Despre John Maxwell Team dar putini ... Maxwell+TEAM+Romania/Cele+ · PDF...

Toti comunicam Despre John Maxwell Team dar putini ... Maxwell+TEAM+Romania/Cele+ · PDF...

Date post:07-Jun-2018
Category:
View:259 times
Download:8 times
Share this document with a friend
Transcript:
 • Toti comunicam dar putini stabilim si relatii

  Invata cum sa te indentifici cu oamenii si cum sa relationezi cu ceilalti pentru a-ti mari influenta. Pentru a fi un leader de succes, ai nevoie sa inveti sa stabilestirelatii cu ceilalti.

  Despre John Maxwell Team

  Echipa lui John Maxwell de coachi, profesori si speakeri a fost formata si certificata de Johnpentru a te ajuta sa iti creezi viata asa cum odoresti si sa fii intentionat, atat pe plan personal cat si profesional, lucrand pe baza unui plan definit si avand un scop precis. A fi intentionat, inseamna a te baza pe o strategie prestabilita.

  Speakerii, profesorii si coachii nostri sunt echipati cu cele mai bune materiale si si-au dezvoltat abilitatile necesare pentru a lucra cu tine unu-la-unu, in mediu de grup sau prin intermediul workshop-urilor sau seminariilor, pentru a vizualiza, crea, si executa o strategie personalizata de leadership care sa se potriveasca nevoilor tale.

  UN SINGUR LUCRU STA INTRE TINESI SUCCESUL TAU.

  NU ESTE EXPERIENTA. NU ESTE TALENTUL

  Daca vrei sa reusesti, trebuie sa inveti sa relationezi cu oamenii. Si desi poate parea ca unii oamenii se nasc cu asta, oricine poate invata cum sa faca din fiecarecomunicare o oportunitate de a stabilii relatii solide.

  TRAINING DE DEZVOLTAREPERSONALA SI LEADERSHIP

  Sorin PopaCoach, Teacher & Speaker CertificatTel. [email protected]

 • Nu inseamna doar sa muncesti mult. Nu inseamna doar sa faci o treaba buna.

  Stabilirea relatiilor iti mareste influentape care o poti aveaintr-o anumita situatie

  Daca poti stabili relatii cu altii, unu-la-unu, sau in fata unui public, simtul tau de comunicare se imbunatateste, capacitatea ta de a crea munca in echipa creste iar influenta ta explodeaza. Oamenii care stabilesc relatii cu ceilalti, au parte de mai putine conflicte si realizeaza mai multe lucruri decat cei care nu pot stabili relatii. Leaderii care au invatat arta relationarii isi pot transmite ideile persuasiv, stabilindu-si credibilitatea si atragand noi adepti.

  in grup,

  Stabilirea relatiilor se refera in totalitate la ceilalti

  Cei mai buni vorbitori au destula modestie pentru a admite ca nu sunt experti in toate domeniile. Ei nu se angajeaza sa impresioneze oamenii prin cunostintele lor, ci stabilesc relatii de calitate pentru a castiga sansa de a influenta. Din aceasta cauza ei cauta cu rabdare sa isi inteleaga publicul inainte sa vorbeasca.

  Stabilirea relatiilordecat simple cuvinte

  inseamna mai mult

  Oamenii raspund mai repede la felul in care vorbitorul ii face sa se simta decat la cuvintele pe care acesta le spune. Actiunile noastre, tonul si stilul de comunicare, transmit mult mai mult decat cuvintele noastre. Expertii estimeaza ca 90% din impresia pe care o lasam nu are nici o legatura cu ceea ce spunem.

  Stabilirea relatiilordoza de energie

  presupune intotdeauna o

  intentionat. Ca vorbitor, vei primi raspuns doar proportional cu masura in care te pregatesti. Nu te poti astepta pur si simplu sa iei microfonul si sa impresionezi publicul. In primul rand trebuie sa te apropii de audienta prin relationare, personalizandu-ti mesajul in functie de nevoile lor.

  Stabilirea relatiilordecat un talent natural

  este mai mult o abilitate

  Oamenii nu se nasc cu abilitatea de a stabili relatii si nici nu si-o dezvolta intamplator. Relatiile se formeaza cand oamenii isi intaresc abilitatile si isi exploateaza experientele. Marii vorbitori profita la maxim de mediul lor, de personalitatea, abilitatile naturale si cunostintele pe care le au pentru a putea relationa cu publicul, indiferent ca e vorba de o relationare unu-la-unu sau in fata a o mie de oameni.

  Stabilirea relatiilor se poate face doar in mod

  Cei ce stabilesc relatii o fac pe baza lucrurilorpe care le au in comun cu ceilalti

  Toate relatiile pozitive sunt construite pe interese si valori comune. Ele sunt fondate pe baza acordurilor si nu a dezacordurilor. Chiar si asa, leaderii neglijeaza gasirea punctelor in comun. Ei fac presupuneri legate de ceea ce isi doresc ceilalti, se blocheaza in propriile lor dorinte si incearca sa controleze situatii in loc sa colaboreze cu echipele lor.

  Cei ce stabilesc relatii rezolva problemadificila a mentineriisimplitatiiProblemele vietii pot deveni extrem de complexe si e rolul leaderului sa le dea simplitate si claritate.

  Oricine poate identifica o problema si poate scoate in evidenta motivul pentru care este o dilema. Insa, doar leaderii buni au abilitatea de a trece de nebuloasa complexitatii si de a ajunge la o solutie concreta.

  Cei ce stabilesc relatii creeaza o experienta de care toata lumea se bucura

  Modul in care comunici, de cele mai multe ori cantareste mai mult decat ceea ce spui. Construieste-ti comunicarea intr-un mod atractiv astfel incat sa nu plictisesti audienta. Faptul ca ai mesajul potrivit nu mai conteaza daca modul de livrare a acestuia adoarme oamenii.

  Cei ce stabilesc relatii ii inspira pe ceilalti

  Energia pe care oamenii o investesc in munca lor depinde de calitatile inspirationale ale leaderului. Leaderii care inspira,dau dovada de incredere in misiune, scot in evidenta aprecierea lor pentru echipa, si transmit asteptari inalte. Leaderii care combina aceste calitati motiveaza oamenii sa contribuie cu ce au mai bun la scopurile organizatiei.

  Cei ce stabilesc relatii pun in practica ceea ce comunica

  Pe termen scurt, oamenii evalueaza un leader in functie de abilitatile sale de comunicare. Pe termen lung insa, oamenii fac ceea ce vad si nu ceea ce li se spune. Ei pot recunoaste un fals, si nu vor urma un leader decat daca pot avea incredere in convingerile si in caracterul acestuia.

  Page 1Page 2

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended