Home >Software >Software curierat Curiermanager

Software curierat Curiermanager

Date post:20-Mar-2017
Category:
View:111 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Transcript:
 • Caracteristici curiermanagerSoftware pentru curierat

 • Caracteristici principale Curiermanager include o serie de module care permit organizarea, controlul si urmarirea activitatii firmei tale:

 • Managementul expeditiilorPermite gestionarea detaliilor legate de livrari:

  Tabla de bord a AWB-urilor curente; Cautare rapida sau avansata a unui AWB;Integrare cu cititoare de coduri de bare; Urmarirea statusului AWB-urilor curente; Aplicatie pentru telefonul mobil pentru curieri cu toate expeditiile curente.

  Sunt disponibile informatii legate de statusul unei expeditii (anulat, initial, in curs, livrat, returnat). Pot fi vizionate detaliile legate de client, expeditor si orasul acestuia, precum si despre destinatar si orasul destinatiei.

 • Curiermanager asigura organizarea rapida si eficienta a expeditiilor si accesul la o baza de date corecte si corelate in timp util.

 • Gestionarea parcului auto

  Inregistrarea asigurarilor, roviniete, ITP, documentele pentru fiecare autovehicul.

  Alerte cu privire la evenimente din viata masinilor- sistem configurabil pentru urmarirea automata a acestora. Alertele apar pentru fiecare masina, pentru fiecare eveniment introdus, indicand atat data la care au fost activate, cat si starea acestora.

 • Aplicatia de android indica alimentarile si km parcursi de fiecare masina, inclusiv schimbarile de consum pentru fiecare masina.

 • FacturareCalcul automat al preturilor Curiermanager permite facturarea expeditiilor, in functie de optiune atat una cate una cat si in masa, pentru un client anume si pentru o perioada aleasa.

  Se pot inregistra platile si se pot urmari facturile neachitate, inclusiv trimiterea de emailuri de avertizare pentru efectuarea platii.

  Generarea de chitante pentru plati ramburs si urmarirea decontului catre firma livratoare.

  Se poate defini o oferta personalizata pentru fiecare client, cu preturi diferite per plic, colet, km suplimentari, greutate, ramburs, retur, asigurare si alte servicii suplimentare, totul separat pentru mai multe zone de livrare.

 • Model factura in aplicatia Curiermanager

 • Integrare cu clientii si francizorii Aplicatia poate fi integrata usor cu site-urile clientilor. Daca lucrati cu magazine online, este posibil pentru acestea sa creeze automat AWB-urile pentru fiecare comanda si sa urmareasca automat starea expeditiei.

  Daca faceti livrarile nationale prin alta firma de curierat, va oferim asistenta in integrarea cu softul firmei respective, precum si posibilitatea de a genera automat AWB-uri din plaja lor de numere pentru destinatiile livrate prin ei.

 • Informatii angajati Sectiune dedicata angajatilor, unde sunt stocate informatiile de contact si documentele angajatilor atasate- permis auto, CI, cazier, CIM, numele de utilizator pentru aplicatia android

  Portal pentru clienti Clientii firmelor de curierat primesc acces in soft si pot sa-si creeze singuri AWB-urile si borderoul. Pot crea o baza proprie cu datele partenerilor cu care lucreaza frecvent.

  Import/ export de date din Microsoft Excel Datele pot fi manipulate cu usurinta putand fi editate direct in soft sau prin importarea/ exportarea acestora in Microsoft Excel; Posibilitatea de a printa toate documentele care va intereseaza.

 • Va multumim pentru interesul acordat!

  Pentru mai multe detalii despre beneficii si planuri tarifare va rugam sa ne contactati la:

  0723649617

  [email protected]

  www.curiermanager.ro

  Destinat firmelor de curierat

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended