Home >Automotive >Sixt Romania 2014

Sixt Romania 2014

Date post:16-Apr-2017
Category:
View:212 times
Download:2 times
Share this document with a friend
Transcript:

Sixt Prezentare 2 Stefan ro

Flota dvs este pe maini bune

Sixt New Kopel a fost nfiintat n Romnia n 2005, fiind parte a grupului Israelian Shlomo iar din 2006 este licentiat Sixt , grup international cu sediul in Germania si operatiuni in 100 tari Shlomo Group este cea mai mare companie de leasing operational i rent a car din Israel, detinnd 25% din totalul pietei, o flot de 54.000 de vehicule i peste 3.500 de clienti.Sixt este leader de piata in segmentul rent-acar in Germania si Austria si unul din cei mai mari furnizori independenti de servicii complete de leasing operational.

Cu o echipa manageriala noua care combina profesionalism ul i experienta pietei din Romania cu cele ale New Kopel & Sixt suntem n postura de a oferi clientilor notri servicii la cele mai nalte standarde si preturi competitive.Cine suntem?

Leasing OperationalEste solutia optima pentru companii de a-i economisi resursele financiare si administrative alocate in mod curent flotei de autoturisme i a se concentra asupra principalului domeniu de activitate, cu urmatoarele beneficii :

Un singur punct de contact care va asigura consultanta de specialitate pentru achizitia flotei, administrare si revanzare la sfarsitul perioadei contractuale ;Finantare off-balance,Rata lunara fixa, fara alte costuri ascunse;Transferul riscurilor asociate cu intretinerea completa a vehiculului (inclusiv revizii periodice i interventii neprevzute, managementul anvelopelor);Preluarea vehiculului la sfarsitul contractului si transferul riscului valorii reziduale;Call Center si Asistenta rutiera nationala 24/7 center ;nlocuirea temporar a autoturismului n caz de defeciune sau accident;nlocuirea permanent a autoturismului, n caz de furt sau dauna totala.

De ce Leasing Operational?Planificarea cash-flow-ului i bugetului: Rat fix lunar.Finantare : 0% avans .Simplificarea bilantului: Flota este inregistrata n bilantul companiei de leasing, clientul inregistreaza doar chelltuiala cu chiria.Eficientizarea timpului de lucru: Simplificai activitatea de administrare a flotei i diminuai volumul de munc al contabilitii (o singura factura lunara pt toate cheltuielile cu flota) Concentrarea asupra principalului domeniu de activitate: mbuntii capacitatea de finanare a activitii principale prin eliberarea de resurse financiare semnificative.Riscul valorii reziduale: Compania de leasing preia autovehiculul la finalul perioadei de leasing, astfel riscul valorii rezidual este transferat imediat companiei de leasing.ntreineri i reparaii neateptate: Compania de leasing asigur orice ntreinere i reparaie , att programat ct i neprogramat ce apare in cursul eploatraii normale a autovehicului.nlocuirea autoturismului: nlocuirea autoturismului este disponibil n caz de accident sau daune, asigurndu-v mobilitate totala

Produsele noastre va asigura mobilitatea si sunt dedicate:Pentru reinnoirea sau extinderea parcului dvs auto:

Leasing operational full services - Inchiriere autovehicule sub 3.5t pe termen lung (12-48 luni) cu pachet de servicii inclus

Flexi Lease , dedicat in special companiilor start-up - inchiriere pe termen scurt care se poate transforma intr-un contract de leasing operational in cazul in care afacerea dvs s-a dezvolltat conform estimarilor . Dvs decideti momentul potrivit trecerii de la un contract pe termen scurt la un angajament de durata , iar diferenta intre suma platita pt perioada de rent-a car si valoarea ratei de leasing operational devine capitalul dvs pt urmatoarele luni de contract de leasing operational.

Produsele noastre va asigura mobilitatea si sunt dedicate:Parcului dvs auto existent:

Management de Flota - Administrarea flotei dvs de vehicule , exclusiv partea de finantare. Dedicat companiilor care doresc s dein propria flot i s-i externalizeze doar managementul acesteia, oferim consultan pt alegerea autoturismelor potrivite, domeniului dvs de activitate, lund n considerare costurile de ntreinere i valoarea de revnzare.

Vanzare si Lease Back - in functie de vechimea si kilometrajul fiecarui autovehicul estimam valoarea sa de piata la acel moment. In urma acestei analize parte din flota dvs va fi cumparata de noi si apoi reinchiriata dvs in leasing operational iar pt cealalta parte va oferim suport in vanzare si asiguram reinlocuirea. Astfel beneficiati de lichiditate imediata pe care o putei folosi n finanarea activitii dvs de baza si in acelasi timp de reinlocuirea autovehiculelor invechite , fara risc al valorii reziduale.

Sixt rent a car

Sixt este in topul furnizorilor de servicii de mobilitate ce s-a infiintat in 1912 cu sediul international la Munchen, Germania. Sixt Romania dispune de de o flota cu peste 10 brand-uri auto, cu masini de categorie mini si economica pana la masini 4X4, microbuze sau limuzine.

In Romania Sixt rent a car ofera servicii in Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Oradea ,Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Timisoara.

Sixt rent a car ofera companiilor in Romania urmatoarele servicii:Inchirieri auto in Romania pe termen scurt: 1-29 zile, autoturisme din flota existenta;Inchirieri auto in Romania pe termen lung: 1- 12 luni, autoturisme din flota existenta sau posibilitatea de a comanda modele auto cu dotari sau motorizare dorite de client;Inchirieri auto externe, pe termen scurt in peste 105 tari cu plata si garantia in Romania; Semnarea unui contract de colaborare faciliteaza inchirierea auto fara a fi necesara carte de credit.Flexi Lease: posibilitatea de a rambursa diferenta intre rata de rent a car si rata de leasing operational la semnarea unui contract de leasing operational;

Date de contactNew Kopel Romnia SRL

Calea Bucuretilor 201-203 Otopeni, Ilfov, Romnia

T: +40 21 350 48 60F: +40 21 350 48 64

E-mail: office@sixt.ro

Embed Size (px)
Recommended