+ All Categories
Home > Documents > Senior Voyage - Israel 2015/ 2016

Senior Voyage - Israel 2015/ 2016

Date post: 23-Jul-2016
Category:
Upload: christian-tour
View: 227 times
Download: 2 times
Share this document with a friend
Description:
Brosura Senior Voyage - Israel 2015/ 2016
4
italia Sub soarele Toscanei Florenţa – Chianti – Pisa – Elba – Cinque Terre – Genova – Assisi – Siena – San Gimignano – San Marino – Ravenna – Roma 295 +95€ taxe de aeroport Acum şi plecări din Iaşi
Transcript
Page 1: Senior Voyage - Israel  2015/ 2016

italiaSub soarele Toscanei Florenţa – Chianti – Pisa – Elba – Cinque Terre – Genova – Assisi – Siena – San Gimignano – San Marino – Ravenna – Roma

295€ +95€ taxe de aeroport Acum

şi plecări din Iaşi

Page 2: Senior Voyage - Israel  2015/ 2016

2

Toscana Florenţa –Chianti – Pisa – Elba – Cinque Terre – Genova – Assisi – Siena – San Gimignano – San Marino – Ravenna – Roma

Toscana este considerată punctul de pornire al Renașterii, datorită unor nume

mari ca Michelangelo, Leonardo da Vinci sau Donatello. Este de asemenea cu noscută ca și leagănul limbii și culturii ita liene. Poeți și scriitori ca Dante, Machiavelli, sau Boccacio și-au lăsat amprenta pe aceste locuri.

Șase localități toscane au fost desemnate ca făcând parte din Patrimoniul Mondial UNESCO: centrul istoric al Florenței (1982); centrul istoric al Sienei (1995); piața catedralei din Pisa (1987); centrul istoric al San Gimignano (1990); centrul istoric al Pienza (1996) și Val da Orcia (2004).

Toscana are și o veche dar și nouă tradiție muzicală, și a oferit lumii mulți compozitori și muzicieni, cum ar fi Giacomo Puccini și Pietro Mascagni.

Sudul Toscanei este însă diferit față de restul regiunii, în Maremma specifice fiind marea albastră, plajele lungi, rocile negre, dealurile acoperite de păduri, mlaștinile și terenurile netede și băile termale naturale. Ca principal

obiectiv turistic putem menționa Parco Naturale della Maremma.

În centrul Toscanei, aproape de Florența putem găsi Volterra, orașul alabastrului prin excelentă. Aici remarcăm de asemenea și Muzeul Alabastrului.

Toscana este renumită în jurul lumii și pentru vinurile sale de calitate. Se pot vizita podgoriile unde se produc clasicele vinuri Chianti, nobilul Brunello di Montalcino și vinuri albe aromate, precum Vernaccia di San Gimignano.

Florenţa a înflorit încă din secolul XIV prin piețe elegante, biserici decorate cu fresce și palate care acum găzduiesc colecții minunate de artă. În centrul orașului se află Domul Santa Maria Del Fiore, unde cupola a fost proiectată de unul din părinții stilului renascentist, Filipppo Brunelleschi. Aceasta catedrală este închinată Madonei din Florența. Complexul cuprinde și faimoasa clădire cunoscută sub numele de Baptisteriul Sf. Ioan Botezatorul, considerată cea mai veche clădire a Florenței.

Siena este de asemeea un alt oraș medieval din Toscana care merită să fie vizitat. Este capitala provinciei cu același nume din Toscana și este înscrisă în lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Centrul orașului este adunat în interiorul zidurilor vechi și are multe monumente frumoase și muzee.

Pisa este o destinație asaltată de milioane de turiști în fiecare an fiind atrași în special de faimosul Turn Înclinat. Acesta este celebru pentru că stă scufundat în solul instabil. Turiștii pot urca cele 294 de trepte așezate în spirală și pot vedea panorama orașului de la înălțimea de 55 m.

Elba este cea mai mare insulă a Arhipe lagului Toscan și a treia cea mai mare insulă din Italia, după Sardinia și Sicilia. Împreună cu alte 8 insule incluzând Giglio, Giannutri și Montecristo, face parte din Parcul Național al Arhipelagului Toscan, cel mai mare parc marin din Europa. Insula Elba este faimoasa în lume pentru adăpostirea împăratului francez Napoleon în 1814, în perioada exilului acestuia.

Senior Voyage vă aduce o destinație preferata din Italia și anume Toscana. Toscana este așezată în mijlocul Italiei, iar fluviul Arno - cel mai mare fluviu din regiune străbate tot ținutul. Acesta este compus din minunate coline toscane renumite pentru plantații viticole și culturi de măslini.

Preţul include•  Biletul de avion  Bucureşti-Florenţa-

Bucureşti•  Transfer aeroport– hotel– aeroport•  7 nopti de cazare hotel 4* •  Mic dejun + cina + 1 pahar de apă şi

vin la masă•  1/2 zi excursie opţională •  Asistenţă turistică pentru întreaga

perioadă

Date de plecare:2015: 22.09, 24.09, 27.09, 29.09, 01.10, 04.10, 06.10, 08.10, 11.10, 13.10, 15.10, 25.10, 04.11, 11.11, 27.122016: 21.02, 06.03, 03.04, 10.04, 17.04, 22.04, 27.04, 06.05, 11.05, 13.05, 15.05, 18.05, 20.05, 22.05, 25.05, 27.05, 29.05, 01.06, 03.06, 05.06

Iaşi: 26.09, 03.10, 10.10.2015; 07.05, 14.05, 21.05, 28.05.2016

Page 3: Senior Voyage - Israel  2015/ 2016

Excursii gratuite

Pistoia - tur de oraşDurată: 2-3 ore

Tur panoramic al orașului Pistoia în care vom vedea Piazza del Duomo dominată de Catedrala San Zeno cu fațada sa romanescă, de Palazzo del Comune și de Palazzo del Podesta. Vom admira Baptisteriul, construit cu marmură albă și verde, caracteristici stilului gotic toscan. Mai putem vedea Palazzo dei Vescoci și Turnul Catilina. Vom efectua acest tur în prima sau ultima zi, în drum spre aeroport sau hotel, în funcție de orarul de zbor.* pentru grupurile din Iasi care aterizeaza pe Bologna, excursia va fi organziata in Bologna

Prato Durată: 2-3 ore

Prato are multe puncte de interes: Basilica,  Piața Centrală cu Fântâna lui Bacchus și Primăria, Palatul Praetorian unde puteți admira lucrările lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Donatello, Filippo și mulți alți artiști. Tot aici se află Basilica Santa Maria delle Carceri, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictură Murală. Piazza Santa Maria delle Carceri continuă de-a lungul străzii Via Mazzini și ajunge în Piazza San Marco, punctul de întâlnire între orașul vechi și modern.* Această excursie este bonus pentru posesorii de senior voyage club card.

Excursii opţionale neincluse în preţFlorenţa şi San GimignanoDurată: o zi

Domul din Florenta Florența are foarte multe de oferit, muzee și monumente care nu trebuie ratate: Santa Croce, Piazza della Signoria cu fântâna lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptis te riul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio. În cel mai mare muzeu de artă din lume, Galeria Uffizi, sunt picturi de Leonar do da Vinci, Rafael, Michelangelo și alți mari artiști ai renașterii. Vom porni apoi spre San Gimignano, faimos pentru ar hi tec tura sa medievală și a turnurilor care oferă o priveliște impresionantă asupra orașului. Turiștii au posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna și Piazza del Duomo, Collegiata - fosta catedrală a satului, Capella di San Gimignano și de a se bucura de vinul său alb, Vernaccia di San Gimignano. Cinque Terre şi Genova Durată: o zi

Nu ratați plimbarea de pe Sentiero Azzuro care leagă cele cinci orașele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Ver-nazza și Monterosso al Mare - care se înalță spectaculos între două promontorii ce se întind pe țărmul stâncos al coastei ligurice, din nord-vestul Italiei. Vom vizita Manarola, Levanto, Corniglia. Continuăm către orașul port Genova înscris în lista Patrimoniului Mondial Unesco. Se vizitează centrul vechi al orașului, Catedrala San Lorenzo, Acvariul, Palatul Ducal, Casa lui Cristofor Columb și Galeonul din Portul Vechi.

Pisa şi Insula Elba Durată: o zi

PisaÎn Piazza dei Miracoli, Piața Miracolelor - considerată mândria Pisei, se află Turnul Înclinat, Baptisteriul și Domul. Nu vom rata nici Palatul Cavalier. Insula Elba este cea mai mare, mai frumoasă și mai bogată din arhipelagul Toscan. Este încărcată de mii de ani de istorie, panorame uluitoare și povești despre oameni și civilizație. Găsim câteva amintiri ale trecutului său glorios vizitând insula, de la descoperirile arheologice din

muzee până la fortărețele impresionante și construcțiile militare cum ar fi Castelul Vol-terraio și apoi către reședința lui Napoleon a anilor 1800, Palazzina dei Mulini.

Assisi-Siena-San GimignanoDurată: o zi

Porni, spre Assisi. Atrăgătorul oraș natal al Sfântului Francisc este împânzit de biserici, galerii de artă, străzi presarate cu flori și clădiri medievale decorate cu marmură roz. Bazilica formată din două biserici gemene și împodobită cu operele celor mai renumiți pictori ale acestor vremuri, este unul din cele mai importante lăcașuri religioase din punct de vedere artistic. Apoi vom porni mai departe spre Siena – citadela medievală perfectă a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia- localizat în Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia. Vom vizita după-amiaza și Chianti, o zonă ce oferă peisaje unice, cu dealuri blânde, verzi acoperite cu podgorii vaste și plantații de măsline, cu sate mici de piatră și parohii caracteristice. Zona viticolă Chianti se întinde în apropiere de Florența și chiar către Arezzo, Pistoia și Montepulciano. Putem vizita cramele atât de renumite în lume.

RomaDurată: o zi

Roma

Este o oportunitate unică de a vedea Cetatea Eternă, una dintre cele mai mari capitale ale lumii. Niciun alt oraș nu poate egala bogățiile arhitectonice, artistice și istorice și niciun alt oraș nu poate să ofere plimbări în asemenea locuri care îți taie respirația. Vom admira într-un tur pietonal și cu mijloacele de transport în comun: Colosseum, Via dei Fori Imperiali, Columna lui Traian, Piața Veneția și Monumentul Vittorio Emanuele II, Capitoliul, Panteonul, Piața Navona, Fontana di Trevi și Piața Spaniei. Definiția grandorii o vom afla în Basilica San Pietro, cea mai mare biserică din lume (în ea pot încăpea 60.000 de oameni) și reprezintă inima romano-catolicismului.

San Marino – Ravenna Durată: o zi

San Marino, republica independentă, este a treia cea mai mică țară din Europa, dupa Vatican și Monaco. Vom vizita Cetatea, Palatul Capitanilor Regenti și Muzeul Tor-turii. Vom vizita apoi Ravenna - fosta capitală a Imperiului Otoman, portul , reprezentând o poartă către restul lumii, iar imprejurimile sale, un zid împotriva armatelor barbare invadatoare. Vom vedea bisericile paleocrestine: San Fran cesco, Mormântul lui Dante Alighieri, Sant'apollinare, San Vitale și Santa Maria în Porto.

3

Bonusuri Senior Voyage Club Card•  1/2 zi excursie opţională bonus pentru

posesorii de senior voyage club card (Prato)

•  Reducere 10% la pachetul de excursii opţionale la achiziţionarea a 3 excursii opţionale pentru posesorii de senior voyage club card

•  Reducere 5% la pachetul de excursii opţionale la achiziţionarea a 3 excursii opţionale pentru cei care nu sunt posesori de senior voyage club card

•  Posesorii de senior voyage club card nu achită suplimentul de 50 euro pe care trebuie să îl plătească non-seniorii.

Acest card se acordă gratuit oricărui client care a călătorit în sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 € / card) la achiziţionarea primului pachet Senior Voyage, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

Page 4: Senior Voyage - Israel  2015/ 2016

Tariful nu include•  Taxele de aeroport 95 euro/ persoană•  Asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno - nu sunt

obligatorii însă agenţia vă recomandă să le încheiaţi.•  Intrările la obiectivele turistice şi alte taxe şi cheltuieli personale.

Suplimente şi reduceri•  Supliment single 120 euro•  Reducere a 3-a persoană 50 euro•  Copil 0-1.99 ani plăteşte taxele de aeroport 95 euro•  Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro în camera cu doi adulţi.•  Pentru plecarea de Revelion – supliment 100 euro/pers (nu

include masa festivă).•  Masa festivă de Revelion obligatorie 75 euro/pers•  Pentru plecarea de Paşte – supliment 50 euro/pers (nu include

masa festivă).•  Pentru plecările din perioada septembrie/mai /iunie se va

achita un supliment de 30 euro/persoană

5 lucruri care nu trebuie ratate

1 Dacă doriți să gustați specialități din gastronomia toscană, nu ezitați să încercați tortellini împreună cu un pahar de vin Lambrusco. 2 Cei care iubesc arta nu trebuie să ocolească Florența. Baptisteriul Sf. Ioan Botezătorul este considerată cea mai veche clădire a Florenței, Galeria Uffizi - cu lucrări celebre de Botticelli, Giotto, Cimabue, Masaccio, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Donatello.

3 Pisa este o destinație asaltată de milioane de turiști în fiecare an fiind atrași în special de faimosul Turn Înclinat. Acesta este celebru pentru că stă scufundat în solul instabil. Turiștii pot urca cele 294 de trepte așezate în spirală și pot vedere panorama orașului de la înălțimea de 55 m.

4 Croazieră pe Elba pentru a descoperi cea mai mare insulă a Arhipelagului Toscan și reședința lui Napoleon din anii 1800. Elba este încărcată de mii de ani de istorie, panorame uluitoare și povești despre oameni și civilizație.

5 Nu putem să uităm faptul că Toscana este cunoscută și prin stațiunile sale de cură și tratament ca Montecatini Terme, Europa. Apele termale de aici sunt benefice pentru diverse terapii, dar și pentru tratamente de înfrumusețare și confort psiho-fizic. Apele termale provin dintr-un strat găsit la o adâncime de 60-80 m. Piața Poporului reprezintă centrul oraslui Montecatini Terme. Aici veți găsi Biserica Santa Maria Assunta.

Observaţii•  Pentru a putea participa la programele senior voyage, persoanele care

nu au însoţitor cu vârsta peste 55 ani plătesc un supliment de 50 € /sejur de 7 nopţi.

•  Excursiile opţionale pot suferi modificări, iar programul concret, desfăşurat pe zile, al excursiilor opţionale se va primi la destinaţie.

•  Excursiile opţionale gratuite se vor organiza în prima sau în ultima zi, în drum spre aeroport sau spre hotel, în funcţie de orarul de zbor.

•  Numărul de persoane necesar pentru organizarea excursiilor opţionale este de minim 20.

•  Hotelurile menţionate în acest program pot fi modificate. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, agenţia va oferi alternative similare.

•  Tarifele afişate pot suferi modificări în funcţie de fluctuaţiile de preţ ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriană.

•  Toţi turiştii care vor călători pe acest program vor trebui să achite direct la hotel o taxă de oraş/staţiune. Valoarea acesteia poate varia între 1-2 euro/persoană/zi.

Hotel Manzoni ●●●●

www.hotelmanzoni.info

locațieHotelul Manzoni este un frumos hotel de 4 stele din Montecatini, localizat într-un punct strategic, ideal pentru a descoperi patrimoniul artistic și natural extraordinar al Toscanei.

Facilități camereHotelul oferă diverse servicii pentru a îndeplini nevoile clienților, camerele fiind mobilate cu gust și dotate cu baie proprie, televizor, aer condiționat, frigider și seif.

Facilități hotelHotelul pune la dispoziția turiștilor: restaurant, parcare, piscină, acces internet, centru welness (servicii contra cost)

Hotel Ambrosiano ●●●●

www.ambrosianohotel.it

locațieSituat  în inima orașului Montecatini Terme, este aproape de Piazza del Popolo, Terme di Montecanitini Spa și Excelsior Terme.

Facilități camereCamerele dispun de aer condiționat, televizor, televiziune prin satelit, baie proprie, telefon, seif, uscător de par. Camerele pot avea vedere către oraș, către grădină sau către curtea interioară a hotelului.

Facilități hotelLift, aer condiționat, seif, internet disponibil în recepția hotelului, serviciu de curățătorie, cameră de bagaje, sală de conferințe, grădină, zonă de lounge cu TV, piscină, bar.

Polita valabilă de asigurare este afişată pe pagina web a agenţiei de turism: www.christiantour.ro

seniorvoyage.eu

Puteţi găsi pachetele Senior Voyage la acelaşi preţ în oricare dintre sediile Christian Tour sau în reţeaua partenerilor noştri.

Branch Office - Kogălniceanu021 313 52 26Branch Office - Moşilor021 210 16 87Branch Office - City Mall021 317 04 35Branch Office - Liberty Center021 369 98 35Branch Office - Mihai Bravu021 252 19 40Branch Office - Magheru021 312 01 66Branch Office - Plaza Mall0374 913 442Branch Office - Vitan Mall0374 913 443

Branch Office - Titan0314 282 238Branch Office - Promenada0314 253 843Branch Office - Dorobanţi031 710 55 20Nou! Branch Office – Băneasa031 710 56 20Nou! Branch Office – MegaMall031 710 55 22Nou! Branch Office – Universitate021 314 14 92Nou! Branch Office – Gara de Nord021 211 11 49Branch Office - Banat0256 240 321

Branch Office - Cluj-Napoca0264 411 101Branch Office - Bacău0234 525 298Branch Office - Iaşi0232 267 261Branch Office - Constanţa0241 550 180Branch Office - Rm. Vâlcea0250 730 200Branch Office - Galaţi0236 318 018Branch Office - Brăila0339 710 310Branch Office - Focşani033 371 06 05

Branch Office - Sibiu0369 710 310Branch Office - Deva0354 710 310Branch Office - Arad0357 711 128Branch Office - Ploieşti0344 710 305Branch Office - P. Neamţ0333 710 605Branch Office - Suceava0330 710 844Branch Office - Buzău0338 710 310Nou! Branch Office – Chişinău+37 32 227 00 90


Recommended