+ All Categories
Home > Documents > Secretele Succesului Sau Cum Sa-ti Faci Prieteni Si Sa Devii Influent - Dale Carnegie - Florin...

Secretele Succesului Sau Cum Sa-ti Faci Prieteni Si Sa Devii Influent - Dale Carnegie - Florin...

Date post: 17-Nov-2015
Category:
Upload: cassandra-rodriguz
View: 952 times
Download: 194 times
Share this document with a friend
Description:
Secretele Succesului Sau Cum Sa-ti Faci Prieteni Si Sa Devii Influent - Dale Carnegie - Florin Roșoga
7
SECRETELE SUCCESULUI SAU CUM SATI FACI PRIETENI SI SA DEVII INFLUENT –DALE CARNEGIE 206 5 1 3 *Notă pentru cititori: acest articol lam scris cu scopul de a prezenta cartea “Secretele Succesului: Cum săți faci prieteni și să devii înfluent” a lui Dale Carnegie în cadrul unui concurs organizat de către blogal și elefant.ro. Bing este un mic extraterestru – are doar o jumătate de metru înălțime – care acum 300 de ani a părăsit planeta sa mamă, aflată la 70.000 ani lumină de noi, pentru a călători în spațiu. A vizitat nenumărate planete și civilizații și a colectat de la fiecare dintre acestea câte un singur lucru: o carte – fie că era din hârtie, din lut, din frunze presate ori pe tabletă sau DVD, în funcție de civilizație. O să îi spun, oricum, carte pentru că e un cuvânt mai apropiat nouă. 215
Transcript
 • SECRETELESUCCESULUISAUCUMSATIFACIPRIETENISISADEVIIINFLUENTDALE

  CARNEGIE

  206 5 1 3

  *Notpentrucititori:acestarticollamscriscuscopuldeaprezentacarteaSecreteleSuccesului:Cumsifaciprieteniisdeviinfluentalui

  DaleCarnegiencadrulunuiconcursorganizatdectreblogalielefant.ro.

  Bingesteunmicextraterestruaredoarojumtatedemetrunlimecareacum300deaniaprsitplanetasamam,aflatla70.000anilumindenoi,pentruacltorinspaiu.

  Avizitatnenumrateplaneteicivilizaiiiacolectatdelafiecaredintreacesteacteunsingurlucru:ocartefieceradinhrtie,dinlut,dinfrunzepresateoripetabletsauDVD,nfunciedecivilizaie.Osispun,oricum,cartepentruceuncuvntmaiapropiatnou.

  215

  https://plus.google.com/share?url=http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/#http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/#http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/

 • Bingesteunextraterestrudrguitimid,carevreasnecunoasc

  sursafoto

  CarteapecareBingoiadelafiecarecivilizaietrebuiessintetizezemodulncarepopulaiavizitattrieteirelaioneaz.

  LaplecareadepeTerra,Bingvreasiacuelocarte,careslajutesneneleagpenoipmntenii.ntmpltor,pentruceutocmaimiduceambieelullagrdinicndmiculextraterestrucutacudetectoruldecititoripecineva,miacerutmiesfatul.

  CarteapecareirecomandeusoadaugecolecieisaleesteSecreteleSuccesului:Cumsifaciprieteniisdeviiinfluent,scrisdeDaleCarnegie.

  Carnegiesanscutn1888laomicfermdinMissouri(SUA)iiapetrecutprimaparteavieiilucrndacolo.Deifoartesrac,areuitsterminefacultateaisajungprobabilcelmaibunautordeliteraturmotivaionalaltuturortimpurilor.

  ncarteascrisdeDaleCarnegiepecareiarecomandao,miculextraterestruvagsitoateelementeleesenialealecomunicriicuoameniiipentrucsiguriartrebuilaunmomentdataleleadershipului.Araflacumsconstruiascrelaiicuoamenii,cumsinteracionezecuei,cumsineleagicumsiconduc,dacvadorisofac(euunuliamoptitcnuechiaraadeuor).Mamgnditsidauictevadetalii,poatelconving.

  Dinprimaparteacrii,Bingvanvacumssecomportenlumeaoamenilor.Tehnicile

  http://matthewjamestaylor.com/blog/css-reddit-alienhttp://florinrosoga.ro/blog/secrete-succeshttp://florinrosoga.ro/blog/dale-carnegie-carti/http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-comunici-cu-ceilalti-ce-invatat-la-concurs-discursuri/

 • fundamentalecasneleagsecretelecomportamentuluiuman.Iatcteva:

  Nucriticapealii,nucondamnainuteplnge:dacvreisobiimierea,nursturnastupul.(oricum,feretetedealbine,Bing!)Fiidreptisincernaprecieri.Strnetenceilaliodorinvie:cineenstaresfacastaarelumealapicioare.Cinenu,econdamnatlasingurtate.Manifestfadeceilaliuninteressinceriveifiiprimitpretutindenicubraeledeschise.Zmbete,astfelveilsamereuoprimimpresiefavorabil.(ntimpulstaBingafieazunrnjetdetoatfrumuseea:))inemintecnumelecuivaestepentruelceamaidulcemuzicceexist.Fiiunbunasculttor.ncurajeazipeceilalisvorbeascdespreeiniiiveiconversacuuurin.(aacumfaceBingcumineacum:D)Adapteazidiscuiilelaintereseleinterlocuitorilorti.Aaleveitreziinteresul.Fnaafelnctinterlocutorultussesimtimportantifiisincerntotcespui.Ceamaisimplmetoddeactigainstanteneusimpatiaceluilalt.

  TotncartealuiCarnegieafliicaresuntlucrurilepecareiledorescmajoritateaoamenilor(nuneapratnaceastordine):

  SntateHranOdihnBaniibunuricumpratecubaniViaadedupmoarteSatisfaciesexualBunstareacopiilorSentimentulproprieiimportane

  MajoritatealoraufostincluseulterioriierarhizatenpiramidaluiMaslow.PentruBing,astaarfiaurcurat:stieexactceeimportantpentruoameni.Ceanumeimotiveaz.

  http://florinrosoga.ro/blog/100-lectii-parinte-copil/http://florinrosoga.ro/blog/somn-usor-linistit/http://florinrosoga.ro/blog/obiceiuri-alimentatie-sanatoasa/http://ro.wikipedia.org/wiki/Abraham_Maslow

 • IarastaivafidefolosnadouaparteacriiluiCarnegie,undevanvacumsiexpunpunctuldevedere,cumsconvingichiarcumsdevinunbunliderdacdecidessestabileascpePmnt(miemidsemneciarsurdeocasnCluj,aproapedemine).

  Casispunpunctuldevedereisconvingpeoriceom(sau,mrog,pentruBingoriceextraterestrudepeTerra)Carnegienenvac:

  Dacvreisprofiilamaximdeunconflict,celmaibineesteslevii.ntrodisputnuveinvingeniciodatcomplet.Respectprerileinterlocutoruluitu.Evitsispuicprerilesalesuntgreite.Dacaigreit,recunoateodendatisusineivinanmodconvingtor.Dacvreisctigipecineva,ialcublndee.Lasinterlocutorulsvorbeasc.Strduietetesvezilucruriledinperspectivaceluilalt.Aratnelegerefadeideileidorineleceluilalt.Astaidoresctoioamenii.Fapellasentimentelenobilealecelorlali.

  nstilulsta,pniunextraterestruarputeadezvoltarelaiiarmonioaseifericitecupmnteniiiarputeacomunicacuuurincuei.Iarpentruadeveniunlider,caresajuteoameniissedezvolte,DaleCarnegierecomand:

  ncepeculaudeiaprecierisincere.Atrageateniacelorlaliasupragreelilorfcute,ntrunmodindirect.naintesicriticipeceilali,comenteazipropriilegreeli.Punentrebrinlocsdaiordinedirecte.Cruamorulpropriualcelorlali.(hmmm,amorulpropriuadicoameniiseiubescfoartemultpeeinii,Bing)Laudmbuntirileiprogresul.Cerelecelorlalisrespectestandardeleuneireputaiineptate.ncurajeaz.Dimpresiacoricegreealpoatefindreptat.Asigurtemereucinterlocutorultuefericitsfacceeaceiceri.

  http://florinrosoga.ro/blog/intrebari-evitate/http://florinrosoga.ro/blog/arta-pierduta-de-a-fi-fericit/http://florinrosoga.ro/blog/11-regrete-ale-oamenilor-aflati-pe-patul-de-moarte-cum-sa-ai-o-viata-implinita/

 • DeiprimaediiedinSecreteleSuccesului:Cumsifaciprieteniisdeviiinfluentafostpublicatn1936,carteaarmasidup75deaniunbestseller.Chiariacumesteocartecaretrebuiecitit.IarastapentrucsfaturileluiCarnegiesuntlafeldebuneiastzicaiatunci.

  PoicomandacarteatipritSecreteleSuccesului.CumsifaciprieteniisdeviiinfluentdeDaleCarnegiedela:

  Emag Elefant Libris

  Astfelveiputeasorsfoietipendeleteoriundeaifi.Ceidelaelefant.roauimplementatrecentsistemuldecomandcuunsingurclick,npremierpepiaadecomerelectronicdinRomnia:alegiprodusuldoritiapeipeunbuton.

  Maimultedetaliidespreaceastapoiafladincomunicatuldepreselefant.ro,dacmaiaitimpdestatpelanoi.DrumbunmaideparteinuuitasieicutinecartealuiDaleCarnegie!

  206 5 1 3

  ncepandcuianuarie2015numaiacceptcomentariilaarticole,detaliiaici.

  215

  101IdeideDezvoltarePersonala:Ebookulcomplet

  https://plus.google.com/share?url=http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/http://profitshare.ro/l/531063http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/http://ttap.co/1sVU6B6http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/#http://florinrosoga.ro/blog/renunt-comentarii/http://florinrosoga.ro/blog/motive-sa-citesti-carti-bune/http://profitshare.ro/l/531065http://florinrosoga.ro/blog/cum-sa-faci-prieteni-si-devii-influent-dale-carnegie/#

 • Aflmaimulte

  101Ideiesteunebookceitioferatotceainevoiepentruatiincepedezvoltareapersonala.Nuilpoticumpara.Ilpotiaveadoarintrun

  singurfel:abonandutelanewsletterulmeugratuit.

  Vreauebookul!

  http://produse.florinrosoga.ro/24-de-ore/http://produse.florinrosoga.ro/24-de-ore/

 • Altearticole

  11CrideDezvoltarePersonalCareMauInfluenatDefinitiv

  RecenzieCarteMentalitateanvingtoruluideCarolDweck

  BibliotecaEsenial:11CriDeManagementulTimpuluiCaSFiiUnProfesionistOrganizat

  DeUndeSCumperiOnlineCriLaCelMaiBunPre

  25DeMotiveCaSRmiToatViaaUnCititormptimit

  http://florinrosoga.ro/blog/11-carti-de-dezvoltare-personala/http://florinrosoga.ro/blog/11-carti-de-dezvoltare-personala/http://florinrosoga.ro/blog/cum-fac-rost-carti-online-cel-mai-bun-pret/http://florinrosoga.ro/blog/carti-managementul-timpului/http://florinrosoga.ro/blog/cum-fac-rost-carti-online-cel-mai-bun-pret/http://florinrosoga.ro/blog/motive-sa-citesti-carti-bune/http://florinrosoga.ro/blog/carti-bune-care-trebuie-citite-mindset-carol-dweck/http://florinrosoga.ro/blog/motive-sa-citesti-carti-bune/http://florinrosoga.ro/blog/carti-bune-care-trebuie-citite-mindset-carol-dweck/http://florinrosoga.ro/blog/carti-managementul-timpului/


Recommended