+ All Categories
Home > Internet > Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Date post: 15-Jul-2015
Category:
Upload: respectbigtime
View: 182 times
Download: 3 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 13 /13
Transcript
Page 1: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 2: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Suntem o echipă dinamică, pasionată de evenimente. Ne place munca în acest domeniu şi ştim că suntem norocoşi că putem lucra într-un mediu in care satisfacţia este dată de succesul proiectelor în care ne implicăm. Ne asigurăm că energia, ideile, know-how-ul şi experienţa noastră vor aduce partenerilor bucuria rezultatelor aşteptate.

Page 3: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Echipa Respect Bigtime are o vastă experiență si funcție de nevoile dumneavoastră specifice, propune sisteme care să asigure o desfă urare profesionistă a evenimentului. Ne ocupăm de tot, de la idee la implementare, incluzând aici bugetare, locație, design, lumini, sonorizare, catering i divertisment.

tim cum să aducem fanii lângă echipele lor favorite sau lângă sportivii lor preferați. tim cum să organizăm competiții naționale i internaționale de mare amploare, dar i unele deschise publicului larg. Iar în acest din urmă caz îi facem pe participanți să fie mândrii că au făcut parte dintr-un asemenea eveniment.

Page 4: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Avem experiența, know-how-ul i pasiunea necesară pentru ca evenimentul dumneavoastră corporate să fie special din toate punctele de vedere. De-a lungul timpului am lucrat cu companii importante din domenii diferite iar rezultatele au fost pe măsura a teptărilor clienților.

Nu există o rețetă pentru realizarea unei petreceri perfecte. Fiecare eveniment e unic, la fel i designul acestuia. Pentru fiecare ocazie, cum pentru fiecare client, sunt lucruri ce trebuie personalizate. Iar reu ita evenimentului reprezintă i reu ita noastră.

Oferim servicii de sponsorship, prin care asigurăm clienților no tri bugetul pentru realizarea unui eveniment. Iar această activitate poate pune bazele unei colaborări de durată dintre cele două părți implicate în sponsorship sau poate duce la cre terea vizibilității unor branduri. De asemenea, putem găsi cele mai bune soluții pentru a activa cât mai bine o firmă în cadrul unui eveniment.

Page 5: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 6: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 7: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 8: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 9: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 10: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 11: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente
Page 12: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Cu o abordare profesionistă, combinăm pasiunea cu eficiența, personalitatea cu originalitatea i visele cu detaliile. Iar aceste lucruri fac posibil ca evenimentele dumneavoastră să fie de succes! Asigurăm managementul i logistica pentru ca drumul de la idee la implementare să fie foarte lin i să rămână în spatele cortinei. Pentru că ce se vede e în fața cortinei.

Page 13: Respect Bigtime - Ofertă organizare evenimente

Recommended