+ All Categories
Home > Documents > RALIUL GLOBAL -...

RALIUL GLOBAL -...

Date post: 27-Sep-2019
Category:
Upload: others
View: 13 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
26
ROMÂNIA & REPUBLICA MOLDOVA Mai 2017 | 217 ANI Forever se întoarce acasă RALIUL GLOBAL 22-30 APRILIE 2018
Transcript

ROMÂNIA & REPUBLICA MOLDOVA Mai 2017 | 217

ANI

Forever se întoarce acasă

RALIUL GLOBAL22-30 APRILIE 2018

Acum câteva luni, am vorbit despre inovare – nevoia de a progresa și a accepta schimbarea pentru a rămâne actuali și a crește în tot ceea ce facem. Însă acceptarea schimbării poate fi un proces dificil. Lucrurile pe care le cunoaștem și înţelegem par întotdeauna mai ușoare decât confruntarea necunoscutului.

Găsește oportunitatea

Cei care au fost anul acesta la Raliul Global din Dubai știu că nu am putut fi prezent acolo. A fost o schimbare extrem de dificilă și greu de primit. Știați că a fost primul Raliu Global de la care am lipsit? Dar vă asigur că am avut un motiv bun. Două persoane care sunt foarte importante pentru mine nu s-au simțit foarte bine, de aceea, Ruth și cu mine am decis să rămânem lângă ele pe durata recuperării.

Una dintre ele este un prieten foarte drag mie şi este parte din familia Forever încă de la început. Cu toții îl știți și îl iubiți pe Rjay Lloyd. Rjay și cu mine avem o istorie lungă împreună. De fapt, am fost împreună la școală și chiar am făcut curte acelorași fete. Rjay a suferit un accident vascular cerebral în luna martie. Mă bucur să vă anunț că recuperarea lui decurge bine şi nu va mai trece mult până când va dansa din nou cu voi la următorul eveniment.

Sora mea mai mică este celălalt prieten de care vă spuneam. Sue luptă cu o afecțiune extrem de serioasă. Sperăm și ne rugăm ca totul să fie bine, dar am vrut să fim prin preajmă, în cazul în care ea sau Rjay aveau nevoie de noi.

În timp ce ne confruntam cu aceste decizii grele, s-a ivit o oportunitate. Neputința de a fi prezent la Raliul din Dubai a fost pentru mine o oportunitate de a petrece timp alături de cei care au nevoie de mine, dar și de a-i acorda lui Gregg încrederea cuvenită în abilitățile de lider și de a celebra succesele voastre – ceva la care știam că va excela!

Gregg este un fiu extraordinar și un lider incredibil pentru compania noastră. Sunt extrem de entuziasmat de tot ceea ce realizează. Campania lui privind Dublarea Vânzărilor este o idee grozavă şi vă încurajez să vă alăturați acesteia și să o promovați în echipele voastre. Ce diferență importantă se va face dacă fiecare dintre noi face puțin mai mult.

Acum să nu credeți că nu am fost alături de voi la celebrarea succeselor voastre. Mulțumită tehnologiei, am reușit să privesc Raliul live din sala noastră de ședințe, alături de câțiva dintre cei mai dedicați colegi de la Sediul Central – chiar și cu diferența de fus orar existentă! Pe mulți dintre voi vă cunosc de foarte mult timp și, văzându-vă avansând la un nou nivel în Planul de Marketing sau obținând o sumă mai mare pe cecul Chairman’s Bonus, m-a cuprins un sentiment de recunoștință pe care am vrut să îl împărtășesc cu toată echipa prezentă în birou.

Schimbarea poate fi dificilă – dar atrage după ea și lucruri extraordinare pe care le puteți experimenta. Suntem într-un moment perfect să facem un pas mare în viitorul Forever. Sunt extrem de încântat de unele dintre lucrurile care vor fi anunțate sau vor apărea curând – în special de noul nostru Aloe Vera Gel în ambalaj tetra pak. Echipa noastră a muncit îndelung la această inovație în domeniu și este schimbarea care vă va ajuta să vă propulsați afacerile la un nou nivel.

Fiți curajoși! Nu vă temeți de schimbare și căutați oportunitatea în orice obstacol!

Mereu al vostru,

Rex Maughan

2 | Mesajul Fondatorului Companiei

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

‘Gregg este un fiu extraordinar și un lider incredibil pentru compania noastră. Sunt extrem de entuziasmat de tot ceea ce realizează.’

Noi toți suntem Forever. Succesul fără limite al companiei se alcătuieşte din fiecare succes al nostru, ca FBO, ca echipă personală şi echipă a României. O dovedesc premiul Platinum Financial Achievement Award cu care am fost recompensați în Dubai pentru faptul că România este în elita țărilor Forever cu cele mai bune rezultate la nivel operațional, dar și felicitările din partea președintelui companiei și ale liderilor lumii Forever pentru creșterea vânzărilor anului 2016. Totul datorită minunatei echipe Forever România – vouă, tuturor celor care ați găsit în Forever un prieten de nădejde al sănătății și al traiului mai bun, și nouă, echipa din Sediul Central și Depozite.

Suntem într-o continuă ascensiune nu doar în privinţa vânzărilor, ci şi a calificărilor. Suntem mândri de voi, suntem mândri că ţara noastră va fi la întâlnirea Eagle Managers’ Retreat cu 23 de Eagle-i – un număr record pentru Forever Living România & Republica Moldova! Este un rezultat care arată că pentru voi dublarea afacerii este prea puţin, deoarece suntem capabili să multiplicăm rezultatele.

Luna mai a deschis perioada pentru calificările la Eagle 2018. Aveţi un an întreg în faţă pentru a vă consolida următoarele succese la un nivel mai îndrăzneţ. O afacere stabilă, din ce în ce mai prosperă este asigurată de Eagle-i puternici, FBO care îşi confirmă nivelul în fiecare lună.

Fiţi activi şi mobilizaţi-vă toate resursele interioare, folosiţi tot ce vă pune la dispoziție compania, adică tot sprijinul pe care suntem aici pentru a vi-l oferi.

Dacă anul acesta România s-a calificat cu atât de mulţi Eagle-i și Senior Eagle-i, în 2018 mergem într-un număr şi mai mare. Deoarece va fi anul în care

Forever Living Products va sărbători patru decenii de existenţă şi de măreţie, 40 de ani de succes şi de viziune care au schimbat pentru totdeauna vieţile noastre şi a milioane de oameni.

Este cel mai frumos dar pe care ne propunem să i-l facem lui Rex și companiei – să participăm cu o echipă mare a României, Eagle-i hotărâți, lideri care-şi aduc contribuţia la răspândirea stilului de viaţă şi la dezvoltarea afacerii Forever. Va fi anul în care compania care a cucerit 160 de ţări, le-a îmbogăţit şi le-a deschis un nou orizont revine acasă, în locul unde Rex Maughan a plantat sămânţa visului nostru.

Nu contează la ce nivel vă aflaţi acum. Dacă vreţi să fiţi la anul acolo, pe scena unei fascinante şi binemeritate sărbători, începeţi să munciţi de azi. Cei care sunteţi deja Manageri faceţi ce aţi făcut pentru a lua această insignă. Cei care sunteţi la un nivel mai mare munciţi cu aceeaşi energie, îndemnându-i şi ajutându-i şi pe cei din echipa voastră să dea tot ce au mai bun. Arătaţi-le drumul. Ghidaţi-i prin propriul vostru exemplu.

Cei care sunteţi la început, pe primele niveluri, îndrăzniţi, îndrăzniţi, îndrăzniţi! Veți deveni Manageri dacă vă propuneţi fără amânare şi perseveraţi cu pasiune. Veți deveni Eagle-i, veți deveni privilegiații invitați care vor reprezenta România la marea întâlnire și la petrecerea memorabilă de acasă, din Phoenix, Arizona.

Decideţi-vă cu toţii azi pentru a fi acolo anul viitor. Pentru că vă doriţi, pentru că aveți toate calitățile şi

aveţi o comoară la dispoziţie – afacerea Forever Living Products.

Vă aşteptăm în elita marilor calificări şi vă suntem mereu alături,

Mesajul Directorilor Generali | 3

foreverliving.ro

Ştiaţi că, potrivit ultimelor studii, în cinci ani de azi înainte jumătate dintre obiceiurile pe care le au acum oamenii vor dispărea sau se vor modifica? Asta înseamnă că doar companiile care ţin ritmul cu aceste schimbări vor reuşi să răspundă necesităţilor, căutărilor şi noului stil de viaţă pe care îl vor adopta consumatorii.Este exact atitudinea care face din Forever Living Products una dintre cele mai dinamice, actuale şi inovatoare comunităţi de afaceri din lume – mereu deschisă la actualitate, mereu în căutare de soluţii care să revoluţioneze produse, Plan de Marketing, relaţia cu echipa şi cumpărătorii.

Succesul de mâine începe azi, sunteţi pregătiţi?

Vă mulţumescVă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a transforma această companie în cea mai mare oportunitate din lume. Vă mulțumesc pentru sacrificiul vostru, pentru dorința de a împărtăși și de a învăța, pentru angajamentul de a face lucrurile bine. Vă mulțumesc că faceți viitorul Forever atât de strălucitor.

Celebrarea companiei noastre și a succeselor Forever împreună cu 12.000 dintre voi, în extraordinarul Dubai, este ceva ce nu voi uita niciodată. #FGR17 a fost cel mai bun Raliu de până acum, dar pe măsură ce ne îndreptăm spre cel de anul viitor, când ne întoarcem acasă, în Dallas, știu sigur că tot ce este mai bun urmează să vină.

Vă mulțumesc pentru un alt Raliu Global uimitor și pentru că l-ați transformat într-o experiență ca nicio alta.

Continuaţi să zâmbiţi,

Gregg MaughanPreşedinte Forever Living Products International

Cum să vă mulţumesc pentru nenumăratele ore de muncă asiduă și pentru că aţi ales să împărtăşiţi cu noi din timpul, entuziasmul, energia și pasiunea voastră? Nu sunt niciodată sigur că o spun suficient de des, dar permiteţi-mi să încerc încă o dată: Vă Mulţumesc!

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

4 | Mesajul Președintelui Companiei

Manageri Noi (calificați în perioada 1 octombrie 2016 – 31 martie 2017 – invitații companiei la această întâlnire)

VIP

Nivelul 2

Nivelul 1

Felicitări tuturor calificaţilor la Întâlnirea Anuală

a Managerilor 2017, Sovata!

Vă așteptăm cu drag!

Veronica Beliman Flavius Bololoi Mihaela Mirela BorodanDumitru Ionuţ StroeElena & Mihai CiobanuAlina Cernea

Olesea Anghelinici & Gheorghe VladFiodor Beliman Csoma Josif & MelindaMarius & Milentina Marcus

Maria & Adrian Arghir Bandi Attila & Izabela Gizella & Marius Botiş Niculina & Viorel Ciuchea Romina Doran Dr. Carmen & Dr. Gabriel Emil Larion Constanţa & Dănuţ Mei-Roşu Nagy Ernő & Irma

Didina Ahalani Profira Asandei Aszalos Ibolya & Csaba Bardócz István & IldikóHaidiţa Baştavela Liliana Berdan Diana Alexandra Boghea Daniel & Ligia Cifor Marian & Monica Costiţă Vasilica & Dumitru CrăciunElena & Adrian Cristache Cristina & Gabriel Cristache Ioana Florica Criste Marilena & Teodor Culişir Deák Mihály & Katalin

Ionuţ & Dana Minea Virginia Nichifor Georgiana Ochiroş Narcisa Marcela Sătmarean Adela Şipoş Alina Tudose

Pethő Roland TiberiuDana & Costel Pop Sorbán Anna Mária

Luxiţa Scutaru Daniel & Maria Parascan Elisaveta & Alexandru Pocaznoi Maria Pop Constantin & Tania Popa Zenovia Riglea Mariana & Silviu UrsuVajda Katalin

Derzsi Sámuel & Etelka Cristiana & Eugen Dincuţă Cristina Rodica Duma Mircea & Raluca Fage Marina & Vasile GândulescuAngela & Valentin Gherghe Dr. Manuela Liliana GhermanBucurel & Gyöngyike Ghirdă Carina & Sebastian Iacătă Daniela Levărdă & Alexandru ChişDorin & Elena Mateaş Aurel & Veronica Meşter Katalin & Adrian Mihai Viorica & Viorel Moca Valentin & Adriana Niţu

Mircea & Dana Olariu Dr. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu Mariana & Radu Papadopol Maria Peter Ana & Gabriel Piparcă Iuliana Mirela Popescu Viorica & Ştefan Roşu Smaranda Sălcudean Victor & Ludmila Sass Alina & Bogdan Şeran Georgeta Stanciu Niculina Ştefana Loredana Mirela Stoian Marinela Tuţuleasa Gabriela Ursu

Întâlnirea Anuală a Managerilor | 5

foreverliving.ro

Întâlnirea Anuală a Activilor

Felicitări tuturor calificaţilor la Întâlnirea Anuală

a Activilor 2017, Sovata!

Laurentiu & Irina AndoneDoina AntochiAngelica ArdeleanDaniela ArghirElena BalaAdela BălanDorica BalaurBallo János & Csilla Alina Maria BărluţElena & Emil BătrînuCătălina BejanBenkő Szidonia & János Levente Tase & Marioara BerbecOlimpia Elena BereManase & Hildegard BerzovanElena BogdanMonika BogosDoina BolohanDaniela BorzaVeronica BratuAurelia & Alexandru BreharAdriana Magdalena BrudaşcaEleonora & Mihai BucuSimona BucurDaniela BuimistruIoana Lavinia BurgheleaMaria Cecilia BuzătoiuCarmina CăpitanuCristina Violeta CatalanoConstantina Maria CatalanoElena & Mihai ChiricheşFenelia CiacaAniko Ildiko CiarnăuElena & Mihai CiobanuMaria CiuraruSvetlana CiurdeaAdriana CocerjucRaluca ComăniţăCătălin & Ildi CreţuAdi Nicoleta CureleaCzika Kristof Florentina & Claudiu DamianMarian & Carla Dicianu

Ion Lucian DincăElena DinuMaria & Aurel DiuganElena DrăgoiIonela DroahnăMirela & Laurenţiu DumitruMaria & Radu DutucMariana EniiEross Usuzsanna Ioan Levente & Elisabeta FilaManuela Filipescu HalaciuFinta Enikő Tünde Maria & Adreian FrumuzaicheAlexandru & Rodica GaborIoana Amalia GaidoşGecse Eva Malvin Beniamin GheorgheGoda István Daniela GrigoreAndreea GruiaRebeca Codruţa GurzăuLiliana GusuDiana GutanIoana Elena HarduţCosmin & Veronica Hila DroascaPetruţa HoronceanuDumitru-Remi & Livia Daniela HrişcuGeorgeta & Alexandru JalgoczyKerekes Katalin Klein Katalin Petronela LaslăuSimina LazărMonica & Cristian LepădatuFlorentina & Constantin LucaLaur MacsimMagyari Eva Eszter & Attila Elisabeta MaiorAlexandru ManeaIoana Dana MarinFelicia Georgeta & Liviu MartinEugenia & Mihai MerticaruŞtefania Laura MesarosMarinela & Nicolae Mihu

6 | Întâlnirea Anuală a Activilor

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

Vă așteptăm cu drag!

Întâlnirea Anuală a Activilor | 7

Titus Viorel MocaGeorgeta Doina NedeaMariana Gabriela NegomireanuMaria & George NemţanuElena NicolaeMaria & Cristian NiculaGabriela OanceaMariana & Iulian OpreaMihaela & Refet OsmanMarinica PaşoiToni Alexandru & Anca PăunMircea PetreEugenia & Gheorghe PopaMilitina & Mircea PopaMihaela Jeni PopescuAlexandrina Elisabet PopoviciuNicoleta Eliana PrunaruRăzvan PupăzanLidia PurghelIoan RădăcinăSala Peter & Magdolna

Valeria & Adrian SanduNuţa & Bogdan ŞarametAlina Ana ŞarpeDaniel & Simona SasAna & Gheorghe SilvaşAndreea Elena SiminiceanuMarioara SmăuErika & Ciprian SmetanPetrică StanDumitru Ionuţ StroeSzoke Emoke Maria TănaseLiliana & Ionel ŢigănuşTimar Adrienne Eugenia & Florin TodoranDoina & Gavrilă TrifMarieta TudorCătălin VădăstreanuLenuţa VinaRozalia & Andrei VinczeMihaela & Iulian Vita

foreverliving.ro

8 | Raliul Global 2017

Dubai, o experienţă 2xForever

Aşa cum ne-am aşteptat, Dubaiul a fost locaţia care s-a asortat perfect tuturor aşteptărilor, aspiraţiilor şi reuşitelor celor mai buni FBO ai planetei. Turnuri care aproape că ating cerul, maşini de lux care au crescut nivelul de adrenalină, hoteluri de până la 7 stele şi cea mai înaltă clădire din lume au creat ambientul perfect pentru desfăşurarea unui eveniment Forever de proporţii covârşitoare.

Forever România s-a aflat, şi în acest an, pe harta succeselor globale Forever, prin zeci de FBO calificaţi la Raliu, la Chairman’s Bonus sau chiar la amândouă. Hashtag-ul #ForeverProud a prins cu adevărat viaţă în inima Forever România atunci când i-am văzut pe calificaţii noştri primindu-şi cecurile în faţa hotelului Burj Al Arab sau pe scena Raliului desfăşurat la

#ForeverProud pentru distincţia Platinum Financial Achievement Award. România a fost în topul celor mai bune țări Forever din punct de vedere operațional.

În perioada 2 - 10 aprilie, luxul, puterea, adrenalina, emoţiile şi bucuria au cuprins lumea globală Forever, aflată în extrava gantul Dubai, la cel mai spectaculos Raliu Global Forever de până acum. Cei mai buni FBO ai lumii s-au adunat şi au fost răsfăţaţi de companie cu un sejur de lux şi multe surprize în cel mai luxos, impresio-nant şi impunător oraş al planetei. Au transformat experienţa în motivaţia de a fi de două ori mai buni. De ce? Pentru că #FGR17 e doar începutul a ceea ce ne aşteaptă în Forever de acum încolo!

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

foreverliving.ro

Raliul Global 2017 | 9

World Trade Center. Dar România a strălucit puternic în Dubai și prin recunoaşterea emoţionantă a perechii noastre de Diamant Manageri, Aurel & Veronica Meşter.

Calificaţilor li s-au alăturat şi alţi FBO români, dornici să experimenteze stilul de viaţă Forever la cele mai înalte cote, care au trăit atmosfera a două zile spectaculoase de Raliu, împreună cu alţi aproape 12.000 de FBO din toată lumea.

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

10 | Raliul Global 2017

Atât calificaţii la Raliu, cât şi cei de la Chairman’s Bonus au trecut prin experienţe de neuitat - de la o cină spectaculoasă savurată în mijlocul deşertului, urmată de o zi întreagă de activităţi distractive în impresionantul Atlantis The Palm şi până la o super petrecere organizată în faţa impresionantului Burj Al Arab, pe Jumeirah Beach, unde s-au decernat sute de cecuri binemeritate Forever Business Ownerilor care au demonstrat că trăiesc Forever.

Ca de obicei, evenimentele Forever reprezintă cocktailul care îmbină perfect utilul cu plăcutul. Calificaţii au avut ocazia de a deveni mai buni în afacerea Forever datorită prezentărilor de afaceri susţinute de FBO de top, dar şi megatraining-ului Fly Like An Eagle. Tot aici am avut onoarea de a-l avea printre noi pe însuşi Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum | Fazza, prinţul moştenitor din Dubai.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale săptămânii a fost, fără îndoială, lansarea produselor noi, pe care fiecare FBO prezent a așteptat-o cu sufletul la gură. Şi nu au fost dezamăgiţi. Am introdus în gama noastră două produse excepţionale – Forever Move şi infinite by Forever, care vor face revoluţie în

industria suplimentelor şi în cea de beauty. De ce? Deoarece întotdeauna căutăm ce e mai bun şi descoperim tehnici şi soluţii unice şi revoluţionare, pentru a arăta şi a ne simţi mai bine.

Zilele de Raliu au dus energia, entuzias-mul şi noutăţile într-o nouă dimensiune.

În acest an, generozitatea Forever a depăşit aşteptările. Peste 26 de milioane de dolari au fost împărțite între calificaţii la Chairman’s Bonus, cel mai mare cec oferit pe scenă fiind al lui Rolf & Dominique Kipp, Dublu Diamant Manageri, în valoare de 1,174,725 de dolari.

foreverliving.ro

Raliul Global 2017 | 11

Generozitatea companiei nu s-a limitat doar la familia globală Forever. Întotdeauna ne gândim şi la ceilalţi, la contribuţia pe care o putem avea pentru a face lumea mai bună şi a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi să trăiască mai bine. Şi anul acesta, familia Forever a fost partenerul campaniei Rise Against Hunger. În doar câteva zile petrecute în Dubai, s-au realizat aproape 300.000 de mese care au plecat către ţările din lumea a treia şi am făcut astfel un pas în plus în lupta pentru eradicarea subnutriţiei.

Tot în scop caritabil, Forever Living a lansat la Raliu păpuşa Genie – sumele provenite din vânzările acesteia ajung la fundaţia Forever Giving, organizaţia caritabilă de suflet a companiei.

Am premiat performanţele la toate nivelurile. Dincolo de generoasele cecuri oferite FBO, am aplaudat succesele frumoase obţinute de cele mai bune ţări Forever din lume. Pe primul loc în topul cu cele mai mari vânzări Forever s-a aflat Japonia, fiind urmată de UK pe locul al doilea și de India, pe trei.

Atmosfera sălii în cele două zile de Raliu a fost incredibilă, fiecare ţară participantă aducându-şi contribuţia prin entuziasm, energie şi creativitate în costumaţiile alese să îşi reprezinte cultura şi cele mai de preţ valori. Însă dintre toate, Ungaria a fost cea care s-a remarcat şi a fost premiată cu Global Rally Spirit Awards 2017.

Aveţi toate motivele să fiţi mândri că sunteţi partenerii unei companii extraordinare. Ne pregătim să sărbătorim 40 de ani Forever şi este cel mai bun moment să răsplătim generozitatea şi dragostea lui Rex prin calificările la Raliul Global din 2018 (Dallas) şi la Eagle Managers’ Retreat 2018 (Phoenix). Pentru că anul viitor ne întoarcem acasă, acolo unde inima Forever a început să bată în 1978.

Prin Raliul Global din Dubai am simţit cu toţii că #ForeverProud nu este doar un hashtag care circulă pe rețelele de socializare online – este un sentiment puternic care ne-a cuprins pe fiecare dintre noi.

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

12 | PRODUS NOU

Știm că modul în care te simți fizic are un impact major în toate domeniile vieții tale – personal, profesional, social și emoțional. La urma urmei, această idee și filosofie creată în jurul ei reprezintă sursa noastră de inspirație pentru conceptul „Arăți mai bine. Te simți mai bine.”

Este și motivul pentru care am creat Forever Move, un amestec natural din două ingrediente puternice, care susţin sănătatea muşchilor şi articulaţiilor – o combinaţie pe care nu o mai regăsim în niciun alt produs de pe piaţă.

Ştiam de foarte mult timp că glucozamina şi condroitina susţin articulaţiile şi muşchii, dar noi am vrut mai mult. Aveam nevoie de ceva care să aibă rezultate extrem de rapide şi dovedite clinic. Am căutat în tot ce e mai bun în natură şi în domeniul ştiinţei, pentru a crea o combinaţie unică, ale cărei rezultate au fost dovedite şi confirmate în mai puţin de 7-10 zile de la administrare. De fapt, s-a dovedit că această combinaţie este de aproape 5 ori mai eficientă decât dacă s-ar administra condroitina sau glucozamina separat.

Membrana cojii de ou, numită NEM (Natural Eggshell Membrane), este un ingredient natural, de provenienţă alimentară, care furnizează condroitină, acid hialuronic, glicozaminoglicani şi colagen. Acest ingredient revoluţionar, studiat şi testat, susţine libertatea de mișcare, sporeşte confortul şi flexibilitatea articulaţiilor, promovează sănătatea cartilajelor, reduce rigiditatea articulaţiilor şi grăbeşte recuperarea după antrenamentele fizice. Cine ar fi crezut că un ingredient atât de delicat are atât de multă putere?

Am adăugat acestui ingredient un altul patentat – curcuma din turmeric – şi nu în orice formă, ci într-o versiune numită BioCurc, care foloseşte o tehnologie proprie, patentată de emulsionare. Turmericul este cunoscut de mii de ani pentru efectele de susţinere a sănătăţii articulaţiilor şi pentru potenţarea procesului antioxidant din organism. Acest procedeu patentat creşte biodisponibilitatea cu 200%, permiţând organismului o absorbţie maximă pentru ca ingredientul să funcţioneze.

Natura ne oferă o mulţime de beneficii uimitoare pentru corp, iar noi suntem recunoscători că am descoperit ştiinţa prin care să transformăm ingredientele în astfel de produse de excepţie.

Recapătă-ţi libertatea de mișcare! Imaginează-ţi posibilitatea de a te mișca liber – fără limite, fără impedimente. Vedem adesea abilitatea de a ne mişca drept un bun, ceva firesc, dar este mai mult decât abilitatea de a pune articulaţiile și mușchii în acţiune. Mișcarea fără limite îţi oferă libertatea de a grăbi pasul spre atingerea obiectivelor tale.

NOU

Cod: #551P.c.: 0,250Preț NC: 47,06 Euro (fără TVA)

foreverliving.ro

PRODUS NOU | 13

Eficacitatea NEM – dovedită ştiinţificStudiile au demonstrat că:

• NEM creşte flexibilitatea şi amplitudinea mişcărilor articulaţiilor

• Rezultate rapide în 7-10 zile de la administrare, cu îmbunătăţire continuă în următoarele 30-60 de zile de administrare

• NEM favorizează un răspuns antiinflamator corect în organism

• NEM susţine sănătatea articulaţiilor

• Doză eficace de doar 500 mg

Aceste afirmaţii nu au fost supuse evaluării Food and Drug Administration (FDA).

Acest produs nu a fost creat cu scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo afecţiune sau boală.

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

14 | Forever Instruire

Un instrument numit mândrieMândria este privită, în general, ca o trăsătură negativă a firii umane. Atunci când te poziționezi superior celor din jurul tău, ai de pierdut, întrucât ajungi în competiție cu ei și, implicit, le afectezi propriul ego. Mândria se percepe, astfel, drept aroganță.

Acest tip de mândrie se referă la propria persoană, deosebind-o de ceilalți. Dar când mândria provine din sentimentul de apartenență la un grup de oameni, ea devine forță internă. Asta pentru că focusul se schimbă de pe interesele propriei persoane pe contribuția la binele celorlalți.

Valorificată corect, mândria de a aparține echipei Forever este o unealtă pe care o ai la dispoziție pentru a-ți dezvolta afacerea. Ea îți dă energia necesară în fiecare zi de activitate. Ea îți oferă liniștea interioară, încrederea și puterea de a trece peste obstacole. Dar, cel mai important, mândria de a fi Forever înseamnă o mai mare capacitate de a-i inspira pe cei din jurul tău. Rezultatul este că vei vinde mai mult și vei înscrie mai multe persoane în afacere.

foreverliving.ro

Forever Instruire | 15

Cum poate contribui mândria de a aparţine Forever la bunul mers al afacerii tale? y Aducând argumente de vânzare

în discuțiile cu potențiali clienți sau coechipieri. Reține și oferă date și cifre concrete despre Forever: 10 milioane de FBO în aproape 160 de țări, aproape 40 de ani de dezvoltare neîntre-ruptă a companiei, cifra de afaceri de miliarde de dolari. Sau povestește despre evenimente recente, precum cel din Dubai: 26 de milioane de dolari Chairman’s Bonus, 300.000 de porții de mâncare pentru Rise Against Hunger.

y Demonstrând încrederea în companie și în oamenii ei. Atunci când tu crezi 101% în ceva, cei din jur sunt dispuși să creadă, la rândul lor. Optimismul și energia pe care le afișezi ajută acestui fenomen.

y Demontând incertitudinea sau reținerea pe care o afișează partenerii de discuții. De multe ori clienții potențiali se tem să nu ia o decizie greșită cumpărând produse Forever sau înscriindu-se în afacere. Dar decizia se ia mai ușor atunci când știu că se implică alături de o companie mare, puternică, stabilă și serioasă.

y Având mai multă încredere în sine, în propriile puteri și în capacitatea de a înfăptui ceea ce ți-ai propus, pentru că beneficiezi de sprijinul Forever, de care aparții.

Atunci când te caracterizează latura bună a mândriei, vei observa câteva efecte pozitive: y Tenacitatea, aptitudinea de a

insista în demersurile tale, fără ca asta să ți se pară umilitor. Acest lucru te va ajuta să nu cedezi ușor și să găsești întotdeauna resurse pentru a merge înainte.

y Dispoziția de a admite propriile greșeli, de a cere iertare, câștigând astfel încrederea și respectul celorlalți. O astfel de atitudine îi caracterizează doar pe cei cu adevărat puternici, pentru că ei recunosc și învață din greșeli, apoi merg înainte fără a le repeta.

y Abținerea de la afirmații negative, critici sau impolitețe, în special când ai parte de provocări sau oboseală. În astfel de situații, a da dovadă de reținere și răbdare înseamnă a-ți demonstra virtutea.

y Acceptarea faptului că există limite, reguli, așteptări și consecințe pentru acțiunile tale

și ale celorlalți. Afacerea Forever se derulează într-un cadru bine stabilit, care nu lasă loc de interpretări și tocmai de aceea este atât de prosperă.

y Capacitatea de a acționa în funcție de nevoile clientului tău, nu pe baza propriilor interese. Dovada faptului că ai ajuns la un nivel superior al dezvoltării tale ca om este bucuria pe care o resimți atunci când îi ajuți pe ceilalți, fără a te gândi mai întâi la tine.

Cum să nu te mândrești cu faptul că faci parte dintr-o organizație de care este legată o inițiativă precum Forever Giving? Atunci când faci bine altora, îți crește respectul de sine. O poți face anonim, donând timp, energie sau bani, fără a cere neapărat recunoaștere. Sau o poți face ca FBO, contribuind la sănătate, bunăstare și o viață mai fericită pentru cei din jurul tău.

giving.org-

E X E R C I Ţ I UStudiază hashtagul

#ForeverProud pe Twitter sau Instagram. Vei găsi

acolo informații, opinii sau argumente care te vor ajuta să valorifici mândria de a aparține

Forever și să o transformi într-un instrument util afacerii.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

16 | Produsul lunii – C9

Arăţi mai bine. Te simţi mai bine.Câştigi mai bine.Luna mai reprezintă sfârșitul primăverii, dar şi începutul unor noi etape și experiențe în viețile și afacerile voastre. Este startul în cucerirea unor noi calificări, dar și a celor mai bune versiuni ale voastre de până acum. 2017 este anul F.I.T. în Forever România. Iar programul F.I.T. începe cu C9. Declarăm C9 produsul lunii și demarăm astfel revoluționarea afacerilor noastre în prag de vară.

Exemplul personal rămâne unul dintre cele mai puternice instrumente pentru creșterea

afacerii și pentru promovarea produselor Forever. Dana Pop, Eagle Manager și

membru KLC, este o oglindă a stilului de viață Forever prin tot ceea ce face, dar

dintre toate, se remarcă prin pasiunea pe care o are pentru stilul de viață sănătos, activ și energic furnizat de programul revoluționar Forever

F.I.T. Am aflat de la ea cum a reușit să transforme programul C9 într-o formulă

a succesului afacerii sale și de ce acum este cel mai bun moment pentru a ne

întoarce atenția spre această combinație extraordinară de produse.

Primăvara este anotimpul unui nou început! Cu toții ne resimțim după ieșirea din iarnă, după trecerea sărbătorilor Pascale și a tradiționalului 1 Mai. Familie, prieteni, sarmale, grătare, dulciuri, oboseală, lipsă de energie, haine care ne strâng, mustrări de conştiinţă.

În această situație unii aleg să renunțe la dulciuri, alții la carne, cafea, alții aleg doar sucuri și produse vegetale. Eu aleg C9 ori de câte ori simt că am

derapat printre cantități și alimente care îngreunează buna funcționare a organismului.

De ce C9? Pentru că mă ajută să mă disciplinez, să respect programul orelor de masă, pentru că nu am restricții alimentare, ci doar calorice, pentru că oferă organismului nutrienții de care are nevoie, pentru că am energie și pentru că îmi pune la dispoziție atât un plan alimentar, cât și un plan pentru exerciții fizice.

Practic aici este cheia. Un plan echilibrat nutrițional, ușor de urmat, deprinderea obiceiurilor alimentare sănătoase, exercițiu fizic și hidratare corespunzătoare.

Când eu am reușit să respect acest program, am reușit să conduc foarte mulți oameni la reușită. Fiindcă deja știu cum. Oamenii de asta au nevoie. Nu de teorie. Ci de oameni care au avut aceleași provocări, care împărtășesc experiențele lor și le sunt alături în momentele în care ar vrea să renunțe.

Organismul are nevoie de restart!“

foreverliving.ro

Produsul lunii – C9 | 17

C9 pe F.I.T. APP – Mai ușor pentru tine!De acum, poți avea fiecare etapă sau pas din programul C9 direct în smartphone-ul tău, datorită noii aplicații Forever F.I.T., disponibilă gratuit atât pe App Store, cât și pe Google Play Store.

Aplicația este mai mult decât o simplă desfășurare a programului pe zile și o sursă de idei de meniuri și exerciții fizice. Este un instrument motivațional, oferindu-ți recunoașterea binemeritată a eforturilor tale, precum şi posibilitatea de a interacționa și a crea o comunitate cu alte persoane care țin programul, în care să vă împărtășiți provocările și să faceți schimb de idei. În plus, în calitate de FBO, îți oferă posibilitatea de a fi alături de cei care îți urmează exemplul și se înscriu în competiția cu ei înșiși de a arăta și a se simți mai bine, dar şi de a avea succes în cea mai frumoasă afacere din lume.

Iar aici intervine frumusetea Planului de Marketing. Arăți bine, te simți bine, trăiești bine, câștigi bine! Pe asta mi-am bazat succesul profesional, pe exemplul personal. Și fiecare dintre noi poate să fie un exemplu pentru cei din jur.

C9 este doar începutul stării de bine, este primul pas din călătorie. Este potrivit pentru subponderali, normoponderali şi supraponderali. Și primăvara și vara, și înainte de concediu și după, și toamna și iarna, înainte și

după sărbători, este cheia programului Forever F.I.T. Iar de la Clean 9 până la Eagle Manager este doar un pas, MUNCA. Arată cât mai multor oameni stilul tău de viață, în fiecare zi, acolo unde te găsești. Frumoasă muncă! ”

18 | CLUB FOREVER

Felicitări FBO care au acumulat minimum 100 pc personale + non-manageriale în luna aprilie:

Felicitări FBO care au acumulat minimum 60 pc personale + non-manageriale în luna aprilie:

CLUB 100

CLUB 60

Didina Ahalani

Maria & Adrian Arghir

Sorbán Anna Mária

Szabó Éva

Marius & Milentina Marcus

Timar Adrienne

Dr. Carmen & Dr. Gabriel Larion

Luxița Scutaru

Csoma Josif & Melinda

Mariana & Silviu Ursu

Pethő Roland Tiberiu

Dr. Cristina & Gabriel Cristache

Mariana Lazăr

Bandi Attila & Izabella

Olesea Anghelinici & Gheorghe Vlad

Petru & Iuliana Petrov

Carina & Sebastian Iacătă

Daniel & Maria Parascan

Dana Adriana & Costel Pop

Maria Pop

Gizella & Marius Botiş

Vajda Katalin

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

SEDIU CENTRAL (BUCUREŞTI):n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852.

021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; 021 222 89 24 [email protected]

Pentru orice informaţii referitoare la comenzile de produse plasate în centrul de distribuţie din Bucureşti, după orele 17:00 puteţi suna la numărul 0728 88 00 41. PROGRAM: n Luni - Vineri: 8 - 20; Sâmbătă: 10 - 14. n În prima zi lucrătoare a lunii: 12:00 – 20:00

(Sâmbătă 10:00 – 14:00); n Sâmbătă – ultima zi a lunii: 09:00 – 17:00. PROGRAM DEPARTAMENTE: Luni - Vineri: 9 - 17.

INFO:n În prima zi lucrătoare a fiecărei luni, programul Centrului de Distribuție

Forever din Chișinău este de la 13:00 la 18:00.n Informațiile legate de ultima zi în care mai puteți plasa comenzi cu plata

ramburs în țară vor fi comunicate lunar, în email-ul în care anunțăm și cursul valutar.

Aradn Str. Calea Aurel Vlaicu, nr. 156, Ap. 2.

0257 368 212; 0257 259 049; [email protected]: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 10-14

Braşovn Str. Lungă nr. 130, / 0268 473 233; [email protected]: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 10-14

Cluj Napoca n Str. Galati nr.2, parter, Park Lake Residence, lângă Iulius Mall

0264 418 765; 0264 418 762; [email protected]: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 10-14

Constanţan Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 175 A

0241.520.242; 0241.520.243; [email protected]: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 10-14

Craiovan Str. Maria Tănase nr. 11.

0251.421.222; 0251.421.444; [email protected]: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 10-14

Iaşin Str. Păcurari nr. 160.

0232.219.920 / 037.160.17.98; [email protected]: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 10-14

Chişinăun Str. Mihail Kogălniceanu nr. 58

00373 22 92 81 82; 00373 22 00 96 08; [email protected]: L-V: 10-18. În prima zi a lunii programul centrului este 13-18. Ultima sâmbătă a fiecărei luni: 10-13.

CUM POŢI COMANDA ŞI PLĂTI PRODUSE?

NOU!

SUNTEM ONLINE PENTRU TINE:

CUM POŢI AFLA BONUSUL LUNAR ŞI PUNCTELE CREDIT?

foreverliving.ro

INFO | 19

1. În centrele de distribuţie din ţarã. Plata se poate face:

n Cu cardul.

n La BRD, în contul RO74BRDE450SV01018054500.

2. Online – www.comenziforever.ro

Comenzile plasate online şi plãtite cu card bancar prin platforma PayU pânã la ora 13:00 din ultima zi lucrãtoare a lunii (L-V) vor fi trimise în aceeaşi zi şi vor fi luate în calcul pentru punctajul lunii în curs.

În Bucureşti şi Ilfov, taxa de livrare este de 10 lei, iar în celelalte judeţe ale ţãrii, 20 de lei. Dacã plasezi comanda cu plata ramburs până în ora 13:00, iar adresa de livrare este în Bucuresti, primeşti produsele în aceeaşi zi.

3. Prin telefon

n Tel Verde - 0800.802.563 (apelabil exclusiv din reţeaua fixã Telekom – L-V: 10:00 – 16:00)

n 021 222 00 22 (apelabil din orice reţea de telefonie – L-V: 10:00 – 16:00)

n 0264 420 120 (numãr dedicat pentru comenzile în limba maghiarã, apelabil din orice reţea de telefonie – L: 12:00 – 16:00, Ma-V: 10:00 – 16:00)

Comenzile telefonice se preiau cel târziu pânã în data de 25 a fiecãrei luni.

n În zilele de 1 și 5 iunie, Centrele de Distribuție Forever din toată țara vor fi ÎNCHISE.

Accesează www.foreverliving.com, autentifică-te în contul tău de FBO şi vei găsi toate informaţiile necesare despre: n plata bonusurilor n modalitãţi de înscriere n modalitãţi de plasare a comenzilor n aflarea punctelor credit n detalii financiar-contabile n date de contact complete ale centrelor de distribuţie etc.

1. Bonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fi vizualizat pe www.foreverliving.com, în contul tãu de FBO.

2. Acceseazã foreverliving.com şi logheazã-te ca Forever Business Owner şi vei avea acces la situaţia punctelor tale. Dacã nu ai o parolã sau ai uitat-o, o poţi afla trimiţând un e-mail la [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400” sau poţi contacta telefonic Sediul Central din Bucureşti.

3. Trimite un SMS cu user (toate cele 12 cifre ale ID-ului FLP) şi parola (parola iniţialã este formatã din ultimele 6 cifre ale ID-ului FLP), la numãrul 0745.072.689. User-ul şi parola trebuie despãrţite printr-un singur caracter spaţiu.

Pentru comenzile plasate online şi prin telefon, plata se face EXCLUSIV în contul RO24BRDE450SV09924624500.

Vă amintim că orice FBO care desfășoară o activitate ce implică prestarea de servicii, activitate cu caracter organizat, continuu și repetat în cursul anui an, este obligat să se autorizeze pentru desfășurarea de activități economice independente

(PFA, II, IF) sau să înființeze o societate comercială cu răspundere limitată. Pentru mai multe detalii, consultați fișierul „Modificări fiscale 2016”,

disponibil pe foreverliving.ro/documente.

Forever Romania HQ Forever Romania HQRomania FLP Forever Living Products Romania

SupervizoriForever Business Owneri care au obţinut 25 de p.c. în 2 luni calendaristice consecutive.

Supervizori

Top 20 p.c. non-managerialeDidina Ahalani Maria & Adrian ArghirSzabó Éva Marius & Milentina Marcus Sorbán Anna MáriaTimar Adrienne Dr. Carmen & Dr. Gabriel Emil Larion Luxiţa Scutaru Csoma Josif & Melinda Mariana & Silviu Ursu

12345678910

11121314151617181920

Nume Localitate SponsoriŞtefănica Anghelescu Iveşti, GL Mariana LazărMariana Baltag Cumpăna, CT Dr. Cristina & Gabriel CristacheMagdalena Paula Brînzaniuc Ion Luca Caragiale, DB Ioana & Constantin ŞerbanMihaela Brînzaniuc Ion Luca Caragiale, DB Magdalena Paula BrînzaniucMaria Cecilia Buzatoiu Bucureşti Marina & Vasile GândulescuGabriela Caliap Bistriţa Daniel & Ligia CiforViorica Opriţa Caraiman Şag, TM Gheorghiţa & Petru VasinSimona-Gabriela Cîrstea Călimăneşti, VL Viorica & Marcel CismaruAdriana Ciuhat Iaşi Corneliu CurtmanAnca Cristina Cobuz Bacău Didina AhalaniFlorica Silvia Cohuţ Oradea Kele MónikaMihaela Constantinescu Constanţa Iuliana Mirela PopescuCorneliu Curtman Paşcani Ştefania Patricia EneaAurel Ene Buzău Elena & Virgil AngelescuFarnas Renata Julia Sărmăşag, SJ Kocsis László Ildikó & AttilaEmilia & Petru Gamalău Târgu-Mureş Gizella & Marius BotişRoxana Gamalău Târgu-Mureş Emilia & Petru GamalăuAndrada Gamalău Târgu-Mureş Roxana GamalăuIoana-Alexandra Giurescu Constanţa Mariana ZoticEstera & Viorel Grigore Cernat Câmpulung, AG Daniel & Mariana LunguAdriana Mariana Iacob Oradea Cristina DumaMihaela Lazăr Braşov Mariana ZoticElisabeta Maior Ceica, BH Emilia Maria MilasCristinel Marinescu Râmnicu-Sărat Mariana & Silviu UrsuNicoleta Mihalache Bacău Anca Cristina CobuzCristina Pal Roman Dr. Cătălina & Ovidiu PălăncianuTeodora Maria Peica Târgu-Mureş Gheorghiţa CebucVlad Alexandru Pop Cluj-Napoca Daniel & Ligia CiforDana Anca Sandor Oradea Rodica & Ghiţă CodobanRadu Cosmin Seuche Oradea Timar AdrienneLavinia Aluniţa Toth Sângeorgiu de Mureş Deák Mihály & KatalinLoredana Vercruyssen Bacău Marius & Milentina MarcusVezsenyi Gyula Miercurea-Ciuc Csoma Josif & MelindaRita Gustiuc Hînceşti, Rep. Moldova Fiodor BelimanNadejda Popovici Soldăneşti, Rep. Moldova Mariana EniiLarisa Straşniuc Chişinău, Rep. Moldova Constanţa & Dănuţ Mei-Roşu

Îi felicităm şi le dorim mult succes şi calificaţilor la nivelul de Asistent Supervizor din luna aprilie!Lista completă a calificaţilor la acest nivel va fi disponibilă în varianta online a revistei, care este disponibilă în contul fiecărui FBO,

pe www.foreverliving.com, în secţiunea Noutăţi.

20 | Calificări

Calificările lunii aprilie

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

TOP 20 în funcţie de pc non-manageriale realizate în luna apriliePrimii 20 FBO (Forever Business Owneri) care au acumulat cele mai multe puncte non-manageriale şi au fost Activi în luna aprilie.

Pethő Roland Tiberiu Bandi Attila & Izabela Olesea Anghelinici & Gheorghe Vlad Daniel & Maria Parascan Dana Adriana & Costel Pop Carina & Sebastian Iacătă Marian & Dr. Monica Costiţă Vajda Katalin Vasilica & Dumitru Crăciun Dr. Cristina & Gabriel CristacheDidina Ahalani

Top 20 p.c. totaleAurel & Veronica Meşter Gizella & Marius BotişMaria Pop Vajda KatalinDr. Carmen & Dr. Gabriel Emil Larion Daniel & Maria Parascan Szabó Éva Kele Mónika Camelia DincuţăMarius & Milentina Marcus

Asistent ManageriForever Business Owneri care au obţinut 75 de p.c. în 2 luni calendaristice consecutive.

Senior ManageriForever Business Owneri care au 2 Manageri Recu noscuți în prima linie sponsorială.

ManageriForever Business Owneri care au obţinut 120 de p.c. în 2 luni calendaristice consecutive.

Forever Business Owneri care au acumulat puncte credit la nivel global în lunile februarie și martie.

Asistent Manageri

Senior Manageri

Manageri

Calificări Globale

Nume Localitate SponsoriAniko Ildiko Ciarnău Valea lui Mihai, BH Sorbán Anna MáriaMariana Zotic Constanţa Maria & Adrian Arghir

Nume Localitate SponsoriRomina Doran Recaş, TM Andreea Ionela & Sergiu Pop

Nume Localitate SponsoriMariana Lazăr Iveşti, GL Didina AhalaniPetru & Iuliana Petrov Forăşti, SV Dr. Carmen & Dr. Gabriel LarionTimar Adrienne Oradea Szabó Éva

Nume SponsoriSupervizoriAlexandru-Adrian Şuteu Dr. Corina Bălan & Florin GuiuCostel Vaida Alexandru-Adrian ŞuteuMihai Şerban Ştefan Alexandru MalnasiAsistent ManageriLiliana & Constantin Petcu Doina & Gheorghe ComăniciManageriElena & Mihai Ciobanu Zenovia RigleaDumitru Ionuţ Stroe Romina Doran

Aurel & Veronica Meşter

12345678910

11121314151617181920

STIMULENTUL I

Bandi Attila & IzabellaFiodor BelimanDaniel & Ligia CiforNiculina & Viorel CiucheaVasilica & Dumitru CrăciunCsoma Josif & MelindaMarilena & Dr. Teodor CulişirDerzsi Sámuel & EtelkaMircea & Raluca FageBucurel & Gyöngyike GhirdăCarina & Sebastian Iacătă

Kele Mónika Constanța & Dănuț Mei RoșuViorica & Viorel MocaNagy Ernő & IrmaMircea & Dana OlariuDana & Costel PopSmaranda SălcudeanSzabó Éva Szabó JózsefMarinela TuţuleasaRamona & Dorin Vingan

Calificări | 21

foreverliving.ro

TOP 20 în funcţie de pc totale realizate în luna aprilieClasamentul îi include pe cei care şi-au realizat statutul de Activ în luna aprilie.

Nagy Ernő & IrmaRamona & Dorin VinganElisaveta & Alexandru Pocaznoi Smaranda SălcudeanCsoma Josif & MelindaDerzsi Sámuel & Etelka Maria & Adrian ArghirDidina AhalaniFelicia & Siminel SumanariuPapp Miklós

STIMULENTUL II

Olesea Anghelinici & Gheorghe VladCamelia DincuţaăMarius & Milentina MarcusDaniel & Maria ParascanElisaveta & Alexandru PocaznoiConstantin & Tania PopaSTIMULENTUL III Gizella & Marius BotişDr. Carmen & Dr. Gabriel Emil LarionAurel & Veronica Meşter Maria PopVajda Katalin

22 | Calificările lunii aprilie

Asistent SupervizoriForever Business Owners care au obţinut 2 p.c. în 2 luni calendaristice consecutive.

Asistent Supervizori

Nume LocalitateAdam Anca Sanda Criseni, SJAdam Mariana Onesti, BCAlbisteanu Diana Bacau, BCAlexandru Eleonora Braila, BRAlina Cazacu Haifa, Israel Amanu Natalia Cimislia, R. MoldovaAngheluta Aurica Chisinau, R. MoldovaAntal Delin Ionela Sfintu Gheorghe, CVAprodu Geanina Iasi, ISArama Lucian Bistrita, BNArsene Adriana Iasi, ISBaban Andreea Simona Unip, TMBaciu Anca Moinesti, BCBaciu Ionut Sebastian Cluj-Napoca, CJBaisan Raluca-Elena Bacau, BCBajko Arnold Ditrau, HRBalan Angela-Daniela Mircesti, ISBalanuca Victoria Onesti, BCBalas Aurica Com. Draganesti, BHBalauca Andrada-Catalina Botosani, BTBancos Gabriela Maria Baia Mare, MMBanffy Zita Sat Catalina, CVBarsan Gabriela Anca Sibiu, SBBechir Alime Cobadin, CTBeldi Elza Cherechiu, BHBelgiu Nicoleta-Amalia Targu Jiu, GJBenea Nicoleta Rn. Glodeni, R. MoldovaBenedek Bernadette Katalin Sfintu Gheorghe, CVBerariu Mirela Suceava, SVBerdei Florica Braila, BRBoaba Mihaela-Janina Craiova , DJBobeica Gabi Maricica Moinesti, BCBobirnac Rodica Florentina Cobadin, CTBochis Ioana Maria Cetea, BHBocris Elena Giurgiu, GRBocskor Hajnal Santimbru, HRBodea Viorela Maria Cluj-Napoca, CJBodog Ana Maria Oradea, BHBogdan Viorica Iasi, ISBokor Irina Bretcu, CVBorbely Maria Ana Ghilad, TMBordas Klara Marghita, BHBorodan Raluca Florina Astileu, BHBoros Annamaria Sat.Catalina, CVBratucu Tamara Oana Gabriel Brasov, BVBrindas Ana Debora Balaia, BHBriscan Rodica Zalau, SJBucsa Ana Maria Oradea, BHBuculei Annamaria Gheorgheni, HRBucur Daniela Focsani, VNBucur Mirela Constanta, CT

Nume LocalitateBuduran Maria Andra Jimbolia, TMBuga Paula-Madalina Buhusi, BCBuie Claudia-Adriana Bixad, SMBulai Luminita Roman, NTBulat Dina Reg. de Monsaraz, Portug.Bulgar Emanuela Camelia Timisoara, TMBulgar Georgeta Aurica Timisoara, TMBurca Cristiana Barcea, GLButa Terezia Bistrita, BNButa Violeta Emilia Poiana Ilvei, BNBuzatoiu Maria BucurestiBuzura Ioana-Paula Bistra, BHCalugar Angela Daniela Dej, CJCalugar Ramona Teodora Toplita, HRCapet Marioara Bechet , DJCapris Camelia-Florica Ivesti, GLCarolea Mihaela Claudia Pascani, ISCatana Mihaela Sinesti, ISCernat Elena Laura Comanesti, BCChiper Flavia Maria Cluj-Napoca, CJChiriac Gabriela Manuela Rebricea, VSChiriches Angelica N.Balcescu, BCCiobanu Carmen Moinesti, BCCiobanu Gabriel-Mihai Iais, ISCiocirlan Catalin Ion Baiculesti, AGCipleu Laura Felicia Oradea, BHCireap Ioana Salonta, BHCirstea Mihail Calimanesti, VLCiuca Adria Bistrita, BNCiurdar Sanda Gabriela Cluj-Napoca, CJCocor Elena Alexandra Constanta, CTCoita Denisa Vasilica Oradea, BHCojocaru Natalia Rn. Causeni, R. MoldovaColceriu Anuta Cluj-Napoca, CJComanceanu Viorel Braila, BRCopos Augustin Com. Galesti, MSCorchi Gabriela Galati, GLCorlateanu Elena-Mihaela BucurestiCoroama Angelica Suceava, SVCraioveanu Daniela Campulung, AGCret Eugenia Dana Sinnicoara, CJCristea Aurica Timisoara, TMCristea Covrigean Ploiesti, PHCsiszer Levente Miercurea Ciuc, HRCulea Mia Constanta, CTCurnic Liudmila Rn. Ialoveni, R. MoldovaCuruzan Ana Sarichioi, TLCzifra Timea Catalina, HRDadus Tatiana Ungheni, R. MoldovaDamatar Corina Ionela Iasi, ISDamian Valentina Com.Nuci, IF

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

Calificările lunii aprilie | 23

Nume LocalitateDan Liliana-Gabriela Timisoara, TMDanila Alina Mariana Miercurea Ciuc, HRDascalu Viorica Com. Boghicea, NTDavid Elionora Bacau, BCDenes Livia Catalina, CVDim Felicia Mircesti, ISDima Mariana Roman, NTDinca Julieta Craiova, DJDines Mioara Cristina Cristur, HDDinu Melinda Brasov, BVDobrican Mihaela Ana Floresti, CJDogeanu Miruna Lionela Sighisoara, MSDolghi Tatiana Chisinau, R. MoldovaDolhascu Anca-Cristina Iasi, ISDone Rodica Focsani, VNDragomir Ioana Nicoleta BucurestiDumitrache Maria Campina, PHDumitrica Ecaterina BucurestiDumitru Constantin Vrancea, VNDuta Carmen-Nicoleta Botosani, BTEltrayan Cristiana Galati, GLEnache Constanta Iulia Constanta, CTErzsebet Pap Crasna, SJEsanu Maria Agapia, NTFechete Otilia Valea Lui Mihai, BHFicai Gertrud Rachel Seini, MMFilipoi Angela Bacau, BCFlonta Floare Oradea, BHFlor Fanica Braila, BRFlorescu Maria Ramnicu Sarat, BZFluture Raluca Maria Timisoara, TMFoca Petrica Botosani, BTForvald Voichita Baia Mare, MMFrujinoiu Emanuela Constanta, CTFrunza Dorina Rn. Hincesti, R. MoldovaGal Margit Miercurea Ciuc, HRGavrilan Iurie Anenii Noi, R. MoldovaGeczi Felicia Cluj-Napoca, CJGherghev Daniela Aurelia Oradea, BHGhineraru Ana Busteni, PHGinju Elena Rn. Ialoveni, R. MoldovaGogoasa Elisabeta Giurgiu, GRGradoe Florentina Corina Parta, TMGraure Valentin Ionut Mangalia, CTGrigoras Elena-Cornelia Ivesti, GLGrosu Mihaela Com. Ungheni, ISGurau Alina Liesti, GLGurau Milian Bacau, BCGurau Silviu Costel Surduc, BHGyorgy-Kajtar Katalin Izabella Miercurea Ciuc, HRHajdu Gabriella Sfintu Gheorghe, CV

Nume LocalitateHalas Ileana Andrea Satu Mare, SMHathazi Ildiko Baciu, CJHathazi-Solyom Andrea Eva Mera, CJHegyi Eva Cluj-Napoca, CJHerbei Sefora Cintei, ARHinciu Mihaela Corina Jimbolia, TMHodor Mona Alexandra Dumbrava Rosie, NTHorvat Orsolya Gheorgheni, HRHusasan Cristina Sinmartin, BHIanus-Toflea Diana Dumitrita Agas, BCIbanescu Stefan Iasi, ISIchim Paula Braila, BRIenciu Madalina Paunita Suplacu de Barcau, BHIftime Teodor BucurestiIgescu Ileana Agapia, NTIlles Erika Miercurea Ciuc, HRIlovan Elena Rusii-Munti, MSIlyes Timea-Erzsebet Eliseni, HRInaltu Roxana-Paula BucurestiIncze Hildegard-Maria Suceava, SVIncze Judit Tg.Secuiesc, CVIonel Maria-Magdalena Comanesti, BCIorga Carla Vaslui, VSIorga Gheorghita BucurestiIorga Marian BucurestiIrimies Flavia Daniela Cluj-Napoca, CJIstrate Dorina Bistrita, BNIstrate Florentina Daniela Targoviste, DBIvan Constanta Braila, BRJalba Violeta Tecuci, GLJeler Ioana Cluj-Napoca, CJKalnoki Eva Eliseni, HRKarda Melinda Sinsimion, HRKatona Gabriel Cluj-Napoca, CJKedei Dalma Tirgu Mures, MSKelp Martin Dan Sibiu, SBKinga Gereb-Szabo Talisoara, CVKis Erika Remetea, HRKocsis-Feri Zsuzsanna Sarmasag, SJKonya Melinda Com. Zabala, CVKosa Blanka Noemi Sat.Mihaileni, HRKovacs Erika Ciucsingeorgiu, HRKovacs Istvan Sat.Hatuica, CVLaslau Petrea Bacau, BCLeca Ramona Campulung, AGLeontiuc Ramona Pancota, ARLepadatu Georgeta Constanta, CTLukacs Gyongyi Sfintu Gheorghe, CVLupascu Paraschiva Iasi, ISLupu Larisa Aida Constanta, CTMacsim Laura Botosani, BT

foreverliving.ro

Nume LocalitateMacsim Vasile Iasi, ISMager Victor Arad, ARMakszin-Roman Adriana Floresti, CJMan Calin Cosmin Sibiu, SBMangu Raluca Monica Timisoara, TMMarcoci Daniela Bacau, BCMarcu Constantin Pascani, ISMarincean Bianca Oradea, BHMaris Mirabela Moinesti, BCMarkos Bela Sat.Cirta, HRMarosi Botond Cluj-Napoca, CJMarosi Julia Odorheiu Secuiesc, HRMartin Ernistina Bucesti, GLMarton Kinga Erzsebet Bistrita, BNMatei Dumitrel Constanta, CTMatei Sanda Rodica Cluj-Napoca, CJMaxim Daniela Agas, BCMaximiuc Ioana-Alexandra Iasi, ISMerca Ramona Aurelia Cluj-Napoca, CJMerkonian Ludmila Bacau, BCMihalache Mihaela Gabriela Rimnicu Vilcea, VLMihali Daniela Targu Mures, MSMiklos Etelka Tunde Tg.Secuiesc, CVMiklos Melinda Sacele, BVMocanu Alina Cristina Birlad, VSMoldovan Ancuta Roxana Bistrita, BNMoldovan Andreea Marcela Baciu, CJMoldovan Nastasia Soruta Targu Mures, MSMolnar Norina Maria Targu Jiu, GJMonenci Cosmin Avram Oradea, BHMuntean Mariana Alina Caransebes, CSMurariu Catalin Bozieni, NTNaca Ioana Mariana Oradea, BHNagy Claudia Timisoara, TMNagygyorgy Andrea Sat.Reci, CVNagyi Lucica Cluj-Napoca, CJNeacsu Doru Cobadin, CTNeagu Andreea BucurestiNeamtu Luminita Anisoara Bascov, AGNechita Roxana-Maria Iasi, ISNeculau Viorica Piatra Neamt, NTNegrea Mihaela-Ecaterina Comanesti, BCNegru Ana Maria Focsani, VNNegus Lavinia-Iuliana Com. Agigea, CTNeguta Ana BucurestiNegutescu Monica-Ciresela Slobozia, ILNica Luciana Monica Ploiesti, PHNicolae Negru Sergiu Dubai, DUBAINita Lacramioara Constanta, CTOlaru Tatiana BucurestiOprea Ana-Maria Bencecu De Sus, TMOprea Elena Calimanesti, VLOros Giorgiana Andrada Almasu Mare, BHOstafi Diana Leova, R. MoldovaPakot Anna Maria Brasov, BV

Nume LocalitatePal Raluca Cecilia Marin Oradea, BHPal Timea Ana Cetariu, BHPancu Iuliana Tomesti, ISPantea Ana Bistrita, BNPantiru Ionela Sorina Iasi, ISParfeni Diana-Paula Buhusi, BCPasca Florica Com. Holod, BHPaul Alina Ioana Viile Apei, MMPavaleanu Mihaela Iasi, ISPerju Marina Chisinau, R. MoldovaPetcu Nastasia-Nuti Constanta, CTPetkes Eva Deja, SJPiciu Marius Gheorghe Falticeni, SVPicui Marinela Pitesti, AGPintilei Nicoleta-Aura Com. Ciurea, ISPlacinschi Irina-Magelona Iasi, ISPlamadeala Iuliana Iasi, ISPlaton Eva-Raisa Medgidia, CTPlaton Nicoleta Com. Racova, BCPlesa Iozefina Monica Rachitele, CJPodoleanu Niculina Buhusi, BCPop Andreea Iuliana Sibiu, SBPop Claudia Loredana Cluj-Napoca, CJPop Mariuta Ancuta Mara, MMPopa Ecaterina BucurestiPopescu Georgeta Constanta, CTPopescu Marilena-Cristina Caracal , OTPop-Ise Iulia Paula Cluj-Napoca, CJRadu Laura Ioana Salonta, BHRancz Annamaria Com.Bradut, CVRestea Ioana Dorina Oradea, BHReutchi Natalia-Daniela BucurestiRivneac Elena Chisinau, R. MoldovaRoman Luciana Darmanesti, BCRoman Maria Cristina Cluj-Napoca, CJRosca Beata Ibolya Miercurea Ciuc, HRRosu Iulius Iustin Santana, ARRugea Felicia Elisabeta Chisoda, TMRupea Larisa Melania Bistrita, BNRusu Andreea Alba Iulia, ABRusu Florina BucurestiRusu Gabriela BucurestiRusu Mariana Baciu, CJSalajean Monica Zalau, SJSambor Milca Poienile de Sub Munte, MMScripcaru Vasilica Balan, HRSerbanat Georgiana Maria Solovastru, MSSere Lora Chisoda, TMSeres Anamaria Nicoleta Sanmartin, BHSfecla Cristina Manoleasa, BTSidorof Mihaela Botosani, BTSimonca-Mezmer Eleonora-Irenke Satu Mare, SMSkripek Jozsef Oradea, BHSlobodeniuc Larisa Rn Rezina, R. MoldovaStan Monica Buzau, BZ

24 | Calificările lunii aprilie

FOREVER | România & Republica Moldova | mai 2017 | 217

Nume LocalitateStan Monica Tulcea, TLStanciu Rada Dudu-Chiajna, IFStavarache Alina-Adriana Otelu Rosu, CSStefan Gheorghe Craiova , DJStefanut Lavinia Com. Bujoreni, VLStoianovici Adriana Iuliana Cons Moldova Veche, CSStoicescu Cristina Maria Ramnicu Valcea, VLStoilescu Lucia Braila, BRStrat Doinita Com. Balanesti, GJSuciu Alina Natalia Bratca, BHSuciu Ileana Campia Turzii, CJSzitas Maria Sacele, BVSzora Ildiko Gheorgheni, HRTamas Garofita Cluj-Napoca, CJTamas Liliana Floresti, CJTanko Robert Miercurea Ciuc, HRTaraburca Lilia Cahul, R. MoldovaTarau Constantin Adrian Oradea, BHTarnai Ottilia Camin, SMTatarusanu Claudiu-Mihai Valea Seaca, ISTefeles Dan Andrei Comanesti, BCTeodorescu Daniela Felicia Oradea, BHTeodorescu Simona-Gabriela Satu Mare, SMTerfaloaga Elisabeta Iablanita, CSTihan Elena Forasti, SV

Nume LocalitateTimofte Valerica Vaslui, VSTismanaru Viorica Craiova , DJTitu Marieta Buhusi, BCTodoran Laura Ibanesti, MSTodorescu Nicoleta Fenes, ABToma Mihaela Constanta, CTTomazatos Antonela Sulina, TLTosca Gabriela Elena Leresti, AGToth Monika Arcus, CVTout Aurica Rodica Zalau, SJTrache Georgiana-Catalina Teisani, PHTuca Maria-Violeta Craiova, DJTurcu Elena Cluj-Napoca, CJTurculet Fanica-Gabriel Botosani, BTUjica Rodica Poiana, NTUscat Ovidiu Tudor Cluj-Napoca, CJVartolomei Emilia Bistrita, BNVasile Alexandra Ioana BucurestiVeress Rozalia Miercurea Ciuc, HRVingarzan Turica Jina, SBVintu Raluca Targu Neamt, NTVisan Mioara Campina, PHVladescu Florentina Carmen BucurestiVrinceanu Cristina Moinesti, BCZaharia Loredana Maria Constanta, CT

Calificările lunii aprilie | 25

foreverliving.ro

Forever Romania HQ Romania FLP Forever Living Products Romania

Forever Living Products România & Republica MoldovaBd. Aviatorilor 3, cod 011852, Bucure[ti, Tel: 021-222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289 Fax: 021-222 89 24E-mail: [email protected] Site: www.foreverliving.com

Aceast\ publica]ie are rol exclusiv educativ [i nu este destinat\ folosirii ca material promo]ional asociat unei campanii de vânz\ri.Sunt interzise copierea sau extragerea oric\ror fragmente din publica]ie f\r\ permisiunea prealabil\ a Forever România.Autorii textelor sunt pe deplin responsabili pentru informaţiile prezentate în materialele publicate.

1229Forever Romania HQ

ANI07-13 OCTOMBRIE 2018

Forever se întoarce acasă


Recommended