Home >Automotive >Proiect Programare WEB

Proiect Programare WEB

Date post:23-Dec-2014
Category:
View:666 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Description:
 
Transcript:
 • 1. Proiect Programare WEB:ANUNTURI VANZARI MASINI
  REALIZAT DE:
  AVRAM Andrei Gr. 3.1
  BUREA Alexandru Gr. 3.1
  PASCU Catalin Gr. 4.2
  Universitatea Politehnica
  Facultatea de Automatica si Calculatoare

2. Cuprins:
1.Descriere proiect
2.Contact
3.Tehnologii folosite
4.Resurse
3. 1.Descriere proiect:
Proiectul reprezinta o aplicatie online care are ca scop oferirea unui nou mod de a gasi masina potrivita.
Sunt oferite toate informatiile necesare in legatura cu starea curenta a masinii cum ar fi:
BASIC:
-pret;
-an fabricatie;
-kilometraj real;
-motorizare;
ADVANCED:
-Putere(CP);
-Culoare;
-GPS;
-Senzori parcare;
-Clasa de poluare;
4. 1.1.1 Mod utilizare:
Putemcauta automobile in 2 moduri:
Primul mod :Alege marca masinii apoiva aparea o lista cu toate anunturile de vanzarea masinilor de aces tip;
5. 1.1.2 Mod utilizare:
Al doilea mod:
Pas1 : alegere marca ;
Pas 2: alegere model;
=> Vor fi cautate si afisate toate masinile comform selectiei facute;
Pas 3: daca doriti o cautare mai avansata nu ramane decat sa completati spatiile speciale pentru pret minim respectiv maxim, apoi puteti specifica atat motorizarea dorita cat si anul fabricarii;
6. 2.Contact
Utilizatoriicare doresc achizitionareauneianumite masini trebuie sa completezeformularul de la pagina Contact.
Formular:
-Nume
-Prenume
-Mesaj
-E-mail
-Telefon
-Anti-Spam
In urma completarii formularului, posibili clienti vor fi programati la o anumita data pentru a avea ocazia sa vada / testa masina dorita.
7. 3.
Pentru realizarea proiectului am folosit tehnologiile care au fost prezentate in cadrul laboratorului si nu numai:
-JAVASCRIPT
-PHP
-MYSQL
CSS
RSS
8. PHP:
Este unlimbaj de programare. Numele PHP provine dinlimba englezai este un acronim recursiv:Php:HypertextPreprocessor. Folosit iniial pentru a produce pagini web dinamice, este folosit pe scar larg n dezvoltarea paginilor i aplicaiilorweb. Se folosete n principal nglobat n codulHTML, dar ncepnd de la versiunea 4.3.0 se poate folosi i n mod linie de comand (CLI), permind crearea de aplicaii independente. Este unul din cele mai importante limbaje de programare webopen-sourceiserver-side, existnd versiuni disponibile pentru majoritateaweb serverelori pentru toate sistemele de operare.
Iniial, limbajul a fost dezvoltat de inventatorul su,Rasmus Lerdorf. Odat cu creterea numrului de utilizatori, dezvoltarea a fost preluat de o nou entitate, numitThe PHP Group(Grupul PHP).
9. MySQL:
Este unsistem de gestiune a bazelor de daterelaional, produs de compania suedezaMySQL ABi distribuit subLicena Public General GNU. Este cel mai popular SGBDopen-sourcela ora actual, fiind o component cheie a stiveiLAMP(Linux,Apache, MySQL,PHP).
Dei este folosit foarte des mpreun culimbajul de programarePHP, cu MySQL se pot construi aplicaii n orice limbaj major. Exist multe scheme API disponibile pentru MySQL ce permit scrierea aplicaiilor n numeroase limbaje de programare pentru accesarea bazelor de date MySQL, cum are fi: C, C++, C#, Java, Perl, PHP, Python, FreeBasic, etc., fiecare dintre acestea folosind un tip spefic API.. n sprijinul acestor limbaje de programare, unele companii produc componente de tip COM/COM+ sau .NET prin intermediul crora respetivele limbaje s poat folosi acest SGBD mult mai uor dect prin intermediul sistemului ODBC.
MySQL este component integrat a platformelorLAMPsau WAMP (Linux/Windows-Apache-MySQL-PHP/Perl/Python). Popularitatea sa ca aplicaie web este strns legat de cea a PHP-ului care este adesea combinat cu MySQL i denumit Duo-ul Dinamic.
10. CSS:
CSS(Cascading Style Sheets)este un standard pentru formatarea elementelor unui documentHTML. Stilurile se pot ataa elementelor HTML prin intermediul unor fiiere externe sau n cadrul documentului, prin elementul

Click here to load reader

Embed Size (px)
Recommended