Home >Documents >Prezentarea Unui Site

Prezentarea Unui Site

Date post:10-Nov-2015
Category:
View:24 times
Download:3 times
Share this document with a friend
Description:
prezentarea unui site
Transcript:

Analiza unui site

Informaiin anul 1991 ia natere lanul de magazine de mod Pull&Bear, ca rezultat al unei strategii de segmentare a pieei, iniiat de ctre Grupul Inditex.n 2004 Pull&Bear apare n Romnia i Rusia.n numai 23 de ani, Pull&Bear a deschis 853 de magazine pe cele mai cunoscute strzi i n principalele centre comerciale de pe 63 de piee (la care trebuie adugate cele 5 pe care opereaz exclusiv pe internet). Cifra vnzrilor la ncheierea anului 2013 era de 1191 de milioane de euro.Clasificarea site-uluiPull&Bear este un site dinamic deoarece mi permite mie ca utilizator s-mi creez propriul cont i s am un co de cumprturi.

Tehnologie folosit n crearea site-uluiSite-ul folosete limbaj HTML

Limbaj Java

Am ales acest site deoarece mi place s-mi caut haine pe internet. mi este mult mai uor s vizualizez oferta pe internet, iar apoi s-mi comand hainele de acolo. Dac nu sunt sigur de mrime sun la reprezentaii din oraul meu s vd dac au ceea ce am eu nevoie i m duc s probez. StructuraPagin de introducere

regulile de baz pe care le respect site-ul 1. Keep it simpleSite-ul nostru nu nghesuie mult informaie pe pagina de introducere, lsndu-l pe utilizator s caute exact ce are nevoie.

Este un site creat cu scopul de a fi magazin online. B2C (business-to-consumer)

Analiza site-uluiLogo-ul:

Pictograma:

Titlul

Subtitluri

Coninut:

Lista:

Hyperlink-uri:

Contact:

Pagini de produse

Formular de comand

Co de cumprturi

Newsletter

FAQ

Drepturi de autor

2. Consistena layout-ului este vitalPaginile site-ului pstreaz aceeai uniformitate i tem a designului.

Geci i jachete brbai Fulare i earfe brbai

3. Navigare uoar

4. Vizitatorul trebuie s poat vedea mereu unde se afl in site

5. Viteza de ncrcare a website-ului trebuie s fie una bunSite-ul este optimizat pentru o ncrcare rapid indiferent de performanele calculatorului sau browser-ul de pe care a fost cutat.6. Optimizai site-ul pentru cel mai frecvent utilizate browser-eSite-ul nostru este afiat aproximativ la fel pe cele mai importante browser-re folosite.

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

7. Insistai ca site-ul dvs s fie optimizat i pentru dispozitive mobileCa orice site care se respect site-ul prezentat se poate accesa de pe mobil, n plus avnd chiar i aplicaie pentru sistemul de operare iOS.

8. nc de la nceput trebuie avut n vedere c acest site trebuie s apar n cutarile organice din motoarele de cutareLa acest capitol motorul de cutare google ne ofer printre sugestii i site-ul nostru.

9. Atenie la agenia pe care o alegei.Chiar site-ul ne asigur c putem cumpra cu ncredere de la ei, pentru c acetia garanteaz sigurana cumpratorilor i a datelor acestora.

10. Msurai i mbuntiiFiind un site dinamic creat pentru cumparturi acesta este mbuntit continuu, venind cu oferte noi, odat cu nceperea unui nou sezon, dar i n timpul acestora.

ndeplinind toate aceste reguli putem spune despre site-ul nostru c este unul de calitate.

Embed Size (px)
Recommended