Home >Documents >prezentare power point pe baza la atestat

prezentare power point pe baza la atestat

Date post:11-Jun-2015
Category:
View:7,767 times
Download:1 times
Share this document with a friend
Transcript:

Colegiul Economic Virgil Madgearu Ploieti PROIECT pentru obinerea certificatului de calificare profesional NIVEL 3 Tema: Gama sortimental a produselor firmei S.C. Bird-Cr S.R.L. i reeaua de distribuie a acestora Prof. coordonator: NistoroiuGabriela Oana-Luiza a XII-a B IUNIE 2009 Elev: Ilina Clasa

Cuprins: Argument....................................................................................

......pag 3

Capitolul I : Prezentarea firmei S.C. Bird-Cr S.R.L.

.............................pag 5

Capitolul II: Gama sortimetal.Politica de

distribuie..........................pag 6

Capitolul III: Studiu de caz : 4.1.Gama sortimental a produselor firmei S.C. Bird-Cr

S.R.L.......................................................................................

......pag 10

4.2.Distribuia

produselor.................................................................pag

17

Gama sortimental a produselor firmei S.C. Bird-Cr S.R.L. i reeaua de distribuie a acestora (argumentarea temei)Plecnd de la premisa, "clienii notrii , stapnii notrii" m-am gndit s fac o lucrare n care s art de ce gama sortimental i reeaua de distribuie a unor produseeste att de important pentru o firm. Tot ce ine de o societate comercial este important i anume producia, prezentarea, desfacerea, ofertele speciale i tehnologia ct mai avansat, ns toate acestea au rost doar atunci cnd exist un cumprtor sau consumator, un beneficiar , cu alte cuvinte un client. Considerca satisfacia sau insatisfacia dup cumprare depinde de performana ofertei n raport cu ateptrile consumatorului. Dac performana produsului nu se ridic la nivelul ateptrilor consumatorului, acesta va fi dezamgit. Dac performana este conform asteptrilor, clientul este satisfcut. Am ales firma S.C. Bird-Cr S.R.L. deoarece se preocup permanents furnizeze produse si servicii de inalt calitate, astfel nct clienii si s beneficieze de o valoare superioar, angajaii i partenerii de afaceri s imprteasca succesul su, iar asociaii companiei sdispun de un randament superior al investiiei.

S.C. Bird-Cr S.R.L. s-a infiinat in 2002 i are sediul social in comuna Bucov, Judetul Prahova, strada Soseaua Nationala, numarul 830. Activitatea principal a societaii este comerul cu amntul. S.C. Bird-Cr S.R.L. este o societate cu rspundere limitat n care prile nu sunt reprezentate prin titluri negociabile i nu pot fi cedate altor persoane decat daca acestea din urma sunt agreate de majoritatea celorlalti asociati. S.C. Bird-Cr S.R.L. este o societate cu doi asociati avand un capital 100% privat. Capitalul social este de 200 lei fiind impartit in 20 de pri sociale a cte 10 lei/bucata. Profiturile societii se mpart ntre asociai n funcie de cota de participare la capitalul social.

Cap. I: Prezentarea firmei S.C. Bird-Cr S.R.L.

Gama sortimental reprezint un ansamblu omogen de produse, destinat satisfacerii aceleiasi nevoi generice si cuprinde patru coordonate dimensionale : lrgime, lungime, profunzime i omogenitate. Politica de distribuie cuprinde totalitatea deciziilor care se refer la o asigurare a treptelor de desfacere subordonate cu performanele ntreprinderii. O reea de distribuie reprezint totalitatea componentelor care particip la aciunile de depozitare stocare, transport, livrare si vnzare a produselor de la productor pn la consumator/utilizator final. Prin urmare firmele trebuie sa-i propun un nivel de performan care s corespund cu piata vizat i cu nivelurile de performant ale concurenilor.

Cap. II: Gama sortimetal.Politica de

Cap. III: Studiu de cazFirma S.C. Bird-Cr S.R.L. dispune de un depozit modern de materiale de construcii si distribuie toata gama de adezivi i gleturi, produse metalurgice (cuie, srma, plase, fier), parchet laminat, instalaii electrice,sanitare, termice i de ventilare, motoutilaje, tencuieli, vopsele...

Tencuiala de cuar colorat se

utilizeaz la finisarea decorativ i de protecie a pereilor exteriori pe tencuieli de var i ciment sau pe termosisteme. Peliculele sunt rezistente la ap i permeabile la vaporii de ap, ader foarte bine la suportul pregtit corespunztor, prezint o excelent aplicabilitate pe o gam larg de suporturi, peliculele sunt dure, foarte rezistente i

Tencuiala decorativ

structurat, se utilizeaz la finisarea decorativ i de protecie a pereilor exteriori sau interiori pe tencuieli de var i ciment sau pe termosisteme. Confer protecie ridicat a suportului la factorii de mediu (umiditate, radiaii, temperatur), formeaz pelicule rezistente la ap i permeabile la vaporii de ap, ader foarte bine la suportul pregtit corespunztor, prezint o excelent aplicabilitate, permite obinerera unor finisri cu aspect specific: striat, periat; ofer posibilitate de colorare si nuanare divers.

Vopseaua decorativ

structurat, se utilizeaz la finisarea decorativa i de protecie a pereilor exteriori pe tencuieli de var i ciment sau pe termosisteme, se poate utiliza i la interior. Confer protecie ridicat a suportului la factorii de mediu (umiditate, radiaii, temperatur), formeaz pelicule rezistente la ap i permeabile la vaporii de ap, ader foarte bine la suportul pregtit corespunztor, prezint o excelent aplicabilitate, permite obinerera unor finisri cu aspect specific: striat, periat de finete medie; ofer posibilitate de colorare si nuanare divers.

Distribuia produselor se realizeaz prin mai multe etape: Circuitul documentelor: v la societate se emite factura fiscal, avizul de nsoire a mrfii, certificatul de calitate a mrfii, chitana, bonul fiscal, documentul de transport. v la client se semneaz de primire factura fiscal, avizul de nsoire a mrfii, certificatul de calitate a mrfii, se nmneaz chitana sau bonul fiscal, se semneaz documentul de transport Achitarea mrfii se realizeaz cu bonul fiscal, chitana, bilet la ordin, C.E.C., proces verbal de compensare Strategiile urmrite: v la vnzare: pe firme de construcii, primrii, uniti de cult; v la cumprare: pe intermediari(societai de distribuie), pe productori direci; v la negociere s-a marsat pe obinerea celor mai bune discounturi, a termenelor de plata ct mai ndeprtate, plata cu bilet la ordin.

Cap. IV: ConcluziiLa sfritul anului fiscal 2007 S.C. Bird-Cr S.R.L.

avea o cifr de afaceri de aproximativ 1.475.148,00 RON, venituri de 1.486.072,00 RON i un nr total de 4 angajai.

Gama sortimental, reeaua de distribuie, elaborarea unui plan strategic, sunt foarte importante pentru fiecare ntreprindere deoarece nimeni nu i permite s activeze far a avea o perspectiv clar, att pe termen scurt ct i pe termen lung care s-i asigure subzistena, dar i raionalitatea, eficiena n condiiile n care mediul ambiant devine tot mai complex i mai dinamic.

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended