Home >Documents >Prezentare Generala Rom Energy Armstrong

Prezentare Generala Rom Energy Armstrong

Date post:01-Dec-2015
Category:
View:79 times
Download:4 times
Share this document with a friend
Description:
asa e
Transcript:
 • www.romenergy.ro

  Rom Energy Armstrong - 15 ani de experienta

  Rom Energy Armstrong

  Fitinguri si valve

  Armaturi industriale

  Generatoare de abur

  Str. Barajul Arges nr. 41, parter, ap.3 (C), sect. 1

  Bucuresti (zona Sos. Nordului Herastrau)

  Tel/ Fax: +40 21 232 38 84, 232 38 85

  Email: [email protected]

  Echipamente abur - condens

  CERTIFICAT NR. 370SR EN ISO 9001: 2001

  Q U A L I T A S

 • Societatea Rom Energy Armstrong, infiintata in anul 1994, ca societate cu capital privat, ofera clientilor sai solutii competente in domeniul eficientizarii sistemelor de abur si condens.

  Activitatea firmei include si asistenta tehnica la alegerea echipamentelor, punerea in functiune si urmarirea functionarii in timp, service dupa vanzare, precum si pregatirea personalului de specialitate din unitatile beneficiare atat in Romania cat si in laboratoarele partenerilor nostri externi.

  Solutii inteligente pentru sistemele de abur, aer si apa caldaDe peste 100 de ani Armstrong International Inc. s-a preocupat pentru oferirea solutiilor cele mai avansate in domeniul sistemelor de abur si condens.

  Companie fondata in anul 1900 in S.U.A., Armstrong International a inventat in anul 1911 oala de condens cu clopot care pana in zilele noastre se dovedeste a fi cea mai buna solutie pentru drenarea corespunzatoare a condensului. Pe linga oferirea de produse ce aduc importante beneficii clientilor, Armstrong ofera si o gama larga de servicii printre care studii referitoare la situatia sistemelor de abur si condens si solutiile de imbunatatire ale acestora, sustinerea de seminare in laboratoarele proprii sau la sediile clientilor si service dupa vanzare.

  Clayton Industries este lider mondial in proiectarea si executia de sisteme avansate pentru producerea aburului. Compania a fost fondata in 1935 in S.U.A. pentru a cerceta si dezvolta noi concepte in ingineria sistemelor de abur.

  Generatorul de abur Clayton a fost primul din aceasta gama de produse si a fost conceput ca un generator de abur cu serpentina cu circulatie fortata care poate produce abur de inalta calitate in cinci minute de la pornirea de la rece. Echipamente de mare fiabilitate si randament, de dimensiuni mici si incadrate in categoria C sau D ISCIR (fara pericol de explozie), complet automatizate, cu pornire rapida, acestea pot rezolva necesitatile beneficiarilor din toate domeniile de activitate. Gama constructiva acopera capacitati de la 160 kg/h la 11 t/h abur saturat la presiuni intre 6 si 100 bar. De asemenea produce si recuperatoare de caldura din gaze arse pentru sisteme de cogenerare.

  Compania Klinger Fluid Control GmbH este un centru de competenta pentru productia si distributia de robineti si sticle de nivel. Richard Klinger, inventatorul sticlei reflex, a fondat compania in 1886. Sapte ani mai tarziu a inceput productia in Gumpoldskirchen (Austria) pe locul actualei fabrici. De atunci istoria Grupului Klinger s-a identificat cu istoria a numeroase inventii in domeniul robinetilor industriali: inregistrarea materialului de etansare KLINGERIT (1899), patentarea robinetului cu piston (1921), productia indicatoarelor de nivel (1933) si productia robinetilor cu bila Ballostar (1968) pentru a enumera doar cateva din jaloanele ce au modificat intreaga industrie.

  Fondat in anul 1950, Grupul HAM-LET este specializat in proiectarea, dezvoltarea, productia si comercializarea de fitinguri si valve de inalta calitate intr-o larga varietate de materiale pentru aplicatii de presiuni si temperaturi inalte si vid. Produsele HAM-LET sunt folosite in intreaga lume intr-o gama larga de industrii, incluzand industria Petrochimica, a Semiconductorilor, in domeniul Energetic, Alimentar, al Biotehnologiei si Farmaceutic, precum si in industria de Aparare, a Hartiei si Mineritului.

  ECHIPAMENTE ABUR - CONDENS

  FITINGURI SI VALVE

  32

  GENERATOARE DE ABUR

  Firma ROM ENERGY ARMSTRONG reprezinta in Romania companiile:

  ARMATURI INDUSTRIALE

 • Oale de condensSpecialisti in abur de peste 100 ani, Armstrong produce gama completa de oale de condens intr-o mare varietate de materiale si conexiuni. Deasemenea, Armstrong poate oferi solutii pentru aplicatii speciale. Tipuri constructive : oale de condens cu clopot, cu flotor si termostatice, termodinamice, termostatice (cu burduf, cu bimetal, cu diafragma).Aplicatii pentru echipamente rotative, abur supraincalzit, abur curat.

  Reductoare de presiune si regulatoare de temperaturaReductoarele de presiune si regulatoarele de temperatura ajuta la optimizarea sistemelor de abur, aer si alte fluide in mod eficient si sigur. Ele asigura productivitate ridicata prin mentinerea constanta a presiunii si/sau a temperaturii pentru un control mai bun al procesului. Tipuri constructive: cu actionare directa si cu actionare pilotata extern.

  Schimbatoare de caldura instantanee abur - apaSchimbatoarele de caldura instantanee, prin proiectare, elimina controlul temperaturii prin regulatoarele de temperatura, aceasta realizandu-se printr-o diafragma de control a presiunii. Controlul este mult mai precis si schimbul de caldura are loc mai usor decat cu sistemele clasice de reglare a temperaturii. Supraincalzirea apei permite eliminarea virusului Legionella si a altor bacterii.

  Drenere de lichidDrenerele de lichid sunt proiectate pentru drenarea lichidelor din gaze sau separarea a doua lichide cu greutati specifice diferite. Aceste drenere de lichid pot functiona pana la 255barg sau pana la o greutate specifica de 0.40 kg/dm3. Tipuri constructive: cu flotor liber, pentru debit mare, cu ax fix si transparente si cu clopot.

  Sisteme pentru recuperarea condensului

  Pompe de condens mecanicePompele mecanice Armstrong ofera toate avantajele recuperarii condensului, fara intretinerea cu costuri ridicate a pompelor de condens electrice.Grupuri de pompare Sistemul de drenaj Posi-PressureExpandoare

  Aerisitoare automateAerisitoarele automate cu flotor si termostatice sunt proiectate sa elimine gazele din lichide de la o greutate specifica de 0.40 kg/dm3 si pentru evacuarea gazelor necondensabile din sistemele de abur. Tipuri constructive: cu flotor liber, pentru debit mare, termostatice, cu ax fix si transparente.

  Echipamente de amestec abur - apaValvele de amestec Steamix de la Armstrong ofera capacitatea de a realiza apa calda la temperaturi constante prin amestec direct abur-apa cu grad de siguranta ridicat. Printre accesorii se numara statia de injectie detergent, furtune si tamburi, pistoale de pulverizare si lanci de pulverizare.

  ECHIPAMENTE ABUR - CONDENSSolutii inteligente pentru sistemele de abur, aer si apa calda

  54

 • Generator de abur Clayton EG-80-1-MOD capacitate totala 1250 kg/h

  Instalatie Clayton 3xSEG-604-1 capacitate totala 30 T/h

  ytoota

  O8tok

  bula

  tota

  G4-SE0 T

  GENERATOARE DE ABUR

  Generatoare de abur cu capacitati intre 160 kg/h si 11.000 kg/h la presiuni intre 6 bar si 100 bar. Reduc semnificativ consumul de combustibil si ajung la parametrii nominali in mai putin de 5 minute de la pornirea la rece. Sunt disponibile modele pe gaz si/sau motorina. Acest tip de generatoare sunt foarte sigure in exploatare (incluse in clasa ISCIR C sau D) si sunt complet automatizate. Compacte si usoare (ocupa 1/2 din spatiul necesar unui cazan clasic), se livreaza cu instalatia completa premontata pe un cadru metalic. Generatoarele de abur Clayton urmaresc si satisfac foarte usor cerintele tehnologice de abur la costuri minime de functionare, intretinere si reparatii.

  Generatorul de abur Clayton

  Caracteristici

  Avantaje

  Principiul contracurent

  Serpentina

  Separatorul de abur

  Pompa Clayton

  Suflator de funingine

  Forma flacarii

  Complet automatizat

  Costuri reduse cu combustibilul

  Cel mai scurt timp de pornire

  Pastrare in rezerva rece

  Randament maximUtilizarea optima a suprafetei de schimb de caldura

  Viteza gazelor controlataTransfer de caldura optim

  Abur saturat uscat 99,5%Nu este sensibil la impuritati Pierderi minime prin purja

  Debit de apa perfect controlatNu este afectata de calitatea apeiFara etansari fara scurgeriIntretinere foarte usoara

  Randament maximCamera de ardere compactaNoxe foarte scazute

  Serpentina curataRandament maximIntretinere usoara

  Controlat de computerPoate fi conectat la un sistem centralizat de control

  Dimensiuni minime si greutate redusa

  Costuri minime de intretinere si reparatie

  Raspuns extrem de rapid la cerintele tehnologice fara variatii de presiune

  76

  Pompa Clayton pentru apa de alimentare Serpentina

  A

  p

  a

  d

  e

  a

  l

  i

  m

  e

  n

  t

  a

  r

  e

  d

  e

  l

  a

  d

  e

  g

  a

  z

  o

  r

  Separator de picaturi

  A

  p

  a

  d

  e

  a

  l

  i

  m

  e

  n

  t

  a

  r

  e

  C

  o

  n

  d

  e

  n

  s

  l

  a

  d

  e

  g

  a

  z

  o

  r

  Abur de calitatela distribuitor

  D

  r

  u

  m

  u

  l

  g

  a

  z

  e

  l

  o

  r

  d

  e

  a

  r

  d

  e

  r

  e

 • Stea

  m S

  uppl

  y

  Hea

  t Exc

  h

  Air V

  ent

  Wat

  er In

  ut

  Atm

  osph

  ere

  Vacu

  um B

  reak

  erVe

  nt L

  ine

  Ret

  urn

  Mai

  n

  Lift

  Sup

  Fill

  See

  Stea

  m S

  uppl

  y

  Hea

  t Exc

  h

  Air V

  ent

  Wat

  er In

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended