Prezentare fcc

Date post:22-Nov-2014
Category:
View:372 times
Download:5 times
Share this document with a friend
Description:
 
Transcript:
  • 1. FundaiaComunitarCluj
    Oportuniti de implicarencomunitate

2. 3. NoivajutmsvtransformaiClujulnoraulpe care vi-ldorii.
4. Alturai-vcelor care au adusoschimbare! Alegei cum!
Construiifondulnumit al companieidvs. ncadrulFundaieiComunitareCluj, care lvaadminsitran mod profesionisti ca vaacordafinanripentrudomeniulpe care doriislsusinei.
5. Au dezvoltatfondurinumitencadrulFCC:
TerapiaRanbaxy. Valoareafondului: 85.000 Lei/an
Prinprogramul Grdinaverde de la grdi au fostfinanate 21 de grdinieclujene, pentruamenajareaunorcoluri de natur.
Electrogrup. Valoareafondului: 80.000 Lei/an
Prinprogramul Collegium. ExcelennEducaie, au fostmodernizaelaboratoarelespeciale a patruinstituiiclujene de nvmnt din sistemulpreuniversitar, respectivuniversitar.
SoftVision. Valoareafondului: 35.000 Lei/an
Din FondulSoftVision au fostsusinuteproiectendomenii diverse. S-a cumpratoautospecial cu rol de clinicveterinarmobil, a fostamenajatsla de mese a unuicentru de vrstnici. De asemenea, a fostdotat cu echipamentespecialeogrdinidestinatcopiilor cu dizabilitii a fostsprijinitparticipareauneiechipe de elevi la ocompetiieinternaional de informatic.
6. (II) Pelngfondurileconstituiteexclusivpebazaresurselorcompanieidvs., puteisvimplicaiiangajaii, clienii, furnizoriiipartenerii, attpentru a constitui un fond, daripentru a decide cedomeniidoriissusinei.
7. i-au mobilizatangajaii:
Provident Financial Romnia. Valoareafondului: 10.000 Lei/an
Prinprogramul de finanare Fiecareparc are povestealui, a fostsusinutamenajarea de ctreOrganizaiaStudenilorpentruTurismulRomnesca primuluiparc rustic ecologic din Cluj. Companiai-a implicatiangajaii, care au participat ca voluntari la amenajareaparcului.
BRD GrupeSocitGnrale. Valoareafondului: 65.000 Lei/an
Prinprogramul Investiientr-un viitordurabiliegalitate de anse, dezvoltat de FCC, suntsusinute un proiect de antreprenoriat social iocampanie de integrarepepiaamuncii a tinerilordefavorizai, respectivsuntacordate burse de studiui de formarepentrutineriidefavorizai. Fondul a fostdezvoltatprincontribuiilesalariale ale angajailor BRD GrupeSocitGnrale, care particip ca voluntarii la implementareaproiectului, ncomitetele de seleciei de expertiz.
8. (III) Susinei un fond deschisncadrul FCC!
9. Fondulpentru Burse. Ajutaitineriimotivai, dar care ntmpindificultifinanciare, si continue studiile, prindonaiisaudirecionnd 2% din impozitulanualpevenit.

FondulpentrutineriYouthBankCluj. Contribuii la implicarealiceenilorclujeninproiectedestinatetransformriilori a Clujuluinoraulpe care lvism cu toii, prindonaiisaurspunznd la iniiativeletinerilor.

FindulInJOYCluj.Transmiteimaidepartebucuria de a ficlujeaniinvestiinproiecte care promoveazcultura, stilul de viasntos, hobby-urileidezvoltareaurban. Contribuiiprindonaii, propuneiidei de proiectenacestedomeniiisoluiipentru a strange fonduri.

FondulpentruIniiativeComunitare. Susineiproiectendomenii diverse, recomandate de FCC: educaie, tineri cu deficiene, proteciaanimalelor, vrstnici, reabilitare de locuine, copii cu nevoispeciale. V puteiimplica ca donator, alegndoiniiativ din Catalogul de ProiecteRecomandate ale FCC, notndsaususinnd un nottorncadrulcompetiieiSwimathon.
10. (IV) Altemodaliti de implicare
11. Puteicontribui la transformareaClujuluinoraulvisatsusinnd ca sponsorievenimenteprin care suntstrnsefonduripentrunevoileoraului: concursulcaritabil de notSwimathon, Gala PremiilorDonOr, sau care susinintegrareatinerilor cu dizabiliti: Festivalul Cultural Miraje.

RecomandaiactivitateaiexpertizaFundaieiComunitareClujunuiprietensaucolaborator.

Participai ca voluntar la programelenoastre, fructificndu-vexperienprofesionali de vianfolosulClujului.


12. Sunteialturi de FundaiaComunitarCluj, vbucurai de omulime de beneficii!
13. SchimbaiClujulprinviziuneadvs.
Suntemparteneruldvsivpunem la dispoziieexpertizanoastrnadministratea de programe de finanare.
Canalizamalteresurse din comunitate, pentru a produce un impact crescutasupraClujului.
Lucraingrupurialturi de care vface plceresvimplicai: angajai, prieteni, colaboratori.
Vabucurai de o imagine pozitivncomunitateivfidelizaiclienii.
Fonduriledvssunt administrate n mod transparent ivbucurai de beneficiilefiscaleprevzute de Codul Fiscal i de LegeaSponsorizrii.

14.
PunemnlegaturanevoileiresurseleClujului, pentru a mbuntiviaalocuitorilor. Stimulmimplicareaiiniaivaclujenilor, pentru un oran care sifacplcereslocuieti, sicreticopiii, sstudiezi.

FundaiaComunitarClujadminitreazfonduri care inspirimplicareaoamenilor. Valorilenoastresunt: transparena, profesionalismul, parteneriatul, impactulpetermen lung.
Credemcfiecareclujeanicompanie de interes local pot contribui la transformareaorauluinloculpe care lvism.

nperioada 2008-2010, am gestionati am oferitfinanrinvaloaretotal de 435.000 lei, pentru 100 de proiectencadrulprogramelornoastre, respectivpentru 35 de burse.
15.
RO 400039, Cluj-Napoca
Str. Cloca, nr. 6, ap. 2
T: +40264/434618
F: +40264/434619
www.fundatiacomunitaracluj.ro

Click here to load reader

Embed Size (px)
Recommended