+ All Categories
Home > Documents > Pietre Si Cristale

Pietre Si Cristale

Date post: 03-Jan-2016
Category:
Author: valyten
View: 464 times
Download: 24 times
Share this document with a friend
Description:
other
Embed Size (px)
of 77 /77
Pietre si cristale Rugăciune pentru abundenţă Din Lumina Universului care Eu Sunt. Din Iubirea Universului care Eu Sunt Din Puterea Universului care Eu Sunt Din Inima Universului care Eu SuntEu Decretez(Hotărăsc) Eu locuiesc în mijlocul Abundenţei Infinite Abundenţa Universului este Sursa mea Infinită Râul Vieţii nu se va opri vreodată Acesta curge prin mine într-o expresie generoasă Binele vine la mine prin câi neaşteptate şi Dumnezeu lucrează prin nenumarate căi ca să mă binecuvânteze Acum eu îmi deschid mintea mea ca să primesc binele meu Nimic nu este prea bun ca să fie adevărat Nimic nu este prea minunat ca să se întâmple Cu Universul ca Sursă a mea, Nimic nu mă uimeşte Eu nu sunt împovărat(ă) de gânduri despre trecut sau viitor Unul a plecat Celălalt urmează să vină Prin puterea credinţei mele, împreună cu acţiunile mele motivante şi fără teamă şi conectarea mea profundă cu Universul, viitorul meu este creat şi abundenţa mea se manifestă Eu cer şi accept ca să fiu ridicat(ă) oricând şi oriunde în Adevărul cel mai Înalt Mintea mea este linistită De azi înainte, eu dau liber(ă) şi fără teamă totul Vieţii şi Viaţa îmi dă înapoi totul într-un mod măreţ şi magnific Binecuvântările vin în moduri aşteptate şi neaşteptate Universul mă aprovizionează în moduri minunate SUNT într-adevăr recunoscător(are) Şi eu las ca aşa să fie. Rugăciune pentru Prosperitate Afirmaţii pentru Prosperitate *A se citii cu voce tare timp de 30 de zile! Eu SUNT sursa tuturor bogăţiilor Eu SUNT bogat(ă) şi am idei creative Mintea mea abundă de gânduri noi, originale, inspirate Ceea ce am de oferit este unic şi lumea o doreşte Valoarea mea este infinită Ceea ce lumea are nevoie şi doreşte, eu sunt gata să fac şi să dau Ceea ce lumea are nevoie şi doreşte, eu recunosc şi îndeplinesc Recompensa minţii mele este fără obstacole şi limite Nimic nu poate sta în calea creativităţii mele inspirate Energia puterii pline de viaţă a lui Dumnezeu învinge orice obstacol şi revarsă în lume, binecuvântări şi prosperitate tuturor, şi totul prin mine Eu radiez binecuvântări, eu radiez creativitate, eu radiez prosperitate, eu radiez servicii pline de iubire Eu radiez Bucurie, Frumos, Pace, Înţelepciune şi Putere Umanitatea mă caută şi mă recompensează Eu SUNT iubit(ă) de către lume Eu SUNT dorit(ă) oriunde merg Eu SUNT apreciat(ă)
Transcript
Page 1: Pietre Si Cristale

Pietre si cristale

Rugăciune pentru abundenţă

Din Lumina Universului care Eu Sunt.Din Iubirea Universului care Eu SuntDin Puterea Universului care Eu SuntDin Inima Universului care Eu SuntEu Decretez(Hotărăsc)Eu locuiesc în mijlocul Abundenţei InfiniteAbundenţa Universului este Sursa mea InfinităRâul Vieţii nu se va opri vreodatăAcesta curge prin mine într-o expresie generoasăBinele vine la mine prin câi neaşteptate şi Dumnezeu lucrează prin nenumarate căi ca să mă binecuvântezeAcum eu îmi deschid mintea mea ca să primesc binele meuNimic nu este prea bun ca să fie adevăratNimic nu este prea minunat ca să se întâmpleCu Universul ca Sursă a mea, Nimic nu mă uimeşteEu nu sunt împovărat(ă) de gânduri despre trecut sau viitorUnul a plecatCelălalt urmează să vinăPrin puterea credinţei mele, împreună cu acţiunile mele motivante şi fără teamă şi conectarea mea profundă cu Universul, viitorul meu este creat şi abundenţa mea se manifestăEu cer şi accept ca să fiu ridicat(ă) oricând şi oriunde în Adevărul cel mai ÎnaltMintea mea este linistităDe azi înainte, eu dau liber(ă) şi fără teamă totulVieţii şi Viaţa îmi dă înapoi totul într-un mod măreţ şi magnificBinecuvântările vin în moduri aşteptate şi neaşteptateUniversul mă aprovizionează în moduri minunateSUNT într-adevăr recunoscător(are)Şi eu las ca aşa să fie.

Rugăciune pentru Prosperitate

Afirmaţii pentru Prosperitate *A se citii cu voce tare timp de 30 de zile!

Eu SUNT sursa tuturor bogăţiilorEu SUNT bogat(ă) şi am idei creativeMintea mea abundă de gânduri noi, originale, inspirateCeea ce am de oferit este unic şi lumea o doreşteValoarea mea este infinităCeea ce lumea are nevoie şi doreşte, eu sunt gata să fac şi să dauCeea ce lumea are nevoie şi doreşte, eu recunosc şi îndeplinescRecompensa minţii mele este fără obstacole şi limiteNimic nu poate sta în calea creativităţii mele inspirateEnergia puterii pline de viaţă a lui Dumnezeu învinge orice obstacol şi revarsă în lume, binecuvântări şi prosperitate tuturor, şi totul prin mineEu radiez binecuvântări, eu radiez creativitate, eu radiez prosperitate, eu radiez servicii pline de iubireEu radiez Bucurie, Frumos, Pace, Înţelepciune şi PutereUmanitatea mă caută şi mă recompenseazăEu SUNT iubit(ă) de către lumeEu SUNT dorit(ă) oriunde mergEu SUNT apreciat(ă)Ceea ce am de oferit este mult doritCeea ce am de oferit îmi aduce o recompensă bogatăPrin viziunea mea, lumea este binecuvântatăPrin gândirea mea clară şi scopul ferm, noi valori minunate încep să se manifesteViziunea mea este ca şi viziunea celor vitejiCredinţa mea este ca şi credinţa celor neînvinşiPuterea mea de a realiza este nelimitatăEu, în Sursa mea desăvârşită, sunt toată bogăţia, toată puterea, toată productivitateaEu, “NUMELE TĂU” declar libertatea mea financiară,ACUM şi de acum încolo pentru totdeauna!Şi eu las ca aşa să fie.Rugăciunea, afirmaţiile, au fost traduse prin intermediul unei persoane minunate! Binecuvântări Celeste!

Page 2: Pietre Si Cristale

http://www.fenacit.ro/infinit.htmlContacte-mail:[email protected]

FENACIT

Fenacitul Brazilian este mai temperamental decat cel din Madagascar, poseda o energie fina care aprinde inima si de acolo se extinde in jurul corpului, creand o sfera protectoare. Foarte des este protejat de un gardian.

Fenacitul de Burma are o energie intensa, curata si stralucitoare, radiind in tot corpul. Senzatia energiei este fina, cu o puternica conexiune Cer-Pamant.

Fenacitul din Madagascar poseda o vibratie blanda si reconfortanta. Este ideal pentru uz indelungat. Energia lui se face simtita in inima si de acolo porneste inspre chakrele superioare.

Fenacitul nigerian are o energie extrem de puternica si inalta, putand fi simtita si de persoanele care in general nu sunt sensibile la energiile altor cristale. Activeaza mai intai ochiul al treilea dupa care se face simtita in chakra coroanei si a inimii. Energia sa radiaza la mai multi metri in jurul sau, in vortexuri. In aura cristalului se pot observa simboluri protectoare, chiar daca acesta nu a fost programat initial.   Nu necesita purificare, dar eu folosesc o scurta rugaciune de aclimatizare a pietrei cu energia mea proprie. Este o piatra relativ noua, primul fenacit nigerian fiind gasit in anul 2008. Din acest motiv, descrieri despre acest tip de fenacit sunt putine, toata lumea ramanand la generalitati. Din observatiile prietenilor care au incercat aceste cristale, am constatat ca cel nigerian este cel mai puternic ca energie.

AXINIT

Axinitul este o piatra extraordinara pentru impamantare, aliniind energiile corpului fizic cu cele ale Pamantului. Este un excellent companion pentru vindecatori si lucratorii in Lumina, intrucat transmite energie vindecatoare in maini. Ajuta la dizolvarea blocajelor energetice si transmuta negativitatea. Sustine transcederea egoului pentru rezolvarea problemelor .

BO-LI

Aceste pietre au fost descoperite in anul 2008 intr-o zona indepartata din desertul Rub al Khali de catre un cautator de pietre sacre de lumina. El a observat ca Bo Li erau asezate intotdeauna printre pietrele sacre. Ele au fost impinse de forte nevazute la suprafata pamantului si se gasesc acum deasupra dunelor. Nisipul fin si vantul desertic au slefuit aceste pietre de-a lungul timpului pana le-au dat minunatul aspect sticlos-catifelat.

Pietrele Bo Li au vibratii foarte inalte, asemanatoare Fenacitului si Scolecitului, si totodata extrem de delicate, care actioneaza asupra noastra in primul rand la nivel emotional. Ele ne invata ca evolutia spirituala are loc in trepte, unele inalte si abrupte, altele mici si constante. Cand aceasta piatra apare in viata ta, inseamna ca a sosit momentul unei noi ridicari a nivelului constientei. Ea este aici ca sa te ghideze pe calea cresterii tale personale cu blandete si rabdare. Te invata ca in spiritualitatate nu isi au locul competitia si comparatiile cu cei din jurul tau, acestea provenind din ego si nu din constiinta inalta.

Persoanele senzitive considera ca vibratia inalta a Bo Li curata si energizeaza excelent chakrele. O piatra amplasata pe chakra coroana si una la picioare emit impreuna o coloana de energie pura de-a lungul corpului ce elibereaza blocajele, curata zonele cu energie stagnanta si echilibreaza dimensiunea si viteza de rotatie a chakrelor.

Aceste pietre ajuta la imbunatatirea memoriei si ameliorarea simptomelor afectiunilor neurologice. Folosite in vindecare, ele amplifica atat capacitatile celorlalte cristale de terapie, cat si energia vindecatorului.

Ghidul tau in vise, calatorii astrale sau in realitatea materiala, Bo Li te va conduce catre ceea ce trebuie sa vezi, sa auzi, sa simti sau sa traiesti in fiecare dintre stari.

BRAZILIANIT

DANBURIT

GOSHENITGoshenitul este cunoscut pentru promovarea intelepciunii practice, curiozitatii intelectuale si a deciziilor bine gandite. Te

va ajuta sa observi o situatie sub toate aspectele, sfaramand incapatanarea si rigiditatea. Ajuta persoanele ce iau deciziile cu dificultate.

Este o piatra a sinceritatii, ce incurajeaza adevarul in toate actiunile si in special in respectarea cuvantului dat. Aduce autocontrol, creativitate si originalitate. Faciliteaza comunicarea si stabilizarea relatiilor.

Contribuie la restaurarea fluxului sanatos de energie in corp, vindecand atat durerea si afectiunile fizice, cat si aspectele mentale ale acestora. De-a lungul timpului a fost folosit in tratarea afectiunilor picioarelor, in special ale musculaturii. Un rol important il are in ameliorarea alergiilor la praf.

INFINIT

Page 3: Pietre Si Cristale

Aceasta piatra are puteri vindecatoare dincolo de orice imaginatie. Atinge sufletul, mangaie inima si merge acolo unde exista suferinta, traume si blocaje cunoscute sau necunoscute.

MOLDAVITMoldavitul este printre cele mai apreciate pietre pentru proprietatile lor metafizice. Efectele Moldavitului variaza, de la

cele mai blande pana la efecte electrizante, cateodata greu de suportat, de la curatari la nivel fizic la reusite de ordin spiritual. Numitorul comun ale acestor experiente este revitalizarea omului sub toate aspectele fiintei sale si accelerarea evolutiei spirituale.

Persoanele care ating pentru prima data Moldavitul deseori experimenteaza caldura, simtita intai in mana si apoi progresiv prin corp. In anumite cazuri, chakra inimii se deschide si se percepe o senzatie ciudata in piept (nedureroasa totusi), un val de emotii si o roseata in obraji. Acest efect a fost observat atat de des incat a primit denumirea de "roseata Moldavitului".

Alte senzatii simtite sunt pulsiuni in mana care tine piatra, gadilaturi in zonele chakrelor 4 si 6, ameteala si, ocazional, senzatie de decorporalizare. Majoritatea oamenilor simt ca Moldavitul le excita energiile si le intensifica vibratiile, in special in primele zile sau saptamani, pana devin aclimatizati cu energiile sale. Altii, mai ales cei nascuti printre stele, se simt relaxati de efectul ei, simtind o bucatica "de acasa".

Inteligenta trezita si constientizata a inimii poate fi considerata Graalul spiritual .Moldavitul inca o data face paralele cu Graalul prin afinitatea sa cu inima si chakra inimii. Prin campul electromagnetic si prin campul energiilor de o subtilitate de nemasurat ale inimii, percepem starea altor oameni si a lumii. Campul inimii rezoneaza cu Tot-Ce�Este, de la atomi la galaxii, de la suflet individual la Constiinta Cosmica. Iar inima nu doar percepe ci si schimba starea a tot ce ne inconjoara. Prin vointa inimii avem posibilitate sa schimbam realitatea si, cunoscand acest fapt, avem responsabilitatea sa dorim doar binele sub forma sa cea mai inalta, fara a cunoaste ce forma va lua acesta. Moldavitul ofera promisiunea si poarta in el potentialul ajutorului in trezirea inteligentei inimii.

Energia moldavitului poate activa oricare si toate chakrele. Vibratiile sale tind sa se focuseze pe zonele unde exista blocaje sau "rani" mai intai curatind aceste zone si dupa aceea intrand in rezonanta cu intreg sistemul energetic al persoanei in cauza. Rezonanta Moldavitului poate lua multe forme, chakrele se deschid, sincronicitatile incep sa apara, crescand in numar si importanta. Pot exista conexiuni cu ghizii spirituali. Visele se transforma in mod dramatic, devenind experiente de neuitat si pline de intelesuri. Se pot schimba relatiile si locurile de munca, meditatiile devin mai profunde, toate acestea fiind simptome ale schimbarii vibratiei personale.

Moldavitul este un aliat puternic in meditatie si visare. In ambele cazuri, atingerea repetata a unui Moldavit de frunte poate crea o experienta vizionara mai vie. Moldavitul creste sensibilitatea de a percepe ghidarea si abilitatea de a discerne mesajele trimise din taramuri mai inalte. Moldavitul catalizeaza vindecarea proprie, curatand blocajele si deschizand meridianele, totodata energizand conexiunile intre corpurile fizice, astrale, eterice si cauzale. Moldavitul este talismanul trezirii, transformarii si al evolutiei.

Din cauza intensitatii energiei sale, unii dintre noi trebuie sa inceapa gradual lucrul cu Moldavitul, dar majoritatea se acomodeaza in cateva zile.

Moldavitul ofera si energie protectoare. Cand cineva rezoneaza cu frecventele sale inalte, energiile si entitatile de joasa vibratie nu se pot conecta la acea persoana sau la campurile ei. In acord cu proprietatile sale transformatoare, Moldavitul tinde sa deconecteze de la atasamentele nesanatoase si sa atraga persoanele si situatiile necesare evolutiei spirituale. Se poate purta ca bijuterie. Se poate lipi de alte cristale pentru a mari ambele energii. Moldavitul poseda abilitatea de a mari efectul benefic al altor pietre. Pentru vindecare, se potriveste cu Serafinitul. Pentru experiente vizionare, cu Diamantul Herkimer. Moldavitul activeaza profund intregul sistem de chakre, stimuleaza Kundalini, deschide canalele psi si propulseaza catre viitor ca un uragan.

Moldavitul lumineaza limitarile autoimpuse in ceea ce priveste viata si evolutia. Dupa aceea le distruge, propulsandu-te cu capul inainte pe cale ta spirituala. Energiile sale deschid progresiv chakrele, permitand activari puternice, calatorii cosmice fantastice, precum si revelatii despre scopul si dimensiunea a ceea ce numim noi "SPIRIT". Este un excelent dispozitiv de comunicare cu rudele si prietenii din alte dimensiuni si planete.

Pe plan emotional, fii pregatit sa patrunzi in cele mai adanci, mai intunecate frici, secrete si umbre ale tale. Moldavitul aduce la suprafata tot ce ai nevoie sa recunosti, sa onorezi, sa integrezi sau sa cureti, deci fii pregatit sa te uiti intr-adevar in acea oglinda. Totusi, odata ce ai rascolit namolul, Moldavitul va trimite cea mai stralucitoare dintre lumini in acel abis, iluminand monstrii, aratand ca de fapt sunt doar niste soricei in realitate. Pe plan fizic, Moldavitul este o piatra a activarii si nu a vindecarii. In general nu se foloseste Moldavit pe pacienti decat daca sunt deja relativ sanatosi si echilibrati, gata sa treaca la urmatoarea faza.

MORGANIT

PETALIT

Petalitul are o conexiune profunda cu taramul Spiritului. Tinand unul in mana, te poti trezi ridicat usor si expandat, ajungand intr-un taram al luminii albe pure si blande, un loc patruns de un sentiment profund de pace si bucurie. Petalitul te poate duce intr-o dimensiune a odihnei si refacerii, un loc in care grijile si preocuparile lumii sunt abandonate, permitandu-ti sa te imbaiezi in Gratia Divina.

Petalitul este si o piatra a viziunilor. Ca si Fenacitul, poate deschide ochiul interior catre multitudinea de lacasuri din dimensiunile mai inalte, permitand mintii curioase sa descopere orizonturi noi.

Petalitul poate fi folosit sa intareasca anumite puteri psihice, de exemplu clarviziunea si telepatia, si sa ajute omul sa-si cunoasca Dharma sau calea destinului sau cel mai inalt. Pentru fiecare dintre noi exista un contract care descrie planul Spiritului pentru parcurgerea destinului cel mai inalt in aceasta viata, iar meditatia cu Petalitul ne poate ajuta sa ajungem intr-un punct din care perspectiva asupra acestui plan este clara si usor de inteles.

Surprinzator pentru o piatra de o asemenea vibratie inalta, Petalitul are si proprietati de impamantare care te ajuta sa ramai conectat la viata in timp ce explorezi dimensiunile interioare deschise de el.

Page 4: Pietre Si Cristale

Este si o piatra a manifestarii ajutand la aducerea in planul realitatii a viziunilor extatice experimentate in dimensiunile mai inalte.

Cea mai simpla utilizare a Petalitului este plasarea lui pe ochiul al treilea in timpul meditatiei. Majoritatea persoanelor care incearca aceasta se vor gasi intr-o stare profunda de relaxare si pace. Petalitul poate fi folosit atat pentru explorare interioara cat si in scopul linistirii mintii si pentru ridicarea constientei pana la lacasurile linistite ale Luminii. Odata vizitate aceste locuri, poti aduce cu tine de acolo o pace interioara care actioneaza ca un rezervor de calm in vremurile acestea agitate.

Este benefic vindecatorilor sa poarte Petalit in timpul vindecarilor, ca sa ii asiste la deschiderea canalelor spirituale prin care sunt accesate energiile vindecatoare. Plasarea pe chakrele pacientilor le va oferi si lor acces la aceste canale.

 Petalitul poate fi folosit cu Fenacit, Ajoit, Lepidolit, Turmalina sau Morganit pentru cresterea energiilor pacii, bucuriei si linistii. Calitatile sale iubitoare sunt amplificate cel mai mult cand este combinat cu Cuart Roz.

PIETERSIT

Pietersitul este cunoscut si sub denumirea de Piatra Furtunii, pentru ca este o piatra care are o incarcatura interioara, ca o mica furtuna . Aduce energie care curata si aduce schimbare.

Pietersitul iti reaminteste bland ca esti o fiinta spirituala intr-un corp fizic si nu invers. Facand asta, devenim sensibili la lectiile primite, constientizand rezultatele luptelor si incercarilor noastre din viatra cotidiana.

Este o piatra care stimuleaza campul de energie, si ajuta la debarasarea de obiceiurile nedorite si de modul de viata care nu duce la evolutie spirituala.

Are o vibratie puternica, care faciliteaza conexiunea energetica cu Sinele Superior. Ajuta calatoriile samanice. Se stie ca Pietersitul energizeaza mintea si mobilizeaza la actiune, aducand vibratii inalte din taramurile superioare prin

chakra 6. Uneste Ochiul al Treilea cu chakra plexului solar(lacasul vointei), stimulandu-te sa vrei sa faci tot ce este necesar pentru propria evolutie spirituala.

La primul contact cu aceasta piatra, vei simti cum incepe sa inlature blocajele, dar in acelasi timp vei simti ca aluneci intr-o stare de constiinta modificata. Aceasta constiinta modificata te va ajuta sa recunosti frumusetea ta interioara. Aceste schimbari se pot intampla si fara a fi nevoie de a face meditatie cu Pietersitul, pentru ca te centreaza in fiinta ta spirituala.

Te va asista sa te ridici deasupra sentimentelor de care s-au ajutat altii sa te controleze, si vei incepe sa observi cand cineva nu spune adevarul. Pietersitul te va deschide inspre intelegerea intamplarilor din jurul tau si iti va atrage atentia asupra conditionarilor la care esti supus , ca sa te conformezi cu cerintele altora.

Pe linga plexul solar,este stimulanta si pentru chakra de baza, dandu-ti puterea sa treci de frici si inabilitatea de a lua decizii, pasind in viata ta autentica.

PREHNIT

RHODIZIT

Rhodizitul este o piatra samanica din Madagascar. Era folosit pentru a aduce ploaia sau pentru a opri ploile prea abundente. Sunt sigur ca exista si alte folosiri samanice nedocumentate ale Rhodizitului.

Pe plan fizic, este un mineral complex, continand potasiu, cesiu, berilliu, aluminiu, bor si oxygen. Poate fi galben , alb sau incolor. Cristalele sunt cel mai frecvent dodecaedre romboidale. Cristalele de Rhodizit sunt de obicei de mici dimensiuni dar vibreaza cu surprinzatoare putere si intensitate. Rhodizitul

emana o energie pozitiva, blanda si reconfortanta. Ofera o sursa de energie pozitiva constanta, ceea ce este destul de rar in regatul cristalelor.

Stimuleaza chakra plexului solar si sunt capabile sa creasca puterea de manifestare a proprietarului. Rhodizitul creste puterea atat a altor cristale,cat si a oamenilor. Un experiment bun este sa simti energia unei pietre, dupa care sa pui un cristal sau doua de Rhodizit alaturi si sa le tii cateva momente. In majoritatea cazurilor, vei simti o amplificare a puterii pietrei initiale.

Avand Rhodizitul, poti avea puterea unui "Cristal Generator" venind dintr-o pietricica marunta. Cand este folosit in acest fel, Rhodizitul amplifica puterea cristalelor alaturate lui, fara a interveni cu vibratia lui proprie peste celelalte cristale. Este cristalul esential in aplicatii de vindecare. Creste efectul pietrelor vindecatoare daca sunt alaturate si se ating. Vindecatorii care isi folosesc mainile pot beneficia de un flux mai mare de energie purtand un inel din Rhodizit sau purtand cristalul intr-un saculet in jurul gatului. Chakrele slab energizate sau meridianele pot fi intarite punand Rhodizit direct pe ele. Se poate spune ca Rhodizitul functioneaza ca un generator orgonic natural. Rhodizitul pare sa functioneze pe cai asemanatoare cu generatorii orgonici proiectati de Wilhelm Reich.

Este ideal pentru lucrul asupra corpului fizic pentru ca armonizeaza energiile acestuia. Vindecarea se face prin energia iubirii care emana din cristal, atat de necesara corpului.

Rhodizitul, acest amplificator de energie pozitiva, nu necesita purificare. Extrage energiile discordante si le transmuta in energii de vibratie inalta.

Energia Rhodizitului este dominanta in chakrele 6 si 7 dar poate fi folosit sa activeze si sa stimuleze toate chakrele. Energia sa amplifica abilitatile vizionare, vederea la distanta, telepatia si alte capacitati psi. Este o excelenta piatra pentru a fi folosita in meditatii, mai ales daca se doreste o experienta extracorporala , un voiaj astral sau vizionare interdimensionala.

Inmagazineaza si radiaza energia soarelui fiind o piatra extraordinar de pozitiva. Curata toate canalele energetice, chakrele si meridianele.

Rhodizitul se armonizeaza cu toate celelalte pietre si cu aproape orice din mediu! Singura precautie necesara cand folosim Rhodizit este sa avem grija daca mai folosim si alt amplificator, ca de exemplu diamantul.

Page 5: Pietre Si Cristale

Folosit impreuna cu o piatra de impamantare, acest mic aliat va ajuta impamantarea Corpului de Lumina in corpul fizic, la nivel celular. La vizionarea trecutului, prezentului, viitorului sau a vietilor paralele, va ajuta sa ramaneti detasati emotional.

Rhodizitul aduce o energie extraordinar de inalta in corpul emotional. Ne ajuta sa fim mai optimisti, sa fim mai entuziasti si sa dorim sa ne schimbam vietile in mod radical. Ne ajuta sa tratam depresia, migrenele si sa intarim ochii si nervii optici.

SERAFINIT

SCOLECIT

Scolecitul este un mineral excelent pentru aducerea sentimentului de pace interioara. Te ajuta sa ai un somn odihnitor si meditatii profunde. Canalizeaza energie inaltatoare, ca si cum ai pluti treaz intr-un vis, descoperind deseori ca inima ta se expandeaza de dragoste si energia iubirii se revarsa in exterior. Scolecitul curata bland chakrele si mintea, permitand conexiunea cu Sinele tau superior si primirea informatiilor despre intreaga ta existenta. Te ajuta sa devii pasnic, aducand echilibru in momente dificile sau de schimbare. Sustine delicat cresterea receptivitatii fata de viata. Te ajuta sa preiei controlul asupra vietii tale si concretizarea cursului dorit al acesteia.

SHATTUCKIT

SHATTUEKIT

SHIVA LANGAM

http://www.kristale.ro/index.php?p=produse_cristale&cristal=MALAHIT

CUM FOLOSITI UN CRISTAL PENTRU BENEFICII MAXIME?Acestea sunt cristale naturale, veritabile, ca atare ele pot avea multe utilizari in beneficiul dv.! Inainte de a le purta sau folosi, PURIFICATI-LE prin metodele pe care le aveti la indemana si PROGRAMATI-LE MENTAL meditand cateva secunde/minute asupra scopurilor cu care le investiti. Pot fi folosite si fara programare mentala, ca simple bijuterii sau obiecte de decor, aducand protectie in domeniile cu care rezoneaza ele cel mai intens (descrise anterior in proprietatile cristalului). Cu siguranta ati auzit deja de modalitatile in care un cristal poate fi folosit, dar am realizat pentru dv. un rezumat succint al acestora:* CRISTALUL - OBIECT DE SUSTINERE. Tineti-l in mana in timpul proceselor cu care acest cristal rezoneaza cel mai bine, descrise mai sus (anumite scopuri, domenii, planuri ale existentei etc).* CRISTALUL - SCUT PROTECTOR. Este un bun scut protector in mediile incarcate negative. Devine simbol protector al domeniilor pe care le reprezinta (prin programare mentala odata cu purificarea). Purtati-l asupra dv. pentru efectele sale benefice. Tineti-l in buzunar/geanta cand calatoriti. Tineti-l pe masa sau in fata calculatorului, la serviciu. Asezati-l langa pat sau sub perna cand dormiti. * CRISTALUL - OBIECT DE PODOABA. Purtati-l ca bijuterie cat mai des sau in momentele cu care rezoneaza cristalul cel mai bine (situatii descrise anterior). O purtare continua il transforma in talismanul dv. personal: noroc si protectie. * CRISTALUL - OBIECT DE DECOR Asezati-l ca obiect de decor undeva in incapere, pe masa, pe birou, in sufragerie, pentru purificarea, energizarea si ameliorarea mediului in care va aflati. Nu il tineti neaparat intr-o vitrina inchisa de geamuri, ci intr-un loc cat mai central din spatiul in care petreceti timpul si cat mai aproape de dv., pentru ca acest cristal isi transmite energia in mod egal in toate directiile.* CRISTALUL - INSTRUMENT DE CRISTALOTERAPIE. Unele pietre brute, taiate - cum ar fi varfurile, alte pietre rotunjite - cum ar fi discurile, pietrele plate, pietrele rulate, alte pietre prelucrate sau sculptate in diverse forme - cum ar fi medalioanele donut, medalioanele plate, bilele, sferele, pot fi asezate pe zonele bolnave sau in zona chakrei corespunzatoare pentru vindecare, energizare, activare, echilibrare.* CRISTALUL - INSTRUMENT DE MASAJ. Cristalele netede - cum ar fi bilele, sferele, discurile, pietrele rulate, pietrele plate - pot fi folosite ca instrument de masaj in reflexoterapie. Sunt placute la atingere si masarea punctelor cheie din palma sau din talpa devine mai eficienta, transmitand odata cu masajul si energia benefica a cristalului.* CRISTALUL - OBIECT DE MEDITATIE SI DE CONCENTRARE. Tineti cristalul in mana si frecati-l usor in momentele in care doriti sa intrati in starea necesara meditatiei.* CRISTALUL - OBIECT MATERIAL DE REPREZENTARE A UNUI VIS PERSONAL. Purificati cristalul, programati-l mental pentru un scop, un vis, o dorinta, apoi asezati-l intr-un loc unde sa il puteti vedea permanent, ca sa va aminteasca de scopul cu care l-ati investit, ca si cum l-ati vizualiza deja implinit, materializat. Daca scopul a fost atins, purificati cristalul si reprogramati-l pentru alt tel personal. Daca dimensiunea lui va permite, puteti purta cristalul permanent la dv.* CRISTALUL - OBIECT DE SUSTINERE SUBTILA. Purtati cristalul la dv in anumite situatii - dintre cele cu care rezoneaza el cel mai bine conform detaliilor de mai sus - ca sa va simtiti protejat. Tineti-l in mana, cereti-i ajutorul, vorbiti cu el, mangaiati-l, simtiti-i suprafata, analizati-l cu mainile si ochii ca si cum atunci l-ati descoperi prima oara, bucurandu-va de toate surprizele sale. Prezenta sa va calmeaza si va asigura subconstient ca nu sunteti singur.* CRISTALUL - INSTRUMENT DE ENERGIZARE A APEI. Asezati un pahar sau o sticla cu apa langa cristale sau formati un "cuib" din mai multe cristale (sub forma de varfuri, pietre brute, pietre rulate etc) in mijlocul caruia asezati vasul cu apa. Lasati peste noapte vasul cu lichid intre aceste cristale sau, intr-o dimineata insorita, lasati-le timp de ora in bataia directa a soarelui, astfel incat lumina sa treaca prin cristale direct in apa. Apa astfel incarcata poate fi folosita pentru spalare, pentru udarea florilor, pentru baut.

Page 6: Pietre Si Cristale

MALAHIT

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: CONGO* Mineral din aceeasi clasa cu azuritul. Este gasit in minele de cupru, impreuna cu azuritul.* Numele: provine din grecescul "malachos" insemnand "moale, fin" sau "molochitis" insemnand "de culoarea nalbei".* Compozitie chimica: Cu2CO3(OH)2* Duritate: 3-4 din 10* Luciu: sticlos, matasos.* Culori: nuante de verde deschis intrepatrunse cu verde inchis. Formeaza superbe modele dispuse in straturi sau cercuri.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta verde intens* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: straturi fine paralele sau pete concentrice in nuante de vernil

AVERTISMENTE* Este o piatra moale, deci trebuie evitate socurile.* Luciul poate pali in timp.* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine cupru.

PURIFICARE RECOMANDATA:* Este necesara purificarea frecventa, este o piatra care absoarbe usor negativitatea din jur, deci trebuie curatata permanent.* Fiind o piatra cu duritate mica, poate fi afectata de metodele de purificare mai agresive: cu sare grunjoasa sau nisip, deci folositi purificarea cu sare fina si apa.

ISTORIE: In Grecia antica, malachitul era talisman pentru copii. In Evul Mediu era purtat ca protectie impotriva magiei negre si vrajitoriei.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti* LUNA DE NASTERE: Mai* NUMAR ASOCIAT: 9* ANIVERSARE: 13 ani (nastere sau casatorie)* CHAKRE: toate* ALTELE: piatra nationala a statului Chile* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI RAPHAEL - ingerul sanatatii si al unui mod de viata sanatos, cel care ne ajuta sa ne pastram sanatatea sau sa ne-o recuperam dupa boala, este ingerul bucuriei de a trai, a rasului, al veseliei si al iubirii.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Mercur, cristalele verzi ascund in ele o energie cu totul speciala, fiind aducatoare de noroc si echilibru. Aduc relaxare, calm interior si exterior, aplaneaza conflictele si deschid spre armonie si buna intelegere. Sunt cristale ale poftei de viata, ale sanatatii, ale puritatii naturii, deci confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile. Sunt pietre care mentin o stare de sanatate buna (cristale vindecatoare). Sunt recomandate pentru orice scopuri aflate in grija lui Venus: dragoste, casatorie, succes la sexul opus, impacare, armonie, bunatate, calm, liniste, frumusete, dar si a lui Mercur: bani, succes in afaceri, bunastare, afirmare intelectuala, buna relationare, comunicare, studiu, calatorii, impacare. Par a fi cristale „bune la toate”. Protejeaza impotriva pierderilor de bani, a ghinionului, a bolilor, a gandurilor negative. Mesajul lor: fii calm, fii bun, iubeste, colaboreaza, asculta-l pe cel de langa tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* A succesului in afaceri si a comerciantilor, tine departe partenerii de afaceri cu intentii negative* A transformarilor, ajuta pe cei care fug de schimbare sa accepte modificarile necesare in viata lor

ASIGURA PROTECTIE* Impotriva pericolului si riscurilor, impotriva cazaturilor, impotriva gandurilor negative, impotriva atacurilor psihice* Impotriva deochiului, magiei negre, vrajilor, blestemelor* Protejeaza activitatile comerciale si banii* Impotriva radiatiilor nocive (computer, TV, raze X, aparatura electronica)

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Fidelitate in plan sentimental, iubire adevarata, echilibru, buna dispozitie, armonie, progres si schimbari favorabile

Page 7: Pietre Si Cristale

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Concentrarea, intuitia, spiritul practic, simtul raspunderii

BUN PENTRU:* Absoarbe negativitatea din jur, de aceea trebuie purificat foarte des, zilnic daca este posibil! Se spune ca se sparge in doua atunci cand anunta un pericol iminent* Readuce la lumina sentimente reprimate, ducand la eliberare de aceste poveri psihice* Este un talisman pentru: copii, tine raul departe de ei si faciliteaza somnul* Succes financiar, atrage banii si norocul financiar

AJUTA LA:* Gasirea raspunsurilor, gasirea caii spre atingerea telurilor, intelegerea experientelor negative din trecut* Renuntarea la obiceiuri nedorite (fumat, baut) din proprie vointa* Eiberarea de emotii negative, benefic pentru uitare si iertare* Influenteaza benefic sfera relationala, ajuta la noi cunostinte, colaborare si prietenii* Deschide calea spre realizarea proprilor teluri* Pastreaza spiritul si aparenta tinere* Daca va place sa visati, asezati un malahit sub perna; induce somn cu vise.* Echilibreaza gelozia, posesivitatea, relatiile sentimentale dificile, distructive, in care cei doi depind prea mult unul de altul

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Neincrederea, nesiguranta* Ghinionul

EFECTE ASUPRA SANATATII* Bun pentru cristaloterapie prin asezarea cristalului pe chakre sau pe organe bolnave* Puternic rol protector pentru sanatate, puternic rol curativ si vindecator* Benefic pentru: stomac, pancreas, ficat, inima, sistem imunitar, circulator, respirator, glande, ochi, rinichi, splina* Benefic in caz de: astm, dureri, inflamatii, depresie, furie, hemoragie, fracturi osoase, epilepsie, autism, ulcer, vertij, reumatism, leucemie, infectii, colici, dureri cardiace, crampe, hernie, intoxicare, pietre la rinichi, iradiere, infertilitate, artrita, tumori, anorexie, astm, infectii bacteriene, greturi, traume, dureri dentare* Ajuta la regularizarea menstruatiei.* Protejeaza impotriva radiatiilor* Faciliteaza nasterea, mareste lactatia, benefic mamelor* Asezat peste ochi, in sedinte de lunga durata, imbunatateste vazul

WIKIPEDIAhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Malachit

Tag: bijuterii cu pietre de malahit, cristale si pietre semipretioase verzi

ACVAMARIN Beril

IN KRISTALE.RO va oferim varianta semipretioasa a acestui cristal. Pietrele pretioase sunt considerate pietre scumpe, nestemate. Varianta semipretioasa este mai accesibila, nu are calitatile estetice ale acvamarinului pretios care este folosit in bijuteriile de lux, dar calitatile metafizice raman aceleasi.* Exista mai multe tipuri de Acvamarin, in functie de intensitatea culorii* ACVAMARIN bleu pal, aproape transparent* ACVAMARIN BLEU PAL* ACVAMARIN BLEU INTENS* ACVAMARIN aproape alb* ACVAMARIN cu urme galbene

INFORMATII DESPRE ACVAMARIN* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Varietate de beril (din aceeasi clasa cu smaraldul) de culoare bleu-ciel diafan, ce aduce aminte de apa marii. * Numele provine de la aqua marin, latinescul pentru "apa marii".* Compozitie chimica: Be3Al2(SiO3)6* Duritate: 7,5-8 (din 10)* Luciu: sticlos, lucios, translucid spre opac.* Culoare: diverse nuante de bleu: bleu pal aproape alb, bleu intens, bleu cu nuante galbene. * Culoarea este dictata de continutul de fier din silicati. Cele transparente sunt de calitate superioara. Unele sunt tratate termic pentru a se inlatura culoarea galbena. Cele mai valoroase exemplare de acvamarin sunt cele perfect transparente de o nuanta cat mai deschisa de bleu-ciel.

DOVADA DE AUTENTICITATE:

Page 8: Pietre Si Cristale

Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta bleu pal de diverse intensitati* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra grea* MODEL SPECIFIC: nu prezinta model specific

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator, Pesti LUNA DE NASTERE: Ianuarie, Martie, Octombrie TALISMANUL NOROCOS al Scorpionului ENERGIE SPECIFICA: Yin, receptiva, feminina ELEMENT SPECIFIC: apa PLANETE ASOCIATE: Luna PIATRA SPECIFICA NUMELUI: Marin, Marina, Marinela NUMAR ASOCIAT: 1CHAKRE: 4, 5 SCOPURI PRINCIPALE: pace, curaj, aptitudini parapsihice, purificare. PROFESIUNI ASOCIATE: relatii publice, artisti, servicii umanitare, artisti, preocupari spirituale, banci, medici, profesori, cercetare, turism, navigatori, marinari, film * INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI RAGUEL - ingerul bunelor relatii, ne ajuta sa avem relatii bune cu lumea.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A ACVAMARINULUI: Guvernat de Jupiter si Uranus, cristalul albastru intra deja intr-o lume de deasupra preocuparilor primare ale individului. Deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Confera somn linistit cu vise spirituale, calmeaza, inlatura emotiile negative si deschide spre domenii noi de descoperit. Este recomandat oricaror scopuri patronate de Jupiter: calatorii, realizare socio-profesionala, bunastare, succes, noroc, sansa, bogatie (financiara si spirituala deopotriva), spiritualitate, cunoastere, elevare spirituala, vocatie, atingerea marilor telurilor, optimism, bucurie de a trai, ascensiune dreptate, sau de Uranus: explorare de noi directii, planuri de viitor, succes, expansiunea constiintei, schimbare pozitiva, revolutie personala, indrazneala de a porni pe cai nebatatorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie. Deschide calea spre viitor si spre implinirea personala. Incurajeaza spre exprimarea personalitatii in libertate deplina, fara limite, sau spre aprofundarea unei forme superioare de cunoastere: spiritualitate, astrologie, cultura, religie, filosofie, educatie. Protejeaza impotriva monotoniei, a plafonarii, a limitarii orizonturilor, a ghinionului si energiilor negative. Mesajul cristalului albastru: deschide-ti mintea, fii liber sa te exprimi, extinde-te, cauta, exploreaza, fii original si creativ!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA A:* Comunicarii* Bunelor relatii

ASIGURA PROTECTIE:* Protejeaza de energii negative* Protejeaza pe timpul calatoriilor pe apa sau in aer * Protejeaza impotriva inecului

AJUTA LA:* Intelegerea situatiilor complicate si recunoasterea adevarului * Impacare in cuplurile separate * Legarea de noi cunostinte

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:* Trezirea spirituala* Calitatile psihice* Puterea aurei* Fluxul comunicational, comunicativitatea verbala* Relatiile inter-umane* Creativitatea* Increderea* Flexibilitatea

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Teama, fobiile, cosmarurile, anxietatea, depresia, agitatia emotionala* Tracul (recomandat actorilor, oratorilor, vorbitorilor in public etc)

Page 9: Pietre Si Cristale

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Calm, relaxare, pace* Energie, stimulente* Frumusete, bucurie* Autoritate comunicarii (bun pentru lideri sau persoane care lucreaza in domenii legate de comunicare)* Capacitate de auto-cunoastere

CRISTAL BUN PENTRU:* Accesul spre divinitate si Dumnezeu. Bun pentru rugaciune si meditatie* A face conversatia mai usoara, a lega relatii mai usor* Adaptare in medii noi. Bun pentru cei care intra intr-un anturaj nou: clasa, grup , serviciu, echipa.* Pastreaza spiritul tanar. Bun pentru cei care se simt imbatraniti prematur sau impovarati de varsta* Atrage atentia celorlalti asupra purtatorului. Benefic celor timizi sau celor neincrezatori in valoarea personala* Deschide latura umanitara, pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie de un sprijin. Benefic celor care lucreaza in domenii in care trebuie sa arate compasiune fata de anumite categorii sociale: asociatii umanitare, fundatii, psihologi, asistenti sociali, preoti etc)* Aduce alinare si impacare daca este purtat in perioade de mare suferinta * Induce somn linistit cu vise. Benefic in caz de insomnie sau stres

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Asezat pe organul bolnav este bun pentru cristaloterapie* Asezat pe chakra corespunzatoare, echilibreaza chakra* Purtat permanent, are un puternic rol protector pentru sanatate *cristaloterapie de contact)* Reduce durerea* Reduce retentia de lichide. * Echilibreaza hormonal * Ajuta la eliberarea de dependente periculoase (medicamente de exemplu) * Benefic pentru timus, ficat, stomac, sistemul imunitar, rinichi, tiroida, splina, inima, ochi, dinti, urechi. * Benefic in caz de alergii respiratorii, bronsite, tuse, dureri dentare, acnee, migrene, hipotiroidism, oreion, inflamatii* Previne pierderile de sarcina (benefic de purtat in timpul graviditatii)* Daca este tinut in apa de baut, energizeaza apa* Plasat peste ochi, este bun pentru relaxarea ochilor obositi sau pentru ameliorarea tulburarilor de vedere* Purtat sau asezat la gat, ajuta la vindecarea bolilor de gat

WIKIPEDIAhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Acvamarin

Tag: bijuterii cu pietre de acvamarin, aquamarin, cristale si pietre semipretioase bleu

AGAT COLORAT

* Exista foarte multe varietati de agat. La origine, agata natur poate avea nuante terne, nu tocmai aratoase - bejuri, griuri - de aceea unele sunt imbunatatite cu ajutorul colorarii artificiale, care le fac mai aspectuoase, dar fara a schimba cu nimic efectele lor asupra purtatorului. In magazinul KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* AGAT BLEU * AGATA ROZ* AGAT MOV* AGAT VERDE

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Varietate obisnuita si frecventa de cuartz. * Contine minunate modele, in diverse culori, asezate in dungi paralele, intrepatrunse, datorate cristalelor microscopice formate in depozite colorate ca solutii bogate in siliciu, filtrate prin porii rocilor.* Nota: poate fi confundat cu onixul sau jaspul.* Compozitie chimica: Oxid de Siliciu (cuart)* Duritate: 6,5-7 din 10* Aspect sticlos, lucios, translucid spre opac.* Culori: DIVERSE - in functie de nume.

* Unele agate (mai precis agatul natur) au o culoare fada si stearsa in forma lor naturala (cenusiu-bej in straturi fine) de aceea multe dintre ele sunt supuse unui tratament chimic de colorare artificiala pentru a li se da un aspect mai placut, dar care nu afecteaza calitatile cristalului.

DOVADA DE AUTENTICITATE:

Page 10: Pietre Si Cristale

Autenticitatea cristalului este data de:* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: straturi fine paralele

FAPT DIVERS:* Din agat se creeaza superbele bijuterii de camee* In vechime, agatei i se acordau calitati magice* Se spunea ca apara oamenii de pericol sau era leac impotriva insomniei.* Tot agate sunt si superbele GEODE.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: toate.LUNA DE NASTERE: Mai, Iunie, SeptembrieTALISMAN NOROCOS: al GemenilorZIUA DE NASTERE: miercuriANUL NASTERII: Dragonului PLANETA ASOCIATA: MercurNUMERE ASOCIATE: 3, 4, 8ANIVERSARE: 12 si 14 aniCHAKRE: toate in functie de culoarea naturala dominantaPROFESII: oameni de afaceri, profesori, invatatori, oratori, relatii publice, comert, oficii, secretariat, comunicare, telefonie, transport posta, curierat, soferi,

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* a longevitatii* a vindecarii* a protectiei* a fidelitatii in casnicie

ASIGURA PROTECTIE* Rol protector impotriva dusmanilor si adversitatii, recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, concurenta, adversitate* Rol protector impotriva energiilor negative, magiei negre si blestemelor, recomandat celor care cred ca sunt victimele unor interventii oculte negative.Rol protector pentru cuplurile casatorite (pentru a pastra fidelitatea in cuplu)

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* calm in perioade de stress* somn linistit.

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Norocul si bunastarea* Talentele interioare ale fiecaruia si creativitatea* Curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica

AJUTA LA:* Copiii sa depaseasca frica si sa mearga mai repede* Depasirea fricii si a inhibitiilor* Il face pe purtator sa se simta special, sa atraga atentia asupra lui.* Echilibreaza energiile yin-yang, aura* Transforma energiile negative in energii pozitive constructive.

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Ghinionul, anxietatea, stresul* Suferinta, sentimentul de singuratate* Efectele dureroase ale esecului si pierderii

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol curativ general* Benefic pentru maduva oaselor, stomac, rinichi, splina, ficat, colon.* Bun in caz de alergii * Recomandat a se purta de femeile cu probleme legate de infertilitate

Page 11: Pietre Si Cristale

* Asezat sub perna sau langa pat, are efecte bune in caz de insomnie* Asezata peste ochi, in sedinte indelungate, are efect tonic pentru vaz* Efect protector impotriva razelor X (recomandat a se purta in timpul radiografiilor)

WIKIPEDIAhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Agat

Tag: bijuterii cu pietre de agata agat agate, cristale si pietre semipretioase

AMETIST

Exista mai multe tipuri de Ametist. In KRISTALE.RO va oferim ametist in mai multe nuante: * AMETIST VIOLET PAL* AMETIST VIOLET INTENS* AMETIST CHEVRON - ametist si cuart - violet cu straturi albe* AMETRIN - ametist si citrin - violet cu pete galbene

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Varietate violet de cuart, prezentand uneori striatiuni ondulate sau concentrice, de culoare violet cu insertii transparente sau albe* Numele provine din grecescul "amethystus" care are la baza cuvantul `methy` = vin* Compozitie chimica: Dioxid de Siliciu cu insertii de Mangan si Fier (SiO2 + Mn,Fe). * Duritate: 7 (din 10)* Aspect sticlos, lucios, transparent spre translucid* Culori: violet, mov, lila, ori dintr-o singura culoare, perfect transparent, ori cu dungi albe, dispuse in forma de V, (Ametistul Chevron) sau cu pete galbene (Ametrin). Culoarea violet este data de impuritatile de cupru si mangan. Cea mai buna calitate o are ametistul complet transparent. Culoarea devine mai fada in lumina solara intensa.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:- culoare: nuanta violet- greutate: este o piatra destul de grea- aspect: uneori prezinta straturi fine de cuart, dispuse ca o dantela

ISTORIE SI LEGENDA* Se spunea ca daca se bea dintr-o cupa de ametist, se putea preveni intoxicarea si vindeca betia * Grecii credeau ca aceasta piatra aduce dragoste si fericire si protejeaza impotriva oricarui tip de intoxicatie

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: toateLUNA DE NASTERE: Ianuarie, Februarie, DecembrieTALISMANUL NOROCOS AL PestilorTALISMANUL CELOR NASCUTI IN ANUL: - ENERGIE SPECIFICA: -ELEMENT SPECIFIC: apa PLANETE ASOCIATE: Neptun, JupiterNUMERE ASOCIATE: 3, 4, 8 CHAKRE: 6, 7SE OFERA LA ANIVERSAREA A: 6, 12, 14 ani (nastere, casatorie)PROFESIUNI ASOCIATE: manageri, oameni de afaceri, experti in domenii financiare, operatori pe calculator, informaticieni, slujitori ai bisericii, studenti si elevi, oameni de stiinta, matematicieni, poeti, scriitori, fotografi, functionari, activitati umanitare sau caritabile, creatori de moda, turism, show business, relatii cu publicul, clarvazatori, astrologi, bio-energeticieni, psihologi, alte activitati spirituale.* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI JEREMIAL - ingerul care raspunde la rugaciuni, al schimbarilor, al puterii de a ne reviziui viata, al capacitatii de a ne elibera de ceea ce nu mai merge bine in viata noastra, ne ajuta sa ne trecem viata in revista pentru a face schimbarile cele mai potrivite.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A AMETISTULUI: Guvernate de Jupiter si Neptun, cristalele violet deschid poarta spre lumea spirituala, spre divinitate si latura ascunsa din om, ce asteapta sa fie explorata. Scot la iveala talentele latente, calitatile psihice din om, harurile de clarviziune sau vindecare, capacitatea de daruire si forta de sacrificiu. Sunt pentru spirite elevate sau pentru cele ce tind sa evolueze mai sus decat limitele lumii in care traiesc, pentru cei care stiu ca exista si altceva dincolo de concretetea lumii in care traiesc. Sunt pentru cei care vor sa se dedice unui ideal de credinta, pentru contactul cu divinitatea si universul, pentru accesul la domenii neexplorate: religie, psihologie, parapsihologie, clarviziune, astrologie. Au calitati vindecatoare pentru trup, suflet si spirit. Protejeaza impotriva energiilor negative, a atacurilor psihice, a magiei si gandurilor malefice, aducand mereu lumina divina asupra purtatorului. Mesajul lor: fii sensibil, asculta-ti intuitia, deschide-te spre spiritualitate, exploreaza, viseaza!

Page 12: Pietre Si Cristale

EFECTELE AMETISTULUI ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA A:* Spiritualitatii* Succesului in afaceri

PROTEJEAZA:* Impotriva gandurilor negative de orice intensitate* Impotriva magiei negre, blestemelor, vrajilor, deochiului, atacurilor psihice, spiritelor rele* Impotriva oricaror pericole si incidente negative* Impotriva tradarii si deceptiilor* Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva prtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului.

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:* Capacitatile intelectuale si spirituale ale omului* Calitatile psihice, intuitia,Curajul, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, concentrarea, capacitatea de munca sustinuta* Farmecul personal* Sentimentul de multumire, bunul simt

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Putere, stabilitate, rezistenta, buna judecata* Pace interioara, calm* Dragoste, fericire, prietenie* Idei noi, o directie in momente de deruta* Stabilitate financiara* Succes, prestigiu si recunoastere

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia, depresia, tristetea, disperarea, lipsa de comunicare, viciul, dependenta

AJUTA LA:* Canalizarea energiilor in sens constructiv* Renuntarea la vicii si temperarea obsesiilor sau dependentelor. Ajuta dependentii de tutun, mancare, alcool, droguri, sex sa renunte la acestea, daca este programat special pentru acest scop si daca este decizia personala!* Realizare profesionala, succes in cariera* Obtinerea suprematiei in fata sexului opus

CRISTAL BUN PENTRU:* Meditatie, rugaciune, post* Regresii in vietile anterioare* Terapii psihologice

ALTE CALITATI:* Purifica, linisteste* Transforma energiile inferioare in energii superioare, transforma energia negativa in energie pozitiva* Are efect de calmare sau detensionare in perioade de durere* Echilibreaza karma* Pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina* Ajuta la atingerea unor niveluri inalte de spiritualitate, la iluminarea spirituala, la intelegerea etapelor de transformare in viata omului, precum moartea sau nasterea, pierderea cuiva drag* Asezat sub perna, ajuta in caz de insomnie* Face distinctia intre realitate si iluzie

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Daca este purtat frecvent sau permanent, ajuta la vindecare si protejeaza sanatatea* Absoarbe durerea in piatra* Benefic in caz de insomnie, dureri de cap* Benefic pentru ochi, par, stomac, sistemul nervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin* Echilibreaza glicemia, bun in caz de diabet* Echilibreaza comportamentele deplasate: cleptomanie, alcoolism, dependente periculoase, vicii.

Page 13: Pietre Si Cristale

* Are efect sedativ, confera un somn linistit (se spune ca are calitatea de a reduce sforaitul).Bun in caz de convulsii, nevralgii, dureri de cap, alergii, acnee, migrene, dureri de spate, mahmureala, probleme ginecologice* Ajuta la regenerarea tesuturilor* Apa in care a fost tinut un ametist curat (dupa procedura de purificare) are efecte benefice pentru sanatate. La fel apa poate fi folosita si pentru plante* Plasat peste ochi este bun pentru relaxarea ochilor sau pentru ameliorarea tulburarilor de vedere

Tag: bijuterii cu pietre de ametist, cristale si pietre semipretioase violet mov

CHIHLIMBAR Ambra

* Exista multe tipuri de chihlimbar. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* CHIHLIMBAR GALBEN INTENS - transparent sau opac* CHIHLIMBAR GALBEN-COGNAC - transparent sau opac* CHIHLIMBAR MARO - transparent sau opac

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: TARILE BALTICE* Rasina fosila divers colorata (mai ales in nuante de galben), provenita din mai multe specii de pini; fosilizata in urma cu 50-60 milioane de ani. Este de natura organica la fel ca perla, coralul si jaisul.* Numele: provine din arabeste "al anbar" insemnand auriu.* Duritate: 1-2,5 din 10* Formula chimica: C10H16O* Luciu: sticlos, rasinos, transparent sau translucid* Culori: galben ca mierea, transparent sau opac, pur sau cu insertii rosiatice, pana la portocaliu. Uneori contine bule de aer, cetina de brad, spori de muschi, nuante precum violet, negru, albastru, rosu, verde, sau chiar insecte.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta galben ca mierea* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra foarte usoara, pluteste la suprafata apei* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra calda* MODEL SPECIFIC: prezinta imperfectiuni la suprafata sau in structura interna: fisuri, insertii, bule de aer, uneori urme de vegetatie fosilizata.* Daca i se da foc, miroase a rasina.* Foarte fragil, se poate rupe usor.

AVERTISMENTE* Este o piatra moale, deci nu purtati inele cu chihlimbar la curatenie, spalat etc. * A se evita contactul cu detergenti, cosmetice. * Este solubil in alcool, benzina si eter.

PURIFICARE RECOMANDATA:* Apa curenta, apa sarata, uscare la soare.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Taur, Rac, Leu, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti* LUNA DE NASTERE: Noiembrie* ANUL NASTERII: Bivolului* TALISMANUL NOROCOS: al Leului si Sagetatorului* ZIUA ASOCIATA: Duminica* PLANETA ASOCIATA Soare* NUMAR ASOCIAT: 3* ANIVERSARE: 10 ani (nastere sau casatorie)* CHAKRE: 3* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI URIEL - ingerul naturii, cel care ofera harul profetiei, cel care ne avertizeaza inaintea diverselor probleme si pericole, cel care ne ocroteste de dezastre naturale sau ajuta sa ne vindecam in urma unor probe ale sortii.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Soare, cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului. Confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, maresc creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Stimuleaza, incurajeaza, trimit la actiune. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrag succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei. Mesajul lor: afirma-ti personalitatea, traieste, impune-te,

Page 14: Pietre Si Cristale

iubeste, fii mandru de tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA A:* Norocului* Frumusetii* Dragostei adevarate

ASIGURA PROTECTIE* Purifica mediul si protejeaza impotiva radiatiilor nocive, de aceea e bine sa existe unul langa televizor, computer, aparate electronice sau alte surse de energie, inclusiv solara (a se purta la plaja sau in zilele toride)

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Calm, puritate, echilibru, energie, noroc, dragoste, armonie, sanatate, putere

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Energia pozitiva, optimismul, bucuria* Energia spirituala, altruismul* Logica, simtul umorului, rabdarea, intelepciunea, memoria* Calitatile artistice, * Frumusetea interioara si exterioara a* Castigurile financiare

AJUTA LA:* Atrage succesul si prosperitatea* Atrage persoane placute, generoase* Leaga mai bine relatiile de familie si de casatorie, solidifica juramintele matrimoniale* Emite o energie calda si luminoasa care mareste buna dispozitie a purtatorului* Gasirea sufletului pereche* Purifica organismul, mintea si spiritul* Deschide fluxurile energetice* Forta magiei creste cu ajutorul unui chihlimbar, deci aveti grija la blestemele sau cuvintele rele pe care le aruncati asupra cuiva, pentru ca forta lor poate fi mai mare decat v-ati putea astepta

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Gandurile negative, greutatile vietii, tristetea, melancolia, confuzia, dorintele de sinucidere* Tine departe negativitatea sau durerea altora cu care purtatorul intra in contact

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol curativ* Benefic pentru sistemul endocrin, ficat, rinichi, intestine, stomac, splina, tiroida, gat* Purifica organismul, fortifica sistemul nervos* Benefic in caz de durerile stomacale, febra, ulcer, astm, dureri de ureche, reumatism, hemoragie nazala* Reduce durerile din organism* Ajuta la nastere, benefic pentru femeile gravide

Tag: bijuterii cu pietre de chihlimbar, cristale si pietre semipretioase galbene

CITRIN * Sinonime: CUART GALBEN, CITRINA, SITRIN

Exista mai multe nuante de CITRIN. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* CITRIN GALBEN PAL - nuanta galbena naturala foarte deschisa* CITRIN GALBEN - nuanta galbena naturala intensa* CITRIN GALBEN MARONIU - de culoare coniac, nuanta fiind data de tratamentul termic la care a fost supus cristalul* CITRIN GALBEN INTENS - galben ca mierea, culoare amplificata artificial

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Varietate de cuart de culoare galbena.* Numele: provine de la frantuzescul „citron”= lamaie.* Compozitie chimica: Dioxid de Siliciu. Citrinul intra si in componenta AMETRINULUI (impreuna cu ametistul sau, uneori, cuartul fumuriu) sau a cuartului bi-color.* Duritate: 7 din 10* Luciu: sticlos, transparent sau translucid, uneori prezinta irizatii si chatoianta (ape de culori in functie de unghiul in care cade lumina)

Page 15: Pietre Si Cristale

* Culori: de la galben pal pana la culoarea chihlimbarului. Culoarea galbena este conferita de continutul de fier.* Nota: poate fi confundat cu topazul galben si calcitul.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta galben* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: prezinta zone neuniforme albe si galbene

AVERTISMENTE* Este fragil, casant (a se manipula cu grija, a nu se scapa pe jos!) * Poate fi confundat cu calcitul galben, topazul galben, zirconiul galben sau sticla.

PURIFICARE RECOMANDATA:* Purificarea este necesara, dar nu foarte des.* Purificare prin spalare cu apa curata si sapun si incarcare solara de scurta durata. A se evita purificarea prin expunere indelungata la soare (isi poate schimba culoarea) dar nu exclusa!

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti * LUNA DE NASTERE: Noiembrie * TALISMANUL CELOR NASCUTI IN ANUL: Cocosului * ENERGIE SPECIFICA: Yang, proiectiva * ELEMENT SPECIFIC: foc * PLANETE ASOCIATE: Soare, Jupiter si Mercur * NUMAR ASOCIAT: 6 * ANIVERSAREA ASOCIATA: 13 si 17 ani * CHAKRA: 1, 2, 3, 4, 6, 7 * SCOPURI PRINCIPALE: protectie, succes in afaceri, prosperitate, comunicare, studiu, protectie, sanatate * PROFESIUNI: comunicatori, profesori, oameni de afaceri, elevi, studenti * INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI GABRIEL - ingerul mesager, cel care ajuta pe cei care au ceva de comunicat (scriitori, profesori, jurnalisti etc), cel care sprijina orice act al comunicarii, ingerul mamelor si al copiilor, ingerul sperantei.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Mercur, cristalele galbene deschid spre cunoastere si comunicare, spre informatie si relationare, spre dezvoltarea intelectuala si inter-conectare la nivel mental si spiritual cu lumea din jur. Confera flexibilitate si adaptabilitate in plan relational si intelectual, ajuta la dezvoltarea mentala, faciliteaza comunicarea, maresc sociabilitatea, capacitatea de expresie, deschid noi cai de explorat in plan mental, intelectual sau relational, ajuta la intrarea in contact cu semenii. Recomandate comunicatorilor, profesorilor, scriitorilor, oamenilor de afaceri, acelor oameni care intra in permanenta in contact cu oamenii, pentru o buna intelegere si comunicare. Sunt recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Mercur: calatorii, studii, afaceri, prietenie, colaborare, miscare, comunicare, literatura, relationare, impacare, dialog, cunoastere, exprimare. Protejeaza impotriva greselilor, a erorilor de perceptie, a relatiilor negative, a neintelegerilor in plan relational, a esecului financiar. Mesajul lor: comunica, intra in legatura cu lumea, afla, cunoaste!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* A succesului, a abundentei, a prosperitatii, a banilor, a afacerilor bune * Este o piatra care nu inmagazineaza in ea energia negativa, de aceea nu necesita purificari prea frecvente * A regenerarii si noilor inceputuri.

ASIGURA PROTECTIE* Foarte puternic rol protector! * Fereste de energii negative * Impotriva raului (una din cele mai mari influente in acest sens) * Protejeaza somnul (e bine sa aveti un cristal de citrin in dormitor, langa pat, sub pat, sub perna)* Protejeaza calatoriile (e bine sa aveti unul in geanta, in valiya, in masina cand plecati la drum)* Protejeaza educatia (e bine sa purtati citrin pe timpul cursurilor sau copilul dv sa poate unul in ghiozdan sau la gat in timpul scolarizarii)* Protejeaza relatiile inter-personale, surorile, familia* Protejeaza impotriva efectelor negative ale aparaturii electrice (radiatii etc) A se aseza intre dv si sursa de radiatii nocive sau in camera cu televizoul sau calculatorul.

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:Caldura, bucurie, optimism, armonie, bunatate, noroc, pace, fericire, senzualitate

Page 16: Pietre Si Cristale

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Comunicarea, relationarea* Actiunea, miscarea, curajul, indrazneala, initiativa proprie, noutatea, inceputul* Capacitatea de a pune in practica gandurile * Capacitatea de a trece peste obstacole * Memoria, concentrarea, focalizarea, atentia, capacitatea de invatare, claritatea mintii* Eficacitatea, capacitatea de decizie, ordinea, rigoarea, organizarea, discernamantul, claritatea comunicarii si exprimarii, luciditatea, disciplina, motivatia, capacitatea de integrare sociala * Placerea de a trai, optimismul, bucuria, veselia, umorul* * Rezistenta fizica si mentala * Vointa, increderea, hotararea, respectul de sine, * Puterile psihice si parapsihice * Abundenta, succesul in afaceri si succesul financiar, norocul si sporul la bani* Viata sexuala

BUN PENTRU:* Recomandabil celor care au activitati comerciale (o piatra a comerciantilor: trebuie asezata in portofel, in seiful de bani, in casa de incasari sau in camera in care se tin registrele contabile) * Recomandat celor care si-au pierdut increderea in ei insisi, bun si pentru cei fricosi, timizi, retinuti, ingrijorati, agitati, dezordonati, suspiciosi, ineficienti, indecisi, necredinciosi. * Bun pentru elevi, studenti, pe perioada studiilor * Bun pentru cei care au profesiuni legate de comunicare, activitati comerciale sau transporturi

AJUTA LA:* Rezolvarea problemelor (inclusiv in familie sau cuplu) * Desteptarea calitatilor psihice si parapsihice * Concentrare si studiu * Indeplinirea dorintelor * Protectie generala

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* anxietatea, frica, depresia, indoiala, nesiguranta, orgoliul, agitatia, dezordinea , energiile negative din jur, tendintele auto-distructive, cosmarurile, oboseala, excesele de energie (exces de zel, suprasolicitarea), supararea, tristetea, pesimismul, neincrederea in fortele proprii, confuzia, neclaritatea, mentalitatile conservatoare sau invechite

EFECTE ASUPRA SANATATII* Mareste puterea de vindecare a organismului, recomandat persoanelor bolnave, dupa operatii, pe timpul spitalizarii, in convalescenta* Benefic in caz de alergii, boli de nutritie, aciditate gastrica, diabet, probleme de digestie, anemie, apendicita. * Bun pentru circulatia sangvina, inima, muschi, rinichi, tiroida, timus, sistem circulator si excretor, colon, ficat, digestie, splina, sistem urinar, cap, coloana vertebrala. * Ajuta la eliminarea toxinelor, la regenerarea tesuturilor * Ati slabit si vreti sa va mentineti greutatea? Purtati citrin la dv.!* Pentru a imbunatati vazul, asezati pietre rulate de citrin peste ochi cateva minute in sedinte personale de lunga durata.* Scade dependenta de diverse elemente: tutun, alcool, medicamente etc (dar numai din proprie initiativa)

WIKIPEDIAhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Citrin

Tag: bijuterii cu pietre de citrin, cristale si pietre semipretioase galbene

CORAL

Exista mai multe varietati de coral. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati de coral:* CORAL SOMON - culoare naturala corai* CORAL ALB SPONGIOS - culoare naturala alba, aspect spongios vizibil* CORAL ROSU SPONGIOS - culoare naturala rosu-caramiziu* CORAL ALB - culoare naturala alba* CORAL ROSU - coloare artificiala rosie

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Piatra provenita din scheletul coloniilor de corali de pe fundul marilor tropicale. Este de natura organica la fel ca perla, chihlimbarul si jaisul.* Numele: provine din greaca, korallion = coral rosu* Compozitie chimica: este o varietate de calcit, carbonat de calciu, la fel ca marmura, perla, aragonitul.

Page 17: Pietre Si Cristale

* Aspect poros, lucios prin prelucrare, opac.* Duritate: 3,5 (din 10)* Culori: poate avea diverse culori: alb, rosu, negru, albastru, roz-somon.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: mai multe culori: alb-crem, alb, rosu intens, caramiziu spre rosu, corai etc.* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra calda* MODEL SPECIFIC: poate prezenta diverse urme naturale: linii paralele ca niste adancituri sau gauri mici la suprafata, dand impresia unui burete.

ISTORIE SI LEGENDA* In vechile timpuri, era considerat purtator de puteri talismanice, chiar fara adaugarea inscripitiilor sau semnelor simbolice caracteristice talismanelor.* Era folosit pentru vraji impotriva focului si naufragiului.* Romanii considerau coralul drept un protector de rau al copiilor, drept un talisman impotriva muscaturilor de sarpe si un instrument de diagnosticare a bolii prin achimbarea culorii.* Era foarte apreciat in Egiptul antic si in triburile celtice.

AVERTISMENTE* Este o piatra sensibila, se zgarie usor.* A se curata doar cu apa rece, apa curenta si scurta expunere la soare.* A nu se folosi purificarea cu sare.* A se feri de abraziune, caldura, transporatie, produse cosmetice care il pot decolora in timp.* In timp, isi poate modifica luciul si culoarea. Pentru a-si recapata culoarea, trebuie scufundat in apa oxigenata.* Poate fi confundat cu jaspul, rubinul, portelanul, sticla, plasticul au coralul sintetic.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Taur, Balanta, Scorpion, Pesti* LUNA DE NASTERE: Februarie, Aprilie, Octombrie, Noiembrie* ASOCIAT ANULUI: Caprei* PLANETE ASOCIATE: Marte * ACTIVEAZA CHAKRA: 1, 2* INFLUENTA NUMEROLOGICA: pentru cei nascuti sub influenta numarului 22* ANIVERSARE: Se ofera la aniversarea a 35 de ani* ALTELE: Piatra nationala a Marocului* SCOPURI PRINCIPALE: protectie, energie, actiune, dragoste, entuziasm, stimulare.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A:* CORALULUI ROSU SAU A CORALULUI SPONGIOS ROSU: Guvernat de Marte, cristalele rosii maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performante in sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, implinirea dorintelor proprii, succes, indrazneala, victorie in conflicte si competitii, suprematie, lupta. Sunt pietre care il fac pe purtator sa se evidentieze, sa se manifeste cu personalitate, sa atinga puterea, deci sunt pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac: sefi, directori, sportivi. Atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare. Amplifica si imbunatateste viata sexuala, sporind pasiunea erotica. Femeile il pot purta pentru a avea succes la barbatii, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor. Protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor. Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!* A CORALULUI SOMON: Guvernate de Soare, cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului. Confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, maresc creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Stimuleaza, incurajeaza, trimit la actiune. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrag succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei. Mesajul lor: afirma-ti personalitatea, traieste, impune-te, iubeste, fii mandru de tine! * A CORALULUI ALB SAU CORALULUI SPONGIOS ALB: Guvernate de Luna, cristalele albe, incolore sau argintii confera puritate si liniste interioara, o forta de protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschid la nivel emotional pe cei care nu stiu sa iubeasca, sporesc instinctul matern si imbunatatesc relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate. Imbie la schimbari periodice in viata individului, maresc romantismul, emotivitatea, capacitatea de a iubi (recomandat celor care nu stiu sa-si exprime sentimentele). Pe femei le face mai calde, mai atragatoare, iar pe barbati ii ajuta sa inteleaga mai bine universul feminin. Sunt pietre in general feminine, dar barbatii le pot purta pentru a deprinde calitatile tipic feminine: intuitie, dragoste, intelegere. Calmeaza, relaxeaza, confera somn linistit si vise revelatoare, aduc la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative. Protejeaza impotriva bolilor, a atacurilor psihice negative, a gandurilor negre, a depresiei, a suferintei din dragoste. Sunt recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Luna: familie, domiciliu, sensibilitate, emotivitate,

Page 18: Pietre Si Cristale

sanatate, casa, ocrotire, sensibilitate, feminitate, copii, maternitate. Confera somn linistit. Sunt pietre indicate pentru mentinerea unei stari bune de sanatate sau, pentru femei, a se purta in timpul sarcinii(maresc fertilitatea). Protejeaza impotriva bolii, a problemelor familiale, a dezordinii si neintelegerilor, a atacurilor psihice. Mesajul lor: ocroteste, deschide-ti sufletul, fii sensibil, asculta!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* A fecunditatii la toate fiintele vii: plante, animale, oameni

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector general* Protejeaza copiii, batranii, plantele* Protejeaza locuinta* Protejeaza impotriva accidentelor, jafului* Protejeaza impotriva entitatilor malefice, a cosmarurilor, a vrajilor, a blestemelor, a farmecelor, a atacurilor psihice, a deochiului, a oricaror manifestari violente, a traumatismelor* Protejeaza in timpul calatoriilor pe mare, impotriva inecului si a naufragiului* Agatat de copaci, protejeaza recolta si ajuta pomii fructiferi sa aiba rod bogat

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Incredere, siguranta, stabilitate, putere, tarie de caracter, forta, rezistenta, siguranta, seriozitate, respect, vitalitate, vigoare, energie* Atrage iubirea

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Iubirea si pasiunea* Campul energetic* Abilitatile intelectuale, intelepciunea, diplomatia, respectul de sine, concentrarea, judecata clara, ratiunea, curajul, intuitia, imaginatia, creativitatea, prudenta, capacitatea de comunicare* Pasiunea, optimismul, activitatea, actiunea, entuziasmul, energia, implicarea, cheful

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Sentimentul de frustrare, resentimentele* Lenea, pasivitatea, lipsa de chef, dezinteresul, oboseala* Nervozitatea, nelinistea, depresia, nesabuinta, gandurile negre, gandurile rele, pornirile violente

EFECTE ASUPRA SANATATII* Benefic pentru sistemul muscular, circulator, cardiac, reproducator, tiroida, metabolism, maduva spinarii, oase, tesuturi, splina, inima, timus, bila, ficat, ochi, vase de sange, plamani* Nerecomandabil in cazul hipertensiunii. A se evita de catre hipertensivi!* Benefic in caz de infertilitate – recomandabil a se purta de catre femeile care doresc sa ramana insarcinate* Benefic in caz de leucemie, constipatie, eczeme, astm, indigestie, lipsa de pofta de mancare, obezitate, colici, stare de voma, anemie, varice, hemoragie, artrita, febra, tulburari sexuale, emfizem pulmonar, osteoporoza, epuizare* Efect de regenerare in manifestarile imbatranirii organismului* Reduce febra* Benefic in tulburari ale menstruatiei* Benefic in caz de insomnie. Asezat sub perna, confera somn linistit, fara cosmaruri* Se spune ca isi schimba culoarea atunci cand purtatorul se imbolnaveste.

CRISOCOLA

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: PERU* Varietate de cuart (calcedonie) de culoare intens verde-albastru. * Luciu: pamantos, mat* Culori: verde-albastru* Compozitie chimica: Cu3(SiO3)6H2O* Duritate: 2-4 (din 10)* Poate fi confundat cu Malahitul, Smaraldul

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta verde-albastriu* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra relati grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra relativ rece

Page 19: Pietre Si Cristale

* MODEL SPECIFIC: pete interpatrunse de albastru intens si verde crud

PURIFICARE RECOMANDATA:* In apa calduta si expusa putin la soare

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine cupru.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta, Sagetator* INFLUENTA NUMEROLOGICA: pentru cei nascuti sub influenta numarului 5 * ELEMENT ASOCIAT: aer* PLANETA ASOCIATA: Venus* CHAKRE: 1, 4, 5, 6

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Sunt recomandate pentru orice scopuri aflate in grija lui Venus: dragoste, casatorie, succes la sexul opus, impacare, armonie, bunatate, calm, liniste, frumusete, dar si a lui Mercur: bani, succes in afaceri, bunastare, afirmare intelectuala, buna relationare, comunicare, studiu, calatorii, impacare. Par a fi cristale „bune la toate”. Protejeaza impotriva pierderilor de bani, a ghinionului, a bolilor, a gandurilor negative. Mesajul lor: fii calm, fii bun, iubeste, colaboreaza, asculta-l pe cel de langa tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* a femeilor* a sustinerii, a linistii, a meditatiei, a comunicarii* a medicilor, a artistilor, a muzicienilor, a samanilor

ASIGURA PROTECTIE* Protectie pentru casa, absoarbe energiile negative de orice factura* Protectie impotriva vecinilor ostili

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Intelepciune, intuitie, acceptare, dragoste neconditionata, onestitate, calm, speranta, blandete, sensibilitate, pace, intimitate, echilibru interior, realism* Induce vise psihice

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Creativitatea, comunicarea, bucuria, flexibilitatea, fraternitatea, increderea, generozitatea, bunavointa, toleranta, rabdarea, compasiunea, capacitatea de a iubi, adevarul, impartialitatea* Ii face pe copii mai atrasi de domeniile muzicale

AJUTA LA:* Eliberarea tensiunilor interioare* Depasirea efectelor traumelor de natura sexuala* Atingerea obiectivelor* Acceptarea schimbarilor* O mai buna comunicare cu oamenii dificili* Deschiderea celui de-al treilea ochi* Ameliorarea handicapurilor de orice natura* Bun liant relational, rezolva problemele relationale* Bun pentru meditatie si rugaciune* Recomandabil celor care au activitate de rutina sau celor care se simt plafonati, plictisiti, fara perspectiva

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* frica, sentimentul de vina, cosmarurile, fobiile

EFECTE ASUPRA SANATATII* Benefic in caz de ulcer, probleme digestive, cardiace, pulmonare, artrita, spasme, diabet, boli feminine, guta, afectiuni oculare, boli mentale, boli dermatologice, probleme cardiace, infectii, arsuri, crampe, sange* Bun pentru plamani, respiratie, gat, amigdale, muschi, pancreas, tractul digestiv, tiroida* Bun pentru somn, relaxare, odihna* Mareste fertilitatea, detoxifica ficatul, echilibreaza hormonal* Protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala

CUART FUMURIU

Page 20: Pietre Si Cristale

NFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Varietate de cuart cu tente cenusii* Compozitie chimica: Dioxid de siliciu* Duritate: 7 din 10* Luciu: sticlos, transparent pana la translucid.* Culori: nuante cenusii de la negru translucid pana la un cenusiu deschis transparent, culioarea este data de incluziunile de sodiu iar intensitatea culorii depinde de iradierea radioactiva.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn* LUNA DE NASTERE: Noiembrie

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Confera longevitate. Scad stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Sunt recomandate oricaror scopuri patronate de Saturn: cariera, politica, trecerea piedicilor, responsabilitate, seriozitate, maturitate, ascensiune sociala si profesionala. Protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Mesajul lor: linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector* Protejeaza impotriva oricaror pericole, de natura fizica, psihica, energetica, trimite energiile si gandurile negative inapoi la sursa (la cei care le-au trimis)

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* noroc, intelepciune, prosperitate

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Spiritul practic, rabdarea, perseverenta, responsabilitatea, rezistenta, concentrarea, maturitatea* Creativitatea* Buna dispozitie

BUN PENTRU:* Bun pentru cei timizi, fricosi in plan relational, care au repulsie la contactele inter-umane* Echilibrarea mentalului, fizicului si emotionalului* Canalizarea energiilor in mod constructiv* Bun pentru meditatie si rugaciune

AJUTA LA:* Atingerea telurilor personale* Ierarhizarea prioritatilor personale

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Sentimentele de vinovatie, gelozia, furia, frica, emotiile negative, depresia* Energiile negative, blocajele energetice, blocajele la nivel psihic, dependenta negativa, obsesiile, stressul, incapatanarea

EFECTE ASUPRA SANATATII* Benefic pentru rinichi, pancreas, organe sexuale, abdomen* Benefic in caz de crampe, dureri menstruale, infertilitate, dureri de maini si picioare* Eliminarea toxinelor

CUART ROZ

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Varietate de cuart in tente rozalii.* Compozitie chimica: Dioxid de siliciu* Duritate: 7 din 10

Page 21: Pietre Si Cristale

* Luciu: sticlos, transparent pana la translucid.* Culori: nuante de roz mai pal sau mai intens, translucid pana la transparent.

AVERTISMENTE* Isi poate modifica in timp culoarea, odata cu expunerea la soare.

PURIFICARE RECOMANDATA:* A se evita expunerea indelungata la soare.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, CapricornLUNA DE NASTERE: Ianuarie, OctombriePLANETA ASOCIATA: VenusNUMAR ASOCIAT: 7ANIVERSARE: 2 aniCHAKRE: 3, 4, 6, 7PROFESII: artisti* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI ARIEL - este ingerul care ocroteste animalele, cel care ofera sfaturi la temerile si slabiciunile noastre, cel care ne amplifica increderea in noi, protectorul profesorilor, al celor care lucreaza in beneficiul altora.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Venus, cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Venus: iubire, casatorie, frumusete, bucurie, placere de a trai, intelegere, calm, armonie, talente artistice, senzualitate, prietenie, impacare, viata de familie, sarm personal. Mesajul cristalelor roz: bun, iubeste neconditionat, daruieste, fii tandru!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* piatra a iubirii pure

ASIGURA PROTECTIE* protejeaza indragostitii, copiii, parintii, viata de cuplu, iubirile adevarate

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Bunatate, liniste sufleteasca, dragoste, prietenie si fericire, respect de sine, capacitatea de a ierta, caldura, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai, frumusete interioara si exterioara

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Creativitatea si talentele artistice, deschide interesul spre arta* Iubirea materna, fidelitatea* capacitatea de comunicare* capacitatea de exprimare a emotiilor si sentimentelor

AJUTA LA:* Atrage persoane bune in preajma noastra* Recomandabil a se purta in perioade de mari tulburari emotionale: divort, esecuri, necazuri, este un bun balsam pentru suflete indurerate* Recomandabil celor care au nevoie de o mai buna disciplina, pentru cei care nu au curajul de a-si asuma responsabilitati* Calmeaza iesirile temperamentale* Echilibreaza la nivel emotional si sexual* Promoveaza toate tipurile de dragoste

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia, gandurile si energiile negative

EFECTE ASUPRA SANATATII* Recomandat pentru cristaloterapie si cristal de energizare a apei* Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, gat, nas, sinusuri* Sprijina fertilitatea, recomandabil a se purta in vederea unei sarcini, dar si pe parcursul sarcinii* Regleaza problemele sexuale* Reduce migrenele* Benefic in cazuri de leucemie, vertij, rani* Echilibreaza activitatea organelor genitale, ficatului, rinichilor, vaselor de sange, plamanilor, ganglionilor, timusului

Page 22: Pietre Si Cristale

* Asezat in zonele ranite, ajuta la regenerarea tesuturilor* Echilibreaza energiile yin-yang* Ajuta la scaderea in greutate, recomandabil a se purta pe timpul curelor de slabire

GRANAT

* Exista mai multe varietati de granat de diverse culori: almandin - rosu-brun, pirop - rosu, spesartin - galben-brun, grossular - brun, verde, andradit - verde, galben, uvarovit - verde.* In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:- GRANAT ALMANDIN de culoare grena inchis/visiniu.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: CHINA* Compozitie chimica: Fe3Al2(SiO4)* Duritate: 7 (din 10)* Culoare: purpuriu, grena, visiniu. Uneori culoarea este intensificata artificial.* Luciu: sticlos, translucid, rar transparent. Poate prezenta fisuri naturale.* Nota: Poate fi confundat cu rubinul, turmalina rosie, spinelul.

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator * LUNA DE NASTERE: Ianuarie, Februarie, Mai, Octombrie, Noiembrie* TALISMAN NOROCOS: al Varsatorului* ZIUA DE NASTERE: marti* ANUL NASTERII: Dragonului * NUMAR ASOCIAT: 2* ANIVERSARE: 2, 6 sau 18 ani* CHAKRE: 1, 2, 4

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernat de Marte, cristalele rosii maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performante in sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, implinirea dorintelor proprii, succes, indrazneala, victorie in conflicte si competitii, suprematie, lupta. Sunt pietre care il fac pe purtator sa se evidentieze, sa se manifeste cu personalitate, sa atinga puterea, deci sunt pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac: sefi, directori, sportivi. Atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare. Amplifica si imbunatateste viata sexuala, sporind pasiunea erotica. Femeile il pot purta pentru a avea succes la barbatii, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor. Protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor. Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE:* O piatra a fertilitatii, a sanatatii, a energiei* Daca este oferita cadou, este simbol al fericirii, iubirii si fidelitatii* O piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii

ASIGURA PROTECTIE:* Protejeaza impotriva accidentelor care au la baza pierderi de sange.* Protejeaza sotiile, mamele, familia

AJUTA LA:* La atingerea scopurilor* La depasirea complexelor de inferioritate* La rememorarea viselor* La depasirea perioadelor de criza din viata individului

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:* Spiritul de initiativa, respectul de sine, inteligenta, imaginatia, ambitia, increderea, creativitatea, vointa, spiritul de responsabilitate, memorie, capacitate de invatare* Atrage succesul in afaceri* Favorizeaza relatiile, cooperarea* Mareste efectele celorlalte cristale alaturi de care este purtat

Page 23: Pietre Si Cristale

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* anxietatea, depresia, stressul exemanelor sau competitiilor

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Putere, forta vigoare, emergie, rezistenta, protectie, vindecare* Afectiune, compasiune, caldura, iubire profunda, popularitate, prietenie, magnetism, pasiune* Succes in afaceri, abundenta, succes, respect

BUN PENTRU:* Bun pentru meditatie si rugaciune* Pune in legatura cu vietile anterioare* Trebuie purtat in perioade de tristete si mari suferinte sau in perioade de negociere

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Puternic rol protector asupra sanatatii* Intareste, purifica si vitalizeaza organismul* Benefic in caz de infertilitate, intoxicari, hipotensiune, anemie, inflamatii, hemoragii, pietre la rinichi, operatii chirurgicale* Benefic pentru sistemul circulator, inima, piele, plamani, hormoni, ficat, rinichi, pancreas, sange, coloana vertebrala, splina, tiroida, ochi* Bun stimulent sexual* Echilibreaza menstruatia

HEMATIT

In KRISTALE.RO va oferim: * HEMATIT - perfect cenusiu-metalic* HEMATIT CU OCHI DE TIGRU - straturi fine de hematit incluse in Ochi de tigru

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Mineral care contine fier.* Numele: isi gaseste originea in cuvantul grecesc "hem" = sange* Compozitie chimica: Fe2O3* Duritate: 5,5-6,5 din 10* Luciu: metalic, opac* Culori: cenusiu metalizat, ca otelul, pana la negru.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta cenusiu metalic* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra foarte grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: aspect metalic

ISTORIE SI LEGENDA:* Samanii antici asezau un hematit peste locul bolnav din organism. Se spunea ca spiritul bolii era absorbit de hematit si boala disparea.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Varsator, Pesti* LUNA DE NASTERE: Martie, Decembrie* ANUL NASTERII: Cocosului * PLANETA ASOCIATA: Marte* NUMAR ASOCIAT: 9* ANIVERSARE: 11 ani* CHAKRE: 1, 2, 3* PROFESII: sportivi, oameni de afaceri, sefi

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performante in sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, implinirea dorintelor proprii, succes, indrazneala, victorie in conflicte si competitii, suprematie, lupta. Sunt pietre care il fac pe purtator sa se evidentieze, sa se manifeste cu personalitate, sa atinga puterea, deci sunt pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac: sefi, directori, sportivi. Atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare. Amplifica si imbunatateste viata sexuala, sporind pasiunea erotica. Femeile il pot purta

Page 24: Pietre Si Cristale

pentru a avea succes la barbatii, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor. Protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor. Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine fier. In contact prelungit cu apa, rugineste.

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* a energiei si fortei

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector impotriva oricaror energii negative, a atacurilor fizice, a ranilor, a accidentelor* Rol protector pentru frati si casa

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* noroc si bani, victorie in procese, succes in afaceri sau chestiuni judiciare, liniste, optimism, dragoste, pace, fericire interioara, multumire

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* energia masculina, capacitatile psihice, curajul, puterea, vointa, rezistenta, fermitatea, sentimentul de invincibilitate, spiritul de independenta, respectul de sine, increderea, intuitia, detasarea, calitatile in stiinte exacte: matematica, logica, informatica, memoria vizuala, memoria datelor, dexteritatea manuala

BUN PENTRU:* Un hematit tinut permanent asupra purtatorului mentine o stare de sanatate buna.

AJUTA:* Efect calmant in perioade de pierderi dureroase* Recomandabil celor imprastiati, uituci, dezorganizati, slabi, timizi, fara curaj dar nerecomandabil celor agresivi* Bun liant relational* La concentrare si echilibru emotional* La intelegerea perspectivelor* La indeplinirea viselor* La pastrarea contactului cu realitatea* Deschide accesul spre Dumnezeu, bun pentru meditatie si rugaciune

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:*Respinge negativitatea din jur, trimitand-o inapoi la sursa. Acelasi lucru se va intampla si cu negavitatea trimisa de insusi purtatorul pietrei. furia si gelozia, energiile negative

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol curativ* Benefic pentru sange, splina, bila, rinichi, sange, maduva oaselor, inima, oase, eliminarea toxinelor, plamani* Energizeaza si vitalizeaza organismul* Benefic in caz de fracturi, insomnie, isterie, dureri de cap, febra, crampe musculare, anemie, rani, arsuri, inflamatii, hemoragii* Ajuta la regenerarea tesuturilor* Asezat pe locurile bolnave sau febrile, scade tensiunea si febra.

HOWLIT ALB

IN KRISTALE.RO va oferim 2 variante de Howlit: HOWLIT ALB, HOWLIT BLEU.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: ZIMBABWE* Este un silicat mineral.* Compozitie chimica: Ca2B5SiO9(OH)5* Duritate: 3,5 din 10* Luciu: mat, opac* Culori: culoarea naturala este alb cu vinisoare negre sau gri. Variantele bleu (inlocuitorul turcoazului) si galbena sunt colorate artificial! * Nota: poate fi confundat cu marmura, onixul alb, creta.

Page 25: Pietre Si Cristale

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Gemeni, Balanta, Taur, Varsator (howlitul bleu), Rac (howlitul alb)* NUMAR ASOCIAT: 2 * PLANETA ASOCIATA: Venus* CHAKRA: 4, 6, 7

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta alb* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra calda* MODEL SPECIFIC: prezinta o retea de firisoare de gri pe suprafata cristalului

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Cristalele guvernate de Venus emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Venus: iubire, casatorie, frumusete, bucurie, placere de a trai, intelegere, calm, armonie, talente artistice, senzualitate, prietenie, impacare, viata de familie, sarm personal. Mesajul lor: fii bun, iubeste neconditionat, daruieste, fii tandru!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* Este o piatra a artistilor * Este o piatra a progresului

ASIGURA PROTECTIE* protejeaza mintea, procesele mentale * protejeaza relatiile * rol puternic protector, absoarbe energiile negative din jur

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* intelepciune , agilitate, flexibilitate, maleabilitate, liniste unei minti hiperactive, echilibru emotional, somn, pace, odihna, calm, protectie, energie, comunicativitate, ratiune, spirit de observatie, satisfactie, toleranta

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* exprimarea emotionala si artistica, ratiunea, spiritul de observatie, discernamantul, concentrarea, rabdarea, diplomatie, memoria, comunicarea, devotamentul, inspiratia, creativitatea, simtul artistic

BUN PENTRU:* persoane cu preocupari artistice * la orice inceput de drum (activitate sau actiune noua, in luarea de decizii corecte) * acte de decizie importante * persoane care lucreaza in domenii intelectuale in care e nevoie de discernamant, spirit de observatie, atentie, decizie, comunicare

AJUTA:* celor care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios * la organizarea prioritatilor personale si la atingerea telurilor * la intrarea in contact cu ghizii spirituali * la facilitarea comunicarii

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* durerea, stresul, teama, furia, spiritul critic, egoismul, incapatanarea, impolitetea, ezitarea

EFECTE ASUPRA SANATATII* scade stresul si durerea * purifica sangele * benefic pentru dinti, oase, tesuturi delicate * confera energie si vitalitate organismului* reduce tensiunea musculara * echilibreaza nivelul calcemiei * asezat sub perna sau purtat in timpul somnului, are efecte benefice in caz de insomnie

JADEIT * Sinonime: JAD CHINEZESC, JAD, SERPENTIN.

Page 26: Pietre Si Cristale

Exista mai multe varietati de JAD.* In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:- JADEIT - jadul chinezesc, in nuante de vernil foarte deschis sau alb-vernil- JAD SERPENTIN - jadul coreean, in nuante de galben-mustar sau usor kaki- JAD NEFRIT - jadul canadian, in nuante de verde inchis, masliniu- JAD ALB - in nuante de alb

INFORMATII DESPRE CRISTAL:* Tara de provenienta a cristalului: CHINA* Piatra semipretioasa compusa din silicat natural de aluminiu, calciu si magneziu. * Exista doua minerale care poarta acest nume: jadeitul si nefritul. Jadeitul este varietatea translucida a jadului. Nefritul nu este translucid. * Compozitie chimica: NaAl[SiO3]* Duritate: 5-7 din 10* Aspect: luciu semisticlos spre mat, translucid spre opac.* Culori: de la vernil aproape alb pana la verde kaki.

ISTORIE SI LEGENDA: * Este una din pietrele sacre pentru chinezi si mayasi.

AVERTISMENTE* Se zgarie usor, a se feri de socuri * A se feri de schimbari bruste de temperatura * Isi poate schimba culoarea cu timpul, din cauza expunerii la lumina * Poate fi confundat cu aventurinul, amazonitul, crisoprazul, crisocola, serpentinul * Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu si fier.

PURIFICARE RECOMANDATA:* necesita purificare cu apa si sapun si expunere scurta la soare

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Capricorn, Pesti * LUNA DE NASTERE: Martie, Mai, August, Septembrie * TALISMAN NOROCOS: al Leului * ENERGIE SPECIFICA: Yin, feminina, receptiva * ELEMENT SPECIFIC: apa * PLANETE ASOCIATE: Mercur si Venus * NUMAR ASOCIAT: 11 * ZIUA ASOCIATA: vineri * ANIVERSARE: 12 ani * CHAKRE: 3, 4, 5, 6 * SCOPURI PRINCIPALE: dragoste, vindecare, longevitate, intelepciune, protectie, prosperitate, bani

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Mercur, cristalele verzi ascund in ele o energie cu totul speciala, fiind aducatoare de noroc si echilibru. Aduc relaxare, calm interior si exterior, aplaneaza conflictele si deschid spre armonie si buna intelegere. Sunt cristale ale poftei de viata, ale sanatatii, ale puritatii naturii, deci confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile. Sunt pietre care mentin o stare de sanatate buna (cristale vindecatoare). Sunt recomandate pentru orice scopuri aflate in grija lui Venus: dragoste, casatorie, succes la sexul opus, impacare, armonie, bunatate, calm, liniste, frumusete, dar si a lui Mercur: bani, succes in afaceri, bunastare, afirmare intelectuala, buna relationare, comunicare, studiu, calatorii, impacare. Par a fi cristale „bune la toate”. Protejeaza impotriva pierderilor de bani, a ghinionului, a bolilor, a gandurilor negative. Mesajul lor: fii calm, fii bun, iubeste, colaboreaza, asculta-l pe cel de langa tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra a viselor* Piatra a fidelitatii si a dragostei* Piatra a linistii si pacii* Piatra a norocului si a prosperitatii* Piatra a longevitatii si intelepciunii

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector impotriva accidentelor* Impotriva enegiilor negative de orice fel

Page 27: Pietre Si Cristale

* Protectie impotriva magiei si vrajilor* Protejeaza mamele si sotiile * Impotriva bolii si atacurilor negative, absoarbe energiile negative din mediul inconjurator

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Echilibru emotional, claritate mentala, profunzime, bun simt, intelepciune, inteligenta, vitalitate, longevitate, noroc in afaceri, succes financiar, prosperitate

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Compasiunea, generozitatea, armonia, pacea, fidelitatea* Iubirea, fie ca e purtat, fie ca e daruit (un bun cadou intre indragostiti, logodnici, soti) * Cunoasterea, concentrarea, intelepciunea, increderea, curajul, fermitatea, precizia, exactitatea * Prietenia (bun de oferit intre prieteni)

BUN PENTRU:* Recomandat pentru cresterea plantelor (in gradinarit si agricultura)* Recomandat celor care au nevoie de contact concret cu realitatea* Recomandat celor trasi in mai multe directii simultan sau celor coplesiti de detalii* Recomandat pentru somn cu vise si relaxare* Recomandat pentru procesul viselor* Recomandat pentru meditatie, rugaciune si vindecare* Recomandat celor cu afinitati artistice

AJUTA LA:* Gasirea propriului drum in viata * Punerea in aplicare a propriilor vise * Gasirea unor solutii si rezolvarea problemelor

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* tensiunea nervoasa, emotivitatea, teama, blocajele de exprimare, consumul inutil de energie

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol curativ, profilactic, vindecator* Puternic rol protector pentru sanatate * Benefic pentru inima, timus, rinichi, plamani, sange, ochi, aparatul urinar, stomac, ficat, splina, laringe, tiroida, sistemul nervos* Benefic in caz de pietre la rinichi, infertilitate, artrita, reumatism * Reduce febra * Amelioreaza tulburarile menstruale sau legate de sarcina. Recomandat femeilor care doresc sa ramana insarcinate.

JASP – ALTELE

Exista mai multe varietati ale acestei pietre. In magazinul nostru KRISTALE.RO va oferim urmatoarele tipuri de jasp:* JASP ROSU/JASP BRUN - de la caramiziu, trecand prin rosu, pana la maro-brun, poate prezenta si insertii sau straturi in nuante dantelate de negru, maro, bej* JASP GALBEN - culoare galben-murdar sau galben-mustar* JASP VERDE - diverse nuante de verde* JASP PEISAJ, JASP GRAVURA, JASP PICTURA - bejuri si marouri intrepatrunse creand o pictura superba* JASP LEOPARD/LEOPARDIT - combinatii de pete in diverse nuante de maro si bej* JASP HELIOTROP - combinatii de verde stropit cu puncte rosii/grena* JASP KABAMBA - combinatii de pete negre si verde inchis* JASP RED-CREEK - nuante maronii diverse* JASP DALMATIAN - puncte maronii sau negre pe fond crem* JASP FRUNZA DE ARGINT - nuante sidefat-argintii* JASP MOOKAIT - nuante diverse de maro, bej, galben* JASP BRECIAT - un de culori intrepatrunse* JASP ORBICULAR - diverse nuante stropite cu pete concentrice* JASP OCEAN - diverse nuante stropite cu bule de culori* JASP PICASSO - diverse nuante de maro pe fond bej sau alb* JASP IRAI, JASP NEGRU, JASP ROZ si altele...

INFORMATII DESPRE CRISTAL

* Roca silicioasa compacta variat colorata alcatuita din calcedonie si compusi ai fierului.* Nota: Poate fi confundat cu agatul. Agatul are culorile dispuse in dungi, jaspul le are dispuse in dungi intrepatrunse sau pete si puncte de culoare.Nume: provine din iaspis = piatra stropita

Page 28: Pietre Si Cristale

* Compozitie chimica: Dioxid de siliciu (cuart) - SiO2 cu impuritati* Duritate: 7 din 10* Luciu: semi-sticlos spre mat* Culori: foarte variate dispuse in pete, straturi, puncte, in modele unicat.

ISTORIE SI LEGENDA:* In antichitate era una din cele mai raspandite si apreciate pietre, tocmai de aceea poarta si numele de MAMA TUTUROR PIETRELOR. * Se spunea ca trimite energiile negative inapoi la sursa care le-a declansat (folosit pentru intoarcerea farmecelor) si proteja impotriva muscaturilor de paianjen si de sarpe. * In sec. IV, amerindienii credeau ca poate aduce ploaia. Se zicea ca protejeaza impotriva cosmarurilor si epilepsiei.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: toate zodiile * LUNA DE NASTERE: Ianuarie, Februarie, Martie, Octombrie* TALISMAN NOROCOS: al Berbecului* PLANETE ASOCIATE: Mercur, Marte si Venus* NUMERE ASOCIATE: 6* CHAKRE: toate, in functie de culoare* PROFESII: legate de consiliere si consultanta de orice natura (este numita piatra consilierilor), pictori

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE:* O piatra karmica, re efect asupra karmei umane* O piatra a artistilor

ASIGURA PROTECTIE* impotriva energiilor negative, una din cele mai puternice pietre protectoare, impotriva pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative, vrajilor si blestemelor, farmecelor si gandurilor negative, protejeaza starea de sanatate, impotriva orbirii

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Succes in afaceri, noroc la bani* Bucurie si optimism, echilibru, protectie, incredere, intelegere, curaj, progres, frumusete * Buna intelegere intre persoanele de acelasi sex,

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Activitatea cerebrala* Mentinerea unei atitudini poizitive si optimiste* Creativitatea in plan vizual, recomandabil pictorilor,

BUN PENTRU:* Bun pentru cei care au nevoie de o mai buna organizare

AJUTA LA:* Dezvoltarea si extinderea proiectelor si afacerilor personale* Imbunatateste destinul * Localizarea obiectelor sau oameniilor pierduti (prin meditatie asupra jaspului)* Arata fata luminoasa a lucrurilor* Atrage asupra purtatorului ceea ce are el nevoie mai mult (dar nu neaparat si ceea ce isi doreste mai mult)* Stabilizeaza si purifica aura* Dinamizeaza, stimuleaza si ridica moralul* Trimite negativitatea inapoi la sursa, la cel care a trimis-o, deci este un bun scut protector* Stimulent pe timpul spitalizarilor prelungi* Eliberarea de stress si energii negative* Intelegerea lectiilor karmice, pune in legatura cu vietile anterioare* Eliberarea si protectia de blesteme sau vraji* Intelegerea misiunii noastre in aceasta viata pentru a fi de ajutor altora

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* energiile negative, stresul, depresia, nervozitatea si supararea, dezechilibrele si negativitatea din jur, egocentrismul

EFECTE ASUPRA SANATATII* Protejeaza sanatatea si ajuta la vindecare (puternic rol curativ)* Previne febra

Page 29: Pietre Si Cristale

* Benefic in caz de reumatism, cancer, epilepsie, probleme de auz, deteriorarea tesuturilor, hemoragie* Intareste organismul dupa operatii chirurgicale* Mareste acuitatea mirosului* Benefic pentru stomac, rinichi, ficat, intestine, ovare, inima, sange* Bun stimulent sexual* Tinut in mana de catre gravida, se spune ca ajuta la nastere.

LABRADORIT

Exista mai multe tipuri de Labradorit. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* LABRADORIT CENUSIU - fond cenusiu cu sau fara irizatii albastre in functie de unghiul in care cade lumina* LABRADORIT ALB - fond alb translucid cu irizatii opalescente multicolore in functie de unghiul in care cade lumina* LABRADORIT CREM - fond crem cu irizatii sidefate in functie de unghiul in care cade lumina

CE ARE SPECIAL ACEASTA PIATRA?La prima vedere, e banal si tern, dar cand il iei in mana si il privesti din diverse unghiuri, ii descoperi imediat magia. Te captiveaza prin stralucirile ascunse din structura cristalului, deoarece, printre tonuri de gri monoton, descoperi un adevarat univers sidefat. Acesta e farmecul Labradoritului: stralucurile galben-albastrii in functie de unghiul in care privesti, fiind o reala placere sa te joci cu piatra, ca si cu un caleidoscop ce iti prezinta mereu alte imagini superbe!

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: MADAGASCAR* Varietate de feldspati, din aceeasi clasa cu Piatra Lunii.* Numele: provine de la zona Labrador din Canada* Duritate: 6 (din 10)* Luciu: sticlos, opac spre tranlucid* Culori: mai multe nuante, incolor, gri, alb, rosu, galben, roz, portocaliu, verde, brun. Are ape de culori sau irizatii metalice, astfel incat nuantele se schimba in functie de unghiul in care cade lumina.* Nota: Poate fi confundat cu opalul, sticla, aventurinul, piatra lunii.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta gri* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra relativ grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra relativ rece* MODEL SPECIFIC: prezinta opalescenta, in functie de unghiul in care cade lumina se vad culori albastrii in structura pietrei

AVERTISMENTE* A se feri de schimbari bruste de temperatura* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator, Pesti* TALISMANUL CELOR NASCUTI: sambata* ENERGIE SPECIFICA: yin, receptiva, feminina,* ELEMENT SPECIFIC: foc* PLANETE ASOCIATE: Venus* NUMAR ASOCIAT: 6, 7* PIATRA SPECIFICA NUMELUI: Doru, Dora, Dorina* CHAKRE: 3, 5, 6

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector asupra purtatorului din toate punctele de vedere* Protejeaza aura, energia* Protejeaza impotriva vampirilor energetici

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc, bucurie si bunatate

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Intuitia, imaginatia, calitatile psihice, activitatea cerebrala, originalitatea, spiritul innovator* Rezistenta de a lucra pe termen lung fara extenuare* Credinta si increderea

Page 30: Pietre Si Cristale

BUN PENTRU:* Meditatie, rugaciune si memorarea viselor, este o piatra mistica* Este o piatra esoterica (recomandata celor care au preocupari in domenii esoterice)* Recomandat celor care trec prin puternice tensiuni si frustrari si celor care nu au relatii armonioase cu cei din jur

AJUTA: * Bun liant relational* Deschide al treilea ochi* La iluminare* La concentrare asupra unui obiectiv* La acceptarea propriului destin* La purificarea aurei* La intelegerea mesajelor inconstientului, este bun pentru procesul de intelegere a viselor, bun pentru psihilogi, onirologi, psihanalisti* La descoperirea lucrurilor importante chiar si in cele mai banale situatii

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Anxietatea, teama, stresul, balastul emotional, amintirile neplacute, dezamagirile, iluziile

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol protector asupra sanatatii* Echilibreaza metabolismul si activitatea hormonalaBenefic pentru: ochi, creier, gatBenefic in caz de: raceala, guta, reumatism, dureri menstruale, hipertensiune arteriala (scade tensiunea), boli ale aparatului genital, boli ale gatului,

LAPIS LAZULI * Sinonime: LAZURIT, LAPIS

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: AFGANISTAN* Roca ce are la baza mai multe elemente: lazurit, sodalit, calcit, pirita.* Duritate: 5-5,5 (din 10)* Compozitia chimica: Na3CaAl3Si3O12S* Numele: in latina inseamna "piatra albastra" si din persana "lashuward" = "ca cerul"* Luciu: pamantos, opac.* Culori: albastru intens (de Voronet), de la albastru deschis in care predomina albul pana la albastru inchis, cu mici urme calcit (albe) sau pirita (aurii)* Nota: Poate fi confundat cu sodalitul, cuartul albastru sau safirul.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta albastru intens* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra relativ usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra relativ calda* MODEL SPECIFIC: este stropit cu puncte aurii (urme de pirita) si alb (calcit) pe toata suprafata pietrei

ISTORIE SI LEGENDA* Se spune ca este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant.* Unele culturi stravechi pretuiau Lapis Lazuli mai mult decat aurul!* Egiptenii si Babilonienii apreciau foarte mult Lapis Lazuli. Era considerata piatra sacra, ce insotea adeseori mumiile in mormant, pentru a le ghida dupa moarte.* Se spune ca celebra nuanta de la manastirea Voronet a fost obtinuta pe baza acestei roci.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: Berbec, Taur, Rac, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, Varsator, PestiLUNA DE NASTERE: Septembrie, DecembrieZIUA DE NASTERE: MiercuriANUL NASTERII: Caine NUMERE ASOCIATE: 3 si 9ANIVERSARE: 7 sau 9 aniCHAKRE: 5, 6, 7ALTELE: piatra nationala a statului Chile.PROFESII: profesiunilor legate de dans, muzica, teatru, spiritualitate, biserica, este piatra scriitorilor, oratorilor sau a celor care comunica mult in scris sau verbalINGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI ZADKIEL - arhanghelul compasiunii si iertarii, cel care aduce clarauz, memorie.

Page 31: Pietre Si Cristale

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine sulfuri si pirita.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernat de Jupiter si Uranus, cristalul albastru intra deja intr-o lume de deasupra preocuparilor primare ale individului. Deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Confera somn linistit cu vise spirituale, calmeaza, inlatura emotiile negative si deschide spre domenii noi de descoperit. Este recomandat oricaror scopuri patronate de Jupiter: calatorii, realizare socio-profesionala, bunastare, succes, noroc, sansa, bogatie (financiara si spirituala deopotriva), spiritualitate, cunoastere, elevare spirituala, vocatie, atingerea marilor telurilor, optimism, bucurie de a trai, ascensiune dreptate, sau de Uranus: explorare de noi directii, planuri de viitor, succes, expansiunea constiintei, schimbare pozitiva, revolutie personala, indrazneala de a porni pe cai nebatatorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie. Deschide calea spre viitor si spre implinirea personala. Incurajeaza spre exprimarea personalitatii in libertate deplina, fara limite, sau spre aprofundarea unei forme superioare de cunoastere: spiritualitate, astrologie, cultura, religie, filosofie, educatie. Protejeaza impotriva monotoniei, a plafonarii, a limitarii orizonturilor, a ghinionului si energiilor negative. Mesajul cristalului albastru: deschide-ti mintea, fii liber sa te exprimi, extinde-te, cauta, exploreaza, fii original si creativ!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra psihica, spirituala* Piatra simbol al regalitatii

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector* Fereste de rau si orice pericol* Impotriva atacurilor psihice, energiilor negative, blestemelor, vrajilor, gandurilor rele* Protejeaza tatii si copiii

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc, prosperitate* Succes in dragoste, prietenie* Eficacitate, randament, curaj, claritate mentala, obiectivitate* Entuziasm, incredere de sine* Vise cu incarcatura spirituala* Pace interioara, creativitate, bucurie, optimism, fericire, bunatate* Victorie in probleme juridice (procese, divorturi)

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Creativitatea* Comunicativitatea verbala si memoriaCastigurile financiare

BUN PENTRU:* Organizeaza mentalul, viata individului* Cei care poarta aceasta piatra vor reusi in viata prin forta iubirii, prin capacitatea lor de a darui iubire neconditionata, prin increderea pe care o transmit lumii* Meditatie, rugaciune, divinatie

AJUTA: * La atingerea perfectiunii* La deschiderea celui de al treilea ochi, prin care lumea va fi inteleasa altfel* La iluminarea spirituala, dobandirea intelepciunii, intelegerea adevarului, deschiderea spirituala, o intelegere impartiala a lucrurilor* In momente de durere* La intelegerea misterelor sacre* La rezolvarea neintelegerilor in cuplu* La intelegerea vietilor anterioare

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Agitatia emotionala, timiditatea, tensiunea, stresul, anxietatea, melancolia, depresia

EFECTE ASUPRA SANATATII* Unele persoane se pot simti ameteli sau stare de apasare atunci cand poarta Lapis LazuliPuternic rol protector asupra sanatatii* Confera o stare de bine general

Page 32: Pietre Si Cristale

* Fortifica si vitalizeaza organismul* Benefic pentru: stomac, ficat, ulcer, probleme ale pielii, digestie, sistemul nervos, sistemul urinar, auz, somn, ochi, vedere, coarde vocale, tiroida, esofag, timus, gat, maduva oaselor, muschi, benefic in caz de dureri, inflamatii, febra, depresie, epilesie, melancolie, nevralgie, spasm, anxietate, tensiune, insomnie, probleme de circulatie tuberculoza, nevroze, agitatie, vertij, ameteala, hemoroizi, tuse, arsuri, autism* Recomandabil a se purta la nastereAjuta la gasirea cauzelor bolilor mai ciudate* Mareste virilitatea* Previne problemele cardiace* Asezat peste ochi in sedinte de durata, imbunatateste vederea * NU TREBUIE PURTAT DE DIABETICI!

MOLDAVIT TECTITA

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: CEHIA* Este o sticla naturala, ca si obsidianul, foarte rara si speciala datorita originii sale extraterestre, Este o tectita de culoare verde-masliniu, de natura meteorica. S-a format in urma cu 15 milioane de ani la impactul meteoritilor cu suprafata pamantului! Tara de provenienta: de unde isi trage si numele, este valea râului Moldau (Valtava) din Cehia.* Duritate: 5-5,5 (din 10)* Luciu: sticlos spre mat, grunjos, translucid spre opac* Culori: verde-masliniu, kaki, verde inchis* Nota: Poate fi confundat cu peridotul, verdelitul sau obsidianul.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta verde olive translucid* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra calda* MODEL SPECIFIC: prezinta la suprafata adancituri paralele, neuniforme, creand un aspect grunjos, cu margini ascutite sau dantelate. Lasa impresia unui ciob de sticla.

ISTORIE SI LEGENDA* Este singura piatra de origine extraterestra de pe pamant! * Este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant, gasindu-si originea odata cu formarea planetei.* Pentru ca este o piatra de natura extraterestra, se spune ca mesajul sau pentru locuitorii Pamantului trebuie descoperit prin stimularea intelepciunii.* Legende asiatice stravechi spun ca ar proveni de pe Sirius si legendele despre Atlantida fac deseori referire la acest cristal. * Cele mai importante locuri cu incarcatura spirituala de pe pamant ascund in ele bucati de Moldavit: Mecca, Tibet, Israel. * Se spune ca una din pietrele cu care era incrustata sabia Excalibur era Moldavit.* Adeseori se vorbeste despre Moldavit ca despre Piatra Filosofala. Era folosit de alchimisti.

AVERTISMENTE* Foarte fragil, manipulati cu grija! (este o sticla naturala)* Nu este considerata piatra semi-pretioasa ci tectita.

PURIFICAREPurificarea este necesara.Purificare prin spalare cu apa curata si sapun si incarcare solara.Nu este acceptata curatarea cu abur si purificarea in apa salina!

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: toate zodiile, dar mai ales ScorpionPLANETE ASOCIATE: Uranus, Neptun, PlutoNUMAR ASOCIAT: 2, 6CHAKRE: 4, 7SCOPURI PRINCIPALE: Bun pentru meditatie, rugaciune, vindecare, protectie, pentru cei care au profesii in domeniul comunicarii, al spiritualitatii sau din domenii parapsihice (mediumi, magicieni), al vindecarii (bioenergeticienti de ex), bun pentru practicantii de Qigong sau Reiki, psihologi

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra a cerurilor* Piatra a marilor transformari* Piatra a banilor, a bunastarii si norocului

Page 33: Pietre Si Cristale

* Este o piatra a energiilor cosmice transmise pe pamant

SE SPUNE CA:* Se spune ca are puteri magice, ca este incarcat cu forta psihica superioara. * Se spune ca cel care atinge o piatra de Moldavit devine mai intelept si isi amplifica propriile puteri vindecatoare.

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector pe toate planurile

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Schimbare, generozitate* Dezvoltarea si purificarea in viata purtatorului

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Purtat alaturi de alte cristale, energiile sale cresc. * Il face pe purtator sa para excentric* Claritatea mentalã, capacitatile extrasenzoriale si parapsihice, telepatia, clarviziunea* Siguranta afectiva

AJUTA:* Deschiderea celui de-al treilea ochi, pentru a intelege altfel lumea* Iluminare spirituala si mistica* Intelegerea adevarului* Evitarea locurilor sau situatiilor cu incarcatura negativa* Eliberarea balastului emotional: obiceiuri proaste, idei fixe, obsesii, amintiri* Adaptare sociala* Dobandirea controlului mental* Organizarea comunicarii, facand purtatorul mai eficient si mai concis* Activarea chakrelor

EFECTE ASUPRA SANATATII* Este un cristal vindecator, focalizeaza energia vindecatoare pentru a implini actul curative* Efecte benefice in probleme mentale, retardare, autism* Benefic in cazuri de constipatie, febra, astm, epilepsie, infertilitate, caderea parului, regenerare celulara* Stimuleaza circulatia sangvina* Baia de moldavit ajuta la relaxare

OBSIDIAN NEGRU

Exista mai multe tipuri de Obsidian. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* OBSIDIAN MAHON - fond maro roscat cu pete negre* OBSIDIAN FULG-DE-NEA - fond negru cu puncte albe, imitand fulgii de zapada* OBSIDIAN NEGRU - total negru

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: MEXIC* Este o sticla naturala, formata din lava vulcanica.* Duritate: 5-6 (din 10)* Luciu: sticlos, rasinos, opac* Culori: negru complet.* Nota: poate fi confundat cu onixul negru, cu turmalina neagra, cu sardonixul.

ISTORIE SI LEGENDA* Aztecii considerau obsidianul drept o piatra divina.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A OBSIDIANULUI NEGRU: Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Confera longevitate. Scad stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Sunt recomandate oricaror scopuri patronate de Saturn: cariera, politica, trecerea piedicilor, responsabilitate, seriozitate, maturitate, ascensiune sociala si profesionala. Protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Mesajul lor: linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!

Page 34: Pietre Si Cristale

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Taur, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn* NUMAR ASOCIAT: 6 si 8* ANIVERSARE: 13 ani* CHAKRE: 1

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* puternic rol protector impotriva atacurilor negative* protejeaza sotii si familia* protectie impotriva pericolelor de natura fizica si psihica

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* detasare, stabilitate, fidelitate, dragoste, frumusete, echilibru, puritate, armonie, calm, pace, flexibilitate, crestere si progres, echilibru in perioade de transformare si schimbare

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* deschiderea spirituala, intelepciunea, concentrarea asupra unui obiectiv, simtul disciplinei

AJUTA:* Bun pentru meditatie, rugaciune si divinatie (meditatia asupra unui obisidian ajuta la gasirea unor raspunsuri necesare evolutiei individului)* La concentrare* La descoperirea propriilor defecte si a schimbarilor necesare pentru indreptarea lor* La depasirea blocajelor psihice* La intelegerea problemelor personale si acceptarea adevarului* La acceptarea schimbarilor ce se cer facute in viata individului* La transformarile de natura spirituala

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Stresul, furia, * Energiile negative, transforma energiile negative in energii pozitive

EFECTE ASUPRA SANATATII* Efect benefic asupra sanatatii* Benefic pentru oase, piele, ochi, vene* Asezat peste ochi, relaxeaza ochii* Poate ajuta la renuntarea la tutun (dar numai din vointa proprie)

WIKIPEDIA:http://ro.wikipedia.org/wiki/Obsidian

OCHI DE PISICA Sinonime: OCHI DE TAUR, OCHI DE BOU, CUART CHATOIANT ROSU.

Exista mai multe variante de cuart in aceasta categorie. iN KRISTALE.RO va oferim: * OCHI DE PISICA - maro roscat, numit si Ochi de taur* OCHI DE TIGRU - auriu-cafeniu* OCHI DE SOIM - negru-albastru* OCHI DE TIGRU CU HEMATIT - cafeniu auriu cu straturi cenusii, numit si Tigru de Fier

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: AFRICA DE SUD* Varietate de cuart chatoiant * Chatoianta - caracteristica de a-si schimba aspectul in functie de unghiul in care cade lumina.* Duritate: 7 (din 10)* Compozitia chimica: Dioxid de siliciu (cuart)* Luciu: sticlos, sidefat, isi schimba nuantele in functie de lumina* Culori: maro-roscat cu dungi sidefate. Culoarea ruginie este data de continutul de fier.

DOVADA DE AUTENTICITATE:Autenticitatea cristalului este data de:- culoare: predominanta culorii ruginii- aspect: poate contine si straturi vizibile de hematit- specificul acestui cristal: efectul de chatoianta - prezinta straturi paralele care isi schimba culoarea in functie de lumina- greutate: este o piatra destul de grea

Page 35: Pietre Si Cristale

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Taur, Leu, Balanta, Scorpion, Capricorn* LUNA DE NASTERE: August, Noiembrie* ANUL NASTERII: Pisicii* ZIUA DE NASTERE: Joi* NUMAR ASOCIAT: 4* ANIVERSARE: 9 si 39 ani* CHAKRE: 1, 2, 3, 4, 5, 6

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra a norocului, inclusiv la jocuri de noroc,

ASIGURA PROTECTIE* Impotriva oricarui gen de pericole* Protejeaza pe timp de calatorie* Protejeaza bunurile si banii purtatorului

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Atrage si mentine prosperitatea* O atitudine pozitiva de viata, un sentiment de unicitate* Flexibilitate, adaptabilitate* Bunastare, noroc la bani, success financiar, success in afaceri* Frumusete, fericire, sanatate, placere de a trai, optimism, * Energie, curaj, incredere, speranta

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Energia si buna dispozitia* Claritatea gandirii, disciplina, curajul, perceptia

BUN PENTRU:* Pastreaza aspectul tanar* Bun in divinatie, meditatie, rugaciune* Piatra foarte buna pentru femeile de afaceri

AJUTA: * Echilibreaza emotional* La descoperirea perspectivelor* La adoptarea unui regim de viata si de alimentatie sanatos* Pune in legatura cu vietile anterioare

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Depresia, slabiciunea, incapatanarea

EFECTE ASUPRA SANATATII* Benefic in momente de boala sau slabiciune fizica* Are rol de revigorare si energizare a organismului* Benefic pentru splina, pancreas, colon, sistem digestiv, creier, organe sexuale, timus* Benefic in caz de fracture* Asezat peste ochi, ajuta in caz de boli oculare

OCHI DE SOIM

Exista mai multe variante de cuart in aceasta categorie. In KRISTALE.RO va oferim: * OCHI DE PISICA - maro roscat, numit si Ochi de taur* OCHI DE TIGRU - auriu-cafeniu* OCHI DE SOIM - negru-albastru* OCHI DE TIGRU CU HEMATIT - cafeniu auriu cu straturi cenusii, numit si Tigru de Fier

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: AFRICA* Varietate de cuart chatoiant. Poate contine si straturi de hematit.* Chatoianta - caracteristica de a-si schimba aspectul in functie de unghiul in care cade lumina.

Page 36: Pietre Si Cristale

* Duritate: 7 (din 10)* Compozitia chimica: Dioxid de siliciu (cuart)* Luciu: sticlos, sidefat, opac.* Culori: cenusiu-bleumarin cu benzi in sclipiri metalizate* Poate fi confundat cu: Safirul, Apatitul, Sodalitul, Dumortieritul

DOVADA DE AUTENTICITATE:Autenticitatea cristalului este data de:- culoare: predominanta culorii albastre- aspect: poate contine si straturi vizibile de hematit- specificul acestui cristal: efectul de chatoianta - prezinta straturi paralele care isi schimba culoarea in functie de lumina

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Leu, Sagetator, Varsator, Capricorn* PLANETE ASOCIATE: Jupiter * NUMAR ASOCIAT: 1* ELEMENT ASOCIAT: aer* CHAKRE: 1, 5, 6

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI:Guvernat de Jupiter si Uranus, cristalul albastru intra deja intr-o lume de deasupra preocuparilor primare ale individului. Deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Confera somn linistit cu vise spirituale, calmeaza, inlatura emotiile negative si deschide spre domenii noi de descoperit. Este recomandat oricaror scopuri patronate de Jupiter: calatorii, realizare socio-profesionala, bunastare, succes, noroc, sansa, bogatie (financiara si spirituala deopotriva), spiritualitate, cunoastere, elevare spirituala, vocatie, atingerea marilor telurilor, optimism, bucurie de a trai, ascensiune dreptate, sau de Uranus: explorare de noi directii, planuri de viitor, succes, expansiunea constiintei, schimbare pozitiva, revolutie personala, indrazneala de a porni pe cai nebatatorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie. Deschide calea spre viitor si spre implinirea personala. Incurajeaza spre exprimarea personalitatii in libertate deplina, fara limite, sau spre aprofundarea unei forme superioare de cunoastere: spiritualitate, astrologie, cultura, religie, filosofie, educatie. Protejeaza impotriva monotoniei, a plafonarii, a limitarii orizonturilor, a ghinionului si energiilor negative. Mesajul cristalului albastru:deschide-ti mintea, fii liber sa te exprimi, extinde-te, cauta, exploreaza, fii original si creativ!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector general, protectie impotriva energiei negative emise de cei din jur* Protejeaza pe timpul calatoriilor cu avionul sau in timpul calatoriilor prin munti* Piatra pentru vindecare* Piatra clarviziunii si a calatoriilor astrale* Piatra celor care calatoresc mult pe calea aerului (piloti, stewardese, oameni de afaceri etc)

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc, bogatie, abundenta* Statornicie, relatii mai bune cu semenii* Intelepciune, luciditate, pronfunzime gandirii* Stabilitate emotionala

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Stimuleaza si revigoreazã corpul fizic* Intuitia, abilitatile psihice* Activeaza mentalul pentru a percepe intreaga structura

AJUTA:* Vindecare* Ancorare in real* Gasirea noilor oportunitati in cariera si extinderea orizonturilor* Implinirea marilor aspiratii, a viselor si idealurilor proprii* Tratrarea unei probleme in perspectiva, nu doar in situatia de fata, asezand-o in ansamblu si descoperirea perspectivelor unei situatii, a etapelor urmatoare* Descoperirea acelor emotii negative care au fost inchise undeva in interior* Intelegerea problemelor si greselilor din vietile anterioare care marcheaza actuala incarnare* Gasirea blocajelor emotionale

BUN PENTRU:* A se purta de cei care nu stiu incotro s-o apuce intr-un moment critic* A se purta de cei care lucreaza in domenii in care clarviziunea este esentiala

Page 37: Pietre Si Cristale

* A se purta de cei care sunt nevoiti sa calatoreasca mult cu avionul* A se purta in perioadele de astenie, anemie, oboseala cronica, boala, convalescenta* Meditatie rugaciune, concentrare

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Gandirea stricta, fixista, incapatanata, bazata pe tipare si sabloane negative, pe idei preconcepute* Pesimismul, tendinta de a da vina pe altii, acceptand realitatea* Comportamentele dificile* Frica de avion sau de inaltime

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol curative si revigorant* Benefic pentru circulatie, intestine, picioare* Bun in cazul tulburarilor de vedere, mai ales legate de focalizare

OCHI DE TIGRU * Sinonime: CUART CHATOIANT AURIU, CROCIDOLIT CUARTIFICAT, TIGRU DE FIER.

Exista mai multe variante de cuart in aceasta categorie. iN KRISTALE.RO va oferim: * OCHI DE PISICA - maro roscat, numit si Ochi de taur* OCHI DE TIGRU - auriu-cafeniu* OCHI DE SOIM - negru-albastru* OCHI DE TIGRU CU HEMATIT - cafeniu auriu cu straturi cenusii, numit si Tigru de Fier

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: AFRICA DE SUD* Varietate de cuart chatoiant. Poate contine si straturi de hematit.* Chatoianta - caracteristica de a-si schimba aspectul in functie de unghiul in care cade lumina.* Duritate: 7 (din 10)* Compozitia chimica: Dioxid de siliciu (cuart)* Luciu: sticlos, sidefat, opac.* Culori: maro-auriu, galben-aurii, cu dungi sidefate si sclipiri

DOVADA DE AUTENTICITATE:Autenticitatea cristalului este data de:- culoare: predominanta culorii aurii- aspect: poate contine si straturi vizibile de hematit- specificul acestui cristal: efectul de chatoianta - prezinta straturi paralele care isi schimba culoarea in functie de lumina- greutate: este o piatra destul de grea

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine azbest.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion, Capricorn* LUNA DE NASTERE: August, Noiembrie* TALISMANUL CELOR NASCUTI IN ANUL: Tigrului* ENERGIE SPECIFICA: Yang* ELEMENT SPECIFIC: Foc* PLANETE ASOCIATE: Soarele* PIATRA ASOCIATA ZILEI DE: Joi* NUMAR ASOCIAT: 4 * ANIVERSARE: 9 ani, 39 de ani* CHAKRE: 1, 2, 3, 4, 5, 6* SCOPURI PRINCIPALE: prosperitate, noroc, energie, curaj, protectie* PROFESIUNI: lideri, persoane care lucreaza in comunicare, oameni de afaceri, sportivi, psihologi

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Soare, cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului. Confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, maresc creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Stimuleaza, incurajeaza, trimit la actiune. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrag succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei. Mesajul lor: afirma-ti personalitatea, traieste, impune-te, iubeste, fii mandru de tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

Page 38: Pietre Si Cristale

ESTE O:* Piatra a norocului, inclusiv la jocuri de noroc, loto, bingo, casino* Piatra a femeilor de afaceri

ASIGURA PROTECTIE* Impotriva oricarui gen de pericole* Protejeaza pe timp de calatorie* Protejeaza bunurile si banii purtatorului

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Se spune ca aduce tot ce va doriti!* Frumusete, fericire, sanatate* Noroc la bani, bunastare, abundenta, succes in afaceri* Placere de a trai, optimism* Protectie, energie, curaj, incredere, speranta* Atitudine pozitiva de viata* Sentiment de unicitate

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Disciplina, fermitatea, claritatea gandirii, vointa, curajul, indrazneala, dorinta de a va afirma, perceptia, flexibitatea, energia si buna dispozitia, cheful de viata, aptitudinile parapsihice* Faciliteaza comunicarea prin cuvant

BUN PENTRU:* Pune in legatura cu vietile anterioare* Atrage si mentine prosperitatea* Divinatie, meditatie, rugaciune* Trezeste natura elevata din om* Bolnavi, persoane slabe, lipsite de curaj

AJUTA: * Pastrarea aspectului tanar* Echilibru emotional* Descoperirea perspectivelor * Adoptarea unui regim de viata si de alimentatie sanatos

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Depresia, incapatanarea, somnolenta, apatia, letargia, disperarea

EFECTE ASUPRA SANATATII* Benefic in momente de boala sau slabiciune fizica* Rol de revigorare si energizare a organismului* Benefic pentru splina, pancreas, colon, sistem digestiv, creier, organe sexuale, timus, ochi, gat* Benefic in caz de fracturi, boli oculare, boli hepatice, infectii, rani* Purifica sangele, elimina toxinele

ONIX NEGRU

Exista mai multe tipuri de onix. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* ONIX NEGRU - complet negru, uneori cu dungi fine albe* ONIX ALB - complet alb* ONIX VERDE DE PAKISTAN - verde cu dungi maro* SARDONIX - maro sau negru cu dungi sau peteINFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Numele: provine din grecescul "onux" = unghie* Descriere: Varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii).* Compozitie chimica: Oxid de Siliciu (cuart)* Duritate: 7 din 10* Luciu: mat spre sticlos, opac.* Culori: negru.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta negru

Page 39: Pietre Si Cristale

* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: uneori contine dungi albe fine

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Leu, Fecioara, Sagetator, Capricorn* LUNA DE NASTERE: Februarie, Iunie, Iulie, Decembrie* ZIUA DE NASTERE: Sambata* PLANETA ASOCIATA: Saturn* NUMERE ASOCIATE: 3 si 6* ANIVERSARE: 7 si 10 ani* CHAKRE: 1, 4, 5, 6, 7* PROFESII: invatamant, politica, astrologie

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Confera longevitate. Scad stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Sunt recomandate oricaror scopuri patronate de Saturn: cariera, politica, trecerea piedicilor, responsabilitate, seriozitate, maturitate, ascensiune sociala si profesionala. Protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Mesajul lor: linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA:* sigurantei si a securitatii

ASIGURA PROTECTIE* Rol protecvtor impotriva dusmanilor si adversitatii*Rol protector impotriva energiilor negative, magiei negre si blestemelor

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea

AJUTA LA:* Deschide accesul spre lumea viselor* Echilibreaza emotional, controleaza emotiile extreme* Descoperirea posibilitatilor intr-o situatie dificila* Indeplinirea propriului destin* Intelegerea scopului vietii* Eliberarea de blesteme sau vraji* Incheierea relatiilor nefericite

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* stresul, apatia, dorintele sexuale, blocajele, frustrarile, gandurile negative si teama de necunoscut, cosmarurile, tristetea, durerea, emotiile negative* energiile negative din mediul inconjurator (de aceea trebuie purificat des),

EFECTE ASUPRA SANATATII* Benefic pentru maduva oaselor, unghii, piele, dinti, par, ochi, muschi, inima, rinichi, nervi, capilare, pancreas.* Scade frisoanele* Asimilarea vitaminei E si B, * Ajuta la oxigenarea plamanilor

OPAL

Exista foarte multe tipuri de Opal. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* OPAL ROZ - nuante de roz pal cu straturi din alte nuante (maro, gri, alb)* OPAL NEGRU - nuante cenusii cu alb

Page 40: Pietre Si Cristale

* OPAL ALB - predominant alb cu alte nuante* OPAL LAPTOS - nuante de alb cu pete din alte culori* STICLA DE OPAL - varianta sintetica de opal (produsa industrial) cunoscuta si ca OPALIT/PIATRA LUNII ARTIFICIALA. Este transparent, alb laptos cu irizatii galbene si bleu, in functie de unghiul in care bate lumina.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: Peru* Exista mai multe varietati de opal: opale pretioase, care prezinta efectul opalescent, so opale comune (fara efecte opalescente)* Culori: in magazinul nostru avem opal comun in nuante de roz si alb* Duritate: 5-5.5 din 10 * Aspect: luciu sticlos, translucid* Compozitia chimica: [SiO2nH2O]* Numele: provine din sanscrita “upala” = bijuterie* Nota: Poate fi confundat cu cuartul roz sau cuartul alb

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODII ASOCIATE: Rac, Taur, Balanta, Scorpion, Pesti* LUNI ASOCIATE: Aprilie, Iunie, Octombrie* Talismanul norocos al Balantei* NUMERE ASOCIATE: 8 si 9 * ANIVERSAREA de 18 ani

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nu are o singura culoare specifica* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra relativ usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra relativ rece* MODEL SPECIFIC: culori intrepatrunse

PURIFICARE RECOMANDATA:* Necesita purificare cu apa curenta si expunere scurta la soare.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Luna, cristalele albe, incolore sau argintii confera puritate si liniste interioara, o forta de protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschid la nivel emotional pe cei care nu stiu sa iubeasca, sporesc instinctul matern si imbunatatesc relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate. Imbie la schimbari periodice in viata individului, maresc romantismul, emotivitatea, capacitatea de a iubi (recomandat celor care nu stiu sa-si exprime sentimentele). Pe femei le face mai calde, mai atragatoare, iar pe barbati ii ajuta sa inteleaga mai bine universul feminin. Sunt pietre in general feminine, dar barbatii le pot purta pentru a deprinde calitatile tipic feminine: intuitie, dragoste, intelegere. Calmeaza, relaxeaza, confera somn linistit si vise revelatoare, aduc la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative. Protejeaza impotriva bolilor, a atacurilor psihice negative, a gandurilor negre, a depresiei, a suferintei din dragoste. Sunt recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Luna: familie, domiciliu, sensibilitate, emotivitate, sanatate, casa, ocrotire, sensibilitate, feminitate, copii, maternitate. Confera somn linistit. Sunt pietre indicate pentru mentinerea unei stari bune de sanatate sau, pentru femei, a se purta in timpul sarcinii(maresc fertilitatea). Protejeaza impotriva bolii, a problemelor familiale, a dezordinii si neintelegerilor, a atacurilor psihice. Mesajul lor: ocroteste, deschide-ti sufletul, fii sensibil, asculta!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE:* O piatra spirituala* O piatra a iubirii, a atractiei fizice, a erotismului, dorintei si pasiunii sexuale* O piatra magica* O piatra karmica pune in legatura cu vietile anterioare

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector pe toate planurile* Protejeaza impotriva influentelor astrale negative, impotriva radiatiilor telurice, impotriva deochiului* Protectie impotriva bolilor, mai ales cele legate de traume si infectii

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc, bogatie, bani* Farmec, frumusete, charisma, incredere in valoarea personala* Speranta, protectie, pace* Mobilitate, flexibilitate, putere de adaptare la nou si la schimbare, spontaneitate

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Creativitatea, inspiratia, imaginatia

Page 41: Pietre Si Cristale

* Energia fizica dar si relaxarea

AJUTA LA:* Il ajuta pe purtator sa-si scoata la iveala intregul potential si sa accepte modificarile necesare in viata individului* Se spune ca paleste in prezenta unui dusman si isi intensifica nuanta in prezenta unui prieten adevarat

SCADE, REDUCE, INHIBA:* Tensiunea, incordarea, nervozitatea, emotivitatea, inhibitia* Oscilatiile de temperament, instabilitatea emotionala* Atitudinile ciudate, bizareria, extravaganta

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol protector pentru sanatate* Benefic pentru ochi, splina, timus, abdomen, sistemul digestiv, intestine, rinichi, sange* Benefic in caz de dureri de cap, Parkinson, infectii, febra* Regleaza nivelul de insulina* Usureaza nasterea

RECOMANDARI:* Este recomandata celor care isi cauta jumatatea* Este recomandata celor care nu au incredere in capacitatea lor de seductie* Este recomandata cuplurilor, a purta fiecare o piatra de opal, pentru a mentine fidelitatea si loialitatea in cuplu

Perle * Sinonime: MARGARITAR, LACRIMA LUI DUMNEZEU

IN KRISTALE.RO va oferim PERLE DE APA DULCE - perle de cultura

INFORMATII DESPRE PERLE* Este de natura organica - la fel ca jaisul, chihlimbarul si coralul - si se formeaza prin patrunderea unei granule de nisip in interiorul unor scoici din marile tropicale.* Compozitie chimica: carbonat de calciu* Duritate: 2,5-4,5 (din 10)* Luciu: sidefos, perlat, opac.* Culori: alb roziu, crem, bej

AVERTISMENTE:* Trebuie ferite de caldura, foc, acizi, cosmetice, transpiratie.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Rac, Gemeni, Scorpion, Sagetator, Pesti* LUNA DE NASTERE: Februarie, Aprilie, Iunie, Iulie, Noiembrie* TALISMANUL NOROCOS al Sagetatorului* TALISMANUL CELOR NASCUTI IN ANUL: Sobolanului* ENERGIE SPECIFICA: yin* ELEMENT SPECIFIC: apa * PLANETE ASOCIATE: Luna* NUMERE ASOCIATE: 7* CHAKRE: 2, 3, 4, 6* SE OFERA LA ANIVERSAREA A: 1, 3, 12, 30 de ani (nastere sau casatorie)* ALTELE: Piatra nationala a Indiei, Frantei si Filipinelor.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Luna, cristalele albe, incolore sau argintii confera puritate si liniste interioara, o forta de protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschid la nivel emotional pe cei care nu stiu sa iubeasca, sporesc instinctul matern si imbunatatesc relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate. Imbie la schimbari periodice in viata individului, maresc romantismul, emotivitatea, capacitatea de a iubi (recomandat celor care nu stiu sa-si exprime sentimentele). Pe femei le face mai calde, mai atragatoare, iar pe barbati ii ajuta sa inteleaga mai bine universul feminin. Sunt pietre in general feminine, dar barbatii le pot purta pentru a deprinde calitatile tipic feminine: intuitie, dragoste, intelegere. Calmeaza, relaxeaza, confera somn linistit si vise revelatoare, aduc la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative. Protejeaza impotriva bolilor, a atacurilor psihice negative, a gandurilor negre, a depresiei, a suferintei din dragoste. Sunt recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Luna: familie, domiciliu, sensibilitate, emotivitate, sanatate, casa, ocrotire, sensibilitate, feminitate, copii, maternitate. Confera somn linistit. Sunt pietre indicate pentru mentinerea unei stari bune de sanatate sau, pentru femei, a se purta in timpul sarcinii(maresc fertilitatea). Protejeaza impotriva bolii, a problemelor familiale, a dezordinii si neintelegerilor, a atacurilor psihice. Mesajul lor: ocroteste, deschide-ti sufletul, fii sensibil, asculta!

EFECTELE ASUPRA PURTATORULUI

Page 42: Pietre Si Cristale

ESTE O PIATRA A:* sinceritatii, puritatii, inocentei, cinstei* norocului si talisman de prosperitate. Se spune ca daca arunci o perla intr-o apa curgatoare sau la gunoi, atragi norocul financiar. Incarcata cu acest gand si aruncata, perla va atrage bogatia.

PROTEJEAZA:* Puternic rol protector impotriva tuturor pericolelor* Protrejeaza impotriva demonilor* Protejeaza copiii, mamele si familia* Protectie impotriva incendiului

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:* sentimentul de dragoste, respectul de sine si increderea in propria persoana. * concentrarea si clarifica mentalul* emotiile si sentimentele, controlul asupra sentimentelor* sentimentele materne

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* succes, fericire, prietenie, bani, protectie, noroc, sanatate* creativitate, curaj, intelepciune, compasiune, loialitate* delicatete, frumusete* dragoste, fericire in cuplu

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* frica

AJUTA LA:* Asigura o casnicie fericita* Calmeaza, linisteste psihicul

CRISTAL BUN PENTRU:* Meditatie, rugaciune

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Daca se bea apa in care au stat timp de o noapte cateva perle, apa are efect tonic asupra organismului* Protejeaza nasterea, sanatatea femeii* Mareste vitalitatea, fertilitatea, longevitatea* Stimuleaza digestia, activitatea inestinelor, ficatului, rinichilor, stomacului, globulelor albe, diafragmei, splinei, muschilor, pancreasului, stomacului* Scade sangerarea, ulcerul

PIATRA LUNII * Sinonime: ADULAR

In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* PIATRA LUNII NATURALA - nuante de alb, crem, bej, gri, maro, culori naturale* PIATRA LUNII ARTIFICIALA - numita Sticla de opal sau Opalit

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: INDIA* Piatra translucida, cu efect de curcubeu sau jocuri de lumini, cu straluciri albe sau bleu.* Duritate: 6 (din 10)* Compozitia chimica: Feldspat potasic, KAlSi3O8* Luciu: sticlos, sidefat, translucid spre opac. Poate prezenta dungi paralele mai transparente sau mai opace.* Culori: de la incolor, alb, gri, maro inchis, bej, crem, laptos.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta crem/bej* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra relativ rece* MODEL SPECIFIC: straturi fine paralele si aspect usor sidefat

AVERTISMENTE* Culoarea devine mai fada in lumina directa a soarelui. * Foarte fragil, se zgarie usor, manipulati cu grija! * Se sparge usor la contactul cu obiecte tari!

Page 43: Pietre Si Cristale

* A se feri de schimbari bruste de temperatura.* Purificare prin spalare cu apa curata si sapun, si incarcare solara (in plin soare), dar mai ales lunara (la lumina Lunii)* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

ISTORIE SI LEGENDA* In India este considerata piatra sacra, aducatoare de noroc. * Era o piatra foarte populara in Imperiul Roman. * Fiind in stransa conexiune cu Luna, efectele pietrei se resimt mai intens in functie de fazele Lunii: este mai intensa in faza de crestere!

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: Rac, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator, PestiLUNA DE NASTERE: Februarie, Aprilie, Iunie, August, Septembrie, OctombrieTALISMANUL CELOR NASCUTI IN ANUL: SobolanuluiENERGIE SPECIFICA: yin, receptivaELEMENT SPECIFIC: apaPLANETE ASOCIATE: LunaPIATRA ASOCIATA ZILEI DE: LuniNUMAR ASOCIAT: 4 ANIVERSARE: 13 aniCHAKRE: 2, 3, 4, 5, 6, 7SCOPURI PRINCIPALE: sanatate, sarcina, iubire, echilibru psihic, divinatie, somn, protectie, tineretePROFESIUNI: psihologi, medici, navigatori, persoane cu domenii in zona divinatiei, inotatori, agricultori, horticultori* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI HANIEL - ingerul care ne ajuta sa ne descoperim talentele ascunse, pasiunile noastre reale, punctele noastre forte pe care sa le valorificam.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Luna, cristalele albe, incolore sau argintii confera puritate si liniste interioara, o forta de protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschid la nivel emotional pe cei care nu stiu sa iubeasca, sporesc instinctul matern si imbunatatesc relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate. Imbie la schimbari periodice in viata individului, maresc romantismul, emotivitatea, capacitatea de a iubi (recomandat celor care nu stiu sa-si exprime sentimentele). Pe femei le face mai calde, mai atragatoare, iar pe barbati ii ajuta sa inteleaga mai bine universul feminin. Sunt pietre in general feminine, dar barbatii le pot purta pentru a deprinde calitatile tipic feminine: intuitie, dragoste, intelegere. Calmeaza, relaxeaza, confera somn linistit si vise revelatoare, aduc la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative. Protejeaza impotriva bolilor, a atacurilor psihice negative, a gandurilor negre, a depresiei, a suferintei din dragoste. Sunt recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Luna: familie, domiciliu, sensibilitate, emotivitate, sanatate, casa, ocrotire, sensibilitate, feminitate, copii, maternitate. Confera somn linistit. Sunt pietre indicate pentru mentinerea unei stari bune de sanatate sau, pentru femei, a se purta in timpul sarcinii(maresc fertilitatea). Protejeaza impotriva bolii, a problemelor familiale, a dezordinii si neintelegerilor, a atacurilor psihice. Mesajul lor: ocroteste, deschide-ti sufletul, fii sensibil, asculta!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra a norocului si a emotiilor* Piatra tipic feminina* Piatra a iubirii si sperantei* Piatra a dorintelor implinite* Piatra sacra* Piatra a celui de-al treilea ochi* Piatra a fertilitatii pamantului

ASIGURA PROTECTIE* Protejeaza noile inceputuri* Protejeaza schimbarile in viata* Protejeaza calatoriile (e bine sa fie purtate in calatorii mai ales pe mare)* Protejeaza casnicia, copiii, femeile, * Protejeaza destinul* Protejeaza cresterea* Protejeaza somnul

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Optimism, multumire fata de ceea ce avem, echilibru emotional* Tinerete, prospetime, sanatate, farmec, putere de seductie * Liniste, odihna corpului, a mintii, a psihicului, somn linistit, cu vise profetice *a se purta pe timpul somnului, la gat sau sub perna)* Noroc, dragoste, speranta, armonie, tandrete, fericire, compasiune, pace, calm, bunatate

Page 44: Pietre Si Cristale

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Altruismul, intuitia, increderea, cunoasterea* Afectiunea, ocrotirea, compasiunea, grija pentru ceilalti, spiritul matern, dragostea neconditionata* Aprecierea de sine, respectul de sine* Puterea de vindecare a organismului* Clarviziunea, intuitia, claritatea gandirii* Spiritul matern, spiritul de familist

BUN PENTRU:* Meditatie si rugaciune* Vindecare, fertilitate, sarcina* Femei, gravide, batrani, bolnavi, copii, bebelusi* Cei care au tendinta de a cheltui prea mult* Cei indecisi, cei care se tem de propriile sentimente* Cei care se simt amenintati in mediul in care traiesc* Rodnicia pamantului (a se purta de catre agricultori pentru recolte bogate, fertilitatea solului)

AJUTA: * Barbatii sa inteleaga mai bine femeile* La rezolvarea disputelor si a problemelor in cuplu* La deschiderea spirituala* La luarea de decizii* La echilibrarea tendintelor de exagerare, a emotivitatii sau agitatiei psihice* La corectarea proastelor obieciuri alimentare* La aflarea viitorului, programarea viitorului

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Anxietatea, stresul, egoismul, indarjirea* Starile conflictuale* Frustrarile, slabiciunile, inhibitiile

EFECTE ASUPRA SANATATII* Absoarbe durerea pe timp de boala* Favorizeaza regenerarea organelor si refacerea dupa boala* Benefic pentru stomac, splina, pancreas, aparat digestiv, inima, plamani, intestine, piele, ochi, organe interne, digestie, gat* Ajuta la asimilarea elementelor nutritive.* Benefic mai ales pentru sanatatea femeilor, la nastere, pe timpul sarcinii, pentru fertilitate, pentru probleme ale aparatului genital: infertilitate, boli tipic feminine, probleme ginecologice, crampe menstruale* Benefic in caz de ulcer, leucoree, sangerare, tuse uscata, senzatie de arsura, stress, tensiune arteriala, febra, insomnie, agitatie, muscaturi de insecte, sete, dureri de cap, cancer, menopauza, epilepsie, greturi, scleroza* Ajuta si sustine in timpul dietelor, ajuta la scaderea in greutate

PIATRA SOARELUI

PIATRA SOARELUI NATURALA - alb-crem cu irizatii aramii* PIATRA SOARELUI ARTIFICIALA - numita Goldstone

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: INDIA* Varietate de aventurin de culoare orange cu irizatii metalice de culoarea cuprului. * Aceasta este piatra veritabila si naturala cu acest nume. Exista si o varianta de Piatra Soarelui artificiala, numita Goldstone dar varianta artificiala poate fi deosebita de varianta naturala prin punctele aurii-aramii din continut.* Duritate: 6-6,5 din 10* Luciu: sticlos spre mat, opac.* Culori: alb/crem cu irizatii metalice aramii

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:- culoare: predominanta culorii crem-orange- specificul acestui cristal: este stropit cu puncte aramii pe toata suprafata pietrei, ce pot sclipi in lumina intensda- greutate: este o piatra destul de grea

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

Page 45: Pietre Si Cristale

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Leu, Balanta, Pesti* TALISMANUL NOROCOS: al Leului * ZIUA ASOCIATA: Duminica* PLANETE ASOCIATE: Soarele * NUMAR ASOCIAT: 1

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Soare, cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului. Confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, maresc creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Stimuleaza, incurajeaza, trimit la actiune. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrag succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei. Mesajul lor: afirma-ti personalitatea, traieste, impune-te, iubeste, fii mandru de tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* puternic rol protector general

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc, dragoste, abundenta* Bucurie, o dispozitie deschisa, luminoasa, stralucitoare * Posibilitati in calea individului * Calitati de lider, forta, autoritate

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Originalitatea, curajul, buna dispozitie, concentrarea, spiritul conducator, auto-disciplina, capacitatea de a-i servi pe altii* Sexualitatea si relatiile cu sexul opus* Norocul

AJUTA:* Clarifica mintea pentru luarea deciziilor importante* Efect stimulator pentru minte, trup si suflet* Pastreaza spiritul tanar* Recomandabil celor cu functii de conducere sau care aspira spre functii de conducere* Recomandabil a se purta in urma marilor socuri ale sortii

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* frica, stresul

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol curativ* Benefic pentru picioare, sira spinarii, cartilagii, stomac, inima, digestie* Mareste capacitatea organismului de a lupta impotriva cancerului* Benefic in caz de reumatism, probleme cardiace, ulcer* Mareste vitalitatea organismului, energia fizica, energia sexuala

PIRITA * Sinonime: MARCAZITA, AUR FALS, AURUL NEBUNILOR

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Mineral asemanator aurului.* Numele: provine din greaca "pyr" care inseamna foc (produce scantei)* Compozitie chimica: FeS2* Duritate: 6-6,5 din 10* Luciu: metalic, opac* Culori: galben-auriu, nisipiu-auriu

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta nisispiu* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra foarte grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: aspect grunjos metalic

Page 46: Pietre Si Cristale

AVERTISMENTE* A se feri de caldura, foc si acizi.* Poate fi afectata de transpiratie si lasa urme, deci e bine sa nu fie purtata aproape de piele.* Nu trebuie purificata cu apa sarata, pentru ca are un continut crescut in fier ce poate oxida.* A nu se folosi pentru elixir de baut. Contine fier.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: toate, dar mai ales Berbec, LeuENERGIE SPECIFICA: Yang, masculina ELEMENT SPECIFIC: foc PLANETE ASOCIATE: Soarele NUMAR ASOCIAT: 3 CHAKRE: 1, 3, 5 SCOPURI PRINCIPALE: bani, sanatate, energie, putere, dragoste

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Soare, cristalele aurii intra in relatie cu personalitatea individului. Confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, maresc creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Stimuleaza, incurajeaza, trimit la actiune. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrag succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei. Mesajul lor: afirma-ti personalitatea, traieste, impune-te, iubeste, fii mandru de tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE:* o piatra karmica* o piatra mobilizatoare* o piatra a muncii concrete* talisman de prosperitate si noroc

ASIGURA PROTECTIE* puternic rol protector impotriva energiilor negative * protejeaza impotriva bolii * protejeaza bogatia, bunurile, avutia omului * protejeaza pe timpul muncilor periculoase, cu factor mare de risc

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* armonie in lucrul cu ceilalti* prietenie si dragoste* stabilitate* noroc, bani, prosperitate, bunastare, bogatie

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* energia, curajul* capacitatea de a munci in echipa pentru atingerea unui scop comun* determinarea, hotararea, organizarea, eficacitatea, spiritul practic, productivitatea* valoarea personala, abilitatile si potentialul individului* vointa si puterea, increderea de sine* ideile si comunicativitatea* activitatea intelectuala, memoria, concentrarea, logica* puterea de convingere prin cinste si adevar

AJUTA:* barbatii care au probleme sexuale, marindu-le increderea in ei si in virilitatea lor* persoanele timide si complexate pentru a-si castiga increderea in valoarea lor* persoanele care se adapteaza greu in colectiv, ajutandu-l sa lege relatii armonioase cu lumea* femeile sa lupte impotriva complexelui de inferioritate si umilintei* persoane influentabile, timide, retrase, nesigure, umile* persoanele care au afaceri in domeniul productiei si industriei* recomandat celor indecisi, aerieni, derutati, imprastiati, dezorganizati, nepractici, care nu se pot concentra la un scop bine stabilit* benefic celor coplesiti de regrete, nostalgii, amintiri negative, blocaje emotionale, esecuri din trecut* incarca de energie pozitiva spatiul in care se afla * reda pacea interioara * tine la distanta energiile negative, factorii perturbatori, poluanti

Page 47: Pietre Si Cristale

* indeparteaza raul, pericolele, energiile negative * la readucerea aminte a unor aspecte uitate care ne sunt utile, dar eliminarea amintirlor nefaste * la stabilirea unui tel precis * la descoperirea minciunii, a adevarului, a inselaciunilor altora * incurajeaza evolutia tot inainte, fara a ne uita inapoi * amplifica energia tamaduitoare a tratamentelor naturiste bazate peplante

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* anxietatea, frustrarea, melancolia, disperarea, depresia, frica, oboseala, epuizarea* blocajul in trecut, amintirile nefaste * umilinta, complexele, neincrederea, teama * problemele provenind din bagajul karmic

EFECTE ASUPRA SANATATII* Nu trebuie tinut neaparat langa corp, dar tinut in apropiere, poate avea un puternic rol protector pentru sanatate * piatra vindectoare, ajuta la vindecare * scade febra * inlatura oboseala si epuizarea, benefic in caz de suprasolicitare nervoasa si psihica * benefic pentru ulcer, amigdalita * benefic pentru stomac, digestie, plamani, oase, circulatie * ajuta la regenerarea celulelor * bun in lupta cu toxinele * oxigeneaza sangele * calmeaza crizele de astm si bronsita * ajuta la vindecarea de diverse infectii * bun pentru un somn linistit

RUBIN

Exista mai multe variante ale acestui cristal, de la variantele semipretioase pana la cele pretioase foarte scumpe. IN KRISTALE.RO va oferim varianta semipretioasa a acestui cristal. Pietrele pretioase sunt considerate pietre scumpe, nestemate. Varianta semipretioasa este mai accesibila, nu are calitatile estetice ale rubinului pretios care este folosit in bijuteriile de lux, dar calitatile metafizice raman aceleasi.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: INDIA* Varietate de corindon (din aceeasi clasa cu safirul) * Compozitia chimica: Al2O3 - Oxid de Aluminiu * Duritate: 9 (din 10)* Culori: rosu-grena* Luciu: sticlos, adamantin, opac* Nota: Poate fi confundat cu granatul, spinelul rosu, turmalina rosie.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: Berbec, Taur, Rac, Leu, Scorpion, Sagetator, CapricornLUNA DE NASTERE:Iulie, DecembrieTALISMAN NOROCOS: al CapricornuluiZIUA DE NASTERE: marti, miercuriANUL NASTERII: Porcului PLANETA ASOCIATA: Soare, MarteNUMAR ASOCIAT: 3ANIVERSARE: Se ofera la aniversarea a 15 sau 40 de ani (nastere sau casatorie)CHAKRE: 1, 4

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

EFECTE ASUPRA PURTATOTRULUI

ESTE O:* Piatra a succesului in orice domenii

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector* Protejeaza impotriva atacurilor psihice negative

Page 48: Pietre Si Cristale

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Curajul, dragostea, increderea* Vitalitatea, entuziasmul* Generozitatea, optimismul, inspiratia, energia, sensibilitatea* Puterea, capacitatea de conducere

AJUTA LA:* Ajuta la trecerea peste obstacole si in luarea deciziilor* Imbunatateste relatiile de familie, matrimoniale sau de afaceri* Imbunatateste viata sexuala

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Cosmarurile, frica, tristetea

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Bunastare, putere, bucurie, prosperitate, fericire, dragoste

CRISTAL BUN PENTRU:* Dezvoltarea plantelor * Concentrare, meditatie si rugaciune* Il face pe purtator sa se evidentieze, sa fie remarcat, sa atinga faima sau puterea

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Benefic in caz de infectii, impotenta, infertilitate, diabet, infarct, anemie, febra, schizofrenie, melancolie, sangerari, inflamatii, intoxicari* Mareste imunitatea organismului* Benefic pentru circulatia sangelui, ficat, inima, splina, timus, coloana vertebrala, intestine, nas, urechi, ochi* Ajuta la dezintoxicare (de cafea, alcool, droguri)

SAFIR * Sinonime: ZANFIR, CORINDON

Exista mai multe variante ale acestui cristal, de la variantele semipretioase pana la cele pretioase foarte scumpe. IN KRISTALE.RO va oferim varianta semipretioasa a acestui cristal. Pietrele pretioase sunt considerate pietre scumpe, nestemate. Varianta semipretioasa este mai accesibila, nu are calitatile estetice ale safirului pretios care este folosit in bijuteriile de lux, dar calitatile metafizice raman aceleasi.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: INDIA* Varietate de corindon (din aceeasi clasa cu rubinul)* Duritate: 9 (din 10)* Compozitia chimica: Oxid de Aluminiu - Al2O3* Luciu: sticlos, sidefat, opac* Culori: poate avea orice culoare cu exceptia rosului (care este rubinul) Cel mai frecvent: bleu de diverse intensitati.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti* LUNA DE NASTERE: Mai, August, Septembrie* NUMAR ASOCIAT: 2* ANIVERSARE: 5, 23, 45 sau 65 de ani* CHAKRE: 5, 6

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernat de Jupiter si Uranus, cristalul albastru intra deja intr-o lume de deasupra preocuparilor primare ale individului. Deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Confera somn linistit cu vise spirituale, calmeaza, inlatura emotiile negative si deschide spre domenii noi de descoperit. Este recomandat oricaror scopuri patronate de Jupiter: calatorii, realizare socio-profesionala, bunastare, succes, noroc, sansa, bogatie (financiara si spirituala deopotriva), spiritualitate, cunoastere, elevare spirituala, vocatie, atingerea marilor telurilor, optimism, bucurie de a trai, ascensiune dreptate, sau de Uranus: explorare de noi directii, planuri de viitor, succes, expansiunea constiintei, schimbare pozitiva, revolutie personala, indrazneala de a porni pe cai nebatatorite, prietenie, asociere, colaborare, simpatie. Deschide calea spre viitor si spre implinirea personala. Incurajeaza spre exprimarea personalitatii in libertate deplina, fara limite, sau spre aprofundarea unei forme superioare de cunoastere: spiritualitate, astrologie, cultura, religie, filosofie, educatie. Protejeaza impotriva monotoniei, a plafonarii, a limitarii orizonturilor, a ghinionului si energiilor negative. Mesajul cristalului albastru: deschide-ti mintea, fii liber sa te exprimi, extinde-te, cauta, exploreaza, fii

Page 49: Pietre Si Cristale

original si creativ!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra intelepciunii * Piatra a norocului, a prosperitatii si a dorintelor implinite

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector de orice tip de energie negativa (vraji, invidie, ura, gand rau, blestem etc). Se spune ca daca o persoana a vrut raul celui care poarta aceasta piatra, cristalul insusi va lucra impotriva celui care a transmis raul. Este o piatra cu puteri protectoare incredibile!* Se spune ca protejeaza de orbire si surzenie

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc la bani, prosperitate* Fericire, dragoste, bucurie, fidelitate, prietenie

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Vointa, creativitatea, capacitatea de comunicare, intuitia, clarviziunea, loialitatea, claritatea mentala, calmul

BUN PENTRU:* Are putere mai mare daca este purtat aproape de piele* Bun pentru meditatie, rugaciune, divinatie

AJUTA: * Pune in legatura cu ghidul spiritual al fiecaruia* Deschide cel de-al treilea ochi* Faciliteaza relatiile inter-personale, bun liant relational

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Depresia, confuzia

EFECTE ASUPRA SANATATII* Confera o stare de sanatate buna si longevitate* Benefic pentru auz, vaz, inima, rinichi, oase, digestie, asimilare, intestine, pancreas, stomac, sistem circulator; * Benefic in caz de TBC, arsuri, inflamatii, febra, sangerari, sciatica, reumatism, colici, paralizie, artrita.

SARDONIX

Exista mai multe tipuri de onix. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati:* ONIX NEGRU - complet negru, uneori cu dungi fine albe* ONIX ALB - complet alb* ONIX VERDE DE PAKISTAN - verde cu dungi maro* SARDONIX - maro sau negru cu dungi sau pete

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: INDIA* Varietate de onix cu dungi alb-rosii-brune-negre* Duritate: 6-7 din 10* Luciu: sticlos, opac* Culori: negru cu dungi si straturi in nuante de maro, bej, rosu, alb

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta negru* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra grea* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra rece* MODEL SPECIFIC: straturi fine albe sau maro care parca taie cristalul in doua sau mai multe zone distincte

PURIFICARE RECOMANDATA:* Oricare: apa curata, apa sarata, sare, soare.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Berbec, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Capricorn* PIATRA SPECIFICA LUNII: Iulie, August, Septembrie

Page 50: Pietre Si Cristale

* TALISMANUL NOROCOS AL ZODIEI: Balanta* NUMARUL ASOCIAT: 3* PLANETA ASOCIATA: Marte, Saturn* ZIUA ASOCIATA: marti* CHAKRE: 2, 3

LEGENDA:* Generalul roman Scipio purta sardonix.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Confera longevitate. Scad stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Sunt recomandate oricaror scopuri patronate de Saturn: cariera, politica, trecerea piedicilor, responsabilitate, seriozitate, maturitate, ascensiune sociala si profesionala. Protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Mesajul lor: linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O PIATRA* Protectoare, norocoasa

ASIGURA PROTECTIE* Rol protector pentru tineri si pentru cei aflati la inceputul noilor proiecte* Protejeaza impotriva magiei si vrajilor, precum si a tuturor energiilor negative* Protejeaza casa si proprietatea. Asezati cate un caristal de sardonix in fiecare colt al casei sau curtii, si proprietatea va fi aparata de orice rele.

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Aduce prietenie, succes in casnicie, armonie in cuplu, dragoste, caldura * Pace, noroc* Vigoare, energie, curaj, creativitate, disciplina, apreciere, intuitie, capacitate de intelegere

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* Armonia intre oameni* Bucuria de a trai* Comunicativitatea si capacitatea de expresie verbala (buna pentru cei care vorbesc publicului)* Auto-controlul emotional

AJUTA LA:* Acceptarea autoritatii* Intelegerea trecutului si a viitorului* Acceptarea muncii repetitive si de rutina* Rezolvarea conflictelor

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Avaritia, deznadejdea, depresia, durerea pricinuita de pierderile vietii, tendintelor beligerante

EFECTE ASUPRA SANATATII* Puternic rol protector pentru sanatate* Benefic pentru rinichi, inima, vaz, auz* Reda energia si vitalitatea organismului slabit, obosit, blonav, in convalescenta.

SARE DE HIMALAYA

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Descriere: pudra fina de sare* Tara de provenienta: Pakistan* Culoare: alb spre roz

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta roz. Nicio alta sare nu are aceasta nuanta.

Page 51: Pietre Si Cristale

Sarea de Himalaya este un produs 100% natural si contine toate elementele din care este format organismul uman (84 de elemente minerale naturale). Sarea ofera energia vitala pentru intregul corp.

VARIANTE DE FOLOSIRE A SARII DE HIMALAYA

1. UZ INTERN O lingurita de Sare fina de Himalaya diluata in apa de baut are efecte incredibile asupra sanatatii si asupra starii dv. de bine. Sarea de Himalaya este mult mai usor procesata de organism decat sarea obisnuita, de aceea este recomandata si pentru gatit sau consum zilnic de sare.Contraindicatii: nu este recomandata persoanelor carora le este limitat consumul de sare!

2. DECOR Produsele sculptate in sare purifica aerul si mediul inconjurator. Este recomandata ca obiect de decor in preajma aparaturii electronice emitatoare de radiatii nocive sau in case cu probleme de sanatate. A nu se aseza in locuri cu umiditate crescuta, pentru ca sarea absoarbe umiditatea.

Tag: sare naturala pentru purificarea cristalelor si rocilor

SMARALD

Exista mai multe variante ale acestui cristal, de la variantele semipretioase pana la cele pretioase foarte scumpe. IN KRISTALE.RO va oferim varianta semipretioasa a acestui cristal. Pietrele pretioase sunt considerate pietre scumpe, nestemate. Varianta semipretioasa este mai accesibila, nu are calitatile estetice ale smaraldului pretios care este folosit in bijuteriile de lux, dar calitatile metafizice raman aceleasi.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Piatra pretioasa, varietate a berilului, din aceeasi clasa cu acvamarinul, avand la baza silicatului de beril. * Duritate: 7,5-8 (din 10)* Nota: poate fi confundat cu turmalina verde, fluoritul verde, peridotul, granatul verde, aventurinul* Culori: verde pal cu vinisoare negre. Culoarea verde este data de continutul de crom si vanadiu.* Luciu: mat, opac.

ISTORIE SI LEGENDA* Traditional, era considerat un antidot impotriva otravirii.* Se spune ca are capacitatea de a prezice viitorul (ofera purtatorului diverse viziuni despre viitor, o intuitie mult mai puternica)* Se spune ca are capacitatea de a prezice infidelitatea (isi schimba culoarea)

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, SagetatorLUNA DE NASTERE: Ianuarie, Aprilie, Mai, Iunie, SeptembrieTALISMAN NOROCOS: al Taurului si RaculuiPLANETA ASOCIATA: MercurNUMAR ASOCIAT: 4ANIVERSARE: 20, 35 sau 55 de aniCHAKRA: 4* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI RAPHAEL - ingerul sanatatii si al unui mod de viata sanatos, cel care ne ajuta sa ne pastram sanatatea sau sa ne-o recuperam dupa boala, este ingerul bucuriei de a trai, a rasului, al veseliei si al iubirii.

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Mercur, cristalele verzi ascund in ele o energie cu totul speciala, fiind aducatoare de noroc si echilibru. Aduc relaxare, calm interior si exterior, aplaneaza conflictele si deschid spre armonie si buna intelegere. Sunt cristale ale poftei de viata, ale sanatatii, ale puritatii naturii, deci confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile. Sunt pietre care mentin o stare de sanatate buna (cristale vindecatoare). Sunt recomandate pentru orice scopuri aflate in grija lui Venus: dragoste, casatorie, succes la sexul opus, impacare, armonie, bunatate, calm, liniste, frumusete, dar si a lui Mercur: bani, succes in afaceri, bunastare, afirmare intelectuala, buna relationare, comunicare, studiu, calatorii, impacare. Par a fi cristale „bune la toate”. Protejeaza impotriva pierderilor de bani, a ghinionului, a bolilor, a gandurilor negative. Mesajul lor: fii calm, fii bun, iubeste, colaboreaza, asculta-l pe cel de langa tine!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra a prosperitatii* Piatra a iubirii implinite

Page 52: Pietre Si Cristale

* Piatra a intelepciunii

ASIGURA PROTECTIE:* Puternic rol protector pe toate planurile* Protejeaza casnicia si iubirea* Protejeaza banii si bunurile* Protejeaza sanatatea

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Atrage succesul in dragoste, fidelitate, loialitate* Noroc la bani, succes in afaceri, abundenta* Pace, liniste, armonie, rabdare, onestitate, sensibilitate

AJUTA:* La descoperirea unei directii personale* La initierea de actiuni benefice, pozitive* Echilibru fizic, emotional, mental* La depasirea suferintelor

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:* Capacitatea de comunicare, exprimare, puterea mintii, discernamantul, adevarul* Memoria, bun pentru perioada studiilor* Clarviziunea, adevarul, intuitia, inteligenta* Intelegerea intr-un colectiv, cooperarea

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* Depresia, insomnia, negativitatea, claustrophobia, emotiile negative

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Una din cele mai puternice pietre pentru vindecare.* Efecte benefice asupra sistemului respirator, inimii, nodurilor limfatice, sangelui, timusului, glicemiei, coloana, muschi, ochi, ficat* Benefic pentru afectiuni maligne, diabet, reumatism, epilepsie* Faciliteaza eliminarea toxinelor* Recomandat femeilor insarcinate, pentru a usura nasterea* Ajuta organismul sa isi revina mai usor dupa boala

TOPAZ

IN KRISTALE.RO va oferim varianta semipretioasa a acestui cristal. Pietrele pretioase sunt considerate pietre scumpe, nestemate. Varianta semipretioasa este mai accesibila, nu are calitatile estetice ale topazului pretios care este folosit in bijuteriile de lux, dar calitatile metafizice raman aceleasi.* Exista mai multe tipuri de topaz. In KRISTALE.RO va oferim urmatoarele varietati de topaz:- TOPAZ cu vagi tente galbene, culoare naturala- TOPAZ INCOLOR - total incolor, culoare naturala- TOPAZ ALB - incolor cu insertii de alte nuante, culoare naturala

CE ARE SPECIAL ACEASTA PIATRA? Topazul este o piatra a spiritului tanar, al tineretii pastrate pe timp indelungat. Este o piatra care insufla elan, curaj de a incerca, spirit de initiativa. Puternic protectoare impotriva invidiei, a magiei negre, a farmecelor si a oricaror influente nefaste care va pot paste la tot pasul (accidente, pericole, boli, calamitati). Elimina suferintele de orice natura. Se spune ca aduce bani, prosperitate, bogatie dar si fericirea la modul cel mai geberal.

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Numele: provine din sanscrita, `tapas` insemnand foc sau de la numele insulei Topazos din Marea Rosie.* Duritate: 8 (din 10)* Compozitia chimica: Al2[F2(SiO4)]* Culori: poate avea multe nuante, pot fi perfect transparente sau cu insertii. Noi va oiferim alb-incolor, alb vag galben, alb cu insertii, alb vag bleu, sau bleu.* Aspect: luciu sticlos translucid sau transparent,* Nota: poate fi confundat cu acvamarinul, cuartul, citrinul.

AVERTISMENTE* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

ISTORIE SI LEGENDA* Cel mai mare topaz albastru are peste 21.000 carate.

Page 53: Pietre Si Cristale

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator, Pesti* LUNA DE NASTERE: Decembrie* TALISMAN NOROCOS: al Sagetatorului* ZIUA DE NASTERE: Duminica* ANUL NASTERII: Bivolului * ANIVERSARE: 4, 19, 23 ani * CHAKRA: 6, 7* PROFESII: scriitori, artisti, oameni de stiinta

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ESTE O:* Piatra a increderii* Piatra a comunicarii* Piatra a puterii* Piatra a iubirii* Piatra a norocului

ASIGURA PROTECTIE:* Puternic rol protector, alunga energiile negative* Protejeaza de spiritele rele

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Energie si putere, creativitate* Curaj de a lua decizii, vointa, gandire abstracta, inteligenta* Bucurie, sanatate, abundenta, onestitate

AJUTA:* La implinirea propriilor dorinte si vise* Pune in legatura cu ghidul spiritual al fiecaruia, cu ingerul pazitor* Schimba dispozitia generala, readuce dispozitia pozitiva* Echilibreaza emotional* La exprimarea in cuvinte a propriilor ganduri si emotii* La detasare pentru a vedea lucrurile la rece ajuta* La depasirea propriilor temeri si indoieli* La rezolvarea problemelor* La relaxare

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:* Abilitatile personale, stapanirea de sine* Manifestarea creativitatii* Capacitatea de exprimare verbala* Dragostea, succesul, bucuria de a trai, abundenta, pacea, linistea, bunastarea, armonie

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:Grijile, furia, depresia, insomnia, anorexia, incertitudinea, indoiala, tensiunea

EFECTE ASUPRA SANATATII:* Puternic rol vindecator* Benefic pentru respiratie, ficat, splina, tiroida, sistem digestiv, sistem nervos* Faciliteaza eliminarea toxinelor si regenerarea tesuturilor* Stimuleaza metabolismul* Benefic in caz de reumatism, artrita, dureri de cap* Previne raceala

TURCOAZ peruzea

INFORMATII DESPRE CRISTAL:* Tara de provenienta a cristalului: CHINA* Compozitie chimica: CuAl6[(PO4)4(HO)8]4H2O* Duritate: 5-6 din 10Aspect: luciu rasinos, ceros, poros, opac* Culori: de la bleu-ciel la albastru-verzui (bleu-vert) cu firisoare albe, negre sau maro.* Deoarece nuanta naturala poate fi adeseori fada sau neaspectuoasa, pietrelor din industria bijuteriilor li se aplica un tratament de

Page 54: Pietre Si Cristale

stabilizare.* Nota: poate fi confundat cu howlitul bleu, unele variante de lapis lazuli, calcedonie, amazonit.

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta bleu ciel* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra isoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra calda* MODEL SPECIFIC: prezinta circumvolutiuni negre

AVERTISMENTE* Este casant, se zgarie usor! * A se feri de apa clocotita, schimbari bruste de temperatura, clor, detergenti.* A se evita expunerea indelungata la soare, isi poate schimba culoarea cu timpul, din cauza expunerii la lumina Isi poate schimba culoarea sau luciul daca este mult timp in contact cu pielea (absoarbe substantele emise de corpul uman), dar poate fi curatat prin scufundarea in alcool.* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine cupru si aluminiu.

PURIFICARE RECOMANDATA:Clatire cu apa de robinet, nu neaparat cu solutie salina, si uscare cateva minute la soare.

ISTORIE SI LEGENDA* Egiptenii foloseau foarte mult aceasta piatra (alaturi de carneol si Lapis Lazuli), considerand-o o piatra a vietii. * In Tibet era folosit ca moneda de schimb, avand o valoarea similara aurului. * In Orient era considerata o piatra a fericirii.

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* PIATRA ZODIILOR: Taur, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti * PIATRA LUNII DE NASTERE: Iunie, Iulie, Decembrie * TALISMANUL NOROCOS AL Sagetatorului * TALISMANUL NOROCOS AL CELOR NASCUTI: Sambata * TALISMANUL NOROCOS AL CELOR NASCUTI IN ANUL: Calului * ENERGIE SPECIFICA: Yin, receptiva, feminina * ELEMENT SPECIFIC: pamant, aer * PLANETE ASOCIATE: Venus si Neptun * NUMAR ASOCIAT: 1 * PIATRA SPECIFICA NUMELUI: Tereza * ANIVERSARE: Se ofera cadou la 5 si 11 ani (nastere sau aniversare) * CHAKRE: 2, 4, 5, 6 * SCOPURI PRINCIPALE: bani, noroc, prietenie, sanatate, protectie, curaj, vindecare * ALTELE: Piatra nationala a Tibetului si a Iranului.* INGERI SI ARHANGHELI: Piatra asociata ARHANGHELULUI SANDALPHON - ingerul muzicii, cel care ne da raspunsuri la rugaciunile noastre, ajuta la comunicare, exprimare.

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* Puternic rol protector impotriva oricaror pericole si riscuri* Protejeaza impotriva accidentelor si violentei (jaf, furt, atac)* Protejeaza impotriva oricaror energii negative, si impotriva oricaror agresiuni psihice si fizice (deochi, blesteme, farmece, magie, ganduri negative etc)* Protejeaza in timpul calatoriilor (bun de tinut in masina* Fereste de boala (bun de tinut in palma cand sunteti bolnav)* Fereste de otrava, venin, muscaturi de animale periculoase* Fereste de cazaturi (buni pentru copii, batrani, persoane care lucreaza la inaltime)* Fereste de teama de intuneric (buni pentru copii)* Atrage protectia si binecuvantarea divina (bun pentru meditatie, rugaciune, post)* Talisman de protectie si putere

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* Noroc, succes financiar, prosperitate* Bunavointa, calm, liniste sufleteasca si echilibru emotional* Prietenie si loialitate, comunicare si intelegere* Bucurie de a ne trai viata * Vindecare si sanatate

Page 55: Pietre Si Cristale

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* creativitatea, curajul, comunicativitatea, spiritualitatea, eficacitatea, capacitatea de a folosi mai bine timpul, starea de bine

AJUTA LA:* inceperea noilor proiecte* o mai buna organizare, etapizare, ordonare, disciplinare pe orice plan* gasirea unei iesiri dintr-un impas* organizarea si eficientizarea timpului* estimarea corecta a timpului* mentinerea si consolidarea relatiilor

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* mania, inversunarea, tensiunea, incrancenarea, rigiditatea, stresul timpului

FAPT DIVERS. SE SPUNE CA:* isi schimba culoarea cand se apropie un pericol, cand cineva vorbeste de rau sau intentioneaza sa faca rau celui care poarta piatra* simte invidia si ura celor care vor raul si va da un semn de avertisment (prin culoare)* poate prevesti moartea (se sparge atunci cand anunta o moarte), boala sau infidelitatea

EFECTE ASUPRA SANATATII* are unul din cele mai puternice efecte curative! * mareste ritmul de vindecare dupa boala, tonifica si intareste organismul * confera longevitate * ajuta la detoxifiere (de alcool, de medicamente, de toxine, de poluare, de radiatii) * are efect anti-inflamator * bun pentru hiper-tensivi (echilibreaza tensiunea) * ajuta la regenerarea tesuturilor (bun in caz de arsuri, boli, operatie) * scade durerile si crampele * benefic pentru sistemul circulator, sistemul muscular, sistemul imunitar, sistemul respirator, ochi, nas, plamani, articulatii, tendoane, ligamente, sange, gat, piele, timus, plamani, nervi, inima, stomac, aparatul reproducator feminin * benefic in caz de tulburari sexuale feminine, infertilitate, astm, inflamatii articulare, dureri de cap, febra, migrene, cataracta, intoxicare, stress, anorexie, probleme oculare (oftalmologice), dentale

TURMALINA NEAGRA

Exista mai multe varietati de turmalina. In KRISTALE.RO va oferim varietatile:* TURMALINA MULTICOLOR* TURMALINA NEAGRA - SCHORL* TURMALINA ROZ* TURMALINA NEAGRA IN CUART si TURMALINA ROZ IN CUART - Cuart turmalinat

INFORMATII DESPRE CRISTAL* Mineral, varietate de cuart de diverse culori. * Numele provine din Sri Lanka. Turamali = piatra care atrage cenusa* Tara de provenienta a cristalului: BRAZILIA* Compozitie chimica: Dioxid de Siliciu (cuart)* Aspect: luciu sticlos, rasinos, opac* Culori: negru

DOVADA DE AUTENTICITATE: Autenticitatea cristalului este data de:* CULOARE SPECIFICA: nuanta predominanta negru* GREUTATE SPECIFICA: este o piatra relativ usoara* TEMPERATURA SPECIFICA: este o piatra relativ calda* MODEL SPECIFIC: piatra bruta prezinta fibre paralele

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:* ZODIILE: Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti* LUNA DE NASTERE: Octombrie * ENERGIE SPECIFICA: Yin * ELEMENT SPECIFIC: pamant * PLANETE ASOCIATE: Saturn * ACTIVEAZA CHAKRA: 1 * SCOPURI PRINCIPALE: protectie, ancorare in real, stabilitate

Page 56: Pietre Si Cristale

AVERTISMENTE* Este o piatra moale, casanta, se rupe in fibre.* Poate fi folosit in contact cu corpul uman, dar a nu se folosi pentru elixir de baut. Contine aluminiu.

DESPRE CULOAREA DOMINANTA A TURMALINEI NEGRE: Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Confera longevitate. Scad stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Sunt recomandate oricaror scopuri patronate de Saturn: cariera, politica, trecerea piedicilor, responsabilitate, seriozitate, maturitate, ascensiune sociala si profesionala. Protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Mesajul lor: linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!

EFECTE ASUPRA PURTATORULUI

ASIGURA PROTECTIE* Protejeaza impotriva tuturor energiilor negative (atacuri energetice, psihice, blesteme, vraji, ganduri negative, invidie, rautate, ghinion, pericole, boala etc) * Rol protector impotriva radiatiilor nocive (tv, computer)

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:* incredere, siguranta, stabilitate, putere, tarie de caracter, forta, rezistenta, siguranta, seriozitate, respect

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA* intelectul, creativitatea, exprimrea de sine * altruismul, intelepciunea, intelegerea * perseverenta, fermitatea, tenacitatea, seriozitatea, pragmatismul, concretetea, ordinea * vitalitatea organismului

AJUTA LA:* Pastreaza spiritul pozitiv chiar si in cele mai negative momente * Schimba energiile inutile cu energii proaspete

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:* nesiguranta, teama, indoiala, sovaiala, confuzia, deruta * depresia, obsesiile, anxietatea * negativitatea altora, ostilitatea * impulsurile joase si energiile inferioare * energiile negative, radiatiile nocive

EFECTE ASUPRA SANATATII* puternic rol curativ * purifica aura * benefic pentru splina, tulburari sexuale, impotenta, boli venerice, afectiuni genitale, boli cardiace, tulburari circulatorii, constipatie, nevroze, probleme intestinale

ZIRCON *Sinonime: HIACINT, DIAMANT DE CEYLON

INFORMATII DESPRE CRISTAL:Culori: poate avea culori variate - incolor, brun, verde, gri, galben, rosu, portocaliu, albastrui. Cel rosu-portocaliu se numeste HIACINT, cel galben se numeste JARGON.Compozitie chimica: Zr[SiO4]Duritate: 7-7,5Nota: poate fi confundat cu cuartul rutilat, sarea gema, nisipul.Numele provine din persoana zargun insemnand de culoarea aurului

PIATRA RECOMANDATA PENTRU:ZODIILE: LEU, FECIOARA, SAGETATOR, VARSATORENERGIE ASOCIATA: yangLUNA ASOCIATA: DecembriePLANETE ASOCIATE: SoareELEMENTUL ASOCIAT: foculCHAKRE: 1, 2SCOP PRINCIPAL: protectie generala, frumusete, iubire, vindecare, energie.

Page 57: Pietre Si Cristale

EFECTELE ASUPRA PURTATORULUI:FAPT DIVERS: *In Evul Mediu se credea ca protejeaza de fulger, de febra, de tristete, de necaz, de blesteme, de cosmaruri, de otravire si de spirite rele.*Se spune ca are puteri magice de a-i aduce puratorului bogatie, mandrie si intelepciuneESTE:*O piatra a intelepciunii, a fericirii, a iubirii*Un talisman impotriva durerii

PROTEJEAZA:*Mintea si spiritul de orice energii negative sau entitati negative

ADUCE, CONFERA, INSPIRA:*durabilitate actiunilor, perseverenta si incapatanare pozitiva, capacitatea de a atinge scopurile*dragoste

AMPLIFICA, STIMULEAZA, SPRIJINA, FACILITEAZA:*Intuitia, forta de a transforma gandul in fapt*Calitatile intelectuale, memoria

REDUCE, SCADE, OPRESTE, INHIBA:*energiile negative si cosmarurile, depresia, insomnia

AJUTA LA: * Dezintoxicare* Clarificarea mentalului*Uniune, armonie, echilibru, constanta, continuitate* Gasirea solutiilor eficiente de a ne atinge visele

EFECTE ASUPRA SANATATII:*Puternic rol curativ*Benefic pentru sistemul nervos, plamani, ficat, pancreas, in probleme respiratorii, alergii, *Stimuleaza apetitul, deci este recomandat celor care nu au pofta de mancare (copii, convelescenti)*Ajuta femeile sa nasca usor

WIKIPEDIA:http://ro.wikipedia.org/wiki/Zircon


Recommended