+ All Categories
Home > Documents > MISTERIOASELE PIETRE ICA

MISTERIOASELE PIETRE ICA

Date post: 24-Oct-2015
Category:
Author: gabriela-dobrescu
View: 598 times
Download: 4 times
Share this document with a friend
Description:
MARTURII ALE EXISTENTEI OMULUI IN TIMPUL DINOZAURILOR
Embed Size (px)
of 25 /25
MISTERIOASELE PIETRE ICA De Gabriela Dobrescu Am sa incerc sa va vorbesc mai detaliat despre un subiect care a facut de mult timp inconjurul pamantului. Este vorba despre vestitele pietre de Ica ale doctorului Javier Cabrera. In mai 1966 un prieten din copilarie ii daruieste doctorului Javier Cabrera niste pietre pe care acesta le gasise intamplator pe valea raului Ica, din Peru, datorita ruperii malurilor acestuia. Pietrele se gaseau intr-o antica cavitate a pamantului si au fost purtate la suprafata datorita inundatiilor. Cabrera era foarte fericit de cadoul primit dar cand s-a uitat mai atent la desenele de pe pietre, el isi da seama ca in mana sa
Transcript
Page 1: MISTERIOASELE PIETRE ICA

MISTERIOASELE PIETRE ICADe Gabriela Dobrescu

Am sa incerc sa va vorbesc mai detaliat despre un subiect care a facut de mult timp inconjurul pamantului. Este vorba despre vestitele pietre de Ica ale doctorului Javier Cabrera.

In mai 1966 un prieten din copilarie ii daruieste doctorului Javier Cabrera niste pietre pe care acesta le gasise intamplator pe valea raului Ica, din Peru, datorita ruperii malurilor acestuia. Pietrele se gaseau intr-o antica cavitate a pamantului si au fost purtate la suprafata datorita inundatiilor. Cabrera era foarte fericit de cadoul primit dar cand s-a uitat mai atent la desenele de pe pietre, el isi da seama ca in mana sa se aflau obiecte care puteau avea mai mult de 65 de milioane de ani.

Acesta a fost inceputul adunarii acestor pietre cu care el a facut un muzeu, o adevarata glittoteca ( biblioteca din pietre incizate), pentru ca in timp a reusit sa colectioneze mai mult de 15.000 de astfel de pietre, iar datorita acestei pasiuni a devent cu timpul din doctor arheolog. Pe anticele pietre insirate in albia raului Ica, nu foarte departe de faimoasele linii din Nazca, zacea scrisa o alta istorie a

Page 2: MISTERIOASELE PIETRE ICA

omenirii, un timp cand oamenii si dinozaurii traiau impreuna intr-o societate cu imense cunostinte, o societate gigantica care a trait pe aceste pamanturi acum mai bine de 65 de milioane de ani.

Era imposibil sa nu se gandeasca acest lucru care era o imposibilitate, din punctul de vedere al stiintei oficiale, dar nu din punctul de vedere al dovezilor pe care le tinea in mana, pentru ca acele pietre erau desenate cu scene din viata unor oameni gigantici care au trait impreuna cu dinozaurii intr-o epoca indepartata in care oamenii erau mult mai avansati spiritual si tehnologic, comparativ cu societatea bolnava si firava din ziua de astazi. Pe ele erau reprezentati indivizi care calareau dinozauri de diverse specii ca Stegosauri, Apatosauri, Triceratopi etc.

Pe altele erau rafigurate animale stranii cum ar fi cai cu cinci degete, mamuti, si animale de mult disparute. Pe alte pietre se gasea desenat ciclul evolutiv al Stegosaurului, care este foarte diferit de ceea ce ne invata paleontologia. Aceasta stiinta vrea sa ne convinga cu orice pret ca puii de dinozauri se nasteau din oua care se cloceau la soare si puii ieseau din ou deja formati. Pe pietrele de Ica, desenele demonstreaza cu totul alteva, pentru ca din oul de stegosaur iese o specie de mormoloci asa cum se intampla cu toate animalele amfibii.

Alte sute de pietre au incizate zeci de specii diferite de dinozauri care nasc pui vii pe care ii hranesc cu lapte. Alte scene arata ca oamenii din acea epoca cresteau acesti dinozauri ca pe niste animale domestice, iar anumite specii dintre ele, erau calarite, utilizate la transporturi asa cum se intampla in trecut cu caii din zilele noastre. Este interesant sa iti imaginezi cam cat de gigantici puteau sa fie acei oameni care sant reprezentati in spinarea uriaselor animale antice, care par la fel de mici pentru ei, cam cat ar fi un cal in comparatie cu un om actual.

Sant pietre care uimesc cu adevarat pentru necunoscuta si evoluata tehnologie care este zugravita pe ele. Ele reprezinta oameni care se uitau prin lunete deosebit de moderne, de sus, din aer jos pe pamant, pentru ca zburau cu bizare aparate de zbor care functionau cu energii necunoscute. Altii tineau in maini aparate necunoscute care se asemanau cu un fel de pistol din care iesea o raza dezintegranta despre care se poate gandi fara greseala ca ar putea fi un laser mult mai puternic si mai eficient decat ceea ce avem noi astazi.

Page 3: MISTERIOASELE PIETRE ICA

Discordia dintre Cabrera si lumea stiintifica nu intarzaie sa soseasca pentru ca acestia din urma nu puteau accepta faptul ca aceste pietre demonstrau cat se poate de minutios ca oamenii au trait in aceeasi epoca cu dinozaurii, in timp ce teoriile lor nu ne lasa sa gandim atata de departe. Pentru ei dinozaurii au trait cu 63 de milioane de ani mai inainte de aparitia omului, deci, acest lucru face imposibila existenta omului pe pamant in acele timpuri. Mai mult chiar, le este imposibil sa accepte ca o alta generatie gigantica care a trait pe pamant ar putea fi mai evoluata fata de minitehnologia civilizatiei actuale, desi milioane de probe contesta teoria lor care se prabuseste precum castelul din bete de chibrite in fata maretiei athitecturale a antichitatii.

In 1973 revista “Mundial” publica la Lima un articol in care sustine ca pietrele de Ica erau niste falsuri fabricate de doi tarani: Irma Gutierrez si Basilio Uchuya care au admis ca au desenat acele pietre cu scopul de a le vinde. Problema e ca cei doi tarani erau total analfabeti, in acest caz fiind imposibil sa cunoasca fizionomia variatelor tipuri de dinozauri, nu puteau sa aiba cunostinte stiintifice ca sa reprezinte transplanturile de inima, tehnica desfacerii craniului, tecnologia aeronautica si a pistoalelor laser care erau desenate pe pietre.

Asa cum deja ne-am invatat, asasinii si falsificatorii de istorie chemati oameni de stiinta nu au intarzaiat sa distruga, sa derada, sa minimalizere, sa terfelesca cu noroi un om care pentru multi ani a fost considerat un falsificator in ciuda probelor zdrobitoare pe care le-a strans din adancurile pamantului din dragoste pentru adevar si din pasiune si respect pentru o civilizatie care a stiut sa scrie in cea mai tare piatra istoria civilizatiei lor.

Mai mult decat atat, pietrele gasite pe malurile raului Ica erau in jur de 20.000 de bucati, marimea lor variind de la 10 la 50 cm. Erau taiate dintr-un tip de granit extrem de dur, perfect slefuite si imprimate foarte fin, foarte precis. Cum era posibil ca doua persoane sa extraga dintr-o miniera 20.000 de bucati de granit extraordinar de dur, sa slefuiasca acest material si sa-l imprime cu forta bratelor, cand o astfel de munca cere masini moderne de slefuit si picamere cu varfuri de diamant, iar cantitatea asa de mare de pietre ar fi necesitat munca intregului sat? Intr-adevar cand li s-a cerut sa incizeze in fata oamenilor pietrele, ei nu au putut sa reproduca calitativ nici desenele nici imprimeurile.

Page 4: MISTERIOASELE PIETRE ICA

Aceasta tentativa grosolana in care stiinta incearca sa ascunda adevarurile si sa fabrice probe impotriva unor lucruri a caror autenticitate este greu sa o ascunzi este o alta dovada ca incearca sa ne ascunda adevarul cu orice pret.

Cum era posibil ca anticii nostri inaintasi sa cunoasca cum aratau dinozaurii cand paleontologia a luat fiinta in 1800?

Am sa va mai descriu cateva dintre scenele care apar pe aceste renumite pietre pe care doctorul Cabrera le-a catalogat, le-a inseriat pe domenii de activitate, le-a expus si le-a studiat pana la moartea sa. Nu a fost om de stiinta care sa nu se fi dus macar o data in viata sa vada cu ochii lui aceste marturii antice ale unei alte generatii de oameni care au trait pe pamant. Astazi muzeul care adaposteste pietrele este condus da catre sotia marelui arheolog Cabrera.

Asa cum va spuneam pe langa faptul ca oamenii sant reprezentati ca fiind crescatori de dinozauri pe care ii foloseau la calarie cum in zilele noastre se folosesc caii, alte scene reprezinta dinozauri care maninca oamenii, in altele oameni care taie capetele dinozaurilor, in pe altele oameni ajuta dinozaurii sa isi nasca puii.

Daca oamenii din acea vreme nu ar fi fost giganti cum ar fi putut sa faca aceste lucruri unor fiinte de talia dinozaurilor? In afara de mari cunostinte de botanica, medicina, zoologie, astronomie, chirurgie, pe pietre sant incizate oameni care zboara intr-o specie de masini zburatoare care seamana cu niste avioane cu care probabil s-au putut trasa faimoasele linii din Nazca pentru ca aceste linii sint reprezentate cu acuretete pe unele pietre Ica.

O alta importanta reprezentare este facuta pe un numar mare de pietre si reprezinta harta pamantului din acele vremuri, continentele si insulele existente care nici pe departe nu se aseamana cu cele de astazi. Probabil ca aceasta civilizatie face parte din cea de a treia generatie umana despre care vorbesc o serie de manuscrise antice care povestesc despre cele cinci generatii umane care au trait pe pamant dintre care a noastra este ultima, dupa care va incepe era de aur fara sfarsit.

Oricum aceste pietre, fie ca stiintei ii place sau nu, sant marturii inestimabile despre trecutul omenirii, despre gradul de civilizatie si inalta tecnologie care

Page 5: MISTERIOASELE PIETRE ICA

exista pe pamant si despre care putem spune ca noi santem doar redescoperitorii unor tehnologii care au existat dintotdeauna.

Page 8: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 10: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 11: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 12: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 13: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 14: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 15: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 16: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 17: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 18: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 19: MISTERIOASELE PIETRE ICA
Page 23: MISTERIOASELE PIETRE ICA

Recommended