Home >Documents >Matricia Case study - BCR Leasing · PDF fileStudiu de caz: BCR Leasing Matricia si BCR...

Matricia Case study - BCR Leasing · PDF fileStudiu de caz: BCR Leasing Matricia si BCR...

Date post:05-Oct-2019
Category:
View:15 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Transcript:
 • Studiu de caz: BCR Leasing

  Matricia si BCR leasing automatizeaza complet �uxul de note interne pentru o colaborare e�cienta.

  Provocarile

  BCR Leasing este parte din Grupul BCR, parte a grupului ERSTE. Ei ofera servicii de leasing �nanciar intern pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata.

  BCR Leasing isi propune sa raspunda necesitatilor de dezvoltare a economiei romanesti oferind instrumente moderne de �nantare, plasandu-se in fruntea pietei. BCR are un rol catalizator in stimularea mediului de afaceri din Romania.

  Pentru a raspunde prompt nevoilor complexe ale clientilor, a oferi o gama vasta de produse si pachete si a � cu un pas in fata competitiei, echipa BCR Leasing a remarcat nevoia de a imbunatati colaborarea intra-personala si intra-departamentala din organizatie. Pentru a putea transforma aceste procese in oportunitati de a isi depasi competitia si a isi imbunatati serviciile, BCR Leasing a decis sa automatizeze �uxul de note interne impreuna cu Matricia.

  Cum le-am rezolvat

  Alaturi de ei, am implementat OnBase 17. Pentru a � un sistem familiar, am integrat OnBase cu MS Outlook, �ind accesat direct din interfata cunoscuta. Sistemul faciliteaza procesul de apropare a notelor interne, elimina hartia si ofera transparenta si trasabilitatea asupra intregului proces.

  Ce a obtinut clientul

  • Trasabilitate si istoric complet al notelor interne. • Acomodarea tuturor tipurilor de note existente. • Acomodarea tuturor traseelor de avizare/aprobare. • Zero efort de customizare pentru acomodarea cerintelor noi. • Usor de invatat si folosit din interfata cunoscuta de MS Outlook. • Noti�carea prin Email a celor implicati in proces pentru e�cienta sporita. • O colaborare mai buna intre departamente si echipe. • Timp de raspuns scurtat catre client, servicii de inalta calitate.

  Clientul: BCR Leasing Industria: Leasing

  They are the most knowledgeable partner I know. Their technical capabilities are outstanding!

  Pierre Francois, Sales Solution Engineer, Hyland Software

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended