Home > Documents > MacBook Air - Grup Transilvae Air mid 2012_3.pdf · 2013-01-08 · Core i7 (configurabil la...

MacBook Air - Grup Transilvae Air mid 2012_3.pdf · 2013-01-08 · Core i7 (configurabil la...

Date post: 05-Mar-2020
Category:
Author: others
View: 3 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 2 /2
MacBook Air Procesoare Intel de ultimă generație. Cel mai recente procesoare Intel Core i5 conferă MacBook Air suficientă putere pentru activitățile uzuale. Opțional, procesorul Intel Core i7 (configurabil la comandă) vă poate furniza performanțe dual-core la 2.0GHz și viteze Turbo Boost de până la 3.2GHz. Iar noul procesor video Intel HD Graphics 4000 este cu până la 60% mai rapid. Tastatură retroiluminată MacBook Air este surprinzător de subțire, și totuși beneficiază de o tastatură de dimensiune integrală care facilitează scrierea și introducerea datelor. Tastatura este retroiluminată, astfel încât să o puteți utiliza cu ușurință și în condiții de luminozitate exterioară scăzută. Stocare flash integrală Stocarea flash nu are componente în mișcare, astfel încât este fiabilă, eficientă și extrem de rapidă. Iată de ce MacBook Air se inițializează în doar câteva secunde, lansează aplicațiile rapid și revine la viață instantaneu - chiar dacă nu a mai fost folosit timp de aproape o lună. Thuderbolt și USB 3 Cu portul ultrarapid Thunderbolt îți poți conecta MacBook Air-ul la cele mai noi dispozitive și ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air este echipat și cu două porturi USB 3, astfel încât poți conecta cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date de 10 ori mai repede decât prin USB 2. Acum e chiar mai rapid decât arată. FaceTime, acum în HD Acum poți utiliza FaceTime pentru apeluri video full-screen HD 720p de la un MacBook Air la orice Mac dotat cu o cameră HD FaceTime. În plus, poți efectua apeluri video către iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch și alte computere Mac cu procesoare Intel. OS X Mountain Lion Mountain Lion introduce peste 200 de funcționalități inovatoare, inclusiv aplicația Mesaje, centrul de notificări, partajare la nivel de sistem, integrare Facebook, dictare, Power Nap, oglindire AirPlay, Game Center și securitate sporită prin Gatekeeper.
Transcript
 • MacBook Air

  Procesoare Intel de ultimă generație.Cel mai recente procesoare Intel Core i5 conferă MacBook Air suficientă putere pentru activitățile uzuale. Opțional, procesorul Intel Core i7 (configurabil la comandă) vă poate furniza performanțe dual-core la 2.0GHz și viteze Turbo Boost de până la 3.2GHz. Iar noul procesor video Intel HD Graphics 4000 este cu până la 60% mai rapid.

  Tastatură retroiluminatăMacBook Air este surprinzător de subțire, și totuși beneficiază de o tastatură de dimensiune integrală care facilitează scrierea și introducerea datelor. Tastatura este retroiluminată, astfel încât să o puteți utiliza cu ușurință și în condiții de luminozitate exterioară scăzută.

  Stocare flash integralăStocarea flash nu are componente în mișcare, astfel încât este fiabilă, eficientă și extrem de rapidă. Iată de ce MacBook Air se inițializează în doar câteva secunde, lansează aplicațiile rapid și revine la viață instantaneu - chiar dacă nu a mai fost folosit timp de aproape o lună.

  Thuderbolt și USB 3Cu portul ultrarapid Thunderbolt îți poți conecta MacBook Air-ul la cele mai noi dispozitive și ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air este echipat și cu două porturi USB 3, astfel încât poți conecta cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date de 10 ori mai repede decât prin USB 2.

  Acum e chiar mai rapid decât arată.

  FaceTime, acum în HDAcum poți utiliza FaceTime pentru apeluri video full-screen HD 720p de la un MacBook Air la orice Mac dotat cu o cameră HD FaceTime. În plus, poți efectua apeluri video către iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch și alte computere Mac cu procesoare Intel.

  OS X Mountain LionMountain Lion introduce peste 200 de funcționalități inovatoare, inclusiv aplicația Mesaje, centrul de notificări, partajare la nivel de sistem, integrare Facebook, dictare, Power Nap, oglindire AirPlay, Game Center și securitate sporită prin Gatekeeper.

 • MacBook Air 11-inch MacBook Air 13-inch

  Procesor 1.7GHz Intel Core i5 (Turbo Boost 2.6GHz)

  1.7GHz Intel Core i5 (Turbo Boost 2.6GHz)Opțional Intel Core i7, 2.0GHz (Turbo Boost 3.2GHz)

  1.8GHz Intel Core i5 (Turbo Boost 2.8GHz)

  1.8GHz Intel Core i5 (Turbo Boost 2.6GHz)Opțional Intel Core i7, 2.0GHz (Turbo Boost 3.2GHz)

  Memorie 4GB DDR3L SDRAM 1600MHz onboard Opțional 8 GB

  4GB DDR3L SDRAM 1600MHz onboard Opțional 8 GB

  4GB DDR3L SDRAM 1600MHz onboardOpțional 8 GB

  4GB DDR3L SDRAM 1600MHz onboardOpțional 8 GB

  Stocare 64GB flash 128GB flashOpțional 256GB sau 512GB flash

  128GB flash 256GB flashOpțional 256GB sau 512GB flash

  Unitate optică Opțional, unitate externă USB MacBook Air SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

  Ecran Ecran LED glossy widescreen 11.6-inch (diagonala), 1366x768 rezoluție

  Ecran LED glossy widescreen 13.3-inch (diagonala), 1440x900 rezoluție

  Grafică Intel HD Graphics 4000Port Thunderbolt compatibil cu DVI, VGA,DVI dual-link și HDMI (necesită adaptoare, vândute separat)Modurile video “dual display” și “video mirroring”: afișare simultantă la rezoluția nativă pe ecranul integrat și până la 2560x1600 pixeli pe un monitor extern (necesită adaptoare, vândute separat)

  Video Cameră FaceTime HD 720p integrată

  Audio Difuzor stereo integrat, microfon omnidirecțional, ieșire audio / căști

  Conectori 2 Porturi USB 3 ports (până la 5 Gb/s)Port Thunderbolt port (până la 10 Gb/s)Port alimentare MagSafe 2

  2 Porturi USB 3 ports (până la 5 Gb/s)Port Thunderbolt port (până la 10 Gb/s)Port alimentare MagSafe 2Slot card SD

  Rețea Thunderbolt to Gigabit Ethernet Adapter (opțional)

  Wireless Wi-Fi 802.11n (compatibil 802.11a/b/g); Bluetooth 4.0

  Autonomie baterie Web wireless: până la 5 ore Stand-by: până la 30 de zile

  Web wireless: până la 7 ore Stand-by: până la 30 de zile

  Dimensiuni și greutate

  Înălțime: 0,3 - 1,7 cm; lățime: 30 cm; adâncime: 19,2 cm; greutate: 1,08 kg

  Înălțime: 0,3 - 1,7 cm; lățime: 32,5 cm; adâncime: 22,7 cm; greutate: 1,35 kg

  Software OS X Mountain Lion (include Mail, Messages, Contacts, Calendar, Safari, Reminders, Notification Center, Notes, Dictation, iCloud, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, AirPlay, Game Center, the Mac App Store, iTunes, Gatekeeper, integrare Twitter și Facebook și multe altele); iLife ’11 (include iPhoto, iMovie, GarageBand)

  Accesorii incluse Adaptor alimentare 45W MagSafe 2, cablu c.a, ștecher c.a, documentație

  Accesorii suplimentare recomandate

  Apple Thunderbolt Display 27-inch, cameră FaceTime HD, audio 2.1, Gigabit Ethernet, FireWire 800, USB 2.0, Thunderbolt și MagSafe.

  Time CapsuleBackup wireless automat pe hard disc integrat și punct de acces Wi-Fi 802.11n dual-band (2.4 & 5 GHz)

  Apple SuperDriveCompact și convenabil, se conectează la portul USB al MacBook Air pentru funcționalități de citire/scriere DVD.

  Magic Mouse Primul maus Multi-Touch din lume, permite interacțiunea cu sistemul prin gesturi simple.


Recommended